Последователи

събота, 25 май 2019 г.

Мисли форми 187


Фирма Митодиев - Пионки на ДС за Никачествени Римонти на Покриви,... копипейст на Баш Маестрото от Соца...

За контакти тел. 0885/641435 или на Старозагурските Минерулни Бани


https://metodiev-stroi.alle.bg/






           


Змийските царе са главно хабиру "апиру"(номади) и назначават у цивилизованите народи пак от своята "класа". Всеизвестен е факта, че др. Тодор Живков е 1/4 или 1/3 циганин.

Тодор Живков- незаконен потомък на Борис III от Ротшилдската издънка на "Уиндзър"

         


Юношата княз Борис бил минал “обучение” при младата Маруца Земфирькова- майката на Живков.

Майката на Тато Маруца Земфиркова Живкова била сигх-анкх-ка.Така през стаичката на Маруца минал Фердинанд/също циганин/. След време вратата е останала незалостена за 17-годишния престолонаследник Борис, тъй като с оглед на рождената дата на Тодор Живков това ще да е станало някоя нощ между 7 ноември и 7 декември 1910 г., ако не и малко по-рано. А 16-годишният княз Кирил е бил наред през следващата зима в друга стаичка...

              

Тодор Живков Кобурготски е син, а не брат на Борис ІІІ? Тодор Земьфирков е циганин с царско потекло.Този нос се появява без изключение при всяка царска издънка. Като се почне от родната сестра и децата на Симеон II и се стигне до внуците им. Същият нос бавно зрее и на личицето на най-новия българин Симеон-Хасан. Както и на другата кръвна линия Бойко Земфирков, левитския интернационал работи чрез кланове - наги - кръвни връзки.

          

Доказан факт е, че същия тоя мангал е довлакъл в периода 56 - 67 година дад 500 000 цигани от Сърбия и Румъния. Представяни за новосаселени чергари. Според друго проучване тази цифра надминава 700 000 души.
             
                                 


Плод на расово смесване, сив разсад "чандала" или трол в човешко тяло,...литъл мангала Тодоре Сакскобургкатърче

         


             

   Лев Леваев-циганин,Цветелин Кънчев-хазар/гъзар  



                   
 
Думата евреин е употребена за пръв път в Новия завет. Хазари са първия народ в Европа, наречен еврейски. .Т.е. евреите са юдеи.

           


Романи(сингари, от р. Синд/Инд) - "Un-touch-able" чандала. Романтичен ром-антизъм

             


Ваксинотерорист от Булгаристан и ислямски джихадист от Туркистан






Рисунка от Магура – в ляво. Картагенски статуи на Баал – в дясно. Цилиндричната шапка – един от признаците на Бал. Ръцете около главата – друг признак на Бал.

В зората на съвременното човечество, преди много хиляди години, на друго място, Българският мироглед се е наричал Балкхара. Заради него, дедите ни са се наричали балкхари; свещеният им език Бхаджа, а азбуката им Балана.

Разселвайки се по света, един клон от балкхарите се установява в територия, която тогава е наречена на тяхно име, страната на балкхарите – Балистан, на гръцки Палестина. Там, в Балмира, на гръцки Палмира, в Баалбек и другаде, те издигат най-внушителните храмове на своя бог Бал, Бел. Днес тамошната тяхна азбука е наричана финикийска.

Но дедите ни не се ограничават само в Балистан, а се разширяват към Египет и Етиопия; към Анатолия и Мала Азия.

В Египет азбуката им днес е известна като коптска азбука, защото е останала и се ползва от коптите. През средновековието, клон от народа копти, останал в историята с леко промененото им име готи, идват в съвременните български земи. Тук, някъде около Търново, готът Ур Фила (обичащ Ур), създава готската азбука. Готите не бива да се бъркат с гетите. Гети, е леко променено име на народа, чийто клон са те, на хетите.

След Балистан, дедите ни идват на Балканския полуостров и беломорските острови. Тук са ги наричали белги и болги. Столицата им е била град Бела, на гръцки Пела. Широкото владение на Бела се е наричало Беласка, от където идва и поместното им название с което са известни в историята – беласки, на гръцки пелазги. Южната част на полуострова се е наричала Белопонес, на гръцки Пелопонес. Името на планината Беласица е останало от тях.

От тук техни клонове минават през земите на Австрия и се установяват в днешна Белгия. Успоредно с тях там са пристигнали и клон от Дакия и образуват държавата Дания. Други стигат да Ирландия, където са известни като Фюр Болг.

Цялата антична култура, която днес наричат елинска, е беласкийска култура.

За да скрият беласкте, още преди новата ера гърците започват да ги наричат "траки". От тогава беласките изчезват. А когато тук идват римляните, гърците си присвояват и беласкийската азбука. А в началото на първото хилядолетие, след хунската инвазия и оттеглянето на Рим, изчезнаха и несъществуващите "траки". Но пък се появи нов народ – словени. Наречени така, защото не са искали да приемат християнството, а за небесните дела са се допитвали до свещения си език Бхаджа, заради което са наречени езичници. По-късно словените стават славяни.

Белги, болги, беласки = на "траки" и "даки" = на езичници, словени, "славяни". Което означава, че всички славянски народи днес говорят беласкийски език и ползват беласкийската азбука.

След оттеглянето на Рим, битката на Балканския полуостров е била, кой да владее местното население? Гърците или Българите. По времето на Борис, битката става "на живот и смърт", а ударите невероятни и епохални. Висша школа за политика и дипломация.

Гърците създават глаголицата, за да я натрапят на славяните и така да прекъснат връзката и претенциите им към беласкийската азбука, като законни нейни наследници, а чрез нея и към цялата античност. Опита на гърците за налагане на глаголицата и източното православие в Моравия се проваля от Ватикана. Със, или без наша помощ – не знам.

От историята знаем какво се случва при царуването на Борис. Гърците го побеждават в последната война и... тежко и горко на победените. В цялата българска държава нахлуват "съветници" от братска Бизантия. Дворяните и целият двор е поставен под контрол и започва бърза и масова християнизация. Също като днес – бърза и масова приватизация. На Борис му е наредено да приеме учениците на Кирил и Методи в Плиска и да започне бърз и масов превод на християнски книги на глаголица. В България никой не може да "гъкне", камо ли да се противопостави, защото по заповед на съветниците бива избит елита на българите.

До тук изглежда, че всичко е загубено. Но, борбата продължава. Климент е изпратен в земите на стара Белаския, където възстановява и връща на българите древната беласкийска азбука. Последният български ход се оказва спасителен и успешен за хиляда и двеста години напред – до наши дни. Днес благодарение на този ход, нас ни има. Но това не е всичко. Луд умора няма и гърците тогава побързаха да нарекат възвърнатата беласкийска азбука, Кирилица. Уж на името на Кирил, който е бил Кирил съвсем за кратко. И от тогава ние хвалим Кирилицата и величаем братята, които "пловдивчани" по време на възраждането, когато се разбра че идва краят и на нашето робство, започнаха да честват като наши първоучители, написали ни азбуката. И така всяка година.

По-нататък, след Борис и Симеон, четете историята и отношенията България, Украйна, Русия. Борбата, обаче продължава и днес и "всеки е длъжен, да бъде умен". А да не забравим началото на текста, ще го напиша отново.

"В зората на съвременното човечество, преди много хиляди години, на друго място, Българският мироглед се е наричал Балкхара. Заради него, дедите ни са се наричали балкхари; свещеният им език Бхаджа, а азбуката им Балана."

          
              
СБОР ПОД ЗНАМЕНАТА 

Скоро тръбите ще засвирят "Сбор под знамената" и всеки трябва да бъде готов за последния бой - на умовете; за последната - мирогледова битка; за последната крачка на човешкия род - от духовност, към мисловност. Мирогледовото първенство на обезумелия, син и студен северозапад, ще бъде отнето от мъдрият, зелен и топъл югоизток. 

"Когато нещо, така или иначе ще се случи, по добре е да стане и с твое участие!" Макиавели




Кирил и Методий внедряват административният вариант на християнството чрез носителят създаден от тях – нова азбука!

Солунските братя Кѷриллъ и Меѳодїи (не знам за Митницата им), но са имали кауза на римо-гръко-юдейската църква. Подмяна на родовото арио-славянско православие с аврамитски ортодокс(" библейските християни са духовни евреи или духовни семити"). Римската империя е въвела юдейската система за владеене на света. Този път с "нова религия" със новия "спасител", които самите те са екзекутирали.


http://paraatmajiwaatmavedaanta.blogspot.com/…/blog-post_70…


         

Библейското християнство е хитроумен начин
да се подчинят белите(арйаните) на новата семитизирана Римска империя, но този път- чрез доктрината на аврамизма на евреите.
Христовото учение е различно от християнската доктрина-догма.
Христовото учение се възприема лесно от белите арйани, тъй като то е взаимствано от
ХИПЕРБОРЕЙСКИЯ БРАХМАНИЗЪМ.
Нещата се объркват, когато се намеси църквата, като институция.
Там лъсва змийската религия на кървавите жертвоприношения на Аврам/Ибрахим,
тъй като аврамитите са "а-брахмити/и-брахмини", т.е- псевдо-брахмани.

            

Дали се молите на ПРАВИЛНИЯТ ХРИСТОС, а не на дух Йах, защото "Алле-лу-Йах" в "От-кровь-ението" показва, че кранчето за топлата вода има синьо кръгче и ви чака изненадващ леден душ....?!...

Ето го дух Йах:

20. После излезе един дух, застана пред Господа и проговори: Аз ще го примамя. И Господ го запита: Как?
21. А той отвърна: Ще изляза и ще бъда лъжлив дух в устата на всичките му пророци. Тогава Господ каза: Примамвай го още и ще сполучиш; излез, направи така.
22. И така, сега Господ е вложил лъжлив дух в устата на тези твои пророци, обаче Господ е говорил зло за тебе
2 Летописи 18
Съвсем вероятно и логично и факт:
Византийско-Римското Православие на Константин е наредило ТУК Вуду-култът за секта наравно до Кришна-съзнание, като попадащо в "инославните" "ловци на души". Доколкото си спомням, Той Самия Христос-Галилейски казваше на палестинските рибари :"Елате сега да ви науча не как се лови риба, а как се ловят душИ".


          


Староверците приемат Новата римо-гръцка религия "Нов Юдаизъм" с подмяна на Крестиянството с "Кхристиянство" - зачохлят се с черен парцал на главата( скриване на 7-ма чакра) и хоооп-"библейскот0 тайнство" е готово! Който не приема тайнството на Марс-Сатурн бива провесен с главата надолу и - на кладата! 

През 864 г. княз Борис I въвежда християнството в България. След като той изпраща пратеници в Константинопол, те са покръстени, а по-късно и той приема християнството. В България постепенно започва да се разпространява новата вяра. "Покръстването на българите" се съпътства от 52 избити болярски('боляр', 'бояр', 'богяр', 'багар') родове от Борис I. Прието е сякаш за даденост, че са изтребени не само самите боляри, водачи на бунта и техните синове но и целия им род, включително жени, деца, роднини до най-далечните. Ако е така практически цялата българска аристокрация е била ликвидирана. Основните извори за тези събития са отговорите на папа Николай I на въпросите на българите и Бертинските анали. Буквално: "всички техни първенци и водачи заедно с цялото им потомство били избити с меч". "Primates" и "maiores" са си в именителен падеж. Тези думи системно си се употребяват за аристократи, магнати, благородници в латински средновековни текстове наред, да речем, с "potentes". По-нататък в текста се споменават "mediocres" и "minores", тоест един вид "средна ръка хора" и "дребни хорица", които са пощадени. "Prole" е просто формата в аблатив на "proles", потомство. Аблативът отговаря на инструменталния и местния падеж. "Omnis proles interempta" би означавало "цялото потомство е избито", а "сum omni prole sua interempti" означава тъкмо: "избити заедно с цялото потомство". Впрочем, "proles" наистина си значи изобщо "потомство", а не само "синове". "Синове" са "filii". Забележете, че последният дуловски владетел е Севар, който е свален от Кормисош от рода Вокил. Нямаме сведение за нито един българо-византийски конфликт между 708 г. и Кормисош, при който започват военните действия. Моето мнение е, че в лицето на Кормисош е надделяла"езическата партия"('езичник' иде от Ез, Аз, Ас от нордическата митология, изповядвана от Ейре до Иран) в българската аристокрация, Дуло са свалени, което пък се оказва сигнал за Константинопол да посегне към оръжието, за да възстанови на престола в Плиска свалените си християнски протежета от династията Дуло.

     

"Християнизация"(библ. "Кристос") на крестияните(ведическия "Керсник"). Аврамитите изместват със сила Керсник от съзнанието на староверците-славяни за да го заменят с библейския "Христос", син на Еллох(ЕлЯху). Позната ли ви е тази "аврамитска картинка" от историята на исляма на дума Аллах(АлАху)? ..

Това не е "Време Разделно" по Антон Дончев, а "Време-Разделно" за Баал(...идва Ях!!)


      


Праобрази на буквите от Кирилицата сред рисунките от Магура.

Кои са Кирил и Методий?

Баща им е римски управник(българин не биха сложили на неговата длъжност)
Чичо им Теоктист е е главен министър на Императора - и регент на следващия Император... Дали Българин ще бъде на тази позиция ;)
Да видим с какво са се занимавали Кирил и Методи през живота си?
1. Методи е назначен за управител на административна област недалеч от Солун....
2. Кирил бил изпратен от управниците на Византийската империя със специална мисия при сарацините, в Багдадския халифат.
3. Две византийски мисии при хазарите
4. Мисия за издирването на мощите на Свети Климент
5.Мисия на Кирил и Методий във Великоморавия - пак византийска....
Тоест - целия живот на Кирил и Методий е преминал
В СЛУЖБА НА ВИЗАНТИЯ!!!
Как може от такива хора - да очакваме, че са направили някакво добро за България и да ги тачим като светци!?!!?!
Глаголицата я има най-малко 500 години преди Кирил и Методи да се родят... Нея я е използвал Вулфила, заедно с азбука, доста подобна на кирилицата...
Самата Кирилица - е смесица от няколко стари Български азбуки(гръцката също е старобългарска), а не е измислена от Климент Охридски. Буквите са изчистени и стандартизирани...
Всичко това се е направило НЕ ЗА ДОБРОТО НА НАРОДА, не с цел ПРОСВЕЩЕНИЕ, а за да се прекъсне връзката със старата ни култура и да забравим КОЙ СМЕ!!!
След превеждането на Библията и лъжехристиянските текстове на Български - малоумните Симеон и Борис - започват пъкленото си дело... Избиват елита на България, унищожават културата ни и започват Мрачните векове...
Довели ни до Османско и Византийско Робство, и след това до ционистско, фашистско и комунистическо робства...


Щяхме да забравим за Латинската азбука която е дело на Етруските, наричани също Тирени, а днес ... Българи...
Както може би знаете - Римската империя е създадена от внуците на Българина Еней, който се оженил за латинска принцеса...

И един въпрос на тези които ще опонират - кога и къде Кирил и Методи са били в България? А въобще стъпвали ли са на Българска земя ;)

И един въпрос към Българите, забравили КОИ са, и наричащи се Руснаци и Славяни, които се опитват да ни окрадат и преиначат Историята - Дорогия друзя, что означает слово Князь? Като имате в предвид - че първото му споменаване в писмен източник е като Канас ;)
Ако отговорите на този въпрос - ще разберете КОЙ сте и ще ви е срам, че сте го крили до сега...

"Върви народе почти унищожени,
От лъжите на враговете си духовно ослепени..."

- Това ли ни е Бъдещето - да изчезнем физически - както ни унищожиха духовно - не знам кой сме, от къде идваме, кои са ни братя и кои врагове, унищожиха културата ни, унищожиха нравствеността и душевността ни - пръснаха ни като хлебарки по целия свят!!! Бездомни, бездуховни, бедни и нещастни!!!
Или ще си спомним КОЙ СМЕ и ПАК ще поведем Човечеството и ще спасим Света - мисията поради която е създаден народа ни!!!
Избора е ваш, но времето за действия е малко...
24.Май.2019 Петър Евтимов


        


Сравнение на „прабългарски“ руни и рисунки от Магура.

Ако искаш да опитомиш Вълк - трябва да го накараш да забрави КОЙ Е, трябва да го накараш да мисли, че е Куче, роболепно, изпълнително, без собствена воля....
Ако искаш да опитомиш Велик народ, народа на Първата Човешка Цивилизация, народа на Първите Хора на Земята - трябва да го НАКАРАШ ДА СИ ЗАБРАВИ ИСТОРИЯТА и да си помисли, че е малък народец, съставен от степни конярчета, шепа тракийци без писменост и малоумно море от диваци славяни...
От начало няма да е лесно, защото ТОЗИ НАРОД - има и писменост, и славно, преславно минало, което се помни, чрез песни, ръкописи и легенди, има най-старата Религия на Света, в основата на която са ВСИЧКИ световни религии(опорочени разбира се), има и могъщи древно родове, главите на които са мъдреци, войни и посветени в тайнствата хора...


И какво да направиш - най-лесно се манипулират слабите хора - намираш някой слабоумен и безволев цар - като Цар Борис, и го вербуваш за агент... Щом не може да превземеш Крепостта България - от вън - я превземаш - от вътре!
Накарваш този малоумник - да смени Старото ИСТИНСКО ХРИСТИЯНСТВО - учение което продължава дейността на Арийската ни стара вяра - с СОДОМИЯТА - наречена ВИЗАНТИЙСКО - ГРЪЦКА "Православна църква"...
В която НЯМА НИЩО от това което е проповядвал Исус!!!
от 70 евангелия са оставили ...4, Библията има над 50 000 поправки на текста!!!
Сменени са пасажи, сменени са персонажи, сменени са географски понятия и НАРОДИ!!!!
Всичко е фалшифицирано!!!

Натрапваш фалшивата сатанинска религия, и по заповед на Византия - избиваш ВСИЧКИ СТАРИ ЗНАТНИ РОДОВЕ!!!
Представете си утре в България САЩ да направят Слави Трифон Премиер - и той да избие ВСИЧКИ ОФИЦЕРСКИ РОДОВЕ, ВСИЧКИ УЧИТЕЛИ, ВСИЧКИ ИНЖЕНЕРИ, ВСИЧКИ СЪДИИ И ВСИЧКИ ЛЕКАРИ и ПОПОВЕ - и да въведе НОВА РЕЛИГИЯ - Чалга Християнство.
След това Слави Трифонов - да изгори всички библиотеки, да унищожи всички книги,статуи, картини, компютри, мобилни телефони и 1000 години в България да се пише и учи САМО за Чалга Християнството и да се слуша само чалга-християнска музика...

Сравнението е гротескно - но ИМЕННО ТОВА СЕ Е СЛУЧИЛО в "Златния век" на Българската култура....
Не вярвате ли?
Кажете ми колко произведения на културата знаете от този период? НИТО ЕДНО? Ами това е така - ЗАЩОТО НЯМА ТАКИВА!!!
Всичко древно е УНИЩОЖЕНО - ХИЛЯДОЛЕТНАТА НИ ИСТОРИЯ Е ПРЕТОПЕНА!!!
И народа ни пада под мрака на духовното робство и сатанизъм, наречени Православие...
Затова са бунтовете срещу него, за това стотици хиляди са избити и още толкова БЯГАТ от България и създават Ренесанса в Европа!!!

          


Подобия между келтските руни и рисунки от пещера Магура.


Българският език от гледна точка на магическата грамотност. Част 1 – значение на буквите


           

Ако "душата и живота се отъждествяват с кръвта", то "Бог е Демон", какъвто и е в аврамитските (Марс-Сатурнови) религии.
От тях най-противоречива е библейското християнство. Там "Христос е обрязан семит, изпълнил закона на Кръволака Яхова" - т.е. подчинен Нему за "няма опрощаване на грехове без проливане на кръв".
Християни и мюсулмани им "ври кръвта"(символ на астралното съзнание)... и се карат се кое животно да заколят за да заменят човешката кръв с животинска...
Юдеите се спотайват в сянка, "потривайки ръце", че са "размножили" Аврам до Аврааааам и Ибрахим до Ибрахииииииииииииииим-елохим-алхим.


..и защо трябва да се заминават, въобще, с кръв?... това е генералния въпрос!!
Отговорът се крие в обработката на подсъзнанието им. Драконът-Змея Яхве(араб. "Аллах") от Долната Земя е цар на генетичните манипулации, а гените са концентрирани в кръвта.

В действителност, идеята за "кръвно съзъклятничество" иде от индо-иранския "Митра", взаимстван от МИТРА(Mitrá) от първата от Ведите- "РИГ-Веда"("ЦАРСКА ВЕДА", "Риг/Радж/Рай"..- "гуната на страстта").
"Mithra"(मित्रः) буквално означава "приятел в отвъдното", а преносно- "кивот"(ковенант, куб, кааба).
Персийския корен на "Митра" иде от персийското "mihr", което семитите разбират като "миро"(благовония). Тората гласи, че "благовония" за Яхве е изгорялата плът(изгорял въглерод).

Доста схоласти("пандити") се питат как така Рим се съгласява да приеме Юдея чрез "библейското християнство, с основа-Тората", след като Юдея е била най-размирната провинция на Римската Империя?????>.... (стара римска сентенция гласи: "ако не можеш да победиш врага си-стани му приятел"

Отговорът се крие в "мистериите на Митра", които римляните носят от Персийски Иран. А Иран ги преработва от Ведите. Тази "преработка" бележи упадъка на тълкуването на Ведите- в "буквален смисъл": "Митра коли бика", което пасва на семитското разбиране на жертвоприношението и Мойсеевия период на "борба с Телеца"("Яхве побеждава Баал").

Разликата между Ирано-Римския "Митра" и Риг-Ведическия Митра е в кръвта. При Риг-Ведическия Митра НЯМА кръвно съзъклятничество, докато при Ирано-римския-ИМА.
И този упадък в тълкуването на Ведите отвежда римляните до идеята за фабрикувне на Христос в семитски вариант, който е разбиране И НА ЮДЕИТЕ!

Ведическия Митра иде от "МАНТРА"("Манас-тра", букв. "инструмент на ума" , the root *mei with the "tool suffix" -tra- "that which [causes]. Този, който обвързва в клетва: "that which binds," and thus "covenant, treaty, agreement, promise, oath".

Никъде няма кръв....

По принцип, ОСНОВНАТА разликата между дхармичните-ведически и аврамистките-профански огнени жертвоприношения е, че първите изгарят в огъня масло(мляко), а вторите-кръв.


          


Една от основните разлики между дхармичните ведически култове и аврамитските религии е в наличието на Времето Хронос(идентично със Сатурн, Яхве, Аллах и Шива) при последните като "фактор". Това са змийските религии, които извършват кървави жертоприношения на деца, девици и животни, горейки ги в огъня и после-ядейки плътта им.В днешно време Илюминати("Новите евреи") са заменили "цивилизовано" това НЕВЕДИЧЕСКО(НЕБРАХМАНСКО) жертвоприношение С НАЛИЧИЕ НА ЛИХВАТА.
Чрез лихвата Миналото "изяжда" Бъдещето си(Луната "поглъща" Слънцето и Сатурн-децата си).

          

Библейските християни считат, че има "добър юдаизъм"(мойсеевия-старозаветен) и "лош юдаизъм"(ционизъм-талмудически).
Според тях, Исус Христос от библията е изпълнил "закона на Мойсей", за което им благодарим, че ни улесняват нас-гоите да разберем колко фалшиво е библейското хитриянство!

Каква е разликата между мойсеевия и талмудическия юдаизъм?

При първия- ябълката на гоите гние, но червейчето се крие,
а при втория - е вече гнила и червейчето не се крие вече.


                                


            

"Истинското призвание на всеки може да бъде само едно - открий себе си."
Х. Хесе

Изглежда, изборите в България са фалшифицирани с благословията на "началниците".

"От понеделник Станишев става много важен човек" каза ден преди изборите Борисов, с което ни изуми и озадачи.
Вече е ясно защо го е казал. Знаел е, че неговите началници от ЕНП ще молят Станишев за коалиция с ПЕС. Синьото и червеното да се обединят срещу кафявото, това е повелята на деня в Брюксел. БСП и ГЕРБ да се обединят официално, но с Корнелия това няма как да стане. Трябва им Станишев. Може и Гергов.
Такива ми ти работи.


          


               

Радев обяви; Започвам с наЦионализация(конфискаЦион )на имотите в СТАРОЗАГОРСКИТЕ МИНЕРАЛНИ БАНИ



Агенти на ДС - ТОРА НОСТРА



Службите контролират шебек гоите си през гуугле-сателите...







В Русия примката се затяга: Съдят блогър, публикувал меме с Путин





В Белгия бе основана т.нар. „Партия на исляма“, която си поставя цел превръщането на тази страна в „ислямска държава“. Основателите на партията възнамеряват към 2030 г. да обявят официално установяването на „ислямска демокрация“. В програмата ѝ е замяната на съществуващото гражданско и наказателно законодателство с разпоредбите на ислямския шариат.

Анализ на Мохамед Халаф Буш




Няма коментари:

Публикуване на коментар