Последователи

събота, 4 май 2019 г.

Мисли форми 185

           


Доказателство, че човек е биоробот

Достатъчно е да си припомним за ДНК. Ето къде се намират тези автоматични системи за управление на организма. Трябва веднага да кажем, че има две автоматични системи за управление. Първият е външна система А, а Б е вътрешна система.

    



A –Това е външна система за управление, тя не се намира у човека, а управлението се извършва дистанционно, величината на разстоянието и силата на сигнала не са от значение. И няма забавяне на управляващия сигнал.

Забележка: Повечето учени не с съвсем правилно подхождат към решаване на проблемите на физиката, астрофизиката, астрономията, ядрената физика. Защото те ги решават просто като физически задачи, а това не е съвсем вярно, или по-скоро въобще не е вярно!

Необходимо е да се решават всички тези проблеми като компютърно моделиране на процесите в реалния свят. Всички процеси първо се решават програмно и след това се прехвърлят в  материалния свят.

Това включва реч, четене, някои мисловни процеси, системи за управление на храносмилането, системи за управление и разпределение на хранителни вещества, кислород, енергия. Клониране (пълен ъпгрейд) на тялото, мускулите, кожата, костите, пълен цикъл на завършване на клонирането за 17 години.

Например, кожата претърпява ъпгрейд (смяна на кожата на ръката) само за три месеца. Например, съпругът е целунал прекрасната ръчичка на съпругата си и след три месеца отново целува тази ръчичка, но кожата вече е друга, ъпгрейдната, клонирана. Разбира се, че е тя, но вече е различна.

Б – Вътрешната регулаторна система се намира вътре в човека и е разделена на две системи, B1 са безусловни инстинкти и рефлекси, разположени в гръбначния стълб, и В2 – разположени в мозъка.

B1 – Система за автоматично управление.

Това включва дишане през белите дробове и кожата.

Управление на сърцето ( генератор на импулси).

Безоснователно управление на тялото. При животните тази функция е включена в група А, заради необходимостта от оцеляване.

Инстинктът за размножение, хранене и отделяне на отпадъци.
А процесът на храносмилането вече се намира в група А. И всичко останало, което принадлежи към тази група В1.

B2 – Система за управление на мозъка. Има повече от няколко вида мозък, но това е в друга статия на автора. Тя включва: Оптично разпознаване и обработка на информацията, това са очите. Акустична информация, това са ушите и тялото.

Тактилни усещания, кожа. Аромати- нос. Вкус – език. Включени са и двигателните функции на тялото и паметта на тялото. Това включва и условни рефлекси и самото обучение на определени функции.

Всичко останало се намира извън човека.Това е неговата мисловна и разсъдъчна (разум) дейност, душата и всички други процеси на автоматичен контрол и управление, които минават по група А.

Само си представяте цялото количество обработена информация, то не е просто огромно, а много голямо и човешкият мозък не може да се справи с цялата тази дейност.

Този мозък, който е в главата, е предназначен само за минимално обслужване на материалното тяло на човека и на самия мини ум.


Валерий Асадов



       

Анализът на Санкхя свършва със заключението за дуалността на съществованието, състоящо се от Природата и душите. Има безброй много души, които, понеже са прости (т.е. не са съставени от нещо, което може да бъде разложено), не могат да умрат и поради това трябва да са отделни от Природата. Природата сама по себе си се изменя и се проявява чрез всички тези феномени; душата, според Санкхя, е неактивна. Тя е проста по същността си, а Природата създава всички тези феномени и явления за освобождението на душата; освобождението се състои в осъзнаването на душата, че тя не е природата. В същото време виждаме, че Санкхя трябва да приеме вездесъщието на всяка душа. Душата е проста и неразложима и не може да бъде ограничена. Ограничението идва или с времето и пространството, или с причинността. Тъй като душата е изцяло извън тях, тя не може да има никакво ограничение. За да има ограничение, обектът трябва да се намира в пространството, което означава в тяло; а това което е тяло, трябва да бъде в Природата. Ако душата имаше форма, тогава тя би била тъждествена с Природата; затова душата е безформена, а за онова което е безформено, не може да се каже че съществува тук, там, или някъде другаде. То трябва да е вездесъщо (и да пребивава навсякъде). Философията на Санкхя не отива отвъд това.

Свами Вивекананда


                     

Защо беше изгорен на кладата Джордано Бруно?

“Евреите се явяват заразена от чума, прокажена и опасна раса, която заслужава изкореняване още от деня на раждането.”

– Джордано Бруно, италиански астроном, учен и философ, 16 в.

Франклин Ryckaert обяснява:

Аз вярвам, че евреите са специална група от души далеч напред по пътя на злото, което в крайна сметка ще доведе до пълна ДЕМОНИЗАЦИЯ и ТОТАЛНО РОБСТВО.

Вярвам, че те вече са били завладели по този начин своята собствена адска планета (или собствената си "сфера"), преди да започнат да се въплътят сред нас (започвайки с Авраам). Смятам, че въплъщението на нашата планета е техния "последен шанс" да бъдат изкупени, но повечето от тях няма да използват този шанс и ще продължат да бъдат зло.


---------------------------------------------------------------------------

Тогава Свещеникът вдигна ръка за благословия и каза тържествено : " Да знаеш , Да желаеш , Да смееш винаги е било ръководното начало на мъдрия . Мълчанието запазва силата , а празната похвала го унищожава . Навсякъде виждаш Велики закони . Всичко долу е както горе , тук - както и във Висшите светове . Богът е един вечен , но безброй са неговите синове , носители на огъня , на силата , любовта , красотата . Из лоното на божественото пада в материята нашия вечен дух , за да мине през видимия свят , живот , стремежи , чрез борби и мъчения и да се върне обратно при Божественото нагоре по своите спирали . БОГОВЕТЕ СА БИЛИ НЯКОГА СМЪРТНИ ХОРА , А СМЪРТНИТЕ ХОРА , КАТО НАС , ИЗРАСТВАТ И СТАВАТ БОГОВЕ , СЛЕД КАТО ПРЕЗ СМЪРТНИТЕ ИМ ТЕЛА МИНАВАТ ЛЪЧИТЕ НА БОЖЕСТВЕНАТА СВЕТЛИНА И ЗЕМНОТО УМИРА В ТЯХ . Ти , сине мой , върви към Светлината , от радост към радост , от благоденствие към благоденствие , лети към Слънцето , към Истината , гледай ги като орел . Върни се към Божеството , което е родило твоята душа ! - Книга на Тот -

           


Христиените се занимават с жертвопринасяне и консумация на животне, а евреите(щебец гои на иудеите) с жертвоприношения на христиене...




"Скинията"- религиозната касапница на конвеир или модела на съвременното МЕСОПРЕРАБОТВАТЕЛНО ПРЕДПРИЯТИЕ(за ритуални жертвоприношения)



Какъв е " духовният ефект"(последица)от извършване на животински и кървави жертвопринушения или консумацията на месо, особено във векът на кали-йуга?...

- Душата не може да се освободи от цикълът на прераждания(самсара) и попада отново и отново в "Утробата на Вишну"("U-Terra", Uterus) безсъсзнателно в "махат-таттва", чакайки съдбата си при Ново Сътворение(Проявление в материалният свят). Преди това резидира за известен период от Време в адът и Питра-лока за да изтърпи кармичните си последствия. Следващата и форма на инкарнация е най-много животинска по съзнание.

Спирайки кръвпролитието душата спира да се вкарва в Утробата и така преминва ОТВЪД С ПОМОЩТА НА СЪЗНАНИЕТО СИ!


                     

Човечеството да има предвид, че е контролирано от този ужасен еврейски мит. Евреите вярват, че ако техните души са застрашени могат да убиват в името на техния Бог.


                       

Религиите са създадени с цел 'ред на земята', 'ред в космоса', 'ред в материята'. Без религиите ще настъпи хаос в НИЗШЕТО непораснало съзнание, но ако останат вечно религиите имаме безмислено циклене в детерминираната матрица.Религиите са необходими за матер. съзнание както затворите и полицията за държавата. Ако ги няма ще има хаос и терор и анархия. Но ако се налагат със сила имаме казармено общество. Затовата абрахамските религии на юдаизъм, ислям, национализма и националсоциализъм СА КАЗАРМЕНИ ОБЩЕСТВА! За това Христос Галилейски) е 'нов' в сравнение с юдаизма, защото им посочва пътят отвъд матрицата и циклите.


           


Шумерските ану-наги/левити реверсирайки хиперборейската Тора създадоха 3-те големи религии на Земята, за да разделят гоите. Дявола е реверсиран Бог.


МЕКА World



Това е знакът на първите ристиени в Йерусалим. Изображението на менора (храмовия седмосвещник) се съединява с изображението на риба посредством звездата на Давид.Рибока - християнин най-долу в хранителната верига 


"Котвата" закотвяща душата в материцата е описана в Библията 

Евреи 6 =====редакция 1940г. 
19. която имаме за душата като здрава и непоколебима котва, която прониква в това ,което е отвътре завесата: 
20. гдето исус като предтеча влезе за нас и стана първосвещенник до века според Мелхиседековия чин. 

Кога е станала подмяна на Слънцето и Лъвът(AU.Ra) с "Луната и Змията"(s.U.Ra)? 

Станало е в Римската империя с подмяната на трансцеденталния Митра със змея дракон Христ - Хор. Кръстът на Константин е монограм, известен като "Хи-Ро", състоящ се от Х (гръцката буква "хи") и Р ("ро") — първите две букви от името на Христос или Хор на гръцки език. 

Легендата гласи, че именно този кръст император Константин("МИТРАИСТА " КОЦЕТО) видял в небето пътувайки към Рим при своя съуправител и едновременно противник Максентий. Заедно с кръста той видял надпис: In hoc vinces - "с този ще победиш". Според друга легенда, той видял кръста насън в нощта преди битката, при това императорът чул глас: In hoc signo vinces (с този знак ще победиш). И двете легенди твърдят, че именно това предсказание обърнало Константин към християнството. Монограма той направил своя емблема, поставяйки я върху лабарума — държавното знаме на Рим, вместо орела. Последвалата победа при моста Милвиан недалеч от Рим на 27 октомври 312 година го направила единствен император. След това бил издаден едикт, разрешаващ изповядването на християнската вяра в империята, вярващите повече не били преследвани, и този монограм, който дотогава християните използвали тайно, станал първият общоприет символ на християнството, получил също така широка известност и като знак за победа и спасение.

            

Слънчевия Янус- Брахма е реверсиран от левитите в Кали юга в сатурнов. 

Истинското ВЕДИЧЕСКО име на "Слънцето" не "С-У.Рйа", а "Рави"(Раджа/райа Вива.сван), идещо от "AU-Ra"(O-Ra)!! 

Копирането и изопачаването на името от равините(rabbi, rebbe)иде като ДИРЕКТНА атака на нагите срещу Лъвът подмяна на символи, звуци и знаци. 

В Евангелията към Христос се обръщат с думата "Равви" която погрешно се превежда като "Учител", и в действителност даденото слово означава 'Ра въплащение" Това говори за това че съвременните текстове в Евангелието са синкретични адаптации на древни рамейски текстове за въплъщението на Рa, където към Те_Сий Ра_Огу = Теос_Раоху се обръщаха с "Равви". В допълнение, тъй като Христос, проповядвайки арианството си, е действал в Рим, покланящ се на Рa, много от тези, които слушаха учението му, самите те са Раями = рамейци= римляни, го приемаха за второ въплъщение на Aбог Ra, и затова го наричаха с думата " Раввин "=" Рави "=" Ra въплъщение. " В бъдеще, действителното значение на това именуване беше скрито, и сега е преведено с толерантната дума "учител". Ще обърнем внимание, че:

 Равви = Рави <= Ивар = Евер (2.4.9) 

Оказва се, че ако един учител за Раите е "Рави" или "равин", то учителя за арианите трябва да е лингвистичния антагонист, т.е., "Евер". Между другото, под формата на "Ивар" думата е по-известна като прибалтийско име (например, известният съветски актьор Ивар Калминьш). Показателно е, че синкретизъм има не само в християнството, но също и в юдаизма, доколкото евреите наричат духовенството си с думата "равин", т.е. "Ра въплъщение на човек" или "Рa въплътен син", въпреки че самите те като арианите не вярват в Sun Ra. Ние предполагаме, че юдеите са били маскирани в римско време: за да не бъдат унищожени от римляните(и така унищожили Римската империя) които почитали Рa, те наричали своите духовни наставници "равини" = "рабини", а след това концепцията се "забила" и днес, самите равини не знаят защо са наричат така. 

Ако Ra_Ab = "раб" е "въплъщение на Ра", то 

Ар_Аб = «араб» - означава «Ара воплощение» (2.4.10) 

Известно е че словото «араб» може да се произнася и във формата «арав», или «арап» (напр., «Арап Петър Велики»?) Тогава: Арав(-ия) = Аравия = Арабия – територия, където «следват за въплъщението на Ара »

               
     

През 376 година митреума, който е бил на хълма Ватикан е бил затворен от градският префект, а по-късно на негово място е построена базиликата Свети Петър.

Змията иска законът за "кармата", тъй като така държи душата в матрицата, ре-циклира я.
Лъвът контролира инстинктите и пропуска душата ОТВЪД матрицата.

Конспирацията на нагите и днешните змийски религии, кланящи се на Змията идва от фактът, че те из-земат функцията на Лъвът. Срещнете ли изводът, че "Слънчевият култ е асоцииран със Змията/Базилика/Василевс/ Васуки"- ТОВА Е СИГУРЕН БЕЛЕГ ЗА ПОДМЯНАТА НА НА СИМВОЛИТЕ И ЦЕННОСТИТЕ!

В 380-та император Теодосий издава указ/едикт за засилване на позициите на християнството като държавна религия. От страна на християните започва активно преследване на езичници, унищожаването и затварянето на техните църкви/храмове. Жреците на митраизма в надеждата за връщане на старите времена зазиждали своите светилища. Но много от непримирилите се с хода на историята свещеници на Митра са били убити от християните направо в техните храмове, което означава, оскверняването на светите места за цялата вечност. Заедно с последните свещеници умира и самата памет за отминалото могъщество на Митра.


           

Митра лошия а Иешуа добряка...!!!

Византийско-Римското Православие на "митраиста " Константин е наредило Вуду-култът за сектата наравно до Кришна-съзнание, като попадащо в "инославните" "ловци на души". Но доколкото си спомняме, Той Самия Христос-Галилейски казваше на палестинските рибари :"Елате сега да ви науча не как се лови риба, а как се ловят душИ".

16 А когато минаваше край галилейското езеро, видя Симона и брата на Симона, Андрея, че хвърляха мрежи в езерото, понеже бяха рибари.
17 И рече им Исус: Вървете след Мене, и Аз ще ви направя да станете ловци на човеци.
        


                  


По принцип терористичната машина на световните служби на Ариман редува фалш флаг с реални убийства...

Много скоро тази терористична машина ще започне да удря навсякъде а тя няма навик да щади дори своите собствени извършителите и привърженици. Фалшиви знамена, реални атаки и такива убийства ще станат толкова объркани заедно ... че това ще е, новия пси-он тероризъм.

ЖЕРТВИТЕ В БАТАКЛАН НАПРИМЕР БЯХА ИЗБИТИ ИЗВЪН ЗАЛАТА

Властите със сигурност използват ФАЛШ ФЛАГ атаките по същия начин, както те се използваха след Charlie Hebdo: Като извинение, за да се изключи критично мислене и несъгласие, за опазване на Синагогите на Сатана и въвеждане на полицейска държава .

Френското правителство /обикновенно използва под наем израелски агенции за сигурност/ е убило жертвите и след това да ги засаждат обратно на сцените. Това обяснява напълно защо няма реална стрелба. МЕКСИКАНСКАТА жертва е била потвърдено жива и невредима СЛЕД "стрелбата" в BATACLAN ,за да свърши обратно в САТАНИНСКИЯ TЕАТЪР НА МЪРТВИТЕ за ФОТОСЕСИЯТА. Това мексиканското момиче е взето под стража, убито, е и доведено обратно в Bataclan като са я влачили към мястото, където са я пуснали мъртва. Това обяснява следите от кръвта по пода в Батаклан, защото те са влачили убитите и са ги нареждали за фотосесия. Дали всички са избити извън залата?

Ето какво трябва да запомнят хората за атентатите в Париж в петък на 13 ноември 2015.

Bataclan концертната зала беше еврейска собственост, до 11 сеп 2015, когато еврейските собственици продават комплекса, който е семеен бизнес в продължение на 40 години.

Имаше учения, планирани и се случват на същия ден на действителните атаки и тези упражнения/учения са включени в събития на практика еднакви с това, което се разгърна в Париж, тъкмо навреме.

Ръководителите на разузнаването на САЩ, Франция и Израел обсъдиха тези "спонтанни" събития едва две седмици преди атаките.

Всички предполагаемите заподозрени са мъртви, без да се остави някаква необходимост за проучвания, които биха разкрили, който е поръчал атентатите.

Стотици хора са присъствали по време на "атаките", все още никой не е направил никакви налични снимки или видеоклипове, които адекватно да документират престрелките и бомбените атентати.

"Фалш Флаг" атаките, могат и да не се приемат за истина(осбенно ако прикриват ритуални убийства) от безмозъчните овце/гои зомбирани до такава степен че да не мислят.



Няма коментари:

Публикуване на коментар