Последователи

събота, 4 май 2019 г.

Какви същности, демони, призраци, паразити на съзнанието и астрални същества обитават всеки съвременен офис

                

Тези, които понякога са оставали в неподходящ момент в празен офис, решили да работят след като всички си отидат, или пък дошли в службата през съботния ден, навярно доста пъти са чували и виждали някои от безбройните обитатели на кабинета си, които не могат да бъдат наречени с друго название, освен “духове” и “призраци”.
В шума и суетата на нормални работни дни, особено ако прозорците са с южно изложение или дизайнерите, работещи в областта на модата днес са се постарали и стаите са залети със светлина, сред компактни работни маси, отделени с прозрачна преграда, а фонът е безлични картини – с петна и ивици – няма страх от нищо, никого, а и просто няма време.
Но веднага след като слънцето залезе, или след като останете сам (или сама) всичко мистично, страшно и плашещо започва да се подава от облепените със светли тапети стени, изпод внимателно опънатия килим висят, вторачени във вас от тавана, или забелязвате задаваща се сива сянка откъм прозорците.
Безформени тъмни петна или неясни проблясъци, едва доловим стон и ледено студено усещане зад гърба – съществата от паралелните светове проявяват присъствието си по различни начини.
Но ние го забелязваме само през нощта или в тишината, без да разберем (или се принуждаваме да не го разберем), че десетки, ако не и стотици безразлични, критични, саркастични или откровено агресивни същества присъстват във всеки офис във всяка секунда от всеки ден. И не само присъстват. Заселват се тук, избягали от “ада”, или заплетени в безвремието, или на границата на световете. Много от тях са пасивни, а други много активно се намесват в живота тук, като ни превръщат било в свои кукли, било в суперпроводници на свои идеи, а дори и в източник на храна. Трябва ли да ви е страх? По-добре да перифразираме въпроса “Каним ли се да ви плашиме?”. По никакъв начин! Просто решихме да ви разкажем за бесовете на съвременния офис, изброявайки най-разпространените от неговите невидими обитатели.
Условно-астрални същности
Ако имате способност за ясновидение, вие вече сте забелязвали тези плашещо изглеждащи тъмни петна и точки, движещи се през полумрака ивици или бучки.
В общи линии, вие ги виждате такива, каквито са формите на техните различни същности, които ние наричаме “астрални” напълно условно, тъй като те могат да живеят на различни нива – жизнено, енергийно или ментално. Но обобщението е необходимо, ако не искаме статията да се превърне в многотомен учебник, и поради това ще ги наричаме така – “Астрални същества”.
Много хора, особено тези, в които ясновизията се пробужда само в момент на паника или страх (когато те са самички в стая или трябва да минат през непрогледно мрачен офис-коридор) със сигурност им се плашат. Съвсем напразно.
Струва си да понаблюдавате астралните същества отблизо и ще видите, че те не се интересуват нито от вас, нито от вашия страх или от вашата енергия. Те живеят независимо от вас и малко (поне докато не ги закачате) се интересуват от вас.
Някои от тях имат вид като на риби, други на бавноподвижни, или обратно на бързи животни. И много от тях приличат на растения, тихо обитаващи в някой тъмен ъгъл или в някакъв килер, без да показват повече агресия , отколкото на обикновен мъх или къде по-опасния за здравето закърнял мухъл.
Паразитите на съзнанието
Те рядко напускат своите носители – нас разбира се – и поради това е почти невъзможно да се разгледат. Но от време на време те променят своите носители, понякога за да се заемат с полагането на ларви или яйца, и понякога за да влезат в поредна война с друг паразит. Тогава те стават видими. Ясновидци описват паразитите като приличащи на “морски скатове” или “многокрили бацили” същества, движещи се с голяма скорост и следователно почти невидими.
И наистина , ако се удаде да забележите присъствието им , то е само под формата на сенки или тъмни петна по едно от фините тела на техния носител . Смята се, че паразитите на съзнанието са изключително крехки и изпитват почти болезнен страх , поради което те могат лесно да бъдат наранени , а още по-лесно и да се отървете от тях. Но само някои от нас ( и особено сред чиновниците ) се решават на това . Всъщност, ако вземем предвид влиянието на паразитите през призмата на “здравата психология на офисния планктон”, ние виждаме, че именно паразитите на съзнанието ни карат: – да хабим усилия за изграждане на кариера; – да мечтаем за нов пост, за премии и увеличение на заплатата и т.н. – да се разправяме с колеги, считайки подобни караници за норма, която определя нивото на нашето участие в конкурентната борба; – разделението на враждуващи групи и лагери; – да “умираш” във фитнес зали от нечовешките натоварвания, само и само да имаш външен вид за милиони; – да се подмазваш, показвайки на началниците обичта си; – да харчиш за дрехи и джаджи много повече, отколкото можеш да си позволиш; – и още много други. И се оправдаваме: така правят всички, тъй като за всеки модерен офис това е норма. А после, сепвайки се, всеки от нас казва : “А аз изобщо нямам паразити на съзнанието!”. Уви, драги наивен и незнаен офис приятелю, всички онези, които наистина са се оттървали от паразитите на съзнанието, отдавна са напуснали офиса, сега или работят върху себе си, или заработват на улицата от свирене на китара, или водят училище за гмуркане на един от плажовете на Бали. Всички, които са останали, са безусловно заразени с паразити, изхранващи се с техните страхове, негодувания, разочарования, надежди и гняв.
Отидеш ли до общата стая и погледнеш над главите на чиновниците там и ще видиш безчислен, суетящ се, дърпащ се с други подобни рояк, в който същностите са подобни на кръстоска между дънна риба и праисторически птици.
Но ако ви забележат, те изчезват.
Но не всички.
Два пъти споменаваме за войната, водена помежду самите паразити на съзнанието, а сега трябва да уточним, че няма губещи в нея. И ето един добър пример: a) двама чиновника, които си правят съревнование в творчеството, решават да представят при поредния си мозъчен щурм своите идеи. б) паразитите на съзнанието все още спят. в) единият от чиновниците е по-умен и той печели. Другият се е надявал не на Google, а на себе си и неговия проект се оказва не толкова добър. Паразитите на съзнанието все още спят. г) но ако първият чиновник решава да се подиграва на загубилия си колега, а той реши да се обиди на спечелилия сериозно, паразитите се събуждат и започват да воюват помежду си. Да описваме войната смятаме за безсмислено, в крайна сметка си струва да се огледате и ще видите много от тези боричкания-войни. Основното е друго: принуждавайки единия чиновник да е подигравателен и горделив, първият паразит обилно се храни с неговите енергии на агресивност и егоизъм. Принуждавайки втория чиновник да страда, неговият паразит също си осигурява огромни резерви от разрушителните енергии, каквито се явяват: самосъжаление, срам, разочарование и гняв към тези, които са били по-умни и по-хитри от теб.



По материали от Интернет


Всеки човек е заразен със сложен многоклетъчен организъм, който паразитира в тялото му – Хидра!

              

Част 1. Какво представлява „ХИДРА?

Човек е заразен със сложен многоклетъчен организъм, който паразитира в човешкото тяло и някои от неговите проявления са подобни на смъдящия ефект в коремните клетки, затова бе наречен „Хидра“.

Още преди да получа писмата, които послужиха за основа на тази работа, аз намирах в различни крадено отт непокзнато крадено от непознато източници или от различни хора получавах информация за това, че хората са заразени с някакви паразити, които могат да повлияят на ума и съзнанието на заразения човек.

Но, когато се опитваха да проверя информацията, постоянно попадах на сведения за това, че понякога, много рядко, хората с отслабена имунна система могат крадено от непознатоеркрдадено от непознато да се заразят с някакви гъбички, бактерии или други микроорганизми, от които им става много лошо.

Можете да намерите подобни материали в интернет в големи количества. Само че всичко това не беше някакъв сериозен глобален проблем, а и възможността за установяване на психически контрол върху човек с помощта на тези крадено от непозднатоцкрадено от непознатро микроорганизми едва ли беше възможно.

Нарушаване работата на съзнанието поради интоксикация, да, възможно е, но не и контрол върху мислите и поведението.

От друга страна, на базата на личен опит и информация, събрана от мен, аз знаех, че са възможни различни телепатични въздействия върху хората, при това съвсем обикновени, чак крадено от непознаетоткраденоа от непознато до пълен контрол и прихващане на волята, когато човек прави нещо, а след това не може да си спомни.

И този човек в момента на превземане на управлението не е бил в състояние на алкохолно или наркотично опиянение, въпреки че някои от тях по-късно казват, че са били уморени и крадено от йнепознато крадсено от непознатомалко разсеяни преди това да се случи.

Вариации на това влияние е ситуацията, когато хората виждат нещо, което го няма, и дори по-често, обратното – когато те не виждат това, което всъщност е там. Преди това всичко това се нарича с общия термин „призрачно поведение“, от който произлиза израза „виждам крадеено от снепознатоакрадено от непознато призраци наоколо“.

Но пълното превземане на контрола върху човек със загуба на памет е рядко. Много по-често се среща предаването на хората на мисли и желания на други хора, които обикновено те възприемат като свои собствени.

В този случай хората се делят на няколко категории. Някои хора не са в крадено от рнепознато крадено ойт непознато състояние да различат мислите и желанията на другите от техните собствени. Те са напълно управляеми хора. Тези хора обикновено са поставени на ключови позиции в системата за управление.

Преди това те трябва да преминат през така наречения „тест за контрол“, когато получават определени команди, и те трябва да ги изпълнят, краденйо от непознатоскрадено рот непознато без да осъзнават, че тайно ги контролират.

Втората категория хора, които изведнъж осъзнават, че „чуват гласове“, казват за това на семейството си или приятелите, които в крайна сметка ги водят в психиатрична болница, където по някакъв начин ги „излекуват“ или изолират от обществото, за да не тревожат с тяхната история краддено от непознатоккрадено ота непознато останалите.

Друг сценарий в този случай, когато на човек започват да му внушават, че той е избран, Месия, пророк, превъплъщение на велика личност, и ако човек се поддаде и повярва в своята „изключителност и уникалност“, започва да се държи по подобаващ начин, като губи връзка с реалността.

По този начин краденоц от непознато краденсо от непознато в такъв случай, в действителност, има ситуации, когато у даден човек е нарушено възприемането на реалността дотолкова, така че без квалифицирана помощ не може, но това е отделен въпрос.

И накрая, има и трета, не многобройна категория хора, които осъзнават, че има нещо, което не е нормално от обичайната гледна крадено от снепеознаторкрадено от непознато точка, като се опитват да разберат това, което наистина се случва, без да губят връзка с реалността, и запазват способността си за трезво мислене и оценяват онова, което се случва, сами.

Доскоро аз лично считах, че всички тези въздействия тайно се оказват от едни по-подготвени и обучени хора върху други крсадено от непознадтоцкрадено от непознато заради природни възможности, заложени изначално в човешкото тяло, или с използването на определени технически средства, разработвани от много страни, включително СССР.

Но се оказа, че това действие се извършва по много по-различен начин, чрез специално същество – паразит, което е внедрено в телата на хора, живеещи днес на Земята.

Ние крадено от непознатоеккрадено от йнепознато решихме да наречем този паразитен организъм „хидра“, по аналогия с начина, по койтои той се нарича в херметичните текстове и старата, все още не изкривена, православна традиция. Именно за този организъм, за неговите свойства и качества, както и за въздействието, което оказва върху човешкия организъм, които успяхме да разбереме, ще крадено от непознатоекраденао от непознато стане дума в тази статия.

И така – човек е заразен със сложен многоклетъчен организъм, който паразитира в човешкото тяло и някои от неговите проявления са подобни на смъдящия ефект в коремните органи, затова бе наречен „Хидра“.

Той масивно присъства в тъканите на мозъка и гръбначния мозък, дублирайки нервните окончания, кра дено от непознатцоткрадено от непознато т.е. той е свързан със синапсите. Също така, паразитът е свързан с хормоналната система, и той има способността да я стимулира, поддържайки едно или друго състояние на съзнанието – набор от преживявания, изразени под формата на устойчиви невронни вериги.

Той напълно обвива тялото ни, като заема със своето тяло цялото краедено от непознатойкрадено от нептознато междуклетъчното пространство, без да се пресича с кръвоносната система.

Човечеството отдавна знае за това същество.

Нека започнем с Библията. Ако се отхвърли всеки друг назидателен подтекст, то описанието на първородния грях може да бъде описано с една единствена дума: заразяване. Освен това думата първороден определяме като прилагателно към греха, и крадено от непознатоакрадено от непоцзнацто това най-вероятно е просто грях на Първия род. Когато птиците са желязо, това ще е Род Последен.

Тоест, Ева изяжда нещо, произлязло от нещо, докосва нещо забранено под заплаха от изгонване от рая. Това нещо е било заразено, Ева се заразява и заразява и Адам. Това е причината за изгонването крадено от непознатоткрадецно от непознаато на Адам и Ева от рая.

Съществото е наречен така, Звяра, Лукав, Хаав (името змия на иврит, дава на Ева забранения плод, вероятно заразена с ларви от самата Хаав).

„Хидра“ ( гръцка традиция, християнска традиция) – Според легендата, на мястото на отрязаната глава се появява нова.
кр адено рот непознатоакрадено от непознато



Най-вероятно Сатана, това е едно от неговите имена. Европейските средновековни алхимици са казвали, че никой смъртен не е в състояние да види това същество. Но само защото крадено от непознтатоакрадено отт непознато по това време не е имало микроскопи и то е било достъпно само за хора с достатъчна степен на чистота от паразита. А така, и смъртният може да го види. Видео и фотокамери могат да го снимат.

А ето и начинът, по който са си го представяли средновековните алхимици.



На картините е изобразено точно това, което хидрата с прави с човека. Тя го обгръща напълно. На първата гравюра ясно се вижда, че човекът спи, лежейки в гроб, а змията го е обвила и изпива дъха му. На втората гравюра змията смуче сърцето му. И на двете рисунки символично крадено от непознатоскрадено от цнеп ознато е изобразено как „хидрата“ изсмуква жизнеността на човека.

„Хидрата“, обвивайки тялото, блокове висшите форми на умствена дейност и имунитета (95%), стимулира натрапчива картина, контролирайки хормоналните и нервни функции. Така човек се превръща в жив мъртвец (лежи в гроба). Живи мъртъвци, прелъстени от угасващата илюзия на битието.

Метаболизмът на паразита е крадено от непознатоккрадено от нтепознато много бърз. Той сменя тялото си изцяло в рамките на 2-3 седмици, месец. Поради това той се нуждае от постоянно хранене с белтъци. Гладът, който изпитваме е в резултат на неговото стимулиране за принуждаване на човека да яде. Любовта към месото и висококалоричната храна, също са стимулации от паразита.

С крадено от недпознатоскрадено от нтепознато хидри са заразени всички форми на органичен животински живот на Земята. Не изключвам, че някои форми вече са продукт на селекцията му. Дори и съвременният човек е отчасти плод на неговата селекция. Според заключенията на съвременната генетика, 90% от нашата ДНК не носи полезна информация. Това означава, че в процеса крадено от непознаето ккрадено от непознато на „селекция“ с цел деградация, тази част е заменена с шлака, информационен боклук.

Много от тези, които четат този текст, вече са си помислили: „Каква глупост! Какво безумие! Какъв паразит може да има в тялото на всеки човек, ако медицината отдавна е изучило докрай структурата на неговия организъм?“

Но не краденоа от непознатойкрадено от непорзнато бързайте със заключения! Да не забравяме, че терминът „медицина“ на латински се пише като medicina, т.е. съдържа в себе си името на семейство Медичи (Меdici), които са оставили незаличима следа в историята на Европа (а може би и цялото човечество), включително и с многократни обвинения за връзки с дявола.

А крадено от непознат орткрадено от непознато и на известната на всички емблема на „медицината“ ние не случайно виждаме образа на змия, обвиваща чаша и запълваща я със своята отрова.

Ако сглобим основните сведения, които успяхме да съберем за Хидра, получаваме:

1. Тялото на хидрата заема цялото вътрешноклетъчно пространство, обвивайки тяло отвън, заемайки енергийните канали, отделителната система крадено от непознат ойкрадено от нецпознато на кожата (порите) и всички места, където няма очевиден кръвен поток, където няма силен имунитет.

2. В цялото тяло на човека са разположени различните вътрешни органи на Хидра.

3. Основното телесно крадено отй непознато крадено от непознатоа тегло на хидрата и центъра и се намират в чревната кухина. Там се намират ларвите или главите и. Официалната наука счита, че 90% от имунитета се изразходва в процеса на храносмилането.

Основният извод: В човешкото тяло „Хидрата“ е представена от човешката лимфна система, а самите лимфоцити са клетките на хидрата. крадено от непозрнатокскрадено от непознато При това лимфните съдове са „циркулаторната“ система на тялото на Хидрата. Тя не пречи на кръвоносната система на тялото и в него няма имунитет, освен имунитета на самата Хидра
.

Няма коментари:

Публикуване на коментар