Последователи

неделя, 9 октомври 2016 г.

Какво означава активизирането на агентите и слугите на гущероподобните?




Синовете на Ной:
Според библейската сказка, расите се формират от 3-те сина на Ной, като централно място ще заема Сем(евреи и араби- сивите хибриди), който е духовен наставник на Яфет(бялата раса) и командир на Хам(черния разсад). Бит. 9:27

Според Стария завет, бялата раса ще се бъде наставлявана от сивите хибриди, като ще се смеси с тях чрез Аврам(потомък на Сем) и ще стане "Авраам"("баща на множество народи"). Бит. 17:5
Според Новия завет, "християнин" значи "ДУХОВЕН аврамит(семит)". Галатяни 3:29
Имайки предвид тези библейски обстоятелства, защо библейските християни се оплакват, че официалната римска църква, в конспирация с юдейския Санхедрин(Синедрион) заселва Европа с мигранти от семитски и хамитски произход?...




През последните години се усещат ясно опитите на определени сили да влияят на общественото съзнание относно подготвката за приемането на концепцията за гущероподобните "създатели" на човечеството.


http://i0.wp.com/www.conspirazzi.com/wp-content/
uploads/2011/06/david-de-rothschild.jpg?w=584

David De Rothschild - JESUS!

Тъй като "нав" е света на мъртвите, тогава ние говорим за Иисусе Навин = "Иисус, човекът от Navi." Т.е. за Исус, "освободен от мъртвите" за фалшиво възкресение на разпнатия дракон змия Хор-Христ, чието име на иврит звучи като "Yehoshua/Иехошуа бин Нун", или "Yehoshua син на луната", като "бин" - това е "син" и "Нун" - древния бог на Луната. Тъй Joshua - нов Исус уж възкръснал от мъртвите Ар, явяващ се "син на Луната" или "Нибиру", за това "Нибиру" е лунния-бог Мардук, "бог на смъртта", което астрологически съответства на Луната като космическо тяло, сателит на Земята . В действителност, в речта-Ra думата се изписва така:
Нибиру = На_Ба_Ар (-у) – «човекопротивник (На) дух (Ба) Ар (-а)».
Както е известно, дух Ар (-а) е Йис_Ар = «Изр» - едната от двете съставляващи, е именно не-чист ипостас на «черното слънце» Ар (-а).
С други думи, вавилонските текстове, говорещи на Нибиру, всъщност първоначално имат предвид не същия-ипостас "черното слънце" Aра, а именно, духът му Yis_Ar/Йис_Ар затворен в кухата Луната. Неговото въплъщение в лицето има "Мардук" = новия Aр = Наби Ar = "Нибиру". Ето защо "бог" Мардук е астрологически планета "Нибиру", което означава, че е Луната. Наистина, арианите- се покланяха на Лунния полумесец - общ символ на Arian. Това означава, че в астрологически смисъл Нибиру - е Луната. Имайте предвид, че терминът "Нибиру" съответства на невъплътения Мардук, не-чисто въплъщение на Aрa, разположен вътре в кухата Луната. Въплътен като Мардук (т.е. съществуващ, възкръснал) по правилата на речта Ра съответства на езиков антипод (както плът - това е различно вещество по отношение на дух). След това:
Нибиру (не-сущий(не-чист) дух) <= а-Нибиру (сущая(ефирна) плът) = Ан_Эбер (-у),
где Ан_Эбер (-у) – «стана човек (Ан) въплътен (Эб) Ар», или «Эвер стана човек».
Да напомним, че според Библията именно от Эвер са произлезли евреите. Вярващите в не-чистия дух Нибиру хора в древността формирали области, в които властта принадлежеше на "бога на смъртта" Мардук. Тъй, както видяхме по-горе, в арианската доктрината Мардук е духът, въплътен в Исус, тоест, в "новия Исус(посветен)" и както се твърди, възкръснал от мъртвите след разпъването му, истинските древни източници сочат, че свещеният символ на Нибиру е крест. Смята се, че Нибиру е дума, която означава "място за срещи" в акадски включително обозначава област, където имаме вяра в бъдещото въплъщение на Aрa, като по този начин са вярвали в обединението, тест "в срещата" на чистия ипостас Ка_Ар(-а), с не-чистия ипостас Yis_Ar/ Йис_Ар в съответствие със следната формула:
Ка_Ар + Йис_Ар = (Ка + Йис)_Ар = Ка_Йис_Ар = «Кесар» = Касар = Хазар.




Тази пропагандна кампания започна с книгите на Захария Ситчин за Нибиру и неговите жители Ануннаки, за които се твърди, че са създали човечеството в хода на генетични експерименти с цел да са роби и слуги. В последните няколко години подобна тема "влезе" и по канала Рен-ТВ. Но най-вероятно това се случва по целия свят.



Евреин - посетител от чужда земя, от еврейския глагол "Ейвъри" - "да премине през" (Енциклопедия на архимандрит Никифор 1891). Но все пак съвсем наскоро нашите предци, използвали дума "planetos" (скитащи звезди) и на планетата, наречена Земя, т.е. евреите в съвременния език идваt от друга планета или луна - нибиру (чужденци).

Евреите са едни от племената на хуманоидните сиви и са произведени от анунагите чрез генно иненерство на бойният кораб -Луна(Нибиру).

Техните свещените книги и казват, че те са хората, с божествената душа, а останалите нечовеци, по-лоши от животни, които не могат да направят нищо ( освен да служат на техните заповеди ).

Учените според ДНК генеалогията твърдят, че Авраам е най-младият клон - IT 3000 година, за разлика от арийските, които според учените са от продължение на повече от 10 000

Символът на евреите е триъгълник в кръг.

Хидросферата, атмосфера, подкрепено от логиката на "Таня", като и клиповете трябва да бъдат унищожени. Милиони еврейската искри, щели да бъдат обединени в своите оригинални 600,000. По този начин, 600 000 души на евреи ще кръжат над пустинята (или ефирната) Земя - това е апотеоз на истории от "Тане"!

Земята, странно, не се счита за Shneur Zalman-примес, и следователно запазва своето съществуване, или ще се превърне в етерното тяло.

Защо не Армагедон.

Ето защо бързат и унищожават тенденциозно нашата природа, целият живот на планетата Земя. Вместо изграждане на вятърна, водна, геотермална енергия, слънчева енергия и други електроцентрали, изгаряне на милиони тона нефт, въглища и природен газ и производство на плутоний.





В същото време, дълго се премълчава факта, че анунаките са рептилска раса. И разбира се, те изобщо не са създателите на човечеството, въпреки че са създали някои от народите, чрез смесване гените на бялата раса с архантропите. Това вече говори, че бялата раса е съществувала на Земята дълго преди пристигането на анунаките, а оригиналните нейни създатели са точно тази цивилизация на "белите богове", чиято земна колония е известна днес като Aркготея-Aрктида-Хиперборея.



"Човешкият" род на банкерите ашкинази са търтеи/хищници изгонени от пчелите майки от Орион - поради зловредност! Разликата спрямо другите такива биологични видове е в интелекта. Хищникът е вътре в тях, закодиран и в гените им, следователно и в действията им. Но пък интелектът им родил обществото и морала и те постепенно коригирали природата си. Това е необозрим спрямо отделен човешки живот времеви процес. Но зрим - виждате, че вече например не си позволяват - поне открито, да трепят вражеското коренно население така, както е трепано в миналото.




В Библията можете да намерите и препратка към факта, че освен синовете на Адам на Земята са съществували и други хора, защото те никъде другаде не биха могли да си намерят свои жени. Именно "библейския проект", заедно с монотеистичните религии на скрит сатанизъм, основаващи се на поклонението на боговете на Луната, са проект на гущероподобните анунаки за създаването на семитски народи. Понеже това е за семитите, но не и за цялото човечество, анунаките се явяват богове-създатели. Но точно този факт се опитват да скрият от обикновените хора с фалшивата си пропаганда слугите на гущероподобните.




А тази фалшива пропаганда става все по-изтънчена. Типичен пример - появилото се в момента онлайн видео "Митология. Кратък курс, разчупващ стереотипите.", в който е представен цял слой достоверна информация, много умело смесенa с лъжа. Отделете време, за да гледате това видео, което се фокусира върху храмовете, които са мощни ретранслатори на енергия за захранване на лунните богове. Тази енергия се предава чрез резонатори, монтирани в горната част на храмовете. И това е самата истина. Както и истината, че в езотеричната традиция са известни образите на Орел, Телец и Лъв, между другото, споменати в песните на Б. Гребенщиков.
Но после започва най-интересното.



"Нибиру" е термин, който във Вавилон обозначавали небесното тяло Луна астрологически, свързано с "бога на смъртта" Мардук. Същата дума за титлата на Marduk, т.е. Навий_Ар = "Нов Ар" и територията, на която властта принадлежи на Мардук, се нарича Хазария. Сакралния символ на Нибиру е кръст - символ на възкресението на разпнатия Лъжедракон-змия-Хор-Христ = Мардук в ролята на Joshua/Иисуса Навин = Нибиру. Доколкото Joshua = "Нибиру" е бил повдигнат, възкръснат в древното юдео-царство на Израел, което както показахме в предишните издания е било Хазария, то на акадски думата "Нибиру" е място, където мъртвото тяло/плът на разпнатия Ka е намерила живот, обединение отново с духа Йис, и където ариано-хазарската нация отново е намерила възкръстналия Aрa. Ето защо и "Нибиру" означава "място за срещи". Сега става ясно, какво е докладвано от Хасидите, направено публично достояние чрез Сътчин - пророчество за Нибиру и за края на света.



Първото нещо, което буди тревога, това е очебийната реклама на книгите на Захария Ситчин, което вече говори много относно авторите на това видео. Естествено, по-нататък се дава достоверна информация за технократската цивилизация от планетата Нибиру, която използва други планети, включително и нашата като рудници. Вярно е също така, че те ценят златото и диамантите, които са широко използвани в тяхната технология. Но в същото време, авторите на видеото очевидно опитват да създадат впечатление, че анунаките са също такава хуманоидна цивилизация, която не се различава от нас.



Много ора си мечтаят светът да стане едно ''по-добро'' място (ислямистите от ал нусра мечтаят за същото).

Кои сте вие, че да изисквате в Испания да спре бикоборството? Вие испанци ли сте? От къде на къде афганската култура, или пък пакистанската да се откаже от изкривените си начини за налагане на правосъдие? Що да спре Цецка Цачева да стреля по елени и глигани? Не ви ли пука за личните и преживявания с Планетарният Дух? А? Що пък в Сомалия да няма масово избиване на не-ислямски племена? Кви сте ви, че да изисквате светът да се мени според вашите лични виждания? А? За кви се имате? Що в Япония самураите да не избиват делфини следвайки собствените си традиции? Що критикувате ислямска държава тогава? И те имат същата цел бе аранкоулу :) и те искат да променят света към нещо ''по-добро'', само че това е тяхната лична версия за ''по-добро''. Нали уважавате всичко и всички, и там възнесените учители, ви учат да виждате нещата такива каквито са? Що тогава искате да уеднаквите всичко? Щото вие може би сте част от тези, които дойдоха тук за да сложат началото на новият инкарнационен модел...

И що юдеите да не ви избиват ритуално?,...та те искат ви препратят към нещо ''по-добро'', към трансцеденталния свят извън холограмата.





След като изгледате видеото, ще разберете какво имам предвид, т.е., се премълчава факта, че това е влечугоподобна, а не хуманоидна цивилизация.
Но авторите на видеото очевидно са се "издънили" в опита си да "замажат" египетския бог Сет, когото самите автори клипа наричат "Змия", което показва неговата влечугоподобна природа.



Основателно се посочва и факта, че всички тези "змии", според много легенди на народите по Земята, са били хвърлени в подземния свят. И това е ехото от древната война между цивилизацията на "белите богове" и влечугоподобните, които накрая са били прогонени от повърхността на планетата, така че се е наложило да живеят в продължение на хиляди години в подземни градове. Друга част от тях - на митичната планета Нибиру.



Генните инжинери от Нибиру - Луната не са богове, използвали са божествено ДНК от бялата раса и са създали генномодифициран продукт програмиран за завладяване на планетата.

> "Нибиру" е термин с който във Вавилон обозначавали небесното тяло Луна




Авторите на клипа с основание твърдят, че лунните езически култове и монотеистичните религии са сатанински. Въпреки това, същевременно правят опит да "сложат" в "същия куп" и ведическата слънчева религия. И този опит е доста груб, защото сред славянските (древни) богове са изброени като върховни богове Велес, Перун и Мара, което, разбира се, е безочлива лъжа. Защото върховен бог на нашите ведически предци е бил Род (индийският Брахма). А тази "троица на върховните богове", посочена във видеото, в древната митология са Род, Сварог и Лада. Въпреки това, авторите на видеото са наясно, че техните образи явно не се вписват в "завъртяната" схема за класификация на лунните богове.




Такава фалшификация не е грешка, а е напълно съзнателен акт, тъй като основната тема на клипа - това е да ни убедят, че именно свалените и паднали "змии" са не само нашите създатели, но и тези "добри богове", които ни научиха на занаяти и култура, т.е. ни направиха "цивилизовани" (Звучи ли ви познато?). А това означава - именно на тях сме длъжни да изпратим енергията на своите мисли. Тази гледна точка ни налагат незабелязано и много телевизионни филми от канала RenTV през последните години. Какво ли значи всичко това?



Братята Енки и Енлил не са богове, в материалният свят няма богове. Енки под името Луцифер - имал лош имидж в пресата като "дявол", тъй като ядосал брат си Енлил / Яхве / Amon -явно притежател на по-голям рекламен бюджет.

А освен това световния "eлит" ни подготвя за голямото шоу, наречено "Завръщането на боговете", в качеството на които искат да ни представят гущероподобните Ануннаки или техните събратя от подземните градове. А понеже тези "богове", според шумерската митология са създали хората като роби, то именно същата съдба е предвидена и за човечеството.



> Луната е доставена около Земята за контрол и поробване на планетата


Това просто са "боговете-създатели" на хибридния световен "eлит" и семитските народи, а не на цялото човечество, следователно, ние - наследниците на цивилизацията на "белите богове" изобщо не сме длъжни да служим на гущероподобните и техните слуги, както и не сме длъжни да им помагаме в прилагането на практика на план за установяване на "нов световен ред".
Освен това, като потомци на "белите богове" ние сме напълно в състояние да унищожим всички анти-човешки планове на сатанинската паразитна система. Измамата и лъжите са главното оръжие на слугите на гущероподобните и затова така се държат политиците от създадената от тях англо-американска империя. И не е случайно, че в лондонското Сити и Ватикана можете да намерите изображения на тайните господари на западната цивилизация, с които искат да ни запознаят слугите на гущероподобните. Затова не вярвайте сляпо на ничия "достоверна" информация и се научете да мислите самостоятелно. Отново и отново ще се опитват да ни мамят и използват в своите игри. Но ние имаме пълното право да не играем по нечии чужди правила и на чужд терен.



Човек е направен от бог Ра с една единствена цел: да трансформира и "изпомпа" всичката Ka предлагана в Хор = Ка_Ар(-е) (първоначално, съставляваща част от Абога Ра и низвергната за бунт/метеж срещу Творца Ра вътре в утробата на Земята адското горещо ядро), същността на Eden Ба. След смъртта на един силен човек с мощно Бa генерирано от праведния му живот чрез трансформиране в човешкото сърце на материалното Ka, съдържащо се в плътта на човека, в своето потребление на растителни и животински храни, се втурна обратно в лоното на Ра, т.е., в "Paradise/Рай" От поколение на поколение праведните хора като "микропомпа" изпомпва със сърца животните енергия на телата им, "тежкото" Ka и го превръщат в "леко" Ба, което в края на плътската форма на живот се устремява към Sun Ra, т.е., в Рая. Много поколения милиони хора за хиляди години трансформираха постепенно и "изпомпваха" всички "енергия на греха" Ka от адския Хор в ядрото на Земята до "леко" небесно Ба да Sun Ra. Ядрото на земята, губейки Ka постепенно ще изтива, а живота на Земята, поради пълна загуба на Ка, като резултат от този процес ще спре. По този начин ще се сложи край на протеиновия живот в много, планети във Вселената: Pa абсорбира в себе си, въстаналите срещу себе си, превръщайки чрез човешка намеса Ка в Ба, така постепенно се разширява до тогава, докато в един момент отново не изпълни цялата вселена. Тогава отново ще установи навсякъде Pай, защото навсякъде и във всичко е Рa. По този начин, хората са инструмент на Ра, ръката му, неговия "трансформатор" и "микропомпа" Рa създадени специално за превръщането и последващия "трансфер" на силата на греха на Ka от Aрa в Святия Дух Ба. Ето защо човек е дуалистичен по природа: той е като съставляваща/компоненти на Ка (самото тялото употребяващо растителни и животински храни), и компонента на Бa (наричана дух, даден от Aбог Рa на човек по рождение), между които във всеки един момент и времена се води непрекъсната борба, кой ще спечели: плътта над духа, или духа над плътта. По отношение на Словото-Рa е борба между Ка и Ба. Тъй като в момента светът е доминиран от арианския култ, ритуалите на погребение в християнството, исляма, юдаизма осигуряват предаване на тялото на починалия на Хор, т.е. погребение. Това е да се гарантира, възможно най-много да се възпрепятства изхода на Бa след смъртта на покойника от сърцето и устремяването на Бa към Слънцето си Ра, т.е. в Paradise. Когато тялото се предава на Земята (погребано), Хор, разположен в ядрото на Земята, има много повече възможности за улавяне на духа Ба на починалия погребван, предаден на Земята, отколкото когато мъртвото тяло не се погребва (например, се изгоря). Ето защо след приемането на християнството в Русия се наблюдава постоянно промяна в погребалните ритуали. Ако преди тялото е било изгаряно, след приемането на християнството, се е преминало към погребения, т. е. тялото се предава на земята, на Хор. Докато при изгарянето на тялото Хор вече не може да улови духа на Бa, тъй като при изгарянето на мъртвото тяло в огъня на пожара, духа Ba се отделя от трупа и, без да бъде заловен от Земята (т.е. не е погребан), се втурва към Слънцето Рa. Този огън унищожава и останките на мъртва плът с остатъци на съдържаща се в нея Ка, която поради това не може да се върне при припева на Хор. В резултат на погребалните обреди като изгаряне на мъртвото тяло на Хор се прилага "двоен удар": първо, хорът не може да усвои Бa на умрелия, и второ, на припева няма да бъде върнато Ka, което от своя страна е в тялото на плътта на мъртвите, доколкот самото тяло и съдържащото се в него Ka е изгорено с огън. Ето защо огъня от древни времена е символ на пречистване, което води до непоправими щети на Хор. Нека обърнем внимание на един важен аспект. Факт е, че в днешните ариански култове (например, православния) за описване на "несъществуващи измерения," Има две ключови понятия: дух и душата. И семантичната разлика между двете е почти неразличима сега, и тази разлика се обяснява с православни свещеници, доста "скучно". Езиковото анализ показва, че обикновено думата "дух" е свързана с глобален, трансперсоналната знак, например, изрази като "боен дух са притежавали войски", "хора, заловени от духа на алчността и печалбата", "на тълпата слязъл Светият Дух", "нечист дух излъчваше от грешниците "и т.н. Те предполагат, че когато се говори за "духа" се има предвид някакви не-съществуваща трансперсонална парадигма, която определя поведението на много хора, цели народи и ги насърчава към определени действия. Никой не казва, например, че "бойната душа, е овладяла войската", и т.н. В същото време се използва понятието "душа", това означава, че не е, кой е най-личната фактор, присъщ на всеки отделен индивид, като изразът "спасението на душата" е частен, индивидуално персонализирана спасение на не-чист вещество вътре в съществуването на плътското тяло. Изразите "грешните души", "изгубени души" също са от личен характер, дължащи се на различни индивиди. В същото време, в концепцията за словото-Ra "дух" и "душа" са дефинирани много ясно, духа - е Бa, а душата - е персонифицираната субстанция на животнинската енергия Ka, разположена в тяло от плът на всеки одушевен и неодушевен предмет в света. Ако Бa се намира в сърцето на човека (именно затова по време на процеса на Анубис се претегля сърцето), душата на човека Ka е разпределена по цялото човешко тяло (включително в голяма степен и в човешката кръв. Поради това, "кръвта" е Ka_Ar_Av = Hor_Av т.е. въплъщение на Хор), съставляваща така наречената "Памет на тялото" или "мускулна памет."
Душата на човека в източните учения се дефинира с понятието Ци (Китай) и Ки (Япония). Осъзнавайки, че "ц" лингвистично отива в "к" (цезар = кесар), се оказва, че и в Китай и в Япония, "душа", в действителност, се нарича по един и същ, начин т.е. Kи = Ke = Ka. Ориенталски майстори на ушу и карате се преподават концентрация на енергия Ki = Ka в така наречената "живачна/киноварна област" - в мислена точка в рамките на тялото, под пъпа. Това решение душата енергия Ki = Ka, майстори на бойните изкуства се стремят да увеличат силата на въздействието и предпазни средства. По този начин, бойните изкуства, е строго фокусирани върху властта на животните Ka компонент на човешката душа. Същото важи и в индийската йога, насочени към активиране на енергия от животни "по-ниски чакри", наречена "кундалини" = Ка-андалини, която във вид на змия се издига по човешкото тяло, разкривайки последователно една след друга по-висшите чакри. Докато същевременно рамейската военна традиция, която практикуват "Песоглавците", се фокусира върху духа на Ба. В това е разликата между рамейските и арианските училища. Рамейците търсят подкрепа в боя от духа на Sun Ra, тоест, от Ба (римските войници, "Песоглавци"), а арианите се молеха за своята душа на Ka за подкрепа както в личния си душа-Ka, или от свързани с лична душа Big Ka, т.е. хор. Не е случайно, поради това, човешката "душа" се счита по своята същност, за "християнска" - наистина, доколкото "душата" е персонализирана Ka, то тя се явява част от едно цяло, а именно от Хорах-Христа, и следователно е "християнска". Арианите на всички ивици вярват, че ако телата им са били погребани в земята след смъртта, ще бъдат възкресени-Христос / Хор от мъртвите за вечен живот, след като той успява да разчупи оковите на Земята <= Аламос (ите) и избяга от разкарай засенчи Слънцето Ra и се превърне в ново слънце Кон (ия) = Chorus-Христос. Те вярват, че ако тялото на починалия ариан напълно се разложи в земята, т. е., материалът ще се слее с Хор-Христос, и индивидуалната персонализирана душа Ka се слива с голямата Ka на Chora Христос, представляващ ядрото на Земята, след освобождаването на Хор-Христос и неговото царуване в Вселената, вместо Sun Ra, арианите ще се възкресят от мъртвите, телата им отново се отделят от плътта на материята в индивидуализирани същности, а индивидуално - персонифициранта душа Ka ще се върне в регенерираното тялото от единното поле на Голямото Кa, т.е. Хор - Христос. Така че Овните/арианите се надяват да получат "вечен живот" в материята. Имайте предвид, че никъде в Arian доктрина не става въпрос за спасение на духа (т.е., Бa). Навсякъде, само и единствено за спасението на душата (т.е., индивидуално персонализираната Ka). Тъй както, видяхме по-горе, индивидуалната човешка душа Ka е поместена в цялото човешко тяло, то загуба и невъзможността за възстановяване от майката на плътта на тялото означава, че индивидуалната душа Ka просто няма къде да се върне от единното поле на Голямото Ka, т.е. Хор - Христос след неговото възцаряване, което означава невъзможността за такъв индивид да влезе
във "вечен живот." Ето защо арианите са изоставили древния обичай на изгаряне на трупове, а юдеите, например, внимателно събират разлятата, след убийство на техен колега кръв, взета и погребана заедно с тялото. По този начин те осигуряват "поток" на убития към Хор "просто едно цяло", а оттам и възможността за бъдещо възкресение на "вечен живот." Аналогично, точно обратни са рамейските възгледи по този въпрос.

http://neonula.blogspot.bg/

Няма коментари:

Публикуване на коментар