Последователи

понеделник, 20 февруари 2017 г.

Държавната администрация: МИЛИАРДИ ЗА СВОИТЕ (Х)ОРА



Проблемът на Н.Р. - Еврия е още от социализЪма, и това е кошерният легион от кръвосмучещи паразити със старозаветни физиономии, но с български имена, назначавани на важни, но не прекалено видими за гоите длъжности в държавната администрация, съдебна система и здравеопазване.


             





Ето защо социализмът ни бе по-мизерен от този на околните соц. държави. Ето защо капитализмът ни е по-брутален в сравнение с околните капиталистически държави.

Смисълът на Еврия - копиран от гръцките юдеи - е да издържа номенклатурата от сиви комунисти и юдеи за сметка на геноцид на гоите.
                  



Политиците гои могат да се сменят, но сивия разсад{
Евреите дори не са разсад(червен, жълт, черен). ТЕ СА СИВ ХИБРИД.остава финансиран дали от измамни схеми, дали със супер високи заплати от държавния бюджет на гоите, дали с фалшиви телкове на близо 500хил. фантоми на стойност 1,5 млрд




Според анализ на НОИ, през последните 15 години броят на инвалидните пенсии е нараснал три пъти. През 2000 година той е бил 323 517, през 2012 - 354 964 а в края на миналата година достига 907 380.

През 2012 г почти половината от жителите на село Ясеновец - населено с роми - се оказали инвалидизирани по документи, издадени от (ТЕЛК) останалите жители били непълнолетни.

Тука виждаме схема на източване на пари от Мешерето под контрола на ДС. Другите които източват пари това са пак от еврейската мафия,... ДС - Тора Ностра, синхедрина и равините от "Шалом" (които се занимаваха още през комунизЪма със социални домове,педдофилия и инвалиди) под контрола на израелския посланик в България.

Доказани са над 500 000 фалшиви инвалиди. Годишно за инвалидни от народа се вземат над 1,500 милиарда или 15 милиона на месец, т.е. около 8 милиона отиват при фалшивите инвалиди, които по кошерна еврейска схема предават половината от откраднатото на другарите комунисти от "Шалом" ( по 4 мил. на месец) които по късно с тези пари се финансират, подкупват кметовете на съответните градове а малка част отива и за дарения на хора със старозаветни физиогномии.


Колко ни струва тази администрация като заплати - 2 милиарда и 166 милиона лева за тази година. В сметката не влизат част от агенциите и комисиите.

Колко е ефективна тази администрация, се вижда по състоянието на България!"

         


Държавната ДЖУминистрация:

МИЛИАРДИ ЗА СВОИТЕ ХОРА ЧЛЕНОВЕ НА ШАЛОМ

**** Заплатата официално е според нашето момче/момиче
**** Данните са от 2015 г., за мин. г. са по-стряскащи, за тази - още по!

В държавната администрация по официални данни различните ведомства са 539 бр.(3 нови през 2015), а заетите са 137 693 души, от които 104 883 в централната администрация.
Тези числа са без обществения сектор - учители, лекари, армия и т.н. и без наетите в държавните и общински предприятия.
Всъщност структурите и чиновниците са повече, защото маса организации, че и цели министерства (!) не са се отчели или са направили частичен отчет (според доклада за 2015 - този за 2016 не е излязъл)
http://www.strategy.bg/Publications/View.aspx
Колко ни струва тази администрация като заплати и какви, се вижда по таблицата, която съм дал. За работа по европейски програми сумите ги умножавате по две. Премиите и допълненията не съм посочил.
Колко ни струва като общи разходи - 2 милиарда и 166 милиона лева за тази година. В сметката не влизат част от агенциите и комисиите.
Колко е ефективна тази администрация, се вижда по състоянието на България!
Затова възниква въпросите:
1. защо размерът й е голям колкото при социализма?
Този въпрос няма логичен отговор. Има нелогичен - държавата трапеза е за всеки, който се уреди, ако ще и да е куцо и сакато, както се казва.
2. какви кадри се назначават в нея и как се оценяват?
Тук логични отговори има. Има Закони за администрацията и за държавния служител, има Наредба за заплатите на служителите в държавната администрация, има конкурсно начало.
Но тези логични отговори не са истина. Нелогичният отговор е истинския - има "мой" и не "мой" човек, наше момче или момиче и респективно не наше.
Това "наше" и не наше" е узаконено и нормативно регламентирано.
Вижда се по таблицата и обявените конкурси в Административния регистър (там трябва да се обявяват всички вакантни длъжности)
http://iisda.government.bg/…/competitions_…/all_competitions.
Оказва се, че можеш да бъдеш началник отдел и с 645 лева, и с близо 3200 лева. Оказва се, че можеш да бъдеш главен експерт както с минималната заплата, така и с почти 2800 лв.
Ведомствата масово се възползват от това. Например министерството на финансите търси старши експерт със заплата от 460 лв до 2050 лв, правосъдието дава за същото от минималната работна заплата до 1350 лева, така постъпва МВР и да не броя по-нататък.
Например Директор на дирекция „Национална система 112” е със заплата от 670 лв. до 2200 лв.
Изводите:
1. ако преценката - върху основата на образованието, опита, личните качества и т.н. на кандидата за директор например е за основна заплата от 670, 700, 800, та дори 1000 лева, то този човек въобще не става за директор, не е за този пост, а за по-нисък;
2. този абсурден диференциал в заплащането - от жалките 600 лева за директорски пост до високите за държавата ни 2200 основно възнаграждение (без премиите) е узаконения инструмент за назначаването на нашия и не-нашия човек - на нашия ще дадем максимума, на чуждия - минимума.
Това е конкретен пример, но практиката е именно такава.
Та затова средно 10% от местата в държавната администрация са все вакантни.
Едни хора се назначават от немай-къде, за да не стане скандал с прекалено нагласен конкурс, изненадват ги "приятно" със заповедта за започване на работа със смешното възнаграждение и те напускат.
После се прави нов, пореден конкурс, кандидатите вече са разбрали механизма и масово се отказват и идва времето за нашия човек.
Или още по-просто - в обявата за конкурса се сочи минималното заплащане (масова практика) и естествено натискане от кандидати няма. Ама максималното е хиляди и хиляди лв.
Разбира се, има и маса др. вратички за връзкарството. Или както беше в лафа при социализма - обявява се конкурс за длъжност на Иван Мошев Иванов. Всички други желаещи могат да кандидатстват.







Интересни са данните за държавната 

ДЖУадминистрацията живееща от нашите данъци. На глава от населението сме сред първите в Европейския съюз. Огромна администрацията за мащабите на България Тя е много сериозно разходно перо от държавния бюджет. Да не говорим,че значителна част са "гои-калинките", заели длъжности по партиен, продажност или друг признак, без необходимото експертно ниво.

Приблизително на всеки 50 живеещи все още в България, имаме по един търтей - държавен служител. Сега към тях добавете и общинската администрация, и останалите на бюджетна издръжка. Май много станаха...

Сега администрацията е дори по-голяма от тази по времето на социализма, когато и населението на България беше по-многобройно и икономиката произвеждаше много повече? Какво администрират тези почти 150000 дегенерати.

Страшното е, че периодично ги подменят - отиват в бюрата по труда и на база високите си заплати и крадене вземат пак високи пари за сериозен период от време ....., които няма откъде да дойдат ..., но им се дават докато ги уредят на други подходящи длъжности за служители на кошерната мафия ДС - ТОРА НОСТРА!


Системата мой-твой важи и за пенсиите. Отново при ВСИЧКИ правителства индексациите се правят в проценти!
Има и дискриминация по отношение на неженени, разведени вдовици и други гои. Или си партиен член или ДЖУмакиня, и получаваш пенсията на починалия, или само своята, без добавки ако си от гоите !

             

ДЖУминистрацията са верните слуги ИЗРОДИ, чрез които се КРЕПИ УПРАВЛЕНИЕТО на СТАРОЗАВЕТНИТЕ КРАДЦИ. Със своите семейства, които са същия БОКЛУК като тях, те са повече от милион и половина.Това фактически са редовните избиратели на всякакъв вид престъпници от комунистическите партии.Затова ББ ви казва, ПАК СПЕЧЕЛИХ. Като прибавим ФАЛШИФИКАЦИИТЕ и КУПЕНИТЕ ГЛАСОВЕ от хилядите неграмотни ИЗРОДИ, всичко това ОСИГУРЯВА на КРАДЦИТЕ ДОЖИВОТНО УПРАВЛЕНИЕ.

         
        


Знаете ли кое е хубавото,ТОВА ,ЧЕ ТЕ ВСИЧКИ ДО ЕДИН са НЕПОВТОРИМИ СТРАХЛИВЦИ и ПОДЛЕЦИ. Ако излезем само двеста хиляди с кирки, камъни, лопати и коктейли, МОЖЕМ ДА ГИ ПОМЕТЕМ и ПОБЕДИМ, но трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА ИЗПОЛЗВАМЕ нашите допотопни оръжия.



Интересен е например фактът, че цифрите в извадката нямат финансово покритие що се касае за общинските администрации - влизането в сила на наредбата, определяща тези минимални и максимални прагове бе само, за да се осигури законова възможност за увеличение на заплатите, както е написано на "нашите" хора, но това е предимно в централната администрация. Държвната субсидия за заплати в общинските администрации е почти без промяна в цифрово изражение от 2008-2009 година до днес, т.е. никой в малката община "Х" не е усетил реално някаква сериозна промяна във възнагражданието си, защото дори и да отговаря на условията за повишаване на заплащането му, ресурс от държавата просто не е предвиден. Без да съм правил проучване, отговорно мога да твърдя, че средната заплата в общинските администрации е не повече от 600 лева, но разпределена образно по следния начин: 5 вземат по 1300-1500 лева(кметове, заместници), 7-8 директори и началници вземат по 700-800 лева и останалите примерно 40 специалисти са на по 500 лева ОСНОВНА заплата(разбирай на минималната зпалата) и се прибират да хранят семейства с чисти 400 лева. В същото време, за да стане по-весело, току-що завършилите млади висшисти по програма "Старт в кариерата" започват с една нелоша заплата от 590 лева - чудесен старт, но някак несправедливо се получава май, като че ли...За да компенсират НЕАДЕКВАТНАТА държавна субсидия, общините правят опити да дофинансират заплащането със средства от други приходи, но не всички имат необходимия ресурс. Резултатът е силно демотивирана обща маса( от една страна, а от друга самата позиция е неатрактивна за квалифирани кадри), няколко свръхнатоварени служителя(ония дето са с високите заплати-колосалните 700-800 лева) и едно политическо ръководство, което преследва собствените си интереси = загиваща администрация. Идеална среда за корупционен натиск и схеми - подчертавам среда, ПОДХРАНВАНА И ПОДДЪРЖАНА от самата държава, разбирай от високите етажи на изпълнителната власт. След това тръгват едни проекти...едни изпълнители от столицата - без персонал, без техника,...едни подизпълнители...тук идва мястото и на подготвения и гладен(почти в буквалния смисъл) за рушвети служител. И така нататък...

Не става въпрос просто за нехайство, за неглижиране,... всъщност убийството на администрацията( особено на общинските) се прави умишлено и целенасочено. Огромни ресурси се разпределяха и ще се разпределят и в бъдеще именно от малките общински администрации, умишлено поддържани слаби, некомпетентни, корумпирани. 



На Кукловодите винаги им трябват комплексирани малоумници , жадни за власт и изпълняващи заповеди . Съдбата им после е една и съща след натрупване на информация и пари се дезинтегрират. 


И понеже местата в администрацията не достигат вече устройват своите хора и на учителски места! 

Или ПО СЪЩАТА СХЕМА И ПРИЧИНА, ИЗЛОЖЕНА ОТ Г-Н ЛИЛОВ! 

Тези учители участват и в схеми - стил Хенри Форд - като насочено пазарени към обекти на турци, араби, криптокомунисти, хазари с български имена, както и юдеи - гърци, ..са с цел ликвидиране точно на гойския дребен бизнес, с цел фалирането му от семитския разсад и вливането му като пролетариат/рая към кошерните корпорации на комунистическия Евреонал. 

В тези схеми учители хазари по училищата са организатори на клетки за насочено пазарене от непълнолетни ученици. Юдейската комунистическа педерастия е пълна.

Затова премахнаха районирането и децата посещават избрано от вманиачените родители училище. На дете се отпускат по 1200(около) лв. Така в големите училища възнагражденията са в пъти по -големи от малките. И кои се назначават там? Естествено своите. Директорите там "колят и бесят"т.е. имат неограничена власт. Крият свободни места, които разпределят като лекторски Плюс пари за дрехи, премии, празнични, нпо програми...Прикарват си пъти повече пари от учителите в МАЛКИТЕ УЧИЛИЩА! Партийна принадлежност? На управляващите. Затова и напразно лъжат за недостиг на преподаватели.

         


ЛИПСВАТ САМО ПО ЕЗИЦИ И ИНФОРМАТИКА,СПАЗВАНА ОТ ВСИЧКИ ПРАВИТЕЛСТВА!Защото от такива специалисти има нужда в частния сектор!Подлъгват младежите с цел да увеличат заплатите .Сега бройката на студенти педагози надвишава тази на юристите. 

И после-БЕЗРАБОТНИ!!
А МЕДИИТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ С МАНИПУЛАЦИИТЕ ЗА ЛИПСАТА НА СПЕЦИАЛИСТИ ПОРАДИ НИСКИ 
ЗАПЛАТИ!!
ПП.Проверете ВСИЧКИТЕ ИМ ПРИХОДИ В ПЕТЪР БЕРОН И ГИМНАЗИЯТА В ПЕРНИК!


         


Според Кольо Парамов около 750 000 са на държавна и общинска заплата. "Никой не знае точната им бройка." Да им се намали бройката - кауза пердута. Служителите плюс семейство, приятели, любовници - това е железният Електорат на статуквото. Но може да се направи така, че... САМИ ДА НАПУСНАТ! Мярка 1 - На детектор на лъжата да се задължат да отговорят на въпроса - Участвал ли сте в корупционна сделка? След прилагането на тази методика половината от съдиите в Полша доброволно са си подали оставката. Защо ли? Мярка 2 - В продължение на 6 месеца всеки на държавна или общинска заплата ще пише и поства в Интернет / в края на работния ден / какво е правил през деня. Отнема 15 - 20 минути. Мярката е задължителна за средния управленски състав в големите американски компании. Ако се приложи в България половината от търтеите сами ще напуснат тъй като голям смях ще падне като се види кой какво " Работи.."




     

Няма коментари:

Публикуване на коментар