Последователи

неделя, 26 февруари 2017 г.

GIFS 26


Евреите, светът и парите(Библия или основи на капитализма) 2ч.
Преди две хиляди години, евреите, след като разрушили републиканския Рим и въвели режима, на императорите, фактически завзели световната власт в свои ръце. Богатите евреи на града, вече назначавали и сваляли римските императори, по своя преценка, понеже именно евреите са контролирали преторианците. За разлика от републиканския Рим, Римската империя вече е била Еврейска Римска Империя. Ако погледнете историята на императорския Рим, то нея, както и всичко друго, трябва да тълкувате напълно обратно. Всичките императори, които са отказали да се подчиняват на евреите, са били обругани и наречени ‘откачени’, като Нерон или Калигула, например. (От това еврейско, „Римско“ време са лозунгите – Хляб и зрелища; Разделяй и владей; Отидох, видях, победих; и още доста други подобни!)



http://diagnosa.net/

Непослушния на евреите Нерон, те премахнали, след като го обругали и измислили красиви легенди за смъртта му. А услужливите пред евреите, римски императори, нарекли – мъдри и велики.

Но дошъл Христос, и евреите били отхвърлени назад, и изгубили своето световно господство, а еврейското им леговище в Палестина, било разрушено. Но евреите не са от тези, които се предават, и отново започнали борбата си за световно господство, и сега те се намират в заключителния стадий на създаване, на глобално еврейско царство. А място за не-евреи в тази схема – няма.

            


           



От друга страна, има факти да се предполага, че за пръв път от времето на разрушаването на Йерусалим, в еврейството се наблюдава разкол между старата и новата прослойка. Младите евреи, основно атеисти, избиват християните със всякакви технически средства. Не съм уверен, че старото еврейство е напълно съгласно с тях, но доколкото става дума за страдание на християни, старите евреи гледат на това с тайно одобрение. Но ако някога руснаците въстанат и за почнат да убиват евреи, няма съмнение, че целият свят ще се изпълни с разкази за дивите ужасии, на които се подлагат „невинните“ евреи. Всички християнски правителства ще се надпреварват да помагат на евреите, ще рискуват своите християнски синове и ще ги пращат на война в Русия, спешно да спасяват евреите от ръцете на справедливото възмездие.


Елитът на революционерите болшевишки идва от еврейския народ, населяващ Русия. Всички революционни фракции бяха водени от евреи. Руските евреи в опит да завземе властта в Русия бяха подкрепени от цялата световна еврейската общност.


                     


               













- ЙЕРУСАЛИМСКИЯТ ХРАМ КАТО ФИНАНСОВ ЦЕНТЪР








Гръцки период на Кралската флота, средата на 1700 г., много преди Ротшилд да са пристигнали в Англия. Моряците-английски мъже - са отвличани за роби, бити, и измъчвани до смърт от своите господари роботърговци - евреи и корабособственици - гръцки юдеи...

Дълго преди ROTSHCHILDS стана за световната финансова сила ... еврейската финансистите вече имат глобално "мулти-национално" присъствие ....
финансиране и извличане на печалба от WARS, царски завоевания и търговия с роби.
В тази невероятна карикатура ние заловен от книга документиране серия CS Lewis ' "Hornblower",
британски адмирал, от прозореца на втория етаж в дясно, използва своя шпионин-стъкло, за да се види дали MOSES ТАКСАТА, евреин лихвар, има никакви пари да отпускат заеми
(знака гласи "Мойсей Леви, Money заговезни" 2-ри етаж прозорец на сграда на ляво).


Гръцки период на Кралската флота,
средата на 1700 г., много преди Ротшилд да са пристигнали в Англия.

Дори и в този момент Британската империя е синоним на робство ... наистина английски, британски мъже и "субекти" може да бъдат отвличани и качвани като роби на борда на военни кораби ...

Моряците - английски и британски мъже са отвличани за роби, бити, и измъчвани до смърт при обикновена прищявка на своите господари роботърговци - евреи и корабособственици - гръцки юдеи... .

                         

                            
















В днешния свят кой все още създава комуни?

У нас в Еврия имаме армия от гои групирани в кошерни легиони за потребление,... насочвани от другари със старозаветни физиономии. Тази зараза вече се е разпространила и всред гоите в българските училища.

Истината е, че евреите са били отделени в гетото не от своите приемни народи, а от религиозно-политическия си елит – равините,... а в концлагерите от евреите ционисти. Те още от люлката са отгледани като комунисти. В днешния свят кой все още създава комуни? Единствено Израел – кибуците, изолираните ционистки селища с комунистическо управление.

         










Няма коментари:

Публикуване на коментар