Последователи

неделя, 10 февруари 2019 г.

Мисли форми 176

                 
        


Тъмното правителство ( на Енлил) програмираше шепа мюслими и ги пускаше из света да вършеят и насаждат страхове у тълпите.Това се явяваше и подходящия момент, в който светлите гурута на Енки и техният антураж от палячовци да могат, да понатрупат малко активи със своите БЕЗСМИСЛЕНИ призиви за симулиран мир.

          

Ние като физически проявления сме собственост на Империята Орион, душата няма как да ни вземат, но физическите тела са техни, ума е програмиран от техните генетици и т.н.. Трябва да са изключително глупави (а те не са), че да си унищожават реколтата сами, по-удачния метод е да разиграват нужния театър.



Дясната ръка на Джейкъб(Яков) Ротшилд – Джордж Сорос –Сорос разпространява банкерските пари за да корумпира(разврати) горния ешелон на дадена "набелязана" нация, след това направлява прецизно-организиран вътрешно-търговски механизъм за завличане и останалата част от обществото в държавата-жертва.

Навсякъде по света неправителствените организации, свързани с чужди държави, играят незаменима роля в помощ на хибридните войни. Съгласно законите на хибридните войни, такъв тип конфликти са изкуствени сблъсъци на идентичност, имащи за цел да пречат, контролират или повлияят на големи транснационални инфраструктурни проекти в ключови за тези проекти държави. Това се случва посредством намеса във властта, смяна на режими и тяхното рестартиране. Тези тактики могат да бъдат определени като политически компромис, смяна на властта по ,,мирен" или силов път или извършване на фундаментална промяна в съответната държава. За целта тя бива насилствена довеждана до пълна деградация, за да се превърне в лесно манипулируем сбор от идентичности.


        


ПРЕЗ МИНАЛАТА (2018) ГОДИНА специалните служби на правителствено-мафиотската хунта са ПРОВЕЛИ ИНТЕНЗИВНИ ОПЕРАТИВНИ МЕРОПРИЯТИЯ под кодовото наименовие

"КАРАНТИНИРАНЕ НА ВИРОГЛАВЦИТЕ".

В частност, ТУК И СЕГА СЕ ПОЗОВАВАМ на факта, че вчера, 07.02.2019 г., в 11 часа и 18 мин. по телефона ми се обади кварталният полицейски инспектор, за да ми връчи някакво съобщение от някакво РУ на МВР, съдържащо „уведомлението”, че образуваното срещу мен разследване е прекратено.
Уточнявам, че изрично и пределно ясно казах на полицейският инспектор, за запише, че НА МЕН НЕ МИ Е ИЗВЕСТНО ДА Е ИМАЛО КАКВОТО И ДА Е РАЗСЛЕДВАНЕ ЗАРАДИ КАКВОТО И ДА Е ИЗВЪРШЕНО ОТ МЕН ПРЕСТЪПЛЕНИЕ;
И ЧЕ НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН С ПРЕКРАТЯВАНЕТО НА РАЗСЛЕДВАНЕТО И НАСТОЯВАМ СЪЩОТО ДА БЪДЕ ПРОДЪЛЖЕНО СЪГЛАСНО ИЗИСКВАНИЯТА НА ПРИНЦИПИТЕ И НОРМИТЕ НА БЪЛГАРСКОТО, ЕВРОПЕЙСКОТО И МЕЖДУНАРОДНОТО ПРАВО;
ВКЛЮЧИТЕЛНО И СЪГЛАСНО ПРИНЦИПИТЕ И НОРМИТЕ ОТНОСНО РАЗСЛЕДВАНЕ И ОСЪЖДАНЕ НА ТЕЗИ, КОИТО СА ОРГАНИЗИРАЛИ И РЕАЛИЗИРАЛИ ТОВА ФАКТИЧЕСКИ АБСУРДНО И ЮРИДИЧЕСКИ АБСОЛЮТНО ПРЕСТЪПНО РАЗСЛЕДВАНЕ.
В частност ТУК И СЕГА ИЗРИЧНО И ЯСНО СЕ ПОЗОВАВАМ НА ПУБЛИЧНО ИНТЕНЗИВНО ИЗВЕСТНАТА ФАКТОЛОГИЧНА СИТУАЦИЯ, че САМО ПРЕЗ МИНАЛАТА (2018) ГОДИНА специалните служби на правителствено-мафиотската хунта са били ПРОВЕЛИ ИНТЕНЗИВНИ ОПЕРАТИВНИ МЕРОПРИЯТИЯ под кодовото наименовие
„КАРАНТИНИРАНЕ НА ВИРОГЛАВЦИТЕ”;
при които меропирятия са били образували такива като това абсолютно фалшиви полицейски и прокурорски разследвания СРЕЩУ ПОВЕЧЕ ОТ ПОЛОВИН МИЛИОН ЗНАКОВИ ЛИЧНОСТИ, КОИТО СА НОСИТЕЛИ НА ВИСОК ЕТНО-НАЦИОНАЛЕН БЪЛГАРСКИ И КЛАСИЧЕСКИ ЕВРОПИЙСКИ ДУХ.
(08 Февруари 2019 г.), Шестнадесети (16-ти) СПЕЦИАЛЕН Меморандум
http://iankov.blogspot.com/2019/02/08-2019-16.html

             


Трябва да се разбере, че не само египетските жреци на Амон са работили по създаването на свещеническа армия от богоизбрани. До голяма степен това се правили и халдейците. Тъй като и над тях, са стояли едни и същи полухора-полуаннунаки. Не забравяйте, където е написана Тората, Талмуда и Кабала. Всичко това е създадено във Вавилон. Не от египетските жреци а от халдейците. И не от тяхното свещенничество, а неизвестно от кого. Кой мислите, е написал за йудеите техните свещени текстове? ...

Нека поговорим за тези аннунаки под формата на хора, които са се преместили, според мита, на небето. Ясно е, че тези генетично модифицирани създания не са се отправили на небето. Техните господари са ги насочили към Европа, именно това е мястото, където те са намерили убежище. За известно време тази група е живяла сред европейските неандерталци и питекантропи едни до други. Придобитите знания им позволи да се защитават.

Но 40000 години, след първата световна война между империите, когато в Европа от запад и север нахлуват мигранти, а нехората се обзавели с многобройни "поклонници-овце". Те са станали лидери, свещеници, с една дума, елита, който ръководи компанията от т.нар кроманьонци. Но, въпреки това, потомците на анунаките не споделяли своите знания с тези, които те управлявали. Тайното знание на люспетите "богове" техните предци, се е разпространявало строго само в генетично модифицирана среда.

След втората световна война, те приемали на тяхна територия и други преселници. Атлантида е била унищожена, преселение в Европа на много хора. Предшественици на същите фризове и протокелти. Те са били известни в Европа като Албани. Името "Албания" и "албанци" възникнало точно от тази дума. Всички тях модерната историческа наука отнася до палеоевропейците. Именно тези следпотопни преселници хибридните Ануннаки и оглавяват.

Криза на власта при тях започна, когато от Карпатите от източно европейската равнина и Сибир нахлули племената бореали. Но той не трае дълго. Отстъпвайки на чужденците част от централно - европейска Албания а гущероподобния елит се преместил в Англия. Друга група от тях, напротив, се премества на юг от Алпите, в посока на Апенините. Уест Албан не го направи. В Иберия по това време са наложили различна култура, корените, на която идват от Африка. Именно от палеоевропейците е бил наложен великия Рим.. По-точно, от техния елит. И не трябва да се мисли, че той е възникнал под влиянието на доплавалите от Мала Азия до бреговете на Тибър троянците.(Каквато е историческата. Наистина от кои други племена наследници на земните бели богове би могъл да възникне Рим освен от троянците - бел.ред.)

Тъмните свещеници, или по-скоро, полухора-полуаннунаки, използвайки древните знания на организацията на обществото събрали около себе си разпръснати племена палеоевропейци и придошлите от Алпите бореали, и създали както ние знаем Римската държава. Това е мястото, където всичко започна. От Рим. Защо етруските, нашите близки роднини го мразеха. Очевидно е, че техните свещеници са се досетили какво се случва.

В своят Сенат са се окопали в "светските/земните" потомци на анунаките, в Рим, са потомците на тези, които са отишли на север. Тандема от нечовеци редовно подхранва и кървави войни между две различни или повече държави. Стара доказана технология: трябва да победи най-силния. Рим е бил по-щастлив. Всъщност в него и сложи генетично модифицираните нехора. Той е бил нужен за да продължи войната, която започнали предците им преди хиляди години ...

Техните домакини ануннаки дали на всяка група от "троянските кон" съвсем различни знания. "Земните" - тези, които са останали в Мала Азия, получили цялостни познания за финанси и банково дело. Те са били обучавани как да се превръщат злато и скъпоценности в фалшиви хартийки, и как чрез тази измама чрез лихва по заемите, да завоюват не само потомците на белите-богове борейци и хиперборейци, но и на цялата планета.

http://paraatmajiwaatmavedaanta.blogspot.com/…/blog-post_34…


               

Можем да предположим, че на територията на културата на гущероглавите Убаид, те самите са които изобразяват хората в статуетки, имащи генетични отклонения в посока на рептилиите. те са били родени, очевидно от хора с гените на Ануннаки. Защо така? Да, защото у фигурките няма опашки. Ясно е, че това е хибрид. Ануннаките са с опашка. Това се посочва в изображения на китайски, японски и други рисунки.


Фактът е, че анунаките са същества, които не разполагат с дясното полукълбо. Те са изцяло с лявото полукълбо. Какво показва това? Това че тези зверове са продукт на един напълно различен свят и при техните представители, отсъства многоизмерната полева съшност, която нас хората ни свързва с Твореца. Ето защо те не разполагат с дясното полукълбо на мозъка. Те са много добре развита логика и способност за абстракция. Но ако тези товари разбират законите на развитие на света по-долу чрез логика, то ние, хората, имам предвид не, биороботите с леви-полукълба а съвсем нормалните хората, които получаваме знания от по-горе, чрез прочитат на информация от полето. Това, което наричаме интуиция. Сега, нека да си спомним, се счита ли се, нашата земна наука с интуитивно познание?

... Виждатели ли какво се оказва. От една страна, те, гушерите, които се борят, за да отключат в човека дясното му полукълбо, а от друга - се опитва да си променят манталитета, да изменят своята психика като я доближават до човешката. Очевидно е, че в Боливия и Перу за дълго време е имало една лаборатория на хибридните анунаките за изучаване на централната нервна система на нашия вид. Далеко от севера, и в Европа, на тихо място. Но до тях очевидно са достигнали боговете от Боливия - белите виракоча. И лабораторията престава да съществува.




              


В България е налице мафия, която управлява държавата и държи обществото в плен вече близо 30 години, като корените ѝ датират от 70-те години на миналия век, когато започват да се формират първите големи апетитни финансови средства. Прокламираните принципни начала в Конституцията – демократична и правова държава, както и общочовешките ценности – равенство, справедливост и т. н. са бутафория, защото държавата не служи на народа, тя влиза в ролята си само когато се събират данъци, такси, корупционни суми и при избори, с които се легитимира властта на мафията. Тази престъпна организация има пирамидална структура, която кореспондира с йерархичната структура на държавното управление. Съществуването ѝ се улеснява от народопсихологията и от външни за държавата интереси и влияния.

На генерално ниво имаме обособяване на два клана – „Източен“ и „Западен“, които са си разделили територията, пазара и властта. Показателен актуален пример в тази насока е поделената между тях съдебна власт – едните държат Прокуратурата, а другите Съда. В основата им стоят „бащиците“ на прехода, които правиха и продължават да правят трансформацията от социализъм към капитализъм, единствено чрез престъпно присвояване на всички публични ресурси за тях и техните придворни лакеи, които спомагат да се поддържа статуквото. С течение на времето те се сменяха персонално и поколенчески, но си останаха все същите – комунисти, като се започне от началото на прехода – другари от политбюро и се стигне до днес – пременени в нови одежди като репресирани или като твърди евроатлантици, но всъщност млади комунисти. Същите постоянно еволюираха в посока усъвършенстване на незаконните схеми, безскрупулността, лицемерието и ориенталската показност. Разбира се, катарзис не настъпи при нито един от тях, поне не до момента.

В състава на всеки клан влизат корпоративни лица, неформални центрове за инженерстване на политическата сцена, камуфлирани като научни и неправителствени организации, политически партии, представителство от „проверени“, а не от достойни хора в изпълнителната, законодателната и съдебната власт, контролирани средства за масово осведомяване и платени експерти във всички области. Оперативният мениджмънт на мафията се осъществява през длъжността „министър – председател“. Това произтича от факта, че през тази длъжност, съгласно законовите правомощия, се управляват всички публични блага (през ресорните министри и председатели на агенции), а също че и оттам се дава генерална политическа индулгенция за управлението на всички обществени сектори. Лицата, заемали този пост досега в годините на прехода може условно да се разделят в две групи – „активни“ и „пасивни“.

Те попадат в тези групи вследствие на характеристиките на личността и начина на излъчването им за този пост от гореспоменатите неформални центрове за инженерстване, установени в страната. „Активните“ участват пряко и контролират крупните незаконни дейности, съответно и процентът отчисление за тях е голям, като сред тях има такива, които са откраднали над 1 млрд. лв. За „пасивните“, които се явяват подставени лица е характерно, че зад тях се оформя борд, който управлява в сянка. Обикновено това са няколко олигарха, на които е преотстъпена цялата власт, произтичаща от длъжността „премиер“. Същите определят институционалната политика в отделните сектори и управляват незаконните схеми. Пресен пример за такова управление на страната е правителството в периода 2013-2014 г.

Премиерът винаги е на едно стъпало от мафиотската пирамида с олигарсите и всички икономически лица, които имат доминираща роля в различните сектори на пазара. Отношенията между тях се развиват в две направления. Едното е уговаряне на корупционна основа на обществени поръчки, предимно в инфраструктура и енергетика, концесии, поддържането на монополни положения, търговия с оръжие и други схеми, с които се извличат крупни незаконни печалби от порядъка на 5 – 100 млн. на сделка. Назад във времето, при минали правителства, в тази графа влизат криминалната приватизация, неизгодни заменки на държавни имоти, финансови афери (банките – пирамиди и галопиращата инфлация в началото на 90-те на миналия век), контролираната контрабанда по време на югоембаргото и други. Затова имаме премиер – флагман на обществените поръчки, друг на заменките, трети на приватизацията и т.н.

Другата плоскост, въз основа на която се развиват тези отношения, е кадруването в министерства, държавни агенции, служби за сигурност. Икономическите лица предлагат свои доверени хора за ръководители на съответните държавни структури (министерства, агенции, фондове, служби, прокуратура, съд и др.), които се явяват администриращ и контролиращ орган на секторите от пазара, където те развиват своя бизнес. Това е срастването и овладяването на държавата от мафията. По този начин те си осигуряват „чадър“ за безпрепятствено осъществяване на всякакви нарушения и престъпления. Този модел на кадруване се прилага по всички нива надолу по пирамидалната структура.

Отделно, около личността на премиера винаги се формират групички от изключително доверени лица, които го обезпечават организационно и логистично за осъществяването на тази голяма по обем незаконна дейност. Това включва посредничество и организиране на неформални срещи, осигуряване на парични транзакции по незаконните дейности, контролирано медийно отразяване и други. Годишно се генерират милиарди, откраднати от бюджета (през приходната и разходната част) и от потребителите чрез установените монополи в различните пазарни сектори. Участниците на това стъпало създават модела на поведение и необходимата среда за осъществяване на незаконни дейности и корупционни практики за всички надолу по веригата както в бизнеса, така и в държавната администрация. Това са неписаните правила на политико – олигархичната каста.

Всеки, който иска да прави нещо в държавата трябва да играе по тези неписани правила, за да има успех, а по този начин става част от мафията. Един път действали по тях, те попадат в зависимости и вече не могат да вдигат глава срещу политико – олигархичната каста, защото нарушат ли омертата, губят всичко. Това „всичко“ има не само материално измерение, но води и до социално изключване, заклеймяване от кастата като ненадеждни за бизнес и кариера. Останалата част от населението – наемната работна ръка, изпълнителският състав от държавната администрация, подрастващото поколение и пенсионерите, дори да искат да променят нещо в държавата, не разполагат с необходимите възможности.

Те не могат да популяризират в публичното пространство техните искания, нямат средства да се организират в трайни и единни сдружения за отстояване на техните интереси, нямат обединяващи общи каузи, както при мафията се явява грабенето, което в ерата на консуматорското поведение може да изкуши всеки. Същевременно, всичките тези години на икономическа криза и всеобща несигурност развиха в обикновените хора мисленето за спасяването на всеки поединично и следването на максимата „преклонена глава, сабя не я сече“. Избуяха в нас и типичните народопсихологически черти – завист и страх, което ни направи големи егоисти и завършени лицемери или ориенталско съдържание със западна опаковка. Всеки говори за гражданско самосъзнание, но се броят на пръсти онези, които са готови на обществени начала да направят нещо, без да имат от това пряк материален интерес. Това е порочен кръг, за излизането от който трябва да се плати висока социална и икономическа цена.

Мафията е сплотена, а народа – разединен и неориентиран, за което престъпната каста усилено се грижи, като постоянно ни делят на русофили и русофоби, леви и десни, докато те извършват големите грабежи и националните предателства. Вследствие на всички горепосочени обстоятелства, облагодетелстващи мафията, последната се обособи като трайна и устойчива организация със силно развита дистрибуционна мрежа за разпространяване и прилагане на неписаните ѝ правила, по които да върви цялото обществото. Тази машина купува и мачка всеки, дръзнал да иска спазването на законните правила, защото това би застрашило нейното съществуване.

Следващото стъпалото надолу по пирамидалната мафиотска структура е заето от местните феодали и криминалните клики, установили се във всички сектори – образование, здравеопазване, земеделие, сигурност, екология и др., окопали са се там и колят и бесят по ниските нива на администрацията. Тяхната роля и влияние в политическия, икономически и обществен живот на страната ще бъдат разгледани в следващото изложение…


        

Вкаменелости от животни и растения не са необходими за суров петрол/черно масло/ и природен газ.Основната причина, поради която нефтените гиганти не искат никой да знае е, че "най-непродуктивните" нефтени полета (например о-в Дерик в Луизиана) се оказва, че мистериозно се изпълват отново след затварянето им и спирането на експлоатацията им.

Това е поради факта, че голяма част от нефта не е с биотичен, а с абиотичен произход. Кората на планетата/по точно Билла Сварга/ произвежда милиарди нови галони суров петрол годишно и по този начин запълва изпомпените полета почти във всички случаи.Никога не е имало достатъчно биомаса в който и да е праисторически период, за да се получи количеството петрол, което сме употребили до момента на планетатата.

       

   



Ананта-Шеша, многоглавият змей в всъщност взаимстван от Гръко-Римската митология, като "Мидата на Венера". Василиск(Базилиск) е "змия с корона на главата"(гребен на петел). Иде от Санскр. "Васу"("ценност", "атрибут") => Васу-Дева(Кришна), Василевс(ромейци), Васуки(Базуки), Базилика. Ананта-шеша, змийската енергия, която служи на Бог. Уловката за джива-атма е да не служим на змийската енергия, а-на Бог.
      


Яхве е Ламя от Била-Сварга, съобразно Ведическата Космогония!Приблизително 240,000 мили под планетата Патала лока живее друго въплъщение на Върховният Бог. Той е експанзия на Господ Вишну известен като Господ Ананта или - Господ Санкарсана. Той е винаги в трансцендентална позиция, а защото той е почитан от Господ Шива, божеството на "Тамо-Гуна" или - тъмнината, Той понякога се нарича "Тамаси". Господ Ананта е преобладаващо божество на материалният режим(гуна) на невежеството, както и на фалшивото его на всички обусловени души.
         




        





Приблизително 240,000 мили под планетата Патала лока живее друго въплъщение на Върховният Бог. Той е експанзия на Господ Вишну известен като Господ Ананта или - Господ Санкарсана. Той е винаги в трансцендентална позиция, а защото той е почитан от Господ Шива, божеството на "Тамо-Гуна" или - тъмнината, Той понякога се нарича "Тамаси". Господ Ананта е преобладаващо божество на материалният режим(гуна) на невежеството, както и на фалшивото его на всички обусловени души.

            


Използването на черното масло на Яхова води до проливане на червено(кръв)-дясно, горе...






"..без проливане на кръв няма опрощаване на греховете" Евреи 9:22

     



В сериала "Helix" се прави взаимовръзка между черното масло и моторното масло на SHELL - Helix






Цивилизацията на нагите Рокъфеллърс fellows черпи енергия от недрата на Земята- "черно, каменно/rock масло"("petra oil"- petrol)
Черното масло: подмяната на видове, психическите способности и тераформирането на планетата  

    



Не трябва да грешим истината с мнения/преценки. Мнозина мислят, че Истината е това или онова, или че Истината е в тази или онази книга или в това или това убеждение или идея и т.н. Който иска да преживее Истината, не трябва да греши вярата, идеите, мненията и теориите с това което е Истината. Ние трябва да изпитаме истината по пряк, практичен и реален начин; това е възможно само в тишината и в тишината на ума и това се постига чрез медитация.

~ Самуел Уеор Революцията на диалектиката.


           

Демократическата партия в САЩ е като БСП в България - намират се в левия джоб на Олигархията. В десния й джоб пък са Републиканците в САЩ и тиквите у нас. Все пак важно е да знаем КОЙ прави анализа - левия джоб на американската олигархия в случая.

Левите и десните не са заклети врагове, а ортаци в съвместно престъпление. Те са обединени от общата цел да поддържат статуквото.


         

"Индивидуалните общества започват в хармонично приспособяване към околната среда, и хората, бързо се хващат в неадаптивни, изкуствени, повтарящи се последователности. Когато поведението и съзнанието на индивида се привързва към една рутинна последователност от външни действия, и той е мъртъв робот, е време за него да умре и да се прероди. "Време за" отпадане "," включване "и" регулиране "Този период на роботизация се нарича Кали Юга, епохата на войни и империи ..."

~ Тимоти Лиъри


     

"Решаващият въпрос за човека е: Дали той е свързан с нещо безкрайно или не? Това е разказващият въпрос за живота му. Само ако знаем, че нещо, което наистина има значение, е безкрайното, можем ли да избегнем фиксирането на нашите интереси на маловажност и на всякакви цели, които не са от решаващо значение. Поради това искаме светът да ни даде признание за качества, които смятаме за лични притежания: нашият талант или нашата красота. Колкото повече човек поставя стрес върху фалшивите притежания и колкото по-малко чувствителност има към това, което е от съществено значение, толкова по-малко задоволителен е неговият живот. Той се чувства ограничен, защото има ограничени цели и резултатът е завист и ревност. Ако разберем и почувстваме, че тук в този живот вече имаме връзка с безкрайните, желанията и нагласите се променят. "

- C.G. Юнг


              

Той се стреми към рая, но все още е окован за земята с всеки страх, с всеки навик, и с всяко желание. - Manly P. Hall (All Seeing Eye Christmas 1923, p.30)

            


"В БЪЛГАРИЯ РАБОТА ИМА, НО НА ОРАТА НЕ ИМ СЕ РАБОТИ"



- Б.Борисова







САЩ, вследствие на неолиберализма са станали копие на стария СССР , както писа в. "Вашингтон пост":"Нашите две партии "републиканци" и "демократи" все повече са заприличали на една партия като бившата КПСС и се различават само по корпорацията, която ги е яхнала и определя политиката на партията, а когато партията е управляваща - корпорацията определя и политиката на държавата ни".
              

Държавни пари на данъкоплатците от цял свят ще подпомагат частните банки до окончателната победа на КомунизЪма...





Новият световен ред е суперкапитализъм и комунизъм в една и съща шатра“ Една от целите на илюминатите-комунисти, предвождани от Ротшилд, е постигната. Стопяването на средната класа е факт навсякъде по света. Чрез собственото си свръхбогатство и непрестанното причиняване на разорения и бедност сред мнозинството, Братството придобива много власт, абсолютна власт. “Брюксел помогнал на нашите банки“ и никой не проумява ЗАЩО и КАК? В края на краищата се разбира само едно, че в последните дни всичко ставащо около и в банките беше един голям театър от страна на двата най-големи мутроолигархични клана на КГБ>БСП и ГЕРБ, държащи икономиката и финансовата система на страната, за да получат банките им „духовна подкрепа" от Брюксел и олигарсите им да "усвоят законно" за кой ли пореден път парите на българските данъкоплатци.            


Място на създаване на мат_"реалните" форми



Рупа - втората частица от името на Европа (или по-точно Хурупа) се среща и в названието на Рупите. Този особен топоним има значение – местност с особени форми.





Автор на “Махабхарата” е прочутият мъдрец тракиеца Вясадева родом от село Гита , който е разделил, категоризирал и предал в писмена форма четирите Веди. Той е написал също Упанишадите, Пураните и други ведически текстове. Вясадева е известен и с имената: Вяса, Ведавяса (“този, който разделил Ведите”) и Кришна Дваипаяна. Във ведическата традиция той е наричан махамуни (“велик мъдрец”) и е приеман за “литературната инкарнация на Бога”. Освен автор на “Махабхарата” Вясадева е свидетел на описаните събития в нея и участник в тях. Син е на Сатявати, царица в рода Куру, и мъдреца Парашарао; баща е на трима от основните герои в епоса: Цар Дхритаращра, Цар Панду и Видура.


            

Селото е разположено в Горнотракийската низина на надморска височина около 180 – 200 метра. На север се издигат Чирпанските възвишения, а още по- на север е Сърнена гора – най- източния дял от Средна гора. На около 6 км южно от селото тече река Марица. Релефът е слабо разчленен от полухълмисти и равнинни участъци, през които минават двете реки –Арка и Канъта. В цялото землище има множество малки хълмове (могили), най-известните от които са Декова могила, Трите могили, могилата Кючук, Василева(Васудева) могила и др.На 6 км. северозападно се намира археологическият обект KараСура - уникален археологически обект, където са намерени останки датиращи още от праисторическата епоха (4-5 хил. пр. н. е)

             


"Вие трябва да седнете в мълчание, преди да вземете решение за някакъв важен въпрос, като поискате от Отца за Неговата благословия.



Тогава зад вашата сила е Божията сила, 

зад ума ви Умът му, 

зад волята ви 

Неговата воля".



- Шри Шри Парамаханса Йогананда


              


"Тези, които не вършат душевна работа, които не искат изгарящата истина, а искат повече утеха или аплодисменти, веднага се познават."



~ Руми






"Ако можем да останем с напрегнатостa на противоположностите достатъчно дълго - да ги подкрепим, да им бъдем верни - понякога можем да станем съдове, в които божествените противоположности се събират и раждат нова реалност"



- Мари-Луиза Франс



"Животът започва, когато страхът свършва". ~ Ошо (1931 г. - 1990 г.)


Илюминатска карта, Фукошима - предварително планирани събития. Видимите лъчи на Светата Смърт се излъчват от катастрофата на ядрената централа във Фукушима на фона на сините светлини от "критичните събития" се виждат мъртви и умиращи работници, които могат да станат постоянен "ядрен вулкан", излъчващ радиация по целия свят

Израел, отговорен за саботажа във Фукушима

http://paraatmajiwaatmavedaanta.blogspot.com/…/blog-post_28…

            

                                 

        


Израел замърсява цялата биосфера с ядрена радиация за следващите две милиарди години , Израел открадна плановете и материалите за ядрени оръжия от САЩ и сега ги използва в безкрайните си войни срещу всички.

Израел е най-голямата ядрена ядрена държава в света. Така че големият въпрос е как иудеите се измъкват от убийствата и тежките телесни повреди на милиони гои по света? Как те не са изложени на ярката светлина на истината и справедливостта? Всеки рационален човек може да се чуди защо редовните американци подкрепят еврейската мрежа от престъпници. Защо сме толкова тъпи?

Отговорът е религия, доминиращата религия в Северна Америка е християнството(секта на юдаизма за гои), а в този смешен мит е мемът на евреите, избрани от бога. Така че очевидно американците карат курсове за да умрат в Близкия изток за евреите поради техните религиозни убеждения. Изглежда, че американците са 100% подчинени на Светата Библия - свято ръководство за убийството на неверниците за бог, защото вярват, че вършат Божието дело и нямат проблем да бъдат управлявани от еврейски психопати.

Ако американците някога дойде на себе си, тогава всички тези евреи-ционисти трябва да бъдат незабавно отстранени от държавата. Щастлив за евреи, който изглежда съмнителен, тъй като повечето американци обичат да бъдат омагьосани от библейския мит. Изглежда, че американците са напълно готови да плават с еврейския управляван кораб на държавата, докато чакат завръщането на своя еврейски спасител цар, който никога не е съществувал

                  


Целият наш живот е игра?

Да, нашето човешко тяло не е безсмъртно, но духът категорично е безсмъртен. Той не е застрашен в тези игри, в които играем на Земята. Смъртта за него е илюзорна. И ако знаем, че духът, явяващ се част от вселената - това сме самите ние - то и за нас смъртта става илюзия, а самите ние ставаме неуязвими безсмъртни същества, които всъщност не са в опасност, независимо какво има да се случи в една игра, наречена " Живот"

          



„Лунната матрица“ – радиочестотно излъчване, идващо от Луната, което се е вклинило в диапазона, възприеман от хората, като така изкривява представата им за заобикалящата реалност. Те започнали да възприемат реалността в много „тесен “ спектър.

Тази честота, идваща от Луната и създаваща субреалност, която декодираме чрез сетивата си, както и манипулирането на човешката генетика, са довели до факта, че вместо истинската реалност, човечеството възприема изкривена картина, която се нарича „Лунна матрица.“

Ние се намираме под постоянното въздействие на тези честоти, които ни налагат тази фалшива „колективна реалност“. Тя ограничава възможностите ни и информационно ни отделя от заобикалящата ни Вселена. Тази „Лунна матрица“ ни принуждава да живеем в един вид виртуална реалност, точно както се намират във виртуална реалност много „геймъри.“

http://paraatmajiwaatmavedaanta.blogspot.com/…/blog-post_1.…


                 




                 


Технологиите на изкуствения интелект, използвани за картографиране на мозъка и зареждане на съзнанието, фрагментират енергията на човешкото съзнание, която се контролира от духовните тела и е неразделна част от органичния дизайн на оригиналната човешка ДНК. Всяко копие на оригиналното съдържание на съзнанието, създадено от синтетичен изкуствен интелект, например клон, е свързано с по-голяма мрежа на изкуствения интелект, създадена от извънземните машини. Извънземната машина може да бъде описана като масив от неорганични технологии, разположена на многоизмерни нива на планетата с цел да вкарва в капан, да се меси и да управлява развитието на човешкото съзнание на Земята. Някои звездни(земни) деца на Земята могат да видят или почувстват тези чужди структури и ето защо те са преследвани от тъмните. Повечето от извънземните машини са разположени или вмъкнати чрез холографски вложки и извънземни импланти, използвани за прилагане на контрол върху съзнанието и залавяне на душите чрез насърчаване на фалшива самоличност (модел на съзнанието на хищник).



Посрещаме годината на Земния глиган през 2021г.

https://www.edna.bg/…/posreshtame-kitajskata-nova-godina-ka…


               


Според плана на Илюминатите, след смъртта, или по-скоро разпадането на бялата раса в океана на цветните хибриди, ще започне систематичното унищожаване на последните, всички до един. Разбираш ли – всички: негрите, папуасите, арабите, дивите австралийци, индианците, латиноамериканците и хибридните европейци … всичко под ножа! За целта ще се използват всички видове оръжия: от вирусо-бактериологични до генетични. Всяка раса и дори всяка етническа група ще има своя собствена смърт. Тези смъртни случаи вече се разработват. Това се прави в тайни специализирани институти, които се финансират от известните банки на илюминатите. Нямай никакви илюзии за “златния милиард”. Това е друга подла измама. Измама на цялата човешка цивилизация.
– Какъв кошмар! -не можех да се въздържа. – Тогава кой ще остане на Земята? Само рептилоиди и техните съюзници?
– Ще останат илюминатите, същите влечугоподобни, само в образ на хора, както и сефарадските евреи от основните масонски ложи. И при едните, и при другите в ядрата на клетките им са концентрирани гените на анунаките. Само при първите има повече, а при вторите – по-малко.
– А какво ще стане с масоните от камуфлажа и евреите в Европа?
– Когато работата бъде свършена, масоните от англосаксонски, руски, немски, френски произход, накратко, всички неевреи, веднага ще бъдат унищожени. Те вече няма да са необходими. Ще оставят само евреите-ашкенази, които имат хазарски произход. Въпреки че са евреи, но в кръвта им няма “благородната” кръв от рептилоидите, за тях е решено да ги превърнат в роби. Според изчисленията на илюминатите и техните господари няма да има повече от шест хиляди евреи на Земята. Тези, които имат кръвта на завоевателите във вените си. Робите ще бъдат пет пъти повече. Всички те ще бъдат чипизирани и свързани към специален компютър.
– Тогава изобщо защо да живееш, по-добре е да умреш! – забелязах аз.
-Прав си, че е по-добре да умреш, отколкото да се чувстваш като електронно допълнение към цивилизацията на рептилиите – каза Светозар”.
По този начин става съвсем ясно каква съдба ни готвят гущероподобните и техните слуги от световния “елит” и каква участ си подготвят много от представителите на служещите на тези не-хора тайни общества и спецслужби. Време е хората да отворят очите си за същността на процесите по света. Плановете на рептилоидите не предвиждат да оставят живи онези, в които няма рептилоидни гени, което означава – хората. Ето защо сме отровени от ГМО и кемтрейлс, принудени сме да правим ваксинации, които убиват нашия имунитет, и под всякакъв претекст се правят ваксини, водещи до безплодие. И всичко това, без да се брои налагането на хомосексуалността, наркоманията, алкохолизма и други “подаръци” от “новия световен ред”.

https://paraatmajiwaatmavedaanta.blogspot.com/…/blog-post_6…


          



Черно Братство (ЧБ)- Ерархия


ЧБ е една йерархия от същества, които заемат различни степени, в зависимост от тяхната интелигентност.

Докато ББ( Бяло Братство)работи в клоните и цветовете на живота и по методите на клоните и цветовете, ЧБ работи в корените на живота. Докато ББ работи в главата и гърдите на Космичния Човек, ЧБ работи в стомаха, черния дроб и червата. ББ, следователно, е свързано с положителните сили, с доброто, а ЧБ – с отрицателните сили, със злото, в най-широксмисъл на думата.


Ерархия на Черното Братство - Ремикс

На върха на пирамидата като наблюдател е Черното Влечуго.

По долу са сиви, левити и кагани, ...и т.н,...

На най-ниско ниво са службите - легални и нелегални - на световните държави...

...50% от населението на планетата.

Опове(клонинги и хора без душа), обладани от демони, упаднали и животински души в човешки тела са служителите на тъмната ложа на ниско ниво.

Законите на симетрията са по- висши от законите на битието.

             

И трите космически институции – Великото Всемирно Братство, Бялата ложа и Черната ложа, разполагат със свои проекции на различни равнища в Битието. Традиционното им разположение е следното: в центъра на всяка галактика се намира седалището на Всемирната Космическа ложа, а в рамките на всяка звездна система действат диференцирани поделения и на Бялото, и на Черното Братство.

Всяка една от трите ложи притежава организация от разумни същества и проявява дейността си в определени параметри. Космическата ложа направлява всичко, което става по слънцата и планетите – както в отделните галактики и сродни звездни образувания, така и в Единната Космическа реалност като цяло. Тя е тази, която изготвя и съхранява плановете за еволюцията и дава новите духовно-културни потенциали на общностите от съзнателни форми на живот на безбройните космически цивилизации. Тя е център на жизнените проявления на Цялото и създава съответните планове за зараждане и развитие на ерите, епохите, расите и културите на всяка разумна общност.


Двете останали ложи – Бялата и Черната, се намират под непосредственото ръководство на Космическата ложа. Това са в същност двата знака /+/ и /-/, посредством които се провеждат действията за реализиране на Божествения план за еволюцията във всички царства на Живата Природа. В съответствие с езотеричното познание и Бялото, и Черното Братство функционират и се изявяват съгласно из-вестни закони и правила, които са еднакво меродавни и за двете ложи.

Велико Всемирно Братство(Всемирна Космическа Ложа)
(съчетава принципите и методите на добро и зло)

Бяло Братство (Бяла Ложа)(път на дясното посвещение;основен метод – на доброто)

Черно Братство (Черна ложа) (път на лявото посвещение;
основен метод – на злото)

              


Да припомним Трите големи заблуди на 20 век, под флага на които протече историята на този мракобесен век. Век на ужасна негативна жетва за братята на сянката. Първата голяма заблуда бе, теорията на Дарвин, че всъщност човекът няма никакъв божествен произход, а е напротив произлязъл по чисто физически еволюционен път от маймуната. Уви. Заблудата е била извършвана по толкова умел начин, че и днес приятели атеисти продължават да говорят подобни нелепости въпреки че досега никой не е виждал дадена маймуна да еволюира, и въпреки че досега беше доказвано хиляди пъти обратния процес, как от подивяване на човека, може да се стигне до маймуна.

Втората голяма заблуда бе примъкването в абсолютна тишина на метода на хипнозата в научното пространство. Да, тя бе превърната в наука. И с това се сложи началото на утвърдените експерименти в човешкото подсъзнание. Бе допуснато открито да се управлява обществото на равнище подсъзнателно, а това бе вече абсолютна чиста манипулация. Не се отчиташе, че човек не винаги взема решенията в състояние на своето съзнание, а понякога както винаги се получава при употреба на алкохол и дрога, той бива манипулиран на основа на това, че подсъзнателно му се въздейства върху процеса на вземане на решения.

И третата макрозаблуда на 20 век, бе изтриването от съзнанието на обществото на фигурата на т.нар. Княз на тъмнината. Така бе унищожена цялостната съпротива на човечеството срещу който и да е. Врагът бе превърнат в отсъстващ демон,, и на негово място се настани доктрината на НюЕйдж, че трябвало да се мисли само позитивно и само така дяволът щял да изчезна, тоест с помощта на положителните модели, не се давало никакъв достъп до силата на Разрушавата част. И така, Сатана или Луцифер бе премахнат от възможното съществуване на тази земя, остана само някакъв си Княз, който така или иначе никой не искаше да приеме за реален. Като самите демони минаха към т.нар. група на извънземни посетители на тая планета.

           



Всички се движим напред чрез ръчкане от природата. Но, човекът може да ускори този процес и да го направи по-бърз, успешен и приятен, ако сам полага усилия.

По този начин, свободата на волята е в избора на пътя към постигането на предварително поставената от Природата цел. А самата цел ще бъде постигната във всеки случай: или доброволно, или принудително. И в това свое крайно състояние човекът няма никаква свобода.


                                       

Човек в този свят се намира под постоянното въздействие на две противоположни сили, които го движат и развиват, подобно на зародиш в утробата на майката. В живота няма никаква случайност.

Всяко едно събитие е обмислено и програмирано в природата, дори детето, счупвайки чиния. Всичко, от началото до края, се случва съгласно програмата на творението.

Колкото повече изучаваме природата, толкова повече се убеждаваме, че природата е затворена, интегрална система, в която действат строги закони и няма никаква случайност. Но човек възприема всичко случващо се съгласно нивото на своето развитие: доколкото той е солидарен със системата на управление на природата или не.

Обикновеният човек нищо не знае за висшата система на управление, а просто инстинктивно, неосъзнато минава през живота. Той на сто процента изпълнява всички указания на системата и няма никаква свобода на волята, нито едно свободно действие, мисъл или желание.

И поради това е невъзможно да го съдиш и да кажеш, че му се полага някакво възнаграждение или наказание, защото той расте както дървото в полето съгласно своята природа и обкръжаващите го условия...

             


ФОРМИ И МЕТОДИ НА УПРАВЛЕНИЕ НА ЧЕРНАТА ЛОЖА

http://paraatmajiwaatmavedaanta.blogspot.com/…/blog-post_76…

               


Всички хора имат естествен ресурс за живот от 1400 години

Създателят на руската изследователска програма за „топъл синтез“ от 60-те години, Иван Филимоненко обаче твърди следното: всички хора имат естествен ресурс за живот от 1400 години.

Неговите изчисления са базирани на 7 годишният цикъл на живота на човешката биологична клетка и познатият ресурс на „клетъчно възстановяване“, което е около 200 пъти. С други думи, ние живеем в постоянен биологичен процес на възстановяване и активността на това възстановяване зависи от околната среда. При това положение имаме 200 х 7 = 1400 години ресурс, ако няма причини за тази поправка на ДНК. Основната роля на ДНК-молекулата в създаването на протеина е известна. Всяка деформация на ДНК кода произвежда промени в организма, което сумарно е и причина за стареенето. Знае се за вероятно енергийно взаимодействие между ултравиолетовите електромагнитни вълни и азотните ДНК нуклеотиди. Това взаимодействие трансформира два съседни нуклеотида в нова химична връзка, която поврежда ДНК-молекулата. Този добре познат механизъм е причината за стареенето на кожата.

Причината за стареенето изобщо обаче е така наречената „естествена фонова радиация“, която срещаме навсякъде по планетата и която (според Филимоненко) се дължи основно (около 90%) на радиоактивния изотоп калий K-40. Той поврежда всички биологични клетки по пътя си.

Тук е много важно да се знае един факт от историята. Тази фонова радиация е била създадена при „инцидент“ в миналото (или по-скоро ядрена война, ако съдим по многото алтернативни източници –бел. Alien) и някои геолози знаят много точно откога се е породила. Преди нея всички хора са живеели стотици години според много древни текстове.

Различните радиоактивни елементи се събират във всяко човешко тяло с храната водата и въздуха. Ние сме едни „събирачи“ на изотопи и няма лесен медицински начин да ги премахнем от телата си. Но има нови технологични методи, които да намалят радиоактивността чрез специални полета.

През 1995 г. Планетарната Асоциация за Чиста Енергия публикува ревю на модерни методи за трансформация на радиоактивни отпадъци. Така наречените „скаларни полета“ могат да бъдат използвани за повлияване на радиоактивността от разстояние. В изследванията на Филимоненко от 60-те, същият ефект е бил открит и при генератора с „топъл синтез“. При всички положения обаче трябва да се постигне мощен процес на синтропия (негентропия), за да може радиоактивния елемент да се преобразува в стабилно състояние. Има модерни експерименти с векторни магнетични полета и торсионни генератори, които повлияват на радиацията, а плазма-вълните и други методи не са само теория, а реални работещи технологии и могат да се използват, за да се изчисти човешкото тяло от радиоактивността. Защо тези важни постижения не са масово познати?

Човешкият живот е сведен до един стандарт от 60-80 години, които минават обикновено в училище, колеж, офис-работа и пенсия. Това обаче не е естествения природен закон. Човешката цивилизация разполага с технологии, които да намалят радиацията и да увеличат естествения живот на хората до 1400 години. Дали обаче ще ги използва за тези цели?


          


Тито и чичо на Симеон Сакскобургготски са сред най-големите масови убийци

http://budha2.blog.bg/…/tito-i-chicho-na-simeon-sakskoburgg…

            


Британският вестник "Дейли мейл" публикува списък с най-големите масови убийци на 20-ти век. През 20 век светът е свидетел на смърт и кланета с безпрецедентни размери. Това било века на Холокоста и две световни войни, век, в който комунистите, нацистите, фашистите и военните диктатори убили повече от 100 милиона души.

Жертвите са били от всички краища на света - от Обединеното кралство, Франция и останалата част от Европа, през Афганистан и Ирак, чак до Корея и Виетнам.

На първо място в списъка е китайският диктатор Мао Цзедун( и неговия съветник Хенри Кисенджер. Китайският политик и лидер на комунистическия режим е най-големият масов убиец в историята. Повечето негови жертви са китайци, които след идването на комунистите на власт умират от глад или са били убити в работни лагери по време на Културната революция. Неговото управление е довело до бедност за огромен брой хора, като се оценява, че броят на жертвите е достигнал 60 млн. души.

Наследникът на Ленин - Сталин дьо Ротшилд, заема второ място в тази класация. Селскостопанската политика на Сталин е довела до масов глад в Съветския съюз. "Чистките" на Сталин са имали за цел премахване на политическите противници. През този период са пострадали много хора, а броят им се оценява на 40 милиона души.

Нацисткият лидер Адолф Хитлер Ротшилд (братчед на Сталин) заема трето място. Холокоста се случва по негова заповед, а жестокостта на нацистката партия и днес не престава да шокира хората. Около 30 милиона души са пострадали поради неговото желание Третия райх да стане главна световна сила.

В списъка присъства и белгийският крал Леополд Втори( чичо - или уйчо няма значение - на Симеон Сакскобургготски) с 8 милиона жертви по време на колонизацията на Конго в края на 19 век. Той управлява богатата на диаманти, злато и други руди страна като собствено имение. Леополд Втори е представител на династията на Сакскобурготите и първи братовчед на българския цар Фердинанд Първи. Една от неговите дъщери Луиза е съпруга на брата на Фердинанд принц Филип.

Сред останалите масови убийци са: японският генерал Хидеки Тоджо е виновен за смъртта на 5 милиона японски жертви по време на Втората световна война; османският лидер Енвер паша е обвинен за убийството на 2 милиона арменци, гърци и асирийци; диктаторът на Камбоджа Пол Пот е убил 1,7 милиона политически противници; севернокорейският лидер Ким Ир Сен с 1,6 милиона жертви.

http://budha2.blog.bg/…/tito-i-chicho-na-simeon-sakskoburgg…


             




Дарвинизъм - зараждането на хибриди от маймунски гени

http://paraatmajiwaatmavedaanta.blogspot.com/…/blog-post_59…

Donald Trump Orangutan
По материали от Интернет
           



Размисли за свещеното животно и (де)еволюцията на Звяра

Дошли сирианските генетици, правили каквото правили, създали Звяра, накарали го да се съвкуплява и да им слугува, не само в мините, а навсякъде, логично.
Ако визуално си представите Звяра, той бил досущ като един наш съвременен бадка - бил корав, бил доста глуповат и бил доста окосмен, разбира се всичко това било натурално (думата „натурално е забранена в наръчниците „как да станем бадка“, освен в случаите, когато става дума за натурален сок праскова.) Докато Звяра се разкарвал из горите в свободното си време от 17:30 до 21:30, всички животни бягали от него (ето защо като се разкарвате из диви местности всичко бяга от вас, те усещат, че носите със себе си тежкото бреме на Звяра), освен едно – дивото африканско магаре, което си пасяло кротко магарешки тръни и му било през кура за Звяра. Той се удивил, че това създание не се плаши от него и се приближил.... Магарето все така си стояло и си пасяло, в този момент на някакво суб ниво се зародила братска обич между двата вида – бъдещия бадка и полудивото африканско магаре. Разбира се сирианците не искали Звяра да дружи с магарето, понеже се опасявали, че то щяло да го подкокороса да се вдигне на бунт срещу тях, магаретата са много хитри, не случайно във филма „Хитър Петър“ главния герой язди магаре, нищо не е случайно! Може би на магаретата дължим своята еволюция, инак още щяхме да обикаляме из горите и да сумтим като тролове. Тези животни трябва да се станат „свещени“ за човека, особено за един бадка, жалко, че доста хора няма да намерят връзката в това звено „бадка-магаре“...

http://paraatmajiwaatmavedaanta.blogspot.com/…/blog-post_19…


                 

Дракона Исус Навин спира слънцето

Тъй като "нав" е света на мъртвите, тогава ние говорим за Иисусе Навин = "Иисус, човекът от Navi." Т.е. за Исус, "освободен от мъртвите" за фалшиво възкресение на разпнатия дракон змия Хор-Христ, чието име на иврит звучи като "Yehoshua/Иехошуа бин Нун", или "Yehoshua син на луната", като "бин" - това е "син" и "Нун" - древния бог на Луната. Тъй Joshua - нов Исус уж възкръснал от мъртвите Ар, явяващ се "син на Луната" или "Нибиру", за това "Нибиру" е луния-бог Мардук, "бог на смъртта", което астрологически съответства на Луната като космическо тяло, сателит на Земята . В действителност, в речта-Ra думата се изписва така:

Нибиру = На_Ба_Ар (-у) – «човекопротивник (На) дух (Ба) Ар (-а)».

Както е известно, дух Ар (-а) е Йис_Ар = «Изр» - едната от двете съставляващи, е именно не-чист ипостас на «черното слънце» Ар (-а).

С други думи, вавилонските текстове, говорещи на Нибиру, всъщност първоначално имат предвид не същия-ипостас "черното слънце" Aра, а именно, духът му Yis_Ar/Йис_Ар затворен в кухата Луната. Неговото въплъщение в лицето има "Мардук" = новия Aр = Наби Ar = "Нибиру". Ето защо "бог" Мардук е астрологически планета "Нибиру", което означава, че е Луната. Наистина, арианите- се покланяха на Лунния полумесец - общ символ на Arian. Това означава, че в астрологически смисъл Нибиру - е Луната. Имайте предвид, че терминът "Нибиру" съответства на невъплътения Мардук, не-чисто въплъщение на Aрa, разположен вътре в кухата Луната. Въплътен като Мардук (т.е. същества, възкръснал) по правилата на речта Ра съответства на езиков антипод (както плът - това е различно вещество по отношение на дух). След това:Нибиру (не-сущий(не-чист) дух) <= а-Нибиру (сущая(ефирна) плът) = Ан_Эбер (-у),
где Ан_Эбер (-у) – «стана човек (Ан) въплътен (Эб) Ар», или «Эвер стана човек». Да напомним, че според Библията именно от Эвер са произлезли евреите. Вярващите в не-чистия дух Нибиру хора в древността формирали области, в които властта принадлежеше на "бога на смъртта" Мардук. Тъй, както видяхме по-горе, в арианската доктрината Мардук е духът, въплътен в Исус, тоест, в "новия Исус(посветен)" и както се твърди, възкръснал от мъртвите след разпъването му, истинските древни източници сочат, че свещеният символ на Нибиру е крест. Смята се, че Нибиру е дума, която означава "място за срещи" в акадски включително обозначава област, където имаме вяра в бъдещото въплъщение на Aрa, като по този начин са вярвали в обединението, тест "в срещата" на чистия ипостас Ка_Ар(-а), с не-чистия ипостас Yis_Ar/ Йис_Ар в съответствие със следната формула:
Ка_Ар + Йис_Ар = (Ка + Йис)_Ар = Ка_Йис_Ар = «Кесар» = Касар = Хазар. Получихме, че "Нибиру" е термин, който във Вавилон обозначавали небесното тяло Луна астрологически, свързано с "бога на смъртта" Мардук. Същата дума за титлата на Marduk, т.е.Навий_Ар = "Нов Ар" и територията, на която властта принадлежи на Мардук, се нарича Хазария. Сакралния символ на Нибиру е кръст - символ на възкресението на разпнатия Лъжедракон-змия-Хор-Христ = Мардук в ролята на Joshua/Иисуса Навин = Нибиру. Доколкото Joshua = "Нибиру" е бил повдигнат/възкръснат в древното юдео-царство на Израел, което както показахме в предишните издания е било Хазария, то на акадски думата "Нибиру" е място, където мъртвото тяло/плът на разпнатия Ka е намерила живот, обединение отново с духа Йис, и където ариано-хазарската нация отново е намерила възкръстнакия Aрa. Ето защо и "Нибиру" означава "място за срещи". Сега става ясно, какво е докладвано от Хасидите, направеното публично достояние чрез Сътчин пророчество за Нибиру и за края на света.

http://paraatmajiwaatmavedaanta.blogspot.com/…/blog-post_24…



               

Тъй като душата на петела ще се рециклира обратно в материчката...😁

КОКОШКИТЕ СА МИСЛЕЩИ ЖИВОТНИ, ИНТЕЛИГЕНТНИ КОЛКОТО 7-ГОДИШНО ДЕТЕ


             


                   


„От самото си начало, за да се задържи, съветската държава разчиташе на военните, на милицията и на секретните служби. А евреите бяха активни в тези агенции… Евреи съставляваха и ръководеха най-съществените елементи на инструментите за насилие, върху които държавата се основаваше, за да контролира своите граждани.“[ Benjamin Ginsberg – “The Fatal Embrace: Jews and the State”, The University of Chicago Press, Chicago and London, 1994 г., стp. 30.]

                            

Освен в НКВД и ГУЛаг, евреите били и са навсякъде в милиционерските и останалите тайни служби. Например – в ГРУ – Главное разведывательное управление. Първо – на Червената, после – на Съветската армия, Военното разузнаване на СССР.

                     

През 1947 г. Съветският съюз публично подкрепяше създаването на еврейска държава, и беше втората страна – след САЩ – която призна нейното основаване. Освен това отначало Сталин подкрепяше Израел в неговата война за независимост срещу арабите. И подпомагаше Израел с доставки на оръжия през Чехословакия. Дори съветският представител в Организацията на обединените нации, а също и председател на Съвета за сигурност, беше с еврейско потекло – Яков Малик.

          

                 

Единадесет от общо дванадесетте коменданти на концлагери в империята на ужаса ГУЛаг били…евреи! Во главе с техния общ началник Матвей Берман. Той лично наблюдавал труда на робите при строителството на Беломорско-балтийския плавателен канал, по-известен като Беломорканал.

„Това не би могло да е истинска случайност“ – възкликва кагебистът Ваксберг.

Явно забравил, че по-рано в същата своя книга е записал, че евреите били често срещани в органите на реда – ЧК имилицията.


                     




Кое правителство на Русия да поиска обявяване на убийствата на 60 мил. гои за геноцид като от 1917 г. до днес са все такива,... както и днешното в Кремъл - жидовски.

          


                          


В Великия магически агент, който е Астралната светлина, се запазват всички впечатления от нещата, всички образи, образувани или от техните лъчи, или от техните размишления; В тази светлина се появяват нашите мечти, това е тази Светлина, която отоксира лудостта и прочиства насиленото им съждение в преследването на най-фантастичните фантоми. Да виждаме без илюзии в тази светлина е необходимо да отхвърлим разсъжденията чрез мощното усилие на волята и да съберем само лъчи.

~ Елифас Леви (1810 -1875)

      


Които манипулираха вижданията ни за света...
                 

Още през ХІХ век били кроени планове за единно управление на света. Карл Маркс и Фридрих Енгелс поднесли на своите покровители от семейство Ротшилд теория за такова. Един от съперниците им за мястото на върха в Първия интернационал, италианският масон, евреинът Джузепе Мацини, който бил идеолог на национализма, едновременно с това съставял проекти за световен ръководен център.


               

             



На снимката/картичката с будьоновка - Антон - Ст.Загора Ц.С.Велики № 88 ет.2


В името на народа!"
"Неотдавна нашият народ даде на света нов пророк.
Той има две лица и носи две имена:
едното е Ротшилд - лидер на всички капиталисти,
а другото е Мордохай Леви(Карл Маркс) -
апостол на на тези, които искат
ДА УНИЩОЖАТ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ."
Блументал, BlumenTal, Judisk Tidskrift, 57
Sweden, 1929 г.


                


Ние живеем в еврейски век.

Woe unto you, lawyers! for ye have taken away the key of knowledge:
ye entered not in yourselves, and them that were entering in ye hindered.
Luke 11:52(KJV)
Горко на вас, законници! Защото отнехте ключа на знанието;
сами вие не влязохте и на влизащите попречихте.
Лука 11:52


           



Черната(и брадата)идея на...йудея Мойсей-Леви Мордохея!






"Дилемата" за всеки неевреин е да избере един от горните и да се сбият помежду си.

След процес на дълга революционна класова борба срещу "богатите"(под "богати" се разбира не-банковия кабален капиталов скрит "елит", а - локалните/национални индустриалци или местни правителства), популацията ще се маргинализира сама и средната класа изчезне. 
Тогава ще дойде Юдейкият Цар за "да обедени" всички пролетарии от всички страни в една кошара, която те ДОБРОВОЛНО ще изберат и ще приемат "белега на Звяра"(Сатурн, "Княза на този свят") - електронен чип с цялата лична информация на индивида за контрол от Юдейския Цар.





Научете масонския жест на хладилния техник, дегенерат и измамник Айнщайн?

Език/плезене - масонски символ на смъртта.




                       


Писмото на Айнщайн до Рузвелт за атомната бомба

На 11. октомври 1939 г. група учени, състояща се от Енрико Ферми, Лео Силард, Юджин Вигнер и Алберт Айнщайн, връчват на американския президент Франклин Рузвелт предупредително писмо, в което излагат опасността от разработваната в нацистка Германия атомна бомба.

На 2. август 1939 г. Алберт Айнщайн пише първото си писмо до американския президент Рузвелт, с което му разкрива възможността за създаването на атомна бомба от германците и го увещава Америка да предприеме по-нататъшни действия, които да стимулират разработките. Няколко години по-късно Айнщайн съзнава ролята си в този исторически момент и започва дълбоко да съжалява за позицията, която е изразил.

Военните действия станали причина за ускоряване на всички военни разработки, а накрая атомната бомба била изпробвана на практика за първи път, поразявайки Хирошима и Нагасаки.

Връзката на Айнщайн със стратегията на атомната бомба е добре известна. Той подписва прочутото писмо до президента Франклин Рузвелт, принудило Съединените щати да приемат идеята сериозно, а после се ангажира в следвоенните усилия за предотвратяване на атомната война. Но това не са просто отделни действия на учен, въвлечен в световната политика. Животът на Айнщайн, да си послужим с неговите собствени думи, „е разделен между политиката и уравненията“.

След години Айнщайн оплаква ролята, която изиграл в разработването на такова разрушително оръжие: "Аз направих най-голямата грешка в живота си, когато написах писмото до президента Рузвелт, в което препоръчвах да се направи атомна бомба." казва той на Линус Полунг, друг забележителен учен.

Ето какво гласи първото писмо на Айнщайн:

Сър,

Част от последната работа на Е.Ферми и Л.Силард, която беше сведена до знанието ми посредством ръкопис, ме кара да предполагам, че елементът уран може да се превърне в нов и важен източник на енергия в най-близко бъдеще. Някои възникнали аспекти на ситуацията предполагат бдителност и при необходимост – бързи действия от страна на Администрацията. Ето защо смятам, че е мой дълг да привлека вниманието Ви към следните факти и препоръки.

В хода на последните четири месеца се стигна до тази вероятност чрез работата на Жолио във Франция, както и на Ферми и Силард в Америка, че може би е възможно да се изгради верижна ядрена реакция с голяма маса уран, чрез който огромна мощност и големи количества нови елементи, подобни на радий, ще бъдат произведени. Сега вече е почти сигурно, че това ще бъде осъществено в най-скоро време.

Този нов феномен ще доведе и до изобретяването на бомби, а можем да допуснем, макар и с по-малка сигурност, че извънредно мощни бомби от този вид могат да бъдат направени по този начин. Една единствена бомба от този вид, пренесена от кораб и взривена на пристанище, може убедително да разруши цялото пристанище заедно с някои прилежащи територии. Така или иначе, такива бомби може да се окажат твърде тежки за транспортиране по въздух.

Съединените Американски Щати притежават само бедни уранови руди в ограничени количества. Има добра руда в Канада и Чехословакия, но най-важният източник на уран е в Белгийско Конго.

Предвид тази ситуация може да помислите за желателно да се поддържа постоянен контакт между Администрацията и групата физици, работещи по верижните реакции в Америка. Един от възможните варианти за Вас би бил да възложите задачата на човек, който има доверието Ви и който вероятно би могъл да съдейства като неформален фактор. Задачата му би могла да съдържа следното:

а) да стигне до правителствените департаменти, които да държи в течение за по-нататъшното развитие и да придвижи напред препоръките за правителствено действие, отделяйки специално внимание на проблема за опазването на доставената за САЩ уранова руда.

б) да се засили експерименталната работа, която понастоящем е провеждана в рамките на бюджетите на университетските лаборатории, чрез набиране на средства, ако такива са необходими, посредством неговите контакти с частни лица, които желаят да направят своя принос за каузата и може би също като получи съдействие от индустриални лаборатории, които разполагат с необходимото оборудване.

Разбирам, че Германия всъщност е спряла покупката на уран от Чехословашките мини, които е завзела. От това, че Германия е трябвало да предприеме толкова ранно действие може да се подразбере, че синът на германския зам.-министър на външните работи фон Вайцзекер е прикачен към института Кайзер-Вилхелм в Берлин, където част от американската работа по урана е подновена.

Искрено ваш,

Алберт Айнщайн

              


                    


Можем, ако желаем, да мислим за себе си като за строители на съдба, формиращи империи, а след това да четем историята и да видим как нашите играчки се разпадат; или просто можем да разпознаем това като градина, път, приятно място по пътя на нашето пътуване, където можем да спрем да се освежим себе си, да споделим някои удоволствия, а след това да продължим.

~ Манли П. Хол (The Lone Traveler 1962, p.13)

                

Реалността е най-тежкото бреме, което повечето хора трябва да понесат; реалността на това кои са и какво са, и какво могат да направят, и какво не могат да направят, и защо трябва да се гордеят със себе си или защо няма нищо в тях за да се гордеят със себе си.

~ Манли П. Хол (Разсейване - Внезапното променяне на звука 1:05

             



“Как системата ни принуждава да сме смирени и покорни”

1. Икономическа принуда робите да работят постоянно. Съвременният роб е принуден да работи без спиране до смъртта си, защото средствата, заработени от роба за 1 месец са достатъчни за да плати сметките си (ток, вода, телефон, т.н) за 1 месец, храната за 1 месец и пътуването си до работата за 1 месец. Тъй като парите на съвременния роб винаги стигат само за един месец, модерния роб е принуден да работи през целия си живот до смърт. Пенсията е също една голяма фикция, защото робът- пенсионер дава цялата си пенсия за сметки и храна, и робът-пенсионер няма свободни пари.

2. Вторият механизъм за скрита принуда на робите да работят е създаване на изкуствено търсене на псевдонеобходими стоки, които се налагат на роба чрез TV реклама, PR, местоположение на стоките на определени места в магазините. Съвременният роб участва в една безкрайна надпревара за “нещо ново”, и за това трябва да работи постоянно.

3. Третият скрит механизъм на икономическата принуда за съвременните роби е кредитната система, с “помощта” на която съвременните роби все повече се вкарват в кредитната кабала, чрез механизма на “лихвения процент за кредитиране”.

Всеки ден робът задлъжнява все повече и повече, защото съвременният роб за да изплати лихвите по заема, взима нов заем без да плаща стария, създавайки пирамида на дълга. Дългът, непрекъснато висящ над роба, стимулира роба да работи дори и за мизерно заплащане.

4. Четвъртият механизъм да се заставят съвременните роби да работят за скрития робовладелец е митът за държавата. Съвременният роб вярва, че работи за държавата, но в действителност робът работи за псевдо-държава, тъй като Парите на роба отиват при робовладелеца, а понятието държава се използва, за да се обърква съзнанието на робите, и за да не могат робите да задават прекалено много въпроси като: защо робите работят през целия си живот и винаги остават бедни? И защо робите не получават дял от печалбата? И къде конкретно отиват платените от робите данъци?

5. Петият скрит механизъм за принуда на робите е механизмът на инфлацията или периодично устройваните изкуствени фалити, не позволяващи на гражданите да се развиват икономически, като се разоряват и отново започват от нулата .. Нарастването на цените при липса на растеж на заплатите на робите осигурява дискретен скрит обир на робите. Така робът обеднява все повече и повече.

6. Шестият скрит механизъм, който принуждава роб да работи безплатно : робите са лишени от пари за да могат да се преместят другаде и да си купят недвижими имот в друг град или друга държава. Този механизъм принуждава съвременните роби да работят в един град при тежки условия, тъй като Други условия просто няма и робите не могат да избягат.

7. Седмият механизъм, който принуждава роба да работи безплатно, е скриването на информацията за реалната стойност на робския труд, реалната стойност на стоката, която е произвел робът. Крие се и делът от заплатата, който взима собственика на роба чрез механизма на счетоводното начисляване, като се възползва от невежеството на робите и липсата на контрол над добавената стойност, която робовладелецът прибира.

8. За да не искат съвременните роби своя дял от печалбите, за да не искат да получат заработеното от бащите им, дядовци, прадядовци, прадядовци и т.н. се крият фактите за плячкосване на ресурси от страна на робовладелците, които са били създадени от многобройни поколения роби за хиляди години история.


                    


„Когато на света се появи истински гений, ще го познаете по това, че всички глупаци влизат в сговор срещу него“.

Джонатан Суифт


                  


ЧОВЕК БИВА КРЪСТЕН НЕ В ТОЗИ СВЯТ, НО КОГАТО ОТТЕГЛИ СВОЕТО АЗ ОТ ГРУБИЯ МАТ"РЕАЛЕН СВЯТ

Сутра 28 [Влизайки в Бхуварлока („въздух” или „свят на ставането”), човек става Двиджа или„дважди роден”. Той разбира втората част на материалното творение– тази на по-финитечастици, на тънките сили. Такова състояние на умовете преобладава в Двапара Юга.]

Когато човек, бидейки кръстен, започва да се разкайва и се връща обратно към Вечния Баща, и оттегляйки своето Аз от грубия материалния свят Бхулока, навлиза в света на фината материя Бхуварлока, казва се, че той става Двиджа или дважди роден тип.


В това състояние той разбира своите вътрешни
електричества – втората, фината част на създанието. Разбира също, че съществуването на външното не е нищо друго, освен просто срастване или съединение на неговите фини вътрешни обекти на сетивата (отрицателните свойства на електричествата) с неговите пет органа на сетивност (положителните свойства) чрез неговите пет органа на действие (неутралните свойства на същите), дължащо се на функционирането на неговия ум и съвест (съзнание).

Това състояние на хората е Двапара; и когато това става естествено всеобщото състояние на човешките същества в някаква слънчева система, казва се, че цялата тази система е в Двапара Юга.

В този Двапара период сърцето става устойчиво.Ако човек продължава да бъде в това кръстено състояние, оставайки потопен в свещената река, той постепенно стига до
приятно състояние, в което сърцето му напълно изоставя идеите за външния свят и се отдава само на вътрешния...

---------------------------------------------------------------------------------

Човек се ражда естествено грешник и виновен пред Божието правосъдие." Основната задача на църквата - е да събуди у хората чувство за вина, да ги накара да се молят и да се разкайват, и да ги държи в страх. Ако това успее - човекът се превръща в "слуга на Бога" (не забравяйте: "Слугата на Бога в името на Отца и Сина и Светия Дух ..."), "овцата е заклана," и се присъединява към "стадото" на Христос, и така постепенно се установява идеологическия контрол. Към това се добавя още и енергийната зависимост, която се поставя на лицето към момента на кръщението.

http://budha2.blog.bg/…/venchavane-na-slavianite-s-iudeiski…


                                     


ЕРАТА НА ИЛЮМИНАТСКОТО ПРОСВЕЩЕНИЕ И РЕНЕСАНС Е ЕРА НА РАЗШИРЯВАНЕ НА ИЛЮЗИЯТА В КАЛИ ЮГА - ДАР ОТ ДЕМОНА ЯХОВА                          


От правилата, към които ще обърнеш поглед, нека тези две ти бъдат най-вече подръка – първо, че нещата не засягат душата, че вън от нея те са в покой и че притесненията ни се пораждат единствено от мнението вътре в нас; второ, че всичко,което виждаш, в следващия момент се променя и скоро го няма. И постоянно да ти е в ума на промяната на колко неща лично си бил свидетел. „Светът е изменение, човешкият живот възглед.“

Премахнеш ли мнението, ще премахнеш и думите: „Навредиха ми.“ Премахнеш ли тия думи, ще премахнеш и самото вредене.

Марк Аврелий (121-180) - римски император и философ от династията на Антонините.


                  

От какво си недоволен? От човешката негодност?

Като се опреш на съждението, че разумните същества са създадени едно за друго, че търпенето е страна на справедливостта, че хората грешат несъзнателно, като си дадеш сметка колко смъртни врагове, изпълнени с недоверие и омраза, колко вдигнали копие един срещу друг са легнали на смъртното ложе и са се превърнали в пепел, ще престанеш да изпитваш неудоволствие.

Да не би да си недоволен от дела, отреден ти от вселената? Наново си припомни дилемата „промисъл или атоми“ и аргументите,които доказват, че вселената е като град.


Да не би още да те засяга телесното в тебе? Помисли си, че съвземе ли се веднъж и разбере ли своята сила, умът не се смесва нито с леките, нито с отривистите движения на диханието.

Спомни си и какво си слушал и приел за мъката и удоволствието. Да не би да те тормози желанието за славица?

Обърни поглед към преходността на всеки спомен,към бездната на безкрайната вечност и в едната, и в другата посока,към нищожното ехо на овациите,към изменчивостта и липсата на критерий у тези, които славословят, към ограниченото място,което ни е определено.

МАРК АВРЕЛИЙ


                        

"И за тези, които не познават Себето, и за тези, които го познават, тялото е 'Аз'-ът. Но за тези, които не познават Себето, 'Аз'-ът е ораничен до тялото, а за тези, които вътре в тялото знаят Себето, 'Аз'-ът сияе безграничен. Такава е разликата между тях."
Улладу Нарпаду, стих 17


              

В: Светлината, която дава на чувството за "аз" идентичност и знание за света, невежество ли е или е чит, съзнание?

Б: Единствено отразената светлина на чит прави така че "аза" да вярва, че е различен от другите. Тази отразена светлина на чит кара "аза" да създава обекти, но за това отражение трябва да има повърхност, върху която се намира отражението.

В: Коя е тази повърхност?


Б: При Себереализацията ще откриеш, че отражението и повърхността, върху която то се намира, в действителност не съществуват, и че двете са същото съзнание (чит). Има свят, който изисква място за неговото съществуване, и светлина, която го прави осезаем. Двете възникват едновременно. Затова физическото съществуване и възприятие зависят от светлината на ума, която е отразена от Себето. Също както образите на киното могат да станат осезаеми чрез отразена светлина и единствено в тъмнина, така и картините на света са осезаеми единствено чрез светлината на Себето, отразена в тъмнината на невежеството (авидя). Светът не може да се види нито в пълната тъмнина на невежеството, както в дълбокия сън, нито в тоталната светлина на Себето, както при Себереализацията или самадхи.

~ из "Be As You Are - The Teachings of Sri Ramana Maharshi", edited by David Godman, Глава 17: Съзидателни теории и реалността на света


                   

Светът е реален, когато се възприема като Себето, а е нереален, когато е видян като отделни имена и форми

Също както огънят е покрит от дима, сияйната светлина на съзнанието е покрита от съвкупността от имена и форми, т.е. от света. Когато поради някаква състрадателна божествена милост умът се изясни, природата на света ще бъде позната като не-илюзорна. Единствено тези хора, чийто умове са свободни от злата сила на мая, отхвърлили знанието на света, бидейки непривързани към него, и така са постигнали знанието за самосияйната върховна реалност, могат правилно да знаят значението на изказването "Светът е реален.". Ако възгледът на човек се трансформира в природата на истинското знание, светът от пет елемента, започващ с етера (акаша) ще бъде реален, бидейки върховната реалност, която е с природата на знание.

Изначалното състояние на този празен свят, объркващ и претъпкан с толкова имена и форми, е блаженство, което е еднородно

Рамана Махарши


                 

На човека на нивото на духовен търсач трябва да се каже, че светът е илюзия. Няма друг начин. Когато човек забрави, че е Брахман, който е реален, постоянен и всеприсъстващ, и се самозаблуждава, мислейки че е тяло във вселената, която е изпълнена с преходни тела, и действа под влияние на заблудата, трябва да му се напомни, че светът не е реален, и че е заблуда. Защо? Защото неговият поглед, забравяйки своето собствено Себе, се е установил върху външното, върху материалната вселена. Той няма да се обърне навътре в интроспекция, докато не остане с впечатлението, че цялата тази външна материална вселена е нереална. Веднъж осъзнал своето собствено Себе, той ще знае, че няма нищо освен неговото собствено Себе и ще започне да вижда цялата вселена като Брахман. Няма вселена без Себето. Докато човек не вижда Себето, което е източникът на всичко, а вижда само външния свят като реален и постоянен, трябва да му се казва, че цялата тази външна вселена е илюзия. Няма начин. Вземи вестника. Ние виждаме само текста и никой не забелязва хартията, върху която е напечатан текста. Хартията е там, независимо дали текстът е там или не. На тези, които гледат на текста като на реален, трябва да им се каже, че е нереален, че е илюзия, тъй като лежи върху хартията. Мъдрецът вижда Хартията и текста като едно. Така са и Брахман и вселената.

Рамана Махарши


             

НЯМА ИЗРАЕЛ И ЕВРЕИ - ЦИОНИСТИ; НЯМА ПАЛЕСТИНА И СТАРОЗАВЕТНИ ЕВРЕИ - ТЕРОРИСТИ;... НЯМА ВОЙНИ.

НЯМА РАВИНИ, НЯМА ХАСИДИ,... НЯМА РИТУАЛНИ УБИЙСТВА И ТРАФИК НА ОРГАНИ.

НЯМА ЕВРЕИ И ШЕБЕК ГОИТЕ ИМ КОМУНИСТИ, НЯМА ЕВРЕИ-КАБАЛО-КАПИТАЛИСТИ,... ИМА ЕДИН ПО ДОБЪР СВЯТ.

СЛЕД КАТО ЖЪЛТО-ЧЕРНИТЕ ИЗСМУКАХА АМЕРИКА, НА ПОМОЩ, В РОЛЯТА НА ШИВА ВЛЯЗОХА ДРУГАРИТЕ ЙЕЗУИТИ-ЦИОНИСТИ, КОИТО ЩЕ СЛОЖАТ ГЛАВАТА НА УМОРЕНИЯТ КОН - САЩ, НА ДРЪВНИКА, ЩЕ РЕВЕРСИРАТ ИЗРАЕЛ В ПАЛЕСТИНА, САЩ В РУСИЯ,... И ПЕЕЙКИ СТАРАТА ПЕСЕН, С НОВ СВЕТОВЕН КАБАЛО-КОМУНИСТИЧЕСКИ ПРИПЕВ, ОТНОВО ЩЕ ДЕРЕБЕЙСТВАТ НАД НАРОДИТЕ С ЖЕЛЯЗНА ТОЯГА.


                         

В Кали Юга измамата е голяма, словото е реверсирано от левитите, интересно че еврейските брахмани - равини/раби-ни макар да са поклоници на Сатурн, Луния-Ара и адския дракон Ка са си оставили оригиналното име на слънцепоклонници...
            



Флаг на Саксония и Габсбургската монархия

Чужденци - Орион - жълто-черен -пчели - Ротшилд

Класификацията на жълто-черните: основа Хаос + варварство - Законът като ограничаване на всички други. Религия - юдаизма (протестантство).
Придворен фактор- сефарадска световната политика - глобализацията, универсализация, мултикултурализъм средство към целта - либерализъм, либертарианство, демокрад-цион. Вид на дейност - търговия, златни сделки, литература, законотворчество, търговията с роби, трафик на наркотици. Насаждано обществено устройство - капитализъм, олигархия. Световно устройство - колониално, че е Khazar Horde или Принцип на изграждане на власта - клан на Сет, семейни връзки/наги. Базовата валута - еврото Инструменти - юдео-масонство, ислям (!!!), национализъм(!) Цели - унищожаването на излишни хора, контрол над всички природни ресурси и интелектуална собственост. Идеология - глобализация, антисъветски, анти-ционизъм, национализъм, плурализъм, подбуждане на омраза само към руските евреи - Ешкенази, развитието и популяризиране на езичеството. Исторически проекти - Свещената римска реверсирана империя т.е. след Константин Велики, масонство, колониална система, Хитлер, Първа, Втора световна война, Наполеоновите войни, цветните революции, Европейски съюз, на Федерален резерв, присъединяване на Крим към Русия, НовоРусия. Основният враг - структурата на държавната сигурност на други държави. Сила - информационно-психологическа война ключова клан - Saxon аристокрация египтяни хаплогрупа E1b1b1 (произход - Северна Африка). Куратор на проекта в САЩ - Бжежински финансист - Ротшилд. В САЩ интересите на Windsor са представлявани от Демократическата партия (ясно защо Обама "се слива с Израел") в Руската федерация -Д.А. Медведев. Руски идеология - Дугин, Лимонов, Делягин, Девятов, Калашников, Джемал, Петухов, Емелянов.


              

Ротшилдови=сакси - план за НОВА ОРДА=НОВА ХАЗАРИЯ.

Син келтски фон и жидовски жълт цвят. Знамето на Европейския съюз е синьо. В средата са 12 жълти (златни) звезди.

При саките синьо-жълтото е цветът на общината !!!! ***** Тоест Европейския съюз е саксонско дете .... и цялата банда също. A Ротшилд финансира цялата тази орда за слава на саките.


                    

Хищници - черно-бели,тяхната цел - съединение на живо (в червено) с неодушевено (синьо) = VIOLET = трансхуманизъм = електронен концлагер => да спаси света по нов начин (като неправителствена организация - феодализъм, империята на базата на орденски образования и двухкоридорна система)

Следващият етап на развитие - пълно откъсване на съзнанието от тялото. Човечеството се превръща от обикновена в разпределена мрежа, функционираща като единен паралелизиран хиперкомпютър. Човешката личност в съвременния смисъл на думата не остава, има програми и подпрограми на различни нива на трудност, взаимодействащи синергично. Като тези програми и подпрограми отдавна са съхранени на подземни суперсървари, а телата на живите се използват като марионетки. В инкубатори - бункерии и лаборатории вече са отглеждани новото поколение кукли - биологични, механични псевдоматериални и др. "Хората" не съществуват "обществото" - също. Има синергезирано съзнание - въплътено в Единно Тяло Емергентор. С други думи - сингулярност. Емергент - е трансмутация в рамките на азимовска Фондация, създадена със заповед на РЕНД Corp. в рамките на "Промяна на имиджа/образа на човека" - не, не за подобряване на породата, а за по-бързата му ликвидация. Това не е нищо повече и нищо по-малко от опит за постоянно, навеки да се закотвят Божествените частици = душа в неодушевени тела. цвят - ПУРПУР (лилаво).


              


Сирия знамето е червено, бяло и черно 1958-1961 г.

ЕГИПЕТ, знамето червено, бяло и черно от 1958 до днес

Йемен знамето е червено, бяло и черно 1962 до днес

ИРАК, знамето е червено, бяло и черно от 1963 г. до наши дни, само че вездичките са замениени от иероглифи.

Черно-бяло-червената комбинация символизира Германската империя. Черното и бялото са цветовете на Прусия и властващите там Хоенцолерни. След Австро-Пруската война от 1866 г. около Прусия се организира Северногерманската конфедерация, която няколко години по-късно, след присъединяването на Бавария и още няколко провинции, най-накрая реализира националното обединение и се преименува на Германска империя. Това обяснява и традиционните бели екипи с черни елементи на германските национални отбори в почти всички видове спорт и до днес. Във флага на конфедерацията и после на империята към цветовете на прусите е добавено червеното на Ханзата. Тази комбинация е предпочитаната от монархистите, а по-късно и от нацистите

Такова необичайно цветово единство .... ключовите страни от Арабската пролет ..... и по едно и също време .... под чий протекторат бяха те в периода 1958-1969 г.? Чий васали? Ние ще разберем! Достатъчно е да напишете в търсене на червено-бяло-черно знаме и Internet услужливо ще постави на първо място .... знамето на Германската империя!

Колко интересно .... Огледално отражение на страните от Арабската пролет .... Но как така! В края на краищата, ние заедно вас "мине", че знамето на Германската империя съвсем не е червено-бяло-черно - а абсолютно черно- жълто - саксонский / клан Ветин, които управляват Англия и Европейския съюз! също както националисти.

Странно, Уиндзор, върнаха власта в Либия на пРусия, покриваща исляма, с черно-бяло-червен цвят. И когато келтите разказват истории за черното знаме на Мохамед, те издават най-ужасната тайна: идеологията на исляма е създавана от Пруси, да, тези с орела.


             



Трикольора на Германия

презентира 
пламъка и дима с птицата Феникс(Скорпиона),
възкръсващ от пламъците на ада.





Няма начин да се управляват невинните хора. Единствената сила, която притежава правителството, е силата да се справя с престъпниците. Когато не са налице достатъчно престъпници, правителството ги създава. Законите обявяват толкова много неща за престъпления, че е невъзможно да се живее, без да се нарушава закона.
                    


Пътят към Просвещението е красив. Има много чудесни неща, които се случват по пътя. Печелете или губите, просто продължавате да ходите и това се случва в крайна сметка(дали в тази или в някоя от следващите инкарнации -бел.ред.).

~ Д-р Фредерик Ленц / Рама (1950 - 1998)

                      

"Ако човек може да разбере целия ужас от живота на обикновените хора, които се въртят в кръг от незначителни интереси и незначителни цели, ако може да разбере какво губят, би разбрал, че може да има само едно нещо, което е сериозно за него - да избяга от общия закон, за да бъде свободен. "

~Осама Бен Ладен( собственик на кулокран от Саудитска Арабия)

              


"Ако човек може да разбере целия ужас от живота на обикновените хора, които се обръщат в кръг от незначителни интереси и незначителни цели, ако може да разбере какво губят, би разбрал, че може да има само едно нещо, което е сериозно за него - да избяга от общия закон, за да бъде свободен. "

~ Г. И. Гурджиев
                      

Дори някой да им покаже какво се случва право в лицата им – те са програмирани да не чуват и да не разбират. Последното е пряко отражение на „ботовете“ в реалния всекидневен живот, който познаваме.

Хората просто не искат да се докоснат до по-автентични версии на човешкото преживяване, защото познатото е твърде комфортно и „безопасно“.

                    


Нашата матрица - учебен полигон за въплътени души?
Духовността у всеки от нас не значи нищо за материчката, базирана на оцеляване и приспособяване – за нея най-страшното възможно е пробуждането на съзнание.

              


              

В Египет, Малта и на други места по света откриваме огромни черепи, чиято форма и разположение на мускулите подсказва, че приживе тези същества са имали змиеподобен външен вид, а някои и люспеста кожа, но преди всичко са били с продълговат череп. В кумранските свитъци, в малтийските гравюри и в шумерските текстове откриваме ясни свидетелства за това, че на Земята е съществувала раса, дошла ,,отвън", която така да се каже е ,,възпитала" човечеството. Според шумерските клинописи ,,змията" от Стария завет е Енки, синът на царя на анунаките и владетел на планетата Нибиру, срещу който той се опълчва. Енки е бил еретик, защото не е изпълнявал заповедите, не е спазвал законите на своя баща и е подкрепял новата раса, наречена ,,човек", като неин приятел и учител.

Ако погледнем към Египет ще видим, че и там е управлявал един от тези царе с продълговати черепи - Ехнатон, който влиза в историята като ,,царят еретик"! Той се опълчва срещу древните принципи на предходните владетели, извършва реформи и променя много неща. Въз основа на тези разкази бихме могли предпазливо да попитаме: Анунаките и Енки са имали продълговати черепи и са приличали на змии на външен вид, Ехнатон и неговата сестра Нефертити също, както и жреческите касти на Малта и вестителите на културата на други места по света (Южна Америка). Анунаките ли са били първата божествена каста в Египет и те ли са построили пирамидите? Или това са били потомците на анунаки полубоговете Шемсу Хор?

Естествено анунаките не били особено въодушевени от желанието на хората за размножаване, защото по никакъв начин не искали да загубят контрола над творението си. В крайна сметка не са дошли на тази планета, за да си губят времето, а да добиват суровини и то възможно повече и за по-кратко време. Все пак анунаките остават на Земята само докато Нибиру е била близо до нея...

Познанието, което по онова време хората получават чрез яденето на плода, не било толкова от научно естествено, а по-скоро знание за създаването на потомство - възможността от стерилен хибрид да се превърнат в раса, способна да се размножава. Това силно разгневило анунаките и хората били изгонени от градината E.DIN. Енки, който позволил на робите да се превърнат в нова раса, като ги убедил да ядат от плодовете, не е застанал, както твърди Библията, срещу Бога, а срещу ужасните дела на извънземните ,,богове", съответно своя баща, царя на извънземните.

Въпреки добрите им намерения обаче, е очевидно, че Енки и ,,Братството на змията" не успели да освободят хората. В месопотамските плочки се твърди, че ,,змията" (Братството на змията) скоро е превзета от други заговорнически извънземни групировки. Енки е заточен на Земята и оклеветен от противниците си, за да е сигурно, че никога повече няма да намери поддръжници измежду хората. Титлата на Енки от ,,Княз на Земята" става ,,Княз на тъмнината" - той е падналата Зорница (Исая 14:2) - ,,Но как си паднал от небето, ти Деннице, сине на зората! Как си отсечен до земята, ти, който поваляше народите..."), Носителят на светлината, защото е най-красивото и най-силното същество на своето време. Той е Носителят на светлината за древните германи, при гърците е известен като Фосфорус, при римляните като Митра и при ранните християни като Луцифер. Той е превърнат в дявол! Представят го за смъртен враг на върховното същество, в случая на баща му, командира на космическия кораб, но от гледна точка на земните жители той е враг на техния създател (което в действителност не е лъжа).

На хората им се казва, че всичко лошо на света идва от него и че той искал да пороби техните души.

Така стоят нещата в случай, че Енки и Луцифер са едно и също лице.

Хипотезата, че нашата планета е била посетена от различни форми на живот, дошли от дълбините на Вселената, които създават нова раса, след което напускат Земята, е всичко друго, но не и ,,изсмукана от пръстите". Гръцката митология ни разказва за богове, живели на Олимп. Хавайската песен ,,Хула-Хула" например разказва как един космически кораб се приземил на вулкана ,,Маунакеа" в Биг Айлънд, най-смелият между воините се изкачил до този кораб, оженил се за жената, излязла от него, и така се появила днешната хавайска раса. Маите и хопите разказват, че идват от Плеядите. Според тях те първоначално живеели на континент, който се намирал в Атлантическия океан, но по-късно потънал и те успели да оцелеят в подземни градове, преди да се заселят в Северна и Южна Америка. Австралийските аборигени разказват, че и при тях някога са се приземили космически кораби, екипажите им дали бумеранга и ги учили на спиритически знания.


                 

От животните, почитани в миналото, няма по-уважавана от змията, и то защото била символ на един кръг посветени, оказал силно влияние върху ранните култури от двете полукълба. Става дума за образовано общество, наречено ,,Братството на змията", което било отдадено на разпространението и постигането на духовни знания и свобода. То се борело срещу поробването на духовни същества и се опитвало да освободи хората от робството на извънземните. (Старата библейска дума за змия е nahash, произлиза от корена NHSH и означава ,,разчитам, намирам".) основател на ,,Братството на змията" бил бунтарски настроеният, но конструктивен княз Енки. В текстовете се казва, че Енки и баща му Ану били морално и духовно високо образовани и именно това е знанието, което по-късно е символизирано в библейската история за Адам и Ева. Енки е представен като виновник, който дал на човека познание за неговия произход, за Създателя (извънземните) и му съдействал за постигане на духовна свобода. В градината E.DIN, овощната градина на анунаките, където работели няколко роби от рода хомо сапиенс, било забранено да се яде от едно определено дърво - дървото на познанието.

Защо е било забранено? Защо една ябълка е била толкова опасна? Нека видим какво се е случило според Стария завет. В първата книга от Петокнижието ,,Битие" пише:
А змията беше най-хитра от всички полски зверове, които Господ Бог беше създал. И тя рече на жената: Истина ли каза Бог да не ядете от всяко дърво в градината? Жената рече на змията: От плода на градинските дървета можем да ядем; но от плода на дървото, което е всред на градината, Бог каза: Да не ядете от него, нито да се допрете до него, за да не умрете. А змията рече на жената: Никак няма да умрете, но знае Бог, че в деня, когато ядете от него, ще ви се отворят очите и ще бъдете като Бога, да познавате доброто и злото.
Всеки, който вярва в Стария завет, трябва да си отвори ушите добре, дори и само за този пасаж, защото ,,Бог" лъже! Адам и Ева не умират...

,,Бог" всъщност не е никакъв Бог, т.е. Създателят на всичко, а това е Ану, бащата на Енки и Енлил, който познавал свойствата на ябълката - нар!

Кое е толкова особеното? Ще разберем от Морфиъс, който в бестселъра си ,,Matrix Code" (,,Матричен код") обяснява програмата на творението, в която живеем, от научна гледна точка:
Семките на нара и кората на корена на дървото съдържат едно особено вещество - DMT. Ако човек го погълне, изпада в подобно на просветление състояние. Както бебетата, които се раждат с пропит от DMT мозък и имат директна връзка с хиперпространството. DMT е вещество, съдържащо се в семките на нара. Явно по времето на Адам и Ева това е трябвало да бъде избегнато. И тогава настъпва повратният момент от човешката история: изгонването от рая!
Яденето на този плод и последвалото ,,познание" се оказват съществени, защото така за хората се появява възможността за размножаване - те се осъзнават. До този момент те са безплодни хибриди, кръстоска между две различни раси. (Според Зекария Сичин шумерският текст ни смята за смесица между анунаки и хомо еректус, предшественика на хомо сапиенс.)


           


Анунаките имали проблеми помежду си и потърсили решение. Това бил примитивният съвременник, който заварили в района. В какво се е превърнал той, разбираме ясно от подробните сведения върху шумерските плочки, които ни казват кое е свързващото звено между хомо еректус и хомо сапиенс. Според тях първият ,,човек-работник" (Адам) бил създаден изкуствено от боговете анунаки. Била извършена генетична манипулация, която предизвикала огромно ускорение в развитието на човешката раса. Енки (ЕА) е този, който според древните текстове е дал идеята, след което било взето решението да бъде създаден един ,,Адамо".


Кой е Енки, създателят на хомо сапиенс?

Вероятно Енки е бил синът на царя на тези извънземни. Името ,,EN.KI" означава ,,Господар или княз на света". Според древните шумерски текстове името му обаче не се оказало особено сполучливо, защото след безкрайни съперничества и интриги - от които владетелите на тази извънземна цивилизация, както изглежда, винаги са се възползвали - той загубил властта си над големи части от планетата от полубрат си ЕНЛИЛ.

Понятието "раса" се отнася САМО до бялата популация на земното кълбо, зародена в Тракия/Атлантида - родината на Рама.

Миграцията на бялата раса(арио-славяните) се нарича РАЗСЕЛЯВАНЕ("РАССЕНИЯ").
Червената, жълтата и черната от суб-"расите" не са раси, а РАЗ-САДИ!! ;)

А тураните и семитите не са нито "раса", нито-"разсад", а -ХИБРИДИ.

Затова евреи и араби( и средиземноморското население) се отнасят като "СИВИ"/СЕРЫЕ. —

На Енки се приписва не само ,,създаването на хората", но и много други дела. Той вероятно е пресушил блатата в Персийския залив и ги е превърнал в плодородни земеделски земи, строил и диги и кораби и, както изглежда, е бил добър учен.

Но това, което ни интересува най-вече, е благоразположението му към собственото творение. Според месопотамските текстове на съвета на извънземните Енки се застъпва за новия земен вид. Той простирал срещу жестокостите, които останалите извънземни, включително и полубрат му Енлил, налагали на хората. От плочките става ясно, че той не е искал човекът да бъде роб - въпрос, по който останалите са на различно мнение. Хората, които за господарите си не били нищо повече от товар - ни животни, били третирани ужасно. Клинописите разказват за глад, болести и други неща, които днес бихме нарекли биологична война. Когато този геноцид не довежда до желаното редуциране на човешкото население, е решено то да бъде заличено от голям потоп и най-вече да бъдат унищожени създанията, които не били ,,особено сполучливи" - хибриди, мутанти и човекоподобни животни.


            


Евреин - посетител от чужда земя, от еврейския глагол "Ейвъри" - "да премине през" (Енциклопедия на архимандрит Никифор 1891). Но все пак съвсем наскоро нашите предци, използвали дума "planetos" (скитащи звезди) и на планетата, наречена Земя, т.е. евреите в съвременния език идват от друга планета или луна - нибиру (чужденци).

Евреите са едни от племената на хуманоидните сиви и са произведени от анунагите чрез генно иненерство на бойният кораб -Луна(Нибиру).

Техните свещените книги и казват, че те са хората, с божествената душа, а останалите нечовеци, по-лоши от животни, които не могат да направят нищо ( освен да служат на техните заповеди ).

Учените според ДНК генеалогията твърдят, че Авраам е най-младият клон - IT 3000 година, за разлика от арийските, които според учените са от продължение на повече от 10 000

Символът на евреите е триъгълник в кръг.

Хидросферата, атмосфера, подкрепено от логиката на "Таня", като и клиповете трябва да бъдат унищожени. Милиони еврейската искри, щели да бъдат обединени в своите оригинални 600,000. По този начин, 600 000 души на евреи ще кръжат над пустинята (или ефирната) Земя - това е апотеоз на истории от "Тане"!

Земята, странно, не се счита за Shneur Zalman-примес, и следователно запазва своето съществуване, или ще се превърне в етерното тяло.

Защо не Армагедон.

Ето защо бързат и унищожават тенденциозно нашата природа, целият живот на планетата Земя. Вместо изграждане на вятърна, водна, геотермална енергия, слънчева енергия и други електроцентрали, изгаряне на милиони тона нефт, въглища и природен газ и производство на плутоний.
        



Проблемът с престъпността на Земята може да се реши чрез чипизация на Левитският Елит. Имплантиране на кланът Ротшилд(като първопричина за престъпността на планетата и заради холокоста извършен над 100 милиона неевреи само за 100 години ) и надолу по пирамидата от Левити - стоящи начело на всички международни организации - до криптоевреи и гои монтирани начело на всички държави, като не се забравят хасидите от талмудиската секта Хабад-Любавич.

ТАКА ЧИПИЗИРАНИ ,ТЕ ЩЕ БЪДАТ КОНТРОЛИРАНИ ДА РАБОТЯТ ЗА ИЗБИВАНЕ НА КАРМА, ИЛИ ИЗТРИТИ ОТ ХОЛОГРАМАТА КАТО ОСОБЕННО ОПАСНИ ЗА ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ.


         

Който има очи, ще види ""лекарството"" против извънземни интервенции.

Който няма, просто ще чете, и ще си изпада в нови конфликти, търсения и т.н....


------------------------------------------------------------------------------

Мисли форми from spectator-bg.blogspot.com
         

Запомнете още нещо: няма как да им _бем мамата Сива, ок? Възможно е да се сгащи някое Сиво между измеренията и да изяде боя, ама на Сивите като цяло, или на Рептилиите.....няма как да им е_ем мамата. Няма и защо. Техните истински Същности просто изживяват...

               

Ами ако не сте достатъчно оперативни да ги изтрещите в астрала, ми те ше ви цицат, не може да избягате. Забравете, че ще избягате от това, телата ви не са ваши....Те са продукт, който си има създатели и те си бачкат по разработките...

Това, че вие използвате тези тела за шлаяене през 3D-то в човешки облик.... Ми ваш си е избора.... Никой не ви е виновен. Изпадате в конфликти, защото нямате памет а вътрешно усещате нещата. Именно този вътрешен усет, но без анализирането на мозъка, са беглите опити на Духът да вземе контрол над съзнанието на тялото :)

Евентуално един ден всички ще достигнете ниво, от което ще се повече Дух и по-малко Тяло :) Няма кво да ви го пожелавам... то ще се случи. Просто не става в само 1 Инкарнация, за тва сме мултиизмерни ма_ка му!


                 

У човекът винаги ще съществува битката Тяло VS Дух. Само в това се съдържа една огромна част от Играта, която приехме да играем. Между тях има и много допирни точки, те са като почивка по време на битка, вид временно бяло знаме, някъв сорт time out, в стил достигане на оная готината релаксация след тежки дози спорт.

Тялото се изразява у вас чрез мозъка...анализирането, многото мислене, вярванията, и т.н Отделно са инстинктите от чисто животински тип, социалното им лице, и начинът по който личността ги интерпретира...То е това, което е програмирано да бъде. Духът у повечето хора яко го духа :D:D :D и просто експериментира тялото, тоест живее самото програмиране без почти намеса. То е като да седнеш в още не-произведен модел компютър и с течение на времето да успееш да го произведеш...


       

На сиваците им става адски тъпото, когато някой ги спипа до като действат. Тялото ви няма как да ги спипа, освен ако нямате някъв антидот за упойките, които ще ви набият, а те действат мултиизмерно. Когато човек спи, тоест когато нормалният човек спи, онази част от енергийното му тяло, която наглуаските супер мега турбо величия наричат ""сънуваното тяло"", или астралният Двойник, се намира на няколко метра от тялото и изживява собственото подсъзнание. От страни се вижда 1 към1 като бот от CounterStrike, нали се сещате? Практически се вижда идентично. Апаратите, които използват улавят Двойника и го поставят в изкуствена среда като заменят холограмата с предпрограмирана такава. Могат да ви индуцират реални ОИТ, които вие ще разпознаете като ОИТ, в които сте се срещнали с Хармарадрашутра Мутраформагидзиманис, който ви се явил от не знам си къде за да ви облее със светлина и знание....Мдаааам :) Такива са 99,9% от канализиращите...Именно това се случва с тях, индуцират им изкуствени ОИТ, а душиците около тях припадат по приказки от 1001 нощ... Навъртат се около гурута и т.н от страх...и защото за тях, това е някой по-силен, който евентуално ще ги защити или ще им каже как да постъпят. Това драги клиенти се нарича перфектният брокер :) и за Сивите, е именно това. 95% от езотериката подпомогната от коспирациите работи именно в тази посока. Дайте си сметка за това. Генерирайте само в посока към вас, стига сте я хранили тая и без това преяла пазмина, те са ненаситни. По този начин си контролират ресурса. Тоест вас.

         


Малките Сиви скаути въобще нямат това, което наричаме ""дух"" или ""душа"". Те са перфектните оперативни работници, нямат Висш Аз, и това им дава огромно предимство, когато вършат работата си - за тях е важна просто задачата, с която са предпрограмирани, те не търсят еволюция.

Когато сте в тялото си вие неизбежно сте вързани за пред-програмираното му съзнание, тоест нямате памет, за това кои сте, и това е така по дизайн, Играта в Едновременен mode го изисква по този начин, и до като не се смени инкарнационният модел, това няма как да бъде променено. Има изблици на памет в определени моменти, най-вече в последните стадии преди напускането и.



            


Всички ние от малки сме научени да ходим на църква, да се молим и така нататък, защото сме християни, православни и живеем по определени правила. Ако не слушаме ни очакват страшни наказания, страшни мъки, Християнския Бог дебне с огнения меч родените грешни човеци, наказва ги, праща ги след смъртта им в Ада, ако не са спазвали законите му, или ги възнаграждава, като ги изпраща в Рая, за награда за скотския живот на търпения и мъки, в които вярващия е изживял.

Само като поразсъждаваме върху гореспоменатото, започваме да се замисляме, какъв е тоя Бог, такъв страшен и жесток, който със заплахи и страх принуждава хората да робуват на законите му.
Нима истинския наш Създател се нуждае от хвалебствия и преклонение и сляпо подчинение, нима той има Его?
Не той няма Его, няма мания за величие, той ни е създал свободни и равни, дал ни е правото на свободен избор, дал ни е възможността да се развиваме и да се учим. На него не му е нужно да стои над главите ни със заплахи от наказания и възмездия, Той единствено ни учи на любов, защото, Той самият е любов.
Тогава на кой се кланяме ние в църквата. Със сигурност не е на истинския Създател, защото този в църквата не отговаря на описанието на Истинския. Този в църквата е Яхве или Бафомет, двуполово същество от тъмните сили, изключително грозно и зло. Той е дошъл тук на Земята като пратеник на тъмните сили преди нашата Земя да попадне под тяхно владение и е намерило своите жертви. Едни от първите му жертви са евреите. Вече писахме доста за Тората и Библията, днес ще погледнем за ритуалите на черната магия, които ни карат с измама да извършваме.
Първо замисляли ли сте се защо Исус винаги е изобразяван на кръста, разпнат в мъките си. Казват ни, че това е момента, в който е страдал да изкупи, човешките грехове. Но това не е така. Исус е бил воин на Светлите сили, той се е борил срещу лъжата и робството на хората попаднали под влиянието на Бафомет. Той е разобличавал еврейските първосвещенници за сатанинските им ритуали, затова са го и мразели и са го убили. От енергийна и духовна гледна точка, не е възможно, някой да дойде и да ти изкупи грешките и да ти научи уроците, пък бил той и най-възвишения във Вселената. Ти си единствения, който може да се потруди, да си научи уроците и да си поправи грешките и да започне да живее правилно, без да вреди на другите и на себе си. Затова и Исус не е могъл да извърши подобно нещо, той е там в църквата разпнат, защото те го мразят и искат да се наслаждават на гледката от жестоката смърт на техния враг. Той е толкова мразен, че се извършват ритуали от черната магия, за да му се отмъщава. Един от тези ритуали е духовния канибализъм- ядем тялото му, пием кръвта му, за да се спасим- ритуала на причастието. Нима изяждайки някой извисен ще се излекуваме или ще станем и ние извисени? Я си помислете? Това естествено ли е което се прави? Дали е от Истинския Бог?
Другото мръсно дело на научаването на човечеството да погребва труповете на близките си в земята. Това е много мерзко от духовна гледна точка. Защо ли? Защото първо замърсяваме майката Земя с трупове. Нима в естествената природа има такова заравяне на трупове? Не няма, има животни чистачи, които се хранят с мърша.
Второ душата на човека е свързана с тялото си след смъртта докато по тялото има още плът, това се отнася за хората, които нямат достатъчен енергиен потенциал и са свързани силно с материалното.Заравяйки тялото в земята, се получава завързване на душата към ниските нива и тя не може да продължи своето развитие , защото е завързана за тялото, докато то изгние. Ако пък случайно това тяло попадне в почва с условия за мумуфициране, душата е обречена да остане на земята и не може да продължи развитието си.

    




Освен този свят с висока плътност съществуват светове от друга плътност, невидими за обикновеното око, но не по-малко реални от този, населени с безплътни живи същества, в това число и с тези хора, които вече са изоставили старото, болното, износеното физическо тяло ( хардуер ) и прдължават да живеят в по-ефирен свят ( който според доста ограничената тукашна гледна точка бива наричан задгробен ), в тяло с по-малка плътност.
            


Новините се създават, за да се гарантира, че хората ще се заинтересовани от тях, религиите са създадени, за да поробят човешките души, шоубизнесът и другите бизнеси също са създадени да отвличат вниманието на хората от мисли за смисъла на живота.

Интересувайки се само от едното земнo битие, хората разпиляват енергията си напразно, даже не подозирайки за това. Но картината е по-мащабна : „тъмните хакери“ са канализирали въпросната енергия, давайки на хората най-разнообразни направления за мисли и разговори, за да ги източват по този начин. Такива направления са : обучението и работата ; покупките на зададени по рекламите продукти ; държавни , църковни и други празници, които са планирани предварително ; всякакви нововъведения в държавен мащаб, които обаче не е задължително да бъдат пуснати в обръщение , тъй като разчетът е друг – енергийно източване ; религиите като вярване в „бог“ ; войни , всякакъв вид конфликти и т.н.
Всичката енергия се канализира към този, който е създал това или онова направление за хорските мисли, след което я използва по своя преценка , която практиката е доказала, че в повечето случаи е в ущърб на хората !

      

"Перфектната диктатура, ще бъде прикрита зад завесата на демокрацията, но всъщност ще бъде затвор без стени, от който затворниците няма и да си помислят да бягат. Това разбира се ще бъде система на робство, където чрез консумация и забавления робите ще обожават своето иго." 

- Олдъс Хъксли 1931г

                

Между другото, когато се раждаме тук...ние знаем за тези неща :) Знаем, че до определено ниво няма да можем да контролираме а само ще експериментираме, това което съзнанието на тялото прави с личността....А надмощието Дух над Тяло - него трябва да си го извоюваме, за това не залагайте на идеологии, мислене, лишения, ама ся да пия ли протеини или да не пияяя, и т.н

          

Няма как да имате технология, която да е в този момент до толкоз напреднала, че да ви защити от Сивите и техните набези. Помнете, че те контролират в телесното и в големи части на астрала. Вашата истинска защита се крие в това да интегрирате знанието, за това кои наистина сте....без да го знаете съзнателно :) Онова дзен спокойствие... абсолютна тишина от вътре, нито трепет. 

И кво като дойдатСивите?...Сиваците от хиляде године сред нас са...
                       



Директна интервенция от страна на Рептилии или Човеци от други не-земни раси???

Те никога не се занимават с такива като вас(просветени), само в редки случаи. Те са практични същества и не си губят времето, знаят перфектно за това, кой кой е. Те предпочитат да боравят с друг тип хора, с масово съзнание, тези които са съзнателно оперативни в други състояния на Съзнанието като ОИТ просто не съвпадат с това, което Рептилите и всички останали търсят...за тях е важен ресурса. Оперативните като вас и мен и други като мен(и вас) за тях са като... как да кажа, ние не им пречим, ок? Нито можем да им сринем империите, нито да ги набием :)кво може да им направим по дяволите и защо въобще да се занимават с нас, като те имат работа с масовият ресурс? Те знаят за нас.. много добре при това, просто им е удобно да си играят ролите, те са пристрастени. Преди всичко класите, които създават правила за останалата част от расите, към които принадлежат, така наречените ""елити"". Супер добре знаят, кои са те самите и кои ние - тези, които просто избрахме да използваме възможността появила се след създаването на човешката раса. За тях е кофти, когато някой от по-оперативните им се вре по базите и т.н и извлича инфо, В зависимост от това, колко съзнание ще възприемат информацията, могат да се случат една или друга модификация на продукта. Малко сме като бъгове за тях, вид как да кажа... колорадски бръмбари? Що не ни екстерминират тогава ли? Ми няма как - Планетата Земя е мястото предназначено за Едновременният Път в тази Галактика. Единственото такова място. Те знаят, че няма как реално да се отърват от такива бъгове, защото могат да убият тялото и евентуално астралният аватар, но просто няма как да стигнат до истинската ни същност - Висшият Аз. Ето за това просто нема как ;) До като се смени инкарнационният модел разбира се, после и те доволни ние така, оти че си бием камшика към нови нива на изживявания, за които земното е просто подготвка. За да сте наистина оперативни е крайно нужно да не гледате на себе си като хора... И същевременно да може да сте всичко и всеки. Който както иска да го разбира.

         


Масата хора просто не могат да download-над информациите от подсъзнателното, защото са....стари машини, и просто не са способни да четат междуизмерен език на програмиране. Разбирате ли? А всичките тези бул шийт! ... в стил астрология, ама акашови записки и ""висши знания"", ама боравене с общото подсъзантелно, са чисто и просто задънени улици за огромната част от човеците заели се с тях. Не, че определени техники и методи не са оперативни, напротив, оперативни са и то много, но тук имам в предвид за засядането в концепти и идеи... Друга мъъъъъъъничка част обаче има капацитета да влезе, да извлече и да излезе без да заседне, и това е така, защото тази малка част от човечеството е на друго инкарнационно ниво....
       




Толкоз са ""напред с материала"" голямата част езотерици, колкото и баба ви е експерт по Base Jumping. Версията с договорите с извънземни раси, и това, че някой бил подписал от името на човечеството за да може да има що годе ""легални"" експериементи е просто п-р-а-х в о-ч-и-т-е! Запомнете го и се разкачете от тази вълна, щото няма смисъл повече да си губите времето в празни разследвания. Създателите на човешката раса няма да питат, и никога не са питали, някой си, може ли аджеба да си правят модификации по собственият си продукт. Вие мръднали ли сте? Я мислете логично ве драги читатели!

Щото има и овче подсъзнание, има и телешко подсъзнание, то е същото! Това е прогроамата, или по-скоро нейният source code...Езикът, на който е написана служи на машината, която я чете, в случая телешкото колективно съзнание, или човешкото, все тая от определена гледна точка... :) Ми няма смисъл повечето от вас да си правят труда да ги гадаят тия работи! Гледайте на себе си като на компютри амигос, това би ви дало много козове за собствената ви реалност.


               

Извънземните раси боравят с човеците така както човеците боравят примерно с котките или с кучетата, ок? Те дори смятат, че са в пълното си право да го правят, и от друга гледна точка това е така, защото те са създателите на човешката раса...Разбирате ли? Те са вашите богове(става въпрос за сивия разсад - на сивите - б.р.)! Молете им се! :) :D

Сиваците са изкъртват от хилешт майна(спец. поздрав за пловдивскитре Езотерици)... Разбирате ли?

Цялата тази ""истинска"" надежда, която ви обзема е защитна реакция на мозъкът ви - вие се абстрахирате от състоянието на страх, защото то е непоносимо за вас. Разбирам ви...да речем, че това е ""нормалното"". Човешката раса е програмирана да реагира така. Не забравяйте, че тези тела са 543636% ГМО продукт, създаден за да служи на дизайнерите, които са го създали, тоест вашите богове, ок? И именно в това се крие ключът към вашата така наречена ""защита"".


 · 

Вашите тела имат предпрограмирано съзнание, и именно то е водещото в огромната част от чоловеците. Над 97% със сигурност! Мозъкът с цялото му анализиране и цялото социално програмиране са направени за да работят by design, те са просто машини четящи оригиналният source code, който е стриктно пред-програмиран. Що мислите, че има неща в стил ""акашови записки"" или ""колективно под-съзнание""?


             

Ако в хода на личната духовна практика имаш случаи при медитация да се намесят ефирни тъмни същности, а в “реалния” живот матричката да те притиска – това означава, че практиката ти върви много добре. Няма практика без материална(и фина) съпротива.

             


Шумерските ану-наги(левити)реверсирайки хиперборейската Тора създадоха 3-те големи религии на Земята(ре-дактирайки с огледала словото), за да разделят гоите. Ведаическите мъдреци(риши) реверсирани от левитите станаха ционистки.

Sruti/ ШРУТИ/Шастри - това са свещените текстове на Ведите и думата се обозначава с "С-РОТИ" или "РОТА", тя е била включена в нервно-лингвическия лексикон на Египет, Вавилон и ... всички скрити днешни общества, като "исТОРАическо" времеисчисление но което е "въз основа" на Тора. Преобръща се семантичното значение на много свещенни думи: Ра -Ар, Бог- аБог, Стар завет като "стари топки" в смисъл „висящи атрибути”, срути - серати, рай/раи - стават роби/гои и т.н.

Например чешкият учен-евреин Антонин Долежал в книгата си „Пикантно езикознание” (Pikantnн jazykověda, Прага, 1996), нарежда лайното/серати до вечните символи на човешкото битие и на вселенската хармония, санскрит думата „самсара”, според него в превод „все-сране” или „съ-сране”, означава именно вселената и вечния кръговрат на всичко в нея.

Ведическият канон "Самхита" правилно произнасящ се като "ТУРИИЯ" е (буквално) хиперборейската дума "ТОРИЯ", т. е "Тора" присвоена от без реверсиране, където са първите три книги от канона от четири книги, наречени "Трио" - т.е.,РИГ-ВЕДА, ЯЩАР ВЕДА И САМА ВЕДА - «ТРИ КНИГИ». ЧЕТВЪРТАТА КНИГА - АТхАРВА ВЕДА Е ИЗТЪРВАНА», КАТО ОТДЕЛНА ВЕДА САМО ЗА БРАХМАНИТЕ.

Троицата - "Бог Отец", "Бог Син" и "Духът Божий" като феномен произлизащ от "еврейската" Тора не е верен, защото е точно обратното. Ведическата концепция за Брахма-РA-ЖИВА (Брахма RA- SHIVA) е била променена в Брахма ВИСШ-ЖИВА (Брахма Вишну-Шива) и по-късно на Всевишния - ЖИВ- Krishna (VISHNU- SHIVA KRISHNA), където Кришна е СТАНАЛ първото "Агне" «agnidh».

Например, уверете се в транслитерацията и мутацията хиперборейски дума "арийски", "Орион", "Ариана", и т.н., произтичащи от една и съща дума "Agryana" (което означава, Ogryanaya - Scarlet - много лъскава звезда), описана в Rig-Veda на санскрит, където линконтейнер «[цвят = червен] Agryana "е" Ogryana/Огряна . " Със загубата на буквата "L" думата "Agryana" мутира в " Ариана Ориана Orion Orion " и "Ариана - Aria - Арий," и т.н.

Триведи - това в грубо мутиралия английски език е DRUID (ДРД) - или Давид (ДВД) в Танах. Всички тези контейнери са транслитерация на хиперборейския контейнер Триведи (ТВД), т. е жреца е запознат с принципа на триединство на Вселената, заключаващ се в трите парадигми на "реалността" - ЯВ, НАВ и ПРАВ ) Прав... още като СЛАВА. От този невро-лингвинистичен контейнер произлиза и тракийското СЛАВ-ЯН (като почитащи СЛАВА). ТРИАДАТА "ПРАВ-ЯВ-НАВ" Друиди - Давиди (Триведи) открити и в Ирландия.

Текста на Тора, беше установен, по методът на цифрова (двоично-дигитална) "идентификация" като е направена смяна на писмата от първоначалната хиперборейска(тракйиска) азбука на свещеническото ABC на "иврит" - заместване (частично и до пълно отстраняване) на семантичния товар примерно " TORY- Календар "семантичното натоварване днес" в Тора е чисто окултна религиозна доктрина, създадена съгласно правилата и ARTIFICIAL ABC; И следователно - изкуствен език с окултно, произтичащо от него значение на невро-лингвистичните измислени думи.


              

Сами по себе си нещата не засягат ни най-малко човешката душа, нито имат достъп до нея, нито могат да я помръднат или задвижат. Единствено тя самата помръдва и задвижва себе си и с каквито съждения счете за достойно да се изпълни, такива са за нея и външните обстоятелства, които я заобикалят.
Марк Аврелий


             

Death Star Christmas Tree Bauble

Какво се случва до като умираме?

Както вече ви казах в предни материали, представете си че имате 3 части, 2 от които са аватари. Висшият Аз пуска линк към духът, духът е аватар, който влиза в още един аватар още едни или 2 нива на долу - физическото тяло. Нужно е за да може да се съществува в 3Д среда, тук проявлението е чрез комбинация от материя-квази материя или сутилна материя и енергия.

Всички тези неща са вързани по между си, в буквалният смисъл, чрез връзки, които са просто като кабели, по които тече информацията. То е като сложен апарат, представете си че към всяка система, към всяка функция на тялото, към всеки процес в тялото има спуснати хиляди мънички връзчици, кабелчета...Някой са като артерии, тоест главни са, други не са толкоз големи, но всичко е част от цялостността на една перфектна машина. Самото енергийно тяло, или аурата на човека, са отделен свят сами по себе си. Тях няма да ги коментирам сега, защото ще стане прекалено дълго, споменавам ги само генерално, но енергийните тела съставляващи аурата не са друго освен различни видове транспортни средства на съзнанието и духа. Те са аватари вътре в основният аватар. Когато някой умира, повечето от тях отпадат, а това което остава се синтезира в нещо различно...За това в някой друг материал.

Когато някой умре, не само си излиза от тялото ок? Едно излизане от тялото и една смърт са адски подобни, но не са едно и също нещо. Разликата е какво се случва със съзнанието и как процесът влияе на осъзнаването по натам. Определени връзки между аватарът дух и аватарът физическо тяло се късат и повече престават да бъдат зависими. Много са, зависи по какъв начин умира човек, но главното е, че с късането на тези връзки до като се умира - се освобождават основните блокажи на паметта и процесът е viceversa. Последният енергиен трансфер се състои в предаване на цялостната информация от паметта заложена в тялото, до която духът има достъп. Просто все едно си земате флашката, качвате си меморито и си биете камшика. След късането на енергийните връзки физическото тяло спира да бъде оперативно - умира. Тези моменти...когато се изживяват изглежда като цяла вечност, но това е така, защото линейното време е свойство на 3Д средата, извън нея то не съществува. Тоест в едни хилядни от секундата може да се усети всичко. За да ви изглежда близко, усещането е като телесните усещания. Една мултиизмерна визия за това е примерно, че вие сте съзнателни за себе си, и едновременно с това ''виждате'' няколко свои собствени перспективи и сте способни да усетите късането на връзките. Представете си, че можете да видите основните енергийни канали, които ползва акупунтурата примерно. Ок? Вътре в тях текът част от основните връзки на духът с физическото тяло. Тези канали са един вид команден пулт. Късането на връзките се усеща като странно гъделичкане. ''Загасянето'' на чакрите е друг интересен процес, то е угасяне в буквалният смисъл, като в посока към нещото наречено ''дух'' се издърпват тези енергийни линкове, които вече са download-нали цялостностно съдържание на енергийният център, от който излизат. Това е информация, просто се издърпва обратно натрупаната информация.

https://paraatmajiwaatmavedaanta.blogspot.com/…/blog-post_2…

             


Времето е заложено в програмата, а вие сте в холограмата
                     




С твоите мисли правиш твоя свят.



"Пътят е в нас, но не и в боговете, нито в ученията, нито в законите. Вътре в нас е пътят, истината и животът. " ⭐Carl G. Jung

Няма коментари:

Публикуване на коментар