Последователи

сряда, 10 април 2019 г.

Енергоинформационните нападения


Признаци на енергоинформационно нападение:
– безпричинно усещане за нещастие или беда, внезапни мисли за самоубийство, силна тъга и състояние на дискомфорт
– тревожни сънища, които се съпровождат с чувство за тежест в гръдния кош
– угнетеност, чувство на страх
– необяснима раздразнителност и безпричинна озлобеност
– болезнени усещания в областта на енергийните центрове, на жизненоважни органи, мигрена
– в изключителни случаи – повишаване на артериалното налягане, инфаркт, инсулт
Как се случва това?
Често нападението се проявява като краткотрайно влошаване на здравето, непонятни физически и психически усещания. Друг път въздействието може да продължи месеци и години. Понякога човек свиква с отслабеното си здраве, прекалената чувствителност, лабилната нервна система. Характерни за екстрасензорното въздействие са психическото нападение, имитацията на различни заболявания, нападението насън, нарушения в ритъма на сърцето, натрапчиви гласове и образи, рефлексорно съкращаване на мускулите, астрален секс.
Състоянието на неизвестност за източника и последиците от нападението предизвиква незабавен страх. А страхът е нисковибрационна структура, която не само напълно “отваря” човека за отрицателните енерговъздействия, но и разрушава енергийното му поле. При това трябва да сме наясно, че отрицателният заряд (програма) сам по себе си не носи болест, макар че внася информация за нея в енергоструктурата на пациента. Отрицателната програма само създава съответното патогенно огнище в тънките тела на човека. Този процес може да се сравни с компютърен вирус, който първо заразява един компютър, а след време поразява цялата мрежа.
За човека енергетичното въздействие не е нещо необичайно. Тези форми на взаимодействие са известни не само сред хората, но и сред животните. Затова всеки разполага с известна степен на защита на подсъзнателно ниво. Първата реакция обаче на човек, подложен на нападение, е болестта. Организмът не е готов. Ако не знаете, че върху вас е извършено енергийно нападение, трудно ще се ориентирате в собствените си усещания.
От друга страна, като физическа и вълнова субстанция, човекът постоянно е подложен на въздействието на атмосферни и космически фактори, радиация, замърсена околна среда, да не говорим за стреса, който ни преследва навсякъде. Тези въздействия също могат да се разглеждат като нападение, към което организмът няма изработена защитна реакция. Най-ефективно се справят с тези въздействия хората, които могат да управляват своя организъм, въздействайки му чрез собственото биополе. В този план енергетичното нападение дава прекрасен тренировъчен ефект, позволява да се постигне по-добра психическа и физическа форма. Само че е и много сериозно натоварване за организма и изисква значителни енергозагуби.
По същия начин и мозъкът може да е по-възприемчив към емоционални разстройства, когато не е достатъчно укрепен против енергетичен щурм. За човека е важно да формира определена реакция към нападението, която не трябва да е негативна, не трябва да го плаши. Отрицателните емоции сами по себе си носят сериозно натоварване: могат да променят ендокринния баланс, да нарушат кръвообращението, да повишат налягането, да увредят храносмилането, да променят температурата на тялото и да предизвикат емоционален стрес, който води до болести.
По материали от Интернет

Няма коментари:

Публикуване на коментар