Последователи

събота, 6 април 2019 г.

Защо сатана не иска да имате никакво свободно време ?





Веднъж сатана събрал всички демони. В приветственото си слово той казал: „Създаденото от нас реверсирано християнство изигра ролята си, нашите биороботи завладяха планетата и то като мирна религия за гоите вече не ни е нужно. Ние не можем да забраним на християните да ходят на църква. Ние не може да им забраним да се молят и да четат Библията. Ние дори не можем да ги спрем да общуват с техния Спасител Исус Христос. Така че нека да си ходят в църквите, но ние ще откраднем тяхното Време, така че те винаги да са заети – да не могат да се молят и да се покаят за греховете си и да забравят за истинския аБог “



„Това е, което трябва да направите“ – казал дяволът. „Трябва да им се попречи да контактуват с Бога и да поддържат тази връзка през целия ден.“

„Как да го направим?“ – Извикали демоните.




„Занимавайте ги с дреболии, измислете безброй начини да заемете съзнанието им с всевъзможни ненужни неща и проблеми, за да нямат време хората да мислят за себе си и дали живеят правилно? И най-важното, внушавайте им желанието за стремеж към материално богатство и парите – към мамона.

Нека техни желания да са за спечелване на възможно най-много пари, за да купуват автомобили, апартаменти, вили. Нека да печелят все повече и повече пари, за да ходят по ресторанти и кафенета, да купуват скъпи и модни дрехи, да правят скъпи ремонти в техните апартаменти и да ги пълнят с модерно обзавеждане. Изкушавайте ги да харчат, да харчат, и да затъват в дългове. Да вземат дългосрочни заеми и по този начин да попадат в робството на банките.

И когато ги превземе желанието за лично обогатяване, преследването на Мамона и кариерата – те няма да имат необходимост от Бог.



Убедете съпругите им да остават на работа, а мъжете – да работят 6- 7 дни в седмицата, по 10-12 часа на ден, така че те да нямат време да се занимават с техните семейства и да отглеждат децата си.

Не позволявайте на родителите да прекарват време с децата си, за да могат децата им да се скитат от сутрин до вечер на улицата и да се сприятеляват с лоша кампания, след което те ще престанат да се учат и нищо хубаво няма да им се случва.



Когато семействата им се разпаднат, а това ще бъде скоро, домовете им вече няма да бъдат убежища от натиска на работата и трудностите в живота. И когато техните семейства се разпаднат – те ще са самотни, а след това вече ще им помогнем лесно да заспят от печал.

Стимулирайте умовете да трупат телевизори, телефони, таблети и компютри в домовете си, за да работят постоянно, и да изразходват все повече време за гледане на телевизия и компютър.

Погрижете се във всеки магазин и ресторант в света непрекъснато да звучи не божествена музика, а груба. Това ще блокира съзнанието им и ще унищожи тяхното единство с аБог …

Сложете на масата в кафенета много списания и вестници. Поразявайте съзнанието им с новини и реклами 24 часа в денонощието. Нека по пътя има да има милиони билбордове. Запълнете пощенските им кутии с реклама, каталози за поръчки по пощата, различни бюлетини с предложения за безплатни продукти, услуги и фалшиви надежди.



Показвайте в списанията и по телевизията слаби, красиви модели, така че мъжете да смятат, че външната красота – това е най-важното нещо, и да са все по-недоволни от жените си.

Направете така, че жените им да са прекалено уморени, за да се отдават на мъжете си през нощта. Дайте им също и Главоболие! Ако те не дават на съпрузите си любовта, от която те се нуждаят, те ще започнат свое търсене на любов и внимание към себе си на друго място. Това бързо ще унищожи семейството!



Насърчавайте жените да се интересуват от мода, външен вид и отслабване, нека носят все по-модни блузи и дънки, нека си правят красиви и шикозни прически, нека често посещават салони за красота, нека прекарват най-много време пред огледалото, да искат да са красиви. Нека жените демонстрират пред своите приятелки и колеги нови модни тоалети.

Тогава те няма да имат време да мислят за аБога, за вечността и спасението …

На Коледа, Великден и Петдесетница ги отвличайте с празнична суматоха, концерти по телевизията и пиянски веселби, така че те да не учат децата си на истинското значение на Коледа и Великден и Светата Троица.

Дори и когато почиват да стигат до крайности. Дори и от празника те да се връщат изнемощели.



Направете така, че те винаги да са твърде заети, дори и за да отидат да се отпуснат сред природата и да се наслаждават на Божието творение. Вместо това ги изпращайте в увеселителни паркове, спортни събития, пиеси, концерти и кино, казина, кафенета и игрални зали.



Насърчавайте хората да прекарват уикендите си с алкохол и в компании – техните жени ще бъдат недоволни и ще вдигат скандали, в семействата няма да има мир, за да се сещат за Бога и за молитви …

И нека всички гои винаги да са заети, заети, заети !!!



Запълнете живота им с безброй празни и маловажни неща, за да нямат време да отидат на църква и на служба и да изповядат греховете си.

Скоро те ще започнат да работят като разчитат само на себе си и собствените си сили, жертвайки здравето си и семействата си, за техните многобройни важни за тях случаи, тревоги и пари.



->Религиозния контур

Това ще работи !!! Това е велик план !!!




Демоните щастливо се оттеглили, за да работят, принуждавайки християните навсякъде да са все по-заети, да бързат насам и натам, оставяйки все по-малко и по-малко време за техния аБог, за молитва и за техните семейства. За да нямат време хората да разкажат на другите за Божията любов, за силата на аБог и Светия Дух, способни да променят живота и хората, както и значението на покаянието.

Въпросът е, дали планът на дявола е успял? Как мислите? / 

Няма коментари:

Публикуване на коментар