Последователи

събота, 2 май 2020 г.

Илон Мъск и Бил Гейтс разиграват класиката с „доброто и лошото ченге“

   
 
Илон Мъск и Бил Гейтс разиграват класиката с „доброто и лошото ченге“, но целят едно и също. Шерпите на Гейтс напразно опитват да го защитят, но вместо да извадят очи, изписват вежди. Още данни за идващия глад по света. Новите идеи на тираните да употребят изкуствената криза за мракобесие, каквото не хрумвало даже на чекистите в болшевишки СССР. Бойните рогове вече свирят не само за ТСВ, но и за предсказаните граждански войни в САЩ и Русия...



         

Традиционно започваме с… Бил Гейтс. Вчера писах, че беше изобличен в дългогодишните му опити да съсипе земеделието с ГМО на „Монсанто“, където е акционер, както и чрез атаки срещу месокомбинатите, за да натрапи своето „лабораторно месо“. Днес излезе по-подробен материал за тези негови инициативи: „Познайте кой ще ви отглежда месото в Новия свят“.


               


Успява ли Гейтс засега да постигне целта си с „пандемията“, контролирана от СЗО, на която е главен частен спонсор (демек собственик)? Съдете сами от следващите новини. Те отразяват последиците за хранителната индустрия от „мерките срещу заразата“:

McDonald’s въвежда строги (военни) дажби за месото, тъй като ресторантската верига е „загрижена“ за доставките си в дългосрочен план. Тук трябва да се уточни, че McDonald’s сами отглеждат птиците при ужасни условия, заради което често са критикувани. И щом даже те въвеждат „порциони“, въпреки че не зависят от външни доставчици, правете си сметката.

„Храноснабдителната мрежа се срива, фабрики затварят“ — нова статия, засягаща указа на Тръмп за поддържането на месокомбинатите. Включително с насилствено задържане на работниците. За което те протестират.

„20% от търговците казват, че са принудени да затворят за ПОСТОЯННО, защото [мерките срещу] коронавируса съсипват бизнеса им. Една трета от икономиката на UK е ЗАТВОРЕНА“… — заглавие в британска масмедия.

И така, Бил Гейтс ще ви храни с ГМО, каквото той не яде, лабораторно „месо“, каквото едва ли би опитал, и ще пази хората с ваксини, които не поставя на себе си или на собствените си деца. Тази „пандемия“ се дължи на него и кукловодите му, като и досега се базира на „препоръките“ (диктатите) на частната му компания СЗО и на платените от него компютърни модели в Имперския колеж. И по-конкретно — разработени от Нийл Фъргюсън.

Държавният епидемиолог на Швеция за периода 1995-2005 г. излезе с опустошителни критики срещу „основанията“ за затворническия режим. Пред изданието Unherd ученият от страната, която не се подведе по медийната контролирана истерия за „смъртоносния вирус“, (подобно на нашия доц. Мангъров) критикува „мерките“ по света и си позволи дори лично отношение към Нийл Фъргюсън. Описва го като „обичайно много арогантен“.

Д-р Хоровиц, който е познато име сред „антиваксърските“ общности на запад, също излезе с категорично мнение, че: „Спирането [на обичайния живот], а не коронавируса, причинява загуба на медицински персонал“. Същото спира и съответните необходими грижи за болни от всякакви заболявания. Като в крайна сметка заради „мерките“ ще загинат повече хора, отколкото биха „умрели от коронавируса“.


„Колко хора ще умрат, защото държавните власти издават безотговорни заповеди за прекратяването на жизненоважни медицински процедури?“ — пита Хоровиц.

Ще оставим отговора на Бойко Борисов, Ангел Кунчев и Венцислав Мутафчийски, които по-добре рано, отколкото късно, трябва да дадат този отговор пред една Темида, освободена от тяхната (и на Гешев) усмирителна риза. И да понесат цялата отговорност за своята безотговорност, която отдавна е преминала в безграничните селения на престъпността. Между другото — ако се разтърсите, можете да намерите и официални данни за връзките на двуличника Ангел Кунчев с престъпната СЗО на Бил Гейтс.

Иначе това, за което предупреждава д-р Хоровиц, се обсъжда и в друга нова публикация: „Здравните власти на Ню Йорк позволяват на медицински сестри с коронавирус да работят в старчески дом, който вече даде 15 жертви“. Мисля, че заглавието е обобщаващо, но може да се уточни, че тези власти са под контрола на д-р Антъни Фаучи, който козирува на познайте-кой-Гейтс.
Темата Гейтс е неизчерпаема…

Можете ли да познаете колко от „експертите“ в Центъра за контрол на заболяванията (CDC) са настоящи или бивши или бъдещи акционери във фармацевтичните концерни? И колко от тях са на хранилка при Гейтс по линия на Фондацията му? Ако знаете отговора или се досещате правилно, няма да се изненадате, че:

„CDC е прекратила събирането на данни за инфлуенца един месец и половина по-рано.“ — Въпреки че грипният сезон не е приключил, от началото на затворническите режими по света не се събират данни за болните от него, нито се правят статистики. Защо? — Защото това заболяване „изчезна“. Сега всичко е „коронавирус“.

Но не е само грипът… Ето статистики и за смъртните случаи „от коронавирус“. Какъв е процентът на умрелите, които реално са умрели от инфаркти, инсулти, хронични белодробни заболявания и др.: 99% в Италия, 95% във Великобритания и 99.2% в САЩ. Оставащите части от процента явно са падналите по стълбите, изядените от акули или убити от късо съединение на тостера си, но дали „положителен тест за коронавирус“ в машината за манипулации.

Което ни отвежда до следващото заглавие: „Реакциите за коронавируса ще останат в световната история като едни от най-големите, най-срамните, най-раздутите, най-измамните и най-неадекватните“ — Тези реакции обаче не са приключили и се опасявам, че ще трябва да минат още години и може би даже поколения, преди да се правят трезви преценки за това, как и защо едно нищо може да се ползва като трамплин към Царството на Антихриста (или Новия световен ред, ако предпочитате термин без „религиозни“ оттенъци).

И ако още се съмнявате в умението ми да предвиждам събитията, вижте статията ми от януари тази година: Как грипната истерия наследи „смъртоносната болест“ морбили. — Писана е два месеца, преди на някого да му хрумне, че грипът (или едно грипоподобно заболяване) ще стане „смъртоносна болест“, даваща „основание“ за тоталитарна диктатура.

Вчера отразих новината, че един индийски институт ще произвежда „десетки милиони дози на месец“ от експерименталната ваксина на Бил Гейтс, разработена от Оксфордския университет. Днес научаваме, че предвид плановете за масови (и насилствени) ваксинации в проекта се е включил и друг производител — фармацевтичният гигант AstraZeneca.


„Партньорите [Оксфорд и AstraZeneca] обявиха днес, че сделката им не цели печалба, а цената [на ваксината] ще покрива само разходите за производство и разпространение“ — се казва в статията.

Разбира се, Бил Гейтс е „филантроп“. Той въобще не се интересува от печалбата. (Освен ако не може да изкопчи 15 МИЛИАРДА паунда само във Великобритания от „тестовете за коронавирус“, които също са в неговия ресор, или пък 32 МИЛИАРДА за ваксините, отново само от тази държава.)

Сарказма настрана,
печалбата наистина не е най-важното за Бил Гейтс

Това е ясно пояснено в статията ми: „Кое прави ваксините с наночастици особено опасни и гибелни за душата?“ Както и във всички статии в блога, засягащи конкретно някои от ваксините, разработвани с неговото щедро финансиране. (Реално това са почти всички „срещу коронавируса“.)

Масово по света хората са наясно с плана на Гейтс да чипира човечеството. И се води пробуждаща кампания както в алтернативните медии, така и в социалните мрежи. Даже Първи канал на руската държавна телевизия излъчи 16-минутен филм за Бил Гейтс, наречен „Троянският кон на пандемията“ — в него се казва и за плана на „филантропа“ да разреди популацията с ваксини. Щях да напиша, че истината вече е даже в мейнстрийма, ако руската телевизия не си беше спестила факта, че „руската ваксина“ против коронавируса, разработвана от руската NanoLek, също е на Гейтс (през френското му прокси Sanofi).
Но „филантропът“ вече отвръща на удара

Неговите „умно-красиви“ мисирки бяха задействани. Само като видите заглавията и първите им изречения, можете да се ориентирате за качеството на материалите. Всички те отричат проверени и известни факти (които самите те са разпространявали до вчера!) и изхождат от „логиката“, че Бил Гейтс е филантроп по подразбиране, както „конспиративните теоретици“ и „антиваксърите“ са идиоти по подразбиране:

Заглавие: От плана на Бил Гейтс да чипира света до д-р Фаучи и блокирането на природни лекарства: Как антиваксърите вече дрънкат налудни теории за ваксината против COVID-19, ПРЕДИ тя да съществува

Друго заглавие: Една налудна конспиративна теория поставя Бил Гейтс в центъра на кризата с коронавируса — а водещи консервативни „капацитети“ я разпространяват

Кампанията на „умно-красивите“ олигофрени, които много обичат да демонстрират невежеството и плиткоумието си, е пълен провал. В коментарите под тези статии преобладават мнения като: „Това, че Бил Гейтс има таен план да чипира света, вече не е тайна!“, „Глупотевини, писани от ЦРУ. Махайте се и никога не се връщайте, предатели на човечеството!“, „Никой от нас не е поставил и не е искал Бил Гейтс в центъра на кризата, ВИЕ не спряхте да го изкарвате „пророк“ и да ни занимавате с него…“

Като опитват да извадят очи на „конспиративните теоретици“ и „антиваксърите“, такива „глупотевини, писани от ЦРУ“ всъщност ни изписват вежди. И ми дават поредно основание да напомня колко добре предвиждам нещата. Ето какво писах в една от първите си статии след затворническия режим от Петък 13: Защо и как антропософите да се готвят за небивал терор срещу „антиваксърите“:


Подгряващата кампания за насилствените ваксинации се води с по-бавно подгряване от умно-красивите. И там очакваната ваксина на няколко пъти се споменава като една (ако не и водещата) демаркационна линия на сегашното извънредно положение.

„За какво беше всичкият зор, ако някакви антиваксъри ни скапват груповия имунитет?“

Прогнозирам със 101% сигурност, че това ще бъде мотото на всички грантове и/или олигархични медии, когато ваксината дойде като манна небесна за стадата на ваксиналната религия. Тогава ще започне такава пропаганда и такава гестаповщина срещу „антиваксърите“ (гарантирано поставяни безразборно под общ знаменател), че ще бъде чудо невиждано.

Очаквам с нетърпение българските „умно-красавци“ да локализират отрицанието на огромното количество вече известни факти за CV-19 ваксините (абсолютно е все тая дали тези ваксини още се разработват или тестват), като ги нарекат „конспиративни теории“ на „антиваксъри“. Перото ми е наточено като бръснач. И ще има жилене на мисирки и грантови pressтитутки за „добро утро“, „добър вечер“ и „лека нощ“!
„Освободете Америка СЕГА!“

С този призив друг технократичен социопат, който иска да ви чипира — Илон Мъск, опитва да го играе „доброто ченге“. Колкото и Бил Гейтс да инвестира в „глупотевини на ЦРУ“ (в ЦРУ работят умни хора, а не „умно-красиви“ идиоти, които могат да им бъдат само глашатаи), светът е наясно, че той е „лошото ченге“ в тандема, който тласка човечеството към една и съща бездна. Въобще не си въобразявайте, че Мъск се грижи за вас.

Вижте статията ми: Двойният капан на Илон Мъск за целия свят (и спасението от него). Вижте и новата статия (на английски): „Дистопичният кошмар с 5G сателитите на Илон Мъск, обсаждащи планетата, вече е тук“. Каквито и да ги дрънка този „филантроп“, лапащ десетки милиарди заради затворническия режим, властите в САЩ и по света ще продължат все така да ви „спасяват от коронавируса“, а даже и с по-големи гаври.
Ето непълен списък с новите им дистопични хрумки:

Под политически натиск за въвеждане на универсален базов (гарантиран) доход, Тръмп обяви, че „по-скоро бих обсъждал орязване на данъка върху доходите“. И той го играе „доброто ченге“, както правеше преди въвеждането на затворническия режим. Но и той като повечето политици днес говори едно, а утре може да говори точно обратното.

Собственик на фризьорски салон в Тексас, който отказа да затвори бизнеса си, прилага метода за мирна съпротива на Ганди: „Бих отишъл и в затвор, за да докажа, че това, което правят, е противоконституционно“.

Милиардерът Джеф Безос, собственик на Amazon, който добре облажва заради затворническия режим, е купил камери с термо сензори за своите служители от китайска фирма. Не каква да е фирма, ами такава в черния списък на САЩ, задето е помогнала на комунистическия режим в Китай да репресира малцинствата. Предимно уйгурите и мюсюлманите. Защото и Безос е виден „филантроп“.

НОВАТА НОРМА: Скоро американците ще влизат в магазини и ресторанти, само ако го позволят резултатите от прегледите с термовизионни камери. — Заглавието е достатъчно обобщаващо. Може да се добави, че Боил Банов предвижда същото за българите по моловете и киносалоните. Защото… „Ало, Банов съм, има едни пари за разпределяне…“.

Щатският телевизионен оператор Comcast превърна дистанционните управления за своите цифрови приемници в шпионски уред, задействан с гласови команди. Защото… коронавирус. И защото тези под домашен арест трябва да бъдат надзиравани 24/7.

След „края“ на затворническия режим пътниците ще трябва да са ЧЕТИРИ ЧАСА преди полета си на летището. Там ще ги очакват медицински прегледи и по-високи цени на билетите. Защото така.

Икономисти обясняват защо колежите в САЩ няма да връщат пари от таксите за провалената учебна година. — Все едно имаме нужда да ни го обясняват „експерти“?! Таксите за българските университети пък счакат с ок. 25%. И после пак местните „професори“ по всичкология ще обясняват, че студентите са малко „заради демографската криза“ и „защото днешните млади ги мързи да учат и да работят“. Както писах и във вчерашното издание, днес „професор“ не е авторитетна титла, а тежка диагноза.

Властите в САЩ наемат „съгледвачи на контакти“ (Contact Tracers), които ще контролират дали хората спазват социалното дистанциране. Те ще имат права да налагат карантина на хора по своя субективна преценка. Защото това го няма даже в „1984“ на Оруел, нито го е имало и сред чекистите в СССР.
Традиционно завършваме с подсказките за ТСВ

Заглавие: „Като позволи на флотата да потопява ирански кораби, Тръмп си присвои незаконно право да започва войни“. Подзаглавието гласи: „Може ли Третата световна война да започне с един туит?“

Заглавие: САЩ плаши Русия с ядрен арсенал. Москва отвърна, че ще отговори „с пълна сила“.

Някои пророчества говорят за гражданска война в САЩ. Същото се прави и от анализатор в тази статия: „Гражданската война ще започне от Калифорния“, като се имат предвид тенденциозните антихристиянски мерки на губернатор Гавин Нюсъм, за които писах вчера.

Някои пророчества описват гражданска война и в Русия, някъде по времето на ТСВ. Предсказва я полковник от ГРУ: „Путин губи власт. Какво очаква Русия?“ Владимир Квачков е убеден, че там, където еволюцията вече не е възможна, революцията става сигурна.
Опит за положителен завършек на това издание

Не съм съгласен с това за революцията, за която говори иначе симпатичният руски военен, който успя да ме впечатли положително и с няколко други интервюта. Революцията НЕ е алтернатива на еволюцията. Тя може да бъде (неизбежно) следствие от отклонение по еволюционния път.

Но истинската алтернатива на еволюцията е… дееволюцията, регресът, връщането обратно към времената на (полу)животинско съществуване. Това оскотяване може и да е под някаква нова форма. Вижте и тук.

В известен смисъл дори тази дееволюция е част от естествената еволюция. За разлика от самия еволюционен Път обаче, тя не е предопределена. Всеки избира сам дали ще бъде в потока на развитие или в потока на деградацията.

Освен това всеки може и сам да прави революция. Както казва Оруел, човек прави революция, като говори истината във времена на повсеместни лъжи и манипулации. С това приключвам днешното издание… и въстание.

Иван Стаменов
01.05.2020 г.

Няма коментари:

Публикуване на коментар