Последователи

събота, 2 май 2020 г.

МОГАТ ЛИ ОЗДРАВЕЛИТЕ ОТ КОРОНАВИРУСА ДА СЕ ЗАРАЗЯТ ПОВТОРНО?

           

"Новина":
- Почина лекарКА (национална медия - БТВ) в Сливен от ковид. Пробите на лекарКАТА за ковид са отрицателни!....
"Кажи ми честно!?"
Явно вече се почива от ковид без ковид....!


ЗАЩО Е ВСЕМИРНА ЛЪЖА ТВЪРДЕНИЕТО НА СВЕТОВНАТА ЗДРАВНА ОРГАНИЗАЦИЯ, ЧЕ ОЗДРАВЕЛИТЕ ОТ КОРОНАВИРУСА МОГАТ ДА СЕ ЗАРАЗЯТ ПОВТОРНО

В някои СМИ се появиха следните съобщения от СЗО:

„Световната здравна организация предупреди ,че в момента няма доказателства, че хората, оздравели от коронавируса и имат антитела, са защитени от повторно заразяване…“

„Според ситуацията на 24 април 2020 г. нито едно изследване не е показало дали присъствието на антитела към SARS-CoV-2, създава имунитет и предпазва от последваща инфекция с този вирус.“

Това изявление на СЗО, която безпрецедентно срина репутацията си и едва ли скоро ще поднови доверието на света, е нагла лъжа!

Тези изявление на СЗО сриват основни понятия във вирусологията и имунологията!

Как действа вирусът?

Вирусът от типа SARS-CoV-2 се отнася към т.нар. РНК вируси, които съдържат кодираща последователност от белтъчини, която този вирус възпроизвежда. Но сам вирусът не може да се самопроизведе, тъй като за целта той не притежава нужните компоненти.

В някакъв смисъл, РНК-вирусът е флашка със записана на нея програма, но липсва компютър, който да изпълни тази програма. За да може вирусът да се размножава, той трябва да попадне в клетката и да подхвърли своята РНК на рибозомите в ядрото на клетките, за да могат те да я приемат за собствена РНК и да изпълнят тази програма по възпроизводство на вируса.

За да се размножава, вирусът трябва да попадне в организма и да проникне вътре в клетките, т.е. да ги зарази, да започне процес на неконтролируемо възпроизводство на нови и нови копия на дадения вирус, които, напускайки заразените клетки, започва да заразява нови и нови здрави клетки.

Как може да се спре това неконтролируемо възпроизводство на вируса?

Само по един начин!

Организмът трябва да си изработи антитела, които да реагират на дадения конкретен вирус, като го залавят и унищожават. Тези антитела се намират в кръвта и в междуклетъчното пространство. Те не могат да проникнат в заразените клетки, затова рано или късно заразените клетки рано или късно просто умират, тъй като са заразени от вируса и не могат да функционират нормално.
С други думи, в организма, за да оздравее, трябва да протекат два процеса.

Първият е синтезът на антитела, които блокират по-нататъшното разпространение на вируса и прекратяват заразяването на нови клетки с него.

Вторият процес, това е отмирането на заразените клетки, за да могат те да престанат да създават нови вирусни екземпляри.

Когато завършат двата процеса, човек оздравява.
Но антителата към дадения вирус остават да живеят в организма на човека!

Това е основното правило във вирусологията и имунологията!

Изводът: повторно заразяване СЪС СЪЩИЯ ВИРУС по принцип е невъзможно, тъй като ако в организма на човека не са се образували антитела, които реално могат да го блокират, той не би могъл да пребори болестта! Това означава, че не е имало оздравяване от коронавируса!

Дори някъде да има повторно заразяване на човека, който е преболедувал от коронавирус, това означава, че този път той се заразява с някой друг вирус, на който по-рано сформираните антитела не реагират. Това означава, че са разпространени няколко различни вируса с приличащи си външни симптоми.

Но ако това е така, излиза, че тази „епидемия-пандемия“ не е случайна!

След като СЗО твърди, че антителата в организма на оздравели от коронавирус не предпазват от повторно заразяване, как ваксините ще решат този проблем?!
СЗО не може да не знае тези елементарни неща от вирусологията и имунологията!

Следователно, тя, правителствата и щабовете ни лъжат!
Противоречиви са данните, дали вирусът мутира или не мутира. Повече са изявленията, че той мутира. Но тогава ваксината не може да се бори с този вирус.

Съвършено непонятно е какво имат намерение да ни инжектират под формата на „ваксина от коронавируса“.

Всеки човек има правото на свой личен избор – да се ваксинира или да не се ваксинира.

И в никакъв случай, каквото и да се случва, не се подлагайте на принудително ваксиниране. Или настоявайте да бъде определен съставът на „ваксината против коронавируса“. Всяка личност има правото да знае това според Хартата за правата на човека.

Напоследък силно пада доверието към правителствата и властта, защото хората виждат как ги мамят заради собствената им изгода.

Всеки ден ни лъжат щабове, министри, премиери, държавни чиновници от всички нива, пропагандиращите СМИ, които защитават интересите им.

Властта призовава – няма пари, но вие се дръжте, а в същото време строят нови дворци и купуват разкошни яхти и продължават да водят луксозен начин на живот.
Като имаме предвид реакциите на Световната здравна организация, може да се направи още един важен извод:
В цялата тази глобална операция не знайно защо и на кого му е необходимо хората да седят по домовете си, а световната икономика постепенно да рухва.

Т.е. главната цел на мероприятието е разрушаването на световната икономика!

При това има само един глобален сценарий, за който разрушаването на световната икономика е изгодно и дори необходимо.

Това е сценарият на „златния милиард“, който предвижда рязко съкращаване на населението на планетата, което до 2020 г. трябва да стане 4 милиарда, а до 2050 г. 1,5 милиарда.
Това означава, че в следващите десет години трябва да бъде изтребен всеки втори жител на Земята. В сравнение с тези убийствени жертви, убитите 70 милиона души по времето на Втората световна война са едно нищо.
Защо след всичкото това трябва да вярвам на правителствата и банките и да позволявам да ми инжектират бог знае каква отрова?!

Неслучайно Фокс Нюз нарича Световната здравна организация – гнездо на корупция и лъжи!

Журналистът от медията Такер Карлсон призовава САЩ по-скоро да излязат от СЗО и да започнат да финансират други, по-полезни световни организации. Може би е дошло време организацията, която получава милиарди долара дарения, да отговори на въпроса за какво точно й плащат и какво общо имат нейните изявления с медицината въобще и дали усилията й не са насочени към това Китай да се превърна в свръхдържава.

СЗО е обвинявана в това, че в малкото случаи, когато нейни представители се появяват пред публиката, те действат като филиал на китайските държавни СМИ. Както се видя от горните факти, СЗО прокарва абсурдни твърдения, като това, че въпреки антителата в организма на преболедувалия коронавирус, можело повторно да се зарази.

Светът остава с впечатлението, че СЗО не се стреми човечеството да оздравее от коронавируса, а му вреди.

Крамола ру и други сайтове
Превод: РАСПЕР


            

Няма коментари:

Публикуване на коментар