Последователи

четвъртък, 21 май 2020 г.

Цивилизацията на Асурите



Преди 300-200 милиона години – започва развитието (формирането) на цивилизацията на асурите. Тази цивилизация се развива под ръководството и прякото участие на Сурите (богове – Синове на Слънцето). Цивилизацията на Асурите достигнала такива висоти в своето развитие, каквато всички следващи цивилизации на Земята не можаха да достигнат. Преди 19 милиона години – цивилизацията на асурите достигнала своя епогей. Те построили градове на територията на съвременния Магадаскар.



Изглежда, че нищо не би могло да забави развитието на тази цивилизация. Преди 4 милиона години – някои представители на ръководството на асурите започнаха да се смятат за равни (по познание) на своите божествени учители – сури. Те дори решиха, че самите те могат да създадат нови народи (и цивилизации) на Земята. Поради тази причина, Синовете на Слънцето (Сур-сури) напуснаха Земята и цивилизацията на Асурите започна да се развива самостоятелно. Опитите на асурите да създадат нова човешка раса на Земята завършиха с появата на Земята на много видове маймуни, включително били създадени човекоподобни маймуни, (Питекантропи, неандерталци).



Но в крайна сметка новият човек не е създаден от тях. Още по това време сред асурите се появиха две групи. Някои смятали, че развитието на цивилизацията не е на правилния път. Тези асури започнали да се развиват в своята посока -в посока на духовно и научно развитие.Но по-голямата част от Асурите започнаха да се развиват независимо от тях (духовно и психически регресивно). В същото време на запад Атлантите създадоха нова цивилизация, която започна да се развива отделно от асурите. С тази нова цивилизация бяха установени контакти от слънчевите синове, които ръководеха развитието на тази цивилизация.



Преди 1 милион години – Цивилизацията на атлантите (толтеките) достигна върха на своята мощ. Атлантите покоряват почти всички народи на Земята. Късните асури, които продължиха своето развитие по пътя на духовния и научен прогрес, се развиваха вероятно в континента Му (в Тихия океан). Те постигнаха такива знания, че усвоиха космоса и създадоха своите бази на Луната (и много по-късно на Марс). Тази група асури се е превърнала в космическа цивилизация. В същото време те запазиха малкото си селища на Земята (дълбоко под земната повърхност, които все още съществуват, но са недостъпни за преставителите на хората и на атлантите.



По-голямата част от асурите вече бяха загубили по-голямата част от знанията си и се превърнаха в обикновени примитивни племена от хора, т.е. живеещи в наше време (това са местните жители на Австралия, Папуасите, Ведоидите от Цейлон, Бушмените и Хоттентотите).

Преди 700 хиляди години – атлантската цивилизация е тръгнала по пагубен път в своето развитие. Водачите на тази цивилизация започнаха да се увличат от богатството и лукса, изобретява се институцията на робството. Много атланти се увлекли от черна магия. Тази група атланти били наречени черните атланти. Цивилизацията на черните атланти започна да се развива по пътя на регресията (духовн упадък). Но част от атлантите (белите атланти) продължили да живеят според предписанията на слънчевите синове и започнали да живеят и да се развиват отделно от по-голямата част от атлантите (водени от черните атланти). Първо живееха в планините на Етиопия и повлияха значително на външния вид на акадския народ. По-късно се заселват в Южна Америка (Тихуанако). Именно от територията на Южна Америка в космоса излетяха първите космически кораби на Светлите Атланти. Тази цивилизация се е превърнала в космическа. Впоследствие те също създадоха своите бази на Луната.В същото време те пазеха своите тайни (от хората) селища на Земята (на дъното на океаните). Достъпът до тези населени места е невъзможен. 9500 г. Ден – смъртта на последния остров от цивилизацията на черните атланти на остров Посейдон.



Започва развитието на нашата човешка цивилизация (деградирали, диви потомци на атлантите и асурите). Появяват се нови центрове на цивилизацията (Йерихон, градовете-щати на Шумер, Египет). Начело на новите центрове на цивилизацията са останалите потомци на атлантите и потомците на хиперборейците (северните атланти). Нашата цивилизация се развива според още по-лошия вариант от цивилизацията на Черните Атланти. Познанията за човешката цивилизация нарастват, технологията става по-съвършена, но духовно нашата цивилизация не се развива. Много пророци (Кришна, Заратустра, Буда, Мойсей, Христос, Мохамед) се опитаха да ръководят развитието на човечеството по пътя на духовното развитие, но в крайна сметка се появиха само нови религии, т.е.които бързо бяха подчинени на управляващите кръгове и държави, развити в същата посока (към духовна деградация). Всички възникващи империи (Акадска, Асирийска, Ахеменидна, Ашоки, Македонска, Римска, Византийска, Монголска, Османска, Британска и Руска) загинаха по една причина – духовна деградация. Във всички империи доминираше един бог – богът на печалбата и властта. Поради тази причина нашата цивилизация, подобно на цивилизацията на черните атланти, е обречена на смърт. Държавите се развиват само с една цел – да унищожат (или подчинят) други държави за собствено обогатяване. Сега идва ерата на американското господство, която в името на обогатяването е готова да унищожи всички други държави и народи. Унищожаването от някои хора на други хора с цел обогатяване е продължение на принципите на черните атланти.Нашата цивилизация се движи към задънена улица и кой ще я предотврати все още не е ясно.

Асурите бяха почти безсмъртни, така че оцеляха до нашето време . Цивилизацията на Асурите е продължила около пет до десет милиона години, т.е. 100 – 200 поколения (за сравнение, нашата цивилизация съществува около 50 поколения). Такава продължителност се дължи на факта, че дълголетните не са склонни към „прогресивни“ промени нито в живота си, нито в обществото си.



Сурвачка в чест на Бог СУРВА/СУР-Бог на Слънцето/

Следователно тяхната цивилизация се отличаваше със завидна стабилност и дълголетие. Всъщност в „Пурана” се съобщава, че продължителността на Сатия (Крит) Юга е 1.728.000 години (според Библията това време съответства на Златния век), следващият период на Трета Юга е продължил 1.296.000 години (в Библията – Сребърен век), Двапара на юг – 864.000 години (бронзова епоха) и накрая нашето време е Кали Юга (желязна епоха), чието 432-то хилядолетие сега приключва. Сумата от 4 420 000 години човешката цивилизация вече съществува. Ако асурите са живели 50-100 хиляди години и са имали толкова огромен културен период, тогава цивилизацията им е трябвало да възлиза на около сто милиарда души, което съответства на 30 трилиона души от нашата цивилизация, но според ЕП Блаватски, отнасящ се до „Пураните“ – имаше само 33 милиона. Възможно е в „Пурана“ тази цифра да бъде специално подценена, за да скрие мащаба на престъплението. След смъртта на асурите останаха само няколко десетки хиляди. Къде бяха разположени техните градове? В крайна сметка, ако човечеството имаше еднаква гъстота на населението, всички континенти биха били непрекъснат град и горите просто нямаше къде да растат. Според ведическите източници асурите са имали три небесни града: злато, сребро и желязо, а останалите градове, които са имали, са били под земята, т.е.те не бяха присъщи на екологичния кретенизъм на нашата цивилизация, който послужи за тяхното дълголетие. Ето защо на Земята не са открити следи от асурийската цивилизация, няма нито културен слой, нито погребения, нито голям брой материални останки. Целият живот на асурите се провеждаше или под земята (където пещерняците все още намират много интересни неща), или в летящи градове. На повърхността на Земята имаше само храмове със свещени горички и тотемни животни, научни станции (главно биологични и астрологични), космодруми като този, който остана в пустинята Наска (Южна Америка), овощни градини и много малко земя беше разорана в обработваема земя, т.е. защото имаше главно подземни градини, така цветно описани от китайските легенди. С потапянето дълбоко в Земята температурата на слоевете се повишава, така че нашата планета е безплатен източник на топлинна и електрическа енергия, която асурите успешно използват. Разбира се, те не живееха под земята в пълен мрак. Светлинните бактерии, ако има много от тях, са в състояние да дадат такава яркост на светлината, че никой електрически източник няма да даде. Тайната на рисуването на коридорите на египетските пирамиди е, че саждите не са били открити никъде и това показва, че дори египтяните, чието цивилизационно ниво е много по-ниско от асурийското, могат да получават светлина или чрез електричество, или по някакъв друг начин. Ведите сочат, че подземните дворци на Нагас били осветени от кристали, изкопани от недрата на Хималаите.



Изчезването от биосферата на много растения, предимно културни, впоследствие принуждава потомците на асурите (някои етнически групи от атлантите) да преминат към ядене на месо и вече по време на цивилизацията на атлантите, според много легенди за гигантите, към канибализъм. Разбира се, те не пренебрегваха никакви животни, но хората, живеещи претъпкани, винаги е по-лесно да се хванат, отколкото да хванат един и същ брой животни, които ги гонят из цялата гора. Вярно е, че има една теория, основана на откровенията на Йоан Богослов, че от общия брой на човечеството от 10 милиарда души, Всевишният ще избере само 144 хиляди души (праведни), които все още запазват истинската вяра във Всемогъщия (във Върховния ум, а не в парите), и да живеем според заветите на Всевишния. Тези хора ще бъдат преместени на нова планета, подобна на планетата Земя и там ще започне нов опит за създаване на нова човешка цивилизация. И самата планета Земя и всичките й обитатели ще бъдат унищожени (но може би самите хора ще унищожат себе си и планетата Земя).



Учените все повече стигат до извода, че преди хиляди години е имало ядрена война между древните обитатели на земните асури и космическите извънземни, което е довело до екологична катастрофа и промяна в условията на живот на нашата планета. Има много потвърждения на тази хипотеза. На Земята много следи от въздействието на радиацията. При животни и хора се появяват мутации, които причиняват циклопсизъм (при циклопите единственото око е над носа). От легендите на различни народи може да се научи за съществуването на циклопи, които се бият с хората.Второ, радиацията води до полиплодии – удвояване на хромозомния набор, което предизвиква гигантизъм и удвояване на органи: две сърца или два реда зъби. Учените периодично откриват на Земята останките на гигантски скелети с двоен ред зъби. Третата посока на радиоактивната мутагенеза е монголоид.Въпреки че тази раса на Земята е най-разпространената сега, преди това е имало много повече монголоиди – те са били открити в Европа, в Шумерия, в Египет и дори в Централна Африка. Друго потвърждение на радиоактивната мутагенеза е раждането на изроди и деца с атавизъм ( връщане към предците). Радиацията води до шестръста, която се случва при оцелели от японската ядрена бомбардировка в Япония, както и при чернобилските пеленачета. На Земята бяха открити над сто фунии с диаметър 2-3 километра, сред които има две огромни: в Южна Америка (диаметър – 40 км) и в Южна Африка (диаметър – 120 км). Ако те са се образували в ерата на палеозоя (преди 350 милиона години), тогава отдавна нищо не би останало от тях, тъй като дебелината на горния слой на Земята се увеличава с около метър за сто години. И фуниите все още са непокътнати. Това подсказва,че ядрен удар се е случил преди 25-35 хиляди години. Приемайки 100 фунии над 3 км, получаваме, че 5000 бомби MT са били взривени по време на войната с Асурите.Тези факти потвърждават, че е имало ядрена война. Огънят изгаря „три дни и три нощи“ (както хората от маите казват „Рио кодексът“) и води до ядрен дъжд – там, където бомбите не паднаха, радиацията падна. Друго страшно явление, причинено от радиация, са леките изгаряния на тялото. Те се обясняват с факта, че ударната вълна се разпространява не само по протежение на земята, но и нагоре. Достигайки до стратосферата, тя унищожава озоновия слой, който защитава Земята от вредното UV лъчение. Известно е, че ултравиолетовото изгаря незащитена кожа. Ядрените експлозии доведоха до значително намаляване на налягането и отравяне на газовия състав на атмосферата, убивайки оцелелите.Асурите се опитали да избягат от смъртта в подземните си градове, но земетресения разрушиха убежищата им и изгониха жителите отново на повърхността на земята. Преди това учените смятали, че „тунелите“, действащи в наше време, преминавайки от пещери до повърхността на земята, имат естествен произход. Всъщност те са направени с помощта на лазерно оръжие за асурите, които са се приютили в подземията. Тези „тунели“ имат правилна кръгла форма, което е необичайно за тунели с естествен произход (има ги много в пещерите от Пермския регион, включително в близост до град Кунгур). Сега е ясно защо да копаем тунели на хиляди километри по цялата планета, открита в Алтай , Урал, Тяен Шан, Кавказ, в пустините Сахара и Гоби, в Северна и Южна Америка. Може би лазерите са били използвани не само за скриването на асурите.Щом лазерният лъч стигна до разтопения подземен слой, магмата изригнала, образувайки с времето вулкани с изкуствен произход. Останалите в подземието постепенно загубили зрението си (всички знаеха епопеята за Святогор, чийто баща живееше в тъмницата и не излезе на повърхността, защото беше сляп). Потомците на асурите намаляват по размер до джуджета, за които има много легенди. Ниските същества са оцелели до наши дни и имат не само черна, но и бяла кожа (Гвинея менехети, допа и хама етнически групи, малко повече от метър висок, живеещи в Тибет). Две дюни с минерални вещества се намират близо до Стерлитамак (град в Башкирия) , Това вероятно са двата гроба на асурите; на Земята има много подобни гробове. Но някои асури оцеляха и до днес.Комисията за аномални явления през 70-те години получи съобщения за срещи с гиганти.Стъпките на тези титани бяха придружени от силен рев и краката им паднаха дълбоко в земята. Що се отнася до живота под земята, това е възможно. Според геолозите има повече вода под земята, отколкото в целия океан, там са открити подземни морета, езера и реки. Учените предполагат, че водите на океаните са свързани с подземните води и между тях има не само воден цикъл, но и обмен на биологични видове. За да може подземната биосфера да бъде самодостатъчна, трябва да има растения, които произвеждат кислород и разлагат въглероден диоксид. Но фотосинтезата, оказва се, може да се случи в пълен мрак, достатъчно е да прекарате слаб електрически ток с определена честота на земята.На места, където топлината е дошла на повърхността на Земята, са открити форми на топлинен живот, които не се нуждаят от светлина. Може би те могат да бъдат едноклетъчни или многоклетъчни и дори да постигнат високо ниво на развитие. Появата на динозаври на Земята (например чудовището от Лох Нес) предполага, че същества, живеещи под Земята, понякога излизат на повърхността. Много плаващи същества от времето на Асурийската биосфера може би са намерили спасение именно под земята. Съобщенията за появата на динозаври в океаните, моретата и езерата са доказателство за същества, проникващи от подземието, които са намерили убежище там. Според Ведите, асурите били големи и силни, но били съсипани от лекотата и невинността. С помощта на измамата боговете побеждавали асурите и ги прогонвали под земята и към дъното на океаните. Пирамиди разпръснати по цялата планета (в Египет, Мексико,Тибет, Индия) посочват, че културата е била единна и земляните не са имали причина за война помежду си. Тези, които Ведите наричат ​​богове са се появили от небето, това са космически извънземни и ядрената война е била най-вероятно космическа.

Източник :https://yandex.ru/turbo?text=https%3A%2F%2Fxn--e1adcaacuhnujm.xn--p1ai%2F827.html

Няма коментари:

Публикуване на коментар