Последователи

неделя, 3 май 2020 г.

The Telegraph «тестовете за COVID-19 са заразени!»


На 31 март известният британски вестник съобщи: «Възникна задръжка в тестирането за коронавирус, след като в тестовите набори бе открит Covid-19». На 30 март люксембургската посредническа фирма Eurofins, отговаряща за доставката и проверката на качеството на тестовете за Covid-19, уведоми правителствените лаборатории във Великобритания, че в пратките им Е ОТКРИТ КОРОНАВИРУС, а именно в иглите и капсулите, доставяни от САЩ. Eurofins съобщили за откриване на коронавирус и в някои други посреднически компании, които също получават тестови набори отвъд океана. При което фирмата се въздържа да назове фирмите доставчици, произвеждащи заразените тестове. Явно в ръководителите на фирмата е взел връх инстинктът за самосъхранение, и те решили да се ограничат само със сваляне отговорността от себе си, като съучастници в разпространението на смъртоносния вирус, по такъв коварен начин…

Тази новина би трябвало да предизвика не само шок от възмущение в обществото, но и да се превърне в международен скандал и да предизвика мащабно криминално разследване. Но това не стана, и най-вероятно, няма да стане, понеже шокиращата новост бе подмината от почти всички международни и „национални“ медии. В неотдавнашното си интервю Джон Нютън, ръководител на британската правителствена група по тестиране на гражданите за Covid-19, даже и не спомена този сериозен инцидент. Нещо повече: той заяви, че Англия се отказва, не от американските, а от китайските тестове, от които имат наличност 3,5 милиона. Той се опита да обясни това решение, с «низкото им качество»…

Ето защо, значи, в Италия и Испания, чието население вече месец и половина е подложено на строга карантина, смъртността от Covid-19 никак не спада! Причината за този тайнствен феномен явно е в НЕПРЕСТАННОТО ЗАРАЗЯВАНЕ НА НОВИ И НОВИ ХОРА, С ТЕСТОВЕТЕ ЗА COVID-19! Но властите на тези, и не само тези страни, не проявяват никакво видимо безпокойство по този повод.

… терминът «коронавирус в човека» в медицинския език се появил още 1931 г., но до неотдавна специалистите не се осмеляваха да се намесват в генната структура на коронавируса, да не би случайно да изпуснат някой свръх опасен „дух от бутилката“. 2015 година се разбра, че британският научно-изследователски институт Пирбрайт, имащ лаборатории и в САЩ, създал нова мутация на коронавируса. А на 28 януари 2016 г. Пирбрайт го патентовал в бюрото на Световната организация за интелектуална собственост, под номер «WO 2016/012793 Al» На сайта на патентното бюро, регистрираното «изобретение» е записано като «коронавирус». В описанието му, в частност, пише и следното:


«Даденият коронавирус може да бъде използван като ваксина за лечение или профилактика, на инфекциозен бронхит». На 50-та страница на патентния документ, в частност, пише и че:

«Въвеждането (на коронавируса) става с три варианта: с капки в очите, чрез носа, чрез питейната вода, и с инжекции…» Не ви ли говори нещо, това? Лекарите предупреждават, че коронавирусът може да попадне в организма през очите, носа, устата,

… за инжекциите нищо не казват, но скоро ще ги задействат, ако им позволим. Излиза че, още 2015 г. институтът Пирбрайт, подавайки заявка за патент, бил абсолютно уверен, че изобретеният от тях коронавирус може да се употребява и като ваксина против инфекциозен бронхит…

Значи, активистите отдавна наблюдаващи дейността на подобни лаборатории, не напълно неоснователно изразяват подозрения за възможната им причастност към сегашната пандемия. Що се отнася конкретно до Пирбрайт, тази ЧАСТНА кантора се финансира от най-солидни структури, като Световната организация за здравеопазване, Европейската Комисия, Държавния научно-исследователски съвет за биотехнологии и биологични науки на Великобритания, Фонда на Бил и Мелинда Гейтс и т.н. 

И след като името на коронавируса започна да се обсъжда във връзка със сегашната пандемия, на 25 март на страницата на Пирбрайт се появи следната бележка: «Преди Пирбрайт никога не е провеждала изследвания на коронавируса, в човека, но сега ние тясно сътрудничим с много други научни и медицински организации, та заедно да разработим начини за контрол и предпазване от Covid-19…» 

Но вас никой не ви обвинява за изследвания на коронавируса в човека; вас ви подозират, че най-вероятно вие сте създали тази мутация на животинския коронавирус, способна да зарази човека. Нали вие създадохте мутацията! .. 

Но странностите не свършват с това. По някакъв чуден начин Европейското патентно бюро решило да одобри патента на изобретението на фирмата Пирбрайт, заявено още юли 2015 година, точно преди избухването на сегашната епидемия, – на 20 ноември 2019 г. Случайно съвпадение ли е това? А буквално два дни преди това, на 18 октомври 2019 г., един от спонсорите на Пирбрайт, милиардерът Бил Гейтс, заедно с американския Център за безопасност на здравеопазването „Джонс Хопкинс“ и Световния икономически форум организирали специално мероприятие (ВНИМАНИЕ!) – „подготовка за възможна световна вирусна пандемия“. И това ли е съвпадение? На това мероприятие, проведено в Ню Йорк, под странното кодово име «Събитие 201» (Event 201), участниците разиграли симулативен сценарий за вирусна пандемия, в която, СПОРЕД ПЛАНА ИМ, трябвало да умрат, само за два месеца, до 65 милиона души, по целия свят. Как ви се вижда това? А в същото време, в края на октомври 2019 г., 172 американски военни отишли в китайския град Ухан, за участие във VII Световни летни военни игри. И след три седмици, след края на игрите, в този китайски града започна епидемията от коронавируса. Това пак ли е съвпадение? Другата «аномалия», свързана с тези игри е, че американците, които последните години редовно заемали призови места, този път изведнъж паднали на 35-о място. Та въпросът е: действително ли са отишли там, да се съревновават или са изпълнявали някакви други по-важни задачи?
 
Китайските власти основателно не повярвали на това съвпадение. И малко по-късно, на 12 март, прес-секретарят на Министерството на външните работи на Китай, Чжао Лицзян, направо обвини американците за възникването на коронавируса в Китай. Минаха още няколко седмици, и ето че думите на китайския дипломат се потвърдиха с веществени доказателства: европейски компании-доставчици заявяват, че в тестовите им набори за проверка за Covid-19, получавани от САЩ, са открити коронавируси. Нима и това е съвпадение?
  

Но на Запад никой не бие тревога. Никой не призовава за разследване, а обратното, два дни след въпросната новина, самообявилият се за «спасител на човечеството» Бил Гейтс в интервю за американската телепрограма Daily Show предложи идеята за ПОГОЛОВНО ТЕСТИРАНЕ на хората за коронавирус, за да ни «осигурили безопасност». По думите му, след това трябва да последва ВСЕОБЩА ВАКСИНАЦИЯ ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. Идеята му, заедно с някои други висши чиновници, бе подета и от Ентъни Фаучи – директор на Националния институт по алергични и инфекциозни болести на САЩ. А този Фаучи е надживял пет американски президента, като техен съветник по здравеопазването, при който броят на задължителните ваксини за децата, за периода, от 80-те години, до днес, бяха увеличени, от 7, на 74! И точно през това време населението на САЩ се превърна в най-болната нация в света, по много видове болести. В частност, по аутизъм, депресия, астма, алцхаймер и т.н. Например, ако през осемдесетте години броят на аутистите в САЩ е бил, само 1 на 10 000, то сега броят им достигна 1 на 54. Как ви се виждат «плодовете» от ваксинациите му? За същото време броят на страдащите от депресия деца до 18 год. се увеличи, от 2 на 100, до 25 на 100 деца. Така умишлено правят хората „торби с болести“ , за да ги превърнат в постоянни източници на доходи, и същевременно да ги държат на „къса каишка“. 

Според хора, като Гейтс и Фаучи, горната идея в известен смисъл звучи напълно логично: първо да бъдат заразени колкото може повече хора със самите тестове, (и не само с тях) а после да излязат пред хората, в ролята на «спасители» със своите спринцовки, пълни и с още много други изненади…

А че ще «изобретят» ваксина, няма никакво съмнение. Нали в патентния документ на института Пирбрайт още 2015 година са написали, че ИЗОБРЕТЕНИЯТ ОТ ТЯХ ВИРУС ОЩЕ ТОГАВА Е БИЛ ГОТОВ ЗА УПОТРЕБА, КАТО ВАКСИНА. Да речем че са забравили, какво са писали тогава, и да повярваме на думите на Гейтс, от преди няколко дни: «Вече седем НАШИ компании работят над ваксината!» Това казва човек, който в публичните си лекции подчертава нуждата от намаляване на населението на Земята. При това, става дума за човек, далече от медицината, нямащ никакво медицинско образование, но активно финансиращ всевъзможни нови видове ваксини за децата от третия свят. Това е този «филантроп», чиито медицински експерименти станаха причина за увреждания и смърт на много деца, в страни, като Чад, Кения, Бутан, Бангладеш, Пакистан, Индия, Шри Ланка и т.н., което доведе до разследвания на дейността му. А в Индия против него все още има открито съдебно дело (което така и ще си остане още дълго време „открито“. Г.С.)…

https://thebulgariantimes.com/

Няма коментари:

Публикуване на коментар