Последователи

неделя, 10 май 2015 г.

ВЪЛНОВА ГЕНЕТИКА



Човешката ДНК е биологичен интернет превъзхождащ в много аспекти изкуствения такъв. Изследвания на руски учени обясняват феномени (директно и индиректно) като ясновидство, интуиция, случаи на внезапно изцеление и на такова от разстояние, самоизцеление, техники за утвърждаване, необичайни светлинни аури около хора, влияние над времето чрез ума и много повече.

В допълнение има свидетелства за съвършено нов вид медицина при която ДНК може да бъде повлияна и репрограмирана с думи БЕЗ да се режат и подменят гени.

Само 10% от нашата ДНК се използва за изграждане на протеини. Точна тази подгрупа на ДНК е от интерес за западните изследователи и е тази която се изследва и категоризира. Другите 90% се считат за „отпадъчна ДНК”. Руските изследователи обаче били убедени че „природата” не е толкова глупава и си позволили да обединят усилията на лингвисти и генетици, които да изследват тези 90% от „отпадъчна ДНК”. Техните резултати, открития и заключения са революционни!

Според тях нашата ДНК не само е отговорна за конструкцията на нашето тяло, но също така служи за складиране на данни и комуникация. Руските лингвисти открили, че генетичния код, особено в изглеждащите безполезни 90% следва същите правила точно както при нашите човешки езици. За тази цел те сравнили правилата за синтаксис (начина по който думите се поставят заедно за да образуват фрази и изречения), семантика (учението за значението на езиковите форми) и основните правила на граматиката.

Те открили, че алкалите в нашата ДНК следват обичайната граматика и имат набор от правила точно както нашите езици. Така че човешките езици не са се появили случайно, а са отражение на нашата вродена ДНК.


Руският биофизик Пьотр Гаряев и неговите колеги изследвали също и вибрационното поведение на ДНК.

Основното заключение било:

„Живите хромозоми функционират точно като солитонно-холографски компютри използвайки ендогенното ДНК лазерно излъчване”.

Това означава, че те успели да модулират определени честотни шаблони на лазерен лъч и с него да повлияят честотата на ДНК, като по този начин се повлиява самата генетична информация. Тъй като основната структура на ДНК двойките и на езика са с еднаква структура не се изисква никакво декодиране на ДНК. Могат да се използват просто думи и изречения от човешки език!


Това също било експериментално доказано! Живата ДНК субстанция (в живата тъкан, а не ин витро) винаги ще реагира на езиково модулирани лазерни лъчи и дори на радиовълни ако се използват правилните честоти. Това окончателно и научно обяснява защо утвърдителните техники/утвържденията, автогенните тренировки, хипнозата и други подобни могат да имат толкова силен ефект над хората и техните тела. Напълно нормално и естествено е нашата ДНК да реагира на езика.


Докато западните изследователи режат определени гени от ДНК нишки и ги вмъкват на друго място, руснаците с ентусиазъм работили над устройства, които могат да влияят на клетъчния метаболизъм чрез подходящо модулирани радио и светлинни честоти и по този начин да поправят генетични дефекти.

Изследователската група на Гаряев успяла да докаже, че с този метод хромозомите увредени от х-лъчи например могат да бъдат поправени. Те дори прихванали енергийни модели на една определена ДНК и ги препратили в друга, като по този начин репрограмирали клетките в друг геном. Така например те успешно трансформирали жабешки ембрион в ембрион на саламандър просто като изпратили информационния шаблон на ДНК!


По този начин цялата информация била прехвърлена без нито един от страничните ефекти, които се срещат когато се режат и прехвърлят гени от ДНК. Това представлява „невероятна сензация” която може да преобрази света. Всичко това само чрез простото прилагане на вибрация и език вместо на архаични режещи процедури! Тези експерименти показват невероятната сила на вълновата генетика, която има по-голямо влияние над формирането на организмите отколкото биохимичните процеси на алкалните вериги.


Езотеричните и духовни учители знаят от хилядолетия, че нашето тяло може да се препрограмира чрез език, думи или мисъл. Това сега е научно доказано и обяснено. Разбира се честотата трябва да бъде точна. И точно затова не всеки е еднакво успешен и може да го прави винаги със същия успех. Всеки човек трябва да работи над вътрешните процеси и зрялост за да създаде съзнателна комуникация с ДНК.


Руски изследователи работят над метод, който не е зависим от тези фактори, но ВИНАГИ ще работи ако се използва правилната честота. Но колкото по-развито е съзнанието на човека, толкова по-малко е нужно каквото и да е устройство! Тези резултати могат да се постигнат и самостоятелно и науката най-накрая ще спре да се присмива на подобни идеи и ще потвърди и обясни резултатите (предвид това, че статията е от 2002 г. по-скоро се работи в посока покриване на глобално ниво – бел. Alien).


Руските учени открили също, че нашата ДНК може да произвежда смущаващи модели във вакуума, като по този начин произвежда магнетизирани „червееви дупки”. Тези дупки (тунели) са микроскопични еквиваленти на така наречените мостове на Айнщайн-Розен в околностите на черните дупки. Това са тунелни връзки между напълно различни части на вселената, през които може да бъде пратена информация отвъд времето и пространството.


ДНК-то привлича тези битове от информация и ги предава на нашето съзнание. Този процес на хипер-комуникация е най-ефективен в състояние на релаксация. Стресът, притесненията или хиперактивният интелект или предотвратяват успешната хипер-комуникация, или информацията ще бъде напълно изкривена и безполезна. В природата хипер-комуникацията съществено се осъществява от милиони години. Организираният начин на живот при насекомите доказва това драматично.


Модерният човек го познава на много по-фино ниво като „интуиция”.


Един пример от природата: когато кралицата на мравките е отделена от нейната колония, строежите продължават според плана. Ако кралицата е убита обаче цялата работа в колонията престава. Нито една мравка не знае какво да прави. Очевидно кралицата изпраща „строителните планове” отдалече до груповото съзнание на нейните поданици. Тя може да бъде толкова далече колко иска, стига да е жива. При хората хипер-комуникацията обикновено се среща най-често когато някой внезапно придобие достъп до информация, която е извън неговата база от знания. Подобна хипер-комуникация следователно се усеща като вдъхновение или интуиция.


Италианският композитор Джузепе Тартини например сънувал една нощ, че дяволът е седнал до него в леглото свирейки на цигулка. Следващата сутрин Тартини успял да запише мелодията точно както я е чул в паметта си и я нарекъл „Соната – Дяволски Трилери”.


В продължение на години, 42 годишен медицински работник сънувал ситуация, при която той е свързан с нещо подобно на CD-ROM. Информация от множество полета на познанието била прехвърлена към него и той можел да си я спомни на сутринта. Наводняването с информация било толкова голямо, че изглеждало че цяла енциклопедия била прехвърлена за една нощ. Повечето от фактите били извън неговите лични познания и били свързани с технически детайли, за които той не знаел абсолютно нищо.


Връщайки се към експеримента, руските учени облъчили проби от ДНК с лазерна светлина.

На екрана бил формиран типичен вълнов модел. Когато те махнали ДНК пробата вълновият модел не изчезнал, а останал. Много контролни експерименти показали, че моделът идва от вече махнатата ДНК проба, чието енергийно поле оставало да действа. Този ефект сега се нарича ефект на фантомната ДНК. Предполага се, че енергия извън времето и пространството продължава да тече през активираните червееви дупки след като ДНК-то е махнато.


Техниката на Гаряев очевидно може да бъде „рафинирана” така, че да възстановява гени на големи разстояния. Ако тази технология бъде приспособена към „нормалния живот на хората” огромна част от здравната индустрия за милиарди долари ще бъде съсипана.


Техниката на Гаряев може да се намеси в генетичния процес така, че плодовете и зеленчуците да издържат по-дълго и да имат отново характерния си силен вкус.

Днес дори органичните зеленчуци имат блудкав вкус и само на празници в страните от третия свят, които не могат да си позволят торове може да се усети истинския вкус на свеж плод.

Със съкращения от Барбел Мор – http://www.crawford2000.co.uk

Превод: Alien

Източник - http://www.parallelreality-bg.com/statii/alternativa/310-2011-03-31-15-55-26.html


Руско изследване показва, че афирмациите могат да променят нашето ДНК

Руски разкрития за ДНК

Всичката предоставено тук информация е от книгата „Замрежената интелигентност” на Грацина Фосар и Франц Блудорф, ISBN 3930243237.

Тази статия е преведена на английски език от немски като са включени обобщения и коментари от Бербел. Оригиналната книга за съжаление засега е налична само на немски език.

Можете да се свържете с авторите тук – Форум за гранична наука http://www.fosar-bludorf.com.

Езотеричните и духовни учители знаят от векове, че нашето тяло е може да се програмира чрез речта, думите и мислите. Това вече е доказано и обяснено научно.

Човешката ДНК е биологичен Интенет и превъзхожда в много аспекти изкуствено създадения. Последните руски научни изследвания директно и индиректно обясняват феномени като ясновидството, интуицията, спонтанните и отдалечени на разстояние случаи на излекуване, самоизлекуване, техники на утвърждения, необичайни светлини/ аури около хора (и именно при духовни водачи), въздействие върху уча от промени в климата и много повече.

В допълнение, съществуват доказателства за едни цял нов тип медицина, в която ДНК може да бъде повлияна от и програмирана чрез думи и честоти БЕЗ отстраняването на или замяната на дори един ген. Само 10% от ДНК се използва за изграждане на протеини. Този обем ДНК е от интерес за западните учени с цел изследване и категоризиране. Останалите 90% се разглеждат като „ ДНК боклук.”

Руските изследователи обаче, изхождайки от убеждението си, че природата не е глупава, влизат в сътрудничество с лингвистиците и генетиците с цел да изучават тези други 90% „ДНК боклук”. Техните резултати, находки и заключения са просто революционни!

Според данните от изследванията, нашата ДНК отговаря не само за изграждането на нашето тяло, но също така служи и за съхранение на данни и общуване. Руските лингвисти отриват, че генетичният код особено в частта на тези „безполезни” 90% следва логиката на човешките езици.

За тази цел те сравняват правилата на синтаксиса (начинът, по който думите са разположение една спрямо друга за образуването на фрази и изречения), семантиката (науката за значението на речевите форми) и базовите правила на граматиката. В резултата откриват, че They found that the алкалите в нашата ДНК следват логиката на граматиката и се подчиняват на конкретни правила точно като нашите езици. По тази причина човешките езици са възникнали съвсем не случайно, а отразяват нашата собствена наследена ДНК.

Руският биофизик и молекулярен биолог Пьотр Гаряев и неговите колеги изследват също така и вибрационното поведение на ДНК. На кратко изводът е, че „Живите хромозоми функционират точно като холографен компютър като използват ендогенна лазерна радиация на ДНК.” Това означава, че например учените успяват да модулират определени честотни модели (звук) под форма подобна на лазер, които повлияват честотата на ДНК и о този начин самата генетична информация.

Тъй като базовата структура на ДНК- алкалните двойки и тази на речта (както беше обяснено по-горе) имат еднотипна структура, не е необходимо декодиране на ДНК. Могат просто да бъдат ползвани думи и изречения от човешката реч! Това също е доказано по експериментален път!

Живата ДНК материя (в жива тъкан, а не ин витро) винаги ще реагира на речево-модулирани лазерни лъчи и дори на радио вълни, ако се използват правилните честоти (звук). Това най-сетне обяснява научно защо утвържденията, хипнозата, и подобни могат да имат толкова силни ефекти върху човешките същества и техните тела. Напълно нормално и естествено е нашата ДНК да реагира на речта.

Докато западните учени отделят индивидуални гени от ДНК веригите и ги влагат в обект, за да бъдат изследвани, руснаците ентусиазирано създават уреди, които въздействат върху клетъчния метаболизъм посредством модулирани радио и светлинни честоти, като по този начин поправят генетични дефекти.

Те дори прихващат информационни модели на отделни ДНК елементи и ги прехвърлят върху други като по този начин препрограмират клетки към друг геном. Посредством този метод например успешно трансформират жабешки ембриони в такива на саламандри единствено като прехвърлят ДНК информационни модели! По този начин целия обем информация е прехвърлен без странични ефекти или нарушавания на хармонията, които настъпват при отрязване и въвеждане на отделни гени от ДНК.

Горното представлява невероятна променяща света трансформация и сензация: просто чрез прилагане на вибрация (звукови честоти) и реч вместо чрез архаичната процедура по отрязване!!

Експериментът насочва към изключителната мощ на вълновата генетика, която очевидно има по-силно въздействие върху формирането на организма от биохимичните процеси на алкалните вериги.

Езотеричните и духовни учители знаят от векове, че нашето тяло е може да се програмира чрез речта, думите и мислите. Това вече е доказано и обяснено научно.

Разбира се, честотата трябва да бъда правилна. И по тази причина не всеки човек е еднакво успешен или може да постига неща във всеки момент с една и съща сила. Отделният индивид е необходимо да работи върху вътрешните си процеси и развитие, за да изгради съзнателна комуникация със своята ДНК.

Руските учени работят по метод, който не зависи от тези фактори, но ВИНАГИ работи, при условие че човек използва вярната честота. Но колкото по-високоразвито е съзнанието на човека, толкова по-малка е необходимостта от всякакъв уред: човек може да постигне тези резултати сам. Науката най-сетне ще спре да се присмива на подобни идеи и ще потвърди и обясни резултатите. И откритието далеч не свършва тук.

Руските учени откриват още, че нашата ДНК може да създаде нарушаващи модели във вакуум, като по този начин произведе магнитни тунели! Тези тунели са микроскопични еквиваленти на тъй наречените мостове на Айнщайн-Розен в близост до черните дупки, които биват оставяни от изгорелите звезди.

Горното представляват тунело-подобни връзки между цели отделни зони на вселената, през които информацията може да бъде предавана отвъд времето и пространството. ДНК привлича тези частици информация и ги предава на нашето съзнание. Този процес на хиперкомуникация (телепатия, ченълинг) е най-ефективен в състояние на релаксация.

Стресът, тревожността и хиперактивният интелект пречат на успешната хипер-комуникация или с други думи – информацията ще бъде напълно разбъркана и безполезна. В природата хипер-комуникацията се прилага успешно от милиони години. Организираният поток на живота на насекомите доказва това по драматичен начин. Съвременният човек го познава единствено на по-фино ниво под формата на интуиция. Ние обаче също сме способни да си възстановим тези умения в пълната им форма.

Пример от природата – когато царицата мравка бъде отделена от своята колония, оставащите мравки-работници ще продължат пламенно да строят по плана. Ако обаче царицата бъде убита, работата в колонията спира. Никой мравка не знае како да прави. Очевидно царицата предава „строителните планове” дори и от голямо разстояние посредством груповото съзнание с нейните субекти. Способна е да прави това, колкото и далеч да се намира, докато е жива.

При човешките същества хипер-комуникацията най-често се среща, когато някой изведнъж се сдобие с информация, която е извън неговата база знания. Такава хипер-комуникация бива преживяна под формата на вдъхновение или интуиция (също и под формата на ченълинг при транс). Италианският композитор Джузепе Тартини линк например една нощ сънувал, че дяволът седнал на края на леглото му като свирел на цигулка. На следващата сутрин Тартини бил в състояние да запише произведението по памет. Нарекъл сонатата „Дяволските трели линк” (1713 г.).

С години 42-годишният мъж медицинска сестра сънувал за ситуация, в която е прикачен към нещо като диск на знанието. Разнородно знание от всякакви възможни сфери било прехвърлено към него като на сутринта бил способен да го възпроизведе. Това бил такъв прилив от информация, че изглеждало сякаш цяла енциклопедия била прехвърлена към него през нощта. Болшинството факти били извън сферата на личното му знание и достигало до технически детайли, за които той нищо не знаел. В случаите на настъпване на хипер-комуникация в ДНК, както и в самия човек, могат да се наблюдават свръхприродни феномени.

Руските учени облъчили ДНК проби с лазерна светлина. На екрана се оформил типичен модел на вълна. Когато отстранили ДНК пробата, моделът на вълната не изчезнал, а напротив – останал. Много контролирани експерименти показват, че моделът продължава да се предава от отстранената проба, чието енергийно поле очевидно само по себе си се запазва. Този ефект днес се нарича ефект на ДНК-фантом. Предполага се, че енергията извън времето и пространството продължава да протича през активираните тунели и след отстраняването на ДНК. Страничните ефекти, които най-често се срещат в случаите на хипер-комуникация при човешките същества, са необясними електромагнитни полета в близост до въпросното лице.

Функционирането на електронни уреди като CD плеъри и подобни може да бъде разстроено и дори те да спрат да работят за часове. Когато електромагнитното поле бавно се разсее, функционирането на уреда се възстановява до нормалното. Много лечители и психотерапевти познават ефекта от тяхната практика: колкото по-положителна е атмосферата и енергията, толкова по-разстройваща би могла да бъде тя към записващи устройства като те дори спират да работят точно в конкретния момент. Често пъти до следващото утро всичко отново се връща към нормалното.

Вероятно за много хора е успокояващо да прочетат това, тъй като обяснява, че вместо те да бъдат разгледани като технически неспособни, правилното е да бъдат наречени добри хипер-комуникатори.

В своят книга „Замрежената интелигентност”, Грацина Фосар и Франц Блудорф обясняват тез връзки точно и ясно. Авторите цитират и източници, изхождайки от това, че в стари времена човечеството е било подобно на представителите на животинския свят: много силна връзка с груповото съзнание и по тази причина е функционирало като група. С цел да развием и изживеем индивидуалността обаче, ние сме били принудени почти да забравим тази хипер-комуникация.

В днешно време, когато сме относително стабилни в индивидуалното съзнание, сме в състояние да създадем нова форма на групово съзнание, а именно такава, при която придобиваме достъп до цялата информация посредством ДНК без да бъдем принуждавани или дистанционно контролирани спрямо това, което да направим с тази информация. Понастоящем знаем това, както ползваме Интернет – нашата ДНК може да захрани правилната информация в мрежата, да извлече от мрежата и може да осъществи контакт с други участници в мрежата. Дистанционното лечение, телепатията или дистанционното усещане за състояние на друг човек може да бъде обяснено по този начин. Някои животни отдалече знаят кога техните собственици планират да се върнат вкъщи. Това може да бъде тълкувано и обяснено чрез концепцията за груповото съзнание и хипер-комуникацията.
Никое съвкупно съзнание не може да бъде използвано смислено за период от време без ясно изразена индивидуалност; в противен случай бихме се върнали към примитивно стадо, което лесно може да бъде манипулирано. Хипер-комуникацията в новата ера означава нещо съвсем различно.

Изследователите смятат, че ако човешките същества с пълна индивидуалност възвърнат своето групово съзнание, те ще притежават божествена способност да създават, променят и оформят неща на Земята! И човечеството съвкупно се движи към такова групово съзнание от нов тип.

Петдесет процента от децата ще станат проблем с достигането на училищна възраст, тъй като системата смесва всички и очаква приспособяване. Но индивидуалността на днешните деца е толкова силна, че те отказват това приспособяване и се противопоставят на отказа от своята идиосинкразия (б.пр. специфична индивидуалност) по най-различни начини.

В същото време се раждат все повече деца с ясновидски способности. Нещо в тези деца се стреми към групово съзнание от нов тип и това вече не може да бъде потиснато.

По правило, времето (климатът) е относително трудно да се повлияе от отделен индивид. Но то може да бъде повлияно от групово съзнание. В това няма нищо ново за някои племена. Времето силно се влияе от резонантната честта на Земята (Шуманови честоти). Това са същите тези честоти, които се произвеждат в нашия мозък, и когато много хора синхронизират своето мислене или когато индивиди (например духовни водачи) концентрират мислите си във вид на лазерен лъч, не е изненадващо, че могат да повлияят на времето.

Модерна цивилизация, която развие групово съзнание, няма да страда нито от екологични проблеми, нито от оскъдност на енергия, тъй като ако използва такава сила на съзнанието като единна цивилизация, тя ще има контрол енергиите на родната си планета като естествен резултат.

Когато голям брой хора се обединят с висше намерение, както това става при медитация за мир, потенциалните възможности за насилие също изчезват.

Очевидно ДНК е органичен свръхпроводник, който може да работи при нормална температура на тялото, за разлика от изкуствените свръхпроводници, които изискват крайно ниски температури между -200 и -140C, за да функционират. В допълнение, всички свръхпроводници са в състояние са съхраняват светлина и по тази причина – информация. Това допълнително обяснява как ДНК съхранява информация.

Съществува и друг феномен, свързан с ДНК и тунелите. При нормални обстоятелства тези свръх-малки тунели са високонестабилни и биват поддържани само за минимални сегменти от секундата. При определени условия стабилни тунели могат да се самоорганизират, като след това оформят разграничими вакуумни пространства, в които например материята може да се превърне в електричество.                                                                                                                                       Вълновата генетика. Филм I  /Вълновата генетика. Филм 2                                                                                                      

Няма коментари:

Публикуване на коментар