Последователи

събота, 30 май 2015 г.

Сатурн, планетата на El / Яхве / Ану, бог на Новия световен ред.

                                                                                             В момента по-голямата част от населението на западното полукълбо, Близкия изток и Африка вярва в някакъв вариант на монотеизма и признава библейския иврит бог Ел-Яхве като добри и праведни създател на нашия свят.                                                Евреите виждат своя бог като господар на правосъдието, който е спасил израелтяните от предаването на Мойсей Неговото свято право, християните твърдят, че един и същи Бог е любящ баща, който пожертва собствения си първороден син, за да спаси човечеството от последиците от греха и последователите на исляма, който му се обади от неговия Arabic наименование Аллах признае божествеността на евреите и християните като праведен и милостив Бог. Идеята, че библейският Бог е чудесна фигура на доброто и правдата е оставил такова дълбоко впечатление в колективното съзнание на западните народи, че дори неверниците да приемат, че характера на Яхве означава справедливост. Въпреки това, независимо от факта, че ние живеем в страни с Judeochristian историческа традиция по-голямата част от хората, вярващи и светска, така, не съм чел Библията в своята цялостност.                    
        Сатурновите шапки на перуанските индианци и тези на ортодоксалните юдеи, наподобяват Сатурн с пръстените си.                                                                        
                                                                                                Сигурен съм, че ако вярващите започнат да четaт библейските текстове по обективен начин и без условна предразсъдъци много от тях ще бъде потресен от "морала" на своя Бог и да разберат, че учението, че Господ е праведен и добронамерен баща противоречи на разума и още по-лошото това е крещяща лъжа.

Кой е ГОСПОД наистина? През цялата история на различни малки групи са признали, че библейският Бог на юдаизма и християнството е истинският измамник на човека. Преди покръстването на Европа и раждането на исляма в Близкия изток различните гностически езотерични школи, като например офитите в Сирия и Египет, и на Naasenes в Палестина разбира, че Господ е бил злобен измамник, който бе впримчени мъж в системата на измама има предвид, че бунтовния Змията на Eden в Битие е истинският благодетел на човечеството, чието осветяване знанията ни освободи от робството на злото демиургичен бога на евреите . Гностиците го наричали " Yaldabaoth "или" фалшив бог на този свят "и признати неговите зли дела. сектите Ophite знаели великата тайна: Бог на евреите е била истинската дявола, който твърдеше от себе си заглавието на "създател Бог "и обърнати ролите на доброто и злото чрез измама, представящо се като" доброжелателен бащата "на човечеството и оклеветяване на Змията на мъдростта като" дявола "и" враг на човека ". Този обвинителен инверсия започна със създаването на християнската Библия в края на 1 век и ще заблудят мнозина поколения, във хилядолетия.                                                                
    Яхве е Сатурн. Баал е Юпитер. В ханаанския пантеон двата бога са синове на Ел - главният бог. И тези му синове се борят помежду си за надмощие над хората и Земята, досущ като Асар и Сет. Бикът е свещеното животно на Асар /Бал, Юпитер/. 
Не може, ако Яхве е Юпитер да проклина и да иска да избива евреите, защото са издигнали неговия символ - Телеца.                      
                                                                                                               
               
Защо гностиците вярват, че Господ е фалшив и отмъстителен бог? За разлика от средновековните хора, които са били подложени на теокрацията на Католическата църква и са били в състояние да чете Библията сами по себе си, гностическите интелектуалци от първите векове на християнската ера е имал достъп до всички библейските писания и са били в състояние да ги изучава свободно , Те знаеха, че еврейската Библия е изобилстваща от жестоки актове на злото, безмилостни геноциди, искания на ужасяващи жертвоприношения, варварски постъпки и поведение на тиранията дължи на Яхве. С други думи, гностиците са знаели, че библейският Бог е истински дявол и неговите религии са брутални, кръвожадни, мизантроп и мракобеснически. Истината е, че самата Библия носи достатъчно свидетелство, че предполагаемата любящ баща на евреите и християните има садистично и злата природа и многобройните му дела документирани в така наречените свещени писания са толкова ужасяващи, че повечето хора днес ще смятат, че те са били типична за демоничен субект. При четене на Библията обективно, очевидно е, че еврейската Бог Иеова е войнствена, убийствен и извратен характер и е ясно, че той има голямо негодувание за човечеството. Библейските текстове поведе в съмнявам морала и благоволението на Judeochristian божество и не правят нищо друго освен потвърждение, че ГОСПОД е истинският противник на човечеството.

Днес вече не е тайна, че Богът на Библията е кръвожаден и отмъстителен характер. Още от Възраждането много просветени мислители са започнали да разпитват презряна неморалност, поквара, жестокостта, кръвожаден, мизантропия и ксенофобията на Яхве. Поради това, много философи на модерната епоха ще се откаже от Judeochristian Религия и благоприятстват по-хуманистични светогледи като деизма и натурализма. Например, американската интелектуална Томас Пейн, един от бащите основатели на САЩ, отхвърли библейския Бог писане в Епохата на Разума (1794), че "вярата в жесток Бог прави жесток човек" и се застъпва за деистични теология чийто бог е богът на природата. В днешната епоха на науката и Интернет сега това не е никаква новина, че богът на Стария Завет е гнусен кошмар (просто много малко хора имат пълни познания за съдържанието на Библията и много малко вярващи са достатъчно честни да анализират тяхната вяра и моралния стандарт на своя Бог по един обективен начин).Въпреки това, фактът, че историята на божествената личност от ГОСПОДА датира от шумерската епоха на третото хилядолетие пр.н.е., е нещо много ново за повечето читатели. В тази статия аз възнамерявам да се поровя в историята на древните култове и да изложа истинския произход на този зловещ бог. В крайна сметка ще видим каква е истинската самоличност на този велик космичен тиранин и ще декодираме великата тайна на хилядолетията.
               
                                                                                                           
                Шумерските анунаги създадоха 3 големи религии на Земята покланящи се на духове за да разделят гоите.МЕКА World.                                                                                                                                                                                                                        Какво разбират римските християни под понятието "Възкръсване от мъртвите"?                                                                                                                     
Ако попитате някой библейски християнин днес КАКВО ТОЧНО Е ВЪЗКРЕСЕНИЕТО, няма да може да ви обясни ВЕДАически(научно), а ще ви препрати към текстовете от Библията, които ще нарече "мистични". Но те са невежи. Библейските текстове за Възкресението разбират "Възкресението" като акт на ЗОМБИ от древно-африканския култ ЯО(откъдето иде "Яху", Яхова). Тялото умира, биологичната смърт е настъпила за часове, налице са гнилостни необратими процеси на разпад на тъкъните материя, но после душата се връща пак в тялото и човекът "възкръсва" като ЗОМБИ със същото си грубо-материално тяло.
Защо се казва, че Абрахамизмът е племеннен култ за вяра в духове? Защото става дума за "вяра в гуната на мрака и невежеството-ТАМАС".
                                                                                                                                                               
                                                                                                                                                                 
                                                                                                                                                                                                                                                   Злобата на ГОСПОДА: The Divine позор

Днес всеки разумен и разумен човек би си помислил, че религиозните действия като самозапалването на невинни животни, за да успокои гнева на по-добра, ритуални човешки жертвоприношения, проливане на кръв за прощение на грешки, масовите убийства на деца и новородени, геноцида на цели чужди градове и екстремни войнолюбивата са гнусни и извратени престъпления, характерни за сатанински култ и извършени от само най-болни и demoniacally обладани хора. Всеки човек със здрав разум ще разглеждаме всички тези ужасяващи практики като височината на перверзия. Повечето нормални хора ще смятат, че всички жестокости, изброени по-горе са делата на самия Сатана. Въпреки това, странно фактът, че всички тези шокиращи практики са търсени от библейския Бог на първобитното Hebrew религия, представлява сърцето на автентичната юдаизма и са документирани в изобилие в самата Библия и се отнася към Яхве е очевидно не е много добре известно. В крайна сметка, след анализиране на старозаветните текстове в честен и обективен начин, един скоро осъзнава, че всички характеристики, които обикновено са свързани с дяволска персонаж Сатана се отнасят към Господ, Бог на Юдохристияните.

Привържениците на юдаизма вярват, че Господ е праведен и последователите на християнството обикновено твърдят, че техният Бог е съвършен и безкрайно благосклонен същество и любящ баща на човека. По стените на християнски църкви тя е често срещано да намерите пропагандни знаци, които казват "Бог е любов" или "Господ е милостив". Християни обикновено цитират библейски стихове като Йоан 3:16, която твърди, че Господ обича света толкова много, че той жертва Своя Единороден Син, за неговото спасение и 1 Йоан 4: 7-12, чието послание е, че ГОСПОД е източник на любов. Въпреки това, очевидно е, че те не знаят Библията в своята съвкупност, не го прочетох в един честен и обективен начин и само сляпо вярват в измамните претенции на своите свещеници и пастори, базирани на селективни стихове. В Библията четем в неговата цялост, не учи, че Господ е любов! Това е само една благочестива лъжа на православната християнска теология. Библията излага ясно, че Господ е един гневен и нетолерантно Бога ( Псалм 78 ), войнствени и милитаристичен ( Изход 13: 3; Псалм 2: 1-12; Второзаконие 7: 23-24 ), убийствени ( 2 Kings 2: 23-24 ), геноцид ( Изход 32: 27-28; Второзаконие 20: 11-17 ), безмилостен и жесток ( 1 Царе 15: 2-3 ), невярната ( Езекиил 20: 25- 26), infanticidal ( Псалми 135: 8; 137: 9; Exodus 12:29 ) и пиян с неговата страст към ужасно жертвоприношение ( Левит 1: 5-9 ).

Библията го прави много ясно, че Бог на евреите, не е бог на любовта, но жесток, кръвожаден и безмилостен тиранин. Тук виждаме, че обвинението, че бащата на евреите, дяволът, е убиец и лъжец от самото начало, направено от Исус ( Йоан 8:44 ) е много приложима към патриархалния Hebrew бог Яхве. Ако някой все още вярва, че Judeochristian божество е доброжелателен и любящ лице те са само самозалъгват, че са купили в професионален лъжа и не са честни на интелектуално ниво. Самата Библията разкрива, че ГОСПОД е автентична демон!

Истината е, че неморалността и жестокостта на библейския Бог не знае граници. Много далеч от фантазията на малките пастори и евангелски богослови, които вярват, че техният бог е олицетворение на любовта и добротата, Яхве е в действителност един бог на войната и на войнолюбивата тиранин с неутолима жажда за завоевания, които не само се радва на инвазията в чужди територии, но и отнема садистична наслада в унищожаването на жертвите на неговия избран народ. Според Библията, Господ поръчки израилтяните не само да победят мъжки воини на съседните народи, но и за клането безмилостно невъоръжени жени, беззащитни старци , малки деца и дори новородени ( 1 Царе 15: 2-3; Второзаконие 2: 33-34; 07:16; 13:15; Джошуа 06:21; Езекиил 9: 5-7; Исая 13: 15-18 ) ,

Освен това, по същия демонична и покварен бог съветва своите избрани хора, които в случай на подлагането на езическите хора , те трябва да убие всички деца от мъжки пол и пренасям в жертва всички не-девствени момичета, но е позволено да вземе за себе си девиците като плячката на войната ( Numbers 31: 17-18 ). Господ позволява неговите еврейски воини, за да отвличат и изнасилване чуждестранни девици.

За да влошат нещата, богът на евреите е оригиналната милитаристична ционистка, тъй като планът му за еврейските му народ винаги е била еврейска световно господство и завладяването на всичките народи езическите на земята ( Псалм 2: 8-9 ).

В крайна сметка, на Judeochristian божество Яхве е, според Библията, воюваща субект, който взема наслада в избиването на невинни и дори изисква убийството на малки деца и новородени. Какъв вид чудовище ще бъде в състояние да се пита за убийството на невинен и беззащитен бебе? Ако някои от вас все още вярват, че изродено дете-убиец като Господ е Бог на любовта и достоен за похвала, тогава сериозно липсва честност и пожертваха собствения човечеството за крещящо лъжа.

Всяко цивилизовано човек знае, че жертвата на невинен живот е нещо напълно неморално. Всъщност за повечето хора ритуалното убийство на живи същества е практика, която е свързана със сатанински секти на нашето време. Въпреки това, твърде много хора са забравили, че жертвоприношения на животни винаги е била основната тема и съществен живителната сила на библейския юдаизъм. Истината е, че jehovitic култът се характеризира с непрекъсната самозапалването на овце и говеда. В храмовете на Господ жертвоприношения на животни е била предложена на дневна база, за да се успокои изгарянето му гняв и единение за престъпленията на Мойсеевия закон.

В древен юдаизма са извършени най-малко три различни видове жертвени практики: 1) Холокоста, всеизгаряне на животно, което се предлага всеки ден на олтара на храма или скинията по време на молитва и хваление с цел показване ГОСПОД любов и преданост; 2) за примирителна жертва, празнична жертва, чиято цел беше да се даде благодаря за т.нар благодатта и милостта на Бог на Израел над еврейския народ; и 3) Единение предлагане, особено кървава жертвена практика, в която евреинът ще пренасям в жертва животно от добитъка си на олтара на ГОСПОДА, за да получи прошка за своите грехове и престъпления на закона.

Не би било преувеличено, дори ако ние казахме, че непрекъснато проливане на кръв в ритуална модата беше в основата на библейския еврейската религия. Всъщност, Библията обяснява открито, че Яхве намира голямо удоволствие в страховити и болестни жертви ( Битие 8: 20-21; Левит 1: 5-9; Числа 18: 17-19 ). Това е така, сякаш бяха очаровани от самозапалването на невинен живот. Очевидно е, че богът на евреите е месоядно лице на хищническо природата има предвид, че в Битие той отхвърля растително предлагане на Каин и отнема наслада в животно жертвата на Авел ( Битие 4: 3-5 ). Нещо повече, в пъти ритуалните jehovitic жертви стават огромни bloodbaths на касапницата. Първата книга на царете разказва, че jehovitic монарх Соломон и царския си свещеничеството пожертва повече от 22 000 вола и 120 000 овце в храма на Яхве в срок от само две седмици ( 1 Kings 8: 62-64 ). Еврейската Бог винаги е имал жажда за immolated кръв.

Същият категорично еврейската перверзия ще остане в Новия Завет теологията на крипто-ционистка евреин Павел от Тарс , чиято догма твърди, че смъртта на завещателя е необходимо за финализиране факт с Яхве, жертвена кръв очиства всичко и без проливане на кръв няма прощение ( Евреи 9: 16-17; 09:22 ). В крайна сметка, на култа към Яхве е смърт култ и неговите учредители и елити са напълно извратени хора, извратен, болен, демонична, прецаках в главата и се връчва на психично заболяване.Те и нечестивите си бог са олицетворение на патологична поквара.

Много от евангелските вярващи поне знае нещо за практиката на жертвоприношения на животни в религията Стария завет. Те вярват, че ритуалното убийство на овце и говеда бе праведен прототип на месианска жертвата на Исус на кръста за изкуплението на Original Sin, концепция, която по ирония на съдбата никога не е съществувала в оригиналния еврейски религия. Въпреки това, независимо от факта, че жертвата на всякакъв вид на живот за греховете на другите, е нещо напълно неморално и отвратително, много малко хора знаят най-ужасяваща тайна на Библията: еврейския бог Яхве често поискал и приел дори човешки жертвоприношения ,

В Exodus, втората книга на Петокнижието, ние откриваме кост охлаждане позоваване на практиката на иврит ритуал детеубийство подредени по себе ГОСПОДА , в които евреите лоялен към своя бог трябваше да освети (жертва) първородни техните синове като дар за тяхното Господи, точно както те са били използвани, за да се принасят първата рожба на добитъка им, с цел, посветена на убийството на мъжки първородни в Египет от Яхве ( Изход 13: 2; 13: 12-15 ).

В Левит, третата книга от Петокнижието, същата кръвожаден Бог обяснява, че не притежава се човек, животно или област, която е собственост на един евреин и е посветен на него може да се откупи и ще умре без опрощаване определено (Левит 27:28 -29 ). Нека да отбележим, че в някои преводи на Библията те поставят под линия в долната част на страницата, в която се казва, че на оригиналния език на изразяване "освети" се отнася за "принос за бога Яхве", която става ясно, че библейското божество радваше на жертвата на мъжете.

В първата книга на царете, хроника на първичния историята на еврейския народ, ние виждаме, че в примитивна юдаизма ГОСПОД тенденция да питам за самозапалването на живота на синовете на евреите за освещаване на градовете в момента на тяхното строителство ( 1 Kings 16:34 ). Библейската археология разкрива, че варварската практика на заровят телата на immolated децата в основите на сградите е много често срещано явление в районите на Магедон, Джерико и Guerer в Палестина, когато евреите се засели ( BA Turaiev, "El Oriente Clásico" I ).

По същия болен библейската книга четем също, че Господ нареди на слугата си Иосия да пожертва чуждите свещеници в своите храмове и да изгори костите им върху жертвениците ( 1 Kings 13: 1-3; 16:34 ).

Най-шокиращ пример за практиката на jehovitic жертва, обаче, е намерена в Книгата на съдиите, според които на израилтянин съдията Ефтай, след като са били провокирани от духа на Яхве, се обрече своя бог обещавайки, че ще жертват в Холокоста първият човек да излезе от дома си в замяна на победата във войната срещу враговете на Израел ( Съдии 11: 29-31 ). ГОСПОД изпълни обещанието си и Ефтай прибрах победители. Въпреки това, за съжаление, първият човек, който излезе от къщата му е не друг, а любимата му дъщеря и бедния Ефтай, пълен с тъга, видяха себе си длъжен да предложи собствената си човешка потомство в холокост да покварен своя бог ( Съдии 11: 34-40 ).

Истината е, че по-детайлно проучване на еврейската Библия ще разкрие, че jehovitic човешко жертвоприношение представлява обичайно обичай в оригиналния еврейски култ.

Това отвратително откровение не трябва да бъде никаква изненада за изследователите, които имат правилно разбиране на историята на региона на Палестина. Археологическите проучвания показват, че дори и през второто хилядолетие пр.н.е. семитския бог EL, царят на левантийски пантеон и предшественик на библейския El-Иеова, е бог, свързана с ритуал човешки жертвоприношения и чийто култ се характеризира с Холокоста на първородните синове ( Olyan, 1988 II ). Същата жертвена култа ще продължи сред евреите в примитивна юдаизма (Smith, 2002 III ). Виждаме, че ужасно жертвоприношение, на животните и хората, винаги е бил дълбоко вкоренен в оригиналната jehovitic религия. Това е най-вероятно, че Господ не само се радваше на жертви за собственото си забавление, но и тях, необходими, за да се хранят с тяхната енергия на астрално ниво. Нека помним, че в цялата история на някои езотерични школи като гностиците научиха, че злобния демиург Yaldabaoth, свързани с еврейската Бог Иеова, и хищните си архонтите хранят извън човешкото страдание и енергията пренася с помощта на демиургичната религиозни култове.

Евреите са направили всичко възможно, за да се прикрие този срамен тайната на тяхната религия и християнски апологети ще се долива извинение и ще кажат някоя лъжа , за да ни убеди, че не е имало jehovitic човешки жертвоприношения и уверя, че всички стихове, цитирани тук са някак си "е изтълкувал погрешно", въпреки факта, че някои пасажи от Библията казват ясно там са били в действителност много човешки жертвоприношения подредени по Яхве и дори се говори за тях в шокиращи подробности. На апологетите на църквите са склонни да цитирам Библията по селективен начин, поради което техните министерства са измамни. Те са готови да направят всяко извинение, за да се оправдае извратено поведението на техния мизантроп Бога и се съберат всичките си усилия, за да се защити нещо която е напълно неморално и го представя като нещо морално и праведен.Така ли се жертвали собствената си човечност и тяхното поведение е просто срамно.

Лъжите им са изложени от думите на собствената си демоничен бог, който признава, че неговият пророк Иезекиил, че той самият е образувано на народите, за да предложи infanticidal жертви:


"Затова и Аз им дадох повеления, които не бяха добри, и съдби, чрез които те не трябва да живеят; И аз ги осквернят в приносите си, с това, че те превеждаха през огън всяко първородно, че мога да ги запустя ., до края за да познаят, че Аз съм Господ " ( Езекиил 20: 25-26 ).


Библейската фраза "Причината да мине през огън всяко първородно" е препратка към детето Холокоста, един вид жертва, в която жертвата е опожарен напълно и предложи да ГОСПОД. Според същата пророческа книга, ГОСПОД замърсени приноси на народа и ги пренасям в жертва собствените си синове в огъня , просто защото евреите не са наблюдавани в събота или ден за почивка, а някои от тях бяха направили идоли ( Езекиил 20:24 ). Така е усукана морала на перверзното бога на евреите!

Много наивни хора гледат на Judeochristian култура като източник на здравословни морални ценности. Тези хора защитават Библията по етични съображения. В западните общества ние се обуславят да вярват, че така наречените свещени писания са наръчник за постигане на святост. Въпреки това, след разбира в неговия цялостност, библейският закон, за който се предполага, че Господ разкри на Мойсей на Синайската планина в никакъв случай не означава, автентичен морален кодекс, а по-скоро почти политически манифест, чиято истинска цел е обосновката на тираничната диктатура на космическото деспот ГОСПОД .

Мойсеевият закон придобива облика на етично ръководство на пръв поглед, но в действителност тя не възнамерява да се установи автентични и последователна морална система, но има за цел само да се оправдаят съмнителни обичаите на jehovitic култ. Моралът на Яхве има няма кохерентност, каквато. Например, че е забранено за хората да работят в съботен ден или правят любов преди брака и двете от тези престъпления може да бъде наказан със смърт чрез пребиване с камъни, но е добре и дори наредил, че евреите придобили геноцид срещу техния Съседи чужденци и да се ангажират масово детеубийство. Истината е, че библейският закон е просто садистично мъчение за мъж.

Исканията на така наречената "любящ баща", че мъжете се убие с камъни до смърт, само защото те запали пламък или се събраха дърва в съботен ден, на осветени ден на Господа ( Exodus 31: 12-15; Числа 15: 32-36 ); и изисква също така, че вярващите убиват членове на техните семейства и приятели, ако реши да се откаже от кървава култа към Яхве и следвайте други духовни пътища (Второзаконие 13: 6-10 ). По същия начин, новозаветната богословие учи, че всички онези, които не следват варварска религия на ГОСПОДА ще бъдат съдени по предполагаемата му син Исус и изгарят в адска огненото езеро ( Откровение 20: 10-14; Йоан 8:24; 2 Солунци 1: 8-9; 2: 11-12 .) Господ не е добронамерен бог, но отвратителна чудовище и проклета си свещена книга не е нищо повече от едно зло средство за унищожаване на човечеството!

Освен че е изключително отмъстителен субект, чиито характер е садистично, еврейския Бог Иеова е противник, който винаги се противопоставя на просвещението на човека . Историята на Едемската градина в Книгата на Битие започва с забрана за плода на дървото на познанието ( Битие 2:17 ). В следващата глава Господ не само излъга казва Адам, че в деня, когато той яде от дървото на познанието, той със сигурност щеше да умре, но също така призна, че змията беше прав като признава, че човекът беше като един от тях = боговете ( Битие 3: 4 5; 03:22 ). Ако четем Genesis внимателно, ние знаем, че Адам наистина придобие знанията на боговете, когато той яде от забранения плод точно както змията му беше казал, и ние ставаме наясно, че човек не е умрял, защото той яде от дървото на познанието а защото сам Господ и недоброжелателни му херувими блокираха достъпа му до Дървото на Живота (Битие 3:24 ). Освен това, текстът казва, че Господ внесе много ругатни в света по назначение ( Битие 3: 16-19 ). Очевидно е, че Господ никога не е искал човек да се събуди и да имат една и съща съвестта като божествени същества и само искаше да ни държи като невежа роб в наземната си светилище.

Политиката на Яхве на мракобесието не спира тяхното. Мойсеевият закон забранява всякакъв вид духовно знание от магия и гадания за комуникация с зли духове или междуизмерни лица ( Левит 19:26; 19:31; Второзаконие 18: 10-12 ). Защо Господ страхуват толкова много, че той забранил на хората да общуват с междуизмерни същества? Отговорът е, че Господ беше страх, че хората имат контакт с бащините си богове и знаят истината за истинската си самоличност. По ирония на съдбата Книгата на Енох, една апокрифна текст от голямо значение в Second Temple юдаизма, разкрива, че магическите изкуства и гадаене техники произхода им в небето и се научи да човешките дъщери от ангелите, които бяха изоставени позициите си в небето и се противопоставят на авторитета на Яхве ( Енох 7: 1; 8: 3 ). Ангелите на Яхве, обвинени непокорните ангели, че е разкрил на хората от "вечните тайните на небето" ( Енох 9: 6 ). По същия начин, по време на епизода на разрушаването на Вавилонската кула в Битие 11 ГОСПОД е шокиран от поразителен духовния напредък на хора, чиято кула (алегорично) е на път да достигне небето и признава, че неговите божествени другари, другите богове Елохим, че нищо ще бъде в състояние да ги спре (Битие 11: 6). Тук Господ отново се опасява, че човек ще достигне божественото царство и да се превърне в съперник. Ето защо, той и небесните неговите поддръжници се спускат към земята и да объркат езика (духовно) на човечеството (Битие 11: 7). Това е много интересно, тъй като някои от най-древните шумерски текстове, по които много от библейските истории се основават повторно преброяване на гласовете, че най-високата бог на небето се противопоставят на разкриването на науката за проектиране на небето и земята за човека ( Легендата на Адапа ). Това, което е сигурно е, че Господ винаги се противопоставя на просвещението на човечеството и следователно би трябвало да се счита за враг на нашата раса.



Накратко, независимо от фантазиите на евангелски пастори и техните примамиха жертви, богът на Библията не е нашият любящ баща, но злокачествен кошмар за човечеството. Той може да се разглежда само истинската дявола. Ако някой ви казва, че Господ е любов, кажи му / й да не се обижда интелигентността си! християнски апологети, които правят всяко извинение, за да оправдае своя бог, игнорира безброй сумата от библейски стихове, които разказват злите дела на ГОСПОДА и да продължи да си въобразявате че Judeochristian божество е перфектен, добронамерен и безкрайно любящ субект са нечестни и са само самозалъгват. Те са паднали в капана на измамния обвинителен инверсията на ционисткия религията на Яхве.Въпреки факта, че самата Библия дава много ясно свидетелство, че Господ има всички атрибути на демоничен субект, повечето хора продължават да вярват наивно, че змията на мъдростта е враг на човечеството. В действителност, Змията на Eden, великият Ushumgal Ериду и доброжелателния ни бог Енки, е истинският защитник и благодетел на човечеството и той въстана срещу тиранията и жестокостта на злобния Иеова за справедлив мотив.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                Истинската идентичност на ГОСПОДА: шокиращ Revelation

Кой е ГОСПОД наистина? Без съмнение, произхода и идентичността на бога на евреите са теми забулени в мистерия. Според Библията, Господ е единственият Бог, Който е създал небето и земята, и никой друг не е като него. Въпреки това, противно на твърденията на традиционната Judeochristian теология, модерна библеистиката разкрива друга история. В действителност, jehovitic монотеизма е доста закъсняло откритие в историята на еврейския народ и води началото си от 7 век пр.н.е., съгласно академичния консенсус . Какви са последиците от това откровение? Оригиналният религията на западните семити, евреите са включени, признати политеистична теология и предприятието, известен като Яхве в по-късно библейската религия първоначално е бил само един от многото богове в древния пантеон. Ето защо, бога на юдаизма има произхода си сред древните божества на политеистични културите от Близкия изток и левантийски Средиземноморието.

Въпреки Тетраграматон YHWH , vocalized като Яхве , е най-добре познат името на Бог на евреите, то по никакъв начин не оригиналната си име в библейската традиция. В действителност, библейското божество започва живота си в еврейската Библия под името El а понякога си множествено число Бог , а по-късно приема епитета ГОСПОД , когато той се представя на Мойсей за първи път на планината Хорив. С други думи, Господ не е собствено име, а по-скоро божествена в заглавието, което може да се преведе като "онзи, който прави съществува" или "онзи, който създава".

Какъв е произходът на древното божество, известен като El в много пасажи от Библията? През второто хилядолетие пр.н.е. пътя пред редакция на Петокнижието и раждането на абсолютната jehovitic монотеизма, El се разглежда като най-високата божеството на древния семитски пантеон и почитан като баща на всички Елохим заедно със своя съпруг Ашера . Божествените си сина, известни като Bene ха Бог или "синовете на боговете", включени семитски богове като Ваал, Kothar-уа-Khasis, Ashtarte и Mot. Тези синове на божествената двойка El и Ашера по-късно ще се превърнат в паднали ангели, синовете на Бога, в Битие 6: 2, а също и в апокрифната Enochian литература в съответствие с новата монотеистична теология (ден, 2002 IV ; Смит, 2003 V ). В предварително израилтянин ханаански религия El бил известен с божествената титлата El Du yahwī ṣaba'ôt чието значение е "El който създава Домакините (армиите)" (Miller, 2000 VI ). Нека да се има предвид, че библейската теонима Яхвеизглежда по много поводи като съкращение на Яхве Sebaot , евреин епитет, който може да се преведе като "онзи, който създава домакините (войски). С други думи, Господ винаги е епитет, свързан с изначалното божество El в предварително библейската семитска религия. Затова ГОСПОД и El винаги са били една и съща организация.

Как се El според примитивно семитска религия? El бе признат за цар на небето, ръководителят на събранието на Елохим, великата божествена съдията, за "баща на всички богове" и главното божество на реколтата и селското стопанство. Нещо повече, той се свързва с бика като символ на неговата мъжката потентност и известен като " бащата на Years " , което означава, че той е бог на времето . В Общолевантийски региони на желязната епоха, El бил почитан като Върховният Отец и Всевишния от финикийците, филистимците и ханаанците наред с други семитски народи, и култът към него се характеризира с жертва, на животните и хората, и по-специално Предлагането на първородните синове в Холокоста (Olyan, 1988 VII ). Сигурно е обаче, че El бил войнствен и кръвожаден бог, който пожелал жертвена кръв. Интересното е една и съща предварителна израилтянин божество е представляван от крилат слънчев диск с една звезда в центъра му.

Нека за момент да се преразгледа многобройните прилики между библейския El-Иеова и предварително израилтянин си семитски предшественик . Първо, както беше известен с епитета ГОСПОД Sebaot ( yahwī ṣaba'ôt ), като и двата са "създатели на домакините (войски). Те бяха богове на войната. На второ място, както се представя като Върховният Отец и били почитани като Всевишния. Предварителното библейската ханаански версия е почитан като баща на всички Елохим и библейската негов наследник е представен като бащата на ангелите ( Bene ха Елохим ) (Битие 6: 2). На трето място, и двете са на шефа, който председателства събранието на боговете. В Псалм 82: 1 Ел-Яхве се представя на председателя на Съвета на боговете и съдиите в разгара на небесните си колеги. Според текстовете ханаански, El председателстван божествената събрание, заедно със сина си на Ваал, но той винаги се запазва статута си на най-високо Бога (Smith, 2009 VIII ). Четвърто, както бяха кръвно-пожелаването богове, чиито култ поиска човешко жертвоприношение и Холокоста на мъжки първородни. Евреите ще наследят техните жертвени практики от ханаанците култа директно (Smith, 2002 IX ). Пето, както имаше като епитет Отец години и са били описани като възраст богове.Препратките към ГОСПОДА в Библията като Старият по дни , чиято коса беше бяла като чиста вълна (Даниил 7: 9) и великия бог (El в оригиналния еврейски текст), чиито години са непостижими (Йов 36:26) са идентични до описанията на El в Угаритски текстове (ден, 2002 х ). Шесто, El бе представляван от лъчева звезда в един слънчев диск с крила в Ханаан религия и бог, когото евреите поклониха се свързва със звездата в Библията (Амос 5:26). В момента основният символ на юдаизма е звездата на Давид или запечатването на Соломон. Култът към ГОСПОДА в юдаизма има своите корени в култа на El от политеистични семитски народи като ханаанците и финикийците.

Откъде култа на El на левантийски семитите идват от? Вече е известно, че западната семитския пантеон като всички други пантеоните на древния Близък изток, като вавилонската в крайна сметка има своя произход в много древна пантеона на шумерите (Kramer, 1998XI ). Следователно, пантеоните на акадски, вавилонски, асирийски, левантийски семитски (Ханаан) културите и дори тази на Гърция цивилизация всички имат общ прародител и много от техните божествени членове са еднакви във всички различни култури, споменати по-горе. Семитския бог EL, на предварителен вариант на библейската El-Иеова, има началото си в по-древен шумеро-акадски религия, в която той е известен с оригиналния си име: Ану, богът на небето .

Много близък до семитския му еквивалент El, шумерския бог Ану беше кралят на небето, най-високата от Месопотамската пантеон, а бояха голяма от съдия, председателят на Божествената Съвета и потомствени на всички анунаките. Той породена приемствеността на великите шумеро-акадски богове като Енлил, Енки (ЕА), Инана (Ищар) и Нергал (Ера). Това са шумерските еквиваленти на семитските боговете Баал, Kothar-уа-Khasis, Ashtarte и Mot съответно. Освен това, точно като El, Ану е представляван от бика като символ на неговата мъжественост и в шумерската религия се е смятало, че той е създаден от небесните като войниците си за унищожаването на враговете му . По същия начин, в еврейската Библия Иеова е известен като Господарят на небесните войнства . Ану е мощен и войнствен бог. По същия начин си символ е звезда в един диск. Според шумеро-акадски текстове, всичко много по-древен от еврейската Библия от хилядолетия, Ану е богът, който се противопоставя на Енки разкривайки да Адапа (Adam) науката за проектиране на небето и земята (Kramer & Maier, 1989 XII ), не му позволи на хляб и вода на живота ( Легендата на Адапа ) и е първият, който се кълнат клетва да унищожат човечеството от потопа ( шумерски потоп от Нипур ). Вярно е, да кажем, че в митологията на Месопотамия Ану бил насилствено узурпатор, който засече в битка срещу предишния цар Alalu и го победи в битка за трона на небето (Van Der Toorn, 1996 XIII ).

El и Ану бяха едно и също божество в района на Месопотамия (Blásquez 2001 XIV ). В действителност, семитски корен ел / IL / ИТЕ от която е извлечен от ханаанците и иврит теонима El е на шумеро-акадски произход. В акадски, прародител на всички семитски езици, на клинопис идеограма за божество Ану имаше две фонетични стойности и може да се чете, както Ану или ИТЕ . Тук откриваме пряка етимологична връзка между теоними Ел и Ану. Освен това, както току-що видяхме, почти всички от основните характеристики на двете са толкова еднакви, че да се заключи, че El и Ану са едно и също божество . Единствената разлика е, че в ние все още не са намерили в предварително израилтянин ханаанците текстове изрично позоваване, че El е узурпатор на престола на небето, въпреки че той е смятан за син на изначалните божества Елион и Beruth точно както Ану в месопотамската митология беше породена от предприсъединителните pantheonic боговете Anshar и Kishar. Въпреки това, в най-примитивните еврейски текстове, които лежат в основата на някои части от Петокнижието, ние в действителност може да намерите някои фини препратки към възнесението на власт и дори до узурпиране на небесния престол от El-Яхве, благодарение на голямата си военна умение (Stark 2011 XV ). В Песента на Моисея на предварително библейски ръкопис 4QDeut ние виждаме, че Господ първо наследява земята на Израел от своя началник Елион, Всевишния, и след това се издига до върха на пантеона, след като победи божествените си съперници. Ние се натъкнете на паралелно сцена в Псалм 82, в която Господ, Бог Израилев, съдии другите богове в средата на Божествения съвет, осъжда другите божествени синове Елион да умрат като мъже и декларира, че самият той ще наследи всички народи (Smith, 2001 XVI ). В крайна сметка, в най-примитивните текстове на иврит Библията там се запазва един остатък от първичната Месопотамия митът за узурпиране на престола на небето от Ану (El).

Сега разбираме, че семитската божество El, известен също като Яхве в еврейската Библия, има си произход в много древно шумерски пантеон и е идентичен с небето бог Ану. Въпреки това откровение не свършва дотук. По-долу е много по-изненадващо и шокиращо. В древни времена същия El на западните семити се идентифицира с Kronos в Гърция религия (Smith, 2002 XVII ).За Общолевантийски народи, El и Kronos са идентични. Кой беше Kronos? Kronos е гръцкото име на никой друг освен на насилие и кръвожаден римския бог Сатурн . Точно като Ану-El в Близкия изток, Сатурн-Кронос в Средиземно митология е най-високата титан на пантеона, господарят на небесния престол, насилствена узурпатор, който бе победен собствения си баща за надмощие и безмилостен тиранин. Идентичен на El в семитската религия, Saturn-Kronos е бог на реколтата и селското стопанство, а също така е смятан за бащата на Time точно както El бил известен като "Бащата на Years" и "Старият по дни" в предварително израелски антисемитски текстове а в някои книги на еврейската Библия. Освен това, Saturn-Kronos е infanticidal бог, който погълна деца и култовия му се характеризира с човешки жертвоприношения и предлагането на първородните синове в Холокоста. Това обяснява защо ние откриваме някои следи от практиката на човешко жертвоприношение и ритуал детеубийството в jehovitic култ в текстовете на първичния историята на еврейската Библия. Основните символи на Сатурн-Кронос бяха косата, кръста и намаляващата луна.

Евреите винаги са били на Сатурн поклонници от самото начало. Въпреки, че юдеите биха искали да го скрие, юдаизма винаги е бил saturnic култ, чийто бог е не друг, а El / Кронос и затова Ану. Всеки знае, че свещеният ден на бога Hebrew е събота. Събота е неразривно обичаше да древното божество Сатурн-Кронос. Въпреки езици като испански и новогръцки език са приели дума sábado /sábbato чиято най-добре известен смисъл е "ден за почивка", на седмия ден от седмицата (събота) се нарича умре Saturnī или "Ден на Сатурн" в Латинска и Kronía в чест на Кронос в Classical гръцки. Много хора знаят, че в събота в иврит е Shabbath, ден за почивка или Sabbath на юдаизма; Въпреки това, малко хора знаят истинския произход на този семитски мандат. Shabbath споделя своя етимологичен корен с думата Shabbathai, името на бога и на планетата Сатурн в еврейския език. Освен това, в предварително израилтянин древността на планетата Сатурн, съдията от всички планети, е било свързано с El. По същия начин, шумерски си предшественик Ану бил свързан с набор от небесни тела, които включват най-войнствените планетите Марс и Сатурн в митологията на Месопотамия (Evans, 1998 XVIII ). Освен това в Кабала, еврейската езотерика, ГОСПОД Бог е свързан с sephira Бина и чрез удължаване с планетата Сатурн (Guiley, 2009 XIX ).



Накратко, на истинската идентичност на иврит Бог Иеова е костно-охлаждане откровение. ГОСПОД е El, Сатурн, Kronos и Ану. Всичко това са различните аспекти на една и съща организация: злия крал на небето на шумерския пантеон. Евреите винаги са били хората на Сатурн. В началото на своята история, еврейският народ се поклониха Saturn открито. Въпреки това, тъй изгнанието на евреите в Вавилония (6 век пр.н.е.), те ще започнат да се прикрие истинската същност на тяхното божество, а след пленяването юдаизма ще се развива като крипто-saturnic култ. Оттогава тяхното поклонение Сатурн е бил Най-шокираща тайна на елита на еврейския народ.                                                                                                  
                                                                                                                                                                                                                                                    Crypto-сатурнизъм на юдаизма

Ние вече сме установили, че еврейската бог Яхве е El, предварително израилтянин божество, свързано с Сатурн; еврейския народ винаги са осветени в деня на Shabbathai (Saturn) и по-примитивните Hebrew религия saturnic практики, като например човешко жертвоприношение и Холокоста на мъжки първородни са рядкост митниците в jehovitic култ. Остава ясно, че истинското божество на еврейската религия винаги е била Сатурн. В действителност, името на иврит отечество Израел може да означава "El (Сатурн) се бори" или "Ел (Сатурн) правила. Въпреки това, тъй като възрастта на пророците след изгнание елита на свещеничеството винаги е искал да прикрие saturnic аспект на юдаизма и настоящето Яхве като уникален Бог напълно отделено от saturnic си история . юдаизмът на пророците след изгнанието е предна проектирана от елита на еврейството с цел скриване на сатурнизъм на иврит религия. По това време евреите са били в изгнание в чужбина и това е най-вероятно, че еврейската свещеничеството искаше култа да се появи по-уважаван пред очите на външни хора. Нека да имаме предвид, че основната цел на юдаизма винаги е била ционизма и разбира евреите биха започнем да проникне народите езическите след Вавилонското изгнание. Затова е необходимо за тях да се скрие истинските намерения на тъмно тяхната секта, скъса връзките си със своята срамно минало и да започне да функционира в нерегламентиран начин. Книгата на Амос е добър Например на сградата на религиозна фасада, за да се скрие saturnic практики на иврит култ. В Амос 5:26 виждаме, че пророкът увещава Израилевия дом и berates евреите за поемането на изображения, посветени на Молох и Chiun.


"Но вие се облекли в скинията на вашите Молох и Chiun идолите си, звездата на бога, които си направихте."


Този стих е много важно. Тук можем да видим, че евреите почитали бог, известен като Chiun и представлява от звезда. Кой беше Chiun? Теонима Chiun беше hebraized форма на Палео-вавилонската дума Kewan / Kayawanu, а Месопотамия име за планетата Сатурн. В гръцката Септуагинта Chiun е преведена като Рефана, другото име на Сатурн. Звездата на Chiun е свързана с т.нар звездата на Давид или запечатването на Соломон, за saturnic символ на еврейската култ. В крайна сметка, този пасаж от Amos потвърждава, че евреите са били Сатурн поклонници . Все пак, ето елитите на еврейската свещеничеството са били добре хитри. Независимо от факта, че saturnic култ е бил практика характерно за евреите от началото под Cult на El, свещеническите редактори на Амос, целящи да представят Сатурн като чужд бог измамно, използвайки вавилонската си име по предназначение, въпреки че там вече е съществувал на saturnic условията Ел и Shabbathai в собствения си език. С други думи, еврейските свещеници се стараеха да представят погрешно своя собствена срамно Бога като бог на вавилонците, обрисуват култовия си сред евреите като чужд ерес, приета от еврейския народ в изгнание и разграничи ГОСПОДА от Елиан / saturnic си покрай него, проявяващо се като уникален и различен Бог. Трите авраамически религии са крипто-saturnic култове. Днешните юдаизма е запазила saturnic звездата, която води началото си от култа към El / Ану като основен символ и практикуване на евреи продължават да използват за Tefilin, Черно Куб на El / Сатурн , в техния религиозен поклонение. Освен това, в еврейската религия практиката на ритуалното убийство на едър рогат добитък все още се извършва в saturnic стил. Исляма, друга секта, получен от юдаизма, има за основна лого намаляващата луна и звезда, две символи, свързани с Saturn-Kronos в древния свят. Нещо повече, неговата най-свещеното структура, Кааба в сърцето на Мека, е една и съща saturnic куба като еврейската Tefilin. Християнството също е пълен с saturnic символика. Всъщност практиката на Светия вечеря в християнските църкви е нищо повече от една симулация на жертвата на първородния син на древния култ на Сатурн . Предполагаемата син на Ел-Яхве е immolated на кръста като жертва за греховете на вярващите, чиято роля е да се ядат на тялото и пият кръвта на техния пожертвал Христос. Това се симулира ритуал канибализъм. Нека помним, че в гръко-римската митология Сатурн-Кронос беше покварен божество, който погълна собствените си синове. След това, на християнския кръст също може да се тълкува като saturnic символ на робството предвид, че той е един от символите на Сатурн-Кронос в древността и е служил да покори Джентиле човечеството, описанието на Новия Ерусалим в книгата Откровение прилича много отблизо куба на Сатурн и някои от алегорични проповедите на Исус в евангелията съдържа saturnic символика, като идеята на Яхве като жътвар, който жъне областта отделяне на зърното от плявата. Нека помним, че Сатурн-Kronos е смятан за божество на селското стопанство и на жътварка от реколтата. В крайна сметка, трите монотеистични религии, посветени на Яхве, а именно юдаизма, християнството и исляма, са наистина крипто-saturnic култове, чиито скрит Бог е El / Сатурн / Кронос / Ану и поради това те са три много мощни инструменти от еврейски ционизъм.


                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             ГОСПОД-El-Saturn: The Mysterious Demonic Бог на илюминатите
много хора ще получат удар, ако биха знаели кой е истинският Бог на илюминатите. Кои са илюминатите? Illuminati е латинска дума, която означава "просветения" и в момента служи като общо понятие за обозначаване на мрежата от преплетени тайни общества и окултни братства, които упражняват своята власт над народите на света в тайна начин. Илюминатите са елита на световната политика, икономиката и религията и целта на тяхната тайна организация е пълен монопол над всички структурите на властта на всички народи и пълно господство над финансовата система. Смята се, че Илюминатите искат да инсталирате едно световно правителство, нещо, което е деноминиран "новия световен ред" . Каква е истинската самоличност на Илюминати на Новия световен ред? Някои хора приемат, че илюминатите са поклонници на Сатаната. Други смятат, че те са по-тъмно клика на форма смяната на влечугоподобни. Въпреки това, ние трябва да се дистанцираме от всичко, което дезинформация и да видим кой са в действителност. В момента на върха на обществото е доминиран от елита на интернационалното еврейство. Интересното е, че малките и мистериозни хора от едва 15 милиона членове (по-малко от 0,2% от населението на света) е основател сила от трите най-доминиращите религии в западния свят, беше зад почти всички революционни и радикални движения на модерната епоха, контролира по-голямата част от богатството на планетата и упражнява огромно количество енергия в политическата арена. Християнството, най-преобладаващата религия на планетата, е основана от група ционистки евреи свързан с Великата Синедриона на Ерусалим (Павел от Тарс и неговия учител Гамалиил). По същия начин, исляма, втората по големина световна религия, е роден на една и съща еврейска полемика ток. В днешно време същите скитащи народ е бил зад проникването на масонството, на френски и руски революции, комунистическата движения, фашизма и Илюминизма. В момента финансовият свят продължава да бъде доминиран от корумпирани еврейските банкери и най-мощната държава в света, Съединените щати, е мистериозно компрометирана за каузата на войнолюбивата еврейската държава Израел. В крайна сметка, на Новия световен ред на илюминатите е нищо повече от конспиративна ционизма .

На истинската идентичност на Новия Световен Ред е юдаизма и неговата saturnic култ!

Елитите на реда на илюминатите са ционистки евреи, чийто Бог е нищо друго освен една и съща Яхве / El / Кронос / Сатурн (Ану) на Стария Завет. Те са наследниците на пакта на своя Бог и на Новия световен ред чрез които те ще се произнесе по целия свят е изпълнението на библейските обещания на Яхве. Нека не забравяме, че в действителност еврейската Библия е нищо повече от един план за еврейския ционизъм. Така наречените свещени писания са всъщност идеен проект за еврейската световно господство и инструмент за постигане на тази зловеща цел. В крайна сметка, Илюминатите не са поддръжници на християнската дявол сатана или последователите на окултна Luciferian философия, тъй като много хора биха искали да ни накара да повярваме; всичко, което сатанинската символика е нищо повече от една димна завеса за прикриване на истинската си самоличност. Илюминатите са посветените на позорна saturnic култ наследени от оригиналния религията на еврейската Библия. Това означава, че демоничният персонаж когото поклонението Illuminati е друг аспект на един и същи бог поклониха в християнските църкви, еврейски синагоги и ислямски джамии. Очевидно е, че редът на илюминатите е тясно свързан с култа към Сатурн. Голяма част от организациите на днешните елит са изобилстваща от saturnic символика като знак на съюза си с тъмна своя бог.

Масонството, голяма крепост на Илюминизма на елита, е окултна група въз основа на еврейската Кабала и чиито анонимен бог на Великия Архитект на Вселената е един и същ....  El-Сатурн. Неговите основни символи включват компаса и масонската квадрант г. осветен пирамида, всевиждащото око придружено от слънчеви лъчи и печатът на Соломон и др. Тайната на всичко това е, че сега те са свързани с култа към Сатурн. Например, с логото на компаса и квадрант не само може една форма на т.нар печат на Соломон, за Judeosaturnic звездата, но и символ прилича на магически сигила на Сатурн. По същия начин, добре известен светещи форми пирамидални половина на същия печат на Соломон и когато тя е обърната една ясно вижда мистичния символ на юдаизма. Всевиждащото око с блестящи слънчеви лъчи в действителност представлява планетата Сатурн и е била свързана с Яхве още от Средновековието, и печатът на Соломон използва открито в масонска символика е един образ, типични за El-Saturn още от времето на финикийците.

                                                                
                                                                                                                                                                                                                                                    По същия начин, много от световните религии и новите секти по същество са храмове, посветени на култа към Сатурн.Християнските групи, както католическата и протестантската, проявяват символизъм, който дава показания пред съюза си с тъмна богът на този свят. Да започнем с това, печатът на Соломон присъства в архитектурата на много католически параклиси и катедрали, а в някои църкви намираме всевиждащото око показва безсрамно. Ако говорим за новите християнски секти, това не е никаква новина, че храмовете на мормонската църква са украсени с изображения на всевиждащото око, слънчевото затъмнение на Сатурн, както и различни видове окултни звезди и пентаграми и библейското общество на Свидетелите на Йехова е известен със своята срамна история на масонска символика. На седмия ден Църквата на адвентистите по-специално е интересна организация, тъй като не само го отпуск секта, която дава култ към своя бог, в събота или в деня на Сатурн е, но също така се характеризира с изобилие от saturnic езотеричната символика. В основната си лого може да зърнат на формата на пирамида, на окото, като земята в центъра и три пръстена, които обграждат сферата на земята. Този символ прилича на всевиждащото око. Въпреки това, неговото окултно символика отива много по-далеч от просто илюминат пирамида. Ако обърнете логото наоколо и поставете малко огледало в центъра ставаме наясно, че древната зодия Saturn-Kronos е скрита в своя дизайн. Йезуитите обаче проявяват същия астрологичен символ по много по-просташки начин, в някои от техните лога.                                                                                                                                                                          
                                                                                                                                                                                                                                                                                                 
  Ние намераме същата символика в света на бизнеса и политиката. Добре известно е, че всевиждащото око и на saturnic -звездата на юдаизма са открити в някои САЩ доларови банкноти и същите символи се появяват в емблемите на много правителствени организации. Освен това, в образа на планетата Сатурн е много присъства в логата на големите предприятия от световната елит. Например, пръстените на Сатурн се появяват в логата на Pepsi, Toyota, Boeing, Nike, Samsung, NASA, IntЕл , Singt Ел , Nort Ел , Alcat Ел , AOL, Nokia, CBS и много други. Всички тези илюминат фирми са съюзява с тъмната богът на този свят: El-Saturn / Яхве / Ану.                                                                                                                                                                           
  

ww.enkiptahsatya.com/41-anu-yahweh-the-true-devil.html

Интересното в последното десетилетие на сондата Касини открива странен шестоъгълна завихряне на северния полюс на Сатурн, планетата на El / Яхве / Ану. Тъй като ние сме в състояние да видим че по-горе, водовъртежа формира не само saturnic звездата на юдаизма, но и saturnic черен куб. Бог на илюминатите, El-Saturn / Яхве / Ану, злия бог на този свят, е впримчил нашата земя в своята мрежа от енергия (кабалистичната черна магия) чрез Енергетичният водовъртеж на злокачествената си планета. El-Яхве е бог на Новия световен ред.

                                                                                                                                                                   
                                                                         
   James Evans Bomaer The Code to The Matrix                                                                                                                                                                                                              
                Времето(Хронос) е заложено в програмата, а ние сме в холограмата                                                               
   
                                                                                                                                                                              Религии се "борят против греха", като стандартът за "благочестивост" е САМИЯТ ГРЯХ!Коренът е крие в народните предания: ТАМ ТЕРМИНЪТ Е "МАРС-уване" за сексуални нагони на нагите. Наложило се мнение, че Марс има "червен цвят", но неговият цвят е червено-черен или кафяв. Коренът на латинската дума MARS-"Марс"("богът на войната" при Латините-упадалите АРйани) е "Mavors"(идещо през гръцко μαύρος/"маврос" за "черно").Това съвпада и с коренът на българската дума "мЪрсувам" или "мАрсувам" за огромни сексуални апетити. Наложила се е и анаграма на "Марс"- "сраМ". така, че "Венерическите" "сраМ-ни" болести са всъщност- Марсиански или - Мартенски!!                                                                                                         
Изток Запад/РЕЛИГИИТЕ НЕ ВОДЯТ ДО БОГА(Оператор извън холограмата), а само създават "ред" в материцата                                                                                                                               
                                                                                                             Кали юга-Демон е обсебил три от религиите/Демо-избраният народ е поробил земята                                                                                                                                                                                                                                                                                                    

7 коментара:

  1. Как не те мързи да пишеш толкова много лъжи. Дай си почивка и пак вземи прочети Библията.Къде Библията къде тия шапки и какво общо имат ?Бог те обича повече, от колкото ти обичаш себеси.Бог доказва любовта си към вас с това, което е направил, а именно със смъртта на Исус на кръста. Ако разберете дълбокия смисъл на това събитие, не са необходими други обяснения, че Бог ви обича. ''истинският благодетел на човечеството, чието осветяване знанията ни освободи от робството на злото''И какво научи човека ? Да воюва,дa убива,да мрази, да изобретява ''полезни неща'' с който съсипва планетата. Човека се усъвършенства да отхвърля Живия Бог да търси богове, при който ще му бъде позволено да прави каквото си иска и то без последици. Да човека ''освети знанията си'' Идеално знае как да съсипва материалното и духовното.Да змея ни освободи от една безусловна,свършена любов за да ни вкара в този холограмен затвор за да ни ''освещава''Бог не е планета! ООО горките хора те са толкова мили и сладки, а как така са попаднали на такъв Бог '' При четене на Библията обективно, очевидно е, че еврейската Бог Иеова е войнствена, убийствен и извратен характер и е ясно, че той има голямо негодувание за човечеството''Второзаконие (20:17)„Трябва да унищожиш напълно хетите, аморейците, ханаанците, ферезейците, евейците и йевусейците, точно както ти заповяда Йехова'' Защо ханаанците били прогонени? В известен смисъл ханаанците били незаконни жители на земя, която не им принадлежала. Защо? Преди около 400 години Бог бил обещал на верния Авраам, че потомците му ще притежават ханаанската земя. (Битие 15:18) Бог спазил това обещание, когато помогнал на израилския народ, който произлязъл от Авраам, да се засели в тази област. Защо Бог не позволил на ханаанците да съжителстват с израилтяните? Бог предупредил следното относно ханаанците: „Те не бива да живеят в земята ти, за да не те накарат да съгрешиш против мене. Ако служиш на боговете им, това ще стане примка за тебе.“ (Изход 23:33) По–късно пророк Моисей казал на израилския народ: „Йехова, твоят Бог, изгонва тези народи пред тебе заради злите им дела.“ (Второзаконие 9:5) Колко зли били делата на тези народи?

    В Ханаан неморалността, езическото поклонение и принасянето на деца в жертва били широко разпространени. Библейският историк Хенри Х. Хали отбелязва, че при разкопките в областта археолозите „намерили много урни, съдържащи останките на деца, принесени в жертва на Ваал [главният бог на ханаанците]“. Той добавя: „Цялата област се оказа гробище за новородени бебета. ... Ханаанците принасяли поклонение в присъствието на своите богове, отдавайки се на неморалност като религиозен ритуал и след това убивайки първородните си деца в жертва на същите богове. Изглежда до голяма степен

    ОтговорИзтриване
  2. ханаанската земя станала като Содом и Гомор. ... Археолозите, които правят разкопки в развалините на ханаанските градове, се учудват, че Бог не ги унищожил по–рано.“Нямало ли и други зли народи на земята по това време? Защо точно ханаанците? Има много случаи, при които Бог е унищожавал само определени грешни хора. Когато в дните на Ной ‘земята се изпълнила с насилие’, Бог нанесъл потоп, който погубил всички хора с изключение на семейството на Ной. (Битие 6:11; 2 Петър 2:5) Бог унищожил градовете Содом и Гомор, когато грехът на техните жители станал „много тежък“. (Битие 18:20; 2 Петър 2:6) Той произнесъл присъда срещу асирийската столица Ниневия, „градът, който пролива кръв“, но я пощадил, когато жителите ѝ се отвърнали от лошия си път. (Наум 3:1; Йона 1:1, 2; 3:2, 5–10) Така че Бог унищожил ханаанците, за да защити Израил, народъ

    ОтговорИзтриване
  3. от който щял да произлезе Месията. (Псалм 132:11, 12)
    4. Дали унищожението на ханаанците не е в противоречие с Божията любов? На пръв поглед може би изглежда, че унищожението на ханаанците противоречи на Божията любов. (1 Йоан 4:8) Но ако разгледаме по–задълбочено случилото се, тази любов става дори по–явна.
    Много преди това Бог знаел, че ханаанците вървят по лош път. Но вместо веднага да ги изтреби, той търпеливо чакал 400 години, докато прегрешенията им не „стигнали до края си“. (Битие 15:16)
    Когато грехът на ханаанците станал толкова голям, че всякаква надежда за подобрение била изгубена, Йехова ги унищожил. Но той не погубил сляпо всички ханаанци. Защо? Защото не всички отказвали да се разкаят. Към онези, които били готови да се променят, като например Раав и гаваонците, била проявена милост. (Исус Навиев 9:3–11, 16–27; Евреи 11:31)Как е възможно един любещ Бог да унищожи някого? Този въпрос е разбираем, тъй като мисълта за прекратяването на човешки живот не е приятна. Но именно любовта на Бога го подтикнала да предприеме такива крайни действия срещу злите. Да обясним това с пример: Когато един пациент получи гангрена, често лекарите нямат друг избор, освен да ампутират засегнатия крайник. Малцина биха се радвали да извършат такава процедура, но добрият лекар знае, че е много по–лошо инфекцията да се разпространи. Понеже е загрижен за пациента си, той извършва тази неприятна процедура за негово добро.
    По подобен начин и Йехова не се радвал да унищожи ханаанците. Той казва: „Не намирам радост в смъртта

    ОтговорИзтриване
  4. на неправедния.“ (Езекиил 33:11).Дали можем да извлечем поука от разказа за унищожението на ханаанците? Да, тъй като в Римляни 15:4 се казва: „Всичко, което е било написано преди, е било написано, за да бъдем учени и чрез издръжливостта си и утехата от Писанието да имаме надежда.“ "Възкръсване от мъртвите"? Исус е чудесен :)Освен,че ни спаси и ни даде голяма власт,сила,знание Той е и чудесен пример за подражание от векове.Възкресението нямам как да се обясни по научен начин , не защото сме невежи, а защото самата науката е невежа, тя задава повече въпроси от колкото отговаря.Защо науката не може да обясни чудесата.Науката има сила да впрегне енергията, да позволи на хората да летят, да излекува болните… Но, колкото и да е полезна, тя не може да даде отговор на всички въпроси. Учените вероятно никога няма да научат как се е зародила вселената. Често хора, които са били на ръба на смъртта, после разказват за всевъзможни мистични неща, които са преживели (като това, че са били в тунел и са вървели към светлината, че са се гледали отгоре, че са говорили с отдавна починали близки, че са усещали чувство на спокойствие и т. н.). Всичко това предполага съществуването на някакъв вид живот след смъртта.Има много въпроси на който науката не е отговорила: Интуицията, Дежа Вю, Ефектът Плацебо,Mеханизмът от Антикитера и безброй други въпроси на който науката няма обяснение.Как с такава ограничена наука може да се обясни възкресението на Христос. На вярващите в Христос не им трябва научно обяснение, те са наясно,че не са от тук и са за малко.Жертво приношения за Бог: Никаде в библията не пише,че хората са правили жертво приношения на деца за Бог освен в Битие 22:2 '' И Бог каза: „Моля те, вземи сина си, твоят единствен син, когото обичаш толкова много,+ Исаак,+ и отиди в земята Мория.+ Там, на една от планините, която ще ти посоча, го принеси като принос за изгаряне!“ Първо, нека видим какво Йехова не направил. Той не позволил на Авраам да принесе сина си в жертва, въпреки че Авраам бил готов да го направи. Също така Бог никога повече не поискал подобно нещо от някого другиго. Йехова иска всички негови служители, включително децата, да се радват на дълъг и удовлетворяващ живот.

    ОтговорИзтриване
  5. Второ, от Библията става ясно, че Бог имал специална причина да поиска от Авраам да принесе Исаак. Бог знаел, че векове по–късно самият той щял да позволи собственият му Син* Исус да умре за нас. (Матей 20:28) Йехова искал да покаже на хората колко много щяло да му струва тази жертва. Той направил това по въздействащ начин чрез жертвата, коятпоискал от Авраам. В какъв смисъл?
    Да разгледаме думите на Йехова към Авраам: „Моля те, вземи сина си, твоят единствен син, когото обичаш толкова много, Исаак, и ... го принеси като принос за изгаряне!“ (Битие 22:2) Обърни внимание, че Йехова говорил за Исаак като за сина, когото Авраам ‘обичал толкова много’. Йехова знаел колко скъп е Исаак за Авраам. Бог бил наясно и с чувствата си към собствения си Син Исус. Йехова обичал Исус толкова много, че два пъти говорил от небето, наричайки го „моя любим Син“. (Марко 1:11; 9:7)Освен това при разговора си с Авраам Йехова използвал думата „моля“. Един библейски учен обяснява, че употребата на тази дума показва, че Бог „осъзнавал стойността на онова, което иска“. Както можем да предположим, тази молба трябва много да е натъжила Авраам. По подобен начин едва ли можем да си представим огромната болка, която Йехова трябва да е изпитал, докато е наблюдавал как скъпият му Син страда и умира. Несъмнено това била най–силната болка, която Йехова някога е изпитвал или ще изпита.

    ОтговорИзтриване
  6. Защо Йехова си причинил това огромно страдание? Той го направил, „за да получим живот“. (1 Йоан 4:9) Само какво въздействащо напомняне за Божията любов към нас! Нима не сме подтикнати в замяна и ние да обичаме Бога? Защо в Стария Завет Бог изискваше животински жертви?Отговор: Бог изискваше жертви на животни, за да осигури временна прошка за греховете и да загатне предварително за съвършената и пълна жертва на Исус Христос (Левит 4:35, 5:10). Жертването на животни е важна тема, която се намира в целите Писания, защото „без проливането на кръв няма опрощение” (Евреи 9:22). Когато Адам и Ева съгрешиха, Бог уби животни, за да им осигури облекло (Битие 3:21). Каин и Авел донесоха жертви пред Господ. Приносът на Каин не беше приет, понеже той донесе плодове, докато този на Авел беше приет, защото беше „първородните от стадото” (Битие 4:4-5). Когато водите на потопа се оттеглиха, Ной пожертва животни на Бог (Битие 8:20-21).

    ОтговорИзтриване