Последователи

понеделник, 14 септември 2015 г.

"Тежестта на Нибиру" и "края на света"

     
                                                                                                     Никому неизвестния ексцентричен и "псевдоучен" Захариа Сътчин по хасидско сакрални актове встъпва като въплъщение = превъплъщение=реинкарнация на библейския пророк Захария, или юдея Схарии положил началото на еврейската ерес в Русия. Именно последователите, хората на евреина/юдея Схарии бяха ариани/ашкинази Захарини = Схарин Юриев, основателите на "Романови" - инструментите на поробване от Русия = Рим, покланящи се на Върховния Sun Ra, арианите и върховенството над него под формата на антагонистичното rameystvu християнството (припомни, че въплътеното арианството в света днес е дракон "Змей Горянин" с три глави и тези глави са юдаизма, християнството и исляма). За връзката между юдеина Схарии с "кралското семейство", както наследниците на еврейската ереси в Русия подробно пишат в своите книги А.Т.Фоменко и Г.В.Носовски (вж., Например "Библейската Русия", Москва, Издателство на "Римис" 2004 том II, стр.65). Именно един от Захарини = Схарини формирал еврейството "дом на Романови", иззели Русия, сега е широко известен като "възпитател" и библейския учен Ф.Скорин, т. е. "Схари (н)", издал на така наречената "Библия Скоринa." В словото, Рa "Захарий" = Схарий означава:

Схарий = сий_Хор (-ия) – « това, че (възкръснал) следващия Хор»

Много говори за себе си и фамилията на новопоявилият се хасидски Internet "пророк", а именно "Сътчин," което по-рамейски се представя във вида:

Ситчин = Сет_Чин = Сет_Син,

и се превежда като «Сетов син». Ние знаем, че Бог в гръцкия е "Теос". Опонента на Теос (-а) е неговия езиков антагонист, т.е. Seth/Сет:

Теос <= Соет = Сет.

Тогава името «Захария Ситчин» в перевод на Речта Ра означава «за това, че (възкръснал) Хор = Христос следващия Сетов син».

Сега става ясно, че разпръсквайки чрез своята интернет "пророк" в медиите информация за следващата поява на "Нибиру" и предстоящия "края на света", Хасидите по този начин публично оповестиха като пророчество, някаква важна информация, която трябва, по тяхно мнение, да се случи в близко бъдеще в световен мащаб, както и че се предполага, че трябва задължително да се случи по волята на Бога. И така каква част от това пророчество е представено публично на света и каква част е тайна?                                                                                                                                                                                  
                                                                                                                                                                                                                            Според Сътчин, Нибиру в шумерските текстове е описана като мистериозната планета, символ на които е "крилат диск", който се намира в митологията на много народи на древния Изток. Според Сътчин, шумерския епос се отнася за появата на Нибиру, докато появата на високо интелигентни същества, наречени "Annunaki" (Annunaki от Сътчин - е число Енлил, Нинлил, Енки - шумерски и акадски божества, известни от най-древните писмени източници) , Планетат Нибиру, продължава Сътчин все още се предполага, че се движи по издължена орбита и се появява между Марс и Юпитер на всеки 3600 години. При всяко пресичане и подход към нашата планета Нибиру представителите на тази цивилизация се твърди, че слизали на Земята и контактували с първобитните хора. Междувременно историческата наука сега счита, че "Нибиру" е термин, с който във  Вавилон е обозначавано небесно тяло астрологически, свързано с "Бог" Мардук. Същата дума е титлата на Мардук  и територията, на която властта принадлежи на Мардук. Древните източници сочат, че свещеният символ на Нибиру е крест. Смята се, че думата е от акадски произход и означава "място за срещи". Ръководейки се от правилата на речта Ра, да установим, какво е "Мардук" в  рамейското разбиране:                                                                    

Мардук = Морд_Ок = «смърт (Морд)_ владика (Ок)», или «бог на смърта», «бог на царството на мъртвите».                                                                                                                                    
                                                                                                                         
 Сещаме се за герой на име "Мардохей" - герой на Стария завет "Книгата на Естир", извършено под патронажа на цар Асуир/Артаксеркс/ Пурим над враговете на юдеите. Днес "Пурим" лукаво се превежда като "жребий." В действителност, по контекста на библейската история, "Пурим" е масовото клането от евреите към враговете си. Именно в това качество,  ние разбираме и използва този термин. Според правилата на езика Ра, Мардохай (и) = Marduk (и) - последовател, привърженик на "Бога на смъртта " Мардук (и). Подчинявайки се на диктата на своя бог Мардук, "убиец от началото", неговият наследник Мардохей извършил кървава Пурим над враговете на  иудеите,  иудеи и евреи радостно празнуват този ден. Мардук = "господарят на смъртта" и титлата, определен от една и съща дума "Нибиру", така че е логично да се предположи, че "Мардук" е и "Нибиру". Терминът "Нибиру" в речта Ра е представен като:
Нибиру = Наби_Ар (-у) = Навий_Ар, т. е «нов Ар», или «Ар,  излязъл от нави».                                                                                                                                                                                             
                                                                                                                 
 Тъй като "нав" е света на мъртвите, тогава ние говорим за Иисусе Навин = "Иисус, човекът от Navi." Т.е. за Исус, "освободен от мъртвите" за фалшиво възкресение на разпнатия дракон змия Хор-Христ, чието име на иврит звучи като "Yehoshua/Иехошуа бин Нун", или "Yehoshua син на луната", като "бин" - това е "син" и "Нун" - древния бог на Луната. Тъй Joshua - нов Исус уж възкръснал от мъртвите Ар, явяващ се "син на Луната" или "Нибиру", за това "Нибиру" е луния-бог Мардук, "бог на смъртта", което астрологически съответства на Луната като космическо тяло, сателит на Земята . В действителност, в речта-Ra думата се изписва така:
Нибиру = На_Ба_Ар (-у) – «човекопротивник (На) дух (Ба) Ар (-а)».
Както е известно, дух Ар (-а) е Йис_Ар = «Изр» - едната от двете съставляващи, е именно не-чист ипостас на «черното слънце» Ар (-а).
С други думи, вавилонските текстове, говорещи на Нибиру, всъщност първоначално имат предвид не същия-ипостас "черното слънце" Aра, а именно, духът му Yis_Ar/Йис_Ар затворен в кухата Луната. Неговото въплъщение в лицето има "Мардук" = новия  Aр = Наби Ar = "Нибиру". Ето защо "бог" Мардук е астрологически планета "Нибиру", което означава, че е Луната. Наистина, арианите- се покланяха на Лунния полумесец - общ символ на Arian. Това означава, че в астрологически смисъл Нибиру - е Луната. Имайте предвид, че терминът "Нибиру"  съответства на невъплътения Мардук, не-чисто въплъщение на Aрa, разположен вътре в кухата Луната. Въплътен като Мардук (т.е. същества, възкръснал) по правилата на речта Ра съответства на езиков антипод (както плът - това е различно вещество по отношение на дух). След това:
Нибиру (не-сущий(не-чист) дух) <= а-Нибиру (сущая(ефирна) плът) = Ан_Эбер (-у),
где Ан_Эбер (-у) – «стана човек (Ан) въплътен (Эб) Ар», или «Эвер стана човек». Да напомним, че според Библията именно от Эвер са произлезли евреите.                                                                                                                                                     Вярващите в не-чистия дух Нибиру хора в древността формирали области, в които властта принадлежеше на "бога на смъртта" Мардук. Тъй, както видяхме по-горе, в арианската доктрината Мардук е духът, въплътен в Исус, тоест, в "новия Исус(посветен)" и както се твърди, възкръснал от мъртвите след разпъването му, истинските древни източници сочат, че свещеният символ на Нибиру е крест. Смята се, че Нибиру е дума, която означава "място за срещи" в акадски включително обозначава област, където имаме вяра в бъдещото въплъщение на Aрa, като по този начин са вярвали в обединението, тест "в срещата" на чистия ипостас Ка_Ар(-а), с не-чистия ипостас Yis_Ar/ Йис_Ар в съответствие със следната формула:                                                                                                                            
Ка_Ар + Йис_Ар = (Ка + Йис)_Ар = Ка_Йис_Ар = «Кесар» = Касар = Хазар.                                                                                                                                                                                           
                                       

Получихме, че "Нибиру" е термин, който във Вавилон обозначавали небесното тяло Луна астрологически, свързано с "бога на смъртта" Мардук. Същата дума за титлата на Marduk, т.е. Навий_Ар = "Нов Ар" и територията, на която властта принадлежи на Мардук, се нарича Хазария. Сакралния символ на Нибиру е кръст - символ на възкресението на разпнатия Лъжедракон-змия-Хор-Христ = Мардук в ролята на Joshua/Иисуса Навин = Нибиру. Доколкото Joshua = "Нибиру" е бил повдигнатвъзкръснат в древното юдео-царство на Израел, което както показахме в предишните издания е било Хазария, то на акадски думата "Нибиру" е място, където мъртвото тяло/плът на разпнатия Ka е намерила живот, обединение отново с духа Йис, и където ариано-хазарската нация отново е намерила възкръстнакия Aрa. Ето защо и "Нибиру" означава "място за срещи".                                                                                                                                                                                         Сега става ясно, какво е докладвано от Хасидите, направеното публично достояние чрез Сътчин пророчество за Нибиру и за края на света.
                                                                                                                 
                                                                                                                                                                                                                    Хасидите разказват чрез Сътчин на света, че в декември 2012 те е стартират един процес, който в деня на Пурим март 2015 ще доведе до възраждане на световната територия на Нибиру на - страна, в която ще се обединят вярващите, което ще възстанови древната юдео-израелско царството = Хазария за да чакат там идването/пришествието на "Moshiach" - "бог на смърта " Мардук, или Иисуса Навин = Нибиру = Joshua, който завзе властта в света и народите на света ще се покланят и да му се подчиняват.
                                                                                                          Ние говорихме в по-ранни публикации, че в Средновековието арианите за да скрият гласни издаващи за арианството им , противно на рама-ейството използваха символа на кръг "о", която по-късно се премина в буквата "О" на кирилица.
След това, в старата традиция арианската думата "Нибиру", е представена като "Нобору (-о) или" Новор (-о) ", така както [б] преминава на [в]. Тъй Хасидите са склонни да въплътят Нибиру от на'ви в яви(действителност), т. е, призовават го да съществува, а понятието "същност" в словото Ра може да се изрази като "сусий", зоната, където се очаква изпълнението от не-лице(не-същност) в същност на Нибиру, по-рамейски може да бъде представена като:
                                                                                                                                                                            

Нибиру_сусий = Новоро_сусия = Новоро_ссия = «Новороссия»

Ние говорим за появата на "Ново Ар", който е въплъщение на "Бога на смъртта " Мардук, който се възползва от територията в света, наречена New Russia/Новороссия, където той установил своята власт над целия свят. Това е реално, "истинско/настоящо" юдео-царството на Израел, за което повествува  Библията, към което декоративната и фалшива "нова сграда" на мястото на съвременната държава "Израел" няма абсолютно нищо общо. Имайте предвид, че когато четете думата "Нова Русия", наобратно, тя ще звучи както в до-никонианските времена, получаваме:                                                                                                                                                        Новоросс (-ий) <= Йис_сор_Овон = Йис_(сий_Ар)_(Ав_Ан), или Йис_царь_Иван,                                                                                                                                                                                   Какво означава по-рамейски "не-чист,не-съществуващ (Y е), става  съществуващ  Ap въплътен (Aв) в личност (Aн)." Иде реч за предстоящата инкарнация в човек на несъществуващия Aрa, което означава, идването на "Moshiach". Ето защо тук, в Новороссия, са фиксирани очите на хасидите от цял свят. От друга страна, противоположната тълкуването на думата "New Русия" дава изразът "Йис_царь_Иван"                                                                                                                                                            
              Изображения Иисус Навин (1), апостол Павел (2,3) и Иван Грозни (4)                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     Първият владетел на Русия, обявил  се за "цар" = съществуващ Ар, както знаете, Иван Грозни е известен в Библията като Исус Навин = Нибиру, който беше ариан, и се бе провъзгласил за възкресен ("прераждане/реинкарнация") той е бил разпнат през 1666 в Хазарския Итил = Библейския Ерусалим = Стария Астрахан дракона-змия Хор Христ (повече за Иван Грозни, говорим отделно в наши следващи издания) Оказва се, Чабад днес се борят за Новороссия за да се срещнат там пристигането на "Цар Иван", която в момента е несъществуващ, т.е.невъпатен Йис. Имайте предвид, че споменатата от Сътчин във връзка с Нибиру  дума "Ануннаки (и)", когато се чете назад дава "Канаан (и)", т.е. Ханаан. С други думи, "Annunaki" от Нибиру са тези, които са против Ханаан, който го завоюваха. Както знаем от Библията, Ханаан е завладян от Joshua = Нибиру и неговите войници, които в терминологията са същите тези "Ануннаки."                                                                                                                                                                                                        
                                                                                                                              Получихме фантастичен резултат, че събития в Украйна през 2014 г. са били замислени от Хасидите доста одавна, чрез своя интернет "пророк" Захариа Сътчин, свързвайки го като превъплъщение на старозаветния Захария и основател на еврейската ерес в Русия  иудея Схарии, с помощта на международните медии предал на публично оповестяване на пророчество, че честването на библейския Пурим през Март 2015 ще бъде проведен като нов "модерен" Пурим: залавяне на Нова Русия, където времето ще събере Хасидим  на Чабад от цял свят, а след това ще бъдат възстановена древна Хазария, която в действительност е юдео-царството на Израел, както е описано в Библията.                                                                                                                                        
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Да отбележем мимоходом, че "Хабад" в  Речта Ra е идентична с "Кабат" = "Kaabta" = "копт". Това е тази най-древната Arianска коптската църква в Египет, от която Мойсей спасил се от библейския потоп, извел "хората на Израел." Както вече е посочено в предишни публикации, библейския "Египет" или "Копт" - това е област включваща част от земите на Каспийско море, Азовско море, Черно море. Украйна обединени, включително с терминът "New Русия". Ако Раабта = Ропта –е църквата на Всевишния Sun Рa в до- монголска Рус, тоКаабта = Копта – това е  ариански храм, където се покланят на дракона-древната змия Ka, затворена в долната Земя, която Мойсей издигна на знамето на Израел в пустинята. Известната римска монета "Юдея Капта", е посветена на разпъването на дракон-змия-Хора-Христ и смазването на  Рим от арийските иудеи...                                                                                                                                                        
                                                                                                                                                                                                               Протежето на Хабад Коломойский вече издигната в Днепропетровск Зикурат "Менора", на престола на бъдещетия "Moshiach". Именно в New Russia Хасидите ще очакваме пристигането от ада на "Нибиру", след което идва  "края на света" - един свят, в сегашния си вид ще престане да съществува, погълнат от ада на дракон. Тези планове Хасидим предотвратени Всемогъщия Ра, а именно 08/01/2014 взеха гигантски слънчево изригване, което доведе до рязко покачване на Майдан, революция в Украйна и бягството на Янукович . Страхувайки се, че ако Украйна се свърже с  Европейския съюз и Крим = Втория Храм, свещено необходим за въплъщението на змея, ще бъде загубен, Путин бе под натиск от Хасидите и бе принуден да се 03.16.2014, т.е. година по-рано от предписаните в пророчество срок да направи присъединяване, което доведе до последващата ескалацията на насилието в Украйна, прерастнало в гражданска война. Това е - непланиран за Хасидите сценарий настъпил поради факта, че една година по-рано, те инициираха действия. Тъй като Хасидите не се е съобразили с пророчествата, ситуацията започна да се обърща: вместо Нибиру , може да се прояви Рабин (и), или Ra_Ivan (и), която означава "Sun Ra въплътен в човек." Вместо очаквания от Хасидите дракон Нибиру, в светът започна да действа неговия антагонист Teos_Raoh  в ипостаса на  Ra_Ivan, която Путин се опитваше да държи в бездействие от август 1999 г., за да се запази непокътнат арианския свят и да се гарантира пристигането в него на пъкления змей-змия. Но сега е започнал да действа Син  Ra и системата на арианския световен ред ще бъде напълно смачкана а слугите й неизбежно ще бъдат унищожени. Сина на Ra не се страхуват от броя на привържениците на арианите, всички оръжия, ще бъдат обърнати срещу тях. Никой от арианите не ще оцелее, защото никой не може да спре Всемогъщия Ра в неговия гняв. ... Да Всемогъщият Ra ще смаже враговете ни. Амин.                                                                                                                                                
                                                                                                                                                                                                                        Основата на теологията и философията на съвременния ариански свят са в това че светът не винаги е бил такъв. Твърди се, че преди създанието на света няма нищо: нито материя, нито енергия. Това е абсолютното небитие, нищото, които обсъдихме по-горе. Властелинът на нищото,  е Отец_Ар = "Небесен Отец" =адска (От = Ад) сила (Ец = Ос) мрака (Ар) е направил, според арианите, от това нищо, съвременния свят ние.  Именно около концепцията за "не-битие", построена структура на древния свят на девните ариани = евреи. Това - ключовият момент на арианската доктрината . От нищото, не е имало нищо на света, човек, история. Концепцията за "нищо" математически показва "нула", а лингвистично в идиш думата е "глупак", преведена като "нищо", "нула", "дупка" и т.н. Тогава "Небесния Отец" = "Бог-нищо" = "Майстор на Нищото" може да бъде езиково изразен като El_Loh = Al_Lah = "Аллах" - понятието, широко представена в Библията и Корана, означава, че християните, исляма и евреите наистина се покланят " Властелинът на несъществуващото ", т. е  Йис, тъй както ние многократно споменавахме в предишни публикации. Ето защо, когато ислямистите прокламират "Аллах Акбар", това се представя като:                                                                                                                                                      
Аллах акбар = Ал_Лах Ак_Ба_Ар                                                                                                                                                              и означава "Господ (Aл) на нищото (Лах) командващ (Ak) дух (Ba) мрак (Ap)." Следва да се отбележи, че тъй като Ба - е духът, и следователно има статут на юридическо лице с нестопанска, езиковия еквивалент на термина ще бъде "Йис". Тогава Духът на тъмнината  Ба_Ар може да бъде представен с еквивалента  Йис_Ар = Изр, което е в основата на концепцията за "Израел", което означава, че юдаизма се покланя  на "духа на тъмнината." Същт е случаят в християнството, където Исус е  Йис_Ос - ". Не-чист (Йис) за захранване/сила и величие (Oс)" Както видяхме, че Йис във връзка с това се равнява на концепцията за Ба, то:                                                                                                                                                                                 Йис_Ос = Ба_Ос = «Бес»                                                                                                                                                                            Наистина, демоните според православното учение са не-сущи (чисти) духове, началникът на които е Йисус/посветен масон/. Ето защо те му се подчиняват и се страхуват от него. От друга страна, тъй като Ra_Teos се превежда като Ra-бог, то  Ra-лингвистичноя антагонист на Бога (и) също ще бъде Ra_Teos и противник (а), а именно:                                                                                                                                                                               Ра-Бог <= Гоб_Ар = «Гебр» = Ка_Эвер (15)                                                                                                                                                Уравнение (15) показва, че враговете на Бога Ра-акт "гебра/и" - така наречените древните иудеи  (има дори и наука  "гебраистика" - проучване на древните иудеи). Древните иудеи-гебри са били служители на Ка_Эвера, което означава "змия-змей Ka въплътен (Eв) Aр (а) - Авар" Това се потвърждава от Библията, която казва, че древните евреи бяха слезли от Евер. Сравнявайки формули (1) и (15) можем да заключим, че:                                                                                                                                                                                                    Сет_Ар = Ка_Эвер = «Гебр» (16)                                                                                                                                                             Уравнение (16) показва, че древните "гебри" са слуги на  Ка_Эвер, като по този начин са били служители Сет_Ар  която означава, че са хората на "Seth (и). Тъй като понятието "човек" в езика  Re е "Aн", "човека на Сет" е  Сет_Ан = "Сатана (а)." Ето защо иудеите-гебри са сатанисти в истинския смисъл на думата. Техните "бог" е  Сет_Ар,, или просто Сет. Буквата "C" може да се прочете в модерни езици в различни начина: като "в", "з", "к", "w", "да", "с" и дори "на първо място." Тогава, например, Set_Ar се чете като "Цет_Ар" = "Цитр". От това идва името "цитра-хан" - на името на средновековния татарски Стар Астрахан = Хазарския Итил = Евангелският Ерусалим, който стоеше на река Кедрон, тоест, на река цитра = "Citron". Това е естествено: Татарслата Цитрахан стоеше на реката цитра = Цитрон (както град Москва на Москва река, и т.н.)                                                          
                                                                                                                    
 https://sites.google.com/site/raabtaru/prorocestvo-nibiru                                                                                                                             https://sites.google.com/site/raabtaru/religia-rusi                                                             

Няма коментари:

Публикуване на коментар