Последователи

вторник, 29 септември 2015 г.

Нов Световен Ред (NWO): Ключови Герои

Англо-американо-ционисткия елити и лихварите унищожиха света за лично облагодетелстване.Европейските правителства са били манипулирани, за да се съобразят с хаоса и разделят с Националния си суверенитет В световен мащаб в Азия, Южна Америка, Африка, и всички народи на Британската общност са просто роби.                                                                                      
Eдуин Анджелис съосновател на ASG, агент под прикритие за Intelligence Групата за отбраната в Министерството на националната отбрана,на Република Филипини. Мюсюлманин Неговата дръжка е "Ибрахим Якуб" и като дейност в организацията е офицер и главен работодател, той е до голяма степен отговорен за разпространението - и криминализирането - на следните мисии / религия, злато, бури / тайфуни.

Тони Блеър основател на New труд и UK премиера на 10 години. Обвинен за военни престъпления в анкетата Leveson, често фотографиран че се ръкува с най-скоро бъдеще мъртви съюзници в Либия и Ирак. Сега мулти-милионер и специален пратеник за Близкия изток. Неуспех да намери оръжия за масово унищожение в Ирак / Кюрдистан, защото те са били продадени на Садам от суперсилите Г8. Министър на външните работи и държавните служители (в неговия режим) загубиха живота си просто си вършат честни работни места. Образование Fettes училище, приятел / съучастник на Джордж Буш. Разкъсана социализма в световен мащаб.Джордж Хърбърт Буш .... Президентът на САЩ (старо наименование Sherf преди излизане на Германия с ракетни и ядрени физици учени) ... доведе първата конфликта на НАТО в Ирак (Химически оръжия, че Садам Хюсеин използва бяха продадени от германска фирма за боеприпаси ). снимката в Щатите с водещи нацистки партийни членове от Германия. Замесен в заговор за убийството на Рейгън (шампион за облагане на големите петролни магнати и FDR / WW2 нова сделка фашизма разобличител), който той заменя в Белия дом ИЗТОЧНИКhttp://911review.org/Alex/Killer-Bush_Sr.html директор на ЦРУ през 70-те (виж мръсни трикове, война, геноцид, пране на пари и Мърдок манипулационни / медийни и граждански измами в САЩ).                           

      Джордж Буш-младши ....                                                                                                                US президент приятел на Бил Гамел (и Франк Guistra) виртуална газ, петролни магнати и уран. Планиран кулите-близнаци, Al Кайда / военни на терористични атаки и последвалите медиите / тежко въоръжен "джихад", които мъченици "ислямската братство" (милионите невинни минувачи в масло / минерални богатите страни) и навеси вината върху терористи, които са платени, обучени, финансиран по федералните служители за ЦРУ като държавна спонсорирани тайни операции. Прие Америка в Ирак / Afgahnistan за петролните / наркотици & глобалната фиксиране на цените, в района на Армагедон. Reliant в избирателния колежа, брат във Флорида и анкета разказва за президентството. Global пари, наркотици, мръсни трикове, шок доктрина бизнес / военнен опортюнист.

Хелън Кларк .... Академик и лидер на партията по труда "по право", в продължение на три мандата като премиер в Нова Зеландия. Съучастник в руски шпионаж, производствона  NZ и износ на тежка вода за производство на ядрено оръжие след избрала Агенцията на ООН за развитие, както светове гражданите бяха изтласкани извън виртуалната фискална скала и мулти-милионер банкер Джон Кий влезе в сила в NZ. Назначен говорител Wilson (труда списък участник направо в кабинета) ... Платен за потъването на Lermotov в Napier Harbour, а в замяна получи директен достъп до Путин (стратегии, за да увековечи Студената война и потенциално за да се доведе до ядрена конфликт) и КГБ / МОСАД са от един 
отборза убийство и.The Carlyle Group ... Тези, на които плащат включва бившия държавен секретар Джеймс Бейкър, бивш White House бюджет директор Дик Darman, бившия британски премиер Джон Мейджър, и бившият президент на САЩ Джордж Буш-старши. Нейният председател е бившия директор на ЦРУ Франк Carlucci. [FORTUNE, 18/03/2002] След 9/11, репортажи показаха, че Carlyle имал бизнес отношения със семейството на Осама бин Ладен. Според изпълнителния Carlyle, през 1995 г. Бин Ладен са инвестирали $ 2 милиона във фонда Carlyle Partners II, която включва различни отбранителни стопанства. Това е доста малка сума за този,  фонд на стойност $ 1.3 милиарда.                                                                                                                                                                    
Simon Mann наемник и член-основател на израелската фирма за сигурност Kroll .... работил за Diageo, така и на Гинес ... подпомогната от 30 години затвор за военни престъпления от консервативните членове на партията за "хуманитарни" причини.

Лоис Ан Battuella / Авел-разследващ журналист / бойната разузнавателна агенция (доказателства за 09.11 парцел разрушен от Чейни в Пентагона) виж 1999 & 2006 .... Batuella живее в Напа Вали, Калифорния, САЩ и се цитира като легитимен журналист в GBs цитати на Khashoggi и др, но също така посочват като авторитетен източник на Саудитска БАЕ оръжейни сделки, включващи принц Бандар & династията Буш.

Принц Бандар на Саудитска Арабия ..... дългосрочен съюзник на Буш при търговия с BAE .... но също така се цитира като източник на химическите оръжия, използвани в Сирия 2,013 http://aangirfan.blogspot.co.uk/2013/08 /cias-bandar-supplied-gas-for-damascus.html ... това не противоречи на Eyre да съобщава, че химически оръжия за кюрдския геноцид (и Сирийските събития
 впоследствие) са дошли от германски източници KK.Лиъм Фокс министър на отбраната в Обединеното кралство, който пътува по света с приятеля си Адам Werrity (предвид неограничен достъп до MOD & неговите боеприпаси) продажбата на оръжие на тираните ИЛИ революционни режими ....... Тези режими по-късно, изобличени от UK PM Камерън и неговата делегация, включително принц Чарлз [имунитет от публикуване на политическата му кореспонденция в продължение на 100 години] при 2013 Среща на върха на Общността на нациите в Шри Ланка, където клиентите на Fox & Camerons за оръжия може скоро да бъде обвинен за военни престъпления. Вижте Mitchell (Plebgate) и Камерън 2013 г. и движението на боеприпаси  през 2010 г. ( ООН, Г-8, Г-20, срещата на върха, т.н.)                                                                                                                                                        

Джъстин Longley (Племенник Dearlove е) на подставено лице MI6 работи с мълчаливото / съучастник Консервативната Support правителство да вземете всички пенливи екстри в Демократична република Конго, Ангола, Судан, Нигер, Шри Ланка, Сиера Леоне и др Longley (племенник на MI6 Sir Richard Dearlove) записан е катоУправител на DIAMONDWORKS LTD "OLD" от MI5, MI6, полиция и ЦРУ. Занимава се с катастрофална дестабилизация на Африка, от името на финансовите кръгове, свързани с британската монархия, Тайния съвет на  UK и сър Джордж Буш-старши.

                                                                                                                         
Бившият офицер от британските спецчасти Саймън Ман и 63-ма южноафрикански наемници бяха заловени през 2004 г. в Зимбабве на път за Екваториална Гвинея, чийто диктатор те планираха да свалят.http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1099720

Nick Du Тоа e втори Саймън Ман в Command, близък роднина на НАШАТА RSA измамиte s Case Suspect, От Военните правителството на апартейда, бивш старши Върховен комисариат, Дипломатически Intelligence Officer Christoffel Petrus DU Тоа.
                                                                                                             
                                                
                                    Втори президент на Зимбабве
Мандат 1987 – настоящ.Предшественик Конаан Банана
Робърт Мугабе е креатура, оформена от британското колониално владичество. Лондон изигра ролята на акушерка при раждането на Зимбабве, като стана домакин на Конференцията от Ланкастър хаус през 1979 година. С въздишка на осезаемо облекчение Великобритания приветства независимостта на Зимбабве. Но отговорността й остана. Между пристигането на заселниците и предаването на властта на Мугабе през 1980 година, истината за историята на британското владичество е доста нелицеприятна.
                                                                                                            
Робърт Мугабе Gabriel (Псевдоним) е роден близо до йезуитската мисия на Kutama в окръг Zvimba северозападно от Солсбъри в Южна Родезия .Баща Gabriel Matibili и Шона, майката Бона, са от Римокатолическия йезуитски клон. Роберт Мугабе е роден на 21 февруари 1924 г. в Кутама, в тогавашната британска колония Южна Родезия, в която властта е в ръцете на бялото малцинство. Мугабе принадлежи към преобладаващата в Родезия народност шона. Той е католик и учи в йезуитско училище.

На 36 годишна възраст се включва в редиците на забранената Национална демократична партия. По образование е преподавател. Основател е на лявонационалистическото (маоистко) партизанско движение Африкански национален съюз на Зимбабве (1963), което до изборите през 2008 г. е и управляваща партия. След идването на власт установява еднопартийна система. Известен е с гоненията срещу „белите фермери“ (2001) и критическите изказвания по адрес на САЩ. В политиката изповядва привързаност към социализма.                  

            

Почитаемият Хенри Белингам Campbell ( големец от Торите ... ръководител на AIM LSE "минно дело" скандали и шампион за освобождаването на Саймън Ман) и изритан от кабинета (назначен законно през 2010 г.), без обяснение в пре-разбъркване на 2012 г. (когато Британският министър без портфейл, Кен Кларк остави зад правосъдието)                                                                                                                                                

                                                                                                           Имигрантите правят британското общество „много по-вълнуващо и по-здраво“, заяви министърът без портфейл Кен Кларк - британският Жириновски.                                                                                                                                                                                                       Когато Peter Eyre разкри истината за финансовата зверства на виртуални компании с цел да докарат до оскотяване Африка и за да помагат за фалиране на глобалната икономика. Tory е големец от Norfolk директор на бизнес-интереси в Whitney (и Newco с неразкрити мотиви & Metorex Разходни инвеститори и притежатели на акции /банкови сметки в £ милиарди)

Принц Бернхард на Холандия: основател на Bilderberg, WWF, клуб на 1001 и кой знае колко други тайни общества фашист.                                                                                                                  

Хосе Игнасио Санчес Галан главен изпълнителен директор на Iberdrola ..... глобализацията испански собственик на множество нива на шотландския власт и бивши публична собственост финансирани от държавния бюджет инициативи в Шотландия (цял Великобритания и Ирландия), Америка, Мексико, континентална Европа и Катар .. ... платени> 9Million евро / година (деклариран доход) http://en.wikipedia.org/wiki/Jose_Ignacio_Sanchez_Galan

Nico Shefer масови измами в минните връзки в Либерия (Ch 4 Новини за Healthcare)                                                                                                                                                                                        
  Криминално платила (ЕВРЕЙСКИ) осъдени наказателен, FAKE минна компания директор, също Co директор с полковник Кадафи и синовете му, и президент Чарлз TAYLOR.NICO Shefer, осъден банков обирджия, METOREX LTD директорите платени Shefer R327million за DRC RUASHI Sprl NICO Shefer използват парични средства които той е откраднал от инвеститорите в друга Понци измам схема CMC PTY LTD за да купи RUASHI SPRL. Когато инвеститорите се усешат за измамата и Shefer заплашва да направи публично достояние измамата, METOREX директорите използват METOREX LTD Cash за да се разплатят с всички ограбени инвеститори и подписва писма от "SILENCE"

Тим Спайсър (полковник) .... CEO Aegis, частна охрана / наборна агенция. Служител на Sandline International за 2004 г. (виж Mann и Белингам) $ 46 млн долара, изплатени от Чейни предварително. Спайсър (под часовника Майк Джаксън), участващи в ирландските проблеми & убийство на Петър Макбрайд в Белфаст. Http://www.irishnationalcaucus.org/pentagon-now-paying-millions-to-spicer/ под командването на Майк Джаксън.Генерал сър Майкъл Джексън: адютант на КЪРВАВА неделя в ирландските проблеми. Self-публицист в конфликт Balkans (защитна европейци от янките и рискът, който може да ни вземе WW3) Rose полето Начало на British Empire / Army (уики: "Никога не се води истинска битка", началник на генералния щаб на Балканите и Ирак). И все пак в частната охранителна дейност и при спазване на парламентарна анкетна на печалбарство от конфликти, кръвопролития и самохвалство, права в корпоративния подземен сектор. CIC за Спайсър (виж по-горе) и две осъдени убийци освободени след три години при доживотна присъда (толерирано от PM Блеър).                                                                                                                



Норман Кърк ..... лидер NZ PM труда умира млад в NZ след изиграването харизматични / патриотични / популистки ум игри с НСР.

Питър Мунк: основател на Barrick (бизнес фронт за CIA). Канадският радио производствен магнат, фондов пазар измамник, ранно експонат за използване на спасителни планове за данъкоплатците да се финансират след това се ограбват и се мамят инвеститори. 9/11 ръководител с, Khashoggi, Джордж Буш и др. По-висока степен от Торонто университет (няколко студенти арестувани за протести) ...... Торонто щв има наркоман като кмет, веднага след като този документ, се пусне в света.

Рупърт Мърдок

Син на елитен колониален баща евреин в Австралия. Friend довереница на US служител на ЦРУ Ted Shackley, който "имаше добри отношения с Мърдок, когато е бил на ЦРУ резидентът в Австралия между 1972-1975. Мърдок е изправена вероятното закриване на неговия вестник австралийската. Това беше по времето, развоя Мърдок променило. Мърдок тичаше провален национален вестник в Австралия Тогава изведнъж (с подкрепата на ЦРУ) и рухването на престъпната NUGAN HAND банка (участие във войните, наркотици, пране на пари и съставяне Дейвид Рокфелер и Джералд Форд .... писа техните собствени проверки IPO и с CIA успеят измествайки Гоф Whitlam в прикрито политическо / финансиране COUP) той става гражданин на САЩ буквално за една нощ и отива на един безкраен купуване гуляй. Met UK PM десетки пъти по частна яхта (в движат до 2010 Избори UK) ... обучени Анди Коулсън и изпълнени полицейските началници да търгуват с държавни тайни на телефон хакване тогава PM Камерън набра Коулсън като спин лекар. Advocate си за корпоративна печалбарство (и иракското / Либийският, кюрдския геноцид) навсякъде и надежден свидетел на Leveson запитване където правилните знаменитости крилата бяха компенсирани за злоупотреба с тях от пресата правителството купите. Дребен UK печат съюзи. Магистър по политически / медииОще за CIA ..... държавните INTEL престъпления тук http://groups.yahoo.com/neo/groups/NewsViewsnolose/conversations/topics/866>
                                                                                                                                                                           


Ричард Никсън Millhouse Само американският президент да подаде оставка офиса http://en.wikipedia.org/wiki/Richard_Nixon Неговата неофициална история е много по-интересни наркотиците, алкохола и заместник: фашистките връзките и на Френскавръзка. Близък приятел на американските мафии и CIC на поемането на индо Chinese / Golden триъгълник реколта от опиум на CIA / ШИС. С Кисинджър, заредена с премахване на Френската връзка (опиум лаборатории в Марсилия и мафии пране на в Корсика) от картела глобалната лекарства, които се задушава американските интереси (Виж също принц Филип, Lords Plunket, Porchester в Australasian / Британската империя лекарства Синдиката Уинстън на Чърчил, Аристотел Онасис и Питър Уилямс QC, ръководителят на финансиране синдиката на ИРА в Австралия, който финансира убит както Еъри Нийв и лорд Маунтбатън на Бирма, който се опита да пробие в / до тези наркотични империи. уплашиха твърде много приятели на Никсън включват Smathers, Rebozo , гангстер Мики Коен, на Merricks, Хауърд Хънт (на Уотъргейт / Залива на прасетата славата), Casino Boss Tatem "Chubby" Wofford в риболовния клуб, управляван от Флорида Clique, Хотел магнати като Danners (които са в ФБР относно страната но и пълноправни членове на мафията в Georgetown University), конспиратори в Sigma Alpha Epsilon Камарата на Gainsville, и, разбира се, на абдикиралия крал на Англия и г-жа Симпсън (безопасно през войната в романтичния Париж) .... близки приятели в глобалната кражба / геноцидни кръгове Преследване в Royal спалнята: Как Ротшилд са превзели света.



Adnan Kashoggi: брат M. Al Файед в закона (M AF женен за Самира 1954-56). Търговец на оръжие, които заетите Мохамед Ел Файед в Марк Тачър и Саудитска / BAE оръжейни сделки (Crown дознание никога не се публикува). ARLINGTON Associates Ltd директорите прикрепени към Ritz и Пряко свързани с: Мохамед ADNAN Khashoggi и Мохамед AL Файед. Хотелски вериги, свързани с Оливър Норт и дълбоко замесени в аферата ИРАН противопоказан http://www.docstoc.com/docs/document-preview.aspx?doc_id=56543978 Собственик 1500 компании в световен мащаб, тече Lockheed подкуп мрежа, световната анти комунистически движение и нацисткия лидер смъртта отряд.



Хенри Кисинджър (известен още от 1917 г. насам, когато баща променя името от Lob)http://en.wikipedia.org/wiki/Henry_Kissinger) Най-висока класиране агент на Мосад в Америка. Тъй като най-големият убиец в историята 1980 г. (отъждествява с Мао, Сталин, Хитлер Чърчил и Рузвелт). При условие, че израелската подкрепа за американския президент, за да свалят кулите близнаци. Езичници убити от евреи (които са били предупредени да не ходят на работа този ден) с хита се обвинява араби (виж Khashoggi и др) Източник: Greg Халет (как да завладее света). Наставлявани от FDR и Нелсън Рокфелер най-скоро той е бил в Харвард (където Ноам Чомски, литовски евреин, е бил на фронта за лявото крило "US червена заплаха" & Маккарти чистки). Голяма част от Северна и Южна Америка талант идва от Европа:Кисинджър е роден в Fuerth, Германия на 27 май 1923 г., и е служил в контраразузнаването корпус на армията 1943-46. Както двоен агент за Израел и засече с държавен секретар на САЩ, съветник по националната сигурност от САЩ за борба Intelligence в съюзническата окупация на нацистка Германия. Интересното е, че световното правителство фанатик и Ашкенази евреин, Хенри Кисинджър, направи своята докторска дисертация на Виенския конгрес. На този конгрес през 1815 г., Swizerland обеща своята неутралност във всички войни триумф за Ротшилд, които биха могли да използват това като рай за финансиране на двете страни във всички бъдещи войни, но цар Николай I отхвърлиха плановете на илюминатите за едно световно правителство .... виж Assassination на NicholasII и цялото му семейство през 1918 г. ... предупреждение никога да пресече Ротшилд.                                                                                                                                        

    Michael Meiring (с псевдоним д-р Ван Дер Меер / и Mike Meyer "като Шпионинът любовник" в популярната американска диверсионна култура), афро-роден американски гражданин твърди, че е терорист в "Ал Кайда издънка на Съвета за национална сигурност на Америка местоживеене в Evergreen Hotel в Давао трупа боеприпас , за да оправдае намеса на US-Филипините.Неговите боеприпаси съкровище късно взривиха на разстояние двата крака през май 2004 г. акт на бог. Други като Бенджамин Fulford възхваляват неговото "патриотична работа" като шпионин за Буш, Abu Sayaff Group (ASG), Kashoggi терористична мрежа, която малтретира собствената си родина на 9/11 и повторно изобрети вземането на заложници и невинни от мюсюлмански страни като Нигерия HTTP: //americankabuki.blogspot.co.uk/2012/08/obituary-dr-michael-van-de-meer-aka-dr.html. Вижте предателство от Fleming и Blunt по време и след WW2.                                                                                                                                                                                          



Джъстин Longley (Dearloves племенник) за MI5 и диамантен търговец със сър Дейвид Майкъл Скот Steel (Baron Steel на Aikwood) в Южна Африка (на UK Таен съвет, тъй като 1970 г. и когато Локърби De Beers самолет бе свален). HTTP: //petereyrepatch.blogspot. co.uk/2010/10/pandoras-box-opens-up-more-grime-part-7.html

Сър Дейвид Steel ръководител на Либералната партия, председател на Wellcome Trust, главен съветник на зараждащата се Scottish Govt (Холируд) .... директор на обявите Великобритания, ... Alias ​​Baron Steel на Aikwood. Приятел на Бъкингамския & Heritage нефт и газ, но всички доказателства са завоалиран от UK корпоративност.

Тони Бъкингамския основател на изпълнителните Solutions (частна милиция специалисти). Помогна да се измести режима в Сиера Леоне и инсталиране на Валентин Щрасер http://en.wikipedia.org/wiki/Valentine_Strasser. Основна фигура в главата на Heritage Oil Corporation вписана от двете Torronto & Лондон фондови борси (осъществено яхтсмен). Сега чисто търговски интереси в Уганда, Конго (и лицензиран) в Ирак, Кюрдистан и Мали!

Кристофър M Chambers .... линк към монархията UK .... открито заявява че е съветник на принц Чарлз на Bloomberg публичност. Директор на подправените дружествата, които търгуват от Arlington Associates ...... няма профил в Уикипедия като много от асоциираните дружества например Lonrho (които са изтрити последните директори от техния профил, защото на своите сили и повредени кариера например лорд Патън), но други са нагло елитни и отпред през Swiss UK, немски и израелски граници (връзки в медиите елити и художествено сектор извращение на Bloomsbury (виж по-долу) чрез маршрутите за висок клас утъпкани от художници и луксозните дрехи търговци на дребно .... виж Jalmoli, Delek и толкова много други интереси, които обединяват крайната десница от Германия, Швейцария, Израел и суперсили за печалба при (републики, както и на конституционни монархии). https://sites.google.com/site/profgeorgeleesimages/_/rsrc/1385383385328/key-characters-nwo/Slide9.JPG                                                                                                                                                             
                                                                                                           Eric Maswich Син на литовския евреин Born Birmingham (известен като Holt Marvel) ... пише Nightingale пя на площад Barclay възложи на Dr Who ("шега" за един от най-големите фондови търговци на Израел Delek) и д-р Финдли "драми" (образован в Arden къща). И написал Goodby н Chips (трагичен разказ за това как невинни британските ученици умират за родината си). По договор с MGM (ционистката медия USA), които бяха дадени на Израел от лорд Балфур и др, без прекъсване в препирни и проникване в Близкия изток в рамките на 2-3 години на 1945. Виж принц Чарлз и Delek (нефт и газ в Huge тел Авив / Credit Suisse): елитни пътешественици във времето (Piso новото завещание мит) и Dalek / извънземна заплаха (подобие на BIS архитектура на централната банка в Базел).                                                                                                                                                                            

Робърт Максуел, следвоенна British Spy в Czeckoslovakia, експерт по контраразузнаване в източната блок ... дойде от същото село като Стивън Cock (директор Astra .... виж Tory страна Английската централна банка за финансиране скандали / супероръжейни измами, смъртни случаи и 9 ядрени оръжия, направени в RSA 1989). Шпионаж парцали към богатството ИЗДАТЕЛ история като на Рупърт Мърдок, но  ползата бе  да се подхлъзне"suicided" на елитната 
си яхта (без тялото му да се намири някога / удостоверено: като Бин Ладен Саудитска гражданин / приятел на Cambridge, погребани набързо в морето от Обама и Хилъри Клинтън). Вижте също харизматичен лорд Лукан). Следствието за Maxwell (като Mark Thatchers) никога не е публикувано

Greg Pallast New York Times, продажен репортер на свободна практика BBC & Observer, който взриви свирката на Буш-младши, Khashoggi, Мунк и Кърмит Rockeller на CIA фронт за бизнес измами и Waltzing в Белия дом.            http://en.wikipedia.org/wiki/Greg_Palast
                                                                                                                                                                         
                                                                                                                                                                                            Владимир Путин: Руският премиер и президент (на ротационен принцип с Медведев). Той е руски шпионин в Оукланд (1980), но може би с най-политическа отговорност лидер в Г-20, който изаповядва уважение / страх от своя народ и руските медии (и може да бъде истинско "ляво крило" като член на комунистическата партия). Путин е човека на Студената война ядрените оръжия, ядрен удар. Подобно на повечето лидери дошли на власт чрез принуда ( Елцин като държавно финансиран спекулант): роля в NZ  парите си получават от сексуални / педофилски фонове, създадени за кандидат политици, които бързо го издигат до властта. Сега домакин на харизматичното данъчно изгнание на агента на КГБ, Жерар Депардийо (Film звездата революционер). Бивш колега на Boris Beresovsky заточен в имение в Лондон, но засега мъртъв (suicided от международните си приятели) Основа на израелските, руски, американски военноморски бази за атомни подводници в Fjiordland и пусна живи оръжия / мини в Кур'кс гейт, които все още са на дъното на океана, а строгосекретната руска ядрена ракета бе предадена на иззраел/подводница, с нея но без ядрен заряд удариха Пентагона. Сделката за това бе уговорена от Путин и агента на КГБ, Хилари Клинтън.                                                                                                                               
Tiny Rowland (псевдоним Роланд Walter Fuhrhop) син на англо-холандски майка (виж 1001 / WWF и принц Филип / Prince Berhardt нацистка NWO връзки) и немски баща Trader роден в концентрационен лагер през 1917 г. 1919: Fuhrops отказано влизане в UK. 1930, Roland: в Хитлеровата младежта, а от 1936 (когато баща му заяви той презря Хитлер) семейството е допуснато в UK. Обработени с чичо си (и Уинстън Чърчил, лорд на Адмиралтейството в UK доставка) променя името си на възраст от 22 ... за да се появяви като по-British. (виж позовавания на Сакскобургготски династия в същия преходен период). Мобилизиран в Медицинския корпус след това се присъедини към баща си като чужденец UK на остров Ман, след като се опитва да го освободи от "извънземения" лагер там. Издаден, без обяснение, да Родезия в средата на WW2. Останал алчни си живот в глобален потискащо и неработещ бизнес характеризира с Lonrho голяма част от нея като гражданска лидер в Обединеното кралство.                                                                                                                                              Династията Ротшилд .... лихвари и желания, / наложници на монархиите и елити в продължение на векове: тъй като пет мъжки деца "стрели" бяха изпратени от Франкфурт (където ЕЦБ сега живее в разкош) ghettoe в цяла Европа и в Северна и Южна Америка. Собственици / манипулатори на Банката на Англия, тъй като 1815 и Фед в Америка от 1914 и всички централни банки от началото на noughties .. Близки роднини генеалогично на Хитлер, Сталин, Буш, Чърчил Сакскобургготски Coburgs / Wettins (сега Уиндзъри). Учредители на банкови / корпоративни елити: създават световни войни с цел печалба и власт. Вижте убийството на руските царе, президенти на САЩ и някой готов да отхвърли техните условия да запази света по време на война (или отстъпвайте от ангажимента да плащат заеми / облигации / съпругите на интерес), независимо дали сте победител или губещ. Собствениците на централните банки по целия свят .... и на ОИСР, МВФ и Световната банка ..... майстори на шпионаж, медии контрол, прихващащи поща, манипулиране на фондовия пазар катастрофи и импрегниране (semenally или предоставящи елитни утроби за монархии , диктаторски tyranical кръвни линии).                                                                                                                                                                                  
Maurice Templesman белгийско-роден, има дълга и кървава история в Африка. Той е третият партньор на Джаки Онасис ". Започва с De Beers през 1950: (Виден в преврати на диктатури в Конго ". От тогава относно диамантите ще бъдат широко използвани за дискретно финансиране на  войни, преврати, репресии и диктатури, в Африка") Ангола Ботсвана, Намибия, Сиера Леоне. [22 ] [23] [24] [25] и Гана. Велик майстор в The Secret World на Diamond Cartel. Maurice Tempelsman е председател на Американския еврейски конгрес, ционист група за натиск, която твърди, че работи в тясно сътрудничество с израелската армия. SEC стружки показват, че LKI директори са високо поставени ционистките адвокати и инвестиционни банкери: един директор принадлежи към адвокатска кантора, която веднъж представена на президента Кенеди-друг приятел Tempelsman. LKI също е свързан с евфемистично наречената, Американската агенция за международно развитие Tempelsman империя остава твърда скала зад Leon Tempelsman & Sons, De Beers, и Лазар Kaplan International-доставчик на Тифани и диаманти на Cartier. Вижте Локърби 1988, Ангола 2001 година.                                      https://sites.google.com/site/profgeorgeleesrevelations/new-world-order-timeline-black-forces-at-work                           

Няма коментари:

Публикуване на коментар