Последователи

събота, 22 декември 2018 г.

АЗ или НИЕ

              


"Тъй върви светът! Лъжа и робство на тая пуста земя царува!"

Отдаване превес на едно от местоименията, Аз или НИЕ, в обществен план, води до две коренно различни ситуации за личността и за обществото в държавата, както и за самата държава. Казано по друг начин, когато в държава е наложено правото на силата или силата на правото, ситуациите са коренно различни.

В България днес, под външен натиск, Азът е издигнат в култ и се възхвалява и уважава правото на силата и на личността. Обществото е принизено, а държавата е натикана в ъгъла, за да умре на спокойствие. Страната ни се превърна в обетована земя за всички разузнавания и шпионски централи. Тук техните стажанти си защитават дипломните работи на теми; "Как се прави партия?"; "Как се печелят избори?"; "Как се унищожава национално стопанство?"; "Как се разоръжава държава?"; "Как се овладява парламент?"; "Как се сваля правителство?" и всички завършват с отличен.
Водещо място в зомбирането на българите заемат чуждите телевизии – важна част от целия неолиберален манипулативен комплекс, инсталиран у нас точно с тази цел. Подпомаган и от добре платени от чужбина неправителствени организации ни налага безумия, представени като възвишени морални ценности, добре опаковани в щампите "евроатлантически", "гражданско общество", "права на малцинствата", "гей бракове", "човешки права" и особено "личната свобода".

Последният етикет е най опасен. Подтикват се отделни личности с особени желания, страсти и пороци, да се организират в по-големи групи, за да парадират и да предявяват претенции за някакви права. Така се атакуват останалите граждани и обществото, но и държавата не е подмината. На нашия псевдо елит му се нарежда да приема и подписва международни договори, като Истанбулската конвенция, прокарваща джендър идеологията и Пакта за миграцията.
Много се каза и писа за Истанбулската конвенция и за джендър идеологията, но не се каза и написа най-важното. Джендър идеологията, с всичките си инструменти, като "гей браковете", гей парадите, хомосексуалните сдружения с безбройните разновидности и названия на техните членове, имат за цел промяна на представата на хората за човка, като биологично същество.

За целта, те използват и налагат по-горе споменатите щампи навсякъде където могат, с които осигуряват на себеподобните си законови рамки, като средство за защита и нападение. След това започват парадите, протестите и законодателните инициативи, с които предявяват своите претенции пред обществото и държавата.
Чрез всичко това, онези хора, които са малобройни изключения в обществата, предявяват претенции за особени човешки права. И тук е голямата лъжа – "човешки права", която успява да заблуди определена част от обществото и дори да ги превърне в техни съюзници.

Целта на джендър идеологията и действията на онези хора, не са борба за някакви човешки права, защото те са завладели високи властови позиции в администрациите във всички важни области в държавите от Запада, а вече и у нас. Това обаче не им е достатъчно, те искат да се превърнат в ПРАВИЛО – природно, генетично и биологично ПРАВИЛНИТЕ хора, а всички останали да станем изключения – грешки на природата – извън закона и морала. Точно това пише в инструкцията за прилагане на Истанбулската конвенция. Мъжете де бъдат смачкани, жените де "проклинат цяла вселена", а най-потърпевшите – децата, да не знаят какво са – Лили или рибката.
Международният пакт за миграцията, отново залага на АЗа и омаловажава НИЕ – обществото и държавата. Залага се отново на щампи и етикети; "човешките права"; промените на климата; страданието на децата и други хуманни констатации. Както казват някои, "свирят ни на тънката струна", та според принципа на резонанса от физиката да се трогнем и да приемем всичко с отворени обятия. Да, ама не, защото, както е казал някой умен човек "Пътят към ада, е постлан с добри намерения."
Самата дума миграция, не означава преместване на малки групи страдащи деца и майки, а преселение на цели племена и народи от една територия на друга, където живеят други племена и народи, които са си устройвали живата и взаимоотношенията в продължение на столетия и хилядолетие. От тук възниква въпросът "Какво са правили преселващите се племена и народи през време на същите тези столетия и хилядолетия? Защо не са се устроили и те?" И ако някой им е пречел за това, примерно колониалните империи от Запада, то следва сега колониалните империи от Запада да си приемат скъпите гости, но за народите от Изтока, не виждам причина да ги приемаме.

"Чудото" на нашето съвремие – неолиберализмът, не ни докара само тези беди. Цялостния преход в България се извърши под маската "антикомунизъм" – като удобен лозунг за действие. Комунизмът трябваше да бъде унищожен, но само на думи, а комунистите си останаха на власт и то с много по-голяма, не само политическа, но вече и икономическа власт. А цялата тази идеологическа пушилка послужи за прикритие – за да се унищожи комунистическата държава – разбирай ком. икономика, ком. селско стопанство, ком. армия, ком. образование, ком. здравеопазване, ком. служби, ком. милиция, ком. разузнаване, ком. правораздавателна система: прокуратура, следствие и съд и всичко останало, от което вече нищо не е останало. И никой не забеляза, че зад и чрез етикета комунистическо, се унищожи всичко българско. Включително и днес, всичко славно българско от миналото се омаловажава и унизява, а положителните съвременни български начинания в различни области се размотават и спират.
Голяма част от територията на страната беше обезлюдена чрез закриване на ТКЗСта, предприятия, болници, лечебници, училища, детски градини и транспорт. Читавите стратегически структури и производства се дадоха на чужденци. Така българските работници и селяни бяха превърнати в "евтина работна ръка", а младите натирени в чужбина.
На нашата правораздавателна система, чрез закон и се нареди, да се сдуши с престъпниците. Да се договаря с подсъдимите и да им намалява предвидените от закона присъди с по една трета. Така и тя стана престъпна, защото който работи в полза на престъпниците и мафията, също е мафия. Еееееееех! Престъпник да си днес в България.

Образованието на нашите деца беше възложено на "високо образовани", "високо интелигентни", "високо хуманни", глобално и "правилно" мислещи чужденци. Здравеопазването стана предимно бизнес, през който трябва да изтичат нашите пари, накъдето трябва.

Българските войни бяха подчинени на чужденци и заминаха по чужди земи, да воюват и гинат за чужди интереси.
Казано накратко, България трябваше да се промени из основи – да премине от руско към американско влияние – разбирай господство. Категорично, без никакви сантименталности, без никакви възражения. Както се пее в една нашенска просташка песен "Няма не искам, няма недей!". 

А какво се случва, когато НИЕ вземе превес, обществото се обедини и нареди на държавата да приложи силата на правото – да постанови и спазва реда и законите? 

Тогава моралът заема своето водещо място в обществото и справедливостта се завръща. Фалшът и измислените щампи – манипулационните инструменти се заменят с естествените човешки ценности, а в обществото и държавата всичко става нормално. 

Като начало, зомбирането на българите трябва да спре! Задължително и безусловно! Първо да се събудим, след това – на светло, всичко ще бъде полесно. Време е! 

СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА

Няма коментари:

Публикуване на коментар