Последователи

четвъртък, 27 декември 2018 г.

Между Хитлер и Путин има и разлики


 

 Няколко недооценени аналогии: Хитлер става канцлер на Германия след законни избори. Путин става президент на Русия по същия начин.

   
Хитлер постепенно изгражда след това специалните части СС и СА. Путин разполага с ОМОН.

       




Папа Бенедикт XVI, например, като дете е бил член на Хитлеровата младеж (hitlerjugend).

Хитлер създава „Хитлерюгенд”, Путин - младежката организация „Наши”.

Хитлер завладя пресата и радиото в Германия. Путин владее почти всички руски масмедии, останалите следват.

Хитлер унищожава цялата опозиция. Путиновите сили разгонват опозицията.
Хитлер контролираше немската икономика. Путин владее икономическите сили в Русия.

Хитлер поиска „жизнено пространство”. Путин си създава световен пазар за енергетичните източници.

За шест години Хитлер се наложи на масовото немско обществено мнение. Путин е облекчен от крайно слабото демократично общество в Русия – там населението никога не е имало демократично управление, правата на личността не са му познати, свободното пазарно стопанство – също.

Хитлер намери подръжници почти навсякъде – във Франция, Великобритания, САЩ, Италия, Испания и т.н. Путинова Русия се подкрепя от всички задгранични структури на КГБ, на социалистите и антиамериканистите. 

 Хитлер, армейския ефрейтор от Австрия, борещ се срещу несправедливия Ньойски Мирен Договор, лишил Германия от изконни немски територии и обричащ немския народ на васално съществувание! Малкия Човек срещу решението на ГОЛЕМИТЕ!

Путин ченгето от КГБ в империята на злото - СССР заплашван от стратегическите си съюзници с порицание, ако възстанови мини СССР, но задкулисно сътрудничещ със СТАРИТЕ си стратегически приятели!


Между Хитлер и Путин има и разлики: Хитлер беше финансиран от Ротшилд. Путин обратно обогати Ротшилд.  
Хитлерова Германия срещна икономически отпор и ограничения, Путинова Русия разполага с жадни за петрол и газ клиенти, също и за „атомни” продукти, инсталации и АЕЦ. 

Вместо армията и оръдията на Хитлер, светът е изправен пред тръбите с петрол и газ и доларите на Русия и Путин, подкрепени от нарастващата сила на руската икономическа явна и сенчеста инвазия. Зад тях е и руската атомна сила и Ротшилд.



         






                     




         





   
                 

          


Египетския жрец Мойсей, създаде системата за подклаждане на войни в Египет: ашкенази - в източната част на Египет, и сефаради - в западната част на Египет. Военните продукти на дизайнера Мойсей са евреи "- генномодифицирани ашкенази и сефаради а "пушечно месо" са гоите. Това беше първоначалният план на Мойсей.До днес тази система работи добре за евреите.Сефаради са в"Демократическата партия" а Ашкенази в "Републиканска партия."."Украински конфликт е по-скоро като война/театър между Русия и Съединените щати",между Путин/човек на Буш, републиканец/ и Обама/демократ/. Сефарада Обама, работи срещу - гангстери и измамници, работещи в системата на Ротшилд, защото руските банки - са банки на Фед, банки на Rothschild. Сефарадския лозунг на Хитлер беше: "освобождение от руския евреин-болшевик! " Лозунга на сефарадскаия Обама: "освобождение от еврейските-руски банкери"!
           

       
            

                   





Путин е по-нисък от Ади.Той компенсира този не­достатък, развивайки силна жажда за власт, която го довежда до желанието да господства над света. Могат да се посочат и други примери при хора с нисък ръст, които се държат прекалено властно поради неимовер­ните усилия, които полагат, за да задоволят нуждата си от компенсация. В замяна на това, ако целите им са много труднопостижими. те могат да изпаднат в нерв­на депресия. Путин си избра Медведев по височина за да изпъква на фона на джуджето. Дмитрий Медведев може би ще е най-ниският държавник от всички действащи в цял свят. До вчера беше очевидно на кого принадлежи тази съмнителна титла - при ръст от 16(3-бел.ред.)2 см тя със сигурност беше на севернокорейския лидер Ким Чен Ир.
Но Медведев създаде суматоха - въпреки че на предизборните плакати той е представен като стоящ рамо до рамо със своя наставник Владимир Путин, ръстът на Медведев, когото на шега нарекоха "нанопрезидент", е 162 см и затова въпросът остава открит. Така че сега ще са нужни по-точни измервания. По официални данни Путин е с цели 8 см по-висок. Журналистите се стремят да снимат Медведев отдолу, а в обкръжението на други хора го съветват да излезе крачка напред. Путин е вманиачен в собствената си значимост, гениалност и месианска предопределеност да създаде новият СССР – „СЪЮЗ ЕВРАЗИЯ“!

Ръст на "Великите" преди и сега във футове ft (см)

6 ft = 1.829 m
5 ft = 1.524 m
4 ft = 1.219 m
3 ft = 0.914 m
2 ft = 0.610 m
1 ft = 0.305 m

Еталонът:
Сталин – 155 см = 5.09 ft

Преди:

Хитлер – 5.8 ft = 177 см

Чърчил – 5.6 ft = 171см

Сега:

Путин – 5.7 ft = 174 см

Сарко – 5.5 ft = 168см

Берлускони – 5.5 ft = 168 см

Обама – 6.1 ft = 186 см


Лилипути преди и сега:

Наполеон – 151 см = 4.95 ft

Франко – 157 см= 5.15 ft

Дмитрий Медведев – 16(4)2 см = 5.31 ft

Ким Чен Ир –16(5)2 см= 5.31 ft

Няма коментари:

Публикуване на коментар