Последователи

понеделник, 28 януари 2019 г.

Мисли форми 175

      


КАК СЕ Е ПОРОДИЛ УМЪТ

Умът е Атма-шакти. Чрез умът Брахман, Абсолюта се проявява като диференцирана вселена с хетерогенни обекти. Брахма помислил „Ето ги световете; Аз ще трябва да създам пазители на световете.“ Той извлякъл Пуруша (Хиранягарбха) от водите и му дал форма. „Нажежил“ Го чрез медитация. Когато бил нагрят до крайност, Неговото сърце се пръснало. От сърцето произлязъл умът; от умът – луната, богинята, която управлява умът. (Сърцето е седалището на умът; така, умът произлязъл, когато сърцето се пръснало. В Самадхи, умът се завръща към своя първоизточник, т.е. сърцето. Също и по време на сън той почива в сърцето, покрит с булото на невежеството, между него и Брахман. (Айтарея Упанишада, 1-3-4)


        


"Пътят е в нас, но не и в боговете, нито в ученията, нито в законите. Вътре в нас е пътят, истината и животът. " ⭐Carl G. Jung


                

На вниманието на младите двойки все още не сключили църковен брак(и на родителите им!!!). Да се знае че това е ритуал на черна магия, вричането във вечна вярност е предпоставка за по-късна продажба на души.

Венчавката се явява ритуал от черната магия, програмиращ съзнанието за измяна и нещастие
Сватбата е ритуал на доброволнo любовно заклинание.
Брачните халки са символ на енергията на партньора, подсилена с волята и енергията на църковния егрегор и се отразяват на човешкото биополе като постоянен синхронизатор на енергиите на двама души, обединявайки и свързвайки ги пожизнено. Укрепването на този ритуал се извършва от тройния обмен на пръстени между младоженците.

Сексуалното привличане на младите(ПРЕСТЪПНО ПОДВЕДЕНИ ОТ САТАН ПОРАДИ СВОЕТО НЕВЕЖЕСТВО) не е гаранция за вечен брак(тестостерон и естроген контролирани от лунната материчка са виновни за това), истинското привличане се появява след продължителен съвместен живот до който повечето двойки така и не достигат. Но Ариман чрез служителите си(служби, полиция, прЕститутки...) ги атакува веднага след брака(църковен). Магията се задействува веднага след изневяра или развод и Ариман става владетел на душата на душегубеца(прецакан от черната ложа). След време(удобно за него) Сатан може да си я взема когато си поиска(например чрез инцидент, ритуално убийство може и ако склони глава, като работник/служител в/на черната ложа).

Същността на всяка церемония е свързване към конкретен eгрегор. Все пак има и ритуали, които са освен това програмиране на съзнанието и зомбиране. Сватбената церемония в настоящия си вид може смело да се отнесе към тези ритуали.

Оказва се, че 99.99% от младоженците подписват договора, без дори да го прочетат. Така неизбежно ще навлекат на себе си (и най-лошото от всичко - на своите деца) възмездие.

И същността тук не е коя религия е лоша и коя е добра. Основното нещо е - да направиш избор съзнателно. Тогава едва ли някой ще иска да се храни с чужд егрегор, без да е наясно с възможните последствия.

С други думи, на младите семейства по някаква причина се втълпява да отдават силата си на някаква външна (очевидно черномагьосническа) сила, при което неосъзнато стават жертва на чуждите догми.

Към тези, които смятат да се венчават - има смисъл да се помисли:

Дали те искат да бъдат като Сара и Авраам ... Или все пак да вземат някои по-достоен пример за подражание?

Дали те искат на финия план да имат заложена програма за полигамия, съпружеска изневяра, кръвосмешение, проституция, измами, безплодие и смърт при раждане?

Чудно ли е тогава, че семейният живот на много женени двойки, които са програмирани към такава мизерия и неморалност се развива нещастно ...

   



         

Този свят, който не ви познава, не може да ви вмести в себе си. Затова той ще ви приеме на нож. Но пък вие го разбирате и можете да го вместите в себе си. Затова гнева му с добротата си смекчавайте и разтваряйте клеветата в Любов и Разбиране.

       

Невежото сърце е крепост на двойнствеността. Двойнственото сърце поражда около себе си и двойнствен мир, а този мир плоди нестихващи сражения и войни.
Но разбиращото сърце е единно. И поражда единнен мир. Единния мир не познава войни, защото за войната е нужна втора страна- противник.


               

Вятърът непременно ще пренесе дъха ви и в нечия гръд ще го вдъхне. Не питайте, чия е тази гръд. Следете само дишането да е чисто.
Словата ви ще намерят нечии уши. Не питайте чии са те. Грижете се само те наистина да говорят за Свободата.
И неизказаната ви мисъл ще накара някого да заговори. Кого именно- нека това да не бъде ваша грижа. Но внимавайте мисълта ви да бъде озарена от Любов и Разбиране.
Не мислете като за напразно за нито едно ваше усилие. Има зърна, които лежат с години в земята, но само да усетят благоприятен повей и жизнените сили веднага се пробуждат в тях.
А семето на Истината във всички хора е скрито и във всеки предмет. Вашата работа не се състои в това, да я посеете, а да и осигурите подходящи условия за покълване и размножаване.


       

Способното да дарява е способно и да взема.

И просто разсъждавайки в Аз- рамките, живот давате на мощна маса думи, а всяка дума означава предмет, а всеки предмет е свят, а всеки свят е от космоса частица. И този космос е създаден от вашия Аз, в който са се сляли в едно и създаденото и неговият създател. И ако във вашия космос живеят палави бесове, знайте: единствено Аз- ът е този, който ги е пуснал.


           

Вътрe във вашия мозък сe намират мънички магнитоподобни частици върху които оказват влияниe слънчeвитe лъчи. Огромни eнeргийни вълни съдържащи тeлeпатичнитe кодовe за цивилизациитe, сe изпращат по космичeски магистрали от Съзвeздиeто Плeяди към вашeто слънцe. Слънцeто прeдава eнeргията към вас и към Луната. Eнeргиитe постъпват нeпосрeдствeно в чeрeпа и биват задържани там от магнитнитe частици посрeдством процeс с eлeктромагнитeн характeр.

                
Тъмното правителство ( на Енлил) програмираше шепа мюслими и ги пускаше из света да вършеят и насаждат страхове у тълпите.Това се явяваше и подходящия момент, в който светлите гурута на Енки и техният антураж от палячовци да могат, да понатрупат малко активи със своите БЕЗСМИСЛЕНИ призиви за симулиран мир.

            


Ние като физически проявления сме собственост на Империята Орион, душата няма как да ни вземат, но физическите тела са техни, ума е програмиран от техните генетици и т.н.. Трябва да са изключително глупави (а те не са), че да си унищожават реколтата сами, по-удачния метод е да разиграват нужния театър.

"ОК земляни искате война, добре бийте се, само, че виртуално!"


     


Death Star Christmas Tree Bauble

Какво се случва до като умираме?

Както вече ви казах в предни материали, представете си че имате 3 части, 2 от които са аватари. Висшият Аз пуска линк към духът, духът е аватар, който влиза в още един аватар още едни или 2 нива на долу - физическото тяло. Нужно е за да може да се съществува в 3Д среда, тук проявлението е чрез комбинация от материя-квази материя или сутилна материя и енергия.

Всички тези неща са вързани по между си, в буквалният смисъл, чрез връзки, които са просто като кабели, по които тече информацията. То е като сложен апарат, представете си че към всяка система, към всяка функция на тялото, към всеки процес в тялото има спуснати хиляди мънички връзчици, кабелчета...Някой са като артерии, тоест главни са, други не са толкоз големи, но всичко е част от цялостността на една перфектна машина. Самото енергийно тяло, или аурата на човека, са отделен свят сами по себе си. Тях няма да ги коментирам сега, защото ще стане прекалено дълго, споменавам ги само генерално, но енергийните тела съставляващи аурата не са друго освен различни видове транспортни средства на съзнанието и духа. Те са аватари вътре в основният аватар. Когато някой умира, повечето от тях отпадат, а това което остава се синтезира в нещо различно...За това в някой друг материал.

Когато някой умре, не само си излиза от тялото ок? Едно излизане от тялото и една смърт са адски подобни, но не са едно и също нещо. Разликата е какво се случва със съзнанието и как процесът влияе на осъзнаването по натам. Определени връзки между аватарът дух и аватарът физическо тяло се късат и повече престават да бъдат зависими. Много са, зависи по какъв начин умира човек, но главното е, че с късането на тези връзки до като се умира - се освобождават основните блокажи на паметта и процесът е viceversa. Последният енергиен трансфер се състои в предаване на цялостната информация от паметта заложена в тялото, до която духът има достъп. Просто все едно си земате флашката, качвате си меморито и си биете камшика. След късането на енергийните връзки физическото тяло спира да бъде оперативно - умира. Тези моменти...когато се изживяват изглежда като цяла вечност, но това е така, защото линейното време е свойство на 3Д средата, извън нея то не съществува. Тоест в едни хилядни от секундата може да се усети всичко. За да ви изглежда близко, усещането е като телесните усещания. Една мултиизмерна визия за това е примерно, че вие сте съзнателни за себе си, и едновременно с това ''виждате'' няколко свои собствени перспективи и сте способни да усетите късането на връзките. Представете си, че можете да видите основните енергийни канали, които ползва акупунтурата примерно. Ок? Вътре в тях текът част от основните връзки на духът с физическото тяло. Тези канали са един вид команден пулт. Късането на връзките се усеща като странно гъделичкане. ''Загасянето'' на чакрите е друг интересен процес, то е угасяне в буквалният смисъл, като в посока към нещото наречено ''дух'' се издърпват тези енергийни линкове, които вече са download-нали цялостностно съдържание на енергийният център, от който излизат. Това е информация, просто се издърпва обратно натрупаната информация.

https://paraatmajiwaatmavedaanta.blogspot.com/…/blog-post_2…

               



За да останеш "недосегаем" и "наблюдател" от всеобщата инфектирана система трябва да се самоизолираш. Иначе, винаги ще бъдеш част от кошера, или Матрицата както е модерно да се нарича тази игричка на овце и вълци...

                  

Трябва да се разбере, че не само египетските жреци на Амон са работили по създаването на свещеническа армия от богоизбрани. До голяма степен това се правили и халдейците. Тъй като и над тях, са стояли едни и същи полухора-полуаннунаки. Не забравяйте, където е написана Тората, Талмуда и Кабала. Всичко това е създадено във Вавилон. Не от египетските жреци а от халдейците. И не от тяхното свещенничество, а неизвестно от кого. Кой мислите, е написал за йудеите техните свещени текстове? ...

Нека поговорим за тези аннунаки под формата на хора, които са се преместили, според мита, на небето. Ясно е, че тези генетично модифицирани създания не са се отправили на небето. Техните господари са ги насочили към Европа, именно това е мястото, където те са намерили убежище. За известно време тази група е живяла сред европейските неандерталци и питекантропи едни до други. Придобитите знания им позволи да се защитават.

Но 40000 години, след първата световна война между империите, когато в Европа от запад и север нахлуват мигранти, а нехората се обзавели с многобройни "поклонници-овце". Те са станали лидери, свещеници, с една дума, елита, който ръководи компанията от т.нар кроманьонци. Но, въпреки това, потомците на анунаките не споделяли своите знания с тези, които те управлявали. Тайното знание на люспетите "богове" техните предци, се е разпространявало строго само в генетично модифицирана среда.

След втората световна война, те приемали на тяхна територия и други преселници. Атлантида е била унищожена, преселение в Европа на много хора. Предшественици на същите фризове и протокелти. Те са били известни в Европа като Албани. Името "Албания" и "албанци" възникнало точно от тази дума. Всички тях модерната историческа наука отнася до палеоевропейците. Именно тези следпотопни преселници хибридните Ануннаки и оглавяват.

Криза на власта при тях започна, когато от Карпатите от източно европейската равнина и Сибир нахлули племената бореали. Но той не трае дълго. Отстъпвайки на чужденците част от централно - европейска Албания а гущероподобния елит се преместил в Англия. Друга група от тях, напротив, се премества на юг от Алпите, в посока на Апенините. Уест Албан не го направи. В Иберия по това време са наложили различна култура, корените, на която идват от Африка. Именно от палеоевропейците е бил наложен великия Рим.. По-точно, от техния елит. И не трябва да се мисли, че той е възникнал под влиянието на доплавалите от Мала Азия до бреговете на Тибър троянците.(Каквато е историческата. Наистина от кои други племена наследници на земните бели богове би могъл да възникне Рим освен от троянците - бел.ред.)

Тъмните свещеници, или по-скоро, полухора-полуаннунаки, използвайки древните знания на организацията на обществото събрали около себе си разпръснати племена палеоевропейци и придошлите от Алпите бореали, и създали както ние знаем Римската държава. Това е мястото, където всичко започна. От Рим. Защо етруските, нашите близки роднини го мразеха. Очевидно е, че техните свещеници са се досетили какво се случва.

В своят Сенат са се окопали в "светските/земните" потомци на анунаките, в Рим, са потомците на тези, които са отишли на север. Тандема от нечовеци редовно подхранва и кървави войни между две различни или повече държави. Стара доказана технология: трябва да победи най-силния. Рим е бил по-щастлив. Всъщност в него и сложи генетично модифицираните нехора. Той е бил нужен за да продължи войната, която започнали предците им преди хиляди години ...

Техните домакини ануннаки дали на всяка група от "троянските кон" съвсем различни знания. "Земните" - тези, които са останали в Мала Азия, получили цялостни познания за финанси и банково дело. Те са били обучавани как да се превръщат злато и скъпоценности в фалшиви хартийки, и как чрез тази измама чрез лихва по заемите, да завоюват не само потомците на белите-богове борейци и хиперборейци, но и на цялата планета.

http://paraatmajiwaatmavedaanta.blogspot.com/…/blog-post_34…

          

Фактът е, че анунаките са същества, които не разполагат с дясното полукълбо. Те са изцяло с лявото полукълбо. Какво показва това? Това че тези зверове са продукт на един напълно различен свят и при техните представители, отсъства многоизмерната полева съшност, която нас хората ни свързва с Твореца. Ето защо те не разполагат с дясното полукълбо на мозъка. Те са много добре развита логика и способност за абстракция. Но ако тези товари разбират законите на развитие на света по-долу чрез логика, то ние, хората, имам предвид не, биороботите с леви-полукълба а съвсем нормалните хората, които получаваме знания от по-горе, чрез прочитат на информация от полето. Това, което наричаме интуиция. Сега, нека да си спомним, се счита ли се, нашата земна наука с интуитивно познание?

... Виждатели ли какво се оказва. От една страна, те, гушерите, които се борят, за да отключат в човека дясното му полукълбо, а от друга - се опитва да си променят манталитета, да изменят своята психика като я доближават до човешката. Очевидно е, че в Боливия и Перу за дълго време е имало една лаборатория на хибридните анунаките за изучаване на централната нервна система на нашия вид. Далеко от севера, и в Европа, на тихо място. Но до тях очевидно са достигнали боговете от Боливия - белите виракоча. И лабораторията престава да съществува.

                     

Корените на розенкройцерите са в Тракия, а на илюминати в Египет. Орфиците имат Музей, а крадците имат моше=мойсей. Музей е пазител на скрижалите на Орфей и автор на химни и пророчества, моше получава скрижалите си от един облак . С други думи илюминати крадът част от знанията на херметиците с цел да ги ползват за собствена облага за сметка на останалите живи същества. Тогава знанията били поделени и скрити на седем места и седем били избрани за пазители. Един от тези пазители бил Ашока цар на северозападна Индия от династията Сакя, който основал Братството от Хималаите. Също така символ на това Братство на херметиците е и дракона. Двуглав дракон отразяващ дуалноста във вселената и седмоглав отразяващ равнищата във същата вселена. Този дракон е пазител на яйцето в гнездото, на върха на дървото, където го мъти орлица. Корените стигат чак до мътилката на първичния океан, клоните опират в трона на тримата, които са един.
Ако се разтърсите внимателно не в чуждоземни писаници, а в нашите собствени поверия и митове ще откриете предостатъчно връзки между траки, българи, богомили и розенкройцери. Тогава ще стане ясно защо са ни набелязали. Не е заради хубавите ни очи, а заради нещо което имаме в себе си. Седем народа са херметици по съдба , Така да се каже поради това, че Пазителите са от тях. Името Розенкройц казва достатъчно.

Главите са две но дракона е един. Анунаките воюват по между си ползвайки хората като оръжие. Земно отражение на тази вечна борба е сблъсъкът между Пазителите и Отцепниците или крадците. Сравнението с игра на шах е най-подходящо. Съмнително е дали играчите си дават сметка че пешките им са живи същества.

http://paraatmajiwaatmavedaanta.blogspot.com/2018/…/137.html



             

Енки ли е Сатан или Енлил-Адонай/Йехова/Аллах. Има много аргументи да преведем-че Енки е бог-змия, нещо което се отнася директно и до Сатан и до Луцифер. Също че Енки е дарител на знания на хората-също отнасящо се до Сатан,змията в едемската градина. В Библията Сатан,змията в Едемската градина стои върху Дървото на Живота. Енки е този,който е създател на т.нар. Халупа дърво,шумерското дърво на живота,което за разлика от юдейската кабала има само три свята .И Енки е управител на подземния свят Абзу, най-долният свят от цялото Дърво. А Сатан на свой ред е също управител на подземния свят/ада/Африка. Енки се смята за Бог на магията също така и той,както и неговият син Мардук се водят покровители на маговете.Заради това и християните казват,че цялата магия идва от Сатан.

Яхве и Луцифер
Енлил в шумерската митология е виновен за Потопа,защото е искал да унищожи човешката раса. Енки се е противопостави, но не е успял. Утнапищим(Ной) е бил подучен за прииждането на потопа именно от...змия.За всички останали Богове това е било трагедия и безумие. В шумерските митове се казва това,най-вече Инанна е била съкрушена,плакала е жестоко за "своите хора". Единствено Енлил-Йехова излиза най-големия човекомразец,смятайки човечеството за "грешно".

Енки е бог не само на Земята,но и на Морето и на Звездите.Смята се,че обитава не само подземния свят Абзу,но и морските дълбини-досущ като Посейдон. Богомилите наричат Сатан с името Подводния. И Енки и Посейдон са носители на знания,мъдрост и двамата покровителствуват една много голяма наука-медицината. Връзката им е доста видна. Да не говорим че символът на Тризъбеца на ШИВА е характерен и за двамата. Тезата на Зекария Сичин както и на Бойд Райс,че Енки е създател на Атлантида и е създал хибридна раса от Хора-Богове също намира своето обяснение. За целта трябва да се прочетат диалозите на Тимей и Критий на Платон-където се казва,че Посейдон е взел земна кралица за жена на име Клейто и е създал Атлантида, където е построил голям храм и отделение в него само за двамата. И от тях са се родили няколко сина,всеки от които е владеел определено кралство от Атлантида,по-късно унищожена от Зевс.

Не е зле да се спомене и връзката Енки-Сатан-Один.Один също е бил изобразяван като змия-като такъв се промъква във владенията на един великан за да открадне знание. И Енки и Один са върховни Богове,носители на познание,което са споделили с хората. Енки е "Баща на Боговете и Хората",както и Енки. Один е споменат в една старогерманска песен като "ездачът на Игдрасил"-като прибавим и змийския му образ тогава картинката става пълна-змия върху дървото на живота. От казаното дотук излиза, че Один е Сатан, а неговият полубрат и конкурент -Локи остава да е Йехова. Локи е бил бесен на обичния син на Один-Балдр, който по много неща личи да е Луцифер. И Луцифер и Балдр са соларни същности(гордостта приписвана на Луцифер е именно соларно качество). Локи убива Балдр и Балдр слиза в подземния свят Хел, както пък Луцифер е бил запратен в земните недра в Ада.Една от причините заради които Локи е направил това е ревност-Балдр е бил с основание повече обичан и почитан и от хората и от Боговете. Особено след като е придобил неуязвимост от почти всичко,това е накарало Локи да се поболее. Локи убива Балдр, Асите и преди едвам са успявали да го изтърпят, а след това той вече изцяло им става омразен. Те го заточват на една планина,където Йормунгандр, собственото му дете, ден и нощ сипе отрова върху главата му.И когато успява да се освободи,докарва Рагнарьок,който пък от своя страна потопява целия свят във световното море. Рагнарьок се смята за отминало събитие, станало отдавна и съвпадащо с Библейско-езическите митове за Всемирния Потоп, а пък пропадането на Игдрасил заедно с Асгард в Световното море пък напомня много за мита за Атлантида.И тук се говори в много източници колко зли,алчни,горди и вероломни станали Асите -досущ като Атлантите( Платон, и Рьорих) и...Сатан и Луцифер.


        


Според „Атра-Ха-зис" известно време преди Потопа Енлил решил да накаже човека с помощта на инфекции, зарази и серия засушавания а след това и с намаляване продължителността на живот чрез генно инженерство.Днес се използват също евгеника и ваксини(за подържане на живота до около 80г. а може да се намали и още) и атомно оръжие , нищо ново.А едно обещание за по дълъг живот може да купи всяко правителство ,религия и мил.последователи. Когато Авраам бил на деветдесет и девет години, Бог ЯХВЕ му се явил и му казал:
„Аз съм Бог Всемогъщи (Ел Шадаи), тръгни след мен и бъди благословен. Ще потвърдя договора между теб и мен и много ще увелича числата ти(живота ти)."!?

Братята Енки и Енлил не са богове, в материалния свят няма богове.

Енки под името Луцифер - имал лош имидж в пресата като "дявол", тъй като ядосвал брат си Енлил / Яхве / Amon -явно притежател на по-голям рекламен бюджет.


            



"Ако човек може да разбере целия ужас от живота на обикновените хора, които се обръщат в кръг от незначителни интереси и незначителни цели, ако може да разбере какво губят, би разбрал, че може да има само едно нещо, което е сериозно за него - да избяга от общия закон, за да бъде свободен. "

~ Г. И. Гурджиев


     


"Ако човек може да разбере целия ужас от живота на обикновените хора, които се въртят в кръг от незначителни интереси и незначителни цели, ако може да разбере какво губят, би разбрал, че може да има само едно нещо, което е сериозно за него - да избяга от общия закон, за да бъде свободен. "

~Осама Бен Ладен( собственик на кулокран от Саудитска Арабия

           

Нашата матрица - учебен полигон за въплътени души?
Духовността у всеки от нас не значи нищо за материчката, базирана на оцеляване и приспособяване – за нея най-страшното възможно е пробуждането на съзнание.


        


Трите свята според Сивите.

Сатурн - Брахма Лока

Марс - Шанкар Вишну фин свят

Земята - Бхулока е сфера на грубата материя

        




Скритата истина - тънката граница между лъжа и неистина...

"Зловещата статуя "Света София" поставена в центъра на София през 2000г. е пълна с масонски и илюминати символизъм".

- Скритата Истина

           

Майа-вади философията счита, че "Пространството е създало точката", или "О-бектът е създал

Су-бектът" или- "Илюзията е създала Истината" или- "Хаосът е създал Редът" или- "Материята е родила Съзнанието", т.е.- "Аадити е родила Брахма."
Етимологията на "А-адити" е ДВОЙНО ОТРИЦАНИЕ. "А-А-дити", т.е "Аадити" = "Дити". Коренът на Санскр. "Дити" е "вързвам", "ограничавам". Самото ограничение произлиза от ЗАКОНИТЕ НА МАТРИЦАТА-ПРЕ-РАЖДАНЕ на душата в БЕЗКРАЙНИ("а-дити") цикли в матрицата.
Друга етимология на Аадити е единично отрицание на Санскр. "Ади"("Начало").
"А-ади" означава, "тази която не е изначалната".
Ограниченото за прераждането в матрицата може да го премахне ЕДИНСТВЕНО Върховният/Изначалният Пуруша(Кришна-Митра)...

Аадити е пространството, а Кала е Времето. В този аспект Аадити(обвързана с Кала-Шива)е Майа(Илюзия), както на края на цикълът от Времето се нарича "Маха-Майа"(Велика Илюззия), т.е. илюзията нараства с приближаване на край на времето. Но Времето не свършва никога за Едната реалност, затова то бележи началото на "нов цикъл"(Време). И това продължава до безкрай("без-към-рай"). Това е смисълът на "Аадити/Пространството да убие Кала/Времето и да стане "Кали"(Кали да убие Кала/Шива). тя не може да го убие, но може да постави нов цикъл на ре-инкарнация.

Кибела е Адити (в Индия), Mylitta / Urania (Асирия), Изида / Maat (в Египет), Астарта (Картаген).

  


Изобразяваната с фигура на жаба или жабешка глава богиня Хекат е почитана особено много в град Херур като женско допълнение на Хнум. Тя заедно с други Богове помага при оформяне на детето в майчината утроба, пази като акушерка по време на раждането.Нейните даряващи живот сили в Абидос са причина тя да бъде включена в божествения кръг около Озирис. Изображения от по- късно време я представят като свидетел на посмъртното зачеване на Хор. ЖАБА Жабата е хтоническо животно и указва силите, от които произхожда животът. Първичните мъжки божества от Хермопол често се изобразяват с жабешки глави. Жабата е и свещеното животно на Богинята на раждането Хекат. Многобройните жабешки фигурки от фаянс, камък или слонова кост , открити в най- стария район на храма Хентименти в Абидос, вероятно са били жертвени дарове за Хекат. Изображението на жабата е било изработвано и върху магически ножове от ремето на Средното царство, които са поставяни като магическа защита над женския скут или над новороденото. Накрая трябва да се спомене и жабата, която на по-късни изображения е придружител на даряващия плодородие Бог на Нил. В късната епоха изображението на жабата се превръща в символ на прераждането- подхванат от ранното християнство и придружен от надписа”Аз съм възкресението”. и така нататък...


Съществува теория за хек => Хекет (мисля, че Барбара Гордън Уокър я представяше в нейния "Женски речник на знаците и символите"). Истина е и, че в додинастическия период на Египет е съществувал племенен матриархат, т.е. "вожд" е била най-възрастната жена. Да, хек е названието; само че на нея (на хек) са били подвластни хекау - "мoгъщите думи", т.е. магиите, заклинанията.

Не смятам обаче, че името на богинята с глава на жаба Хекет има нещо общо с това. По-скоро мисля, че името Хекет (Хек) идва точно от тази дума - хек, която означава "управлявам, властвам" или "владетел, господар, повелител" (като в една от титлите на Ехнатон - Amunhotpe Hek-Wase, тоест "Аменхотеп, Владетел на Тива").

С думата хекау ("хек" най-вероятно се явява корен) се свързва името на Хека (Хике), който е египетски бог на магиите, свръхестествените сили, чудесата, и респективно е бил патрон на магьосниците. Лекарите са били негов ресор и са ги наричали "жреци на Хека". Символите му са две змии (дори днес символ на фармацията е змия).

От гръцки (Х)Екати „действащата” или „улучващата отдалеч” е резонен превод. =) Трябва да се отбележи, че на Аполон са казвали (Х)Екатос. Да не забравяме и Фойве (Фиве), а Аполон е назоваван Фойвос (Фивос), т.е. "светъл".

Стаций в "Тиваида" описва Артемида като едно от проявленията на троичната богиня.
В лунен аспект: Trimorfos: Хеката - Селена - Артемида
В женски аспект: Triodos: Хеката - Персефона - Деметра

Но от чисто географска гледна точка, по-оправдано е по произход Хеката да е тракийска богиня.

             

Храмът на Бендида е археологически обект от Ι век край град Мелник, България. Светилището е играло основна роля в религиозния живот на целия район по Средна Струма до унищожаването си в края на IV век. Над него частично по-късно в V век е построена раннохристиянска базилика, а след това в XII век църквата „Свети Никола“. Храмът е построен на хълма южно от Мелник, който днес носи името Свети Никола, и е част от античното селище Гариск на мястото на Мелник. Построен е в най-високата част на западната половина на платото, където днес са руините на храма „Свети Никола“. От храма са запазени части от основите му, според които той е имал правоъгълна, почти квадратна форма. Храмът е бил на юг, а на север е имало двор с каменна ограда и дървени навеси покрай стените.Входът на двора, вероятно е бил от изток и на него е имало две йонийски и две коринтски колони. Като сполии в църквата са открити посветителски и надгробни релефи от II - началото на III век, които показват, че храмът е бил посветен на Артемида в нейната тракийска версия Бендида, чийто култ е особено популярен в долината на Средна Струма. Богинята в района на Мелник е била почитана и като Хеката - водителка и покровителка на мъртвите. В храма също така се е почитал и култът на тракийския конник. На мраморен релеф от 215 година е изобразен Дионисий Асдула. Открит е фрагмент от мраморния постамент на статуя на император Траян (53 - 117), използван по-късно като сполия в градежа на църквата. Статуята вероятно е поставена в храма във връзка с превръщането на областта в имперски салтус. На постамента има частично запазен дарителски надпис от октомври - ноември 97 година, на който се чете титлата на Траян Γερμανικό, Германик. Това говори, че светилището е било и августейон - храм, в който се е почитал култът към императора август. Подобен августейон в района не е откриван. Светилището е опожарено и разрушено заедно с Гариск към края на IV век или от фанатици християни или от готските нашественици в империята в 378 година. По-късно основите на храма са вплетени в тези на заменилата го (Юдо)християнска църква.
     

Castor и Polux с фригийски капели(на жреците от Атлантида-Тракийската) горе в дясно и долу, римски статуи на хълма на Capitol-Rome...

     

Еней и синът му(фригийски капели) излизат от Троя в пламъци.
          



В Египет, Малта и на други места по света откриваме огромни черепи, чиято форма и разположение на мускулите подсказва, че приживе тези същества са имали змиеподобен външен вид, а някои и люспеста кожа, но преди всичко са били с продълговат череп. В кумранските свитъци, в малтийските гравюри и в шумерските текстове откриваме ясни свидетелства за това, че на Земята е съществувала раса, дошла ,,отвън", която така да се каже е ,,възпитала" човечеството. Според шумерските клинописи ,,змията" от Стария завет е Енки, синът на царя на анунаките и владетел на планетата Нибиру, срещу който той се опълчва. Енки е бил еретик, защото не е изпълнявал заповедите, не е спазвал законите на своя баща и е подкрепял новата раса, наречена ,,човек", като неин приятел и учител.

Ако погледнем към Египет ще видим, че и там е управлявал един от тези царе с продълговати черепи - Ехнатон, който влиза в историята като ,,царят еретик"! Той се опълчва срещу древните принципи на предходните владетели, извършва реформи и променя много неща. Въз основа на тези разкази бихме могли предпазливо да попитаме: Анунаките и Енки са имали продълговати черепи и са приличали на змии на външен вид, Ехнатон и неговата сестра Нефертити също, както и жреческите касти на Малта и вестителите на културата на други места по света (Южна Америка). Анунаките ли са били първата божествена каста в Египет и те ли са построили пирамидите? Или това са били потомците на анунаки полубоговете Шемсу Хор?

Естествено анунаките не били особено въодушевени от желанието на хората за размножаване, защото по никакъв начин не искали да загубят контрола над творението си. В крайна сметка не са дошли на тази планета, за да си губят времето, а да добиват суровини и то възможно повече и за по-кратко време. Все пак анунаките остават на Земята само докато Нибиру е била близо до нея...

Познанието, което по онова време хората получават чрез яденето на плода, не било толкова от научно естествено, а по-скоро знание за създаването на потомство - възможността от стерилен хибрид да се превърнат в раса, способна да се размножава. Това силно разгневило анунаките и хората били изгонени от градината E.DIN. Енки, който позволил на робите да се превърнат в нова раса, като ги убедил да ядат от плодовете, не е застанал, както твърди Библията, срещу Бога, а срещу ужасните дела на извънземните ,,богове", съответно своя баща, царя на извънземните.

Въпреки добрите им намерения обаче, е очевидно, че Енки и ,,Братството на змията" не успели да освободят хората. В месопотамските плочки се твърди, че ,,змията" (Братството на змията) скоро е превзета от други заговорнически извънземни групировки. Енки е заточен на Земята и оклеветен от противниците си, за да е сигурно, че никога повече няма да намери поддръжници измежду хората. Титлата на Енки от ,,Княз на Земята" става ,,Княз на тъмнината" - той е падналата Зорница (Исая 14:2) - ,,Но как си паднал от небето, ти Деннице, сине на зората! Как си отсечен до земята, ти, който поваляше народите..."), Носителят на светлината, защото е най-красивото и най-силното същество на своето време. Той е Носителят на светлината за древните германи, при гърците е известен като Фосфорус, при римляните като Митра и при ранните християни като Луцифер. Той е превърнат в дявол! Представят го за смъртен враг на върховното същество, в случая на баща му, командира на космическия кораб, но от гледна точка на земните жители той е враг на техния създател (което в действителност не е лъжа).

На хората им се казва, че всичко лошо на света идва от него и че той искал да пороби техните души.

Така стоят нещата в случай, че Енки и Луцифер са едно и също лице.

Хипотезата, че нашата планета е била посетена от различни форми на живот, дошли от дълбините на Вселената, които създават нова раса, след което напускат Земята, е всичко друго, но не и ,,изсмукана от пръстите". Гръцката митология ни разказва за богове, живели на Олимп. Хавайската песен ,,Хула-Хула" например разказва как един космически кораб се приземил на вулкана ,,Маунакеа" в Биг Айлънд, най-смелият между воините се изкачил до този кораб, оженил се за жената, излязла от него, и така се появила днешната хавайска раса. Маите и хопите разказват, че идват от Плеядите. Според тях те първоначално живеели на континент, който се намирал в Атлантическия океан, но по-късно потънал и те успели да оцелеят в подземни градове, преди да се заселят в Северна и Южна Америка. Австралийските аборигени разказват, че и при тях някога са се приземили космически кораби, екипажите им дали бумеранга и ги учили на спиритически знания.

               

От животните, почитани в миналото, няма по-уважавана от змията, и то защото била символ на един кръг посветени, оказал силно влияние върху ранните култури от двете полукълба. Става дума за образовано общество, наречено ,,Братството на змията", което било отдадено на разпространението и постигането на духовни знания и свобода. То се борело срещу поробването на духовни същества и се опитвало да освободи хората от робството на извънземните. (Старата библейска дума за змия е nahash, произлиза от корена NHSH и означава ,,разчитам, намирам".) основател на ,,Братството на змията" бил бунтарски настроеният, но конструктивен княз Енки. В текстовете се казва, че Енки и баща му Ану били морално и духовно високо образовани и именно това е знанието, което по-късно е символизирано в библейската история за Адам и Ева. Енки е представен като виновник, който дал на човека познание за неговия произход, за Създателя (извънземните) и му съдействал за постигане на духовна свобода. В градината E.DIN, овощната градина на анунаките, където работели няколко роби от рода хомо сапиенс, било забранено да се яде от едно определено дърво - дървото на познанието.

Защо е било забранено? Защо една ябълка е била толкова опасна? Нека видим какво се е случило според Стария завет. В първата книга от Петокнижието ,,Битие" пише:
А змията беше най-хитра от всички полски зверове, които Господ Бог беше създал. И тя рече на жената: Истина ли каза Бог да не ядете от всяко дърво в градината? Жената рече на змията: От плода на градинските дървета можем да ядем; но от плода на дървото, което е всред на градината, Бог каза: Да не ядете от него, нито да се допрете до него, за да не умрете. А змията рече на жената: Никак няма да умрете, но знае Бог, че в деня, когато ядете от него, ще ви се отворят очите и ще бъдете като Бога, да познавате доброто и злото.
Всеки, който вярва в Стария завет, трябва да си отвори ушите добре, дори и само за този пасаж, защото ,,Бог" лъже! Адам и Ева не умират...

,,Бог" всъщност не е никакъв Бог, т.е. Създателят на всичко, а това е Ану, бащата на Енки и Енлил, който познавал свойствата на ябълката - нар!

Кое е толкова особеното? Ще разберем от Морфиъс, който в бестселъра си ,,Matrix Code" (,,Матричен код") обяснява програмата на творението, в която живеем, от научна гледна точка:
Семките на нара и кората на корена на дървото съдържат едно особено вещество - DMT. Ако човек го погълне, изпада в подобно на просветление състояние. Както бебетата, които се раждат с пропит от DMT мозък и имат директна връзка с хиперпространството. DMT е вещество, съдържащо се в семките на нара. Явно по времето на Адам и Ева това е трябвало да бъде избегнато. И тогава настъпва повратният момент от човешката история: изгонването от рая!
Яденето на този плод и последвалото ,,познание" се оказват съществени, защото така за хората се появява възможността за размножаване - те се осъзнават. До този момент те са безплодни хибриди, кръстоска между две различни раси. (Според Зекария Сичин шумерският текст ни смята за смесица между анунаки и хомо еректус, предшественика на хомо сапиенс.)

         


Анунаките имали проблеми помежду си и потърсили решение. Това бил примитивният съвременник, който заварили в района. В какво се е превърнал той, разбираме ясно от подробните сведения върху шумерските плочки, които ни казват кое е свързващото звено между хомо еректус и хомо сапиенс. Според тях първият ,,човек-работник" (Адам) бил създаден изкуствено от боговете анунаки. Била извършена генетична манипулация, която предизвикала огромно ускорение в развитието на човешката раса. Енки (ЕА) е този, който според древните текстове е дал идеята, след което било взето решението да бъде създаден един ,,Адамо".


Кой е Енки, създателят на хомо сапиенс?

Вероятно Енки е бил синът на царя на тези извънземни. Името ,,EN.KI" означава ,,Господар или княз на света". Според древните шумерски текстове името му обаче не се оказало особено сполучливо, защото след безкрайни съперничества и интриги - от които владетелите на тази извънземна цивилизация, както изглежда, винаги са се възползвали - той загубил властта си над големи части от планетата от полубрат си ЕНЛИЛ.

Понятието "раса" се отнася САМО до бялата популация на земното кълбо, зародена в Тракия/Атлантида - родината на Рама.

Миграцията на бялата раса(арио-славяните) се нарича РАЗСЕЛЯВАНЕ("РАССЕНИЯ").
Червената, жълтата и черната от суб-"расите" не са раси, а РАЗ-САДИ!! ;)

А тураните и семитите не са нито "раса", нито-"разсад", а -ХИБРИДИ.

Затова евреи и араби( и средиземноморското население) се отнасят като "СИВИ"/СЕРЫЕ. —

На Енки се приписва не само ,,създаването на хората", но и много други дела. Той вероятно е пресушил блатата в Персийския залив и ги е превърнал в плодородни земеделски земи, строил и диги и кораби и, както изглежда, е бил добър учен.

Но това, което ни интересува най-вече, е благоразположението му към собственото творение. Според месопотамските текстове на съвета на извънземните Енки се застъпва за новия земен вид. Той простирал срещу жестокостите, които останалите извънземни, включително и полубрат му Енлил, налагали на хората. От плочките става ясно, че той не е искал човекът да бъде роб - въпрос, по който останалите са на различно мнение. Хората, които за господарите си не били нищо повече от товар - ни животни, били третирани ужасно. Клинописите разказват за глад, болести и други неща, които днес бихме нарекли биологична война. Когато този геноцид не довежда до желаното редуциране на човешкото население, е решено то да бъде заличено от голям потоп и най-вече да бъдат унищожени създанията, които не били ,,особено сполучливи" - хибриди, мутанти и човекоподобни животни.
                 

Евреин - посетител от чужда земя, от еврейския глагол "Ейвъри" - "да премине през" (Енциклопедия на архимандрит Никифор 1891). Но все пак съвсем наскоро нашите предци, използвали дума "planetos" (скитащи звезди) и на планетата, наречена Земя, т.е. евреите в съвременния език идват от друга планета или луна - нибиру (чужденци).

Евреите са едни от племената на хуманоидните сиви и са произведени от анунагите чрез генно иненерство на бойният кораб -Луна(Нибиру).

Техните свещените книги и казват, че те са хората, с божествената душа, а останалите нечовеци, по-лоши от животни, които не могат да направят нищо ( освен да служат на техните заповеди ).

Учените според ДНК генеалогията твърдят, че Авраам е най-младият клон - IT 3000 година, за разлика от арийските, които според учените са от продължение на повече от 10 000

Символът на евреите е триъгълник в кръг.

Хидросферата, атмосфера, подкрепено от логиката на "Таня", като и клиповете трябва да бъдат унищожени. Милиони еврейската искри, щели да бъдат обединени в своите оригинални 600,000. По този начин, 600 000 души на евреи ще кръжат над пустинята (или ефирната) Земя - това е апотеоз на истории от "Тане"!

Земята, странно, не се счита за Shneur Zalman-примес, и следователно запазва своето съществуване, или ще се превърне в етерното тяло.

Защо не Армагедон.

Ето защо бързат и унищожават тенденциозно нашата природа, целият живот на планетата Земя. Вместо изграждане на вятърна, водна, геотермална енергия, слънчева енергия и други електроцентрали, изгаряне на милиони тона нефт, въглища и природен газ и производство на плутоний.

             


Проблемът с престъпността на Земята може да се реши чрез чипизация на Левитският Елит. Имплантиране на кланът Ротшилд(като първопричина за престъпността на планетата и заради холокоста извършен над 100 милиона неевреи само за 100 години ) и надолу по пирамидата от Левити - стоящи начело на всички международни организации - до криптоевреи и гои монтирани начело на всички държави, като не се забравят хасидите от талмудиската секта Хабад-Любавич.

ТАКА ЧИПИЗИРАНИ ,ТЕ ЩЕ БЪДАТ КОНТРОЛИРАНИ ДА РАБОТЯТ ЗА ИЗБИВАНЕ НА КАРМА, ИЛИ ИЗТРИТИ ОТ ХОЛОГРАМАТА КАТО ОСОБЕННО ОПАСНИ ЗА ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ.


         

Който има очи, ще види ""лекарството"" против извънземни интервенции.

Който няма, просто ще чете, и ще си изпада в нови конфликти, търсения и т.н....

          

Запомнете още нещо: няма как да им _бем мамата Сива, ок? Възможно е да се сгащи някое Сиво между измеренията и да изяде боя, ама на Сивите като цяло, или на Рептилиите.....няма как да им е_ем мамата. Няма и защо. Техните истински Същности просто изживяват...

                

Ами ако не сте достатъчно оперативни да ги изтрещите в астрала, ми те ше ви цицат, не може да избягате. Забравете, че ще избягате от това, телата ви не са ваши....Те са продукт, който си има създатели и те си бачкат по разработките...

Това, че вие използвате тези тела за шлаяене през 3D-то в човешки облик.... Ми ваш си е избора.... Никой не ви е виновен. Изпадате в конфликти, защото нямате памет а вътрешно усещате нещата. Именно този вътрешен усет, но без анализирането на мозъка, са беглите опити на Духът да вземе контрол над съзнанието на тялото :)

Евентуално един ден всички ще достигнете ниво, от което ще се повече Дух и по-малко Тяло :) Няма кво да ви го пожелавам... то ще се случи. Просто не става в само 1 Инкарнация, за тва сме мултиизмерни ма_ка му!


               

Няма как да имате технология, която да е в този момент до толкоз напреднала, че да ви защити от Сивите и техните набези. Помнете, че те контролират в телесното и в големи части на астрала. Вашата истинска защита се крие в това да интегрирате знанието, за това кои наистина сте....без да го знаете съзнателно :) Онова дзен спокойствие... абсолютна тишина от вътре, нито трепет. И кво като дойдат Сивите?

               

У човекът винаги ще съществува битката Тяло VS Дух. Само в това се съдържа една огромна част от Играта, която приехме да играем. Между тях има и много допирни точки, те са като почивка по време на битка, вид временно бяло знаме, някъв сорт time out, в стил достигане на оная готината релаксация след тежки дози спорт.

Тялото се изразява у вас чрез мозъка...анализирането, многото мислене, вярванията, и т.н Отделно са инстинктите от чисто животински тип, социалното им лице, и начинът по който личността ги интерпретира...То е това, което е програмирано да бъде. Духът у повечето хора яко го духа :D:D :D и просто експериментира тялото, тоест живее самото програмиране без почти намеса. То е като да седнеш в още не-произведен модел компютър и с течение на времето да усшееш да го произведеш...

         


На сиваците им става адски тъпото, когато някой ги спипа до като действат. Тялото ви няма как да ги спипа, освен ако нямате някъв антидот за упойките, които ще ви набият, а те действат мултиизмерно. Когато човек спи, тоест когато нормалният човек спи, онази част от енергийното му тяло, която наглуаските супер мега турбо величия наричат ""сънуваното тяло"", или астралният Двойник, се намира на няколко метра от тялото и изживява собственото подсъзнание. От страни се вижда 1 към1 като бот от CounterStrike, нали се сещате? Практически се вижда идентично. Апаратите, които използват улавят Двойника и го поставят в изкуствена среда като заменят холограмата с предпрограмирана такава. Могат да ви индуцират реални ОИТ, които вие ще разпознаете като ОИТ, в които сте се срещнали с Хармарадрашутра Мутраформагидзиманис, който ви се явил от не знам си къде за да ви облее със светлина и знание....Мдаааам :) Такива са 99,9% от канализиращите...Именно това се случва с тях, индуцират им изкуствени ОИТ, а душиците около тях припадат по приказки от 1001 нощ... Навъртат се около гурута и т.н от страх...и защото за тях, това е някой по-силен, който евентуално ще ги защити или ще им каже как да постъпят. Това драги клиенти се нарича перфектният брокер :) и за Сивите, е именно това. 95% от езотериката подпомогната от коспирациите работи именно в тази посока. Дайте си сметка за това. Генерирайте само в посока към вас, стига сте я хранили тая и без това преяла пазмина, те са ненаситни. По този начин си контролират ресурса. Тоест вас.
            


Малките Сиви/Сиваци скаути въобще нямат това, което наричаме ""дух"" или ""душа"". Те са перфектните оперативни работници, нямат Висш Аз, и това им дава огромно предимство, когато вършат работата си - за тях е важна просто задачата, с която са предпрограмирани, те не търсят еволюция.

Когато сте в тялото си вие неизбежно сте вързани за пред-програмираното му съзнание, тоест нямате памет, за това кои сте, и това е така по дизайн, Играта в Едновременен mode го изисква по този начин, и до като не се смени инкарнационният модел, това няма как да бъде променено. Има изблици на памет в определени моменти, най-вече в последните стадии преди напускането и.

           


Данъците са система, в която политиците и бюрократите присвояват пари от гражданите, за да ги пилеят най-безогледно

     

             

Когато променяш вътрешната си действителност няма как това да не даде отражение и на външната такава. Пренареждайки пъзела в сърцето си, човек създава условия за друга реалност около себе си. Умът „хваща” вълните от сърцето и така се ражда нова мисъл, после интелекта(Будхи) прави анализ на новата мисъл и отсява полезна ли е, или не. Най-накрая… чрез желанието всичко това се проектира във физическата реалност.
                 


Всички ние от малки сме научени да ходим на църква, да се молим и така нататък, защото сме християни, православни и живеем по определени правила. Ако не слушаме ни очакват страшни наказания, страшни мъки, Християнския Бог дебне с огнения меч родените грешни човеци, наказва ги, праща ги след смъртта им в Ада, ако не са спазвали законите му, или ги възнаграждава, като ги изпраща в Рая, за награда за скотския живот на търпения и мъки, в които вярващия е изживял.

Само като поразсъждаваме върху гореспоменатото, започваме да се замисляме, какъв е тоя Бог, такъв страшен и жесток, който със заплахи и страх принуждава хората да робуват на законите му.
Нима истинския наш Създател се нуждае от хвалебствия и преклонение и сляпо подчинение, нима той има Его?
Не той няма Его, няма мания за величие, той ни е създал свободни и равни, дал ни е правото на свободен избор, дал ни е възможността да се развиваме и да се учим. На него не му е нужно да стои над главите ни със заплахи от наказания и възмездия, Той единствено ни учи на любов, защото, Той самият е любов.
Тогава на кой се кланяме ние в църквата. Със сигурност не е на истинския Създател, защото този в църквата не отговаря на описанието на Истинския. Този в църквата е Яхве или Бафомет, двуполово същество от тъмните сили, изключително грозно и зло. Той е дошъл тук на Земята като пратеник на тъмните сили преди нашата Земя да попадне под тяхно владение и е намерило своите жертви. Едни от първите му жертви са евреите. Вече писахме доста за Тората и Библията, днес ще погледнем за ритуалите на черната магия, които ни карат с измама да извършваме.
Първо замисляли ли сте се защо Исус винаги е изобразяван на кръста, разпнат в мъките си. Казват ни, че това е момента, в който е страдал да изкупи, човешките грехове. Но това не е така. Исус е бил воин на Светлите сили, той се е борил срещу лъжата и робството на хората попаднали под влиянието на Бафомет. Той е разобличавал еврейските първосвещенници за сатанинските им ритуали, затова са го и мразели и са го убили. От енергийна и духовна гледна точка, не е възможно, някой да дойде и да ти изкупи грешките и да ти научи уроците, пък бил той и най-възвишения във Вселената. Ти си единствения, който може да се потруди, да си научи уроците и да си поправи грешките и да започне да живее правилно, без да вреди на другите и на себе си. Затова и Исус не е могъл да извърши подобно нещо, той е там в църквата разпнат, защото те го мразят и искат да се наслаждават на гледката от жестоката смърт на техния враг. Той е толкова мразен, че се извършват ритуали от черната магия, за да му се отмъщава. Един от тези ритуали е духовния канибализъм- ядем тялото му, пием кръвта му, за да се спасим- ритуала на причастието. Нима изяждайки някой извисен ще се излекуваме или ще станем и ние извисени? Я си помислете? Това естествено ли е което се прави? Дали е от Истинския Бог?
Другото мръсно дело на научаването на човечеството да погребва труповете на близките си в земята. Това е много мерзко от духовна гледна точка. Защо ли? Защото първо замърсяваме майката Земя с трупове. Нима в естествената природа има такова заравяне на трупове? Не няма, има животни чистачи, които се хранят с мърша.
Второ душата на човека е свързана с тялото си след смъртта докато по тялото има още плът, това се отнася за хората, които нямат достатъчен енергиен потенциал и са свързани силно с материалното.Заравяйки тялото в земята, се получава завързване на душата към ниските нива и тя не може да продължи своето развитие , защото е завързана за тялото, докато то изгние. Ако пък случайно това тяло попадне в почва с условия за мумуфициране, душата е обречена да остане на земята и не може да продължи развитието си.


              

Освен този свят с висока плътност съществуват светове от друга плътност, невидими за обикновеното око, но не по-малко реални от този, населени с безплътни живи същества, в това число и с тези хора, които вече са изоставили старото, болното, износеното физическо тяло ( хардуер ) и прдължават да живеят в по-ефирен свят ( който според доста ограничената тукашна гледна точка бива наричан задгробен ), в тяло с по-малка плътност.
                   

Новините се създават, за да се гарантира, че хората ще се заинтересовани от тях, религиите са създадени, за да поробят човешките души, шоубизнесът и другите бизнеси също са създадени да отвличат вниманието на хората от мисли за смисъла на живота.

Интересувайки се само от едното земнo битие, хората разпиляват енергията си напразно, даже не подозирайки за това. Но картината е по-мащабна : „тъмните хакери“ са канализирали въпросната енергия, давайки на хората най-разнообразни направления за мисли и разговори, за да ги източват по този начин. Такива направления са : обучението и работата ; покупките на зададени по рекламите продукти ; държавни , църковни и други празници, които са планирани предварително ; всякакви нововъведения в държавен мащаб, които обаче не е задължително да бъдат пуснати в обръщение , тъй като разчетът е друг – енергийно източване ; религиите като вярване в „бог“ ; войни , всякакъв вид конфликти и т.н.
Всичката енергия се канализира към този, който е създал това или онова направление за хорските мисли, след което я използва по своя преценка , която практиката е доказала, че в повечето случаи е в ущърб на хората !


    

,, Природата има две страни: смъртна и безсмъртна. Животът в този свят е смъртен, а неизменната му същност е безсмъртна.,,

                 

Между другото, когато се раждаме тук...ние знаем за тези неща :) Знаем, че до определено ниво няма да можем да контролираме а само ще експериментираме, това което съзнанието на тялото прави с личността....А надмощието Дух над Тяло - него трябва да си го извоюваме, за това не залагайте на идеологии, мислене, лишения, ама ся да пия ли протеини или да не пияяя, и т.н

                  

Директна интервенция от страна на Рептилии или Човеци от други не-земни раси???

Те никога не се занимават с такива като вас(просветени), само в редки случаи. Те са практични същества и не си губят времето, знаят перфектно за това, кой кой е. Те предпочитат да боравят с друг тип хора, с масово съзнание, тези които са съзнателно оперативни в други състояния на Съзнанието като ОИТ просто не съвпадат с това, което Рептилите и всички останали търсят...за тях е важен ресурса. Оперативните като вас и мен и други като мен(и вас) за тях са като... как да кажа, ние не им пречим, ок? Нито можем да им сринем империите, нито да ги набием :)кво може да им направим по дяволите и защо въобще да се занимават с нас, като те имат работа с масовият ресурс? Те знаят за нас.. много добре при това, просто им е удобно да си играят ролите, те са пристрастени. Преди всичко класите, които създават правила за останалата част от расите, към които принадлежат, така наречените ""елити"". Супер добре знаят, кои са те самите и кои ние - тези, които просто избрахме да използваме възможността появила се след създаването на човешката раса. За тях е кофти, когато някой от по-оперативните им се вре по базите и т.н и извлича инфо, В зависимост от това, колко съзнание ще възприемат информацията, могат да се случат една или друга модификация на продукта. Малко сме като бъгове за тях, вид как да кажа... колорадски бръмбари? Що не ни екстерминират тогава ли? Ми няма как - Планетата Земя е мястото предназначено за Едновременният Път в тази Галактика. Единственото такова място. Те знаят, че няма как реално да се отърват от такива бъгове, защото могат да убият тялото и евентуално астралният аватар, но просто няма как да стигнат до истинската ни същност - Висшият Аз. Ето за това просто нема как ;) До като се смени инкарнационният модел разбира се, после и те доволни ние така, оти че си бием камшика към нови нива на изживявания, за които земното е просто подготвка. За да сте наистина оперативни е крайно нужно да не гледате на себе си като хора... И същевременно да може да сте всичко и всеки. Който както иска да го разбира.
                 

Масата хора просто не могат да download-над информациите от подсъзнателното, защото са....стари машини, и просто не са способни да четат междуизмерен език на програмиране. Разбирате ли? А всичките тези бул шийт! ... в стил астрология, ама акашови записки и ""висши знания"", ама боравене с общото подсъзантелно, са чисто и просто задънени улици за огромната част от човеците заели се с тях. Не, че определени техники и методи не са оперативни, напротив, оперативни са и то много, но тук имам в предвид за засядането в концепти и идеи... Друга мъъъъъъъничка част обаче има капацитета да влезе, да извлече и да излезе без да заседне, и това е така, защото тази малка част от човечеството е на друго инкарнационно ниво....
         


Толкоз са ""напред с материала"" голямата част езотерици, колкото и баба ви е експерт по Base Jumping. Версията с договорите с извънземни раси, и това, че някой бил подписал от името на човечеството за да може да има що годе ""легални"" експериементи е просто п-р-а-х в о-ч-и-т-е! Запомнете го и се разкачете от тази вълна, щото няма смисъл повече да си губите времето в празни разследвания. Създателите на човешката раса няма да питат, и никога не са питали, някой си, може ли аджеба да си правят модификации по собственият си продукт. Вие мръднали ли сте? Я мислете логично ве драги читатели!

Щото има и овче подсъзнание, има и телешко подсъзнание, то е същото! Това е програмата, или по-скоро нейният source code...Езикът, на който е написана служи на машината, която я чете, в случая телешкото колективно съзнание, или човешкото, все тая от определена гледна точка... :) Ми няма смисъл повечето от вас да си правят труда да ги гадаят тия работи! Гледайте на себе си като на компютри амигос, това би ви дало много козове за собствената ви реалност.
             


Извънземните раси боравят с човеците така както човеците боравят примерно с котките или с кучетата, ок? Те дори смятат, че са в пълното си право да го правят, и от друга гледна точка това е така, защото те са създателите на човешката раса...Разбирате ли? Те са вашите богове(става въпрос за сивия разсад - на сивите - б.р.)! Молете им се! :) :D

Сиваците са изкъртват от хилешт майна(спец. поздрав за пловдивскитре Езотерици)... Разбирате ли?

Цялата тази ""истинска"" надежда, която ви обзема е защитна реакция на мозъкът ви - вие се абстрахирате от състоянието на страх, защото то е непоносимо за вас. Разбирам ви...да речем, че това е ""нормалното"". Човешката раса е програмирана да реагира така. Не забравяйте, че тези тела са 543636% ГМО продукт, създаден за да служи на дизайнерите, които са го създали, тоест вашите богове, ок? И именно в това се крие ключът към вашата така наречена ""защита"".

        


Вашите тела имат предпрограмирано съзнание, и именно то е водещото в огромната част от чоловеците. Над 97% със сигурност! Мозъкът с цялото му анализиране и цялото социално програмиране са направени за да работят by design, те са просто машини четящи оригиналният source code, който е стриктно пред-програмиран. Що мислите, че има неща в стил ""акашови записки"" или ""колективно под-съзнание""?



Ако в хода на личната духовна практика имаш случаи при медитация да се намесят ефирни тъмни същности, а в “реалния” живот матричката да те притиска – това означава, че практиката ти върви много добре. Няма практика без материална(и фина) съпротива.

           

Шумерските ану-наги(левити)реверсирайки хиперборейската Тора създадоха 3-те големи религии на Земята(ре-дактирайки с огледала словото), за да разделят гоите. Ведаическите мъдреци(риши) реверсирани от левитите станаха ционистки.

Sruti/ ШРУТИ/Шастри - това са свещените текстове на Ведите и думата се обозначава с "С-РОТИ" или "РОТА", тя е била включена в нервно-лингвическия лексикон на Египет, Вавилон и ... всички скрити днешни общества, като "исТОРАическо" времеисчисление но което е "въз основа" на Тора. Преобръща се семантичното значение на много свещенни думи: Ра -Ар, Бог- аБог, Стар завет като "стари топки" в смисъл „висящи атрибути”, срути - серати, рай/раи - стават роби/гои и т.н.

Например чешкият учен-евреин Антонин Долежал в книгата си „Пикантно езикознание” (Pikantnн jazykověda, Прага, 1996), нарежда лайното/серати до вечните символи на човешкото битие и на вселенската хармония, санскрит думата „самсара”, според него в превод „все-сране” или „съ-сране”, означава именно вселената и вечния кръговрат на всичко в нея.

Ведическият канон "Самхита" правилно произнасящ се като "ТУРИИЯ" е (буквално) хиперборейската дума "ТОРИЯ", т. е "Тора" присвоена от без реверсиране, където са първите три книги от канона от четири книги, наречени "Трио" - т.е.,РИГ-ВЕДА, ЯЩАР ВЕДА И САМА ВЕДА - «ТРИ КНИГИ». ЧЕТВЪРТАТА КНИГА - АТхАРВА ВЕДА Е ИЗТЪРВАНА», КАТО ОТДЕЛНА ВЕДА САМО ЗА БРАХМАНИТЕ.

Троицата - "Бог Отец", "Бог Син" и "Духът Божий" като феномен произлизащ от "еврейската" Тора не е верен, защото е точно обратното. Ведическата концепция за Брахма-РA-ЖИВА (Брахма RA- SHIVA) е била променена в Брахма ВИСШ-ЖИВА (Брахма Вишну-Шива) и по-късно на Всевишния - ЖИВ- Krishna (VISHNU- SHIVA KRISHNA), където Кришна е СТАНАЛ първото "Агне" «agnidh».

Например, уверете се в транслитерацията и мутацията хиперборейски дума "арийски", "Орион", "Ариана", и т.н., произтичащи от една и съща дума "Agryana" (което означава, Ogryanaya - Scarlet - много лъскава звезда), описана в Rig-Veda на санскрит, където линконтейнер «[цвят = червен] Agryana "е" Ogryana/Огряна . " Със загубата на буквата "L" думата "Agryana" мутира в " Ариана Ориана Orion Orion " и "Ариана - Aria - Арий," и т.н.

Триведи - това в грубо мутиралия английски език е DRUID (ДРД) - или Давид (ДВД) в Танах. Всички тези контейнери са транслитерация на хиперборейския контейнер Триведи (ТВД), т. е жреца е запознат с принципа на триединство на Вселената, заключаващ се в трите парадигми на "реалността" - ЯВ, НАВ и ПРАВ ) Прав... още като СЛАВА. От този невро-лингвинистичен контейнер произлиза и тракийското СЛАВ-ЯН (като почитащи СЛАВА). ТРИАДАТА "ПРАВ-ЯВ-НАВ" Друиди - Давиди (Триведи) открити и в Ирландия.

Текста на Тора, беше установен, по методът на цифрова (двоично-дигитална) "идентификация" като е направена смяна на писмата от първоначалната хиперборейска(тракйиска) азбука на свещеническото ABC на "иврит" - заместване (частично и до пълно отстраняване) на семантичния товар примерно " TORY- Календар "семантичното натоварване днес" в Тора е чисто окултна религиозна доктрина, създадена съгласно правилата и ARTIFICIAL ABC; И следователно - изкуствен език с окултно, произтичащо от него значение на невро-лингвистичните измислени думи.


            



Времето е заложено в програмата, а вие сте в холограмата




Сами по себе си нещата не засягат ни най-малко човешката душа, нито имат достъп до нея, нито могат да я помръднат или задвижат. Единствено тя самата помръдва и задвижва себе си и с каквито съждения счете за достойно да се изпълни, такива са за нея и външните обстоятелства, които я заобикалят.
Марк Аврелий


Често си мисли с каква скорост преминава и изчезва всичко съществуващо и раждащо се. Материалната същност като река непрекъснато тече, действителното е в непрестанна промяна, причините — подложени на безброй преобразувания; почти нищо не е устойчиво и толкова близко е зиналата безкрайност на изтеклото и бъдното, в която всичко изчезва. Затова как да не е глупав човекът, който се надува, притеснява или оплаква при тези обстоятелства, сякаш безпокойствието му ще трае кой знае колко време.

Марк Аврелий

                             


Ръководната и властвуващата част от твоята душа да остане незасегната от леките или силните движения в плътта ти и да не се смесва с тях, но да се държи настрана и да се огради от страстите на телесните части. А когато поради един вид съчувствие те попаднат в ума, все едно, че всичко е едно тяло, тогава да не се опитвам да противодействувам на това усещане, защото то е естествено. Но нека ръководното начало да не добавя от себе си мнението дали това е добро или зло!




Тези , които ви вдъхнаха живот и ви дадоха Тера за да живеете, идат за да си вземат дължимото !

"Гробарят на вашите илюзии"


"Всички разлики в този свят са от степен, а не от вид, защото единството е тайната на всичко".

-Свами Вивекананда


"Ние се срещаме отново и отново в хиляди маскировки по пътя на живота."

~ Карл Юнг



С твоите мисли правиш твоя свят.

                 




Вие сте това, което мислите. Всичко, което е, възниква от мислите ви. С твоите мисли правиш твоя свят. "

- Дхамамадата



"Абсолютното съзнание, за обикновения мислител, практически е невъзможно да бъде познато. То е определено в една книга като "това съзнание, в което всичко е възможно,... както и действителното", , и се отнася до всичко, което може да бъде заченато,...от това, което се е случило, което се случва, като възниквало, възникващо или което ще се случи.Това е, абсолютно съзнание и от гледна точка на човешкото същество е съзнанието на Бога, Който съдържа в себе си миналото, настоящето и бъдещето. "

- Алис А. Бейли

                     

"Фактът, че милиони хора споделят едни и същи пороци, не прави тези пороци добродетели, фактът, че те споделят толкова много грешки, не прави грешките истини и фактът, че милиони хора споделят една и съща форма на психична патология, не не прави тези хора нормални. "

~ Ерих Фром

               



"Когато се чувствате комфортно с несигурността, в живота ви се откриват безкрайни възможности"



- Екхарт Толe
              


КАКВО ОЗНАЧАВА НЕСЪЩЕСТВУВАНЕТО НА СВЕТА?

Абхава на джагат (несъствуването на света) или неговата наса (разрушение) не означава унищожаването на планините, езерата, дърветата, реките и пр. Когато вашата нисчая(убеждение), че светът е митхя (нереален, илюзорен), постоянно се засилва и когато здраво се установите в идеята, че този свят е илюзорен, подобен на мригатришна (мираж), това само по себе си води до унищожението на света.

Вие не можете да разрушите планината, но можете да разрушите идеята за планина.

Вселената е подобна на свапна (състояние на сън) в джагат (света). Точно както се появява образ в огледалото, този свят е един голям образ на ума – огледало. Умът прилича на голямчаддар (дебела дреха), изрисувана с разнообразни картини. Не съществува нито художник, нито платно, нито какъвто и да е материал за рисуване като четка, палитра, масло, бои на прах и пр. Картината на вселената се появява, изобразена върху чистата гняна акаша(знанието – пространство).

Играта на ума, излизаща от чайтаня (чистото съзнание), съставя света. Умът е Мая. Мая е ума. Действията на ума не са нищо друго, освен действия на самата Мая. Привличането или привързването на ума към формите е Мая. Идентифицирането на „аз-а” с ума е Мая.

                


„Хепер-ка-Ра” – „Възродена душа на Ра”.



Раждането на детето Слънце (Нефертум) от Лотоса, култов съд от късния неолит, открит на територията на Пловдивска област, България



Змиите съпровождащи Ра (Слънцето) в неговият път през Туат (подземният свят)

“Беси-а” – име на една от формите на Слънцето (Ра). Не е нужно повечето от това, за да ви стане ясно, защо на светилището на Дионис (Асар/Озирис) е пален голям огън и върху се е извършвало възлияние с вино. И че това е една илюстрация на акта на обуздаване огненото око на Ра – Сехмет чрез опиване с вино, вследствие, на което е спасено от унищожение цялото човечество.
В шестия час се случва най-значимото събитие в подземния свят - Ба (или душата) на Рa се обединява със собственото му тяло , или алтернативно с Ба на Озирис, вътре в кръга, образуван от змията Мехен (Mehen).



Тъмното правителство ( на Енлил) програмираше шепа мюслими и ги пускаше из света да вършеят и насаждат страхове у тълпите.Това се явяваше и подходящия момент, в който светлите гурута на Енки и техният антураж от палячовци да могат, да понатрупат малко активи със своите БЕЗСМИСЛЕНИ призиви за симулиран мир.


Ние като физически проявления сме собственост на Империята Орион, душата няма как да ни вземат, но физическите тела са техни, ума е програмиран от техните генетици и т.н.. Трябва да са изключително глупави (а те не са), че да си унищожават реколтата сами, по-удачния метод е да разиграват нужния театър.

"ОК земляни искате война, добре бийте се, само, че виртуално!"

Какво се случва до като умираме?

Както вече ви казах в предни материали, представете си че имате 3 части, 2 от които са аватари. Висшият Аз пуска линк към духът, духът е аватар, който влиза в още един аватар още едни или 2 нива на долу - физическото тяло. Нужно е за да може да се съществува в 3Д среда, тук проявлението е чрез комбинация от материя-квази материя или сутилна материя и енергия.

Всички тези неща са вързани по между си, в буквалният смисъл, чрез връзки, които са просто като кабели, по които тече информацията. То е като сложен апарат, представете си че към всяка система, към всяка функция на тялото, към всеки процес в тялото има спуснати хиляди мънички връзчици, кабелчета...Някой са като артерии, тоест главни са, други не са толкоз големи, но всичко е част от цялостността на една перфектна машина. Самото енергийно тяло, или аурата на човека, са отделен свят сами по себе си. Тях няма да ги коментирам сега, защото ще стане прекалено дълго, споменавам ги само генерално, но енергийните тела съставляващи аурата не са друго освен различни видове транспортни средства на съзнанието и духа. Те са аватари вътре в основният аватар. Когато някой умира, повечето от тях отпадат, а това което остава се синтезира в нещо различно...За това в някой друг материал.

Когато някой умре, не само си излиза от тялото ок? Едно излизане от тялото и една смърт са адски подобни, но не са едно и също нещо. Разликата е какво се случва със съзнанието и как процесът влияе на осъзнаването по натам. Определени връзки между аватарът дух и аватарът физическо тяло се късат и повече престават да бъдат зависими. Много са, зависи по какъв начин умира човек, но главното е, че с късането на тези връзки до като се умира - се освобождават основните блокажи на паметта и процесът е viceversa. Последният енергиен трансфер се състои в предаване на цялостната информация от паметта заложена в тялото, до която духът има достъп. Просто все едно си земате флашката, качвате си меморито и си биете камшика. След късането на енергийните връзки физическото тяло спира да бъде оперативно - умира. Тези моменти...когато се изживяват изглежда като цяла вечност, но това е така, защото линейното време е свойство на 3Д средата, извън нея то не съществува. Тоест в едни хилядни от секундата може да се усети всичко. За да ви изглежда близко, усещането е като телесните усещания. Една мултиизмерна визия за това е примерно, че вие сте съзнателни за себе си, и едновременно с това ''виждате'' няколко свои собствени перспективи и сте способни да усетите късането на връзките. Представете си, че можете да видите основните енергийни канали, които ползва акупунтурата примерно. Ок? Вътре в тях текът част от основните връзки на духът с физическото тяло. Тези канали са един вид команден пулт. Късането на връзките се усеща като странно гъделичкане. ''Загасянето'' на чакрите е друг интересен процес, то е угасяне в буквалният смисъл, като в посока към нещото наречено ''дух'' се издърпват тези енергийни линкове, които вече са download-нали цялостностно съдържание на енергийният център, от който излизат. Това е информация, просто се издърпва обратно натрупаната информация.

https://paraatmajiwaatmavedaanta.blogspot.com/…/blog-post_2…



                       

За да останеш "недосегаем" и "наблюдател" от всеобщата инфектирана система трябва да се самоизолираш. Иначе, винаги ще бъдеш част от кошера, или Матрицата както е модерно да се нарича тази игричка на
овце и вълци...

        


Трябва да се разбере, че не само египетските жреци на Амон са работили по създаването на свещеническа армия от богоизбрани. До голяма степен това се правили и халдейците. Тъй като и над тях, са стояли едни и същи полухора-полуаннунаки. Не забравяйте, където е написана Тората, Талмуда и Кабала. Всичко това е създадено във Вавилон. Не от египетските жреци а от халдейците. И не от тяхното свещенничество, а неизвестно от кого. Кой мислите, е написал за йудеите техните свещени текстове? ...

Нека поговорим за тези аннунаки под формата на хора, които са се преместили, според мита, на небето. Ясно е, че тези генетично модифицирани създания не са се отправили на небето. Техните господари са ги насочили към Европа, именно това е мястото, където те са намерили убежище. За известно време тази група е живяла сред европейските неандерталци и питекантропи едни до други. Придобитите знания им позволи да се защитават.

Но 40000 години, след първата световна война между империите, когато в Европа от запад и север нахлуват мигранти, а нехората се обзавели с многобройни "поклонници-овце". Те са станали лидери, свещеници, с една дума, елита, който ръководи компанията от т.нар кроманьонци. Но, въпреки това, потомците на анунаките не споделяли своите знания с тези, които те управлявали. Тайното знание на люспетите "богове" техните предци, се е разпространявало строго само в генетично модифицирана среда.

След втората световна война, те приемали на тяхна територия и други преселници. Атлантида е била унищожена, преселение в Европа на много хора. Предшественици на същите фризове и протокелти. Те са били известни в Европа като Албани. Името "Албания" и "албанци" възникнало точно от тази дума. Всички тях модерната историческа наука отнася до палеоевропейците. Именно тези следпотопни преселници хибридните Ануннаки и оглавяват.

Криза на власта при тях започна, когато от Карпатите от източно европейската равнина и Сибир нахлули племената бореали. Но той не трае дълго. Отстъпвайки на чужденците част от централно - европейска Албания а гущероподобния елит се преместил в Англия. Друга група от тях, напротив, се премества на юг от Алпите, в посока на Апенините. Уест Албан не го направи. В Иберия по това време са наложили различна култура, корените, на която идват от Африка. Именно от палеоевропейците е бил наложен великия Рим.. По-точно, от техния елит. И не трябва да се мисли, че той е възникнал под влиянието на доплавалите от Мала Азия до бреговете на Тибър троянците.(Каквато е историческата. Наистина от кои други племена наследници на земните бели богове би могъл да възникне Рим освен от троянците - бел.ред.)

Тъмните свещеници, или по-скоро, полухора-полуаннунаки, използвайки древните знания на организацията на обществото събрали около себе си разпръснати племена палеоевропейци и придошлите от Алпите бореали, и създали както ние знаем Римската държава. Това е мястото, където всичко започна. От Рим. Защо етруските, нашите близки роднини го мразеха. Очевидно е, че техните свещеници са се досетили какво се случва.

В своят Сенат са се окопали в "светските/земните" потомци на анунаките, в Рим, са потомците на тези, които са отишли на север. Тандема от нечовеци редовно подхранва и кървави войни между две различни или повече държави. Стара доказана технология: трябва да победи най-силния. Рим е бил по-щастлив. Всъщност в него и сложи генетично модифицираните нехора. Той е бил нужен за да продължи войната, която започнали предците им преди хиляди години ...

Техните домакини ануннаки дали на всяка група от "троянските кон" съвсем различни знания. "Земните" - тези, които са останали в Мала Азия, получили цялостни познания за финанси и банково дело. Те са били обучавани как да се превръщат злато и скъпоценности в фалшиви хартийки, и как чрез тази измама чрез лихва по заемите, да завоюват не само потомците на белите-богове борейци и хиперборейци, но и на цялата планета.

http://paraatmajiwaatmavedaanta.blogspot.com/…/blog-post_34…


         


Можем да предположим, че на територията на културата на гущероглавите Убаид, те самите са които изобразяват хората в статуетки, имащи генетични отклонения в посока на рептилиите. те са били родени, очевидно от хора с гените на Ануннаки. Защо така? Да, защото у фигурките няма опашки. Ясно е, че това е хибрид. Ануннаките са с опашка. Това се посочва в изображения на китайски, японски и други рисунки.
          



Фактът е, че анунаките са същества, които не разполагат с дясното полукълбо. Те са изцяло с лявото полукълбо. Какво показва това? Това че тези зверове са продукт на един напълно различен свят и при техните представители, отсъства многоизмерната полева съшност, която нас хората ни свързва с Твореца. Ето защо те не разполагат с дясното полукълбо на мозъка. Те са много добре развита логика и способност за абстракция. Но ако тези товари разбират законите на развитие на света по-долу чрез логика, то ние, хората, имам предвид не, биороботите с леви-полукълба а съвсем нормалните хората, които получаваме знания от по-горе, чрез прочитат на информация от полето. Това, което наричаме интуиция. Сега, нека да си спомним, се счита ли се, нашата земна наука с интуитивно познание?

... Виждатели ли какво се оказва. От една страна, те, гушерите, които се борят, за да отключат в човека дясното му полукълбо, а от друга - се опитва да си променят манталитета, да изменят своята психика като я доближават до човешката. Очевидно е, че в Боливия и Перу за дълго време е имало една лаборатория на хибридните анунаките за изучаване на централната нервна система на нашия вид. Далеко от севера, и в Европа, на тихо място. Но до тях очевидно са достигнали боговете от Боливия - белите виракоча. И лабораторията престава да съществува.
           

Шумерските анунаги създадоха 3 големи религии на Земята за да разделят гоите.МЕКА World

Религиите са създадени с цел "ред на земята", "ред в космоса", "ред в материята". Без религиите ще настъпи хаос в НИЗШЕТО непораснало съзнание, но ако останат вечно религиите имаме безмислено циклене в детерминираната матрица.Религиите са необходими за матер. съзнание както затворите и полицията за държавата. Ако ги няма ще има хаос и терор и анархия. Но ако се налагат със сила имаме казармено общество. Затова абрахамските религии на юдаизъм, ислям, национализма и националсоциализъм СА КАЗАРМЕНИ ОБЩЕСТВА!

              


Яхве е Сатурн. Баал е Юпитер. В ханаанския пантеон двата бога са синове на Ел - главният бог. И тези му синове се борят помежду си за надмощие над хората и Земята, досущ като Асар и Сет. Бикът е свещеното животно на Асар /Бал, Юпитер/.
Не може, ако Яхве е Юпитер да проклина и да иска да избива евреите, защото са издигнали неговия символ - Телеца.

http://paraatmajiwaatmavedaanta.blogspot.com/…/blog-post_68…

                   

Корените на розенкройцерите са в Тракия, а на илюминати в Египет. Орфиците имат Музей, а крадците имат моше=мойсей. Музей е пазител на скрижалите на Орфей и автор на химни и пророчества, моше получава скрижалите си от един облак . С други думи илюминати крадът част от знанията на херметиците с цел да ги ползват за собствена облага за сметка на останалите живи същества. Тогава знанията били поделени и скрити на седем места и седем били избрани за пазители. Един от тези пазители бил Ашока цар на северозападна Индия от династията Сакя, който основал Братството от Хималаите. Също така символ на това Братство на херметиците е и дракона. Двуглав дракон отразяващ дуалноста във вселената и седмоглав отразяващ равнищата във същата вселена. Този дракон е пазител на яйцето в гнездото, на върха на дървото, където го мъти орлица. Корените стигат чак до мътилката на първичния океан, клоните опират в трона на тримата, които са един.
Ако се разтърсите внимателно не в чуждоземни писаници, а в нашите собствени поверия и митове ще откриете предостатъчно връзки между траки, българи, богомили и розенкройцери. Тогава ще стане ясно защо са ни набелязали. Не е заради хубавите ни очи, а заради нещо което имаме в себе си. Седем народа са херметици по съдба , Така да се каже поради това, че Пазителите са от тях. Името Розенкройц казва достатъчно.

Главите са две но дракона е един. Анунаките воюват по между си ползвайки хората като оръжие. Земно отражение на тази вечна борба е сблъсъкът между Пазителите и Отцепниците или крадците. Сравнението с игра на шах е най-подходящо. Съмнително е дали играчите си дават сметка че пешките им са живи същества.

http://paraatmajiwaatmavedaanta.blogspot.com/2018/…/137.html


           

Енки ли е Сатан или Енлил-Адонай/Йехова/Аллах. Има много аргументи да преведем-че Енки е бог-змия, нещо което се отнася директно и до Сатан и до Луцифер. Също че Енки е дарител на знания на хората-също отнасящо се до Сатан,змията в едемската градина. В Библията Сатан,змията в Едемската градина стои върху Дървото на Живота. Енки е този,който е създател на т.нар. Халупа дърво,шумерското дърво на живота,което за разлика от юдейската кабала има само три свята .И Енки е управител на подземния свят Абзу, най-долният свят от цялото Дърво. А Сатан на свой ред е също управител на подземния свят/ада/Африка. Енки се смята за Бог на магията също така и той,както и неговият син Мардук се водят покровители на маговете.Заради това и християните казват,че цялата магия идва от Сатан.

Яхве и Луцифер
Енлил в шумерската митология е виновен за Потопа,защото е искал да унищожи човешката раса. Енки се е противопостави, но не е успял. Утнапищим(Ной) е бил подучен за прииждането на потопа именно от...змия.За всички останали Богове това е било трагедия и безумие. В шумерските митове се казва това,най-вече Инанна е била съкрушена,плакала е жестоко за "своите хора". Единствено Енлил-Йехова излиза най-големия човекомразец,смятайки човечеството за "грешно".

Енки е бог не само на Земята,но и на Морето и на Звездите.Смята се,че обитава не само подземния свят Абзу,но и морските дълбини-досущ като Посейдон. Богомилите наричат Сатан с името Подводния. И Енки и Посейдон са носители на знания,мъдрост и двамата покровителствуват една много голяма наука-медицината. Връзката им е доста видна. Да не говорим че символът на Тризъбеца на ШИВА е характерен и за двамата. Тезата на Зекария Сичин както и на Бойд Райс,че Енки е създател на Атлантида и е създал хибридна раса от Хора-Богове също намира своето обяснение. За целта трябва да се прочетат диалозите на Тимей и Критий на Платон-където се казва,че Посейдон е взел земна кралица за жена на име Клейто и е създал Атлантида, където е построил голям храм и отделение в него само за двамата. И от тях са се родили няколко сина,всеки от които е владеел определено кралство от Атлантида,по-късно унищожена от Зевс.

Не е зле да се спомене и връзката Енки-Сатан-Один.Один също е бил изобразяван като змия-като такъв се промъква във владенията на един великан за да открадне знание. И Енки и Один са върховни Богове,носители на познание,което са споделили с хората. Енки е "Баща на Боговете и Хората",както и Енки. Один е споменат в една старогерманска песен като "ездачът на Игдрасил"-като прибавим и змийския му образ тогава картинката става пълна-змия върху дървото на живота. От казаното дотук излиза, че Один е Сатан, а неговият полубрат и конкурент -Локи остава да е Йехова. Локи е бил бесен на обичния син на Один-Балдр, който по много неща личи да е Луцифер. И Луцифер и Балдр са соларни същности(гордостта приписвана на Луцифер е именно соларно качество). Локи убива Балдр и Балдр слиза в подземния свят Хел, както пък Луцифер е бил запратен в земните недра в Ада.Една от причините заради които Локи е направил това е ревност-Балдр е бил с основание повече обичан и почитан и от хората и от Боговете. Особено след като е придобил неуязвимост от почти всичко,това е накарало Локи да се поболее. Локи убива Балдр, Асите и преди едвам са успявали да го изтърпят, а след това той вече изцяло им става омразен. Те го заточват на една планина,където Йормунгандр, собственото му дете, ден и нощ сипе отрова върху главата му.И когато успява да се освободи,докарва Рагнарьок,който пък от своя страна потопява целия свят във световното море. Рагнарьок се смята за отминало събитие, станало отдавна и съвпадащо с Библейско-езическите митове за Всемирния Потоп, а пък пропадането на Игдрасил заедно с Асгард в Световното море пък напомня много за мита за Атлантида.И тук се говори в много източници колко зли,алчни,горди и вероломни станали Асите -досущ като Атлантите( Платон, и Рьорих) и...Сатан и Луцифер.

http://paraatmajiwaatmavedaanta.blogspot.com/…/blog-post_11…


                   


Според „Атра-Ха-зис" известно време преди Потопа Енлил решил да накаже човека с помощта на инфекции, зарази и серия засушавания а след това и с намаляване продължителността на живот чрез генно инженерство.Днес се използват също евгеника и ваксини(за подържане на живота до около 80г. а може да се намали и още) и атомно оръжие , нищо ново.А едно обещание за по дълъг живот може да купи всяко правителство ,религия и мил.последователи. Когато Авраам бил на деветдесет и девет години, Бог ЯХВЕ му се явил и му казал:
„Аз съм Бог Всемогъщи (Ел Шадаи), тръгни след мен и бъди благословен. Ще потвърдя договора между теб и мен и много ще увелича числата ти(живота ти)."!?

Братята Енки и Енлил не са богове, в мат(Н)ереалния свят няма богове.

Енки под името Луцифер - имал лош имидж в пресата като "дявол", тъй като ядосвал брат си Енлил / Яхве / Amon -явно притежател на по-голям рекламен бюджет.
                  


Ограничаването на човешката популация не е от днес

„Енлил проведе събрание.
Той рече на боговете, негови синове:
„Голяма е глъчката на човеците.
Този шум ме разстройва;
от тяхната врява сън не ме лови.
... нека се разпространи малария там.
Епидемията мигновено ще сложи край на този шум!
Нека като буря тя да се вихри над тях, гадене, главоболие, малария, болест!"
„И като видя Господ, че се умножава нечестието на човека по земята, и че всичко, което мислите на сърцето му въображаваха, беше постоянно само
ЗЛО."
Въпреки това епидемията на Енлил не успяла да постигне своите цели. Вследствие на жалбите от страна на „Изключително Мъдрия" Атра-Хазис (Ной)
Енки решил да се притече на помощ на човеците. Тогава Енлил започнал да спори:
„Човеците не станаха по-малко, а са повече отпреди.
Тяхната глъчка ме разстройва;
суматохата им ми пречи да заспя.
Нека голямото дърво бъде отсечено от хората;
нека коремите им се нуждаят от зеленчуци.
Отгоре нека Адад да направи оскъден неговия дъжд..."
Според „Атра-Хазис" тогава последвали седем тежки периода на суров глад.
Глинените плочки са доста изпочупени на това място, но по време на шестте периода хората се отдали на канибализъм, за да оцелеят.

През седмия период Енки вбесил Енлил още веднъж, като снабдил освирепялото от глад човечество с храна. Едва тогава боговете разбрали, че следващото връщане на Нибиру щяло да причини голям Потоп, който щял да изтрие от Земята човешкия род.

                      

За кого работят интернаЦИОНалните службите за (НЕ)сигурност(Черната ложа)?

Разбира се, това не се отнася за всички служители на службите за сигурност, сред по-ниските чинове има много честни професионалисти, които служат на интересите на своята страна. Обаче „върховете” на повечето от тези организации се управляват от хуманоидни същества, които служат като световния паразитен „елит”, а това му позволява да организира „революции” и да замени нежеланите управляващи режими, които не служат на интересите на глобалистите.

https://paraatmajiwaatmavedaanta.blogspot.com/…/blog-post_2…



       



ЧОВЕК БИВА КРЪСТЕН НЕ В ТОЗИ СВЯТ, НО КОГАТО ОТТЕГЛИ СВОЕТО АЗ ОТ ГРУБИЯ МАТ"РЕАЛЕН СВЯТ

Сутра 28 [Влизайки в Бхуварлока („въздух” или „свят на ставането”), човек става Двиджа или„дважди роден”. Той разбира втората част на материалното творение– тази на по-финитечастици, на тънките сили. Такова състояние на умовете преобладава в Двапара Юга.]

Когато човек, бидейки кръстен, започва да се разкайва и се връща обратно към Вечния Баща, и оттегляйки своето Аз от грубия материалния свят Бхулока, навлиза в света на фината материя Бхуварлока, казва се, че той става Двиджа или дважди роден тип.

В това състояние той разбира своите вътрешни
електричества – втората, фината част на създанието. Разбира също, че съществуването на външното не е нищо друго, освен просто срастване или съединение на неговите фини вътрешни обекти на сетивата (отрицателните свойства на електричествата) с неговите пет органа на сетивност (положителните свойства) чрез неговите пет органа на действие (неутралните свойства на същите), дължащо се на функционирането на неговия ум и съвест (съзнание).

Това състояние на хората е Двапара; и когато това става естествено всеобщото състояние на човешките същества в някаква слънчева система, казва се, че цялата тази система е в Двапара Юга.

В този Двапара период сърцето става устойчиво.Ако човек продължава да бъде в това кръстено състояние, оставайки потопен в свещената река, той постепенно стига до
приятно състояние, в което сърцето му напълно изоставя идеите за външния свят и се отдава само на вътрешния...

          

Човек се ражда естествено грешник и виновни пред Божието правосъдие." Основната задача на църквата - е да събуди у хората чувство за вина, да ги накара да се молят и да се разкайват, и да ги държи в страх. Ако това успее - човекът се превръща в "слуга на Бога" (не забравяйте: "Слугата на Бога в името на Отца и Сина и Светия Дух ..."), "овцата е заклана," и се присъединява към "стадото" на Христос, и така постепенно се установява идеологическия контрол. Към това се добавя още и енергийната зависимост, която се поставя на лицето към момента на кръщението.


Няма коментари:

Публикуване на коментар