Последователи

сряда, 2 януари 2019 г.

К. Коротков: има явления, които лежат извън границите на съвременната научна парадигма


Има лъжливо мнение сред обикновените хора, че науката се намира в строга опозиция на всяко знание, което излиза извън рамката на остарели псевдо-научни догми. И такова мнение слугите на враждебните сили на човечеството разпространяват и внедряват в умовете на обикновените хора неслучайно. По този начин се забавя процесът на получаване на истинско познание за света около нас и се спира развитието на технологии, които помагат на освобождението на човечеството от силата на паразитната сатанинска система.
За тази цел на хората от ранно детство им биват внушавани фалшиви ценности и понятия, които предполагат, че живеем в бездушна механична Вселена, възникнала от някакви случайни фактори, че човек е само малък безволев винт в голяма машина, бездушен и безмозъчен биоробот, от който нищо не зависи. Да, точно такива биороботи са нужни на паразитната сатанинска система, която използва цялото разнообразие от различни окултни, технически и информационни средства за измама на населението, за да лиши хората от творческа искра и способност за самопознание на околния свят от ранна детска възраст.
Вместо това, догмите и поведенческите стереотипи, наложени в обществото, възпитават немислещи "зубрачи", които сляпо вярват в твърденията на фалшиви авторитети и които не са способни да мислят и анализират сами. И всичко това, защото съществуващата система не се нуждае от свободно и развиващо се съзнание на личността, а от добри изпълнители на плановете и идеите на други хора, сведени до нивото на безмозъчно стадо и безволев "добитък". В същото време този вид промиване на мозъци понякога води до абсолютен абсурд, когато хората отказват да повярват на собствените си очи, ако се случилото се събитие или феномен е в пълно противоречие с идеите за обкръжаващата ги действителност, наложени им от "авторитетите" - "овчарите".
Но не всички учени са служители на паразитната сатанинска система, подвеждащи обществеността с помощта на фалшиви научни комисии и други подобни организации, създадени от паразитите по света, чиято основна задача не е да търсят истината, а да се отклоняват от истинските знания, обявени за забранени за обикновените хора. Така например, сред прогресивните учени, които се занимават с изучаването на явления, които не са обяснени от науката, а не с тяхното неоснователно отрицание, е професор К. Коротков, който в своята книга "Енергията на нашите мисли" пише следното:
"... невъзможно е да се отрече, че съществуват явления, които лежат извън границите на съвременната научна парадигма. В същото време академичната научна среда прави големи усилия, за да запази тази парадигма и да не допусне нещо ново и необичайно. Известната Чеховска фраза "Това не може да бъде, защото това никога не може да бъде" беше преобразувана в лозунга "Това не може да бъде, защото то противоречи на каноните на науката". А учените действат като жреци, осенени от универсалната мъдрост и безкрайното знание. Но колко пъти тази мъдрост е възпрепятствала напредъка!
В нощта на 26 април 1806 г. жителите на малкото френско село Ле Агле се събудиха от шума на падащи камъни - повече от 2000 скални фрагмента паднаха над селото от небето. Този феноменален дъжд от метеорити събуди не само селяните, но и членовете на Френската кралска академия на науките. След внимателно проучване те бяха принудени да признаят, че камъните наистина могат да паднат от небето.
През целия предходен век преди това събитие Академията на науките във Франция - водещата научна институция от онова време - категорично отричала възможността камъните да паднат от небето. "Камъните не могат да паднат от небето, защото в небето няма камъни!" - обявява Антони Лавоазие, бащата на съвременната химия. Всички доклади за метеоритите са били официално признати като псевдо-научни. И рядко в някой европейски музей могат да се намерят проби от метеорити, събрани преди 1806 г. Те били изхвърляни като ненаучен боклук.
Друг пример, от следващия век. На 9 октомври 1903 г. "Ню Йорк Таймс" пише: "Машината, която наистина ще лети, може да бъде построена в резултат на съвместните творчески усилия на математиците и инженерите след милион или десет милиона години". На същия ден един велосипеден механик - Орвил Райт, записва в дневника си: "Започнахме да строим машината". Няколко месеца по-късно тази машина излетя. И след това в продължение на 5 години, от 1903 до 1908, двама млади механици се опитаха да привлекат вниманието, като твърдяха, че са построили машина, по-тежка от въздуха, и могат да летят с нея.
Научните наблюдатели на водещи американски вестници, разчитащи на мнението на водещи учени, както и на експерти от американската армия, убедително доказаха, че това е невъзможно и че братята Райт могат да бъдат игнорирани. Саймън Нюком, професор по математика в Университета Джон Хопкинс, водещ американски университет, публикува научно доказателство, че управляемите полети са "абсолютно невъзможни". Адмирал Джордж Мелвил, главен инженер на американския флот, пише в Северноамериканския преглед, че опитите за полет са "абсурдни". И пет години братята Райт летяха на своя самолет, а в окръга бяха известни като ексцентрици, но никой не им обърна сериозно внимание, тъй като всички знаеха, че "от научна гледна точка летенето на самолети е невъзможно". Веднъж един от американските сенатори пътувал с железопътен транспорт. Той погледнал през прозореца и видял летящ самолет.
- Какво е това? - извикал сенаторът.
- Това са местните чудаци, които твърдят, че са построили летяща машина. Всеки обаче знае, че това е невъзможно. Това е написано във всички вестници.
- Но аз го виждам със собствените си очи! - възкликна сенаторът и погледна през прозореца в самолета, който летеше в кръг.
- Но във вестника е писано, че е невъзможно!
След това личната заповед на президента на САЩ Теодор Рузвелт за организирането на специална комисия даде възможност официално да се отвори ерата на авиацията".
Примерите, цитирани от руския учен конкретно показват как действат технологиите, използвани за зомбиране на хората през последните векове. Но в момента ситуацията се е влошила, защото още по-различни инструменти за манипулиране на съзнанието се използват за подобно промиване на мозъци. И за съжаление, мнозинството от хората живеят в илюзорния свят на фалшивите псевдо-истини, наложени им от слугите на паразитите, без да се опитват да ги проверят сами, защото са загубили свободата на мисленето, аналитичните умения и технологиите за получаване на "пряко знание" от информационните полета на Вселената, заобикаляйки "изкривяващото огледало" на матрицата на паразитната виртуална реалност, изкривяваща тяхното възприятие, доминирано от съзнанието на огромното мнозинство хора.
Но въпреки усилията на паразитите и техните корумпирани слуги през последните десетилетия все повече хора започват да се "събуждат" от "объркването", наложено над тяхното съзнание. Все повече и повече хора започват да се замислят за истинността на много съмнителни истини от "официалния" светоглед и да изследват самостоятелно заобикалящата ги реалност, разчитайки на практическия опит, а не на сляпата вяра в голословните "истини", вдъхновени им чрез образователната система, медиите и популистките твърдения от разни "авторитети", представени под формата на "крайната истина". И този процес вече е неудържим и не може да се обърне от слугите на паразитите.

Няма коментари:

Публикуване на коментар