Последователи

вторник, 1 януари 2019 г.

Теория за произхода на Орион




Кралицата на Орион

Раса идваща от друга по-висша плътност инженира влечугоподобната раса в съзвездието Дракон, това са "Прозрачните" - те са дизайнери на игри (другата ни позната раса дизайнери са „Аку“, които даряват „перото“ на принц ЕА. Едно съвпадение в тази насока: В филма „47 Ронини“ сцената на действието се развива в град с името „Аку“. Хералдическият символ на този град са две кръстосани и удебелени пера).
Не след дълго Драконианците стават могъща империя абсорбираща и поробваща всичко по пътя си, в това число влиза и звездната система Лира. Разбира се това не е краят, влечугоподобните от Дракон не спират със завоеванията си. Същевременно (не става дума за същият времеви период) в съзвездието Орион, според историята на Робърт Морнинг Скай, започват да се развиват едни малки микроорганизми. Не след дълго те започват да еволюират в по-големи и по-разумни същества (КHEB). Лично на мен тази теория не ми допада особено, след като разбирам как стават нещата тук в нашата реалност – и те са, че и дума не може да става за автогенеза (самозараждане), особено като говорим за империя от подобна величина. Повечето процеси по генен инженеринг се извършват в лаборатории, като се прескачат хиляди и дори стотици хиляди години естествена еволюция. От морско конче и пчела до могъща 2-3 метрова машина за убиване е слабо вероятно по естествен начин да се получат нещата, т.е. не твърдя, че не би могло да бъде постигнато, просто наблюдавам, че за определени съзнания/създания това не е желан метод.
Но какво ме кара да мисля, че тук пръст може да има друго нещо и то не е естествен еволюционен процес. Драконианците създават боен кораб, като издълбават отвътре огромен астероид - това е днешната Венера, която по ред причини (описани в Галактическа История: Извънземни и ДНК произход (I част)) се озовала на днешното си място. С този вид издълбан планетоид-кораб те превземат не една и две звездни системи, в това число влиза и звездата Ригел - част от съзвездието Орион, след това създават и Зета Ретикули 1 и 2. Но нека се върнем на Ригел, тук има два момента:
Момент 1: Драконианци отиват на Ригел и там тепърва орионските рептилии еволюират и след много време те стават такива каквито са сега, убиват Драконианците и завладяват всичко. Все едно ние тук на земята да оставим еволюирали риби или каквото се сетите да ни надвие и завладее (нямам предвид расите под земята). Този първи момент е слабо ветоятен сюжет на нещата и по-скоро е неадекватен.
Момент 2: Драконианците отиват на Ригел а там братята им вече са станали Империята Орион и са ги приели с топли прегръдки, пили са топло мляко, разказвали са си истории за произхода и са правели планове за поробването на всички други ..... bullshet, да и това не се връзва. Даже самите драконианци са разделени на 7 основни вида и всеки си следва собствената пътека и планове, камо ли някой влечугоподобни да оставят други да кацнат на тяхна територия и усмихнати да им белят боб .....
Ако цялата тази работа с Драконианците е вярна то остава следният сюжет: Отиват с кораба "Венера" на Ригел и от там се разпръскат из целият Орион или инженират друга влечугоподобна раса, вариантите са безброй. Да допълня, че при драконианските рептилии няма упомената толкова агресивно женската доминация, както при орионските, това е още една въпросителна. Допускам, че дизайнерите на игри може да са инженирали и драконианци и орионци на едно, но тогава влечугоподобните от Дракон трябва да не са ходили на Ригел, изобщо много въпросителни, на които едва ли някой може да даде свестен отговор. С тази "работна" теория толкова, ако има промени в възприятията ми относто този момент ще се коригирам и ще го оповестя, не държа като куче кокала си - на собствените си теории, трябва да има непрестанна динамика, защото бъдещето е динамичен флуид, настоящето е границата между динамика и статика, а миналото е изцяло статичен и краен продукт, за жалост доста хора се хващат за него и си остават там, като си мислят, че неговата статичност им дава що годе сигурност. Това е капан драги мои, който живее в миналото – изгаря!
Едно допълнение от астрономичен тип (сухо и научно) относно спектралните класове на звездите от съзвездието Орион. Да започна малко по-отзад, автора на „М5“ споменава неколкократно, че самата кралица живеела на Минтака, според други версии може би е на Ригел или Бетелгейзе или кой знае къде. От спектралният анализ на повърхностната температура на въпросните звезди нещата хич не се връзват, ама хич!
Цвета на една звезда се определя от нейната температура, най-горещите звезди имат синкав или синкаво бял цвят (Ригел, Минтака, Сириус А и Б, повечето звезди в съзвездието Орион), а най-хладните - червеникавооранжев или червен (Бетелгейзе). Минтака е звезда със синьо-бял цвят от клас „О“ и на повърхността и температурата в диапазона между 28000 и 50000 Келвин. Сириус-А е бяла и много ярка звезда от клас „А“, а повърхностната температура варира в границите между 7500 – 11000 Келвин. Ригел е клас „А“ синьо-бяла звезда с температури между 11000 - 25000 Келвин. Сравнително по-студена от тях е Бетелгейзе, която е оранжево-червена, но повърхностните температури все пак са около 3500 Келвин. На базата на тази научна информация, въпроса ми е следния „Какво същество би съществувало на подобни температури?“. Или това с нашите земни данни не е вярно, или тези същества са свръх издържливи на хипер температури, все пак това не отговаря на въпроса ми. Другото което искам да отбележа - забелязвате ли противоположността: тук на земята червеният цвят се асоциира с горещината, а синия със студеното, извън земята това е наопаки или по-точно вероятно тук не е като космоса (многократно доказвано по различни начини), това алюзира някой неща като това, че 3D е експериментално поле и всичко е съвсем различно от обичайната извънземна среда.


Кралицата, извънземните пропаганди и някой хералдически сведения

Няма коментари:

Публикуване на коментар