Последователи

неделя, 7 юли 2019 г.

ИЗСЛЕДВАНЕ НА ЕГРЕГОРИТЕ


                     



1. Егрегорът – паразит, храни се от чужда енергия.
2. Егрегорът като размер, като енергия, като енергиен резерв, като съзнание, като информация, е по-могъщ от човека.
3. Населява Четвърто измерение, и екстрасенсите знаят добре, че в това измерение няма обичайните физически ограничения.
4. Егрегорът е зависим от енергийното захранване.
Пряко свързан с финансовата, сексуалната и други форми на енергия. В този смисъл егрегорите раздават благините, когато са се укрепили и около тях винаги има резерв от енергия. Където има егрегор, там има, и жени, и пари, така че добре се живее с егрегорите, само дето, сте зависимо то тях, при това като от паразити, всеки момент когато се поставя в опасност тяхното съществуване, те могат да ви пожертват. Случаят със Софиянски! Пример за изключително покритие на човек с егерегор.
5. Егрегорът като енергийна основа живее в семантичното поле, в езика. В менталното измерение. Тоест егрегорът задиси от мисловните излъчвания, които в повечето случаи се извършват под формата на думи. Формули!
6. Егрегори, които имат личностна конфигурация, партийна конфигурация, семейна конфигурация. (обагрени с негативен аспект) - егрегор на компартията, егрегор на нацизма.
7. Егрегори, които имат социална, обществено значима ориентация. Егрегор на държавата, егрегор на християнството, егрегор на българщината.
8. Оперативни положителни егрегори, в резултат на нуждата да се помогне на социума.





Егрегорът е формирование, създадено при наслагването на мисловното излъчване на група от хора.Общността от хора създава рано или късно поредното мисловно формирование, затова не бива да се бърка физическия представител и носител със съществото, което е придобило самостоятелно съществуване благодарение на мисловното захранване от групата от хора. Докато самите хора са живи клетки в организма на обществото, самият егерегор е същество, което придобива самостоятелно съшествуване чрез подхранването му от самите физически същности – живи клетки, той за разлика от тях, не е жива клетка , а паразит, който се храни от енергията на живите клетки. Господ не е създавал егрегори никога. Те са резултат на продукта на самия човек, тоест творението на Господ е породило тези паразитни структури.



Eгрегор – това е енергийна психо-информационна структура. Тя е едновременно производна на масов еднопосочен поток от мисли на хората, и силата, която контролира този поток. Самият поток се върти около идеята, която е същността на конкретния егрегор.
Казано по-просто – хората, събрани в една група с общи интереси (политиката, спорта, социалната идея и така нататък) започват да излъчват енергия на определена честота. Когато количеството на отделената енергия надвишава определен праг – този хаотичен заряд се стабилизира и започва да се проявява, влияейки на участниците в движението.
Трудно е да се каже дали егрегорът започва да осъзнава себе си при раждането и дали се учи в процеса на съществуването си. Това не е толкова важно, тъй като резултатът е един – увеличение на масата. Именно към това се стреми всеки eгрегор. Веднага след появата си той се опитва да включи възможно най-много привърженици и да консолидира вече влезлите.
Ако говорим за спорта – то често от eгрегора вредата не е голяма. Но в по-широк мащаб можем спокойно да кажем, че почти всяко зло в света идва от тях. Войни, геноцид, дискриминация, унищожаване на човешката среда на обитаване.


Структура на егрегора
Структурата на проявление на всеки eгрегор е еднаква – лидер, любимци и останалата маса. Лидерът често е един или понякога са няколко. Те са тези, които пускат идеята в света. Често този, който създава егрегор бързо попада под неговата власт и се превръща в марионетка. Любимците винаги са повече. Те са нужни за демонстрация на идеята пред широките маси. Играейки ролята на стръв, те нямат свобода, но често имат финансови и други ползи. Дойната маса – това са 99% от хората, участващи в eгрегора, които произвеждат енергия за поддържане на живота на цялата структура. Те имат малко повече свобода, от която почти никога не се ползват.
Да се напусне егрегор е трудно. Колко трудно – това зависи от неговата сила. Силата на егрегора е в количеството на последователите.
Опасност от егрегора
Ако сте привърженик на здравословния начин на живот – давате част от енергията си на този егрегор. Ако сте фен на любимия футболен отбор – също. Обичате сладкишите – нищо не се променя. Схемата е една – мислите на честотата на eгрегора и му давате енергия чрез емоциите. Зарадвани, разстроени, изпитали възторг, злоба, раздразнение – платили сте такса на егрегора. Сама по себе си тази такса не е страшна. Страшно е влиянието на егрегора и властта му над вас.
Пример. Искаш ли да умреш? Най-вероятно не. Но ако добавите eгрегора, да речем, на вашата страна? Веднага се появява чувство на патриотизъм. И ако в това състояние си на бойното поле – ти ще отдадеш живота си за целостта на страната си, родината си, бъдещето, свободата и т.н. Къде ти е инстинкта за самосъхранение?
Всеки човек поотделно е мирно същество, със стремеж към хармония. И само събирайки се в стадо, под психологическия натиск на eгрегора, тълпата става агресивна. Някои области на психологията дори изучават това явление. Всеки човек е усещал чувството, когато сред тълпата се променя мисленето, появява се прилив на енергия, подтикваща към подвиг. Не е ли така? Най-често това се случва при демонстрации, протести, по трибуните и на други места, където има скупчване на хора.
Сам по себе си човек няма да навреди на никого. Но бидейки в тълпа, той не би се поколебал да убие.

Защита от егрегорите
Дали е възможна защита от хипнотичното въздействие на егрегорите ? Както се казва “Разни хора – разни идеали” . Забелязал съм например как е при религиозниците – те се отдават изцяло на “Божията воля”, отричайки се публично от всякакви съблазни и грехове. Всъщност, те встъпват в много силен егрегор, който им позволява да се съпротивляват с успех на останалите егрегори, но в действителност пак остават в кръга на ограничението (което е неизменно явление при всякакъв род съпротива) ….
Един езотерик ще наблегне на осъзнатостта. Където има осъзнатост – хипнозата не вирее. Винаги да помниш какво и защо го правиш. Поради това и не се дава голяма гласност на учения, които са основани на осъзнатост и простота. Разбира се, важно е да се каже, че у всеки езотерик има навици , които биват използвани от егрегорите за влияние.
Има разбира се и вариант с отшелничество. Човек, който не е привързан към нищо няма как да бъде контролиран от егрегорите. За него няма лост за въздействие.
Защита с помощта на ритуали и други въздействия не може да бъде ефективна срещу системи, намиращи се в други нива на съществуване.
Тъй като вие четете тази статия неслучайно – сигурен съм, че вашата версия на защита е осъзнатостта. Не забравяй кой си. Вземайки решение, не забравяйте в чии интереси действате. Обърнете се към истинската си природа за съвет. С течение на времето, егрегорите вече няма да ви натискат, тъй като разходите спрямо вас ще бъдат по-големи от получената като резултат енергия. Това ще бъде подобие на свобода. Но да бъдеш извън структурите е чуждо на човешката природа. Твърде скучно. Така че просто изберете сами на кого и какво сте готови да платите.



Егрегорът представлява сбор от мислите и чувствата на двама или повече души, които те са имали един към друг в момента на възникването на общността им. Т.е егрегорът се ражда в определен момент. Програмата на егрегора се задава от мислите, а енергията му се подхранва от чувствата и емоциите на създалите го.

Да разгледаме следния пример (опростен максимално). Мъж и жена създават семейство, като мъжът обещава на жена си да я издържа, а тя да му е вярна и да се грижи за домакинството.

Така новообразуваният семеен егрегор ще получи програма, която ще има за цел да поддържа гореописаните обещания. Той ще бъде толкова по-силен, колкото по-силни са чувствата, които двамата изпитват един към друг. Егрегорът се явява своеобразна "банка", която акумулира в себе си тази част от енергията на чувствата, които двамата не могат да усвоят. Тази енергия ще се използва от егрегора, за да помогне на членовете на семейството да реализират желанията и стремежите, които са имали първоначално.

Обаче, когато единият от двамата реши да се отклони от тази програма, примерно, ако след десет години брак, жената изведнъж реши да се занимава с астрология, то егрегорът ще се почувства застрашен, защото това й желание е в противоречие с първоначално зададената му програма. Затова егрегорът ще се опита да противодейства на стремежите на съпругата да изучава астрология, като използва за свое оръдие мъжа й.

Действието на егрегора може да се наблюдава и в по-големи групи от хора, каквито са религиозните общества. В момента в който се кръстиш, попадаш под влияние на егрегора на църквата, който е в състояние да те защити от отрицателни влияния. Там може да намериш след това и приятели, хора които да те подкрепят. Но тази подкрепа ще продължиш да получаваш при условие, че спазваш правилата и ритуалите, които са установени в църквата.

В момента в който започнеш да се отклоняваш от правилата и каноните, егрегорът ще констатира това и ще "изпрати" при теб хора, които да се опитат да те "вкарат" в правия път. Ако упорстваш, егрегорът ще те отхвърли, като оттегли енергийната си подкрепа от тебе. Хората, които до вчера са ти били приятели, изведнъж ще се отдръпнат, ще забравят като че ли за тебе.

Егрегорът се захранва с енергия чрез ритуалите. Колкото повече ритуали има в едно общество или семейство, толкова повече енергия се отделя в посока към егрегора и той става по-мощен, по-силен.

Егрегорът продължава да функционира, докато има енергия. Когато тя се изчерпи, егрегорът изпада в състояние на летаргичен сън. Подобно е положението на егрегорите на някои древни религии (като тази на друидите). Ако в днешно време този егрегор бъде изваден от забравата и бъде захранен с енергия (чрез ритуали), то неговата програма се активизира наново и той набира сили.

Има два начина, по-които човек може да се откъсне от влиянието на един егрегор:

1. Да спре да го захранва с енергия

2. Да премине под опеката на друг, по-мощен

Интересен пример за действието на егрегорите е начинът, по който комунистическата власт намали влиянието на православната църква – забрани общото празнуване големите църковни празници – Коледа, Великден. Те представляват мощни ритуали, захранващи православния егрегор с енергия и когато тяхното празнуване бе забранено, само за 45 години влиянието и силата на православния егрегор спадна до абсолютния минимум. Същевременно бяха създадени нови ритуали – манифестациите за 1-ви май, 9-ти септември, които подхранваха с енергия егрегора на БКП. А програмата на този егрегор всъщност е марксистко ленинската идеология.

Като вид, егрегорът може да бъде семеен, родови, фирмен, клубен, религиозен, национален, партиен. Един човек може да бъде под влиянието на различни видове егрегори, но не може да бъде едновременно под влиянието на два егрегора от един вид – както е казано в Библията: “Никой не може да слугува на двама господари: защото или единия ще намрази, а другия ще обикне; или към единия ще се привърже, а другия ще презре. Не можете да служите на Бога и на мамона.” Всеки трябва да избере този егрегор, чиято програма е по-близо до неговата собствена.

Как може да се разпознае доколко е силен един егрегор - колкото повече хората в едно общество си приличат, толкова по-силен е егрегора.

Влиянието на един егрегор може да подпомага развитието на един човек (или общност), но от един момент нататък започва да бъде спирачка за неговото еволюционно израстване. Затова е добре човек да успее да надрасне влиянието на егрегорите, да не се отъждествява с тях, да успее да открие собствената си програма, такава каквато е дадена в неговия личен хороскоп.

Кирил Стойчев


Работа с егрегорите в социума – егрегорите в политическия живот.

Егрегорите в основните сектори на социалния живот

Онова, което беше показано от филма „Зелената планета” – откачането от матрицата, от егрегора, който е отгоре., има такава технология за откачане. Разсичане на енергийната връзка.

/Природата на егрегорите и техния относително краткотраен живот подхранен от невежеството на човека и свръхсилната манупулация достигаща до зомбиране от самите тях/

Използване на егрегорите, опознаване и навигация сред егрегорите


Егрегорите и тяхните подразделения, структура на егрегорите, съжителство на егрегорите

Егрегориалният слой е единен, но в него се различават все пак отделните егрегори като същности.

ЕГРЕГОРЪТ НА СЕКСА, ЕГРЕГОРЪТ НА ПАРИТЕ, ЕГРЕГОРЪТ НА ВЛАСТТА

НАЙ-МОЩНИТЕ ЕНЕРГО-ИНФОРМАЦИОННИ ПАРАЗИТИ!

КОЙ ВСЪЩНОСТ УПРАВЛЯВА ЧОВЕЧЕСТВОТО И КАК СТАВА ТОВА УПРАВЛЕНИЕ?



ЕГРЕГОР – ОБЩНОСТ ОТ ХОРА – ОБЩНОСТ ОТ ПОСЛЕДОВАТЕЛИ – СЪМИШЛЕНИЦИ – ЕНЕРГОИНФОРМАЦИОНЕН ПАРАЗИТ – КОЛЕКТИВНО НЕСЪЗНАТЕЛНО

Егрегорът е формирование, създадено при наслагването на мисловното излъчване на група от хора

Общността от хора създава рано или късно поредното мисловно формирование, затова не бива да се бърка физическия представител и носител със съществото, което е придобило самостоятелно съществуване благодарение на мисловното захранване от групата от хора. Докато самите хора са живи клетки в организма на обществото, самият егерегор е същество, което придобива самостоятелно съшествуване чрез подхранването му от самите физически същности – живи клетки, той за разлика от тях, не е жива клетка , а паразит, който се храни от енергията на живите клетки. Господ не е създавал егрегори никога. Те са резултат на продукта на самия човек, тоест творението на Господ е породило тези паразитни структури.


Специален обект на изследване
– “хватката на егрегорите върху човека в техния стремеж за оцеляване”

ЦЕЛ НА НАСТОЯЩОТО ИЗСЛЕДВАНЕ

Истината за егрегориалното човечество е егрегориалния човек

Eгрегорите наоколо – кои са и с какво са свързани: пари, власт, секс, сексуалност, глад, война, бедствия, лукс и пр., пр. Най-различни видове, тук са и тези на Кока колата, GSM, марихуаната, и т.н.


Опит за изследване на егрегора на секса като най-известен и мощен егрегор

Веднага разбираш, че този егрегор е изграден на база на сексуалността, която е продукт на мисленето за секс!

Защо трябва да се разграничат егрегора на секса от егерегора на сексуалността?

Единият е антагонист на другия. Колкото повече мислят хората за секс, толкова повече не го правят.

Много сексуалност означава използване на секса в името на парите. А от това – не се получава всъщност секс. Майката земя с изначалната форма на секса, бива използвана безжалостно и при това я употребяват като въдица за получаване на пари от проституцията.

Нима егрегорът на проституцията би допуснал да бъде контролиран от егрегора на мамона!

Най-древният егрегор, а другият възникнал след него на парите, иска сега да го направи свой подопечен. Защото той иска да държи не само банките, но и студията за красота, и също така и като цяло козметичните салони, и модните агенции, и медиите, и какво ли не още. Проституцията затова с право не иска да се вмъква в уж легализираните форми на контрол от държавата, защото всъщност държавата в случая ще бъде, този надскочил размерите си енергийно информационен паразит. Защото за нея това ще означава легализирано робство чрез всичките му форми на експлоатация от страна на него.

Всъщност най-древният егрегор е този на проституцията. Ако най-древният егрегор остане на повърхността, то е само заради това, че в началото е била не коя да е, а Свещената проституция, КОЯТО НЕ Е БИЛА ПОДЧИНЕНА НА ПАРИТЕ!

А колкото до това, че някой се опитва да нахлузи хомота и върху този най-древен егрегор, то това говори само за едно, че битката за енергиите на тази планета се изостря, въпреки шестмилиардното като брой човечество.

Говори се, че енергията на парите и енергията на секса били свързани, напротив, свързани са само енергиите на парите и сексуалноста, тоест парите и проекцията на секса в главата на човека.

Във виртуалното пространство има повече мисли за секс отколкото самия секс, там той просто отсъства. Може да се прави във въображението. Но това все още не е секс, в коя да е от неговите материализирани проекции.

Човекът има нужда от истински секс, и в този смисъл наличието на контрол върху сексуалността от страна на парите попречва на този истински секс да се осъществува. Сега сексът се имитира и се подхранват сексуалните апетити в името на парите.

Майката земя пряко свързана с цялата изначална дейност на секса е абсолютен противник на извращенията, които се вършат от егрегора на сексуалността, и все пак се намират заблудени представители на нежния пол, които превърнати вече във верни и послушни робини, смятат, че наистина било необходимо непрекъснато да се поддържа флирт с мъжкото начало чрез всички тези конкурси за мис Красота и прочие, а след това, неизбежно било преразпределянето на моделите между силните на деня.

Нека разгледаме другата важна тема, за слабите места на егрегорите!

Зависимост от съседни егрегори, енергийни нужди, борба за оцеляване на егрегорите

Подхранване на егрегора

Слаби места на егрегора – източник на захранване, който може да се откаже да му служи и да СЕ прекъсне захранването му по този начин

Механика на егрегора – бори се за оцеляване, и зависи от енергийното захранване

Пример от живота по кръчмите и заведенията, баровете: Енергийно захранване и конкуренция с егрегора на алкохола

Егрегорът на алкохола също иска да има независим живот, но в природата всичко е ограничено и в този смисъл, електоратът също е на изчерпване, току виж утре човечеството се разбудило и казало айде по другия път, писна ни да бъдем храна!

Удоволствието, ендорфините, оргазмът, милувките, искреността на сърцето, майката земя, противниците на егрегора

Егрегорът на сексуалността, е различен от егрегора на чистия секс, който впрочем е изначална потребност и наподобява егрегора на семейството и брака

Егрегорът започва да губи, когато неговата дейност стане прозрачна, затова той има нужда от верната помощ на модата и топмоделите, включоа еротиката.

Егрегорът започва да губи и когато участниците в неговите постановки станат безинтересни за публиката. Егрегорът печели винаги когато държи под контрола значително високия слой от средното население, тоест той се захранва само при положение, че над 65 процента от средното население му се подчинява, всяко едно падане на процентите на неговите участници, в случая е фатарно за неговоот оцеляване.

Наблюдения – извадки – медии, сексшопове, реклама, проституция, компаньонки, масажи, женска красота, фотомодели, символика, мислене, ежедневие, козметика, мода, интернет,


ЖЕЛАНИЯТА И КОЕ ГИ ПОРАЖДА

Самите егрегори се явяват като главни генератори на част от желанията и за това е създадена мрежата на подегрегорите, които служат вярно за постигането на главната цел на всеки един егрегор, а именно неговото увековечаване и постоянно захранване.

Изкуствени желания и желания които трябва да се използват в нужното направление като създаващи импулс за действие – изкуствените желания, неестествените желания, които не идват изотвътре, се създават чрез изкуствени програми.

Егрегорът има специална постоянна работа занимание, и то е да подхранва и създава желанията.

Въпросът откъде идват изначалните желания е справедлив въпрос. Някои приказват, че в чистата делва не можело да премине нечисто желание. А какво е това нечиста делва ако не самият човек след извършената манипулация с него, нали по принцип човекът се ражда чист. Е, да, но ще кажат специалистите по карма, а къде сме ние. Вие сте издънките на заблудата! Това е отговорът! Вижте едно дете и си задайте въпроса: Ако това дете отрасне в условията на природата, то ще изпитва ли обикновените залитания на своите връстници от града – желания да опитат с презерватив, или да изпитат какво било това оргазъм. Вижте до каква степен в условията извън града, хората са подвластни на егрегориалните желания. Желания, набити в главите на хората от телевизия, порно, експериментални програми за фетишизъм. Фетишизъм, нима това не ви говори нещо! Освен едно, че някой си някога е правил експеримент в бихейвиористката наука! Останали някъде там записите и хоп, хайде да спечелим малко пари! Само че човечеството е изградено върху модела на подражанието и каквото му подадещ, такова и опитва.

Горко на възпитателите, които се отнасят с това човечество като с износена вещ или опитно зайче!

Ето няколко въпроса впрочем!

1. Възникване на желанията

2. Природата на желанията!

3. Натрупване на желанията и състоянието на фрустрация

4. Удоволетворяване на желанията

5. Преодоляване на желанията

6. Канализиране на желанията

7. Използване на желанията

Кои от тези теми биха могли да занимават аналитичния читател, може би тази, третираща “преодоляване, канализиране и използване” на желанията, защото самите желания, са един от най-могъщите двигатели в еволюцията на човечеството. Да се кастрят желанията, това не е по Пътя на Мъдростта! Поредното ограничаване, поредния аскетизъм и поредните чудовищни егрегори!

А сега за желанията на самия егрегор!

Егрегорът и проекция на желанията му за съществуване и захранване

Желанията – истинни и неистинни

Критерий за истинност

Трансформиране силата на желанието

Превръщане на желанието в изпълнение

Навигация съобразно „въздушните течения” в егрегора

Навигация под купола на егрегора!

Волята да кажеш “стоп”



Кой формира егрегорите
Егрегорите и желанията у човека

Една част от желанията са резултат на допълнително програмиране, което се прави оп изкуствен начин от самите егерегори в името на тяхното съхраняване..

Да не се убиват желанията у човека, да се използва силата на течението, да се обиграва силата на егрегора!
Да се усеща собствената енергетика!

Как работи егрегориалната защита?

Влиянието на егрегорите

Контрол върху усещанията



3. УПРАВЛЕНИЕ НА ЕГРЕГОРА

КОНТРОЛ И УПРАВЛЕНИЕ НА ЕГРЕГОРИТЕ

ЗАВИСИМОСТТА НА ЕГРЕГОРИТЕ ОТ ЧОВЕШКАТА ЕНЕРГИЯ


МЕХАНИКАТА НА ЕГРЕГОРИТЕ



Кой създава егрегорите!

Кой създава колективното подсъзнателно?

Има ли план по който се създават егрегорите!

Егрегори, /летачи на Дон Хуан/, същности от Четвърто измерение, елементали, нисш астрал

- можи би всичко това иска да изкаже една и съща картина, нещо което стои между човека и Създателя му, и това нещо го управлява чрез невидим механизъм за самия човек.


ПАРИ СРЕЩУ СЕКС


Съюзът между сексуалността и парите!

Но сексът от това не печели, напротив там където има сексуалност, там сексът отсъства.

Там където има пари, оргазъм не се получава.

Доказателства!

Доказателства:

1. Митът, че когато жената имала пари, можела да си поръча всякакъв любовник. И обратно, когато мъжът имал пари, той можел да има всяка една жена. Абсурдно и невероятна лъжа! Ако това беше така, то нямаше да има нужда от тази невероятна сменяемост на партньорите. Всъщност сменяемостта произтича от незадоволеността. А никога не се получава задоволяване при положение, че първо се мисли за парите и после се отдава услугата.

2. Жена или мъж, които мислят за пари, или пък си гледат часовника в съзнанието по време на секс /впрочем нека си зададем въпрос по време на секс колко хора не мислят, а тези, които мислят, за какво мислят, ако ли не за пари и лични планове/, не могат да попаднат в тази своя зона на вътрешното сливане с другия, без която и съответно не се получава нужния импулс водещ до оргазъм. Получава се, ще кажат изследователите на човека като животно, просто едно освобождаване. Но това води до поредното изпадане в зависимост и отново до търсене на поредния импулс за удоволствие.
Въвеждането на най-обикновен познавателен сексуален аналитичен поглед върху човека, и то се вижда, кой докъде е стигнал. Безкрайно много са хората, които са като кукли в това поле, или пък са впрегнати усърдно в обслужването на машината на проституцията – осъзната по салоните и магистралите и неосъзната в канцелариите и кабинетите. Обикновено човекът говори неща, които са като митове в общественото пространство, но те не са верни. Есдин счупен грамофон не казва никога каква е истинската мелодия, той просто предава някаква музика, каквато е записана върху него, и е останала върху плочите.
Оргазъм, сексуално удоволствие, нормален секс, всичко това е възможно само при условие, че има желание да се даде нещо на партньора.

Един обикновен тест за това, кое е по-важно: сексът и оргазмът от една страна или парите от друга, би наистина показал кой закъде пътува. Имащите пари си го знаят, че едно е когато са ги нямали и съвсем друго е когато вече парите ги имат и държат в ръцете, но всъщност парите вече ги държат в невидимата си хватка и лепкаво чувство за сигурност. Но другото, къде го. Много хора знаят, че са били щастливи точно в онези мигове, когато са нямали многото пари. Митът, че парите давали сигурност, ами да, дават я до момента в който човекът не се озове с жена в леглото, тогава опитните метреси знаят, че на мъжът не му помага нито облеклото, нито властта, и тогава се вижда кой какво управлява и докъде са стигнали сексуалните извращения у имащите много пари.


Все пак обаче парите управляват в социума! Така ли е!


И така, ПАРИТЕ ИЛИ СЕКСА!

Моделиране на дадена ситуация във виртуалното пространство, узнаване на собственото отношение към съответния обект. И когато почувстваш, че той е станал съвършено различен от същия него преди, защото сега ти го виждаш в цялата му прозрачна същност и евтина механика.

Остава да си кажеш, боже, но нима, това е била примамката! Сляп ли съм бил! И наистина Егрегорът на сексуалността не би могъл да действува без своите образования, които самият той е привикал в действие. Тука са евтините порно филми, еротични шоу програми, сексшопиндустрията, та дори и е вързана продажбата на евтини алкохолни напитки стил водка флирт и пр. С такава армия и аз бих могъл да векувам още на тази земя, и да, и не! Защото часовникът тиктака и е време за новата пиеса! А тогава евтините пиеси ще отсъстват, тъй като човечеството все пак ще трябва да се развива в името на заложената у него еволюционна програма.

Жените които следват своите прищевки ще трябват да се опраделят – парите и богатството и сигурността или сърдечното докосване, финното удоволствие, милувката. Нима не може и с двете!

Разбира се, че може, но в условията на един нормален свят в който няма да има тази жална касапска история при която момичетата от магистралите съжителстват с момичетата в скъпите лимузини. Защото и единте и другите, са от една класа, те са просто жени. Иначе наистина те Проститутки, от първа и втора класа. Едно е да бъдеш проститутка при положение, че има все пак и друга възможност, друго е да си принуден да застанеш на магистралата.

Защото трябва все пак да се каже истината – просто защото трябва да се раждат нормални деца и да бъдат възпитавани с нормален пример, а сега с лицемерието което родителите носят у себе си, възпитанието е кауза пердута.


Лицемерието в полето между секса и парите!


Трябва ясно и точно да се говори за проблемите на секса, защото от това зависи бъдещето на това човечество! А не просто, че това било проблем на морал! Това с неправилните сексуални човешки отношения вече се превръща в проблем на израждане на човешкия род.

Възпитанието! Вечната безпътица на жената! Това трябва да приключи.

Жената трябва да възпитава своите деца, и да се грижи за своето семейство. Така е!

Егрегорът на сексуалността е развил стратегията на основата на непознаването на истинските закони на човешкото тяло. Неправилният начин на сексуално общуване води до подпушване и блокиране на финната емоционално чувствена същност у човека. Равнодушието, сивотата, “все ми е едно”-разсъждаването, всичко това е свързано с популярния начин за правене на секс чрез свирки, т.нар. орална любов, при което потокът се обръща, вместо да тече отдолу нагоре, той тече отгоре надолу у жената. Детеродните й органи не получават необходимата енергия, за сметка на това се натоварва главата и сексуалният поток тече срещу възходящия централния поток, който по принцип е възбуждащия поток. Забележка: /По принцип, жената получава отгоре т.нар. успокоителен поток, който е поток не на майката земя, а на небето, и този поток отгоре надолу й носи успокоение, докато този отдолу нагоре я възбужда./ Една жена, която веднаж е започнала да получава енергия по метода на оралния секс, тя прекъсва нормалния начин на собственото си възбуждане и прави в момента само едно механично разтоварване на мъжа от енергия, в замяна на това тя губи интерес към секса, започва да гледа на него механично, не се вълнува повече, а в резултат на това угасва и нейния сексуален център. И така, тя иска да срещне своя принц, но този принц никога не идва защото самата тя е загубила свойството да изпитва нормални сексуални емоционални чувствени отношения. В този смисълът егерегорът на сексуалността нарушава правото на свободен избор на младите момичета, като им привнася механично този начин на сексуално общуване. Колкото до връзките на мъже с мъже и на жени с жени, за това въобще е излишно да се споменава, че в механизмите на майката земя такова общуване не съществува. Животните се чифтосват съобразно законите на природата и нарушаването на тези закони е ясно, че води до загубване на изначална природна връзка и сила на привличане.

Ако един мъж се възбужда по този начин, това означава само едно, че той не е срещнал необходимия партньор, който е в състояние да възбуди у него природната сексуална енергия.

Жените, които се первръщат в лесбийки се движат по познатия модел, отначало те опитват оралния секс, след това загубвайки усета и чувството за възбуда, което е резултат на нормалното възбуждане на свадхистана чакра, отдолу нагоре от мъжкия сексуален център, те пристъпват към търсене в полето на усещания с жени. И всичко това Сексуалният егерегор е разработил, и хитро наблюдава за следващата стъпка, която естествено го захранва само него с тази енергия. А какво да каже, майката земя, която би трябвало да управлява изначално секса като общуване и която трябва да следи за генетичния подбор, за връзката между двата пола. Защото от връзките на хомосексуалистите се получава израждане на човешкия архетип.

А след разработения модел на орален секс, последван от хомосексуално общуване, идва и третия етап групово общуване, при което размесването на енергиите става хаотично управлявано от егрегора на поредната оргия.


4. НЯКОИ ДРУГИ ИЗВЕСТНИ ЕГРЕГОРИ/просто примери/

ЕГРЕГОР НА МОДАТА

ЕГРЕГОР НА ХАЗАРТА – разновидност на егрегора на парите, но очертал свой собствен автономен сектор – и все пак е подопечен на мамона

ЕГРЕГОР НА НАРКОТИЦИТЕ – егрегор, който не понася ничия зависимост, но все пак е принуден да се държи за полата на егрегора на парите

ЕГРЕГОР НА ПОРНОГРАФИЯТА

ЕГРЕГОР НА ДЕТСКАТА ПОРНОГРАФИЯ

ЕГРЕГОР НА ЕРОТИКАТА

ЕГРЕГОР НА МАФИЯТА – ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ – егрегор използващ връзки с политическия егрегор и този на парите

ЕГРЕГОР НА ПАРТИИТЕ – колко много се е размножил все в името надоброто на човечеството

ЕГРЕГОР НА ЦЪРКВИТЕ – още повече, шампион по размножаване и създаване на деноминации

ЕГРЕГОР НА ОТДЕЛНИТЕ ЕТНИЧЕСКИ ГРУПИ И НАЦИОНАЛНОСТИ - бъррррр

ЕГРЕГОР НА ОТДЕЛНИТЕ ПРОФЕСИОНАЛНИ ГРУПИ

ЕГРЕГОР НА МОГЪЩИ ФИРМИ В БИЗНЕСА, КОМПАНИИ – кой ли не тука!

ЕГРЕГОР НА ДЪРЖАВАТА КАТО ИНСТИТУЦИЯ, егрегор който е бил омаломощен, тъй като държавата винаги е била неудобен инструмент на всички, излизащи от рамките на установените правила

ЕГРЕГОР НА ПОЛИЦИЯТА И АРМИЯТА егрегори, които редом до този на държавата обслужват всички останали егрегори, най-вече тези на парите, политическите партии

ЕГРЕГОР НА ДЕЙСТВАЩИТЕ ТАЙНИ ОРГАНИЗАЦИИ

Всеки егрегор работи с лицата назначени в създадената система от него на физически план. Така например, егерегорът на държавата използва като върховна инстанция от която да управлява фигурата на президента или министър председателя. Понякога в този егрегор на държавата са се формирали два подегрегора, едининят в лицето на президента и другият в лицето на министър председателя.

ПОЗНАНИЕТО ЗА ЕГРЕГОРИТЕ И ЕГРЕГОРИАЛНОТО ЧОВЕЧЕСТВО

Машината с която се управлява човечеството

Егрегориалните формирования

Всички се оказват жертва на тези енергоинформационни паразити – и банкерите, и мафиотите, и държавните глави, и писателите, и актьорите, естрадните пеци, и спортистите, и модистите!


ЕГРЕГОР НА УЧИЛИЩЕТО и ЗАЩО НЯКОИ УЧИТЕЛКИ СЕ ТАКА ВЛУДЯВАТ ОТ СТОЕНЕТО ПРЕД ДЕЦАТА – ПРЕД ДЕЦАТА ИЛИ ПРЕД ЕГРЕГОРА НЕМИРНИК


ЕГРЕГОР НА БИГ БРАДЪР – МНОГО ПОМПЕН С ЕНЕРГИЯ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ МЕСЕЦИ, САМО И САМО ЗА ДА СЕ ОЧЕЛТАЕ ОБРАЗА НА КОНТРОЛИРАНИЯ ЧОВЕК ОТ ГОЛЕМИЯ БРАТ

ЕГРЕГОР НА ФУТБОЛА

ЕГРЕГОР НА ЗДРАВНАТА КАСА

ЕГРЕГОР НА СПОРТА

ЕГРЕГОР НА ПОП СЪСТАВИТЕ

ЕГРЕГОР НА РЕЛИГИЯТА

ЕГРЕГОР НА ДАДЕНА ФИРМА

ЕГРЕГОР НА КОМПЮТРИТЕ

ЕГРЕГОР НА ДЖИЕСЕМ

ЕГРЕГОР НА КОКА-КОЛА

ЕГРЕГОР НА МЕРЦЕДЕС

ЕГРЕГОР НА ВОДКА ФЛИРТ

ЕГРЕГОР НА СЛАВИ

ЕГРЕГОР НА ДЖАЗА

ЕГРЕГОР НА ФРАНЦИЯ

ЕГРЕГОР НА РУСИЯ

ЕГРЕГОР НА БЪЛГАРИЯ

И т.н.............................

ЕГРЕГОР НА ОКУЛТНИТЕ ОБЩЕСТВА

ЕГРЕГОР НА СЕКТАТА - ОБЩЕСТВО БЯЛО БРАТСТВО

ЕГРЕГОР НА ЙОГИТЕ

ЕГРЕГОР НА МЕДИТИРАЩИТЕ

ЕГРЕГОР НА ИЗТОЧНИТЕ ПОСЛЕДОВАТЕЛИ

ЕГРЕГОР НА БЛОНДИНКИТЕ

ЕГРЕГОР НА СТУДЕНТИТЕ

ЕГРЕГОР НА АЛПИНИСТИТЕ

ЕГРЕГОР НА ГЕЙОВЕТЕ

ЕГРЕГОР НА РАЗВЕДЕНИТЕ

ЕГРЕГОР НА ЛОЛИТИ-тийнейджърки

ЕГРЕГОР НА ТИЙНЕЙДЖЪРИТЕ

ЕГРЕГОР НА ЧАЛГАТА

ЕГРЕГОР НА ФОЛКА

ЕГРЕГОР НА ЕКСТРАСЕНСИТЕ



Егрегорите са безсилни пред всеки един създаден нов емоционален вектор. На човека му е дадено правото да избира и създава своето обкръжение. Никой не може и не трябва да го насилва, по този начин той просто съкращава своето пребиваване тук на земята. Насилието от страна на егерегориалните формирования доказва само едно, че ттрябва да бъде изчистен целия егерегориален пласт около човечеството, т.нар. авгиеви обори. Евтините трикове с които се води за носа човечеството е време приключат. В противен случай действуват другите механизми на освобождение. Чрез формиране на още по – мощни егрегори, които изпълняват функцията да унищожат стария слой като се нахранят с него, тоест като задоволят своята енергийна нужда.

Всеки един новопоявяващ се егрегор може да изгълта застаряващия и овехтял негов предшественик. Подмяна на егрегорите. Засега невъзмугимите егрегори, това са тези на парите, модата, сексуалността маскиран като егрегор на секса, егрегора на властта, егрегора на спорта и олимпийските игри.

5. НИСШИЯТ АСТРАЛ И НЕГОВАТА МЕХАНИКА

Докато изчистим авгиевите обори, трябва все пак някой да започне всичко това!

Да чакаме някой друг да ни изчисти “авгиевите обори”, и то това да стане чрез природно бедствие или чрез химическо чистене на планетата земя! Илюзии!

Човечеството трябва само да се вземе в ръце и да започне своето очистване от паразитите!

  


КАРМА И ЕГРЕГОР

Няма коментари:

Публикуване на коментар