Последователи

вторник, 1 декември 2015 г.

Националистическата идеология е ционистка лъжа - провокация



Национализмът е измислен след "великата" еврейска, френска революция, когато надошлите от цяла Европа евреи – революционери - терористи, се самопровъзгласили за френски националисти, а французите били наречени...
"пейзани" и реакционери.   


НАЦИОНАЛИЗМЪТ Е НАСАДЕН НА ЮДОМАСОНСКИ ЯЙЦА
                     



Националистическата идеология е ционистка лъжа - провокация, от времето на "великата" френска революция. Затова от нея (с неколко изключения) произлизат само илюзии и заблуди, и още по-голям упадък на народите и културите им, защото: “ИСТИНСКИ НАЦИОНАЛИЗЪМ Е САМО ТОЗИ, КОЙТО Е КРЪВНО СВЪРЗАН С ЕВРЕЙСТВОТО. ВСИЧКО ОСТАНАЛО Е ПРОВОКАЦИЯ И ЛЪЖА” – цитат от “Катехизис на съветския евреин”, от ционисткия конгрес в Москва, 1988 г. Национализмът е измислен след "великата" еврейска, френска революция, когато надошлите от цяла Европа евреи – революционери - терористи, се самопровъзгласили за френски националисти, а французите били наречени "пейзани" и реакционери. Ционистите казват: – "Ние създадохме капитализма, и същевременно, ние сме основните агитатори на марксизма..." Ционистите са създатели на еврейския национализмъм, но са кръвни врагове на всеки истински, нееврейски национализъм. Идеологията на национализма, в този ú вид, е пагубна за народите и държавите, и за самите националисти - идеалисти, зщото няма нищо по-пагубно за една народност, от заблуждаващия лозунг, че “в една държава, всички народности са една нация”!

В книгата на В. Ф. Иванов, "Православният свят и масонството", издадена 1935 г. в Харбин, Китай, и преиздадена на български, от "АББА" Благоевград, пише, че революциите в Англия от 1648 и 1688 г., се инспирират и ръководят от еврейското масонство.
В английската революция масонството взело енергично и дейно участие. Въоръжената борба на “независимите”, срещу кралската власт, завършила с убийството на крал Карл І, и с победа на протестантите и "конституционалистите". В 1688 г. избухва втора революция. Последният представител на династията на Стюартите, Яков ІІ, бил принуден да се откаже от престола и да отстъпи своето място на Вилхелм ІІІ Орански, който получил короната от ръцете на масоните и се заклел във вярност на масонската харта! От тогава, Англия е послушно оръдие в ръцете на масонството".

В 1717 г., на събрание на английските масонски ложи, се образува "Великата ложа на Англия". Така Лондон става център, от който започва да се разпространява тайната власт на масонството по целия свят, а протестантското "християнство" е негов удобен проводник и съратник.

Световната слава на Англия започва с държавно пиратство, срещу натоварените с богатства испански кораби, вършено с покровителството на масоните, а водачите на пиратските експедиции са провъзгласени за национални герои и Лордове! Не че испанските конквистадори са били "същински християни", но все пак, между мирогледа и поведението на католиците и новопоявилите се "протестанти", има огромна разлика, защото по внушение на еврейското масонство, протестантите ревизират християнството, и освен много други неща, – приемат, че "добродетелите нямат значение, а трябва само да вярваш в Христа, и всичките ти грехове ще бъдат опрощавани"!? Но и тази малка промяна е достатъчна, за да се отприщи, и държавното пиратство, и търговията с роби, и опиумните войни, и еврейските комунистически революции!

Така, с пиратски методи, под ръководство на масоните, Англия взема превес над конкурентните ú, католически държави и постепенно колонизира половината свят. Но идва средата на двадесети век, когато под формата на "независимост", Англия и Франция поверяват властта в колониите си, на изградените там, сатанински, масонски структури, оглавявани от криптоевреи или от местни влиятелни масонски фамилии! Така, с помощта на послушната местна масонска олигархия, Англия увековечи властта си над "бившите" колонии!

Извадка от "Откровение на свети Йоан Богослов", за идването на Антихриста:

... "И даде му се да вложи дух в зверовия образ, дори да проговори и подействува тъй, че да бъдат убити ония, които не биха се поклонили на зверовия образ.

И той ще направи, щото на всички – малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби – да се сложи белег на дясната им ръка или на челата им, та никой да не може нито да купува, нито да продава, освен оня, който има тоя белег, или името на звяра, или числото му.

Тук е мъдростта. Който има ум, нека пресметне числото на звяра, понеже е число на човек, и числото му е шестстотин шейсет и шест...

И друг Ангел последва и казваше: – падна, падна Вавилон, великият град... голямата блудница, която седи над многото води; ... големият град, който царува над земните царе... И трети Ангел го последва, като говореше с висок глас: – Който се поклони на звяра и образа му, и получи белег на челото си или на ръката си, той ще пие от виното на яростта Божия...

Православният свят и масонството

(по едноименната книга на В. Ф. Иванов, издадена 1935 г.)

Никола Николов свързва началото на юдомасонското влияние в Русия, с поражението на войските на Наполеон и навлизането на Руски войски във Франция, а според В. Ф. Иванов, началото е от времето на Петър Първи (а всъщност, още от Хазарската, сатанинска империя). В ръкописите на Обществената биублиотека (1816г.) е указано, че масонството е съществувало в Русия още през времето на цар Алексей Михаилович, и някой си Брюс, е бил Велик майстор. Петър е бил "първ надзирател", а след това, Велик майстор.

Самият цар Петър, става масон към шотландския орден Св. Андрей, в Холандия, и през 1698 г. учередява такъв орден и в Русия. Неговото писмено задължение към масоните е съществувало до 19-ти век, в ложата в която е бил приет, и е било четено от мнозина.

Шест години след отравянето на Петър първи, гросмайсторът на Великата лондонска ложа, назначава Дж. Филипс, за "провинциален велик майстор на цяла Русия" (Юдомасоните са "велики майстори" на всички злодейства, мошеничества, убийства и отравяня, и са извършители на повечето политически убийства, а благородниците, монарсите и тайните служби, винаги са били на прицел, и са най-оплетени в техните мрежи. Да си припомним и неразплетеното отравяне на нашия цар Борис!

Още по времето на Петър първи, руската православна църква е подложена на непрестанни тежки гонения и ограничения. С дейното участие на самия цар, с цел осмиване и поругаване на православието, вместо "Всероссийски православен събор", се "свиква" подигравателният, "Всешутейски събор", участниците в който, подлагат Православната църква на кощунствено осмиване и поругаване.

Под формата на “поправяне” на църновния и манастирския живот, се издават цял ред укази, ограничаващи свободата на съвестта и църковния живот на православните. Обира се имуществото на църквите и манастирите, и така, монасите и свещенослужителите се подлагат на глад. Като от рог на изобилието се сипят укази, забраняващи да се носят икони в къщи, да се строят храмове и манастири, да се провеждат събори и шествия, да се пази нафора и богоявленска светена вода, – и всичко друго, каквото заповядат масоните. Протестантите (в Русия) печатат и разпространяват своите съчинения, а на православните не се е давала такава възможност. Това продължава, до самата болшевишка революция, когато всяка свобода и човечност изчезват. И "великата" болшевишка революция, и “великата” френската революция, са дело на "ционските мъдреци" (юдейският синедрион) и техните банкери.

Юдомасонството в Русия, и навсякъде по света, възниква веднага след гастролирането там, на първите евреи “търговци”! Още след разрушаването на Йерусалим – от ръководеня от еврейските олигарси – Рим, еврейството принудително е разпръснато по света и принудително е организирано върху железните мафиотски принципи на откровения талмудистки сатанизъм, според който, християните трябва да бъдат лъгани, мамени, ограбвани и избивани, а имота на всички неевреи (наричани - гойим или "добичета") е собственост на първия евреин, който предяви претенции, и го завладее, по какъвто и да е начин – с лихварство, с измама или с убийства! А правата за "търговска дейност" и "собственост", над всеки нееврейски имот (на улица или район, на градове, области и държави) се продават за много пари, от еврейска мафионска власт (кагал), на избрани евреи. И всяко най-малко неподчинение на тази власт, на който и да е евреин, се наказва жестоко! Евреите са пръснати по света, не защото някой ги мрази и ги гони, а за да експлоатират, да ограбват и да унищожават културата, вярата, нравите и самоуправлението на народите.

Навсякъде в Европа, робството, феодализмът и крепостничеството са дело на организираните евреи, чрез подмолната им мафиотска власт. Стригането брадите на руснаците, тероризирането и избиването на православните християни, и “реформирането” на Православната църква, са етапи към поробване на света. В този смисъл, в нашия – български случай, няма турско, ни съветско, или демократично – робства, но всички те, са дело на една и съща задкулисна сатанинска сила – световното организирано сатанинско еврейство!

Тамплиерските европейски революции на Мацини

Палмърстън е много важна фигура в световното франкмасонство (според Джордж Дилън). Той поема водачеството на Алта Вендита - най-висшата ложа на карбонарите (ръка на илюминатите), когато италианският благородник с кодово име ,,Нубиус" умира през 1837г. (вероятно отровен от Мацини, който иска поста за себе си). От 1814 до 1848г. групата Haute Vente Romaine на това общество ръководи дейностите на всички тайни общества. Като наследник на Нубиус Палмърстън е велик патриарх на илюминатите и властелин на всички тайни общества в света, макар че световните революционери се ръководят повече от Мацини, отколкото от Палмърстън. Като британски външен министър от 1830г. Палмърстън хвърля цялата си енергия да накара британското правителство да вземе страната на масонската програма за революционизиране на Европа, което означава да убеди британския данъкоплатец да финансира революционери като Мацини.

Палмърстън, който е и велик майстор на Британското братство и водач на английското франкмасонство, получава задачата от Сионския приорат да забие клин между Австрия и Русия, тъй като сионисткото розенкройцерско масонство няма особен контрол върху Австрия, а Русия заплашва Индия. Планът на Палмърстън е да атакува Русия заедно с Франция - неговия тамплиерски партньор, и да предизвика пробив в австрийско-руския съюз. Отслабването на Австрия би помогнало на Наполеон III да освободи Италия от австрийска окупация. Това е планът, който Палмърстън следва в станалото известно като Кримска война (за чието водене Ротшилдови плащат 80 милиона долара на британското правителство). Когато Мацини иска финансова помощ за своя тамплиерски бунт в Италия, Палмърстън събира средства от сионистко-розенкройцерския английски парламент, който не осъзнава, че подкрепя тамплиерството.

Мацини осъществява напредък в Италия, когато през 1851г. крал Виктор Емануел II от Савойската династия, крал на Сардиния-Пиемонт, решава да предаде правителството си на граф Кавур, масон от Великата ложа, противопоставящ се на републиканците на Мацини от Великия Ориент. Мацини и Кавур стигат до споразумение, че Италия трябва да бъде обединена в Савойска конституционна монархия. В съответствие с това споразумение Мацини нарежда на генерал Гарибалди - масон от Шотландския ритуал, да нахлуе в Неапол и Сицилия и да прогони Бурбоните, които живеят там под покровителството на Великобритания.

Като неотлъчна част от противопоставянето си на Ватикана Мацини поддържа и защитава Дарвиновата теория за еволюцията. Вайсхауптовата яростна атака срещу християнството дължи много на френския материализъм от XVIIIв., а по-нататъшния упадък на християнството през XIXв. се дължи до голяма степен на влиянието на Дарвин. Гледището от XVIIIв., че Вселената се състои от зърнеста атомна материя и че психиката зависи от физически процеси и няма нематериална душа, е подкрепено от излизането през 1859г. на Дарвиновата On the Origin of Species by Means of Natural Selection (,,За произхода на видовете посредством естествения подбор"), в която той иска да покаже, че човекът е еволюирал от човекоподобната маймуна. Въздействието на Дарвиновата теория е свеждането на човека до статуса на животно и отричането на неговото безсмъртие - становище, което подпомага усилията на Вайсхаупт за разрушаване на религията.
 

 Дядото на Дарвин, лекарят Еразъм Дарвин, е свързан с розенкройцера, поддръжник на ,,Уилям и Мери" и като негов ментор го въвежда в трудовете на розенкройцерите Бейкън и Нютон, а може би го е посветил в Ордена на илюминатите на Вайсхаупт. Еразъм Дарвин е съосновател на розенкройцерското Лунно общество заедно със Смол и авторът на Zoonomia, or the Laws of Organic Life (,,Зоономия, или законите на органичния живот") е един от първите, които разработват теория за еволюцията на видовете, което подсказва, че идеята е дошла от розенкройцерите чрез Смол. Целта на On the Origin of Species by Means of Natural Selection на неговия внук е да ,,убие Бог" (т.е. да разруши християнството) според Дарвин-Вайсхауптова, розенкройцерска идея. Семейната връзка на Дарвин с розенкройцерството може да обясни защо ,,Произходът на видовете" е възвеличена от розенкройцерите, за които се твърди, че са изкупили цялото първо издание още първия ден след публикуването й през 1859г. - за да я разпространяват и да я налагат.
Вайсхаупт Уилям Смол, който преподава на Томас Джеферсън в колежа

В действителност се смята, че първото издание е изкупено от пост-Вайсхауптовите илюминати под ръководството на ,,Младите" групи на Мацини и на Палмърстън, който отново става британски премиер през 1859г. Илюминатите използват книгата като средство за отслабване на християнството в Рим и по цяла Европа и разрушаване на цивилизацията. До каква степен Дарвиновата теория, че човекът е произлязъл от маймуната, е вярна, и до каква е била Вайсхауптова пропаганда?


Най-бързият и лесен начин за съсипване на една общност, общество, държава, е посредством етническо размесване и разбъркване. Те неизбежно водят до противоречия – народностни, верски, социално-икономически… Прерастват в основа за недоволства, които могат да бъдат използвани за крайни действия, даже за бунтове. Неминуемо е. Но този изпробван подход притежава още едно безценно качество.

Чрез огромните бежански тълпи – повечето съставени от прокудени, нещастни люде – можете да пробутате не малко количество всякакви елементи, които по-късно да използвате. Да припомним нашия исторически опит.


В средата на ХІХ век евреинът Джузепе Мацини учредява масонската ложа „Млада Италия“, като обосновава и предначертава Съединените европейски щати с обща конституция.А по същото време в Солун, сред юдейската секта „Дьонме“ – евреи, формално приели исляма, но тайно изповядващи юдаизма – се заражда ложата „Млада Турция“ – копие на първообраза от Апенините.

Но Джузепе Мацини създава и антимонархическите революционни движения „Млада Швейцария“, „Млада Европа“. Излиза, че той е кръстникът на младотурците. Евреите са изключително активни в редиците на неговото движение „Млада Италия“ – например Анджело и Емилио Узильо.

Филиалът на организацията в Ливорно – „Veri Italiani”– бил предвождан от двама евреи: Отоленги и Монтефиоре.Ръководеното от Мацини нахлуване на републиканците в Савоя било финансирано изключително от евреи: Пелегрино Росели, Давид Леви Киерино и торинското семейство Тодрос.

Професор Любомир Милетич споменава, че младотурското движение осъществява „внушена отвън пакостна идея“. Да, тази идея е крайно националистична, шовинистка, нацистка. Но кой, откъде и защо я е внесъл в отоманска Турция? И в този момент постепенно изплува образът на един уж италианец, а всъщност еврейски юрист, познат под името Емануел Карасо. Някои автори смятат, че това е псевдоним.

Sabbatai Zevi , Nathan of Gaza & Yakov Leib Frank - "Jacob Frank" Шабатай Цви (1626-1676) Натан от Газа (16 ?? -?) Якоб Франк (1726-1791) Ротшилди.Три връзки между сатанизъм, зло и пари.
По-важното е, че този пристигнал от Апенините в Солун евреин е в основата на учредяването на Младотурското движение. Той се свързал с турски националисти, чието ядро обаче било съставено от… дьонмета – криптоевреи. Освен това Карасо се впуснал в още една авантюра. Той не случайно бил проводен от Италия от самия Мацини – баш-майстора на тамошните масони, и по всяка вероятност дори началник на Гарибалди.

,,Похода на хилядата", за да нахлуе в Сицилия и два пъти да разгроми по-многочислените сили на бурбонския крал на Неапол.
През май 1860г. червеноризецът Гарибалди, действайки по заповед на Мацини, води своята партизанска армия на ,,Похода на хилядата", за да нахлуе в Сицилия и два пъти да разгроми по-многочислените сили на бурбонския крал на Неапол. Кавур предлага на краля на Неапол Пиемонтско злато и Южна Италия пада пред Гарибалди. Завладяването на Неапол през септември 1860г. обединява Италия начело с Виктор Емануел II от Сардиния-Пиемонт. В същото време британското франкмасонство, което води Втората опиумна война в Китай, започва да насочва опиум към масонската Мафия на Мацини и като защитник на Сицилия го предлага там на Мафията му. Тя се движи зад Гарибалди и британската военноморска флота и установява централата си на острова.През 1861г. Кавур умира и финансирани от британското разузнаване, тамплиерските бунтовници на Мацини принуждават Виктор Емануел II да абдикира. Мацини след това основава Република Италия в Пиемонт. Виктор Емануел II си отмъщава, като основава кралство Италия в Торино през март 1861г. и започва кампания за възвръщането на Рим (която най-накрая се увенчава с успех през 1870г.).


Научаваме още, че италианските масонски ложи в Отоманската империя били събудени от последовател на Мацини на име Емануел Венециано. Същият оглавявал и европейския филиал на еврейската масонска ложа Б’ней Б’рит, която действа до ден днешен. В САЩ нейният ударен отряд – шпиц-командите на нацизма, който винаги е ционистки, се нарича Антиклеветническа лига. Тези нелегални военизирани подразделения – всъщност терористични филиали на израелската армия зад граница – извършват убийства, без да им мигне окото. Такова е „духовното“ наследство на Мацини.



А Емануел Венециано стоял начело и на Всемирния израилтянски съюз – Universal Israelite Alliance.

Както съвсем не на шега отбелязва евреинът Норман Кон:

„Друг такъв [революционен] еврейски център е в Рим – борбата за национално обединение на Италия не е нищо друго, освен еврейски заговор, в който Мацини и неговите колеги са марионетки в ръцете на „неизвестни покровители“.“

Днес напълно ясни: семейство Ротшилд и подчинените им агенти.

Прадядото Шабатай Цви. 



Сабатянски саботаж срещу човечеството

Както е известно на разумните хора с незахлупено съзнание, Мацини заразил с революционни идеи почти целия Балкански полуостров, в т.ч. и българските дейци на т. нар. национално-освободително движение. Но не само. По един или друг начин ги снабдявал със средства. Откъде ги е намирал, след като карбунарите му били „въглищари“ – представители на най-низшите обществени слоеве? Има ли смисъл да отговарям?

Мацини бил в постоянна връзка със заточения в Шумен унгарски революционер и масон Лайош Кошут. Пак той се оказал осъществител на основната връзка с франкмасонството в САЩ. Бил приятел, но напоследък стана известно, че – и подчинен, на най-прочутия американски масон и откровен сатанист Албърт Пайк.Тъкмо Мацини извел Кошут от заточението, финансирал и организирал пътуването му отвъд Атлантика. В замяна, унгарецът се съгласил да закупи половин милион франка от т. нар. италиански заем, осигурен от масоните.

На практика Мацини е един от идеолозите на съвременния републиканизъм – бунт срещу Божествения ред на земята. Именно по негово поръчение Емануел Карасо полага фундамента на тайна организация, наречена „Македония Ризорта“ – „Възкресена Македония“.

„Макар доста подробности да остават поверителни, някои вярват, че щабовете на Младотуркското движение и на „Македония Ризорта“ съвпадат, а британските тайни служби са замесени и в двата проекта… Онова, което е сигурно, е ролята на европейците в изграждането на младотурците и на проекта „Македония Ризорта“ (още от начало едно антигръцко движение).“



„Карасо продължи да играе водеща роля и по време на младотурския режим… Той ръководеше младотурската шпионска служба на Балканите. А освен това по време на Първата световна война отговаряше за доставките на храна в империята.“ Истината е, че доста по-рано, през октомври 1843 г. дванадесет евреи, имигрирали от Германия в бедния ню-йоркски квартал „Ийст Сайд“, се събрали с цел да създадат организация за взаимопомощ на изпаднали в беда люде, като самите тях. Те обединили идеите и парите си в една нова, продължаваща да съществува, влиятелна и същевременно тайна организация, неразделно свързана с ционизма в САЩ. Нарекли я „Б’ней Б’рит“, което ще рече „Синове на завета“.


Емануел Карасо и Ротшилд


Основателят на младотурското движение Емануел Карасо бил евреин от Италия, който членувал в „Б’ней Б’рит“. През 1890 г. в Солун Карасо положил основния камък на тайно общество от типа масонска ложа. Обединил в него млади офицери и държавни служители, повечето от които криптоевреи. Едновременно с това Емануел Карасо осветил масонската ложа „Македония Ризорта“, филиал на „Великия италиански ориент“. Тъкмо тази масонска ложа се превърнала в нещо като щаб на младотурците.

Същевременно благодарение на притежаваните от ционистките евреи медии сред световното обществено мнение е насаден мита за някаква „англосаксонска конспирация“, владеене на човечеството. Англосаксонството е само маска, прикриваща онзи подмолен план за световно господство, който днес вече е в много напреднала фаза.



А твърдения от рода на това, че „Б’ней Б’рит“ била инструмент на Британското разузнаване не само не е вярно. Друга е истината, тъкмо обратната – ционистите използвали Intelligence Service. „Б’ней Б’рит“ е тайно общество от типа на масонските ложи, в което могат да членуват единствено евреи под надзора на кралските фамилии, истинските евреи на Израел. То е повлияно от главния италиански масон на ХІХ век Джузепе Мацини, идеолога на т. нар. нацоанално-освободителни движения.

Връзката със Съединените щати на този подлец, който дърпал конците на Гарибалди и последователите му в Австро-Унгария и на Балканите, може да бъде проследена до главатаря на американските масони от онази епоха, сатаниста генерал Албърт Пайк.

„Една от целите, поставени на „Б’ней Б’рит“ в края на този [деветнадесети] век, била с помощта на други агенти на Мацини да направляват разпадането и разделянето на Отоманската империя. Това била държавата, която британците нарекли „болния човек на Европа“. Исторически погледнато, Отоманската империя предлагала изненадваща толерантност на своите етнически малцинства. Но за да бъде взривена тя, трябвало да бъде заменено с брутално расово потисничество по образеца на Мацини.



През 1862 г., по време на Американската гражданска война, Мацини призовал всички свои агенти навсякъде в или около Русия, да наложат въстанието като [единствения] начин за причиняване на беди на Александър ІІ. Малко по-късно, с помощта на „Млада Полша“, Мацини поставил в Париж началото на младоотоманското движение, като резултат от превода на проекта на Адам Смит. Съвсем за кратко през 1876 г. младоотоманците завзели властта в Константинопол. Те премахнали мораториума върху плащанията по външния дълг [на империята] и изплатили всичко на британците; обявили свобода на търговията и довели в страната англо-френски банкери. Младоотоманците бързо били свалени [от власт]; обаче скоро същата мрежа се завърнала, този път като младотурци. И тяхното управление най-накрая разрушило Отоманската империя.“

Когато учредявали младотурското движение (1899) евреите били Абрахам Аджиман, Менахем Салах Паша, Цивер, Давичон Леви и Давид Кармона били депутати в турския Парламент. В следващия – през 1908 г., еврейски народни представители били Витали Фараджи, Алберта Фуа, Емануел Карасо, Нисим Мазлиах, Йехезкел Сасон, а в сената – Бохор Ешкенази.

На практика възникналият в резултат на Великата френска революция и Наполеоновите войни национализъм, превърнал се в мода особено през втората половина на ХІХ век, бил творение на илюминатите. Те и тайните служби на великите сили, преди всичко британските, контролирали неговите „национално-освободителни движения“. Докато младотурците се мъчели да разпространяват идеите на пантюркизма и панислямизма, както и да градят организации върху основата на тези едностранчиви и антихуманни догми, британците подкрепяли национално-освободителните движения.

В историческия отрязък от време, когато бил извършен геноцидът над арменците, техният агент Ситън-Уотсън подпомагал сръбския национализъм, лейди Дънам – албанския, а либералите братята Ноел и Чарлз Бъкстон – българския. На практика двамата дирели начин за изолирането на Сърбия и България от участие в Първата световна война. През същото това време в Близкия изток действал Томас Едуард Лоурънс, известен като Лоурънс Арабски.

Фактически тъкмо британците насърчавали и арменския национализъм. Те поддържали идеята за отделянето на „Велика Армения“ от Турция, Иран и Русия. И по всякакъв начин подкрепяли заразяването на по-буйните глави с мечтата за нейното осъществяване. Макар да били наясно, че такава държава нямала никакъв шанс да просъществува.



„В действителност нито една от великите сили, включително Британия, не я искали. Но британците заявиха пред арменците, че подкрепят техните планове. По същото време казаха и на кюрдите, че поддържат идеята за „Велик Кюрдистан“. Както показва географската карта, предложените територии на „Велик Кюрдистан“ и „Велика Армения“ почти съвпадали.“

С какво се сблъскваме днес, век по-късно? С подобни размирици и войни пак в същия регион. Отново ни разказват за атаки на кюрди. Как британци и американци ги подкрепят, макар на целия свят да е известно, че главната им организация е откровено комунистическа. Знамената й, редом с някакви кюрдски символи, са декорирани със сърп, чук и лика на убиеца Ернесто „Че“ Гевара. Той не е ли бил първи братовчед на израелския военен терорист Ариел Шарон?


През 1965 г. „Че“ Гевара изненадващо научил от майка си Селия ла Серна на нейния смъртен одър, че по линията на нейния род е… евреин. Да, родителката му се пръкнала в Аржентина, но нейните баща и майка били еврейски имигранти от Русия. Моминската й фамилия била Шайнерман. И не само това, ами „Че“ се оказал и първи братовчед на израелския генерал Ариел Шарон – масовия убиец на палестинци в лагерите Шабра и Шатила.

Бившият министър-председател на ционистката държава е син на Самуел Шайнерман – брат на другарката Ла Серна, родната майка на Ернесто „Че“ Гевара. Истинската фамилия на Ариел „Арик“ Шарон действително е Шайнерман – на иврит: לאירא.

ЩО Е ПАТРИЮДИЗЪМ И ИМАЛИ ТОЙ ПОЧВА У НАС?

ИСТИНСКИЯТ ПАТРИОТИЗЪМ ДНЕС ТРЯБВА ДА Е ГЛОБАЛЕН, НАСЕЛЕНИЕТО НА ЗЕМЯТА СРЕЩУ ПОРОБИТЕЛИТЕ, ЦЕНТРАЛНИТЕ БАНКЕРИ. А НЕ ДА ИМ СЛУЖИ ЗАБЛУДЕНО В НПО-ТА, ГЛОБАЛНИ И ДРУГИ РЕВОЛЮ-ЦИОННИ ДВИЖЕНИЯ ФИНАНСИРАНИ ОТ СЪЩИТЕ

Патриотизм = Патр_иот (-изм) = Петр_иуд (-изм) (2)

От (2) става ясно, че "патриотизъм" - е "Peter, Jude (- изъм)", която е "юдаизъм на Петър" или "юдаизма както той знаеше Петър", познат ни като християнския апостол Кифа = Симеон =Симон бар Иона (бар Иона = Бариона = “Бирон”) = Симон-Петр.

Тъй като Библията е ключът към разбирането на фигурата на Петър какво е свидетелството на Исус за това, "И аз ти казвам на тебе: ти - Петре и на тая канара ще съградя Моята църква" (Мат 16:18).

                              

Това означава, че Петър - първият епископ (където терминът "епископ" - това е Абос_Кааб = силата на възкресението Ka въплъщение) арианската църква, която е една скала, основата, в която като на крайъгълен камък Хор Христ основа земната църква на Aрa, стремящ се да пробие оковите на Земята <= Аламоса, за да излезе и заблести във Вселената като второ, "черно" Слънце-Христос, засенченвайки Всемогъщия Ра. Ето защо юдо-християнските старейшини казват, че в последните дни, слънцето ще погасне, но вместо това ще свети в небето кръст. Именно на Симон - Петър говори Исус: "... не се страхувайте; отсега човеци ще ловиш ... "(Лука 5:. 1-11) Това очевидно води директно за улов на хора/души, които са нужни на дракона змията Aру за усвояване на зърната, които се съдържат в духа на народа на Бa, дадени им по рождение от Бог Ра. Хранещ се с човешкото Ба, във вътрешността на Земята, в същността си = ада, Хор планира по този начин да "увеличи своя енергиен потенциал", което да го направи достатъчен, за да унищожи черупката на Земята и да се освободи от ада. 

Ето на кого са служили т. нар. национал-революционери – на мафията, която в Европа била ръководена от еврейския масон Джузепе Мацини. Христо, братът на Евлоги Георгиев, писал на Найден Геров:
„Да беше тука главният шпионин Теофан Райнов се можеше да го слъжи и нещо или да го понаучи как да се отнесе, но за зла чест го няма, тръгна за Париж, както казват. Че какви ще ги рови и по тамо не знам, сега остава вече ако може да се научи нещо от наместника на Райнов – Касабов.
Прокламациите, що сте видели у Дякона, те се отпечатаха тука от Райнов и Касабов, и се придадоха всичките на Дякона, за да ги раздаде. Дяконът е онзи, дето прави лъжливите писма на Райнова, за да се препоръча, че е добър шпионин, какъвто Райнов, такъв е и Дяконът, и двамата за пари и баща си продават…“
Повторението е майка на знанието. Важи единствено за умните… Останалите? У̀лавите не ме интересуват. „Те са прах, морална пепел в един жесток свят“, както би казал нявгашният главен ционист Хаим Вайцман. Почти напълно сигурно е, че Райнов заминал за Париж, за да се срещне с предводителя на всички европейски революционери Джузепе Мацини, еврейския масон от Италия, началника на Джузепе Гарибалди. Който същевременно бил подчинен на задокеанския масонски предводител, главния ръководител на световната революция тогава, Албърт Пайк, генерал от армията на Конфедерацията – Юга. Онзи, който прокламирал:

„Луцифер – носителят на светлината! Странно и загадъчно име, дадено на Духа на Мрака! Луцифер – синът на Утрото… Точно той ли носи Светлината и със своя блясък и величие заслепява посредствените, сладострастните или егоистичните души? Без съмнение!“

Асоциацията със старозаветното откровение се натрапва на часа и от само себе си:

„И остана Яков сам. И с него до зори се бори някой; и като видя, че не го надвива, допря се до ставата на бедрото му, и се повреди ставата на бедрото у Яков, когато се бореше с него.

И този някой му рече: пусни ме, защото се зазори. Яков отговори: няма да те пусна, докато не ме благословиш. И онзи попита: как ти е името? Той отговори: Яков. Този му каза: отсега името ти ще бъде не Яков, а Израел, защото ти се бори с бога, та и човеци ще надвиваш.

Яков запита, като рече: кажи ми твоето име. А той отговори: защо ме питаш за името ми? (То е чудно.) И го благослови там.“




Ето на кой „бог“ се кланяли дважди скъсвалият с християнството Кунчев и компанията му. Тук преклонението пред „Духа на Мрака“ не е прекъсвало. Неговият лик под формата на портрети на Маркс, Ленин, Левски, Ботйов, Бенковски, Димитров, Живков и пр., все така „красят“ кабинетите на разни началници. Благоговение към твари, които са приемали труда според юдейския закон – като наказание. Мразели са работливите, мислещите, дееспособните. Същевременно са дирили начини да плячкосат онова, което трудолюбивите са постигнали с усърдието си, и да се настанят на техните места. За да доволстват в плюскане и пиянство!






                                     

Тамплиерските европейски революции на Мацини

 Религия и патриотизъм: исторически антагонизъм в настоящия момент


Думата "религия" в словото-Ра има стойност:

Религия = Ra_El_Og (- Ia) (1)

че е, "Ra Върховният Учител след поклонение." С други думи, от гледна точка на речта Ra религиозно е само лицето, което следва повелите на Sun Ra.

От друга страна, понятието "патриотизъм" има и друга различна цел, а именно:
Патриотизм = Патр_иот (-изм) = Петр_иуд (-изм) (2)


От (2) става ясно, че "патриотизъм" - е "Peter, Jude (- изъм)", която е "юдаизъм на Петър" или "юдаизма както той знаеше, Петър", познат ни като християнския апостол Кифа = Симеон =Симон бар Иона (бар Иона = Бариона = “Бирон”) = Симон-Петр.

Тъй като Библията е ключът към разбирането на фигурата на Петър какво е свидетелството на Исус за това, "И аз ти казвам на тебе: ти - Петре и на тая канара ще съградя Моята църква" (Мат 16:18).

Това означава, че Петър - първият епископ (където терминът "епископ" - това е Абос_Кааб = силата на възкресението Ka въплъщение) арианската църква, която е една скала, основата, в която като на крайъгълен камък Хор Христ основа земната църква на Aрa, стремящ се да пробие оковите на Земята <= Аламоса, за да излезе и заблести във Вселената като второ, "черно" Слънце-Христос, засенченвайки Всемогъщия Ра. Ето защо християнските старейшини казват, че в последните дни, слънцето ще погасне, но вместо това ще свети в небето кръст. Именно на Симон - Петър говори Исус: "... не се страхувайте; отсега човеци ще ловиш ... "(Лука 5:. 1-11) Това очевидно води директно за улов на хора/души, които са нужни на дракона змията Aру за усвояване на зърната, които се съдържат в духа на народа на Бa, дадени им по рождение от Бог Ра. Хранещ се с човешкото Ба, във вътрешността на Земята, в същността си = ада, Хор планира по този начин да "увеличи своя енергиен потенциал", което да го направи достатъчен, за да унищожи черупката на Земята и да се освободи от ада.

Исус заявява, че земната църква Ara, която той основава върху Peter като "основата на скала", ще бъде силна и че "портите на ада няма да й надделеят" (Мат. 16:18).

Истинското значение на думите е, че земната църква ще се заключи = заключване, че няма да позволи на хората попаднали в ада, т. е. "портата (л)"/врат-а = брат (а) = "Братята на ада," ловец на които е станал Петър, да се измъкнат от ада, за да се върнат в Sun Ra, т.е., в Рая.

Имайте предвид, че Христос в Евангелията обещания бяха повярвали в Него да не стигне до небето, и "небесното царство" или "царството на Бога." Това са коренно различни концепции, защото Paradise е мястото, където е Ra Ra, където е почитан като бог Слънце и когато Го следват, докато "небесното царство" означава "царство от небето с (а) = Nav_Os (и) "т.е.," царството на мъртвите "," демони ", както Neb_Os = Nav_Os преведени като" Наби = Navy сила "и" Nabii "=" Navii "- е същността на неземните дяволи от света на мъртвите, както многократно преди това е посочвано в публикации на Raabty и както се вижда от L.Gumilev.


Имайте предвид, че Христос в Евангелието обещава на повярвалите в Него, да стигнат не в Рая а в "небесното царство" или "Царството Божие." Това са - коренно различни концепции, защото Paradise/ Рай е мястото, където е Ra, където се покланят на бог Слънце и когато Го следват, докато "небесното царство" означава "царството на Небос(-а) = Нав_Ос(-а)», т.е. "царството на мъртвите", "демони,изчадия на ада", както Неб_Ос = Нав_Ос се превежда като «Набий = Навий сила», а «Набии» = «Навии» - което е същността на неземните дяволи от света на мъртвите, което е многократно обсъждано по-рано в публикации на Raabty и както се вижда от свидетелствата на Л.Гумилев в своите творби. Имайте предвид, че съвременните библейски учени вярват, че "небесното царство" - това е семитско изразяване, което има значение именно за йудеите, но не и за траките. Евреите днес се третират като "учени" якоби "от уважение към Бога" но избягвайки споменаването на името му, ето защо в еврейската литература по това време се съдържат много заменки на съществителното "Бог" с думата "небеса" (например:. 1 Maк 03:18 50; 04:10; виж също Лука 15: 18, и т.н.) Но това просто означава, че йудеите в качеството на "бог" се поклониха на "небето", т.е. на "царството на мъртвите", и затова използвха това слово, когато говорят за обекта на своето богослужение. Ние знаем от историята, че "небето" като "Бог", е почитано от Татаро-монголите, ордата която извърши инвазия на Русия /идваща от портите на Ада, долната земя, Билла Сварга, Агарта/. Според Л.Гумилев, Татаро-монголите практикуват така наречения "тенгрианство" - служене на върховното божество, "Heaven/Небе", който е "Heaven-Отец," тоест "Бог Отец", както по-горе е установено, че думата "небе" е заменена с понятието "Бог". Ето защо един от героите на юдаизма е Joshua = Nabiy_An/Иисус Навин = Набий_Ан, която е "въплътен Набий-човек", който идва от ада, от подземния свят на мъртвите = набиев. В статията си "Русия и Ордата" Ние показахме, че Татаро-монголите са всъщност семитска орда, от биороботи извършващи "Пурим" - арианско завладяването на Русия, където се поклоняха пред Върховния Sun Ra.


Така че, когато Исус казва на Петър: "И ще ти дам ключовете на небесното царство" (. Мат 16:19), ние трябва да разберем, че истинското значение на това, което се казва, е че на Петър е дадено, да отключи портите, за да преминат в ада хванатите арийски земни църковни мъже, След това заключва вратите зад тях, за да ги пази в ада назад, и да не позволи на хората да се върнат в лоното на Всемогъщия Ра, за да не отидат в рая.

Това е един от компонентите на "тайната на беззаконието", която е внимателно скрита от човечеството.

Имайте предвид, че в нашите предишни статии говорихме, че след разпъването на Хор-Христ обединеното преди това арианството в резултат на спорове за божествената си същност, се разделя на юдаизъм, юдо-християнство и ислям(изброени по реда като сега се счита че по "древен произход": юдаизъм уж е "най-древен" от тях, а исляма - "най-младият"), които въпреки настъпилия разкол, в действителност продължават да бъдат "единна земна арианска църква", служеща на интересите на Aрa и неговото идващо въплъщение, които чакат всички ариани: йудеите чакащи Присшествие на Мошиах, християните - Второ Присшествие на Христ, ислямисти - Присшествие на Махди.


Доколкото е разделено на три съставни части арианството от гледна точка на Вселенското противопоставяне на Ра и Ара са единна арианска земна църква продължаваща да служи на общите цели и задачи (това е освобождаването на Хор от ада) и по този начин е построена на един "камък" - Петър, от тука следва , че Петър наистина е този "крайъгълен камък основния принцип", който полага основите на всяка една от трите клона на Църквата на земята на Aрa в сегашния си вид: юдаизъм, християнство и ислям. При това във всеки от тези компоненти/съставляващи Петър е известен с независимо име, въпреки че е във всички случаи става въпрос за един и същ човек. Ако Петър е всеобщо признат в християнството като "първият епископ на църквата", в юдаизма и исляма, Петър е известен като "Мойсей", явяващ се основател на тези ариански култове. Ние разбираме очевиден въпрос от читателя: за юдаизъм всичко е ясно (всички знаем, че Моисей - е основател на еврейската вяра, той беше този, който получи Тора от арианския бог), но къде е исляма? Какво отношение има Петр Моше към Ислама?

Междувременно, в днешната официална историческа наука се приема, че началото на исляма е формирано под силното влияние на юдаизма (това е, Петър, Мойсей), въведени от "Арабия" от евреи имигрирали тук. Така например, на арабския/аравийския град Ятриб = Ясриб = Медина е бил обитаван от три еврейски общности, които са изиграли някаква роля в решението на бягащия от Мека Мохамед, за да се пресели именно тук - бъдещия ислямски пророк се надявал да сключи съюз с иудеите. Смята се, че именно от йудаизма исляма заимства доктрина за един Бог, и много други. Известно е също така, че в бъдеще в някакъв момент Мохамед решително се обърнал срещу евреите, единното арианство се разделя и в Корана са добавени мисли и призиви за изтребление на евреите: "И кажи на Буш: мюсюлманина, о Абдула! Един евреин се крие зад мен - да дойде и да го убие "


(Цитирано от R. Nudelman" загадки, закони и тайни на човешката история ", издателска къща" Феникс ", Ростов на Дон, 2006 стр.161 параграф 1) Имайте предвид, че разкола на враждуващи евреи и араби е ционистки театър, но все пак е намерил своето отражение в Речта Ra, като понятието «еврей» = «ибри» и «араб» = «арав» - езикова антагонисти, но свързани при право и обратно прочитане:

еврей => [вр] <= [рв] = арав/б

Ако думата «ев (-е)р (-ей)» в Речта-Ра означава "въплъщение на последователи Ara", думата «ар_ав» се превежда като "олицетворение/въплъщение на Ara."

Ако името на Исус (= Иса) се среща в Корана само четири пъти, то наименованието на Мойсей (=Musa)Моше - около стотина пъти.

                         



Образът на друида Моисея = Мусы като първия религиозен учител от "веригата пророци" буквално пронизва целия раннен ислям.

На приоритета на Мойсей в създаването на монотеистичните препратки виждане и в самият Мохамед: "До тази книга (., Която е, преди Корана - авт) била е книгата на Мойсей (Тора – авт.)" От Библията знаем, че Петър-Мойсей водил война, наречена Днес "преселение" в опит да завладее "обетованата земя" за иудеите (работата му е продължено от Иисус Навин). По същия начин, обетованата земя се опита да завоюва и Мохамед чиито действия се наричат днес "джихад". Защото [дж] в тюркските и арабски езици съответства на [с] в европейските езици, то думите: изход и джихад = сихад имат едни и същи гръбнак на съгласните [схд] и се различават само по гласни (които в този случай се прилагат от учените произволно по свое усмотрение както в старите дни, написани без гласни), тъй като евреите и ислямистите са ариани/богоборци, тъй като не се покланят на Всемогъщия Ра, и тъй като те в началото съставлявали единен ум/религия, тогава огласяването на думи при тях изначално е трябвало да бъдат еднакви (в противен случай те просто нямаше да се разбират помежду си, и нямаше да бъдат единен ум). При такива обстоятелства, думата "изход" и "джихад" - първоначално е била една и съща концепция, която по-късно е писмено, за да се прикрие единството на арианите в началото на движението, е вокализирано/огласено по различен начин. Може да се заключи, че Петър, Мойсей и Мохамед, заедно са участвали в същия процес, от ъзникнали събития - за спечелването на "обетованата земя", което е наречено в Библията с думата "изход", а в ислямската традиция преминало в думата "джихад". Лесно е да се види, че [схд] може да дава като възможност за огласовка думата "сход", исторически известна във връзка с казаците като единен сбор(войска) за решаване на някои задачи (включително изпълнението на задачите във военна кампания - т.е.", в изход", или "джихад"). Казац(к)и = Kaos_Ak (и), т.е. "Ka величие (= Kaos) господаря", известен още като "бродники" = "брат_Ники", което означава "братята на Ники" (както знаем, "Ник" - едно от имената Hor- Христ), също участвали в арианското движение в обединения ум на иудеи и ислям, за да се възползват от обетованата земя, но след това, като резултат от разделянето на арианството на три компонента, се присъединили в крайна сметка към Nikonianското християнството - обаче, изследването на тези въпроси в момента са отвъд на нашето внимание. Според концепцията на юдейското понятие "изхода от" се предава от словото "шмот", то есть "смот" = "смут(-а)", такя както буквата "ш" преминава в "с" (например: Шломо = Соломон =Шоломонов и т.д.) Оказва се, че когато светската история говори за Смут/раздори в Московията, което също е земя на Ордата от долната земя, ние трябва да разбираме, че става дума в действителност за библейски резултат/изход = "джихад" = "Exodus"= "шмоте", в резултат на който последва срива/разпад на единната арианска религия последвано от сепарация на арианството на юдаизм, ристиенство и исалам.

В съвременната наука е известен древен документ, който е откъс от текст на гръцки език (т.е. византийски), сега наричан "Доктрината на Джеймс", според който накакъв юдеин, Авраам казва на своите едноверци потресаващи новини: "Лъжепророкът ще се появи сред сарацините. Той предсказвал идването на Месия (в оригиналния текст се използва гръцката дума която се превежда като "Месия"), който ще бъде след него. "Аз Авраам попитах един учен човек, Рабби, какво мислите, за пророка, който беше сред сарацините? "- "Той е лъжепророк," ,каза Rebbe с въздишка. ? - Нима пророците идват с нож и на колесница "Започнах да разпитвам, и тези, които са го срещнали, казаха:" Няма истина в този пророк, друга кървава баня. Защото той казва, че държи ключовете на Рая, а това не може да бъде. " Очевидно е, че "учението на Джеймс"/ «Доктрината на Яхова» преминава по същата добре позната библейска история, която разказва Евангелието, а именно, "за ключовете на небесното царство", предназначени за Петър, от Исус (за които в текста на "Доктрината на Ях-Вова/преводачи на Джеймс посочват като за " Ключове към Рая "), изследователи вярват, че учението" за ключовете на Рая "наистина е съществувало в древна арабска традиция, но с установяването на исляма във формата, в която го познаваме днес, тя е обявена за еретична. По този начин, в "Доктрината на Джеймс" се говори за Петър, който в прав текст, е наречен "Месия" идващия след него, действа по същия начин както Мойсей, "които се наричаше Осия, синът на Навий, Исус Навин", която е обявена за Осия ("силен", «пълководец» - авт.), новият" Исус Христос ", неговото възкресение, прераждане, реинкарнация. Оказва се, че апостол Петър е Мойсей, вече можем да го считаме установено документирано.

Тогава Мохамед - е библейският Аарон, брат и саратник на колаборациониста Петър-Моше. В Корана Аарон е пряко назван с името «Гарун» = Карун = Коран, като човек, на който е била предадена свисше книгата "Коран". През Средновековието, ислямистите били наричани с думата "агаряни". Смята се, че името им е било дадено, защото те са потомците на библейския Исмаил, чиято майка е Агар. Въпреки това, ние вярваме, че този аргумент е несъстоятелен, тъй като майчината линия е характерна само за евреите, и абсолютно не характерна за света на исляма, където кръвните линии се поддържат от бащата. Ето защо, ислямистите не може да се наричат с името на майката на Исмаил, т.е. Агар,. това не отговаря на ислямската традиция на правене на родословия. В съвременните езици, има такова "хитра" буква на латински като «H, h». Смисълът на тази буква -е "объркана" за да се прикриват следите на историята, тъй като нейната вариативност при четене е много висока. По този начин, в много езици тя не се чете, въпреки присъствието си в думата. Ние даваме само два интересни примера (в действителност, тези примери са множество), свързани с това писмо. Първият пример - името на един от библейските патриарси, "Авраам", което на латински се изписва като «Авраам». Ако сте прочели по-букви тази думата, то може да бъде написана на кирилица: Абрахам. Съгласете се, Авраам и Абрахам - това са различни думи с различно значение в словото Ra, но които по някаква причина в модерна "филология" са дадени за едни и същи. Втори пример: думата "Фараон", което на английски се изписва като pharaoh, т.е. латинска буква h минава вероятно в кирилица като н. Съгласете се, на пръв поглед, това е - повече от странно. При такива обстоятелства, истинското име на Аарон ще се записва като Аарон, тогава агаряните - тези, които са следвали Аарон (ия) = Агарон(-ом). Ние привличаме вниманието на читателя, че в еврейския вариант изписването на името "Aaron" също се представя именно като Ахарон = Агарон. Всичко си пасва: както открихме по-горе, че Мохамед е Аарон = Aharon, и неговите поддръжници са агаряните. И наистина, в гръцки папируси, датиращи от уж от 642 година, първите последователи на Мохамед се именуват с думата "Maharal/магараи" т.е. ма_Агараи => ма_Агар_ан(-е), който дава добре познатата концепция за "агаряните." Всичко това е скрито с единствената цел да се предотврати възможността да се установи, че Мохамед и библейският Аарон = Агарон са едно и също лице, тъй като в този случай се срива цялата арианска хронологическа скала, предназначена да скрие от нас факта на разпъването на дракона- змията Хора-Христ през 1666 в Волго-Каспийския Итил = Астрахан и последващите след това събитията по реверсирането на Рим и превръщането му в Свят/Мир.



Библията описва разцеплението на единния ариански ум: това се случило точно в момента, когато Петр-Моисей получил Тора от арианския Бога а Мохамед = Аарон = Агарон и неговите поддръжници, повдигнали бунт срещу Моисей и издигнали Златен телец за да му се поклонят. Ето защо името на арабската мюсюлманска молитва е думата "салат" ( = "салят") => то есть"злат(-о)", "золото". Така че агаряните, разбунтували се против Мойсей и неговите поддръжници станали араби, т.е.лингвинистични и реалните езикови еврейски антагонисти. Имайте предвид, че думата "Коран" в рамейската реч се представя като Хор_Ан, т. е. "Хоран, хора (AN)" Независимо от факта, че днес в създаването на исляма официално е назначен Мохамед = Aaron = Аарон "последният във веригата от пророци," Лингвистичния анализ показва, че основателят на исляма беше Петр-Моисей. По този начин, последователите на исляма се наричат с думите "мюсюлмани (-в)," или "мюсюлмански" етимологически свързано с Мойсей Musa:

Мусулман = Муса_Елам_Ан – т.е. «Мус владика (Эл) действие (Ам) човек (Ан)»

С други думи, на «мусулман(-ин)» - това е «Мусл-владика слуга». От друга страна, думата «муслим» = «Муса_Елам» също се превежда като «Мусли-владика оръжие».

Думата «Мус(-а)», прочетено наобратно, дава "Сим", който е част от името на Петър, "Симон". Ако прочетете името на Петър, "Симон", а напротив, получаваме:

Симон <= номис = > «намас» = «намаз» "молитва" е другото име на мюсюлманска молитва.

Тъй като ние открихме, че единната арианска църква е разделена на три компонента, всеки от които служи на Aру, става ясна/обяснима, христианската вяра в Светата Троица, а именно в Отец, Син и Светия Дух, като олицетворение на арианската църква в света: 1. така монотеистичния юдаизъм е оприличен на вярата в Бог Отец. 2. Християнството прославя Бог Син. 3. исляма декларира "Аллах Акбар", което в превод от Речта Ра означава:

Ал_Лох Ак_Ба_Ар – «Всевшния (Ал) Ничто (Лох) – който е властващ (Ак) дух (Ба) на мрака (Ар)»,

С други думи, ислямът се покланя на Бог Дух, или "Светия Дух на мрака" от гледна точка на православието. В действителност:
ислам = Йис_Эл_Ам, то ест «не-сущег(нечист) (Йис) бог (Эл)- то есть «бога-духа»- оръдие (Ам)».

Оказва се, че модерната арианската църква в света е един вид змия-дракон с три глави, названието на които е: юдаизъм, християнство, ислям. Това е прословутата арианска "Троица", на които се молят, и католически, и православни свещеници.

Това служи на триглавия змей Хор, ето защото в руските и български приказки, той е наречен Serpent Gorynych/Змей Горянин. Един от възможните преводи от Словото-Ra на термина "Dragon" е:

Dragon/Змей Горяныч/ин = Сим(-ей) Хор_Ан_Ич/Ин - «Симитския Хор човек слава, величие»

Концепцията за "Петр" като основател на съвременните направления на Arian култ, е наистина "крайъгълен камък" на който е построено арианството в света, е отразено в стойностите на езици значенията «отец-основател», «основоположник», «старши» и т.д. Тъй като буквата "п", "р", "т" преминават една в друга, то думата "Петър" дава редица деривативни понятия за едно и също лице, например: Петр => Падре => Фатер => Татер => «татар»,това означава, че именно от Петър дойдоха татарите и тяхната арианска Ордата от Ада напада РускиЯ Paradise. В началото на тази статия, ние показахме, че понятието "патриотизъм" - е просто един "юдаизъм на Петър," арианско служене на "Фатер" => "Отечество", т.е. зоната, където юдаизма е издигнат до равнището на Peter ариански култ на поклонение на Ару. Ето защо "патриотизъм" се нарича "последното убежище на негодниците." по света. Така че, когато днес се тръби за "патриотизъм" като услуга за Родината ,това е преднамерена лъжа, замествайки концепцията/подмяна на понятия/, доколкото «Родина»,"Роден край" - е Ra_Te_Ana, т.е. територията на Земята, където се покланят на слънцето Ра Разпнатия. В Русия днес, Sun Ra Разпнатия не служи нито богослужение, но тъй като страната, в която живеем, не е "родина" от гледна точка на Речта Re. Днешна Русия - е арианско "Отечество",«фатерлянд», където се поклонят на "юдаизъм Петър", което е "патриотизъм", който се опитва да се изведе в абсолют.

Ариан, изоставяйки услугата на Всемогъщия Ra Ra променил религията на различни заместители, призова за създаването на изкуствени идоли поклониха под формата на земни площи, територии на държави обитавани от някои народи. Тази религиозна ерес арианите наричат свой "патриотизъм".

Но поклонение е необходимо, не на държавите, не на измамния юдо-масонски "патриотизъм" а на Висшия Sun Ra,Творец.

В тази връзка, ние вярваме, че събитията, които се провеждат в момента в света - ще доведат до наистина начало на истинска Революция = Раав_Элос (-ии), на Ра на Въплъщението на Върховните сили. Те ще бъдат от полза за всички, които приеха Ra, покланят му се на Него, които целят да съживят Раав и Рим.

Какво се случва в Украйна и Сирия - удар по арианския световен ред, съществуващ от 1666г , срещу арианската геополитическа система , основана на лъжи и беззаконие.

Както знаете, Никонианската чума дойде в Северна Русия от Украйна, която, от своя страна, е бил отнесен от Ордата.

Това е символично, че от Украйна сега, след повече от 300 години, започва прочистване започва демонтаж на системата.

Когато виждаме как обикновените хора, без навеждане, под куршумите на снайперистите, получаване на куршумите в лицето, и без да напускат своите позиции, ние разбираме - нещо се е променило в мозъците на тези хора, те са движени не от пари и лъжата на всички руски и украински йудейски телевизионни канали.

Украинците също са водени от желанието да се спасят от "юдаизма на Петър", от хасиди и равини търгуващи с жива плът, от банкери изкупуващи земите им с пари без покритие, за изграждане на собствения си живот, свободата си, бъдещето си. Да се отърват от системата на йудеиската световна банкерска мафия, от крадците и клептокрация.

В Корумпирани съдилища, в корупция в правоприлагането в чиновническо блюдолизачество, в тоталната поквара, в беззаконието, в всичко това няма истина. Да се защитава всичко това - не е по-малък грях, отколкото да се създава. елита от продадени души на юдоарианите наивно си мислят, че ще се защитават със силата на оръжие. Те мислят, че ще удържат. Така ги вдъхновяват техните свещеници. Но няма удържат на тази истина, скрита от тях в свещенните писания, които самите те фалшифицираха/реверсираха.

Ние вярваме, че в процеса на освобождение от арианството, който самото то започна в Украйна няма да се спре, защото никой не може да спре Всемогъщия Ра, сами ще отсекат клона на който стоят.

Нашият съвет към всички халдейци подлъгани в остарял "патриотизъм" - спасете се докато не е твърде късно, все още е възможно, деня на разплатата е близо, чуват се стъпките му. Покайте се в своето арианството и приемете Всемогъщият Рa застанете на страната на Ра и му служете

А за тези, които не се страхуваха и говориха открито срещу системата да кажем - Слава на героите!

 

 " Йудеите няма да се поколебаят да потопят целият свят в войни и хаос, като земята трябва да остане тяхното наследство
. "  

 ВОЙНАТА Е ЕВРЕЙСКА ЖЪТВА .В източната част на Украйна, бе невероятна война, в която два рускоговорящи народа се избиваха помежду си, както поръчките им даваха хора, които общуват помежду си на иврит
.




На санскрит Kali Yuga означава „Епоха на демони” или „Епоха на поквара”. Юдаизма свършва историята с момента в който антихриста започва да владее, и сочи царството на злото за вечно.
След като Юдеите имат достъп до всички свещенни писания и предксазания, както и тотална власт над нас, те чинно изпълняват ролята си и стриктно се придържат към плана. Дори може да се каже че умишлено изпълняват предсказанията ако погледнем на тях като списък с неща които злото трябва да направи.



Йехова не е бог и няма нищо общо с вселенските енергии; той по-скоро е демон на частна практика. Ето го дух Йах:

20. После излезе един дух, застана пред Господа и проговори: Аз ще го примамя. И Господ го запита: Как?
21. А той отвърна: Ще изляза и ще бъда лъжлив дух в устата на всичките му пророци. Тогава Господ каза: Примамвай го още и ще сполучиш; излез, направи така.
22. И така, сега Господ е вложил лъжлив дух в устата на тези твои пророци, обаче Господ е говорил зло за тебе
2 Летописи 18
Дали в човешкото съзнание местата на Бога и Сатаната не са разменени? Ако се доверим на Джон Бейнс и неговата книга "Звездният човек", поне в Йудео-християнската култура е точно така: "Преданието, поддържано от великите херметични учители твърди, че в съдбовен момент от историята на човечеството, един силен "диаболичен Архангел", ако можем да се изразим така, успял да преодолее окултните защити на планетата, като предизвикал голямо безредие. /.../ Както сочат херметическите летописи, пряката, макар и неволна причина за тази катастрофа, която и до днес има отражение върху нас, е Мойсей. /.../ След дълги приготовления в пълно усамотение, Мойсей извършил ритуалната церемония с магически слова и съответни заклинания. Настъпили необикновени атмосферни и електрически явления, появило се изумително същество и Мойсей потреперил от страх и ужас, поради огромната сила, която то излъчвало. /.../ Представил се като Й. и пожелал в знак на сключения съюз, всички негови последователи ритуално да се подлагат на малка хирургическа операция с леко кръвопускане. /.../ По-късно Й., окултната сила зад друида Мойсей внезапно променил похватите си и започнал да проявява странни искания, като всички имали общ знаменател - кръвопролитие. Мойсей изпаднал в ужас и започнал да разбира каква грешка е направил, защото осъзнал, че "божественият ангел" всъщност е "ангел на мрака", пълна противоположност на сияйната сила, която той опитвал да призове. Този "пъклен ангел" членувал във воинството на сенките - вампир, който се хранел с човешка кръв - субстанция, заредена с виталност от Божествената Искра. /.../ Във Вселената има много същества като Й. За щастие магнитните защити на планетата са непреодолима бариера за тях. Но магическият обред на Мойсей отворил вратата и разчистил пътя, по който Й. успял да проникне до Земята. /.../ ... ще трябва да разкрием, че това древно, отмъстително и злобно същество изгонило младия дух от земята и се въплътило там на неговото място. Събитието поставило начало на една кървава ера за човечеството."
Йехова /IHWH, Яхве, Саваот - нека си го кажем направо/ се страхува да не загуби престола, узурпиран от него. Йехова е дал на своите слуги заповед: "В атака!" И те атакуват, строят техния Нов световен ред, който не е нищо друго, освен увековечаване на старото Зло. "Божествените" демонически ритуали на духа Йах/Яхве/, в глава на юдейската библия- "Езикил", което на Английски език по-точно би звучало "Easy-Kill":
5 А на другите рече, като слушах аз: Минете подир него през града, та поразете; окото ви да не пощади, нито да покажете милост;
6 старци, юноши и девици, младенци и жени избийте съвсем; но не се приближавайте при никого от ония, върху които е белегът; и започнете от светилището Ми. Прочее, те започнаха от старейшините, които бяха пред дома.
7 Тогава им рече: Осквернете дома и напълнете дворовете с убити; излезте. И излязоха та поразяваха в града.
8 А те като поразяваха и аз останах, паднах на лицето си, извиках, и рекох: Горко, Господи Иеова! ще изтребиш ли всичките останали от Израиля като изливаш гнева Си върху Ерусалим?Езекиил 9.

Масово клане на отрочета(особено мъжки)е най-най-любимото
занимание и специалитет на заведението "Йаху-Аллаху".
Трудно бихте трогнали "любящ християнин", който следва библията,че любовта на Авраам към първородният си син, минаваща презбащиният нож към гръклянът на синът, била не толкова"божествена", колкото любовта на Йах и йудеите към Христос.
Садизмът у йудеите заставя християните да бъдат мазохисти. Наблюдаваната вакханалията тука тече с пълна сила.
Понеже са в тамас(невежество), обладаните от дух Ах и Йаллах яростно отричат всичко човешко. Проблемът с достигането на Божественото е, че не трябва да се отрича човешкото, а да се над-могне. Възходящата градация е дух-демон-животно-човек-дев-Бог.Къде се намират обожателите на Яхова и Йаллах?...
Тези невежи, не знаят, че колейки човек или животното, си подписват чек за аддхо-локас(адските планетарни системи)където ги очаква техният Бог.
13. и когато "господ", твоят "бог", го предаде в ръцете ти, тогава да поразиш всичките му мъжки с острието на меча;
14. а жените, децата, добитъка и всичко, което се намира в града, всичката плячка от него да вземеш за себе си; и да ядеш от плячката на неприятелите си, която "господ", твоят "бог", ти даде.
15. Така да постъпваш с всички градове, които са много далеч от тебе, които не са от градовете на тукашните племена.
16. А от градовете на тези народи, които "господ", твоят "бог", ти дава за наследство, да не оставиш нищо живо,
17. а да ги обречеш на унищожение: хетите, аморейците, ханаанците, ферезейците, евейците и йевусейците, според както "господ", твоят "бог", ти заповяда; Второзаконие 20



И който побеждава и пази делата Ми докрай,
нему ще дам власт над езичниците,
и ще ги пасе с жезъл железен;
като глинени съдове ще се строшат,
както и Аз получих власт от Отца Си;
и ще му дам утринната звезда.
От-кровь-ение на Йоана 2:26-28


Аз, Иисус, изпратих Своя Ангел
да ви засвидетелствува това в църквите.
Аз съм коренът и родът Давидов,
утринната и светла звезда.
От-кровь-ение на Йоана 22:16


ААа, така!! Ето това е наградата от спазване на Астралната религия - Библейско Християнство
(Нов Юдаизъм)- плагиат от езичници, но ще наказва ...... пак езичниците!!

Защо се казва, че Абрахамизмът е племеннен култ за вяра в духове? Защото става дума за "вяра в гуната на мрака и невежеството-ТАМАС". (виж 17 глава Видове вяра от Бхагавад Гита )
Възкресение от мъртвите на зомби от Яо

50. А Исус, като извика пак със силен глас, издъхна.

51. И, ето, завесата на храма се раздра на две отгоре додолу, земята се разтресе, скалите се разпукаха,
52. гробовете се разтвориха и много тела на починали светии бяха възкресени,
53. които, като излязоха от гробовете след Неговото възкресение, влязоха в святия град и се явиха на мнозина.

Матей 27 БОЛШИНСТВОТО ОТ ЮДЕО-ХРИСТИЯНИТЕ НЕ ЗНАЯТ, ЧЕ ПОЧИТАНЕ НА БИБЛЕЙСКИЯТ ХРИСТОС(КОНСПИРАЦИЯ НА РИМСКАТА ИМПЕРИЯ) ТЕ ПОЧИТАТ ПО ЗАОБИКОЛЕН НАЧИН ЛЕМУРСКИЯТ КУЛТ КЪМ ПЛОДОВИТОСТ И СМЪРТНОСТ:
Лемурия-Централна Африка-Арабският Полуостров-Палестина-Римската Империя-Европа.


Дали се молите на ПРАВИЛНИЯТ ХРИСТОС, а не на дух Йах, защото "Алле-лу-Йах" в "От-кровь-ението" показва, че кранчето за топлата вода има синьо кръгче и ви чака изненадващ леден душ....?!...

Ето го дух Йах:
20. После излезе един дух, застана пред Господа и проговори: Аз ще го примамя. И Господ го запита: Как?
21. А той отвърна: Ще изляза и ще бъда лъжлив дух в устата на всичките му пророци. Тогава Господ каза: Примамвай го още и ще сполучиш; излез, направи така.
22. И така, сега Господ е вложил лъжлив дух в устата на тези твои пророци, обаче Господ е говорил зло за тебе
2 Летописи 18

Съвсем вероятно и логично и факт:
Византийско-Римското Православие на Константин е наредило ТУК Вуду-култът за секта наравно до Кришна-съзнание, като попадащо в "инославните" "ловци на души". Доколкото си спомням, Той Самия Христос-Галилейски казваше на палестинските рибари :"Елате сега да ви науча не как се лови риба, а как се ловят душИ".
Ма то Христос Галилейски не е проповядвал не-брахмански(а-брахамски)афро-близко-източен тамастичен култ, но другарите- братя Право-верни и Кръво-славни нещо не искат да си излизат от тинята на мрака....?



Имайте предвид, че Христос в Евангелието обещава на повярвалите в Него, да стигнат не в Рая а в "небесното царство" или "Царството Божие." Това са - коренно различни концепции, защото Paradise/ Рай е мястото, където е Ra, където се покланят на бог Слънце и когато Го следват, докато "небесното царство" означава "царството на Небос(-а) = Нав_Ос(-а)», т.е. "царството на мъртвите", "демони,изчадия на ада", както Неб_Ос = Нав_Ос се превежда като «Набий = Навий сила», а «Набии» = «Навии» - което е същността на неземните дяволи от света на мъртвите, което е многократно обсъждано по-рано в публикации на Raabty и както се вижда от свидетелствата на Л.Гумилев в своите творби. Имайте предвид, че съвременните библейски учени вярват, че "небесното царство" - това е семитско изразяване, което има значение именно за йудеите, но не и за траките. Евреите днес се третират като "учени" якоби "от уважение към Бога" но избягвайки споменаването на името му, ето защо в еврейската литература по това време се съдържат много заменки на съществителното "Бог" с думата "небеса" (например:. 1 Maк 03:18 50; 04:10; виж също Лука 15: 18, и т.н.) Но това просто означава, че йудеите в качеството на "бог" се поклониха на "небето", т.е. на "царството на мъртвите", и затова използвха това слово, когато говорят за обекта на своето богослужение. Ние знаем от историята, че "небето" като "Бог", е почитано от Татаро-монголите, ордата която извърши инвазия на Русия /идваща от портите на Ада, долната земя, Билла Сварга, Агарта/. 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар