Последователи

сряда, 2 декември 2015 г.

Учението на Ра/ Какво е АР

Древната система от понятия е много проста и ясна визуално. Големият взрив на Слънцетое станал в резултат на въстанието срещу Рa. По този начин, силата бунтуваща се срещу Рa е враг или антагонист, ето защо името на антагониста е противоположно на четене на името "Ra":

Ра <= Ар (2.2.1)


Уравнение (2.2.1) в древната Реч Ра  обозначава врага, антагониста на Рa, древния Ара, изхвърлен от небето в бездната. Това означава, че обратното прочитане в Речта Ра първоначално е било израз на отричането на Рa като Всевишния, "лингвистичен антагонизъм." За арийски езици появили се много по-късно, поради отказа на човечеството от поклонението към Рa, противоположна интерпретация вече не винаги ще има обратен смисъл, доколкото арийските езици са конструирани по такъв начин, че да се премахне изцяло в човечеството памета за поклонението към Рa като Всемогъщия, така че дори при обратно четене да е невъзможно да се възстанови словото Рa.

За щастие, на арианстващите това не се е удало напълно , следователно, независимо от "тайната на беззаконието", е възможно да се пресъздаде, да се реконструира оригиналното изказване  в речта Рa и присъщото и значение.
Друга вокализация на думата "Ар" са опциите: Ер, Ир, Ор, Ер, Ур, Юр, Яр.
Вече сме близо до основата, върху която е изградена цялата "тайната на беззаконието" на световната история. Факт е, че когато Библията казва, че в някакъв момент, човечеството падна в греха на отстъплението, това означава, че то съзнателно, преднамерено се е извърнало от Бога, от своя Създател, който е Слънцето Рa,  заменяйки Ра с нещо друго.
Възниква въпросът: какво или кой е?
Във Формулата (2.2.1), ние открихме, че Aр е противник на Рa, враг, обърнал се срещу него. След Големия взрив, бунтовниците са разпръснати по всички кътчета на Вселената, и бяха за наказание оковани затворници в материята. По този начин, ако Sun Ra е във връзка с нас, земляните, в простора, на небсния свод, и се явява  визуално наблюдаемо, и затова е съществуващо/видимо,... неговия противник антагонист Ap е окован, затворник в плен на материята, и е визуално невидим, скрит за наблюдение от хората в оковите на материята, и затова е несъществуващ-несущий.
Ако понятието същност, съгласно (2.1.2) се изразява в думата от словото Рa "Сий", то противоположното му понятие е не-същност по аналогия с (2.2.1)и  ще бъде изразено с думата "Йис":

Сий <= Йис (2.2.2.)

Уравнение (2.2.2.) се явява  фундаментално, свързващо концепцията за същността и не-същноста като две противоположни вещества. По този начин, сравнявайки формулите (2.1.2), (2.1.3) (2.2.1), получаваме следното важно утвърждение (2.2.2.):

Ра_Сий <= Йис_Ар (2.2.3)

Уравнение (2.2.3) отразява, посочения по-горе постулат, че антагонистичния противник на Рa е не-сущий Aр. Ако Pa е Сий,  то Ар е Йис. В един момент на Земята се появява една общност от хора, които се отказват от  Рa като Върховният Творец, и престават да Му се покланят. Тези хора са дошли до вярата да считат за създател Universalния враг на Рa, неговия антагонист несъществуващия Йис_Ара  и се поклонили на не-сущия  Йис_Ара като бог. От древни времена, гласните на писмото се пропускат, а след това формулата  (2.2.3) може да се представи като:

Йис_Ар => Йиср => Иср, или Изр (2.2.4)

Отивайки малко по-напред, тук ще се въведе още едно понятие за словото Ra, а именно думата:

Ал = Эл = Ил(-ь) - означаващо "Творецът", "Доминанта", "Всемогъщият" (2.2.5.)

Като се има предвид формулите (2.2.3), (2.2.4) и (2.2.5.), Заедно, можем да установим, че отстъпниците, които отхвърлиха ГОСПОД Рa в полза на Йис_Ара, започнаха да възприемат като свой Създател Эла = Ила. Именно така е създаден библейския "Израел":


Йис_Ар => Йиср => Иср + Ил = Иср(-а)_Ил = Израиль (2.2.6)


-Което може да бъде преведено като "не - същ Aр Създател" От друга страна, буквата (-а)  може да бъде отнесена към думата "Ил", а към думата "Ил", тогава терминът "Израел" може да бъде представен от гледна точка на Рa под формата на :


Израиль = Иср_а-Иль (2.2.7)


Тъй като частицата "А" преди думата както е известно на човечеството от древни времена, има ролята на отричане, думата "добре Ile" означава "противник Ил", че е "враг на Създателя." От друга страна, смисловия антагонист на Създателя е Разрушителят. Това тълкуване на формулата (2.2.7), най-добре отразява същността на библейската дума «Израиль» като съобщества от хора следващи не-сущия Аром,  или  Йис_Аром = Изр(-ом) а-Ил(-ом), или Изр(-ом) Destroyer противник антагонист Creator (под "Творец", разбира се, в речта Ra Рa се отнася към себе си). По този начин, ние даваме следния превод на библейския термин "Израел":

Израиль = не-сущий Ар (или Йис_Ар = Изр), Разрушител и противник на сущего Создателя Ра (2.2.8)

Превода на формулата (2.2.8), идеално корелира с Библията. Припомнете си, че Бог е дал на Яков името "Израел", защото той се бореше с Бога (Бит32: 28). По този начин, името "Израел" е свързано в Библията с антагонизъм, с противопоставяне на Бога. Същото значение, получихме, с превода на думата "а-Иль" като "враг на Твореца", че е "борец с него", или "Разрушител". Името "Израел" е поело  върху себе си общност от хора, които са последвали  не-сущия Аром = Йис_Аром, враг на Сущего Рa. И така в момента всички големи световни култове се покланят на несъществуващия/нереален  Йис(-а).  Например: - християните се покланят на Христос, който е  Йис - мюсюлманите следват "ислям", което е Йис_Эл_Ам (в речта Ра  това означава, че "не сущия Йис(-а), оръдие на Създателя ") - иудеите служат на  Йис_Ару като отричащ Всемогъщият а-Ил(-ю), т.е., на "Израел".

Руските читатели, повечето от тях, не са запознати с предписанията на арийските възгледи като цяло и на Талмуда и Кабала по-специално, тъй като тези въпроси от страна на общественото съзнание са внимателно скрити, прикрити. Поради това, в хода на презентацията, ние ще направим някои общи наблюдения, познаването на които ще помогне на читателя да научат материала на настоящата работа. Така например, в юдаизма се смята, че всички евреи са като магарета на гърбовете си, от век на век, донасят по един еврейски Месия, те го наричат Машиах, който се осъзнава от тях като не-сущий дух който се отнася до световното еврейство, както Христос до Църквата. Както е публикуваната в държавата Израел еврейска Библия на руски думата "Израел" се изписва като "Йысраиль", т. е. напълно същото като по-горе ни е дал разум на Израел като общност от хора, служители и следващи не-чувстващия Yis_Aru. Всеки евреин смята себе си за неделима част, частица от Йисраилски духовен обект от най-високия ранг, главното действащо лице на еврейското пространство. Йисраил е църквата на евреите, както и Христос е християнската църква. Религиозните евреи вярват в "Господи, Боже Йисраиля " като техен покровител, докато християните,  вярват в Христос. Припомнете си, че Йысраилем = Израел е наречен в Библията, Иаков = Яков или Яхов. В глава 5, ние отбелязахме, че древните египтяни наричат думата Ях = Йах = Иях Луну. Както следва от Библията история на древните евреи, е тясно свързана с Египет: в Египет евреи дойдоха, при Jacob/Иакоб = Израел, после евреите излязоха от Египет, в рамките на Мойсей. Времевата разлика между първия и втория случай се предполага, че е около 430 години. Тъй като Ях  - е луната, то името Yahov = Яков означава "Лунно въплъщение" (повече за това по-късно) Яков е Израел = Йисраил, и всички евреи се поклониха на Йысраилю, почитайки го за Машиах, или Месия, така че всички, както древните така и модерните евреи се покланят на Иаков = Яхов, т.е. Лунно въплъщение, в чест на Лунно въплъщение на Машиаха, или Месията. Тоест евреите от Египет, които Мойсей изведе. Думата "Мойсей" на английски звучи като "Мозес" или "Мосес". Очевидно е, че в първия случай след буквата "М", е използвана вокализация "ои", а във втория случай се прилага вокализация "о". Тъй произношенията "Мойсей" и Мосес " се смятат за еднакво валидни и приемливи, то можем да ги приемем  за тъждествени, т.е. да приемем, че ои = о. При такива обстоятелства, думата "Мойсей" е допустимо да се огласи като "Мосей", че е "Мосий" или Мосия» = Месия = Мессия логическа верига от езикови конструкции която ни доведе до това, че:

Моисей = Мосес = Мосей = Мосия = Мессия (2.2.9)

Очевидно е, че Мойсей даде на евреите Закона/Завета, и по този начин Новата Вяра в него, и който изведе евреите от Египет, древните евреи, разбира се,  Месията, което произтича пряко от анализа на езиковите структури, но щателно се скрива от съвременните библиисти и историци на религията. Чрез анализ на веригата от думи Мессия = Мосес = Моисей = Моиссей, можем да видим, че такава структура може да се представи като:

Моиссей = ма_Йис_Сий – «мой не-сущий Йис, ставщ сущим 
Сий(-ем)» (2.2.10)

Формула (2.2.10) изрично посочва, че на терминът "Мойсей" е прехвърлена декларацията: ". «не-сущий дух Йис е-въплътен в човешкото тяло, което е, да се превърне в Сущим Сий(-ем)" Водени от горното, какво пречи да се идентифицира с Иакова = Яхов(-а) = Израиля = Йысраиля = Израел, който е въплъщението на Луната, или "несъществуващия Йис_Ара, враг на Твореца," с Мойсей,   т. е. с "несъществуващ нечист дух Йис (ия ), който е станал Сущим/Матриализиран Сий(-ем)"? Отговор: нищо друго освен хронологичните твърдения на Библията, че между пристигането на евреите в Египет с Иаков = Израел и  изхода им от Египет( значително умножени) с Мойсей се крие във времевия интервал от 430 години. Ние няма подробно да обсъждаме въпросите на историята, ние отбелязваме само, че напълно споделяме мнението на "Фоменко"  за изкуствено удължаване от "науката" на историята, и затова вярваме на информацията от Библията за периода от 430-години между влизането на евреите в Египет и излизането по-късна интерполация в библейският текст, отнасящ се към XVIII век. Следователно, можем да напишем следната идентификация:

Иаков = Израиль = Моисей = Мессия (2.2.11)

Какво имаме? Оказа се, че преди много време, но не толкова дълго, колкото би се искало на съвременните "учени", когато на Земята навсякъде е господствовала религията на Sun Ra, някакъв човек провъзгласил себе си, и е бил приет от своите привърженици за Лунно Въплъщение = Яхова = Яков, който започна да се бори срещу Твореца, Създателя на Ра, така че имаме второто име на Израел, което означава, че той е не-сущий Йис_Ар, или а-Ил, който отрича Твореца. Тъй като той е въплътен в човешка форма, а след това от несъществуващия  Йиса  той става съществуващ, или  Сий(-ем). Поради това, поддръжниците си към него прилагат езикова формула: "Ma Yis_Sy" = "Мойсей", преведено от словото-Ра като "мой не-Сущий въплатил се и (станал Сущим)" Този човек с немногочислени извънземни- "евреи" дойде в определена област в света наречена "Египет", където обърна в своята вяра в Йис_Ара  значителен брой живеещи там раев=раи'я, след което тези  раи'и станали ари'и = "евреи", образували, по този начин "Израел". В резултат на това броят на "евреите", първоначално дошли в Египет многократно се увеличил. "Евреите", обявиха/провазгласиха довелия ги в «Египет» Иакова = Израиля «Моисеем» = Мосесом/ Мойсей или Месия, а след това под негово ръководство излязоха от Египет до небето, за да завладеят Ra_Ama = Рим, който в крайна сметка, в резултат на предателство и отстъпление от Ra падна и се превърна в днешния модерен свят, който се руши пред очите ни, не успял да понесе изначално заложените в основата на създаването си лъжи. Във тази връзка  е невъзможно да се разберат истинските причини за Arianската стратегия без да се прибегне до теологията, и всеки опит да се изключи теологическия въпрос за богословския дискурс само задълбочава проблема, а не го разрешава. Имайте предвид, че тълкуването на думата "Мойсей" = "ма_Йис_Сий" наобратно дава следния резултат:

Моисей = мa_Йис_Сий <= Йис_Сий_Ам = Йис_Сим

- Което означава, че "не съществуващ ("Йис ") сущий или въплътен (" Сий "), е ръка или инструмент (" AM ")," или ", който е не-сущий Сим". Оказва се, че "Мойсей" е "Сим" в обратно четене. На читателят ще бъде интересно да узнае, че буквата "Й" се предава на латински вероятно с «J», например: Йисус = Jeses. При това латинското «J» в някои езици, като испански, се произнася в началото на думата като Руската буквата "Х", така че думата "Йисус" на испански звучи като "Хесус" и се явява разпространено  мъжко име. След написването латинската дума "Йис_Сий_Ам" =Йис_Сим и прочитайки го в испанско звучение, получаваме:

Йис_Сим = Jes_Сим = Хес_Сим = Хассим = Хашим = Касим (2.2.12)

Това означава, че "Мойсей", при обратно прочитане  дава "Касим." Ако (2.2.12) се прочетете отново наобратно, т. е. да се върнем в изходно състояние, то ще бъде "Мисак" = "Месек" = "Мосок" = "Мосох, Мешек" = "Машиах, Месия" може да се заключи, че:

Моисей = Мосак = Мешек = Машиах
а при обратно прочитане <= «Хашим» = «Касим» = Казим, или Козма = Кузма(2.2.13)


От (2.2.13) следва, че библейският Моисей, от една страна, е Мешек = Мосок, който според легендата, основава Москва, от друга страна, той е Козма, или Кузма. Знаем само една историческа личност на име Козма = Кузма също тясно свързана с Москва -  Кузма Минин, който освобождава Москва от "полските нашественици", а след Освобождението участва във възстановяването на почти напълно опожарената  Москва, всъщност същото както при библейския Мосок , който основава Москва." От проведения лингвистичен анализ може да се направи очевидно заключение, че библейският Моисей е легендарния Мосок , Месията/Машиах, който чакали иудеи известен още като Козма Минин, или = Касим Хашим. Малцина се замислят за това, че думата "Mosok" или "Mosquito", даваща името на града "Mosk (-wa)" на английски се изписва като «джамия/mosque» (при превода от латински на кирилица се получи "Москва", защото, Първо, Латинското «u» 
през Средновековието е еквивалент на буквата «v», и второ, на латинското звучене, еквивалентно на руското звучене  "у", а сега преминава в кирилицата с буквата "в": Watson = Ватсън, way = уей = вей и т.д.), които в руски звучи като "Mosquito" и е в езиковия смисъл на "джамия", т.е. религиозна сграда за администрацията на вярата на исляма на английски език.Откъдето името на града "Москва" всъщност се превежда като "джамия/мечет"? Ние вярваме, че това е възможно само при едно условие: че Мойсей = Mosok = Mosk <= Козма Минин, възстановил от руините този град - един от основоположниците на ислямската вяра, заедно с Магомед = Махамед = Мохамед именно затова култовото поклонение на исляма, тоест мечет/джамия, е кръстено в чест на него, с думата  "моск, Mosquito". В допълнение, последователите на исляма на английски се наричат "муслими", а по руски и "мусульман(-и)." Като се има предвид, че наименованието "Мойсей" в исляма се произнася като "Муса", откриваме, че:


«мусулманин» = Муса_Ал_Минин – то есть «Мусы Всевишния Минин»,което ясно означава следване на адептите от исляма именно след Муса.

От учението на исляма знаете, че вярващите следват пророка Мохамед, който е "последният във веригата от пророците." После се оказва, че самият Мохамед сам е следвал  Musa, или самия той е Мойсей. В подкрепа на тази теза ние представяме някои доказателства. Например, трите имена на Мохамед (без включване на цялото родословие) е Абул-Касим Мохамед, който е дори на официалната версия на историята се признае, че Мохамед е "Абул" = "въплътени" Касим = Хашим или въплътена Мойсей = Моск = Месия/Машиах в обратна четене. В допълнение, майката на пророка се нарича Амина бинт Уахаб.  Спомнете си, че в зората на исляма, евреи и ислямисти бяха първоначално една общност, която е един "УМ". Доколкото поколенията в юдаизма се водят по майчина линия, а "руската история" писана в XVIII - XIX век никак не е руска,  първо в Русия, а след това и в световната историята  Мохамед, който беше Абул Касим (ия), премина под името "Касим." И тъй като по майка, той е син на Амина, което означава "Аминин син ", иудейските историци го записали като "Аминин." Получи се израза: ". Касим Аминин" След това буквата "А" в началото на думата "Аминин" лингвистично е свързана с думата "Касим" и се получи:


Касим Аминин = Касим_А Минин = Касима Минин = Косьма Минин (2.2.14)



Така Абул Касим Мохамед, син на майка си Амина, може да стане официалния в руската и световната история "Козма Минин." Това отчасти обяснява странния факт, за самоличност от такава величина като Козма Минин, които е един от стълбовете на руската държавност, днес руската историческа "бюрокрация" почти нищо не знае: след царуването на първия крал на династията Романови, за бъдещия Минин знаем малко, той сякаш изчезва от историята. Това е разбираемо, ако  вземем предвид, че Козма Минин е Мохамед, който е известен на мнозина. Тъй като Мохамед -е един "Касим" = "Хашим", последователите му твърдят, да се наричат потомци на пророка, т.е."най-Хашемитите", т.е., последователи на "Хашим" = "Касими". Че Единният "Ummah" Ум на евреи и мюсюлмани, има място в началото на исляма, е видно и от факта, че турската дума "Мусави" = "лос Ави" и означава "евреин", а думата "Мус Алим" означава " мюсюлманин "," ислямист ". Това означава, че след разпадането на някогашнаия обединен "Ummah/Ум" на еврейски и ислямски компоненти, сред които борбата за духовно наследство  Мойсей = Моисей, евреите започнали да наричат себе си "Мусави" = "Musy_Av (и)/Мусы_Ав(-и)", т.е. " Mуса въплъщение " а ислямистите започнаха да наричат себе си" Musy_Alim (и) "или" Musa Всемогъщият ръчен пистолет. " Имайте предвид, че привържениците на исляма не ги наричат "Мухамед - алим", а го наричат "Musa-Алим" = "мюсюлманин." Също така интересен е фактът, че шарени мозайка на исляма в джамиите, наречен мюсюлманин, който е кръстен в чест на Мойсей. Тъй като враждебността и неразбирателството между евреи и ислямистите след падането на "единния ум или религия" нараства, и двете страни поискаха най-накрая "да се разграничат" една от друга. Затова юдеите започнаха да назовават Мусу "Мойсей", а ислямистите започнаха да следват името "Мохамед" = "Мохамед" или "Маг_Амат" = "Маг на действащия ад", като същевременно продължава да се нарича "Муси_Алимами" Думата "Мохамед", могат да бъдат представени като "ма Агмат "т.е." мой Агмат "или" мой Ахмат. " В руската история е известен хан Ахмат = Агмат нападател както Мойсей = Минин на Москва. Но ако Минин като исторически характер действа в началото на XVII век, то Ахмад се поставя от историците в началото на XV век. Например, известното "състояние на река Угра" е станало съгласно офиц.  история в 1480 г. Хан Агмат = Ахмат начело на ордата атакува Москва, опитвайки се да я завладее.Ахмат си е поставил за задача  да подчини Русия на власта на ордата и да "съживи" дните на Батай, за чийто приемник се счита Ахмат. Повече, ние ще говорим за това по-късно, но тук ще се върнем към изучаването на словото Ра. Обръщаме внимание на един интересен момент. Ако прочетете думата "Израел", наобратно,  получаваме:

Израиль = Йис_Ар _а-Иль <= Алиа_Ра_Сий (2.2.15)

Тука Алиа Ра_Сий може да се преведе като "следващ пътя на Cъздателя, същността Рa ", т.е. земя, страна в света, следваща Създателя Рa БОГ, за разлика от Израел, вървящ по пътя на несъществуващия/не-сущий  Йис_Ара. Съвместното анализиране на формулите (2.2.3) и (2.2.15), показва че библейското понятие "Израел" е противоположно и антагонистично на понятието "Алиа Ра_Сий" или "(Всемогъщият) Създател ." Тъй като старата "простонародна" Расея оцеля и е достигнала до сега под формата на Русия, най-важният извод е очевиден:

Россия = Расея = (Алиа)_Ра_Сий <= Йис_Ар = Иср_(а-Иль) =Израиль (2.2.16)

Получихме фундаментално езиково противоречие:

Россия <= Израиль (2.2.17)

Понятието "Росия" в Речта-Рa изначално е антагонистично на понятието "Израел". Русия е враг на Израел, а Израел е враг на Русия. Това е програмирано да основните, концептуални и езикови нива в словото Ра. Това противоречие не може да бъде разрешено, той е цел, която не зависи от волята на народа, и от техните желания. Ако руския народ ще продължава да бъде Ariano юдео-ислямо-християнски, няма да се върнат отново към поклонението към Рa, т.е. в края ще унищожат Израел и  обслужващите го чужденци, след което светът ще се абсорбира напълно в арианската бездна на ада . Имайте предвид, че авторът няма предвид в никакъв случай че тази битка ще се води от текущото руско правителство, със своя псевдо-патриотизъм и  от председателя му В.В Путин, който е главно протеже на ариано хасидската клика в днешна Русия. Всички от тях, включително и патриарх Кирил, - просто са сущии ариани които отхвърлиха  Ра_Сия и не му се поклонят, а в действителност се покланят на Израел, на които служат. Затова всички сегашни правителства на руската  Ра_Сию няма нищо общо, те всички са срещу  Ра_Сия, те се страхуват от него. И с право, защото той е дошъл в арианския свят, за да го превърне в райски Рим. Те не знаят, все още Гневът на Рa, но скоро часът на скръб и страх, и всички те ще бъдат наказани за приятелството си с Израел за това, че са се отказали и са предали  Рa и доставени му, за какво са от Arian. Те чувстват приближаването на края на тяхната страна, както и в края на целия Aриански свят, включително юдохристиянски, ислямски и еврейски, защото те са единни - адепти на Aрa , враг на Ра. Президентът В.В Путин си мисли, че той ще"издържи", битката срещу Ра, така му говорят юдо-свещеничеството и свещениците-хасиди. Но не притежават Холдинг за преодоляване, тъй като е невъзможно да се опазят от Рa в гнева Му, той ще превръща в пепел всичко по пътя си. Aрианската Библия е известна също като еврейската Тора, сега наричаща се "православна", казано е ясно, от много пророци че тя ще се отнеме, а след това идва края на всички дегенерати, бързо и страшно. Путин не иска да допусне Ра, тъй като прикрива нечестивите негови поддръжници, така че той - е умножаващ злото и нещастието. Защото говорим за Путин, нека накратко да очертаем визията си за този проблем. Тъй като Путин е гъст със Хасидите, които осъществяват своята "политическа-отразяването на новините на Запад", това означава, че Хасидите използват Путин в някои от техните интереси, именно поради това те, въпреки беззаконието на Путин създават неговия положителен образ на Запад. Ето защо Путин, за разлика от Лукашенко и други омразни фигури, все още остава "богопомазан" на Запад, поне така го рекламират. Много от вас ще го обясняват с различни политически и икономически причини, и ще бъдат частично прави, защото тези моменти са налице. Но най-важното, разбира се, е свещено-религиозния аспект. Путин, по своята същност - е "умножаване на злото и безчестието." Предполага Путин за неговата мисия на "държи", хасидите настояват за изпълнението на псевдо-мисията по незаконно задържане на властта на всяка цена, за утъпкване, кастрация на правото и правосъдието, до унищожаване на демокрацията и честните избори, засаждане на лъжи, промиване на мозъци, корупция, кражба, морална и физическа поквара и гниене, регистрирани икономически и политически убийства, провокиране на диктатура чрез масови наказателни дела, сублимация на социални инстинкти и други пороци. Това се прави умишлено от Хасидите, като древната арианска доктрина,... когато чашата на земното зло и беззаконие е пълна/прелее и светът ще се превърне в ад, за да има въплъщението на Христос в Arian = Месия, който ще се издигне от нищото, от мъртвите, и да даде на арианите пълната власт над света. Ap освободен от оковите на земята, ще свети като второ слънце във Вселената, засенчвайки Рa. Путин - това е просто инструмент в ръцете на арианите, чрез които те искат да постигнат реализация на Aрa. Въпреки това, ариани, или арии са запознати с формулата за застой, не са запознати с понятието "преодолява", което Ra скрива от тях. Смисълът на понятието "да се преодолее", е че при размножаването на злото и нечестието на този свят се случват реакционни трансцедентални сили на Вселената, в резултат на което ще се въплъти "Преодоляващия" като Посланник и Ръка на Ра,, който ще помете "задържащия ефект" в света на злото и престъплението, както и всичките му слуги, и ще възстанови земния рай, прогонвайки силите на злото и нечестието обратно в бездната на ада. Тъй като последователите-адептите на Aрa са избрали следването на Аром, то в словото-Ра тези отстъпници, са наречени "Арии":


Арий – този, който се покланя на Ару и следва за неговия път (2.2.18)


Всеки е запознат днес с легендите за "старите арии", но съвременната наука не може да каже нещо разбираемо. Очевидно е, че ариите са враг и антагонист на Рая. В действителност, това не е трудно да се проследи, ето етимологията на думата:

Рай <= Йар = Яр = Ар + (-ий) => Арий (2.2.19)

От друга страна, ние вече видяхме, че частицата "А"  преди думата играе ролята на отказ. Ето защо, съперника в словото Ра също може да бъде наречен така:

а-Рай = а-Рей = а-Рий = Арий (2.2.20)

Следователно, "арийски" е този, който отрича следващите пътя на Рa, т.е. Раев. Тъй като Rai се поклониха на Ra, който е Сий,  то Раи се поклониха на Сию. Техните опоненти и антагонисти арийци се поклониха на Aru, което е  Йис, така Ариите се поклониха на Йису. Всичко по-горе ни позволява да кажем, че Arias в конфронтацията си с Ra се покланят на Aru съзнателно, целенасочено и с желание извращават, реверсират "наобратно" първоначалната реч на Ра, превръщайки я в "новговор" на арийците, или "арийски език", чиито думи са противоположни в писмен вид , като четене и семантично значение на речта Ra. В момента всички известни езици в света, не само модерните, но и така наречените "древни", включително латински и църковнославянски, да не говорим за арамейски или "древния" -еврейски, неговата структура, състав, лексика, образуване дума и елементите други параметри са чисто арийски, които имат само едва оцелрли зърна от древното Слово-Рa. Поклонението на не-арийски същества като Йис_Ару и новговор - това са основните стълбове на отстъплението на човешките същества, от словото  Ра_Сия и Речта на Ра  и вливането в греха, за който Библията ни казва. След като Раи отстъпиха от Рa, предадоха го и се превърнаха в  ариани, а на Земята не остана Pай. В Библията се казва, че "в началото бе Словото", и че "Словото бе Бог." Именно чрез словото, изкривявайки го наобратно реверсирайки Словото Pa, по този начин се създаде арийския новговор, и Арианския бог" обърна Райският Рим в днешния ариански Мир. В горната формула (2.1.5), е установено, че мястото, където присъства Рa и където Му се покланят, е Paradise. Крачка назад от поклонението на Ра и ставайки поклоници на Ару, хората обърнаха земята на вечния живот, Paradise, в Ареал на своето обитание:

Ра+Ал = Ра_Ал = «Реал», то есть «Ра Създател» (2.2.21)

Тогава
а-Реал = Ареал – означава «място, където отричат Ра_Ала», "територия, където
 отрицават "реала"(2.2.22) 

На английски език, например, думата real означаwa "истински", "съществуващ", "реален", в който се подчертава реалността, същността на Ra като Създател. Имайте предвид, че райската парична единица/валута (монета), е наречена "истинска/реал". Ако думата "реал" се прочете наобратно, ние получаваме "Лаер" = лира (-и) - името на арийските монети широко разпространени, например в  ариано-исламска Турция в католическа Италия. От друга страна, Йар(-ий)_Ал = Яр(-ий)_Ал, т.е. това е територия, мястото, където се покланят на Aру = Яру като на Всевишен. В съвременната топонимика са останали следи от подобни имена, като например Република Марий Ел = ма_Ар(-ий)_Ал. Ние знаем от историята, че "древния" славянски езически култ  към "слънцето" Ярило. Както вече читателят разбира понятието "слънце" може да се използва тук, доколкото  Aр = Ярило  е част от Слънцето Рa, въстанало против Самия Рa, свалено и низвергнато в бездната на ада. Ярило е така нареченото "черно слънце", което е в ада вътре в земята и е почитано от магьосници, чародеи, вещици и други ариани, стремящи  се да го спасят от оковите на Земята.




Главната територия, където са се покланяли на езическия култ Ярило в древни времена е носил титул-заглавието "ярл", който се е използвал широко в летописите. Правомощията на ярла се упражнявали от власт  в Ареала сертифицирана от специална грамота, наричана ярлик. Така че, когато ние четем в хрониките, как някакъв руски княз, е получил от ординския хан, ярлик - прекия път  до Великото Княжество, това означава, че руския княз, приемайки ярлик е станал ариански ярлик покланящ се на Бога Ярил, или "черното слънце". Това означава също, че ординския хан, издал пряк път за царуване-ярлик, е един Arian, т.е. вярва в "черно слънце" Ара = Ярилy като в "Бог". Нека направим още една забележка за етимологията на думата "ярл". Както е показано по-горе, когато хората на Земята се поклониха на Рa, царете/кралете не били "царе/крале" а са били "рояци." Главния Рай е носил  титул/заглавието  Ал_Рай,, което означава "най-високото небе/рай." Прочитайки този титул напротив, получаваме:

Ал_Рай <= Йар_Л(-а) = Ярл (2.2.23)

Това означава, че арианския епископ/владика се явява езиков антагонист, враг на рамейския Ал_Рая, или Роя/Рой. Такъв неумолим противник, ярл се явява за Роя и  в действителност. По-рано споменахме, че в редица езици, като в испански и др., буквата от кирилицата  "Й" в началото на думата, се прехвърля в латинската буква «J», произнасяна като руската "Х". Тогава формула (2.2.23) може да бъде представена в следния вид:

Ал_Рай <= Йар_Л = «ярл» = Jar_l = Харл = Карл/Крал = «крул» = «корол» (2.2.24)

Както може да се види от формула (2.2.24), думата "цар/крал" е вариант на латинското четене на думата "ярл", което потвърждава, че "царят" е именно ариански епископ. По- горе, ние споменахме, че в съвременните езици са останали имена, свързани с Ра и Раям: Рой, Рей, Рая, Раиса.  Тук можете да добавите имената на древните основателите на Рим, а именно, Ромул и Рем, и имената на основателите на РИМ, Ростислав, Родион Радик, Рок (Рокки), Рик (Рикки), Рон (Ронни, Роналд), Ринго, Робин, Равшан, Ревека, Ракель, Равил, Рустам, Резо, Реваз и т.н. Aрианите вземат имена, свързани сАром: Арий, Аарон, Арам, Арда, Ариель, Артур, Аркадий, Артем, Армен, Аршак, Аркан, Арсен и т.н. В днешния свят хората използват много повече арийски имена и техните производни отколкото райски. Повечето небесни имена, днес  като цяло са забравени или изгубени. Във формулата (2.1.5), е показано, че Главния рай нарича "Рой/Рояк" или "Рей". При арийците главния вожд бил наричан "сущий, тоест въплътен, Аром" или "цар":

сий_Ар = сар = сир = царь – сущий, воплощенный Ар (2.2.25)


Формула (2.2.25), дава начало, например на английското обращение "сър", което е вид разновидност на огласената фраза "сий_Ар" и на думата "мер", която се превежда като "ма_Ар» = «мой Ар" Тъй като Рa е Слънцето излъчващо светлина, то Ra генерира светлина. Неговата антагонист Aр генерира тъмнина, което може да бъде представено чрез следната схема на отношенията на противоположностите:

Мрак е Ар <=> Ра е Светлина  (2.2.26)
Aриите, покланяйки се на Ару по този начин се покланят на Луната и тъмнината. С други думи, налице е общност от Darkness Arias, докато техните опоненти са Рай или Раи - Общността на Светлината, покланяли се на слънцето Ра. Обърнете внимание на днешните концерти и други културни дейности "масови", излъчвани по телевизията, и ги сравните с записи на концерти 1970-80 години в СССР. Ако осветлението по времето на СССР, когато се записват концерти са изложени така, че да се създаде атмосфера на дневна светлина, слънце, настоящите концерти и обществени събития в Русия са записвани така, че имате усещането за лъжлива «сребърна светлина» - сребърната лунна светлина, лунна нощ на сенките. Не е случайно: арийските-хазарски вампири са на власт в днешна Русия, както и другаде по света те не могат да устоят на слънчева светлина, боят се от нея. Слънчевата светлина води до дезинтеграция и намаля продължителноста на живота, затова нагите се крият в долната земя където се използват изкуствени слънца -Ярило. Нашата планета упада към към високо технологичните адски планети от Билла Сварга, и е възможно вече да е на изкуствени слънца. Ако централното разпнато слънце-портал липсва, душите циклят в безкрайни кръговрати в материалният свят. Задкулисните инициатори, в модерния свят на деструктивни процеси се наричат "черна аристокрация" или "общност на сенките". Ако, съгласно (2.1.1) Pa е Всемогъщият, Създателят, Слънцето, тогава неговата противоположност Aр е:

Ар – «всенизш», «разрушител», Луна (2.2.27)

Именно Aр в синкретичните евангелия е "човекоубиеца от рода." Ако Рa е свързан към светлината, тъмнината, е свързана с Аром. Ако Рa е свързан с деня, Arom е свързан с ноща. Следователно, ако Рa е Слънцето, то Aр е Луната:

Ра = Солнце <= Ар = Луна (2.2.28)

Това е лесно да се види от съвременните езици, като например: ден =Те_Ан <= На_еТ = «найт» = «найч»("Night" на английски език). Тоест обратното прочитане, обръща смисъла на думата на противоположното тълкуване  Всички арийски култове са свързани с Луната: исляма и юдаизма използват лунен календар, свързан с фазите на Луната, същото имаме и в съвременното християнство, включително православното християнство, Великден също така се изчислява според лунния календар. Именно лунния календар се разпространява на изток, включително и в Китай. Ние показахме, че името "Яков" означава "Лунно въплъще." Стана ясно, защо Библията казва, че второто име на Яков е "Израел" = Yis_Ar_a-Ил, което означава "не-сущий, не-чист Йис_Ар, който е враг на Твореца", както че  Йис_Ар е не-който е,  "не-сущий" - духът на Луната. Когато на Земята се покланяха на Sun Ra, светът бе рай. Когато започнаха да се покланят на Ару, за човечеството е дошло ново време - Eрa:

Aрa = Eрa - периодът за поклонение на човечеството към Ару (02.02.29)

От това, че историческото време, е свързано днес с раждането на Христос, и за периода след Коледа се нарича "нашата ера", то следва, че Христос е Aр, въплъщение което е довело до началото на "нашата ера". По-рано, ние показахме, възможността за огласяване на  словото Ap като Ур Юр. Тогава думите Урий = Юрий - означават "следващи Аром"; В действителност, това са варианти на озвучаване на думата "арийски". Сега, читателят разбира, че името на един от командирите на библейския цар Давид, а именно, "хетееца Урия" означава "следващ/покланящ се на Уром = Аром Хетт, Гот или Козелът". Както знаем от историята, готите действително са били ариани, тоест, "последвали/последователи на Аром". Огласяването на словото Aр в формата Ир  дава, по аналогия с думата Арон, името на жената Арина = Ирина, което се превежда като "Aрa = Ира  жена, съпруга."

https://sites.google.com/site/raabtaru/home/katalog-statej/kto-est-ar

Няма коментари:

Публикуване на коментар