Последователи

неделя, 9 април 2017 г.

МИСЛИ ФОРМИ 4



Нека материалната Вселена е реална, няма Богове, но имаме извънземни които се хранят с нашата енергия. Чрез генно инженерство използвайки коренната раса те създали своя раса от биороботи(подобни на хората) за завладяване на Земята. След това са наложили три религии с цел да се извършват ритуални жертвоприношения над хора и животни с чиято енергия те се хранят, които заменят отдаването на мъртвите тела на елемента въздух със некрофилия и заравяне на телата в елемента земя. Техните биороботи са завладели Земята и при енергиен недостиг или спад на енергията източвана към негативната тяхна цивилизация, те периодично провокират войни за зареждане на своите господари с по-голяма доза енергия, от масов геноцид над коренното население.

Религията на коренното население била реверсирана и превърната в Християнство, което се налага над бялата коренна раса, а на своите творения биороботи се оставят войнствените Юдаизъм и Ислям.

След като завладяха Земята, днес рептилите се готвят да ликвидират създадената от тях религия Християнство и да я заменят с Ислям или Мюсли(ХР)ислям, които са насочени към по-голяма раждаемост. Новата схема се налага поради спадането на енергийното ниво на населението и Духа на Земята, в резултат на хищническото им потребление и кражбата на земното злато(произвеждано от земния Дух) което ще доведе до смъртта на планетата . По-голяма раждаемост от деца на около 10/12 г. и по-бърза смърт -намаляване на продължителността на живота - ще доведе до по-голямо количество енергия от страдание и смърт за по-кратко време до рептилите, които са на върха на хранителната верига.

Явно управляващият елит слуги на сивите наистина се готвят да реализират плана "Детска Планета" население главно от деца.

Какво е пророкувала агента на КГБ, Вангелия Гущерова:

Онова, което е написано в Библията, ще се сбъдне! Апокалипсисът ще дойде! Вие не, но децата ви ще го преживеят. И спасете децата на Земята в пещерите.

Левитите които са реверсирали хиперборейската Торе, плагиатстват и Вишну - рибата Матся спасила децата от потопа. През епохата Кали ще господства разрухата и падението до окончателната погибел на човешката раса. Продължителноста на живота ще намаля като към края на епохата ще стигне до 23 г.
Преди катаклизъм предизвикан от Апофис или от война в пещерите с входове към Агарта ще бъдат скрити част от децата на Земята. След оттегляне на водите илюминати и содомитите левити, заедно със тези деца ще обявят детска планета, така ще изпълнят(ще се вместят в), пророчествата на Ведите за намаляне на продължителноста на живота (промяна чрез ваксини на ДНК - информацията за продължителност на живота на избраните деца). Ще бъде детска планета.

Преди редовния апокалипс който ще предизвикат с потоп или ядрена война, избраните деца ще бъдат отведени в пещери към долната земя заедно с част от дегенератите, които са начело на планетата.

Путин от сега е окупирал два от входовете за Агарта в Крим и Тува(Монголия) но трябва да си осигури достъп, до третия в България,...подготовка за Апокалипсиса който те ще предизвикат.

Как може да се спасим от сивите?

- Като им спрем достъпа до нашата и планетарната енергия

1. Премахване на сегашния елит - служители на Сивите - които за да им служат са подлъгвани с обещания за увеличаване на годинките им в материята.

Според „Атра-Ха-зис" известно време преди Потопа Енлил решил да накаже човека с помощта на инфекции, зарази и серия засушавания а след това и с намаляне продължителноста на живот чрез генно инжинерство.Днес се използват също евгеника и ваксини(за подържане на живота до около 80г. а може да се намали и още) и атомно оръжие , нищо ново.А едно обещание за по дълъг живот може да купи всяко правителство ,религия и мил.последователи. Когато Авраам бил на деветдесет и девет години, Бог ЯХВЕ му се явил и му казал:
„Аз съм Бог Всемогъщи (Ел Шадаи), тръгни след мен и бъди благословен. Ще потвърдя договора между теб и мен и много ще увелича числата ти(живота ти)."!?

Без свои хора те няма да могат да отделят необходимия генофонд за следващата си цивилизация, и поради това няма да атакуват Земята.

2. Мир, спиране на войните, забрана на религиите на сивите, възстановяване на словото на РА, спиране на погребенията в елемента земя, ще доведат до спиране на енергийния поток към енергийните вампири, а това ще ги накара да напуснат Слънчевата система, по специално Сатурн, Луната(Нибиру) това ще засегне и популацията им в кухата Земя( откъдето изнасят златото добивано от планетата към техните бойни кораби.)


             


Ако погледнем материалната Вселена като игра, холограма на реалния свят, то енергоинформационните системи/ЕИС( например демиурга за Кали юга е Шива) на играта/холограмата може да създават реалности(да манипулират съзнанието ви така че вие да създавате реалности/илюзии), то при въведен принцип както долу така и горе ще е валидно и обратното. Ако вие се храните причинявайки болка, което е един вид източване на енергия - в мозъка представено като хапване на убити за вас живи същества - то и над вас, ЕИС ще създава холограми на същества, които ще се хранят с вашата дали положителна, дали отрицателна енергия, или нещо като карма.
Въпросът е; "Как да се освободим от тези паразити". Естествено като им попречим да паразитират като спрем убийствата на животни( и хора) с цел градинско или Кааба барбекю.


           

Не се ограничавай в дадени рамки!

                 


Каква е връзката между двата свята: духовния и физическия? Може ли от материалния свят да се въздейства на духовния и обратно?

Нашият свят го възприемаме чрез егоистичните си желания, в които, чрез петте си сетивни органа: зрение, слух, обоняние, осезание и вкус, усвояваме различни впечатления и информация.

Всичко, което усещаме в материалния свят, приемайки максимално приятното и отблъсквайки максимално неприятното, преминава през петте ви егоистични филтъра и след това го сортираме. Искаме да видим само доброто и до такава степен отделяме всичко лошо, че не можем да забележим какво се случва, защото просто не искаме да го видим.

А висшия свят е построен на друг принцип: аз не привличам към себе си това, което е приятно за моя егоизъм, а действам в обратна посока: не обичам себе си, а другите, стремейки се да се намирам в добри отношения с тях.

И тогава започвам да виждам около себе си съвършено друга картина, съвършено друг свят! Той се нарича висш, защото е по-висш от моя егоизъм, от моето сегашно съществуване.

Връзката между двата свята е много проста: ако се отнасяме към всичко по-егоистичен начин, тогава усещаме този свят, а ако го правим по-алтруистично — тогава усещаме висшия свят. Тази връзка се осъществява във вас.

Вие/Аз свързва двата свята.

Всичко случващо се е само по отношениие на мен.


               

Адам(създаден от Яхова) не би могъл да създаде жизнеспособно потомство с Лилит дължащо се на генетична несъвместимост. Първият генетичен експеримент е провален.

Интересното е, че в славянския фолклор ,мелюзините се наричат русалки, които приличат и на сирените от тракийската митология: полужени-полуриби, пеят със сладки омайни гласове, песните на които е подвластна водната стихия.

Първата жена на Адам: Лилит или Мелузина

                    

Човекът като подобие на вселената, има в себе си портал за спасение който да използва през Кали Юга, когато планетарните портали са под контрола на ловци на души,... този портал е "АНАХАТА". ("Аз съм в сърцето на всяко живо същество" Бхагавад Гита 10:20).

Кришна СЕ НАМИРА В 4-ТА ЧАКРА-Чакрите 5,6,7 не са нищо друго освен ОГЛЕДАЛЕН ОБРАЗ на 1, 2, 3. Достигайки 7-ма чакра съзнанието достига Безличностният Брахман-Шива, който, чрез КАЛИ(разрушаване на грубото тяло от 5-те елемента) преражда душата отново в материално тяло, минавайки през 1-ва чакра на Брахма. "Сахасрара" е меката част на темето на главата на новородените отрочета.

Човешката Душа. А тя е от Бога и вечна - нея никой не може да контролира и да й заповядва. Пътят към Душата минава през сърцето, и именно затова световните кукловоди и медийни манипулатори се опитват редовно да ни трогват със сърцераздирателни истории - например в Сирия едно и също момиченце е снимано от Белите каски в три различни снимки от три различни бамбардировки, и така нат. Истинското съзнание и осъзнатост обаче винаги могат безпогрешно да различават фалша от истината.
Това, което може лесно да бъде манипулирано, запрограмирано, излъгано и въведено в заблуждение е Човешкият ум. По своята същност човешкият ум е биокомпютър, инструмент, който Бог ни е дал, за да си служим с него във всекидневния живот - така, както си служим с ръцете например. Този ум обаче, поради своята ограниченост на инструмент, не може да види Цялото, а често се самозабравя в своя отделен илюзорен свят на егото човешко. И си въобразява невъобразимото - губи реалността, защото плете мрежи от желания и амбиции. Именно това свойство на ума се използва от Световните програматори, които са тънки познавачи на човешкия ум - от древни духовни времена до днес с техните специални институти и лаборатории. Умът дори вече не е оставян сам да си изфабрикува илюзиите - дори и илюзиите му са готово поднесени, сготвени от Световната машина на геноцид над човечеството - под формата на медии и прочие виртуални прожекции. Само човек, който е осъзнал истинският ограничен характер на своя ум и го е подчинил на сърцето и Душата си / Съзнанието си, Истинският господар, само такъв човек ще преживее необезпокоен Последните времена на Лъжата и нейните слуги политическите режими, идеологии, системи и институции всякакви. 


             

Съвременният мюсли мисли, че е господар на жената и че има
право над нея, а той не е мъж, тъй като е обрЯзован,... и така през незащитената чакра манипулиран - от Исляма на педофила Муханамед.


           

В КАЛИ ЮГА ПО-ГОЛЯМАТА ЧАСТ ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НА ПЛАНЕТАТА ЩЕ БЪДЕ ПРИВЕДЕНО ВЪВ ВИД УДОБЕН ЗА ЛОГАРИТМУВАНЕ, ИЗБОРИ И РЕФЕРЕНДУМИ НЯМА ДА СЕ НАЛАГА ДА СЕ ФАЛШИФИЦИРАТ, ГОИТЕ САМИ ЩЕ ИЗБИРАТ САТРАПИТЕ СИ И МОДЕЛЪТ ЗА СВОЕТО РОБСТВО - ЧРЕЗ МАНИПУЛАЦИИ.


                   


Едни и същи хора. При комунизма са комунисти, при капитализма са капиталисти, ако дойде тук ислямският фундаментализъм, ще станат молли. Преди да дойде, ще бъдат негови най-радикални противници, но ако дойде, изведнъж ще се окаже, че много и дълбоко са размислили. Когато Европейският съюз е силен, те са най-големи евроинтегратори. Ако дойдат руснаците, ще почнат да рецитират Пушкин и Лермонтов. Ако дойдат американците, постоянно ще забравят българските думи и ще ги заместват с английски. Типаж. Вид характер. Идеи, убеждения – това няма нищо общо. Те нямат идеи и убеждения, освен една – да обслужат себе си. И донякъде втора – да изглеждат умни и авторитетни, винаги правилни. Хайне има най-точната дума за тях – филистери.


Типичен азиатски атрибут

Формата е типична за Сатурн, червения цвят на Марс-за имперска армия, а пискюла е от опашка на скопен катър.


          


Комунистите навремето национализирали, след 89 г. приватизирали. Е,... тъй като в Кали Юга всичко се върти в цикли - без развитие - идва време отново за национализация,... на откраднатото, какво да се прави,...Карма.


                 


В КАЛИ ЮГА, МАСОНИ И ИЛЮМИНАТИ ВЪВЕДОХА СЪДЕБНАТА СИСТЕМА С ОСНОВНА ЦЕЛ ДА ДОЯТ ГОИТЕ

МАСОН Е ЗАМЕНИЛ БОГИНЯТА С БЕЗПРИСТРАСТНИТЕ ВЕЗНИ НА ПРАВОСЪДИЕТО

http://budha2.blog.bg/drugi/2017/04/09/.1413570


Числа - около 12 страници пълни с наставления за отглеждане на добитък/ГОИ (стригане на овце, доене на крави, хранене, размножаване), търговски правила (какъв вид добитък/гои колко струва и как да се продава)

Съдебната система в епохата на Кали е реверсиран плагиат на "Съда на Анубис" злосторниците с "тежка" душа винаги се оказват невинни.

При Съда на Анубис, човекоподобни същества с глави на кучета претеглят сърцата на хората. Текстът на "Книга на мъртвите", приведени в "Папируса на Ани", се дават подробно описание на представите на египтяните за задгробния живот. Една глава описва Съдът на Озирис, където Анубис претегля сърцето на кантара на истината. От лявата страна на везните, се поставя сърцето на покойника, отдясно - перо богини Маат (-ары) = Матери <= Ратеам, която символизира количеството на величината Бa, дадена на човека от абога Рa първоначално/изначално при рождение.
Бa това е "леко" вещество. Ако човек е живял живот на праведник, и размера на Бa в сърцето му се е увеличило по време на преживения живот, замествайки мястото на "тежката" плътска енергийна компонента на човешкото тяло Ka, то сърцето на човека в края на живота е станало по "леко", отколкото при раждането, така че перото на Ратеам надделява, и така духа на човека Бa се втурва по теглото на Истината, към Слънцето РА към Pайските планети. Като изпълнил своята мисия в света.


                    



ЕРАТА НА ИЛЮМИНАТСКОТО ПРОСВЕЩЕНИЕ И РЕНЕСАНС Е ЕРА НА РАЗШИРЯВАНЕ НА ИЛЮЗИЯТА В КАЛИ ЮГА



Унука на Уилсон - Лавров, или един и същ демон в различни тела, инкарниран при масонски ритуал на Сивите



                   

Древната змия Ka искаше чрез камъните на кулата на Вавилон, на гърба на костите на съблазнените строители/масони отново да се изкачи до небето, от където е била свалена от бог Ра, за да стигне до не- материалния си дух, и да се съедини отново с намиращия се в центъра на Луната, несъществуващ/не-материален/не-чист дух на Ара, и така да си върне плътта, и да стане Ка_Ар(-ом), или Хор(-ом) = Хрис. или Хор. В онези дни хората подведени от левитското свещеничество се продават на Ару и Ка, свещеничеството е предало Ра, и се поклонило на не-материалния, не-сущия дух ARU и князът на този свят Ка, а не на Върховния Създател, Sun Ra. Именно Aр и Ka, чрез измамата на свещеничеството срещу Всевишния Ра лукаво обещаха на хората да владеят над материалния свят, цялата земна власт, богатство, власт и тайно знание, обещаха да направят самите хора богове, ако те им се покланят и ги обслужват с жертвоприношения, за да хранят с човешка БА, княза на този свят Ка. И огромен брой хора, паднаха в очарованието на греха и последваха Aра и Ka в бездната на ада, като вещество, за да бъде изядена искрата от божествената им душа Ба.







Трите свята според Сивите.

Сатурн - Брахма Лока

Марс - Шанкар Вишну фин свят


                 Земята - Бхулока е сфера на грубата материя





Майа-вади философията счита, че "Пространството е създало точката", или "О-бектът е създал 

Су-бектът" или- "Илюзията е създала Истината" или- "Хаосът е създал Редът" или- "Материята е родила Съзнанието", т.е.- "Аадити е родила Брахма."
Етимологията на "А-адити" е ДВОЙНО ОТРИЦАНИЕ. "А-А-дити", т.е "Аадити" = "Дити". Коренът на Санскр. "Дити" е "вързвам", "ограничавам". Самото ограничение произлиза от ЗАКОНИТЕ НА МАТРИЦАТА-ПРЕ-РАЖДАНЕ на душата в БЕЗКРАЙНИ("а-дити") цикли в матрицата.
Друга етимология на Аадити е единично отрицание на Санскр. "Ади"("Начало").
"А-ади" означава, "тази която не е изначалната".
Ограниченото за прераждането в матрицата може да го премахне ЕДИНСТВЕНО Върховният/Изначалният Пуруша(Кришна)...



Аадити е пространството, а Кала е Времето. В този аспект Аадити(обвързана с Кала-Шива)е Майа(Илюзия), както на края на цикълът от Времето се нарича "Маха-Майа"(Велика Илюззия), т.е. илюзията нараства с приближаване на край на времето. Но Времето не свършва никога за Едната реалност, затова то бележи началото на "нов цикъл"(Време). И това продължава до безкрай("без-към-рай"). Това е смисълът на "Аадити/Пространството да убие Кала/Времето и да стане "Кали"(Кали да убие Кала/Шива). тя не може да го убие, но може да постави нов цикъл на ре-инкарнация.

Кибела е Адити (в Индия), Mylitta / Urania (Асирия), Изида / Maat (в Египет), Астарта (Картаген).



Слънчевите лъчи са с вертикален подход т.е. електрически, а магнитните с хоризонтален. Радиестезията отдавна доказа че Слънцето е подобно на сферичен магнит. Това показва и разум при създаването на този магнит.

С името Луцифер например можем да кръстим някаква междугалактическата корпорация за производство на изкуствени слънца. Но новия световен ред на предприятието " Луцифер" това всъщност един изкуствен интелект това е "квантовия' скок който ви готвят. 
Дали това е квантов скок за който се готвим?

Черен Goo Computer
D WAVE 2X квантов компютър в Advanced Суперкомпютър Механизъм на НАСА в Силициевата долина.

Казва се че има няколко компютри "Черно Goo", които ще движат Новия световен ред на предприятието " Луцифер" това всъщност един изкуствен интелект - 
това е "квантовия' скок който ви готвят.

За 85% от зомбираното население на Земята, поддържащо основите на пирамидата със сигурност!

> КАК СЕ ИЗВЪРШВА МАНИПУЛАЦИЯТА НА ЧОВЕШКИЯ РОД НА ПОДСЪЗНАТЕЛНО РАВНИЩЕ?

                 

Нашата матрица - учебен полигон за въплътени души?
Духовността у всеки от нас не значи нищо за матричката, базирана на оцеляване и приспособяване – за нея най-страшното възможно е пробуждане на съзнание.



                 


«Ордата на Ногай», е намерила историческо отражение в древното име на улицата "Ординка" в Москва Орда Naga/ Орда-Нагай/Нага/Долна земя => Орда_н_га(-й) => «Ординка», или «Иордан_Кай» Между впрочем, «Ордынка» = «Ордин_ка» дава => «Орден Ка» Между другото, "Ordynka" = "Ordyn_ka" т. е. означава «Орден на дракона-змей», доколкото «Ка» - това е дракона-змей / защото "Ka" е дракона змия. Най-общо казано, думата "Нага-й" в словото РА е представено като: Нагай Na_Gay = = "враг на човека -Ka последовател. Лингвистичната връзка на думата "Нагано" змия се характеризира с факта, че казаците отдавна наричат "нагайкой, камшик" змиевиднта камшик/плетка. В Египет, змията "Кобра", е наречена Naja Haje = "Ная хая" => "Naga (-ya/я)." Следователно, "Нагай (-ската) Орда" - " Кобра орда" е "змийска орда", преди това показахме, че дракона змей Хор-Христ Христос е Сим. Доколкото бе установено по-горе, че"Нагай Orda" е "змийска орда", то ще бъде вярно и следното твърдение: Сим-Орда = Нагай-Орда = «змийска орда» Съгласно правилата на словото РА, Наг (-и,ай) - е този, който следва Наг (ите). С оглед на прехода «г» в «к» в резултат на заглушаване в произношението на съгласен звук, гръбнакът на [H] = [HK] може да бъде озвучен като Ник = Ника. Но "Ника" - това е едно от най-известните имена на Хора-Христа Христос. Оказва се, че с помощта на езикова реконструкция ние бяхме в състояние да докажем, че Нагайската Орда е Ордата на Ники т. е. " Ордата на Христа". Ето защо на Руската православна църква (ние съзнателно използвам думата "Русия", доколкото "руска", е че не е - в "RAOS (и)" = "във величието на Sun Ra/Слънцето Ра ", тя не му вярват и не му се покланя), покланяйки се на Христос като ариански бог, както се нарича при "западно - православните (-alnoy)", т.е. терминът "Орда_Докс" / "Orda_Doks"- Ортодоксално. Тъй като "докс" на Латинска означава "Faith"/"Вера", то Руската православна църква е Църквата на "Horde вярата" /"Орденската Вяра".Защото тя вярва в Христа, той е Христос, който е в основата на "Ордата на Faith/Вярата", което означава, че Нагайска = Татарска змейска Орда, от Долната Земя, действително се явява "Христова", това е, "Ордата на Христос ." Както обикновено се случва в такива случаи, "някои другари се съмняват" - наистина, читателят може трудно да разбере, че нагите - татари всъщност са били християни следващи дракона змия - Христом -Никой.



               



Що е тоталитарна диктатура?

Това е една от най-страшните еднопартийни системи на управление на обществото, защото за разлика от авторитарните режими, при които е възможен поне намек за свободно мислене и избор, то при тоталитаризмът централизацията е неоспорима. Законодателната, изпълнителната и съдебната власт са изцяло под опеката на партията, като по този начин абсолютната манипулация на живота на всеки отделен гражданин не е никак трудна задача. Всяка друга партия е „отстранена”, а обещанието за предстояща лична свобода отеква в необозримото бъдеще. Масовите прояви като шествия, събрания и подобни инициативи са начините за прокарване на задължителната за типа управление пропаганда. Чрез нея се „затвърждава” твърдението, че лидерът има абсолютното право, абсолютното знание и абсолютната правдивост. При недостатъчна ефективност на пропагандата, поради прекалена будност на съзнанието например, се прилага без ограничения терорът като начин за „убеждаване”. Никога не е имало по-нагледно представяне на максимата „Целта оправдава средствата”, като тук дори и отделния човек е просто средство, а „целта на властта е самата власт” (2, 264)
Ето с какво се характеризира тоталитарното управление:
- Сливане на трите власти (законодателна, изпълнителна, съдебна) в една система, пряко подчинена на водача; партията е построена йерархично в посока от ръководителите (висшата номенклатура) начело с водач (генерален секретар, дуче, фюрер)към обикновените членове, правата на които да избират своите шефове са чисто формални;
- партията прониква във всички държавни структури, подчинява ги, преобразува ги, създава нови и резултатът е партия- държава или държава, изцяло ръководена, подчинена, ограбвана от партията, която е обсебила и трите вида власти и на практика е унищожила парламентарната система;
- Култ към личността на водача;
- Забрана на партийната система - дори при провеждане на избори партията е една; Тотален партиен контрол върху цялостния живот на обществото, върху всички сфери на дейност - наука, култура и изкуство, религия и спорт.
- Използване на терора като средство за налагане на управлението и премахване на политически противоречия. Тотален терор- физически или морален, лишаване на гражданите от основните човешки права и свободи и ежедневна пропаганда на партийната идеология и политика. Забрана на свободата на словото и печата, системата елиминира демокрацията; парламентите са само фасада, грим за прикриване на истинското лице на диктатурата; политическата полиция е под прекия контрол на водача и следи всички, включително и най- висшето ръководство на партията;
- Изграждане на държавни профсъюзи и все по-пълен контрол върху икономиката, до подчиняването й от партията- държава;
- Най- развитата тоталитарна система- комунистическата е затворено, откъснато от останалия свят общество; (4)
И именно към това общество е насочена критиката на Оруел. По това време управляван от Сталин, СССР за автора е олицетворение на злото, но и на бъдещето на целия свят. Твърде много са допирните точки и препратките между Съветския съюз и Оруеловия модел на Евразия с тиранията, централизмът прераснал в култ към лидера, с безгласността на доведения до робство народ и непрестанните войни, но и договорки между големите сили. За сравнение откъс от речта на Сталин, произнесена на 5 Май 1940 г.: „Нашата политика за мир и сигурност е същевременно и политика за подготовка за война. Няма отбрана без нападение. Армията трябва да бъде обучавана в духа на нападението. Ние трябва да сме готови за война”

Джордж Оруел и Антиутопии


               


Основната цел на войната е унищожаването не непременно на човешкия живот, а на продуктите на човешкия труд. Войната е начин да се разрушават или да се изпращат в стратосферата, или да се потапят в дълбините на океана материални средства, които иначе биха били използвани за прекалено повишаване на благосъстоянието на масите и оттук в последна сметка — за прекаленото им образование.


             

Министерството на истината имаше задача да лъже.

Министерството на мира се занимаваше с войната.

Министерството на любовта измъчваше хората и поддържаше законността и реда.


Министерството на храните се занимаваше с това да държи хората гладни.

А Министерството на изобилието отговаряше за икономиката.



Смъртта е, само една врата, от аСАТ - една нереалност, към САТ - друга реалност.



Семейството не можеше да бъде напълно премахнато и наистина хората се насърчаваха да обичат децата си почти като едно време. От друга страна, системно настройваха децата срещу родителите им, учеха ги да ги шпионират и да доносничат за прегрешенията им. В резултат семейството се бе превърнало в придатък към Полицията на мисълта. То беше станало средство, с чиято помощ всеки ден и нощ можеше да бъде заобиколен от доносници, при това негови близки


СВЕТОВНИЯТ ЕЛИТ СЕ ПОДГОТВЯ ДА СЕ ЕВАКУИРА В ПОДЗЕМНИТЕ СИ БАЗИ ЗАРАДИ НАБЛИЖАВАЩИТЕ УНИЩОЖИТЕЛНИ ПРИРОДНИ КАТАКЛИЗМИ НА ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ, КОИТО САМИТЕ ТЕ ЩЕ ПРЕДИЗВИКАТ. ПОДБИРАТ СЕ ДЕЦА ОТ ПЛАНЕТАТА - ГЕНОФОНД ЗА НОВАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ НА СИВИТЕ - МАСОНИТЕ ПОД 33 СТЕПЕН ЩЕ БЪДАТ ЖЕРТВАНИ.

ТАКА АКО СА УМНИ МОГАТ ДА СЕ ВКЛЮЧАТ ЗА СВАЛЯНЕТО НА СВЕТОВНОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА СИВИТЕ БЕЗ ГЕНОФОНД НЯМА ДА АТАКУВАТ ЗЕМЯТА, ТЪЙ КАТО СЕ ХРАНЯТ СЪС ЕНЕРГИЯ ОТ ЧОВЕШКИ ЖЕРТВОПРИНОШЕНИЯ.


Дори някой да им покаже какво се случва право в лицата им – те са програмирани да не чуват и да не разбират. Последното е пряко отражение на „ботовете“ в реалния всекидневен живот, който познаваме.

Хората просто не искат да се докоснат до по-автентични версии на човешкото преживяване, защото познатото е твърде комфортно и „безопасно“.

Няма коментари:

Публикуване на коментар