Последователи

петък, 14 април 2017 г.

Полиция нахлу в хосписа на смъртта с 9 трупа на упоени старци в Елин Пелин




Дoм нa yжacитe зa възpacтни xopa, в ĸoитo ca били yпoявaни и вpъзвaни зa лeглaтa, бeшe paзбит oт пoлициятa и пpoĸypaтypaтa, пише тази сутрин в. "Teлeгpaф". Xocпиcът нa cмъpттa, ĸaĸтo вeчe e извecтeн тoй в гpaд Eлин Πeлин, бил paзбит в пoнeдeлниĸ, пoтвъpди и ĸмeтът Ивaйлo Cимeoнoв. Apecтyвaни ca шeфĸaтa нa дoмa д-p Йopдaнĸa Heфepoвa, cъдpyжниĸът й Димитъp Ивaнoв и пoлицaй oт cтoличнoтo 9-o PΠУ, ĸoйтo им пoмaгaл ĸaтo пpaвeл cпpaвĸи зa cтapцитe дaли имaт живи poднини, oбяcнявaт oт MBP. Paзcлeдвaнeтo e пoд нaблюдeниeтo нa звeнo "Aнтиĸopyпция" ĸъм Coфийcĸaтa гpaдcĸa пpoĸypaтypa. Paзcлeдвaщитe cмятaт, чe възpacтнитe xopa ca били yпoявaни, зa дa им ce взeмaт имoтитe и cпecтявaниятa. Oт 2016 г. дo мoмeнтa тaм ca пoчинaли 9 чoвeĸa.

Прочети повече в Blitz.bg


                   


Здравите братски връзки между съветската и нашта психиатрия съвсем не са изчезнали в небитието след 89г...още са живи специализантите там наши психиатри са пращани дори и след 89г. Пълно е със случаи на жертви на имотната мафия в Русия,а и у нас ,в която участват и милиционери и психиатри,които изкарват напълно нормални хора невменяеми за да им вземат имота. Привидно всичко се обяснява с корупция сред и психиатрите-дребни услуги,конгресчета,но има и привнесена система как да се отървеш от съдружници или обикновени самотници с апартаментче,така да се каже за невидимо разчистване на неудобни в обкръжение. 

Преди взимаха имотите с народен съд поне, сега се едрите риби се стрелят и без такъв, а обикновените хора са още по беззащитни и те и собствеността им...Агенти на ДС цигани а в Стара Загора и агенти на ЩАЗИ(германеца Маркос-магарето)с жълти книжки се занимаваха с приватизиране на имоти. Психометричните лаборатории на ДС/КГБ издаваха жълти книжки на измамници и убийци и след злодеянието си почиваха по месец в психиатрията в Раднево например. Всеки, който е популярен донякъде и се опълчи срещу корупцията и мафията в БГ пак е заклеймяван като странен психопат, маргинализират го за известно време ,изолират го и после е съвсем лесно да го нападне уж я улична банда или друго мероприятие, на което сега кдс-арите изтънчено му викат психотроника.




> ДС/КГБ И СЪВЕТСКИТЕ ПСИХИАТРИ


Правят ни масова психоза като нарочно подбират и канят деградирали хора в медиите. Нарочно подбират социопати и примитиви на възлови места в държавата и после всичко изглежда, като природно бедствие Божие наказание за народа и други глупости - това е част от психотрониката, което също дава психози, масова психоза или апатия! Много чест прийом е да се насъскват душевно болни хора(или агенти на ДС с жълти книжки), най-вече шизофреници с налудности за въздействие срещу неудобния и нищо неподозиращ обект и да посегне над живота му...така няма виновен,защото убиеца е невменяем(или е с жълта книжка от ДС)...Т. е . нарочените за луди неудобни биват убивани от найстина луди(или ДС агенти) и мотив и умишленост привидно няма....

Така агентите на ДС Йорганджи и Диньо Чука(от Ашкинази Зара) редовно киснеха в психометричните лаборатории - отзад в колата им, винаги имаше по един от Раднево - за отпечатъци - при спешна поръчка на убийство.
              


ПСИХОМЕТРИЧНИТЕ ЛАБОРАТОРИИ РАБОТЯТ ЗА ДС, ВСИЧКИ ИЗМАМНИЦИ СА ИЗДОКАРАНИ СЪС ЖЪЛТИ КНИЖКИ
> Имотната мафия прати в лудница здрава жена, за да провали съдебно дело за апартамента й.

ДС = КОМУНИЗЪМ = ЮДАИЗЪМ



И МНОЗИНА СЕ УПЛАШИХА ОТ ЮДЕИТЕ И ИМ СЕ ПОКЛОНИХА...

ИМОТНАТА МАФИЯ ДЕЛО НА ДС

ИНТЕРЕСНО Е ЧЕ В ТАЗИ МАФИЯ СЕ ИЗПОЛЗВАТ И ДЕЦА.

НАРКОРАЗПРОСТРАНЕНИЕ = ДС




КОМУНИСТИТЕ ОТ ЮДЕЙСКАТА МАФИЯ ДС ЗАРОБВАТ ДЕЦАТА ВИ ОЩЕ НЕПЪЛНОЛЕТНИ. ПЪРВО ГИ ЗАРИБЯВАТ С МАРИХУАНА, СЛЕД ТОВА ТЕХНИ СЪТРУДНИЦИ ГИ ЗАЛАВЯТ, ОБРАБОТВАТ, ЗАПЛАШВАТ И ЗАРОБВАТ ДА СИ ИЗПЛАТЯТ ЦИГАРАТА МАРИХУАНА С РАБОТА, КАТО НАРКОРАЗПРОСТРАНИТЕЛИ И ТО БЕЗ ЗАПЛАТА.

Експерт: Зарибяват децата ни с безплатна дрога



ТЕЛЕФОННИ ИЗМАМИ = ДС

Например телефонните измамници получават първо дневните база данни от всички Банки, за тегленията в брой на клиенти, второ база данни от полиция за роднини и близки на разтояние от тях(в страната или чужбина), от нотариуси за продажба на имоти и т.н.,... след това се звъни на точно определен адрес където има пари в наличност а не на случаен такъв.




ДРУГИ ДЕЙНОСТИ: ИНФИЛТРИРАНА В ФУТБОЛНИ АГИТКИ, ЖЕНСКИТЕ ГРУПИ НА ГЕРБ - "КОТКИТЕ". ПРОДАЖБА НА ДОБАВКИ НА ПО ЗАМОЖНИ ФУТБОЛИСТЧЕТА, НАСОЧВАНЕ НА ГРУПИТЕ ОТ НЕЙНИТЕ ПОЗНАТИ ЗА ПАЗАРЕНЕ В РЕСТОРАНТИ И ОБЕКТИ, КОИТО ЗАРЕЖДА/КРАДЕ. ЗАПАЛИЛА ВИЛАТА НА С. МИНЕВСКИ В ПАМПОРОВО ПО ПОРЪЧКА НА ... ТАКА Е, КАКТО КАЗВАШЕ ДРУГАРЯ ГЮРГАНДЖИЕВ КОГАТО КРАДЕШ С ЕДНАТА РЪКА ДРУГАТА ДА Е ОТЗАД, КОМУНЯГИТЕ ДЕГЕНЕРАТИ СЕ ШИБАТ ПОМЕЖДУ СИ.


ФАЛИРАНЕ НА ДРЕБНИЯ БИЗНЕС = ДС

ОРГАНИЗИРАНЕ НА НАСОЧЕНО ПОТРЕБЛЕНИЕ, ГРУПИ ОТ ГМО ЮРГАНИЗМИ = ДС

ОРГАНИЗИРАНИ ГРУПИ ЗА РЕГУЛИРАНО ПОТРЕБЛЕНИЕ, С ОСНОВНА ЦЕЛ ПОДПОМАГАНЕ НА ЕДРИЯ КРАДЛИВ ЧЕРВЕН БИЗНЕС

ДДС ИЗТОЧВАНЕ = ДС

> Защо комунистите работят целенасочено за унищожаване на средния и дребен бизнес - естествено несвързан с тях



> Борци, гребци, бармани, сервитьори, кадри на ДС, комсомолски перекендета.


               



Иван МИХАЛЕВ- Финьо, бивш барман и агент на ДС, председател на Сдружението на червените хотелиерите и ресторантьори от Стара Загора: Нормално е битката да е за всеки клиент...

...Естественно след като фалираха всички дребни ресторанти в Ст. Загора и за 25г. репликираха девиза на ДС- "всички сервитьори и бармани агенти на службите.



Комуниста е обречен на доживотна борба срещу свободите и средния бизнес, особенно опасен за тях. Първите години куките от ДС занимаващи се с заведения живееха охолно, назначаваха сервитьорки без договори и след това ги гонеха без да им платят а запалати евентуално на края на месеца,... ако го изкараш. Но новото време роди дребен бизнес които започна да салга пръти в червените педераски колела или по-свободно заплащане,... на ден, това предизвика ужас всред агенти, грижещи се за еврейските схеми на юдейската - ДС т.е. зависимост, минимално заплащане( или безплатно), контрол и "минали срамни дела". Естествено тези "своеволия" или стремеж към свободи бяха наказвани от добре смазаната машина на ДС, в началото силово, а по-късно и законово, чрез дегенератите монтирани в данъчни, ХЕИ-та, общини, полиция и т.н.




Основната цел на комунистите левити днес е унищожение на средния бизнес. Окрупнявания на банки и финансови къщи, на червени производствени, търговски, транспортни, развлекателни компании, хотелиерски и ресторантьорски вериги, в малко на брой свръх големи – гигантски – корпорации, сме го живели. Това е колхозничество, текезесарщина, несвобода, невъзможност за изява на човешките качества, възможности и намерения, комунизъм!



Какво да очаквате от територия, в която населението е тъй „умно“, че произвежда дегенерати, които „от деца мечтаят да станат полицаи и да работят тази професия със сърце“.Такъв е хоризонтът на всезнайковските блянове. Те опират до пълната копаня в кочината и нищо повече.

Групи от дегенерати, кошерен легион, роби на комунягите, работници в техни фирми или просто членове на техните партии, продали се за жълти стотинки, или за да ги уредят на работа,...това е във всички по големи градове. Герб, главата на змията ДС, захапа опашката си - БСП - и копира техните структори, като си присвои, младия "невинен" комсомолски електорат.

Съдебната система, която е масонска ложа, се изгражда на принципа на пчелното семейство. Групите от продадени души също са изградени на масонски принцип и от отделни кошери.Много пчели работнички работят за системата, като са заблудени че правят добро.

По този комунистически принцип работи и партийния електорат на БСП, ГЕРБ и ДПС, групи от генномодифицирани микроюрганизми. Партийният електорат се насочва за услуги към определени партийни фирми или към по дребни фирми, където има внедрени куки от ДС, ...е може и "котки" от Герб, снабдяващи ресторанти ,по точно презареждащи ресторанти на средния бизнес с цел фалит (които източват, помагат на дребния и среден бизнес под закрилата на ДС). Както казваше един бивш вече бивш полицай, които обичаше да "помага" на хората: Чуждите парички трябва да станат наши.



Комунистите са като хищното растение росянка. Насекомите биват подмамени от аромата и красотата на цветовете и хоп в капана, за да бъдат изконсумирани употребени и захвърлени. Властта произлиза от народа и е за народа във всички държави. Защо в България не се получава? Дойдат на власт и се започва: безотчетно харчене на всичко придобито в държавата- принадената стойност от държавните предприятия, от експлоатацията на всички подземни и надземни богатства, от всички такси и акцизи, от експлоатацията на географското положение и държавните граници. Всички започват с увеличаване на данъците, таксите и акцизите , увеличаване на всякакъви тегоби върху народа (раята). С други думи управляващите я карат по комунистически (с мимикрия) идват в името на народа, а си отиват с огромните богатства, спечелени (откраднати) на гърба на народа. До кога?



НАВСЯКАДЕ В СЪД, ПРОКУРАТУРА, ДАНЪЧНО, ОБЩИНИ И Т.Н. НАГОРЕ ПО ПИРАМИДАТА СА МОНТИРАНИ ДЕГЕНЕРАТИ КОИТО ПАЗЯТ КОМУНЯГИТЕ. ДДС БЕ СЪЗДАДЕНО КАТО БЕЗДЪННА КАЦА С МЕД ОТ КОЯТО ДЕЦАТА НА КОМУНИСТИТЕ ДА СЕ ПОДХРАНВАТ И ДА ИЗТОЧВАТ ДЪРЖАВАТА. ДАНЪЧНОТО БЕ ЗМЕЯ ПАЗЕЩ КАЦАТА САМО ЗА БОГОИЗБРАНИ. ПО СЪЩИЯ НАЧИН ДАНЪЧНИТЕ ГЛЕДАХА КАТО ПИСАНИ ЯЙЦА ТЕГЛЕЩИТЕ НАПРИМЕР БЕЗАКЦИЗНИ ЦИГАРИ А ЕВРЕЙЧЕТАТА МОНТИРАНИ КАТО РЕДОВИ СЛУЖИТЕЛИ УНИЩОЖАВАХА ДРЕБНИ ТЪРГОВЦИ ПРОДАВАЩИ СТОКАТА.




Навремето средният бизнес по точно собствениците на заведения във В. Търново направиха черен списък на крадливите бармани и сервитьори агенти. Причината за тази мярка е, че почти всички от 23-мата членове на сдружението са били "опарени" от крадливи бармани, готвачи или сервитьори. Така всеки постъпващ на работа щял да бъде проверяван дали фигурира в регистъра и ще му се иска характеристика от предишния работодател. Днес тях ги няма но останаха по големите червени хотели и ресторанти, именно те които им внедряваха крадливия, завербуван персонал,... "копи - пейст" на схемите на ДС през комунизма.




> Основната цел на НАП е унищожаване на средния бизнес

Няма значение как ще се казват властимащите. ГЕРБ, БСП, ДПС, АТАКА, НФСБ, АБВ, ББЦ, РФ… всички са от „нашите” или от „по-нашите”. Кои ще са разбойниците е все тая. Единственото сигурно е, че ще спазват двата основни закона на ДОПГ (държавна организирана престъпна група). Първо – да запазят вече награбеното и второ – да продължат да грабят. Само че, точно тук в продължението на лапаницата има проблем. Накратко ситуацията може да се опише с формулата: Крадци много, а за крадене остана малко. Малко не в количествен смисъл, а като форми и възможности.

Наприватизираха се до насита. Фабрики, заводи, предприятия и цели отрасли потънаха за жълти стотинки в ненаситните търбуси на бивши бармани, сервитьори, ченгета и комсомолски секретари, величаещи се днес като олигарси и местни феодали. Изпозамениха къде що можаха. Плажове и планински курорти не останаха. Надземни и подземни богатства погълнаха с концесии за вечни времена. Вече в ролята на частни собственици на довчерашното общо държавно благо, сключиха с откраднатата от тях държава, т.е. със себе си, фантастични договори с гарантирани свръх-печалби. Уредиха дъщери, синове, любовници, шуранайки и лелинчовци с вятърни електроцентрали, слънчеви и дъждовни хранилки. Задължиха балъците – българските данъкоплатци да източват кръвта си доброволно. Подсигуриха и узакониха грабежа/герббежа-геноцид, назначавайки и развивайки кариерно свои кучета-пазачи – прокурори и съдии.



Толкова много и толкова лесни пари. Но за жалост, вече все по-рядко могат да се връткат познатите фокуси. От известно време насам се налага първо бандитите да намерят милиардите, а после да ги откраднат. Затова сега на мода е да се взимат заеми. Огромни кредити, които ще плащат баламурниците и техните деца – тъй нареченият народ, гинещ в мизерия, докато семействата на бейове и чорбаджии тънат в лукс и охолство.

                                               

Ето, Бойко точи лиги и директно обещава, че ще вземе нови 5-6 млрд.лева. Тоест, Шайката да е спокойна, ще има за всички. Преди него Олигархски и Станишев цяла година и те само това правеха – трупаха дългове.


http://afera.bg/wp-content/uploads/2014/10/BOI4E.jpg


Още по-рано – постната пица Дянков и обещавачът на справедливост Борисов ни омагьосваха да стягаме коланите. Само че, в същото време тихомълком харчеха 2 млрд. лева годишно извън бюджетните приходи. Кефът им идваше от заеми и от фискалния резерв. Дори се опитаха да откраднат и парите за пенсии – Сребърния фонд, но ги спряха от Европейската централна банка и ЕК.



Тенденцията е ясна. Алчните свине изплюскаха, каквото можаха, но апетитът им е ужасяващ. Нямат насищане. Така, както задължиха, източиха и съсипаха хиляди предприятия, така ще задължат, източат и съсипят България. Те, господарите от ДОПГ живеят в златни дворци, купени с парите на робите – послушните български граждани. Бандата взима милиардните кредити, но ще ги връщат жертвите на 25-годишния геноцид.

Гениално просто или просто гениално? Все тая. Нали на никой не му пука?



Нашенската олигархия е съвсем различна от представителите на тази обществена прослойка в бившите страни на източния блок. Етимологията на думата съвсем не е сложна, дори за нейните представители. Идва от старогръцки, където ОЛИГОС означава „малък, дребен, ситен”, а в Русия като олигарх се разбира член на такава форма на управление, при която властта е съсредоточена в ръцете на малка група от обществото, забогатяла по незаконен, тъмен или съмнителен път. Или казано с други думи - привилегията и властта им се основава на притежаването на богатство, т.е. това е особена форма на плутокрация. Разбира се, плутокрацията вирее само в общества, където политиката се е сляла с бизнес, неясен и непрозрачен за обществените интереси. Та за типична олигархия се заговори в Русия от началото на 90-те години на миналия век, когато една чаша водка, изпита с Елцин, можеше да стане повод да получите завод, мина или петролен кладенец. Такива бяха времената в необятните руско-съветски измерения.
А всъщност става дума за доста по-старо и научно обяснение на явлението. Негов откривател и тълкувател е един полугерманец – полуиталианец на име Роберто Михелс/1876 – 1936/, който дълги години е професор по социология в Базел и Перуджа. Този Михелс е твърде любопитна политическа персона. Започва като социалдемократ по убеждения, после приема идеите на радикалния синдикализъм и накрая логично завършва като фанатичен привърженик на фашизма. В книгите си „Политическите партии” и „Теория на елита” разработва в подробности така наречения „Железен закон на олигархията”, според който олигархия може да възникне само в общества, изповядващи принципите на фашизма или социализма. Любопитно нали? Май и затова не бе популярен... Все пак, преминал през социализма и фашизма, Роберто Михелс вижда само и единствено в тях темел за олигархично управление, което за него не е обезателно негативно.



Нека се вгледаме от кои университети дойдоха родните олигарси? Бивши магураджии, борци, боксьори, гребци, фелдшери, шофьори,келнери, бармани, милиционери, сервитьори, кадри на ДС, бръмчалки от Попа, дейци на Указ 56, епизодични актьори, старшини от войската – това е родния истаблишмънт, родния бизнес-елит и поетично наречени „национално-отговорен капитал”. Разнасящи вино, ракия и свински пържоли някои от тях се сдобиха с дипломи от многобройните свободни университети. Особено модерно бе преди време да се учи задочно икономика в Свищов – град, родил много гиганти на макрорамката. Познавам един такъв, който без да стъпи в дунавския град се сдоби с диплома за специалист по „финанси и кредит”. От Илия Павлов /лека му пръст/ научихме, че във ВИФ имало и специалност журналистика. После на мода дойдоха Бургаския и Благоевградския свободни университети. Ами няма как да става сравнение с руските олигарси, нали?
Друга съществена разлика между българските и руските олигарси е странната форма на скатавка при нашите. Докато за руснаците е въпрос на чест да обявят размера на капитала си, българските им колеги са царе на офшорки, подставени лица, прокуристи и т.н. По този начин потайни финансови зони като остров Ман, кантона Цуг или Каймановите острови придобиха в България почти митично звучение и стана въпрос на престиж да не плащаш данъци на страната, в която развиваш „бизнес”. Родните олигарси по примера на средиземноморската традиция винаги имат под ръка подставени лица или адвокати за всичко. В италианската мафия gabbellotto означава момче, което брани имотите на боса срещу заплащане, т.е. същото като нашенските лица на втори план или подставени защитници. Често gabbellotto го отстрелват, вместо боса.


http://hadjigenov.com/wp-content/uploads/2015/01/1794528_10201302243269084
_2074261640_n.jpg

> Пеевски превзема Близкия и Далечния Изток с кисело мляко и кашкавал


Третата „разница” е една на пръв поглед странична причина. Руските богаташи правят всичко възможно да се разграничат от комунизма, да напомнят за лагерите, терора, Сталин и Брежнев. Даже бившите комсомолци като Ходорковски клеймят времената преди „перестройката” и търсят в родословните си дървета далечни родственици с дворянски произход , едър помещик или поне знатен белогвардеец. В България е точно обратното – нашите бизнесмени се гордеят със селския си произход, недоучилите родители или полуграмотни партийни секретари. Тук е гордост да си наследник на комунистическата номенклатура, да осъществяващ на практика блянът на партизаните да станат капиталисти. На тях и обслужващите ги интелектуалци много им е удобна теорията за „края на историята”, защото така може да си представят, че на родна почва историята я градят те – бившите слуги и комсомолски перекендета. Дори в Румъния от тази година задължителен предмет в средното училище е „История на комунизма”, докато у нас се учат два часа за тоталитаризма, който, неизвестно защо и по какви умозаключения започвал през 1949 год.!? Логиката е простичка – миналото да си остане между нас, това си е нашенска, домашна работа, истината не е важна, важно е какво правим и преживяваме ние. Ама, че предците ни са избили истинския елит на България след 1944 год. – няма значение, това си е наша тайна. Това си е нашето скривалище, убежище.
И тук идва последното, пак етимологично и психологично обяснение що е то български „национално-отговорен капитал”. Едно от значенията на мафия е „убежище, скривалище”, другото е cosa nostra или „наша работа, общо дело”. Май няма нужда от повече обяснения, нали?
www.plovdivmedia.com/6162.html




Характерно за българския преход е, че няколко хиляди „бизнесмени” се оказват собственици на държавата и нейната икономика, а немалка част от въпросните „бизнесмени” отговарят на всички известни от учебниците и академичните изследвания критерии за организирана престъпност.




В повечето случаи контролът над собствеността се упражнява чрез устойчиви структури, в които участват стотици и дори хиляди служители и фирми, намиращи се в сложни йерархични зависимости. Чрез подобни механизми се осигуряват монополни печалби, част от които се преразпределят чрез корупционни
мрежи сред бюрократи на местно ниво, магистрати, депутати и министри.

Тези механизми или модели са универсални, независимо дали става дума за криминална приватизация, банково кредитиране, контрабанда на стоки, заграбване на природни ресурси и т.н.
Могат да се откроят три различни проявления на организираната престъпност в страната.

• Първият тип са т.нар. силови групировки („силово предприемачество”), чиято дейност първоначално до голяма степен се основава на
насилието.

Източници

1. Бивши спортисти в силови спортове
2. Бивши служители на Министерството на вът-
решните работи
3. Бивши криминални затворници

Метод-Използване и продаване на
насилие чрез големи групи

Сътрудничество - Използване на олигарсите
за решаване на проблеми с правоохранителните и
правораздавателните органи, а на екстремно-рисковите предприемачи – като съветници, доверени лица и канали на доход и ин-
вестиция

• Вторият тип се представлява от групата на екстремно-рисковите предприемачи. Те проявяват склонност към трайно упражняване на систем-
на престъпна дейност с оглед на големите конкурентни предимства на този вид „предприемачество”. Характерното за тях е, че дейността им остава встрани от вниманието на обществеността.

Източници

1. Представители на „пазарни професии” при
социализма без образование – шофьори на
таксита, бармани, склададжии, сервитьори и
пр.
2. Представители на професионални групи като
търговци износители, счетоводители, юристи
(предимно адвокати), както и студенти по та-
кива специалности и пр.
3. Бивши криминални затворници

Метод - Използване на мрежи за осъществяване на криминални и полукриминални операции, свързани предимно с внос и контрабанда на стоки и арендуване и закупуване на държавна
и общинска собственост; получаване на банкови
кредити (така наречената група на кредитните милионери) и др.

Сътрудничество - Използване на силовите
структури за завладяване на пазарни дялове и при проблеми с конкуренти и партньори, коалиране на олигарсите за осигурява-
не на достъп до пазари, защита и помощ срещу
държавата

• Третият тип е свързан с огромни структури, оглавявани от т.нар. олигарси-комунисти
(действащи по подобие на известния руски модел), чиито амбиции са насочени към монополизиране на най-доходоносните дейности и сектори вдържавата с помощта на корупционен и клиентелистки инструментариум.

Източници

1. Бивши висши стопански ръководители
2. Бивши партийно-комунистически функционе-
ри
3. Бивши служители на специалните служби

Метод-Преразпределяне на национално богатство чрез използване на новите поли-
тически елити и създаване на холдинги, състоящи се от десетки компании. Доминиране във финансови институции и превземане
на държавни финансови институции и ме-
диите.

Сътрудничество - Саморазправа с дребния
бизнес чрез екстремни наказания (включително унищожаване на собственост и убийства); използване на екстремно-рисковите предприемачи (включително чрез финансиране) за
проблемни операции

ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ В БЪЛГАРИЯ:ТИПОЛОГИЯ И ТЕНДЕНЦИИ

Комунистите-капиталисти изхождат от това, че човешките потребности са ОГРАЧНИЧЕНИ И ПЛАНИРУЕМИ. Комуната (общността) може да изземе от лошия капиталист, т.е. дребния и среден бизнес средствата за производство (капитала) и винаги може да се произвежда точно толкова червено месо, колкото е необходимо. Няма да има вече „перверзии“ като т.н. „свински цикъл“, благата ще бъдат разпределени в общността, комуниста ще притежава частна собственост, т.е. мултинационалните компании които ще са надзиратели над общността (комуната, кибуца),те ще се грижат за потребностите на всеки (няма да има дефицити и свръхпроизводства) всеки ще има покрив над главата, храна и така нататък, а в петилетни планове ще може ръководството на комуната да планира производството.



Освен това ще има два вида хора - Комуно-капиталисти (БОГАТИ И ДОБРИ) и пролетариат (работници, селяни, ЛОШИ). Капиталистите-комунисти ще са мотивирани от своята алчност и жажда за пари. Те ще крадът от държавата и ще отделят 0,0001% от откраднатото за да се грижат за своите партийни групи, но те са и техните работници, т. е. техните жертви.



Комунистите-капиталисти са изхождали от това, че щом са задоволени ОСНОВНИТЕ потребности на ВСИЧКИ ХОРА ЕДНАКВО от покрив, храна, елементарно здравеопазване, образование, дрехи и така нататък - това ще е достатачно и всички ще са щастливи и доволни, всички ще продължават да ходят на работа в техните предприятия и да дават всичко от себе си, за работодателите си,... робвладелците-комунисти.



> Нов тип евреин ще владее народите с жезъл




mejdu-redovete.com/wp-content/uploads/2014/02/boiko-borisov-vinetu.jpg






Досие/ Житие и страдание/старание грешнаго агента ДС - таварищ Беров СвятоСлався (Педислався Дупеславой).

Дали ДС са му приложили схемата от Талмуда "минали срамни дела" или наистина е педофил единствено Бер-ОФ може да каже, Но по сведения на бедна комшийка(която в началото на връзката била непълнолетна) на която обичал да помага(давал й пари на заем без лихва) срещу съответни услуги, след това за втори път и помагал като я уреждал на работа за да му върне парите явно досието му не е изфабрикувано.

Още като учител в сградото (Ст.Заора) хванат с непълнолетна и завербуван(агентурно име "Боксера", естествено остава учител независимо от педофилските наклонности. Заедно с братчет си дърводелец в същото училище с агентурно име "Напиках го братчет" (дърводелчето редовно се хвалило как пребило някакъв петокласник който се напикал) вече като агенти на ДС ,т.е. защитени продължили посегателствата срещу непълнолетни. Заедно с директора Ранчев основали патрули - отрядници, т.е учители давали вечер дежурства по улиците на града. По късно дегенератчето се урежда от ДС като надзирател(боксер пазач) в различни социални заведения за изоставени деца!!!...

Става въпрос за Сградостроителната гимназия (или Сградото както всички го знаеха)Та там в Сградото директор бил Недьо Ранчев - шампион по джудо и карате. В това училище всички ученици били свои учители в предишните училища.
Ранчев ги спуквал от бой, як бой на умиране. Обаче бил "справедлив" - биел ги само когато имаше защо.

Ето как ставали номерата на комунагите в това училище - "Старозагорски Гулаг" - човекът който най-много биел своите ученици станал най-обичан от тях.

Ето свидетелство на една старозагорка от това време:

"Въпросният Ранчев не беше страшилище само за своите ученици и не само тях биеше. Беше шеф на Патрулите, в чийто състав влизаха учители, даващи всяка вечер дежурство по улиците. Обикаляха кръчмите също и следяха за спазването на вечерния час, който бе до 20 часа през зимата и 21 часа през лятото. Кръчма след това ли? Дискотека ли? А бой? Mr. Green
Моя приятелка беше "арестувана" една привечер от въпросните патрули заради пушене в Градската градина. Придружих я от солидарност (аз още не пушех тогава) и едва отървахме боя от въпросния. Вбеси се, че не намери цигари в нас и трябваше да ни пусне без последици. А бяхме пълнолетни и двете, с навършени 18 години. Ама... ученички.
На нито един от родителите ни не би му хрумнала мисълта да ходи да се разправя с него, камо ли да го съди. То и не беше възможно тогава, де."...





Минал през складовете на едро като дистрибутор на"Булгартабак" без нито една проверка от НАП, в замяна топял колегите си. Друг агент от кошера на Беров бил Руменчо -завербуван от ДС след като е заловен да обарва възрастни жени в градските автобуси. След това продавал цигари на едро, без фирма до днес непроверяван и без нито един акт от НАП.

Днес педофилчето е ръководител на малък кошер/клетка за контролирано пазарене на нелегалната ДС.

Този кошерен "Шалом" от измамници е с център "Алабашева къща" където си е оставял ръцете и дърводелеца -"Напиках го". За мизериите които са творили Беров и другите куки на ДС срещу един от наемателите на ресторанта може да се напише доста дебела книга. Например светата троица "Беров, Дъвката и Юрганчо" по съвет на архимандрила от храма "Св. Богородица" палели свещички за умряло за здраве на наемателя. Разсилена пиандурка работеща в храма срещу храна с проблеми с бъбриците била насочвана след употреба на 2л. бира да консумира в ресторанта като целта била естествено да опикава новите тапицирани столове. Тази калугерка и пиян поп - "мутрополит" които извършвали богоугодните деяния били пък майката и доведен баща на прословутата екстрасенска Десислава или педофилчето Деси - също от групата на куката от ДС - Беров. От Шалом пък се грижели за постоянния стрес като редовно пращали - естествено при пълно заведение - сакати хора на колички, бутани от най-различни дегенерати. Например едновременно влизане по-едно и също време на две такива колички от двата входа на 'Алабашева къща".


Шалом винаги са работили със сиропиталищата. Центъра на еврейската общност "Бейт Шалом" се намира в реституирана сграда срещу софийската синагога. В сайта на JDC той е определен като "център на еврейското бъдеще" и "важно събитие за еврейското възраждане в Европа".
Три етажа от сградата която е бивше еврейско сиропиталище - се ползва "Бейт Шалом", а другите две се отдава под наем и така се осигуряват приходи за общността. Дарения за общината след това се внедряват техни директори, а учителките обикновенно са с жълти книжки. Сиропиталището е банка за органи, материал на склад за продажба. Дали за осиновяване дали за трансплантация, равините винаги са на печалба.След напускане на сиропиталището децата които нямат роднини се продават на търговци в съответната страна например Израел а те след това ги препродават за трансплантации. Архивите в сиропиталищата постоянно изчезвали. През комунизма сиропиталишата се използваха и за сексуални услуги на дегенератите от червения комунистически елит. Така се създаваха верни на партията нечовеци, по-указания в Талмуда начин, чрез минали срамни дела.Но това продължава и днес.


        


При сегашното състояние на съдебната власт и МВР в България няма имот, който да не може да бъде заграбен от добре организираната имотна мафия. Защо не намаляват измамите, свързани с кражбата на имоти в страната?

           


ПРЕДВАРИТЕЛНО УТОЧНЕНИЕ,... ЗА ДА СПОМЕНЕМ ЧЕ ПОВЕЧЕТО РЕСТИТУТКИ НА ДС БЯХА ПОДСТАВЕНИ ЛИЦА, А ПОВЕЧЕТО НАСЛЕДНИЦИ/РЕСТИТУТИ БИЛИ ИЗБИТИ, ОСВЕН АКО НЕ СА СТАНАЛИ КУКИ НА ДС. ОЩЕ ПРЕДИ 1989 СЛУЖБИТЕ НА ДС/КГБ - ТОРА НОСТРА ПОДОГОТВЯХА ФАЛШИВИ НОТАРИАЛНИ АКТОВЕ ЗА ПОДХОДЯЩИТЕ СИ СЪТРУДНИЦИ.

ТАКА МНОГО КУКИ, ЩАТНИ И НЕЩАТНИ, КАТО ПОДСТАВЕНИ ЛИЦА СТАНАХА СОБСТВЕНИЦИ ФОРМАЛНО НА ЦЕНТРАЛНИТЕ ИМОТИ В ПО-ГОЛЕМИТЕ ГРАДОВЕ, НО СОБСТВЕНИКА Е ЕДИН ДС/КГБ - ТОРА НОСТРА.

> Как се крадат имоти в България




                 

Ционистки Протоколи-3

По отношение на това, че те посягат на вашия живот: направете вашите синове лекари и аптекари, така че те да могат да отнемат живота на християните.

Евреите са се постарали да придадат на своите общини обществено безопасен вид, но в действителност те са тайни организации,които упражняват деспотична власт в/у своите членове. Изтъкнатият евреин Яков Злександрович Брафман пише в книгата си "книга на кагала'' че евреинът като личност принадлежи изцяло на еврейската община.Той има по малко свободи от когото и да е било друг на света;положил е страшни клетви и е обещал да пази всички тайни на своето братство. И това казва автора се случва от18век. насам.

Евреинът не е свободен да си избере професия, а трябва да се подчини относно мястото и естеството,където ще я упражнява. Ако иска да се намеси в политическа партия или религиозна дейност е длъжен да поиска разрешение. Тайната организация на садукеите, която според еврейско схващане подържаше духовенството, бе прогонена от храма след разрушаването му(както и на Йерусалим) от римляните през 70 - те г.пр.Хр. Фарисеите победиха садукеите и станаха лидери на световното еврейство.
Те законно отмениха духовенството като решиха ,че всеки еври е духовник сам на себе си. Въпреки това на левитите и на коханимите им се разреши да четат Тората и книгите на пророците. Но когато отсъства кохен или левит четенето може да се извърши от друг. Следователно съвременото еврейство е продължение на фарисейството ,което отрежда на равините на роля на духовници,а на деспотични лидери на разпръснатата по цял свят еврейска мафия. Равините ръководят общините си във всички направления.

Еврейската пропаганда представя равина като духовник за да създаде впечатлението,че той лидерът на еврейската мафия,е безобиден и заслужава почести,цветя, букети и венци,които правителствата дават в името на религиозната свобода.

               



За еврите синагогата има три значения:

Първото означава "събиране", т.е. основна организационна клетка на еврейската мафия - Тора Ностра.

Второто значение e "Голяма синагога" среща по къщи на една или повече синагоги ,наричащи се братства, според наредбите на таканота или на нелегалните от общините.
Архивите на явната община се намират там.

И накрая еврейството в своята цялост се нарича "синагога". Като деспотичен лидер на еврейската община равинът извършва обреди дава религиозни нареждания, но и решава въпроси от политически военен и друг интерес. Съществуват и равини-левити специализирани в отвличания, тероризъм и революции, както Маркс и равина Акиба, който тайно организирал и водил третата голяма революция на еврите срещу Римската империя(130 г. пр.Хр.).Той направлявал въстанието като издигнал лозунга за свобода на народите живеещи под власта на Рим. След като революцията временно победила изклали много римски граждани подчинявайки се на наредбите на Бог си. Римският император Адриан, който познавал еврейската политика, а именно навика им да се преструват, че стават членове на обществото в което нахлуват, дал следната заповед на легионите си:"Дори да се закълнат че ще станат добри римски граждани и че обожават Зевс - избийте ги, ако не искате да завладеят и унищожат Рим с тайните и подли средства които употребяват". Акиба и други равини били разпънати на кръст,защото били виновни за избиването на стотици хиляди мъже жени и деца. Скоро след това Адриан бива отровен а неговият наследник Антоний Пий отменил законите му. По голямата част от талмуда е писана от Акиба, сатанинскят равин представил Талмуда като резюме на откровенията, дадени от израелският бог на Моше. Както твърдят фанатичните талмудисти, нищо по важно от това не е писано в Библията. Фарисеите или членовете на кагала, кехила планират проникването на еврите в различни политически партии от краина левица до крайна десница, а също така и във всички институции и организации на нацията в която са нахлули. Останалите евреи са длъжни да се подчинят.

Евреин може да получи нареждане да стане приятел с някой езичник,но преди това той дава клетва че ще го предаде ако ако висшите интереси на еврейската нация изискват това. Ако не го изпълни ще бъде отровен. Губернатори- Гои дали постове на евреи за благодарност им се нанасят вреди или биват унищожени. Наказанията от висшият съвет или от Бет Дина на евреите които разкриват тайни са следните:

1.Всеки влизащ в редовете на еврейството евреин подписва в синагогата на която ще стане член,на 13 и 17 г. възраст бели листи, облигации и документи за дългове, които равинът може да попълни и използва срещу младежа. Всяка десета година всеки евреин трябва да подпише нови бели листа,облигации и дългове, и да повтори отново клетвите. Същевременно отрича всички клетви които е положил или ще положи пред някой езичник. По този начин когато еврейчето не изпълни заповедите на тайният мухамад (административен съд на братството) имуществото му се конфискува. Преследваният от сънародниците си, не може да се спаси с прехвърляне на имущество на роднини защото и те са подписали бели листи и облигации. Един негодуващ еври заявил"Тежко нещо е човек да е евреин!".

2. При православното еврейство, еврейките биват задължавани да ходят в"киба" или ОБРЕДНА БАНЯ, АКО НЕ СТОРИ ТОВА НАКАЗАНИЕТО Е ДА НЕ ВЛИЗА В ПОЛОВИ ОТНОШЕНИЯ С МЪЖА СИ, ПОНЕЖЕ Е НЕЧИСТА.

Равините използват този факт да накажат някой непокорен евреин, като забранят на жена му да влиза в кибата. Когато непокорният еври има и любовници принуждават и тях да го отблъскват.

3.При по маловажни случаи се налагат само големи глоби

4. В случаи на постояно неподчинение или ако приеме съзнателно езическа религия, прокурорът на Бет Дин отсъжда смъртно наказание чрез отравяне.Тайният прокурор крепи власта си на тайна полиция, която следи дейноста на всеки еври. На нея бива предаван всеки които не се подчинява. Децата предават родителите си и родителите вършат същото с децата си, съпругите предават съпрузите си.

Към Бет Дина във всяка община има лекари и зъболекари, едните прикриват престъплението като казват, че причината е инфаркт а другите се използват когато отравянето не е спешно...

...(изчакват да го заболи зъб). 


> Войни, кризи, поробване – от кого?


Всички тези мерки/Циганското Meшере има същата схема, и се командва от Бат Дина, като родствено племе/ са били достатъчна причина да пребъде еврейството през вековете,въпреки че е извършило толкова насилия против другите народи.

Еврейската община в деспотично общество 2

България модел на геноцид, който ще бъде приложен за елиминиране и на други традиционни общества в Централна и Източна Европа?

Този модел в момента е приложен в Джусия.

Държавна администрация е от евреи, главно сефаради, на важни и отговорни но не видими позиции - например кмет гой, съветник или зам. кмет евреин.

В Бизнеса са пионки на службите - има и гои.

Банки - ашкинази.

Политици карашик - клоуни, бизнесмени, гои - ако не вършат работа се подменят но задължително с минали срамни дела.

Проблемът на Н.Р. - Еврия е още от социализЪма, и това е кошерният легион от кръвосмучещи паразити със старозаветни физиономии, но с български имена, назначавани на важни, но не прекалено видими за гоите длъжности в държавната администрация, съдебна система и здравеопазване.

Ето защо социализмът ни бе по-мизерен от този на околните соц. държави. Ето защо капитализмът ни е по-брутален в сравнение с околните капиталистически държави.

Смисълът на Еврия - копиран от гръцките юдеи - е да издържа номенклатурата от сиви комунисти и юдеи за сметка на геноцид на гоите.



Политиците гои могат да се сменят, но сивия разсад{Евреите дори не са разсад(червен, жълт, черен). ТЕ СА СИВ ХИБРИД.} остава финансиран дали от измамни схеми, дали със супер високи заплати от държавния бюджет на гоите, дали с пари на ръка от "Шалом" фалшиви телкове на близо 500хил. фантоми на стойност 1,5 млрд.

Държавната ДЖУминистрация:

МИЛИАРДИ ЗА СВОИТЕ ХОРА И ЧЛЕНОВЕ НА ШАЛОМ

**** Заплатата официално е според нашето момче/момиче
**** Данните са от 2015 г., за мин. г. са по-стряскащи, за тази - още по!

В държавната администрация по официални данни различните ведомства са 539 бр.(3 нови през 2015), а заетите са 137 693 души, от които 104 883 в централната администрация.
Тези числа са без обществения сектор - учители, лекари, армия и т.н. и без наетите в държавните и общински предприятия.
Всъщност структурите и чиновниците са повече, защото маса организации, че и цели министерства (!) не са се отчели или са направили частичен отчет (според доклада за 2015 - този за 2016 не е излязъл)
http://www.strategy.bg/Publications/View.aspx…
Колко ни струва тази администрация като заплати и какви, се вижда по таблицата, която съм дал. За работа по европейски програми сумите ги умножавате по две. Премиите и допълненията не съм посочил.
Колко ни струва като общи разходи - 2 милиарда и 166 милиона лева за тази година. В сметката не влизат част от агенциите и комисиите.




Колко е ефективна тази администрация, се вижда по състоянието на България!

Затова възниква въпросите:
1. защо размерът й е голям колкото при социализма?
Този въпрос няма логичен отговор. Има нелогичен - държавата трапеза е за всеки, който се уреди, ако ще и да е куцо и сакато, както се казва.
2. какви кадри се назначават в нея и как се оценяват?
Тук логични отговори има. Има Закони за администрацията и за държавния служител, има Наредба за заплатите на служителите в държавната администрация, има конкурсно начало.
Но тези логични отговори не са истина. Нелогичният отговор е истинския - има "мой" и не "мой" човек, наше момче или момиче и респективно не наше.
Това "наше" и не наше" е узаконено и нормативно регламентирано.
Вижда се по таблицата и обявените конкурси в Административния регистър (там трябва да се обявяват всички вакантни длъжности)
http://iisda.government.bg/…/competitions_…/all_competitions.
Оказва се, че можеш да бъдеш началник отдел и с 645 лева, и с близо 3200 лева. Оказва се, че можеш да бъдеш главен експерт както с минималната заплата, така и с почти 2800 лв.
Ведомствата масово се възползват от това. Например министерството на финансите търси старши експерт със заплата от 460 лв до 2050 лв, правосъдието дава за същото от минималната работна заплата до 1350 лева, така постъпва МВР и да не броя по-нататък.
Например Директор на дирекция „Национална система 112” е със заплата от 670 лв. до 2200 лв.
Изводите:
1. ако преценката - върху основата на образованието, опита, личните качества и т.н. на кандидата за директор например е за основна заплата от 670, 700, 800, та дори 1000 лева, то този човек въобще не става за директор, не е за този пост, а за по-нисък;
2. този абсурден диференциал в заплащането - от жалките 600 лева за директорски пост до високите за държавата ни 2200 основно възнаграждение (без премиите) е узаконения инструмент за назначаването на нашия и не-нашия човек - на нашия ще дадем максимума, на чуждия - минимума.
Това е конкретен пример, но практиката е именно такава.
Та затова средно 10% от местата в държавната администрация са все вакантни.
Едни хора се назначават от немай-къде, за да не стане скандал с прекалено нагласен конкурс, изненадват ги "приятно" със заповедта за започване на работа със смешното възнаграждение и те напускат.
После се прави нов, пореден конкурс, кандидатите вече са разбрали механизма и масово се отказват и идва времето за нашия човек.
Или още по-просто - в обявата за конкурса се сочи минималното заплащане (масова практика) и естествено натискане от кандидати няма. Ама максималното е хиляди и хиляди лв.
Разбира се, има и маса др. вратички за връзкарството. Или както беше в лафа при социализма - обявява се конкурс за длъжност на Иван Мошев Иванов. Всички други желаещи могат да кандидатстват.





Интересни са данните за държавната 


ДЖУадминистрацията живееща от нашите данъци. На глава от населението сме сред първите в Европейския съюз. Огромна администрацията за мащабите на България Тя е много сериозно разходно перо от държавния бюджет. Да не говорим,че значителна част са "гои-калинките", заели длъжности по партиен, продажност или друг признак, без необходимото експертно ниво.

Приблизително на всеки 50 живеещи все още в България, имаме по един търтей - държавен служител. Сега към тях добавете и общинската администрация, и останалите на бюджетна издръжка. Май много станаха...

Сега администрацията е дори по-голяма от тази по времето на социализма, когато и населението на България беше по-многобройно и икономиката произвеждаше много повече? Какво администрират тези почти 150000 дегенерати.

Страшното е, че периодично ги подменят - отиват в бюрата по труда и на база високите си заплати и крадене вземат пак високи пари за сериозен период от време ....., които няма откъде да дойдат ..., но им се дават докато ги уредят на други подходящи длъжности за служители на кошерната мафия ДС - ТОРА НОСТРА!

Системата мой-твой важи и за пенсиите. Отново при ВСИЧКИ правителства индексациите се правят в проценти!

Комунистите и бивши куки на ДС наврени в ловни дружинки са все с максимални пенсии от 700лв.

Има и дискриминация по отношение на неженени, разведени вдовици и други гои. Или си партиен член или ДЖУмакиня, и получаваш пенсията на починалия, или само своята, без добавки ако си от гоите !

ДЖУминистрацията са верните слуги ИЗРОДИ, чрез които се КРЕПИ УПРАВЛЕНИЕТО на СТАРОЗАВЕТНИТЕ КРАДЦИ. Със своите семейства, които са същия БОКЛУК като тях, те са повече от милион и половина.Това фактически са редовните избиратели на всякакъв вид престъпници от комунистическите партии.


Българският геноцид през 21 век


Преди четвърт век в медиите, а и в научните среди у нас, се появиха догадки за съществуването на таен проект за дестабилизиране на България, така че в следващите 15-20 години населението на страната да бъде сведено до 5 милиона, а етническият й състав да бъде променен. Някои дори отиваха по-далеч, като алармираха за намерения на определени среди на Запада да изпробват в България пилотен проект за ликвидиране на държава. Авторите на подобни публикации тогава бяха подложени на остра критика, дори осмивани като фантазьори и разпространители на злонамерени заговорнически теории, целящи да отвърнат България от поетия „демократичен” път на развитие.

Съвсем скоро обаче ликвидационните комисари на правителството на Фил Димитров (1991-1992 г.) разгромяват селското стопанство, считано за едно от най-модерните в Европа. Обработваемата земя е разпарчетосана. Масивите от овошки и лозя – изсечени. Добитъкът – изклан. Машините и селскостопанската техника – превърнати в скрап. Правителството на Иван Костов (1997-2001 г.) продължава с разгром на индустрията, здравеопазването, системата за социална сигурност. Бързо и всеобхватно се ликвидират 2200 предприятия и хилядите малки обекти в сферата на търговията и услугите. Рязко скача безработицата: от 470 хиляди, според Световната банка, до 1 милион, според оценката на синдикални експерти. Драстично спадат доходите на 90 % от населението. Появяват се и получават широко разпространение такива несъществуващи дотогава социални бедствия като наркоманията и проституцията. Престъпността се развихря. Образованието е в упадък. В упадък са и националните ценности. Населението е обхванато от икономическа и социална безперспективност. Хората в активна възраст масово емигрират.

Отдавна ликвидирани болести се възраждат до степен на епидемии. Детската смъртност рязко нараства. Продължителността на живота драстично спада. Скокообразен ръст бележат незаразните хронични заболявания (НХЗ) – ракови, диабет, исхемични болести на сърцето, на органите на кръвообръщението, хронични респираторни заболявания и др., – които се отключват най-вече от рискови фактори, произтичащи от външни дразнители, неблагоприятна социална среда, нагнетяване на страх и пр. Като основни социално-икономически фактори на риска научните изследвания у нас сочат безработицата, ниските доходи, социалната несигурност, замърсената почва и питейна вода, замърсения атмосферен въздух, наднормения шум. Впрочем, Световната здравна организация (СЗО) отдавна бие тревога за рязкото нарастване на умиранията в света, 59% от които са следствие от НХЗ; а в Еврорегиона те формират 77% от общото бреме на болестите (по DALY’s).

Постепенно, медиите започват да огласяват разкрития, като тези на нобеловия лауреат Джоузеф Стиглиц, потвърждаващи съществуването на план за дестабилизация. През 1999 г., в поредица интервюта за британския в. “Обзървър” и програма “Нюзнайт” на телевизия “Би-Би-Си”, той осветли действителните и нерядко скрити замисли и действия на Световната банка (и свързаните с нея институции на Международния валутен фонд и Световната търговска организация). Оказва се, че за всяка по-малка държава (вкл. България) съществува програма, изработена в обстановка на пълна секретност на основата на “внимателно проучване нейната национална специфика”, която се връчва за “доброволно подписване” на туземната администрация. С подписването, швейцарските сметки на туземните министри набъбват чувствително. Навсякъде, където банката стъпва, резултатът е нарастване на корупцията, мизерията и... смъртността.

ФАКТИТЕ

Един от първите академични автори у нас, които алармират за надвисналото бедствие, е акад. Георги Близнаков. В публикация от 2000 г. той разкрива плановете на американската администрация, според които към 2000-та година щяло да има от 2 до 4 милиарда „излишни хора”, затова „целият еднополюсен модел на света ще се пригажда към защита на господството на силните, на развитите икономики, което недвусмислено сочи, че е възможен бъдещ геноцид, какъвто историята на света не познава...” Многобройни тревожни факти и аргументи за трагичната съдба на света в условията на еднополюсния неолиберален модел се съдържат в изследванията и на друг академичен автор – Васил Проданов. В повечето от тях имплицитно са изведени факторите и заплахите за (не)съществуването на България в обозримото бъдеще.

Към 1989 г. България наброява почти 9 милиона жители. С настъпването на „прехода” обаче населението започва да намалява с изключително високи темпове, за да достигне в средата на 2014 г. до 6 924 716 души, по данни на справочника на ЦРУ The World Factbook. Данните включват и близо два милиона български емигранти, доколкото повечето от тях фигурират в ЕСГРАОН и в избирателните списъци.

Изследвайки тази свръхсмъртност, доц. Пенчо Пенчев от катедра “Национална и регионална сигурност” в УНСС пита: как и защо българският генофонд намалява с 19%, след като няма катастрофални природни бедствия, епидемии или войни? И формулира хипотеза за наличието на „форми на геноцидно насилие”. Други академични автори като Янко Янков, Нако Стефанов, Петър Славейков, Валери Стефанов, авторитетни журналисти като Кеворк Кеворкян, дори българската общност в Чикаго също бият тревога за геноцид, осъществяван срещу българската нация.

Ако данните на ЦРУ актуализираме към днешна дата (октомври 2016 г.) излиза, че една четвърт от българското население „се е изпарило”! Такъв висок темп на физическо елиминиране историята не познава. За сравнение, изследванията на учени-османисти като Христо Гандев, Бистра Цветкова, Вера Мутафчиева и др. сочат между една трета до една втора демографска загуба на българския етнос през първия век на османското иго. Иначе казано, темпът на загуба на българския генофонд днес е най-малкото 2 (два) пъти по-ускорен от темпа на загуба през първите 100 години на османското владичество. В следващите години още 630 000 български граждани са на път да минат в отвъдното. Основателно ли е да говорим за геноцид тогава?

Геноцидът е дефиниран като престъпление срещу човечеството през 1948 г. от Общото събрание на ООН с Резолюция 260 А (III). В Наказателният кодекс на РБългария деянието е въздигнато в съставомерно, когато определена „национална, етническа, расова или религиозна група отчасти или изцяло се постави в такива условия на живот, които да водят към нейното пълно или частично физическо унищожение” (чл. 416 от НК). За престъплението „геноцид” няма давност.

През последните години се натрупват все повече и повече факти, свидетелстващи за действия или бездействия срещу българската нация, които действително попадат в дефинитивното поле на престъплението „геноцид”. За четвърт век е осъществен разгром на икономиката, иновационното развитие, образованието, културата, здравеопазването, общото благосъстояние на българските граждани. Тези обстоятелства не могат да не породят тежки душевни травми у милиони българи. Посочихме вече, че СЗО отдавна бие тревога за скокообразен ръст на НХЗ. Последиците от отключването им за България обаче са повече от тревожни. По показателя „смъртност” сме в първата десетка в света, изпреварвайки страни като Афганистан, Чад, Нигерия, Мали, Украйна, където има локални военни конфликти. Доклад на Евросъюза сочи, че България надвишава средната за ЕС смъртност по 17 показатели, като при пет от причините за фатален изход (злокачествени образувания; болести на кръвообращението; на сърцето; мозъчно-съдова болест; състояния, възникващи по време на бременност и раждане) страната ни е на първо място. Здравка Валерианова, директор на Специализираната болница по онкология алармира, че България води и по смъртност от рак и болести на сърцето в Европа. Страната ни е на 210-то място от общо 224 държави по раждаемост на 1000 души от населението. Според статистикана на НСИ от 2012 г., населението ни намалява със скорост 5 души на час. По данни от края на 2015 г. „ускорението” вече е 8 души на час. Очевидно хипотезата за „форми на геноцидно насилие” не е неоснователна. „Добре планирана смъртност”, споделя с мрачна ирония медиен коментатор.

Кой обаче дирижира политиката на рискови фактори, така че да се отключват сериозни здравословни поражения на милиони български граждани, да се причини смъртта на една четвърт от населението? Кой нагнетява страх у българите, принуждавайки ги да се въздържат от каквито и да било действия в своя защита? Кой плаши българските власти да се въздържат от каквито и да било действия за защита на българското население?

КОЙ?

Считам, че тази политиката е следствие от мафиотизирането на държавното управление през годините на т.нар. преход. Престъпността не само се инфилтрира, но напълно се е сляла с трите власти. Може ли някой да си спомни поне едно престъпление извършено у нас извън действието или бездействието на държавния чиновник?

От началото на т.нар. преход няма област на обществения живот, в която да не властва организирана престъпност. В разговорния език, а и в медиите, я назовават чрез конкретните й проявления: дървена мафия, здравна мафия, фарма-мафия, имотна мафия, банкова мафия, медийна мафия, чиновническа мафия, енергийна мафия; и пр. Именно тези мафиотизирани структури или „октоподът” са рупорът на незаконни практики, узаконявани с протекцията или бездействието на длъжностни лица в най-високите етажи на властта. Случаят „Мишо Бирата” е само един от емблематичните.

Как влизат тоновете базови вещества (прекурсори) за производство на наркотици у нас, ако не със съдействието или бездействието на висши длъжностни лица в митниците, фармацевтичната и химическата промишленост? Кой позволява на монополите да се вихрят безнаказано, ако не е съдействието или бездействието на висши длъжностни лица и от законодателната, и от изпълнителната, и от съдебната власти? Как да обясним загубата на една четвърт от населението на България през годините на „прехода”, ако не е съдействието или бездействието на цялата „политическа класа”? Може ли да се твърди тогава, че проявленията на престъпността у нас са институционални?

„Организираната престъпност има корумпиращо влияние върху всички български институции, включително върху правителството, парламента и съдебната власт. В резултат на това, организираната престъпност е увеличила влиянието си и е в състояние да действа буквално безнаказано”, сочи в доклад от 2005 г. Джеймс Пардю, екс-посланик на САЩ в София, цитиран от в. „24 часа”, сайта „Биволъ” и др.

В първото по рода си у нас изследване на организираната престъпност, авторите Лада Паунова и Пламен Дацов – съдии в Софийския апелативен съд, разкриват симбиозата между лица от организираната престъпност, държавния апарат и общините и повдигат алармиращи въпроси. „Държавата се управлява като бандитска шайка”, обобщава на страниците на в. „Труд” адвокатът-правозащитник Михаил Екимджиев. Васил Василев, виден общественик и основател на Съюза на работодателите в България, алармира “Тоталитаризмът се промъква в обществения организъм и се намесва безцеремонно в икономиката, а оттам – навсякъде в обществения живот. Тази тенденция се наблюдава отдавна, отпреди повече от десет години, но придобива вече застрашителни размери”

Едно от проявленията му, което най-зловещо усещаме е енергийния октопод, доколкото последиците от социално-екстерминистичните му деяния достигат до всеки български дом. Още през 2006 г., преждевременно споминалия се Илия Божинов – член на ВС на БСП, – разкри колосалните мащаби на престъпния конкубинат на енергийните монополисти с „компетентните органи”, политици, магистрати, медии и „енергийни експерти”, организирани в щедро финансирани от чужбина „експертни институти”; назова го „енергийна мафия.” Налице е нарастваща „заплаха от енергиен фашизъм”, бие тревога и журналистът от в. “Труд” Георги Великов.

Впрочем, организираната престъпност, тероризмът и фашизмът използват едни и същи или сходни методи, прийоми и практики като заплаха, нагнетяване на страх, принуда, насилие и др. Без използването на откровено терористични методи и практики престъпността не би могла да налага властта си над стотици милиони, да принуждава хората да им се подчиняват. Когато ти прекъснат тока или те връхлетят гангстерите от т.нар. колекторски фирми, почти сигурно е отключването на НХЗ. Като прибавим и абдикирането на „компетентните органи” от конституционните им задължения за защита, вкл. в здравеопазването, няма как наложените условия на живот да не доведат до частично физическо елиминиране на значителна част от нацията.

Гражданите – поне значителна част от тях – не осъзнават реалността на заплахата; още не са осъзнали, че длъжностните лица, които са избрани или назначени да работят в интерес на гражданите и обществото и се издържат от парите на данъкоплатците, на практика работят против интересите на гражданите и обществото; те не са в състояние да предвидят, че действията на тези длъжностни лица, водят до определени загробващи резултати; трудно могат да провидят „капаните“, които впоследствие се оказват техни „тихи убийци”, фактори на физическото им елиминиране. Няма и кой да ги информира, след като и медиите са поставени почти напълно под контрола на властта.

Добре планираната смъртност, следователно, се провежда постъпателно чрез определена и трайна политика, налагаща на милиони български граждани такива рискови фактори, поставяща ги в такива условия на живот, при които да се отключват фатални поражения на здравето им, които, повече или по-малко ускорено, да ги пратят в отвъдното. Участващите в този процес – и законодателната, и изпълнителната, и съдебната власти – по същество, са инструменти на задкулисието, което фактически управлява държавата. Някои наричат това задкулисие олигархия, други – клептокрация, трети – като Илия Божинов, директно го наричат мафия.



СЪУЧАСТИЕТО

Най-тревожното е, че тази институционализирана политика на българската власт – политика на налагане на рискови фактори, чрез които, отчасти или изцяло, българското население обективно да се поставя в такива условия на живот, които да доведат до неговото частично или пълно физическо елиминиране – надлежно е парафирана от Брюксел. За това алармират и представители на българската общност в Чикаго. Ето доказателствата:

Българската власт приема разписаните в Eвропейската Социална Харта права с резерви. Отказът да подпише и ратифицира точно определени клаузи онагледява институционализираната политика на геноцид над българския народ. Като се съгласяват с българската власт да не зачита тези права, европейските политици в Брюксел стават съучастици в геноцида над българите.

Българската власт не счита, че работният ден и работната седмица трябва да са с „разумна продължителност”. Брюксел одобрява тези мерки.

Българската власт не признава „правото на хората на достойни условия на живот и възнаграждение, за осигуряване на тях и семействата им прилично жизнено равнище”; заплащането на труда у нас като дял в структурата на БВП е два пъти по-ниско в сравнение с международните стандарти; трудът у нас не получава това, което трябва да получи, изхождайки от неговия принос в добавената стойност. И Брюксел го одобрява.

Българската власт отказва защита от свръх-експлоатация на труда; ограничава правото до здравно-осигурителната система, ограничава достъпа до комунални услуги (ток, парно, вода, газ); ограничава и на практика отказва правораздаване. Брюксел се съгласява.

На Нюрнбергския процес индустриалният магнат Алфред Круп е осъден на 5 години затвор и конфискация на имуществото му, защото е ползвал труда на концлагеристи срещу възнаграждение, което не им осигурява възстановяване на изразходваните жизнени сили по време на работа, следствие на което те умират от изтощение. Възражението на Круп, че ползвал онова, което му предоставяло германското правителство, а именно – най-евтината работна ръка, не е прието от съда, защото има морални принципи. Въз основа именно на тези морални принципи по-късно е дефинирана Социалната Харта.

Като отказва на българския работник, на българския гражданин, правото на достойни условия на живот и възнаграждение, които да му осигуряват физическо оцеляване, властта, в съгласие с Брюксел, не провежда ли на практика неонацистка политика на геноцид?

Неизбежно се налага и хипотезата: България не служи ли за модел, реализирането на който, ако се окаже успешен, може да бъде приложен за частичното трансформиране и постепенното елиминиране и на други традиционни общества в Централна и Източна Европа?

http://pogled.info



В КАЛИ ЮГА историята се върти в кръг без развитие,... и понякога се повтаря.

Днес старозагорци нещо са приспани, в Ески Загора виждаме кошерните легиони на ДС - Тора Ностра ръководени от наследниците турци и евреи извършили кървавия холокост над деца, бременни жени и мирно население.

Тези схеми в стил Хенри Форд , като насочено пазарени към обекти на турци, араби, криптокомунисти, хазари с български имена, както и юдеи - гърци, ..са с цел ликвидиране точно на гойския дребен бизнес, с цел фалирането му от семитския разсад и вливането му като пролетариат/рая към кошерните корпорации на комунистическия Евреонал.

На Кукловодите винаги им трябват комплексирани малоумници , жадни за власт и изпълняващи заповеди . Съдбата им после е една и съща след натрупване на информация и пари се дезинтегрират.
И понеже местата в администрацията не достигат вече устройват своите хора и на учителски места!

В тези схеми учители хазари по училищата в града са организатори на клетки за насочено пазарене от непълнолетни ученици. Юдейската комунистическа педерастия е пълна.


От 19 до 21 юли 1877 г. продължава старозагорското клане от турската редовна армия на Сюлейман паша, с участието на албански башибозук, черкези, командвани от Дай Ахмед и чирпански цигани.

Актовете на садизъм са ужасяващи. Бременните жени са разпаряни и от коремите им са вадени неродени деца. Хора са нанизвани на шиш и печени като човешко чеверме. Българи са одирани живи, а кожите им са напълвани със слама и са окачвани по дърветата. Много са изгорени живи, някои първо полети с газ. Други са горени на жертвеници, имало разпънати на кръст приковани, пален е огън на гърдите на трети и е варено кафе. Млади жени са карани голи да играят кърваво хоро, където са озлочестявани и после изклани. В църквата „Св. Троица“ са изклани 2500 души, много тела на избитите остават прави, защото няма къде да падат труповете. Изклани са и укрилите се в храмовете „Св. Димитър“, „Св. Богородица“ и „Св. Николай“, които са обстрелвани с артилерия и запалени. Избити са между 14 000 и 15 000 българи, още към 1200 умират от глад и преживените ужаси. Отвлечени са към 10 000 млади момчета, момичета и жени, малко от които се връщат след Освобождението.
Това е може би най-голямото документирано клане в българската история. Градът е напълно изпепелен и остава 5 месеца в ръцете на турците. Околните села имат същата съдба.
Зловеща роля са изпълнявали старозагорските евреи в тези кланета на българи – ритуални убийства.
Извършеното от войските на Сюлейман паша, по изрична негова заповед, е кърваво жертвоприношение. В клането първи помощници на турците са живеещите в Стара Загора евреи.
Еврейската махала е силен конкурент с българските търговци. Тя има 812 къщи, 2 големи синагоги и 5800 души. Отношенията им с българите са враждебни заради съперничество в търговията. Ползват се с покровителството на турските власти и притесняват по всякакъв начин християнското население.
От турските и еврейските къщи стрелят по тръгналата бежанска колона от мъже, жени, деца, граждани и селяни, натоварени с багаж и убили много хора. Затваряйки обръча около Стара Загора, турските войски нахлули в града и започнали невиждани кланета, пред които Батак бледнее.
Според свидетелствата на професор Любомир Костов, записани от неговия баща Димитър, наред с турците участвали чирпанските даалии (кърджалии) и циганите, които били подстрекавани от евреите. Старозагорските евреи с радост посрещнали турските войски и действали като техни шпиони и помагачи в грабежите и убийствата.
Английският агент в щаба на Соломон Леви – Юлий Викед разказва:
„Аз не съм в състояние да опиша всички ужаси на сцените … Башибозуците, които дойдоха със Сюлейман паша от Албания, върлуваха и беснееха … убиваха без ни най-малка причина всекиго, само и само да наситят своята страст. Офицерите, ако би могло да се употреби такова название за албанските или други такива нередовни войски на падишаха, бяха изгубили всякаква власт над побеснелите…“
След изгарянето на града, заарските (старозагорските) евреи побягнали с турците заедно към Одрин и Цариград. Докато продължавал боят на Балкана, евреите предали на турските власти в двата последни града мнозина старозагорци, които живеели по-отдавна или спасили главите си случайно с бягство. Те били избесени позорно по мегданите и пред джамиите.
Доволен от специализираните услуги на съплеменниците си, при изтеглянето си от Стара Загора, Сюлейман паша подтикнал евреите да напуснат града с неговите войски.
Разбираемо е, че когато войната се свършила и България станала свободна, заарските евреи не посмели да се завърнат назад по домовете си. Забогатели от плячката и от добрите кярове (далавери) през време на войната, мнозина от тях си останали в Турция, а други се заселили в Пловдив, Чирпан, София, Татар Пазарджик.“
След 1989 много от наследниците на евреи и турци участвали в кланетата в Стара Загора станали реститути.




Кой прилага опасни експерименти върху човешките същества?
Просто ДЖУфармацевтичен геноцид над гоите/населението от "богоизбрания народ"
Сега всички отиват за хапчетата при лекари. Първо, един лекар, ви изписва "златното хапче". Сега ние трябва да преминем с тази мафиотски рецепти в аптеката, за да ви обере и друг привилегирован член на този мафиотски кошерен тип мрежи - "фармацевт". А фармацевта независимо че е в превилигирована позиция в сравнение с конвенционалните продавачи е длъжен, също като лекарите, да плащат пари на държавата за лиценз. По този начин цялата държавна медицинска система работи за обиране на обикновените пациенти, тоест, това е узаконено легално разграбване/мародерство!
Според речника на анормални явления и неконвенционални доктрини думата ЛЪЖЕМЕДЕЦИНА е считана за курс на действие, който се основава на методи, които не са признати за официалната медицина, както и лекарства, или устройства, принципи на действие, които не се основават на научни доказателства. - Кой е създал тази "официална" медицина, и кой е собственик на фармацевтичния бизнес в света? - Кой е разрушена на алтернативната медицина? - Какво се предлага на нас под прикритието на медицината? - За чие забогатяване и приходи ние плащаме с живота си? - Защо животът на човека е толкова евтино, и лекарства толкова скъпи? - Кой печели от нашите страхове и болести? - Кой прилага опасни експерименти върху човешките същества?

Отговор ще си дадете сами като разберете кой приватизира аптечните дружества, в страната?

Например, Аптечно АД - по всички по големи градове бе приватизирано за жълти стотинки от подставени лица все със старозаветни физиономии.



Ционистки Протоколи-3

По отношение на това, че те посягат на вашия живот: направете вашите синове лекари и фармацевти, така че те да могат да отнемат живота на християните.

10% от богоизбраните със старозаветни физиономии и ДНК замнимаващи се с държавни поръчки в здравеобрЯзването са усвоили 56 млрд. лева.
950 млн. - Огнян Донев и неговата компания "Софарма"
350 млн.. - Санита
155 млн. - "МЕДИЦИНСКА ТЕХНИКА ИНЖЕНЕРИНГ" ООД;
67 млн. - Медекс ООД /Старо наименование Медекс Фармасютикълс ООД
Надценки на "Софарма"- ДЖУФАРМА
Genotropin от 92,02 лв. на 249.06 лв. (159,39 %)
Cymevene от 44,80 лв. на 76,320 лв. (70,09%)
Mycophenolate от 70,18 лв. на 172,85 лв. (146,31 %)
Rocaltrol от 15,20 лв. на 30,53 лв. 1100,86%)
Anastrozole от 28,44 лв. на 128,68 лв. (352,465%)
Farmorubicin от 5,56 лв. на 19,84 лв. (270,44%)
Zoladex от 89,58 лв. на 231,19 лв. (158,08%)
„Софарма“ е водещият производител на фармацевтични продукти в България и осигурява 70% от държавните нужди за болниците и поликлиниките. Освен това изпълнява и 50% от предписаните рецепти по линия на националната здравно-осигурителна каса (НЗОК). Така на практика „Софарма“ притежава монопол върху държавните фармакологични нужди.
Това, което преминава тънката червена линия в случая, е фактът, че собственикът на „Софарма“ е и член на управителният съвет на НЗОК от 2006 година, а от 2010-а става и член на надзорния съвет на касата. Това означава, че той е член на борда на държавния орган, който решава какви лекарства да поема НЗОК (50% в "Софарма") и какви лекарства държавните болници ще купят (70%). Това повдига летвата за конфликт на интереси до нови висоти. Добре информирани български източници разказват, че в замяна за подкрепата на Съюза на работодателите в България (КРИБ), ръководен от Огнян Донев, за изборите през 2009-а, управляващата партия ГЕРБ назначава бившия изпълнителен директор на "Софарма" Гергана Павлова за заместник-министър на здравеопазването. Също си струва да се отбележи, че „Софарма“ е купена от групата на Донев от бившия кмет на София Стефан Софиянски, за цена представляваща половината от годишната печалба на компанията. За тази сделка може да се кажа, че е най-малкото съмнителна.
Правителството трябва да наложи разделянето на компании, занимаващи се с обществени проекти и поръчки, раздавани от държавата и компании, контролиращи медии. Като пример Гърция, която все още е на прага на банкрута, като една от причините е невъзможността на гръцкото правителство да предотврати компании, активни в обществените процедури да притежават медии.
Най очевидния случай – бившата държавна компания „Софарма“, сега собственост на групата Донев и двата вестника, „Труд“ и „24 часа“, купени от германският медиен концерн ВАЦ, в момента собственост на същата група контролираща „Софарма“.
Схемата на грабежа – почеркът на БКП-ДС-ТОРА НОСТРА
Допускате ли, че всичко това е дадено на сина на един от представителите на средната старозаветна комунистическо-ченгесарска номенклатура? Не бъдете наивни. Донев е добре хранено подставено лице.




Ръководствата и ръководните дейци на Българската комунистическа партия  и нейните наследници ДС са отговорни за:

1. целенасоченото и преднамереното унищожаване на традиционните ценности на европейската цивилизация;

2. съзнателното нарушаване на основните човешки права и свободи;

3. безпрецедентната разправа с народните представители от ХХV Народно събрание и всички невинно осъдени от така наречения „Народен съд“;




4. моралния и икономическия упадък на държавата;

5. установяването на централизирано директивно управление на икономиката, довело я до разруха;

6. погазването и отмяната на традиционни принципи на правото на собственост;


                       


7. рушенето на моралните ценности на народа и посегателството срещу религиозните му свободи;

8. провеждането на непрекъснат терор срещу несъгласните със системата на управление и срещу цели групи от населението;

9. злоупотребата с възпитанието, образованието, науката и културата за политически и идеологически цели, включително мотивиране и оправдаване на изброените по-горе действия;

10. безогледното унищожаване на природата.

Комунистическият режим е отговорен за това, че:




1. отнемаше на гражданите всяка възможност за свободна изява на политическата воля, като ги принуждаваше да крият своята преценка за положението в страната и ги принуждаваше да изразяват публично съгласие за факти и обстоятелства с пълното съзнание за тяхната невярност и дори това, че те представляват престъпления; това то постигаше чрез преследване и заплахи от преследване към отделната личност, нейното семейство и близки;

2. системно нарушаваше основните човешки права, като потискаше и цели групи от населението, обособени по политически, социален, религиозен или етнически признак, въпреки че Народна република България още през 1970 г. се присъедини към международни актове по правата на човека;

3. нарушаваше основните принципи на демократичната и правова държава, международните договори и действащите закони, като с това поставяше интересите на комунистическата партия и нейните представители над закона;

4. при преследванията срещу гражданите използваше всички възможности на властта, като:

а) екзекуции, нечовешки затворнически режим, лагери за принудителен труд, мъчения, подлагане на жестоки насилия;

б) освидетелстване или настаняване в психиатрични заведения, като средство за политически репресии. А след 1989г., та до днес с цел имотни измами, издаване на жълти книжки на агенти и нещатни сътрудници на ДС, с цел имотни измами от психометричните лаборатории на комунагите;

в) лишаване от право на собственост;

г) възпрепятстване и забрана за получаване на образование и упражняване на професия;

д) възпрепятстване на свободното движение във и извън страната;

е) лишаване от гражданство;

5. безнаказано се извършваха престъпления и се предоставяха незаконни предимства на лица, които вземаха участие в престъпления и преследвания на други лица;

6. подчиняваше интересите на страната на чужда държава до степен на обезличаване на националното достойнство и практическа загуба на държавен суверенитет.

                    

СОЦИАЛЕН ГЕНОЦИД(ТЪРГОВИЯ СЪС КРЪВ ОРГАНИ ИЛИ ОПЕРАЦИОННИ ЕКСПЕРИМЕНТИ И ПРОБВАНЕ НА НОВИ МЕДИКАМЕНТИ) 

ТОЧНО ИЗЯСНИХТЕ ЛИ СИ ОФФФЦИИИИИИ ЩО Е ТО,... ИЛИ ОЩЕ СТЕ ПОД НАРКОЗА И ТЕЖКА МЕНТАЛНА ЛЕТАРГИЯ 

ОБКРАЖАВАЩОТО ВИ БИТИЕ СЕМЕЙСТВО ДОМ РАБОТА Е ИЗПЪЛНИЛО СЪЗНАНИЕТО ВИ РЕПРЕСИВНИЯТ ТЕХНОЛОГОЧЕН ИФОРМАЦИОННЕН НАТИСК ПРДИЗВИКВА КОГНИТИВЕН ДИСОНАНС ШОК ПСИХОСОЦИАЛНА ДЕЗОРИЕНТАЦИЯ НЕВЪЗМОЖНОСТ ЗА СЪСРЕДОТОЧАВАНЕ И АКЦЕНТИРАНЕ ВЪРХУ ПЪРВОСТЕПЕННИТЕ ПРОБЛЕМИ И ЗАДАЧИ ЗА РЕШАВАНЕ ОТ НАРОДА И ДЪРЖАВАТА НИ 

НИВО НА ЦЕЛЯВАНЕ СЪС СЕТИВА И ИНСТИНКТИ - ПРЕТЪПЕНИ 

ХРАНА ДРЕХИ СМЕТКИ ГРИЖА ЗА ДЕЦА НЕДОСТИГ НА ПАРИ ПРИВИДЕН ХАОС ОМАГЬОСАН КРЪГ И ВЪВ ЕДИН МОМЕНТ БУУУМ НОВО ДВАДЕСТ РОБА НАВЕЖДА ГЛАВА И ПРОДЪЛЖАВА СМИРЕНО ДА ВЛАЧИ ВЕРИГИТЕ ПОД УДАРА НА КАМШИКА УСПОКОЯВАЙКИ СЕ НАУМ СЪС МИСЪЛТА - ЕДИН ДЕН ЩЕ ВИДЯ ТЕ ЕДИН ДЕН АЗ ТАКА  И ТАКА

И ДА ЕДИН ДЕН ТЕ ВИДЯХА МЪРТВИЯТ РОБ, КУЧЕТА ДООГЛОЗВАХА КОКАЛИТЕ МУ,  А ГАРВАНИ И ЛЕШОЯДИТЕ КРЪЖЕЙКИ ИЗЧАКВАХА СВОЯТ РЕД

Няма коментари:

Публикуване на коментар