Последователи

неделя, 2 април 2017 г.

Аспекти на извънземното присъствие/ Хиперизмерни Характеристики

Искам да започна по-отдалече с някои пояснения и общи положения. Покрай основната тема за извънземни, ще включа и някои допълнителни, без които няма да мине номера. Ще се получи нещо като интересно четиво, за някои доста полезно, за други просто следобедна занимавка с извънземни за кафето. Всеки е свободен да го възприеме както намери за добре, нямам претенции за научна точност, поради естеството на темата.
Колко от Вас вярват в съществуването на извънземен живот? Предполагам повечето. Веднага възникват два въпроса:


Какво точно представлява живота?
Приличат ли на нас?

~Какво точно представлява живота?~

Един от основните проблеми или спънки в разгадаването на този екзистенциален въпрос е, че повечето от нас изобщо не си задават въпроса "Какво точно е живота?", с което обричаме на неуспех търсенето си. Някои ще кажат, че е проявата на разум. Да, но има много примери в земната природа, на организми, които изобщо нямат признаци на разум, просто реагират на околната среда, чрез химически процеси и т.н.

Според Уикипедия:

В съвременната наука и философия не съществува общоприето и еднозначно определение на живота. Дефинирането на живота е трудно, донякъде защото той представлява процес, а не определена субстанция. Подобна дефиниция трябва да се отнася не само за всички видове живи същества на Земята, но и за живот, който би могъл да бъде фундаментално различен от земния. Тоест учените търсят нещо, което не знаят какво е. Толкова и търсят... ;)
Ако погледнем в по-тесен смисъл, от гледна точка на биологията, то живот е:

Животът е характеристиката, отличаваща активните организми от неорганичната материя. В живите организми протича метаболизъм, намират се в състояние на хомеостаза, имат способност за растеж, реагират на стимули, размножават се и, чрез естествен отбор се адаптират към окръжаващата ги среда в последователните поколения.Добре, имаме по-тясно определение. Ами замислете се, звездите отговярят на тези критерии. Протича метаболизъм в тях, регулират вътрешната си среда /хомеостаза/, имат способност за растеж, реагират на стимули, размножаването е на лице /елементите които отделят, раждат нови звезди и планети, дори ние сме изградени от звезден прах/, и чрез естествен подбор се адаптират към оконата среда... Е, ако не дадем по-читаво определение за живот, то определено не сме сами!
Понеже нямам претенции да пиша научен труд, ще допуснем да приемаме за живот, това което всички ние си представяме, но не можем да обясним. Относно вторият въпрос извънземните "Приличат ли на нас", той е по-скоро "любопитен", отколкото значителен, тъй като има много извънземни раси. Ако приемем, че живота се адаптира според оконата среда, то разнообразието във вселената, определено би родило и разнообразен живот, след това еволюцията, доколкото съществува според нашите разбирания, е давала тласък на напълно случайни видове. Тоест логично е да има много видове извънземен живот, било то и разумен, но с напълно различен вид. Наскоро учените са открили живот на немислима дълбочина в земнтата кора. Бактерии, които се хранят с нефт и изобщо не дишат кислород, нито имат нужда от слънчева светлина и енергия.
Та, нека допуснем, че някъде там, във вселената по някакъв начин се е зародил някакаъв извънземен живот. Определено няма да сме идентични, няма да имаме обши интереси и определено няма да мислим еднакво.
Преди да продължа, искам да отбележа, че това е моята гледна точна, която се е формирала на базата на много прочетени, видени и т.н. неща. Който не е съгласен с това или има друго виждане, ще се радвам да сподели, но без хейт и злоба, припомням, че това е личен блог, не научно списание!
Вселената е огромна и нищожно малка. Това което ние виждаме е само 3D формата ѝ. Понеже сегашните си животи /инкренации/ ги изживяваме чрез 3D телата си, то и сетивата ни са способни а уловят само 3D сигнали. Тоест виждаме минимална част от спектъра на светлината и то само на светлината в триизмерното пространство. Оставаме напълно слепи за по-високите плътноси, като 4D. То е все едно двуизмерно същество да се опита да си представи триизмерен свят - е няма как да стане. В по-горните плътности, нашите физически закони не важат или поне не така както ние си мислим. Тоест ако има 4D същества, под някаква си форма, която не можем да си представим, то ние бихме били напълно слепи за тях от сегашната ни форма. Разбира се има хора с развити сетива, които са способни да регистрират присъствието им, но те са еденици. В общия случай, ние не можем да ги видим, пипнем, помиришем или да контактуваме с тях по конвекционалният начин. Искам да кажа, че вселената е огромна, такава каквато я виждаме, но е нищо в сравнение с "творението", което съдържа безброй много вселиени със всякакви физични закони, от всякакъв пордък.
Ние хората не сме телата ни. Представете си една компютърна игра, поставете се на мястото на компютърния герой. Той не осъзнава, че зад него, зад компютър стои човек и го оправлява, той едва ли осъзнава какво се случва. Докато ние- играчите сме напълно наясно, че героят ни е напълно подвластен и изпълнява нашата воля. Бихме го жертвали за по-висша кауза, бихме го вкарали в битка, в опасни ситуации и за него ще изглежда, че съдбата му поднася кофти случки. Е, така е и с нас, един висш Аз би подложил тялото си за да негови си каузи, които ние може и да не разбираме. Но ние, нашето истинско съзнание е този висш Аз.
Земята и 3D вселената ни са просто арена за многобройните висши Аз, които играят "играта". Там, където са те, може да са приятели, но тук инкренациите им да са във война, да са врагове, любовници, родител и дете и още безброй много комбинации. Един такъв играч ще иска да играе първо с човешко тяло, после би избрал тяло на извънземно и на всевъзможните там варианти, които творението предлага.
Та, от сега да кажа, че ако приемем това, става ирелевантно да негодуваме примерно срещу еди си кои извънземни. Най-евроятно в друга инкренация, ние също сме били такива. Разбира се по-сложно е в действителност. По-същата логика, несъществените са и страховете ни за бъдещето, в крайна сметка един висш Аз никога няма да остави някое тяло на самотек, всичко си има цел!
Ок, приемаме, че при горните условия, най-вероятно има извънземни под някаква форма, някъде си. Дали има такива на Земята. Има ли улики, някакви знаци?
Е, ако искате да чуете дебилната версия на нещата, може да си изтеглите поредицата "Ancient aliens" на National Geographic. Там наистина ще Ви обедят, че извънземни има, че са идвали тук, ще Ви покажат супер много артефакти, доказателства, разкази на хора и т.н. Разбира се, това което показват, сигурно е вярно, но има друг проблем, те пречупват информацията през призмата на мас медиите, които пък обслужват частни интереси. Гледната точка е малоумно осакатена и представят извънземните, като някакви помощници на хората, едва ли не трябва да сме им благодарни за нещо.
Последно време /разбирай последните стотина години/ се наблюдава бум на НЛО, бум на филми свързани с извънземни, бум на всичко свързано с тях. Ако до преди Втората световна война, никой не е чувал и говорел за НЛО, то след това експоненциално нараства присъствието на темата в обществото. Интересът към извънземните нараста, нараства и пропагандата свързана с това. Някой има интереси, хората да формират определено виждане по въпроса. Историята показва един интересен случай. Запомнено като най-известната измама в развлекателния бизнес, радио версията от 1938г. на Войната на световете от Х. Уелс предизвиква масова истерия и паника. Предаването се излъчва на Хелоуин от Орсън Уелс. Представено е под формата на извънредни новини и прекъсва прогнозата за времето, поради което много хора наистина мислят, че са нападнати от пришалци. Над шест милиона човека са слушали предаването и полицейските участъци са били заринати с обаждания. В едно малко градче във Вашингтон, по време на предаването спира токът и много от жителите се въоръжават и се скриват в планините. От CBS обещават повече никога да не опитват подобно нещо. Когато Пърл Харбър е нападнат три години по-късно, много хора смятали, че прекъсването за извънредни новини е било шега.
Проверка как биха реагирали хората при една такава инвазия. Резултатът- паника. Реакцията- правят ги част от живота ни. Филми, поп-култура...


~Химери~



Но ако задълбаем много назаде в историята, ще видим, че това е нещо като ренесанс на извънземните. В древността хората не просто са вярвали в съществуването им, но най-вероятно са живеели заедно с тях. Примери много, да вземем древен Египет. Боговете им са били химери. Създавали са химери. Това което за древните е било магия, за нас е наука. Границата между двете зависи от гледната точка, ако за мене смартфонът ми е наука, то само преди 20 години, щеше да изглежда като чиста магия. Сега си представете генно инзженерство преди 5000 годони- магия. Идват извънземни и създават полу-човек полу-кон: кентавър. За тях е било магия, прекланяли са се пред учените създали подобно чудо. Но няма чудо и магия тук, напреднала наука действаща в античните времена. Прави впечатление колко много подобни "чудеса" са се случвали и във Вавилон, Египет, Гърция, Рим... Имаме триглави кучета, всички богове от пантеона на Египет, стотици кентаври, циклопи и всякакви чудни същества останали в митовете и легендите. Намираме ги в пещерни рисунки, в пирамидите и поемите на древногръцките философи. Струва ни се обаче, че това е просто плод на масова заблуда, дантазия, делириум, но химери съществуват и днес. Учените от десетилетия създават светещи мишки, кръстосвайки гени на мишки и медузи, химери са и ГМО храните които ни пробутват. Смесвайки гени на фъстъци с петуния, получаваме ГМО фастъци, които не са нападани от вредители.
След като знаем вече, че в древността е имало генно инженерство, въпросът е кой и защо го е практикувал. Със сигурност не са били робите, нито аристокрацията, нито жреците.

~Орион~

Само една дума - "Орион", а казва толкова много, има десетки, ако не и стотици книги, повечето глупости, изписани за това. Има толкова много съзвездия, защо точно това предизвиква такъв интерес. Много корпорации, брандове използват името, елементи от съзвездието, стилизирани картини, икони и т.н. за символ на бранда си. Всъщност повечет от нас изобщо не се замислят за това, а ние плуваме в символи свързани с Орион. Още повече, почти няма нещо по телевизията, което да не е свързано с това. Дори има цяло филмово студио с това име! "Orion pictures"


Всъщност нека се върнем няколко хиляди години по-назаде. Орион е влияел по някакъв начин на Земята още от тогава и то по доста значителен начин. Много древни култури са вярвали, че боговете идват именно от там. От безброй звезди и съзвездия, как са решили, че идват имено от там? Още повече, строили са огромни мономенти свързани с това съзвездие.


Както виждате, трите най-известни египетски пирамиди са ситуирани по същия начин, както трите звезди от пояса на Орион. Просто няма как да е съвпадение, строителите на пирамидите са почитали Орион и са го показали. Тъй като египтяните са вярвали в един от основните херметични принципа "Каквото горе, това и долу; каквото долу, това и горе.", те са искали да свалят небето на земята. Затова са го и копирали по този начин. Искали са да стигнат Орион, но тъй като е доста далечко и пеш няма как да се стигне, е било по-лесно да го построят на земята. Разбира се има много примери с други копирания на небесни тела от египтяните, но това е основно и доста показателно.
Всъщност, за да не съм голословен, вижте това.

Вижда се, че определено има нещо "гнило" в цялата работа. За повече подробна информация, можете да видите тук.
Аз ще продължа с една друга теория.


Теорията за Орионската кралица. Според нея, има рептили, които имат империя в нашата галактика. Самата теория има доста доказателства и е засегната дори от поп-културата. Има една книга, българска, на която ще направя реклама, не за друго, а просто защото е уникална и неповторима и трябва да е задължителна за четене! ТАЗИ:

Произход и история на Империите Орион и Сириус“ навлиза в невероятни подробности около развитието на двете основни неземни раси изиграли ключова роля в създаването на човешкото тяло и тераформирането на планетата Земя. Гарантирам, че прочита на книгата няма да Ви остави безразлични, ще сте поне "дълбоко разтърсени" от написаното вътре!

Предоставената в книгата информация предлага различна перспектива чрез която човек може да вникне в същността на проявлението на двата главни доминиращи архетипа в нашата галактика. Създава се разбиране за организационните структури на изградените управляващи системи в по-голямата част на този вселенски сектор. След извеждането на някои базови правила, човек започва да си дава сметка как всички значими събития на Земята са базирани на тези модели и как те намират изражение в живота на всяка една земна цивилизация. Защото „човешките“ култури са обусловени априори.
Днешната наука ни кара да вярваме, че сме постигнали нещо сами по себе си, но скритата истина е, че сме изначално ситуирани в шаблон. По този начин хората неизменно се връщат към образеца и формират система около заложените в него ценности, защото такъв е механизма на внедрените мисловни модели. Манифестацията на ценностите и вярванията, въплътени в ядрото, е неизбежна. Така се отглеждат цели планети и реколти от раси и съзнания. И това е начина по който се прави от милиарди години. Процесът е винаги един и същ. Защото ние сме колония. В процес на ферментация.
И макар този процес в действителност да е доста комплексен и многопластов, можете да придобиете доста добра представа за неговата генерална същност благодарение на настоящия материал. Това е книга, която предлага езотерично разбиране защо светът, в който живеем днес е такъв какъвто е, защо системата е такава каквато е, и защо популярните човешки вярвания и разбирания са такива, каквито са – практическо знание, което може да отключи много врати на индивидуално ниво за всеки един от нас. Защото именно с разбирането на голямата рамка започва едно осъзнаване от различно естество, което провокира преосмислянето на всички настоящи възгледи.И именно този тип провокация ще откриете тук.



Идеята е, че тази галактическа империя съществува от незапомнение времена, та и до днес и нашият политически Елит е пряко подчинен и всякакви войни, геноцид, расово прочистване и политически игри са тяхно дело. Също така, технологията с която разполагаме е придобита от тях. Разбира се има много от тях на Земята и не само от тази империя. В древността /галактическата, която не съвпада с нашата/ е имало друга голяма империя- на Сириус, но в последствие едната завладява другата. Империята е управлявана от кралица и дъщерите ѝ. Орионската кралица разполагала с най-напредналите технологии в галактиката. Тя разполагала с напитка "сома", нещо като амброзията на гръцките богове, която ѝ осигърявала почти вечен живот, не било магия, а чиста наука. Разреден вариант на тази сома, можели да пият само дъщерите ѝ. Но оригиналната, най-силната само тя! Така си била осигурила почти вечно царуване. Там е матриахат, жената е поставена много над мъжа, битува кошерното съзнание и ролята на мъжа е да оплоди женската и т.н. всичко както е в един кошер. Разбира се, наличието на галактическа империя, която ни притежава и ние сме нещо като добитък, който дори не знае че е такъв е дълбоко залегнало в културата ни. Още от дълбока древност срещаме символите /пирамиди, очи, змии, кадуцеи, всякакви херметически символи и т.н./ Като започнем от Шумер и Вавилон и епоса за Гилгамеш, чак до Лейди Гага. Навсякъде имаме 2-3 персонажа, които се повтарят през историята. Това са Нимрод, Семирамида и Тамуз. Тези тримата са навсякъде в културата и религиите от времето на Вавилон та до ден днешен. Тука ще бъда по-изчерпателен. Давам пример с празнуването на Великден, който не е нищо друго, освен честване на 3 същества с неземен произход:

Нимрод и Семирамида са едни от окултните фигури в световната история, чиито имена са различни в различните култури. Това са все същите фигури, ритуалите, които се извършват в тяхно име са същите, просто имената са различни, заради спецификите на различните народи.Вавилонската богиня Ищар е тази, на която бива кръстена великден. На английски великден е „Easter“ (произнася се Ийстър) и сами можете да направите фонетичната връзка с „Ищар“ (даже на вавилноски „Ищар“ се произнася точно по този начин – „Ийстър“). Всъщност Ищар е прсто друго име на Семирамида, жена на Нимрод – истинския създател на Вавилон и черен магьосник. Семирамида създава легендата, че Нимрод всъщност е бил нейния божествен син, който тя родила чрез непорочно зачатие. Семирамида се счита за съ-създател на всички окултни религии наред с Нимрод.Ийстър, денят на Ищар, е празнуван от множество култури и религии по Земята. Нейни други лица в човешките култури са:
1. Вавилон – Ищар (Ийстър – Ishtar/easter), също нарична „лунната богиня“2. Католицизъм – дева мария3. Египет – Изида4. Множество езически религии – Диана5. Етруски – Нутрия6. Гърция – Афродита7. Индуизъм – Деваки (майката на Кришна)8. Рим – Венераи т.н...
Когато Нимрод бил убит, тялото му била разкъсано на парчета и разпратени в различни части на неговото кралство. Семирамида събрала всички негови части, освен една. Неговият пенис. Семирамида казала, че не може да върне Нимрод към живот без липсващия орган и казала на народа си, че Нимрод се възнесъл на Слънцето и вече ще бъде наричан Баал – Слънчевия бог. И така, Нимрод станал бого-човек, а Семерамида – негова жена и майка – станала кралица на Вавилон. /Същата е и легендата за Озирис, Изида и Хор, само имената имястото са сменени./Кралицата казала също така, че Баал /едно от имената на Дявола/ ще присъства на земята под формата на пламък в светилника или лампата, които трябва да бъдат използвани при поклонение. Скоро Ищар забременяла и казала, че заченала от слънчевите лъчи на Баал. Синът си тя нарекла Тамуз.Тамуз бил изключително привлечен от зайците и по тази причина те станали свещени в древната религия, защото хората вярвали, че Тамуз е син на Слънчевия бог Баал.Тамуз, както предполагаемия си баща, станал ловец. Един ден Тамуз бил убит от диво прасе. Тогава той бил на 40 години. Ищар казала на хората, че сега Тамуз се възнесъл при своя баща и че те двамата ще бъдат със своите поклонници чрез свещения пламък на маслените лампи под формата на Баща, Син и Свети Дух. Ищар била почитана като девица и Майката на Господа и Небесата. Свещите репрезентират слънчевия бог Нимрод. Окултистите по света обожават и използват свещи в техните ритуали и церемонии. Също така, употребяват се различни цветове свещи, за да канализират различни смисли и енергии. Широкото използване на свещи обикновено е МНОГО добър индикатор, че службата е езическа, без значение как изглеждат нещата на повърхността. Ето защо на великден целият град свети от хора носещи свещи, ето защо всяка година православния свят получава своя ритуален огън от Йерусалим (вероятно пален от същите астрални същности, обслужвали древен Вавилон или просто от някой лешпер със запалка), ето защо палите свещи в църката по принципизобщо!Семирамида също така обявила 40 дневен период на траур всяка година в чест на смъртта на Тамуз. Всеки ден се равнявал на една година от земния живот на Тамуз. През това време, месото било забранено. След минаването на постите те трябвало да ядат свинско, за да накажат по този начин виновника за смъртта на Тамуз. Ето защо, на запад днес (на великден) се консумира т. нар. „easter ham“ или „великденска шунка“, която е задължителна за трапезата. -Източник: Паралелна реланостСемирамида или Ищар можем да видим днес по MTV, защото днес /21 век/ култа към тях е запазен и тече с пълна сила! Ако си мислите, че звезди като Лейди Гага и Мадона се обличат така само за да са интересни, то горчиво се лъжете...


Ето виждаме любимата ни Мадона в ролята на Изида- богинята майка. Както споменахме по-горе, империята Орион се управлява от жена- Изида. След това, самото име Мадона издва от италиански и означава "моята дама". Коя е тази дама?
Друг знак е един сериал, потънал в мистерия. Става въпрос за "V" или "Visitors". За него съм говорил в материала за рептилите.
Едно бързо проучване от Ваша страна ще Ви убеди, че определено има нещо гнило, съветвам Ви да прочетете книгата, която посочих по-горе.

~Лицето на Марс~



Разбира се, почти всеки е чувал и чел нещо за Лицето на Марс. Дори има снимки и на пирамиди там. Колкото и да е напреднала науката ни, не може да са ходили хора до планетата съседка за да строят такива неща, няма как просто. Има само едно логично обяснение. Галактическа цивилизация е стигнала до нашата система и е имала вземане даване с планетите тук! Няма сила, която да ме убеди, че това е плод на случайността, или нещо подобно. Всеки човек със зрав разум би допуснал, че нещо е ставало там. Не твърдя, че извънземни са го правили, но определено не вярвам, че артефактите отрити на Марс са някаква случайност. Още повече, че приликата с лицето на египетския Сфинкс е огромна!

~Странни артефакти~



Кристалните черепи. Друго нещо без никакво обяснение. Преди години HP компанията, която произвежда компютри прави множество експерименти и заключва, че подобна технология, по която са изработени черепите НЕ СЪЩЕСТВУВА днес. Те са неповторими и ние, нашата наука и технология НЕ МОЖЕ да създаде подобни неща днес. Първият намерен кристален череп, който е и най-уникален, е изработен от едно цяло парче кристал, по такъв начин, че дори с микроскоп не могат да се видят следи от обработката. Самата структура на кристала е уникална, защото ако се приложи светлина отдолу, то очите му започват да светят. Много екстрасенси казват, че черепа е вид компютър, който пази информация, но тя още не е достъпна за нас. Времето ще покаже каква е тя, за сега остават пълна загадка произхода, датировката, технологията на създаването и още много други елементи около тях. Единственото сигурно е, че са с неземен произход. Просто никога не е съществувала подобна технология на земята.


През септември 2011 г. специализираният сайт за кино http://www.thewrap.com публикува ексклузивната новина, че се подготвя направата на документален филм разкриващ близките връзки на извънземна цивилизация с тази на маите, при това подчертавайки, че всичко е съвсем сериозно. От новината става ясно че самото правителство на Мексико ще разкрие, артефакти, кондики и други значими документи, които свидетелстват за подобен контакт. При това всички доказателства щели да бъдат подкрепени от археолози. Новината е потвърдена от министъра на туризма, който отговаря за мексиканския щат Кампече. Той допълва, че са се появили „нови“ доказателства при превода на определени кондики, които обаче били пазени от „известно време“ от мексиканското правителство в подземни трезори. Ще приложа направо снимки на някои от тях, изводите ще оставя на Вас!










Наистина няма да коментирам... ето линк към всички артефакти.


~Големият потоп и Луната~


Всички знаем за големия потоп и легендата за Ной. Всъщност според Библията, ной е живял около 950 години- горе-долу колкото Адам. Нещо први ли Ви впечатление? Помните ли сомата на Орионската кралица? Помните ли, че удължаваше живота? ;)
Та, легенди за митичният голям потоп има по цял свят, от далечния изток, до индианските племена в Южна Америка. Тъй като според официалната история не са имали контакт, то единственото логическо обяснение е, че нещо голямо наситина се е случило! Само че какво глямо нещо може да предизвика друго толкова голямо? Мисля че е пред очите ни всяка вечер и винаги е било там. Упс, тука май сгреших, не винаги е било там. Всъщност науката няма точно обяснение как се е образувала Луната. Има някакви теории там, но действително никоя не е потвърдена! 


Още повече, не е ли странно, че луната е перфектно синхронизирана със Земята, като че ли нарочно е поставена там? Замислете се, че ние виждаме само единия край на Луната, другия винаги остава скрит. Луната има точен диаметър и не точното разстояние, така че идеално диска на луната да съвпада с този на Слънцето. Луната причинява приливите и отливите на океаните и моретата на Земята. Опаа, щом Луната причинява приливи и отливи, само докато си стои до нас, представете си да е нямало Луна и изведнъж да се появи, това би причинило голям потоп! Толкова голя, че да остане в съзнанието на народите по света като легенда!
Не, че нещо, но... Има реален шанс Луната да е извънземна база или кораб, теория, която набира все по-голяма популярност. Подобни същества на Луната не звучи толкова странно, предвид, че много филми имат подобен сюжет, а дим без огън няма. Да не забравяме, че Лунната богиня е богината на злото. Има цяла религия, която се клани на нея, има много спекулации с клипове в интернет на лунни бази на обратната страна на спътника ни.
Все пак няма да задълбавам темата, всеки може да провери фактите и доказателствата.

~Махабхарата~
Текст от Махабхарата гласи : "...( оръжието представляваше ) един единствен снаряд, зареден с цялата сила във Вселената. Нажежен стълб от дим и пламъци светъл като хиляди слънца се издигна в цялото си великолепие..

Железен гръм,

Гигантски пратеник на смъртта,

Който превърна в пепелища цялата раса на вришните

И на андаките

...телата бяха обгорели

До неузнаваемост

Косите и ноктите окапваха;

Съдовете се чупеха без видима причина,

И птиците станаха бели

...След няколко часа

Цялата храна беше заразена..

...за да избягат от този огън

Войниците се хвърляха в потоците
За да измият себе си и въоръжението си..."
...брамадандата може да поразява страни и народи в продължение на няколко поколения.
...зародишите в утробите на жените то ще убие...




Изглежда Махабхарата описва атомна война! Описването на подобни сцени не е рядкост, но описанията на битки, в които се използва фантастично разнообразие от оръжия са доста често срещани в индийските епоси. Така наречената империя "Рама" се развивала поне петнадесет хиляди години на индийския субконтинент и в днешен Пакистан. Населението било организирано предимно в големи градове, някои от които все още може да се открият в днешен Пакистан, Северна и Западна Индия. Рама е съществувала паралелно с Атлантската цивилизация в Атлантическия океан и бил управлявана от просветени царе-жреци, които управлявали градовете. Седемте големи столични града в Рама са известни в класическите хиндуистки текстове като "Седемте Града Риши".
Според древноиндийските текстове хората са имали летящи машини, наречени "вимани". Те са описани като кръгли, двупалубни машини с прозорци и купол, нещо подобно на най-разпространената форма на НЛО. Те се движели "по-бързо от вятъра" и издавали мелодичен звук. Имало поне четири вида вимани. Някои били с формата на чинии, а други били във формата на цилиндри. Древните индийци, направили виманите, написали и различни упътвания за летене с виманите. Много от тези текстове все още съществуват и дори са преведени на английски. Самара Сутрадхара е научен труд, занимаващ се с всеки възможен ъгъл на летене с вимана. Има около 230 други текстове, описващи констрункцията, излитането, пътуването на хиляди километри, нормални и аварийни кацания, дори напътствия в случай на сблъсък с птици. През 1875, в храм в Индия, е открит Вайманика Састра, ръкопис от 4-ти век пр. н. е. Написан от Барадвай Мъдрия, ръкописът използва дори по-стари документи за източнци. В него има информация за управлението, подготовка за дълги полети, защита на корабите от бури и светкавици и указания за превключване на слънчева енергия от енергиен източник, който звучи като анти-гравитация. Ръкописът е съставен от осем глави с диаграми, описващи три вида кораби, включително апарати, които не могат да горят нито да се счупят. Той също описва 31 основни части на тези машини и 16 материала от които са строени. Материалите поглъщали светлина и топлина, заради което били използвани при построяването на виманите. В Рамаяна и Махабхарата са описани машини, които при движението си изхвърлят голяма струя от задния си край.
Само преди няколко години китайците откриват няколко документа на санскрит в Ласа, Тибет, и ги изпращат в универстета Чандригар за превод. Д-р Рут Рейна каза наскоро, че документите съдържат указания за построяването на междузвездни космически кораби! Според нейните думи методът на задвижване на корабите бил анти-гравитационен и бил основан на система, аналогична на тази на "лагима", незвестната сила на егото, съществуващо в човека, което според древните текстове е достатъчно силно за да се противопостави на всякаква гравитация. Според хиндуистката йога именно "лагима" е силата, която позволява на човек да левитира. Д-р Рейна казва, че според документа от преди хиляди години, на борда на тези машини, които в текста били наречени "астра", древните индийци можели да изпратят хора на която и да е планета.

Смята се също, че документите разкриват тайната на "антима" или "шапката невидимка" и на "гарима" или "как да станем тежки като скала".


В началото съвременните индийски учени не взели тесктовете на сериозно, но след като китайците обявили, че използват част от информацията в тяхната космическа програма, ги подложили на сериозни проучвания. Това беше един от първите случаи, в които правителство официално обявява, че прави експерименти с антигравитация. Ръкописите не казват точно дали са били правени междузвездни пътешествия, но съобщават за планувано пътуване до Луната, макар че не става ясно дали в действителност е било осъществено. Единия от великите индийски епоси, Рамайана, съдържа доста подробна история за пътуване до Луната, осъществено с вимана ("астра"). Всъщност в епоса е описана битка с атлантски кораб на Луната. За повече информация -ТУК!
Смятам, че епос който разказва за извънземни, атомни бомби и т.н., събития случили се преди 50 000 години, няма нужда от допълнителен коментар.


~Музикалната индустрия~


Ето още нещо бъкано с извънземни мотиви, за да не затрупвам статията с много видеота, ще посоча само едно...
Katy Perry- E.T. Това видео е толкова напластено със символика, че би заело цяла статия. Накратко - Кейти Пери е представена като извънземно същество, което се шейпшифтва, има кози крака като на дявола, зенниците и са рептилски и пее

Различно ДНК, те не те разбират...
Ти си от изцяло различен свят, от различно измерение,
отваряш очите ми

и съм готова да тръгна, поведи ме към светлината!
***
Вземи ме, в-в-вземи ме,
искам да съм твоята жертва, готова за отвличане.
Момче, ти си извънземен, докосваш толкова дълбоко,
свръхестествено е, извънземно.

Ок, жената откровенно си казва за какво става въпрос, да не забравяме, че тя преди време си призна че си е"продала душата на дявола" . Какво повече да направи, за да е по-очеизвадно? Аа... да - последният и клип Dark Horse"... Anyway! Илюминати символика на всеки кадър, има клипчета с тълкуване на клипа и песента, вижте ако Ви е интересно.

~Извънземни в Холивуд~
Да си дойдем на думата. Първо, много хора не взимат филмите насриозно, но това е огромна грешка, защото замислете се, холивуд се притежава от евреите. Инвестират се МИЛИАРДИ във филми, някой налива огромни суми пари в тази индустрия, не без причина. Още от началото на миналия век, се разработват програми от нацистите, военните на САЩ, КГБ и всякакви тъмни организации за промиване на мозъци и втълпяване на идеи чрез филми, музика, телевизия. Има една техника наречена "монарх програмиране" или MK-ULTRA, където, чрез определени методи, съзнанието се фрагментира и програмира. Това програмиране може да бъде специфично и неспецифично, първото е когато искате да промиете точно определен човек, а другото е, когато искате да програмирате цяла група хора. Това става именно чрез филмите и музиката. Друг аспект на промиването на мозъци е втълпяването на идеи. Филмите създават стереотипи и модели на поведение, засаждат идеи. Променят мисленето! Например феноменът "predictive programming", което на български не може да се преведе точно, но по смисъл значи програмиране чрез представяне на бъдешето в определена светлина. Тоест, имаме някаква идея, която хората не биха приели, но в много филми тази идея се показва, за да могат хората да станат фамилиарни с нея, така че един ден, когато бъде представена, да няма остри обществени реакции. Например в повечето американски филми има войни, кръв, жестоки убийства, така хората претръпват към това и САЩ не са излезнали от война последния век. Друг пример са филмите с извънземни, в повечето се представя един свят, където извънземните идват и се опитват да завладеят света. Има и филми, където са добрички и са приятели на децата. Тове е когнетивен дисонанс. Тоест нарочно се объркват хората, така те стават лесни за манипулиране. Точно чрез филмите се прокарват идеи, че извънземните наистина съществуват и то се предстаят в определена светлина. Така, че Холивуд изобщо не е за пренебрегване!
Ще разгледаме един-два филма. Първият е "STAR WARS" или "Междузвездни Войни".


Безспорно класика в жанра! Няма равен, няам аналогия, защото колкото и години да минават, филма е актуален. Дори днес, през 2014 година. Например можем да направим аналогии с Империята Орион и империята във филма. Планетата Набу и земята, можем да направим аналогия със "Републиката" от филма и Европейският съюз. В филма има галактическа република със сенат, където има представители от всички планети в галактиката, но Канслерът е зъл, поставя Набу под ембарго... редица събития и общо взето Канслерът превръща републиката в империя заради "сигурността"! Имаме терористите, имаме всичко от новините по БТВ от 19:30, но в филм от 80-те години. Имаме противопоставянето на доброто и злото, засегнати са много истини, но това е друга тема. В общи линии имаме галактика с безброй цивилизации и една империя, която се опитва да контролира всичко! Да не забравяме, че там е и звездата на смъртта! Нещо което присъства и в историята за Империята Орион!


Друг показателен пример е "They LIVE"

Тук един мъж намира очила, с които вижда истината. Вижда как някои хора всъщност не са хора, а рептили. Контролират целият свят, когато погледне парите, например, героят вижда хартийки на които пише "аз съм твоят бог", в списанията ивестниците пише само "подчинявай се" и т.н. Изгледайте филма, стар е, от 1988, но е интересен и определено си заслужава. Старите филми понякога са по-смислени от новите!

След това вземете "Мъже в черно". Там пак се вижда, че живеят сред нас, маскирани са като хора но са тук! Правителството на САЩ разбира се работи с тях. Обменят технологии и май не е много далече от истината това!


Списъкът с филми е безкраен, всеки филм с извънземни съдържа някаква истина. Примери за такива са: "Война на световете"; "The day the Earth stood still"; "Alien vs Predator"; "The X files"; "Dark Skies"; "Thor"; "Thor- the dark world"; "Prometheus"; "Apolo 18"; "Battle: Los Angeles"; "I am number four"; "The thing" "E.T."; "AVATAR"; "STAR TREK"; "Stargate" Dark city" и много много други!


~Многоизмерност~

Извънземните са сложни нечовешки същества. Технологичното им превъзходство е тяхното най-малко предимство; това което има по-голямо значение е тяхното превъзходство в измеренията.

Тяхното естествено съществуване преминава отвъд ограниченията на време-пространството. Докато нашето съществуване е ограничено от линейното време, извънземните могат да виждат и манипулират нашите минали, настоящи и бъдещи възможности едновременно от позиция извън линейното време.Те също могат временно да се проектират в нашата вселена и да заемат физическа форма съобразно това кои архетипи в нашето колективно подсъзнание най-много се доближават до тяхната висша високоизмерна есенция.

Предположението че извънземните са триизмерни същества като нас, които са долетели тук в механично конструирани космически кораби от далечни планети покрива само малка част от цялото извънземно присъствие и е много тесногръдо да се изследват само най-твърдите физически доказателства за извънземния феномен в името на науката.


Извънземното присъствие е главно хиперизмерно и следователно доста завоалирано поради това че неговата природа доста надминава границите на популярните предположения. Източник: Alien

Хиперизмерни Характеристики

Извънземните са сложни нечовешки същества. Технологичното им превъзходство е тяхното най-малко предимство; това което има по-голямо значение е тяхното превъзходство в измеренията.

Тяхното естествено съществуване преминава отвъд ограниченията на време-пространството. Докато нашето съществуване е ограничено от линейното време, извънземните могат да виждат и манипулират нашите минали, настоящи и бъдещи възможности едновременно от позиция извън линейното време. Те също могат временно да се проектират в нашата вселена и да заемат физическа форма съобразно това кои архетипи в нашето колективно подсъзнание най-много се доближават до тяхната висша високоизмерна есенция.

Предположението че извънземните са триизмерни същества като нас, които са долетели тук в механично конструирани космически кораби от далечни планети покрива само малка част от цялото извънземно присъствие и е много тесногръдо да се изследват само най-твърдите физически доказателства за извънземния феномен в името на науката.

Извънземното присъствие е главно хиперизмерно и следователно доста завоалирано поради това че неговата природа доста надминава границите на популярните предположения.


Положителни срещу измамни извънземни

Дали извънземните са добронамерени или враждебни зависи от това дали те поощряват разширяването на нашата свободна воля и съзнание или целят да ги подкопаят. Не е достатъчно да съдите извънземните намерения на базата на временни социални, политически, религиозни или научни стандарти.

Прикритите враждебно настроени извънземни могат лесно да се възползват от нашата несигурност за много въпроси и мислене базирано на домогване до определи блага като предложат зашеметяващо научно познание, религиозни отговори, политическо обединение и обещания за глобален мир в замяна на нашето неподлежащо на критика подчинение.

Пълно разследване на извънземното присъствие разкрива, че има подготовка за подобен сценарий в момента. Във времена на отчаяние хората са склонни да жертват свободата си за сигурност. Ако хората приемат подобна фаустовска сделка, крайният резултат ще бъде пълна асимилация и поробване. За да се предотврати тази възможност трябва да си зададем най-важният от всички въпрос: как можем да различим позитивни извънземни от тези с измамни намерения?

Човечеството може много да спечели като упражнява своята проницателност по този начин и да се съмнява в искреността и мъдростта на всеки който откаже да изследва дълбочината на този въпрос.


Фалшива двойнственост

Предлагането на два фалшиви изхода е най-сигурният начин да се манипулира някой за да вземе погрешно решение.

Трябва да сме нащрек за фалшиви двойнствености и противопоставяния които изглеждат такива само на повърхността. Извънземните измамници са използвали този софистки метод за да скрият техните истински намерения и да оформят публичното мнение. Примери – извънземни срещу параноидни военни кабали, нордици/сиви срещу войнствени унищожителни рептилии или пък добри рептилии срещу негативни рептилии – ренегати.

Ако истината e, че определени нордици, човешки военни фракции и рептилии са на практика обединени участници в негативния извънземен план, мотивацията за тези фалшиви двойнствености има голям смисъл. Ако човечеството погрешно възприеме някои от тези елементи като „добрите момчета” поради тяхната явна опозиция към очевидните „лоши момчета” тогава измамата успява.

Следователно трябва щателно да изследваме основите на всяка „опозиция на негативните”.


Програмиране

Извънземните отвличания са по-често срещани отколкото се предполага защото процедурата е прекалено тайна за да могат отвлечените и изследователите да я забележат, докато по-малко преобладаващите, но по-осезаеми случаи привличат вниманието. Литературата за отвличания често споменава медицински тествания и генетични експерименти, но не и по-голямата цел на широкото модифициране на поведението чрез имплантации и постхипнотично програмиране.

Това включва временно извличане на човек от физическата равнина и програмиране на неговото подсъзнание с команди, които по-късно оказват влияние на неговия избор към тези, които имат полза от негативните извънземни планове. Човек може да си легне да спи една нощ пълен с ентусиазъм и с плодотворен стремеж и след като бъде отвлечен през следващите дни да изпита ирационално отвращение да преследва този стремеж.

Ако не осъзнаят своите собствени ирационални импулси и не се вслушат в разума и интуицията си хората могат да бъдат програмирани да саботират себе си или други, да следват грешни пътища в живота и да влизат в изкуствено аранжирани връзки или да се отказват от обещаващи бизнес или социални контакти.


Хибридизация срещу епигинетика (Епигенетика - раздел на генетиката, занимаващ се с проблемите на развитието)

Извънземният хибридизационен процес се основава на базата, че с комбинирането на нашата физическа издръжливост и емоционална гъвкавост с интелигентността и психическите сили на извънземните сиви ние можем да осигурим по-добро бъдеще и за двата вида.

Казва се, че само чрез хибридизация човешкият вид може да напредне до следващата си еволюционна фаза. Но това е една от най-големите измами от всички. Развиващото се поле на епигенетиката силно подсказва че промените в нашето съзнание в нашите вярвания, осъзнаване и възприятия се отразява и променя нашата персонална ДНК.

Това означава че голям духовен скок при човечеството автоматично ще създаде и голям генетичен скок чрез изцяло естествен процес. Защо тогава сивите токова отчаяно искат изкуствено да слеят двата вида? Най-добрата хипотеза е, че хибридизацията фактически поема контрола на това, което трябва да бъде естествен прогрес и допълнително заключва човешката духовна матрица в дори още по-подправен и фалшифициран генетичен басейн от този, който е направен преди.

По-голямата интелигентност и психически способности не означават задължително че ще бъдем по-проницателни, да изпитваме по-голямо съчувствие или да бъдем по-свързани с нашия по-висш пътеводител. Те просто означават че ще станем инструменти с по-големи способности, особено ако хибридизацията дойде на цената на индивидуалността.


Прикрити многопластови спомени

Проектираните спомени са фалшиви спомени които се дават на отвлечените за да се прикрие всичко, което не може изцяло да се заличи при спомнянето. Това е добре познато в изследванията за отвличания, но това което не е добре познато е, че тези спомени идват на много пластове.Например някой може фалшиво да си спомня, че сърна го гледа през прозореца на спалнята му, докато всъщност го гледа извънземен по време на отвличането.

С помощта на хипноза отвлеченият може да проникне през този параван, но самото отвличане може да е друг параван, който да скрие какво всъщност е станало по време на отвличането.Това което в действителност е било жестоки изтезаващи сесии на програмиране и отнемане на живителна сила чрез причинено страдание може чрез вторично прикрита памет да се спомня като чудесно изживяване.

Но хипнозата обикновено не прониква отвъд първия параван на паметта защото не съзнава колко дълбоко се простира измамата и така хората стават несъзнателни съучастници на пропаганда и дезинформация.


Отвличания от хора

Извънземните не са единствените, които отвличат; човешки фракции също са свързани с този феномен. Отвличаните независимо са съобщавали че са виждали извънземен и човешки персонал да работят рамо до рамо в подземни военни бази.

Линията между извънземните и човешки отвличания е много неясна поради технологичното и генетично сливане в последните 20 години особено след като човешкият елемент изгуби автономността си към върховния извънземен елемент. Целта в крайна сметка е да се придобие контрол над огромните ресурси и жива сила на военната тайна инфраструктура.

Отвличания от тези групи включва не само допълнителни хибридизационни проекти и мозъчно програмиране но също и използване на отвлечените като психически убийци, дистанционно виждащи, и програмирани „спящи” агенти. Доста съмнително е, че позитивни извънземни работят в колаборация с човешки военни групи, като се има предвид тяхната философия.

Трябва да се изследва целия спектър на изследванията за отвличания и публикуваните изживявания за да се оцени това.


Обективни стандарти за позитивност

Без духовна осъзнатост всеки лесно може да се предаде на моралния релативизъм (относителност). Да се идентифицират „положителни” извънземни следователно ще бъде безсмислено упражнение на проектиране на нашите субективни човешки стандарти към нечовешки форми на живот.

Но трябва да запомним че докато социалните норми са наистина субективни има обективно духовно ядро в нас, което чрез своя капацитет за съчувствие и копнежа за свобода и щастие познава универсалното правилно и универсалното грешно.

Добродетелите на състраданието, скромността, мъдростта, силата, благоразумието и куража не са ограничени само до човешката област, така че те са наистина универсални. Позитивните извънземни са преминали отвъд пороците и ограниченията, които все още ни предизвикват и са придобили висотите на духовното рицарство и служат на Сътворението в името на свободата, истината и любовта.

Те ценят духовността над физическото, имат респект към свободната воля на другите и невидимо ни водят към изпълване на нашия духовен потенциал без да ни задушават към зависимост от такова напътствие.


Временна обратна връзка във веригата

Поради това че извънземните могат да оперират извън линейното време тези които произлизат от нашето възприемано бъдеще могат също да наблюдават и да взаимодействат с нашите минали и настоящи личности. Чрез достъпа и манипулацията на миналото нарастват честите промени на времевата линия от която ние си спомняме само най-скорошната версия като истинска история.

Нашите настоящи избори също инициират каскада от ефекти, които променят бъдещето и по този начин ограничават или разширяват бъдещи входящи точки до които извънземните имат достъп. По този начин съществува динамична обратна връзка между нас и хиперизмерните същества.Негативни извънземни от нашето възприемано бъдеще могат да възстановят своето собствено съществуване и върховенство чрез промяна на критични моменти в историята и да влияят на нашите сегашни избори за да създадат тези вероятни бъдеща в които те имат по- голяма власт.

Позитивните извънземни загрижени относно такава промяна биха се ангажирали във времева война за да предотвратят подобни намеси. Ние бихме възприели тази времева война като доста невероятни и изненадващи спънки в определени моменти контрирани с еднакви по големина невероятни чудеса и обратното или дори силни импулси за лоши решения съревноваващи се с вътрешна интуиция да се вземат верни решения.

Страх, параноя, лековерност, избухливост и пасивност поддържат обратната връзка с негативните извънземни и увеличават тяхната осезаемост в нашия живот.И колкото повече обръщаме внимание на духовните импулси и живеем според това кое е благородно и истинно, толкова повече се сродяваме с позитивните сили.

Опорната точка на тази времева война стои в нас.





Източник: http://montalk.net/

Превод: Alien


В заключение искам да кажа, че това е само капка в морето от информация по въпроса за извънзмените! Надявам се, това да е създало някакво любопитство у Вас! Сис сигурност ще правя промени по статията, за да я допълвам и обогатявам, надявам се да послужи като катализатор за някои хора, било то и само един човек. Част от информацията съм трупал с времето, някои неща съм ги копирал от други места и са посочени източниците. Повечето неща само съм ги набелязал, защото иначе статията трябваше да стане книга. Благодаря за вниманието! :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар