Последователи

вторник, 19 януари 2016 г.

Шърли Шалом в Ески Зара / Отнемане и трафик на органи от гои



15-годишната ученичка от Спортното училище "Тодор Каблешков" в Стара Загора Мария Стоилова спасила от сигурна смърт шофьор на тролейбус в Стара Загора, на който станало лошо и си глътнал езика зад волана по време на движение.


"Никой не ме е учил специално как се оказва първа помощ. Но майка ми е астматичка и съм виждала как постъпват нейни приятели, когато е получавала, макар и рядко, припадъци - първо проверяват дали не си е глътнала езика. Така направих и аз, мъжът бе паднал по очи върху волана и наистина си беше глътнал езика. Беше почнал да пожълтява. Не ме беше страх, аз му отворих устата и извадих езика от гърлото му", разказа пред "24 часа" момичето, което учи в 9 "в" клас и тренира плуване.

           
Анти-Българска пропаганда: Циганчето от Шалом спасило Филип, които явно познава(личи от мимиката на момичето) а останалите в автобуса си стояли и гледали!!!

             >  
Еврейската община в деспотично общество  

"Карам тролейбус от 18 години. На тръгване от последната спирка всичко беше нормално, шегувахме се с кондурката. На спирката до бившия ресторант "Тракия" в квартал "Кольо Ганчев", както обикновено, се качиха група ученици от Спортното училище, с тях в тролея винаги е весело. Внезапно, малко преди да стигнем до следващата спирка, усетих, че ми става много лошо. Едва успях да спра тролея, дори съм завил подсъзнателно вляво и съм препречил улицата - добре, че наблизо не е имало други автомобили и не съм ударил никого. После съм припаднал и не помня нищо. Когато се осъзнах, това момиче се беше надвесило над мен и ми бъркаше в устата, за да ми извади езика", разказа на свой ред шофьорът Филип.


Мария е много добро дете, споделиха за нея и от интерната за деца, лишени от родителски грижи "Мария Терезия" в Стара Загора, където момичето живее, тъй като майка му не може да се грижи за него.


         

Как да коментираме? Шофьорът усетил че припада! Шофьорът губи съзнание и пада (накъде?) напред върху волана. При това езикът му изпада назад - в гърлото??. Тролеят продължава да се движи и се оказва напреко на улицата. Момичето чува писъците и от задната част се втурва към кабината (поне 5-6 секунди) и спира все още движещия се тролей. Нещо много объркано...Ударила два шамара на шофьора, но той не реагирал. Забелязала, че шофьорът си е глътнал езика. Успяла да отвори устата му и да го извади.
Най-голямата грешка е да тръгнеш да бъркаш в устата на човек получаващ пристъп. Първо - езикът не може да се глътне. Второ - най-много сам да се нараниш докато се опитваш да човъркаш в на човека устата. Може да се бръкне чак след края на пристъпа ако е имало такъв!!!.

            



Единственото нещо, което трябва да се направи по време на пристъп е да обърнете човека настрани в лежащо положение. В нашия случай няма такова нещо като "гълтане на езика", а при паднал по очи на волана е АБСОЛЮТНО изключено!!! 
Когато човек изпадне в безсъзнание, мускулите се отпускат и той не може да реагира на шум, дразнение и болка. Не може да се премести, ако не му е удобно и не може да каже, ако нещо го боли не може да спре тролейбуса.
Повдигането на брадичката освобождава дихателните пътища от глътнатия език
                   


Езикът е мускулест орган, който също се отпуска в състояние на безсъзнание. Тогава, ако човек лежи на гръб, или падне по гръб, коренът на езика пропада назад в гърлото и запушва дихателната тръба. Ако падне на волана пропада напред или не запушва нищо  Човекът е безпомощен и не може да се защити или да даде знак, че нещо не е наред. Оставайки в това положение със запушени дихателни пътища, след 3 минути без кислород в мозъка започват да настъпват трайни увреждания и скоро след това човекът загива. 

            




Браво на детето на ШАЛОМ за реакцията и готовността да помогне и "слаб" на ЕВРЕЙСКОТО братство за сценката!!!Скоро явно ще има катастрофи,... Фалш-флаг подготовка. Щом един е припаднал, утре по време на Пасха може да припадне и друг и да завърти волана към спирка с хора.

                


В Русия влезе в сила ново постановление на правителството, което установява списък със заболявания, при които се забранява управлението на автомобил.Списъкът е разработен от министерството на здравеопазването и включва широк кръг от психични заболявания. Така, да сядат зад волана е забранено на хора с умствена изостаналост. От медицинска гледна точка обаче, тази категория включва както неадекватното възприемане на действителността, така и депресията.В списъка влизат също и разстройствата на личността и поведението в зряла възраст, в това число и сексуалните аномалии. Под този знаменател влизат травестити, транссексуални, ексхибиционисти, фетишисти и воайори. Списъкът със сексуални отклонения е дълъг, като сега нито един от засегнатите от тези аномалии няма да има право на шофьорска книжка в Русия.



 В нормална държава, за такава сценка/тетър, следва отнемане на книжката. А дали кондуктурката не е Теодора, също от сиропиталище и омъжена от "института на юдейските сватовници/институт йудейских невест" за един от шефовете на автотранспорта? 

           


Тук,  както при атентата в концертната зала "Батаклан" се ходи по ръба на бръснача, много малко хора ще видят предварителен сценарий. Но и да видят, ще си замълчат от страх,... в съзнанието на масовия идиот вече е създаден герой.

Френското правителство /обикновенно използва под наем израелски агенции за сигурност/ е убило жертвите и след това да ги засаждат обратно на сцените. Това обяснява напълно защо няма реална стрелба. МЕКСИКАНСКАТА жертва е била потвърдено жива и невредима. След "стрелбата" в Батаклан ,за да се свърши обратно в САТАНИНСКИЯ TЕАТЪР НА МЪРТВИТЕ за ФОТОСЕСИЯТА. Това мексиканско момиче е взето под стража, убито, е и доведено обратно в Bataclan като са я влачили към мястото, където са пуснали мъртва. Това обяснява следите от кръвта по пода в Батаклан, защото те са влачили убитите и са ги нареждали за фотосесия. Дали всички са избити извън залата?

СТРЕЛБАТА В ПАРИЖ ... ДОБРЕ ЗА ЕВРЕИТЕ?/ЖЕРТВИТЕ В БАТАКЛАН СА ИЗБИТИ ИЗВЪН ЗАЛАТА


Шалом им е широко около вълчия врат, доходите от трафик на жива плът са огромни, стигат и за щедри дарения за общината. Кметът на обшината Ж.Тодоров ще се срещне лично с героинята. Медийни, PR (пи-ар) полети, качени на крехките рамена на 15-годишното дете... (действия - огледално повторение на вече, забравения от всички 15 -годишен -  герой Марио от Белоградчик спасил ромче)


Шалом винаги са работили със сиропиталищата. Центъра на еврейската общност "Бейт Шалом" се намира в реституирана сграда срещу софийската синагога. В сайта на JDC той е определен като "център на еврейското бъдеще" и "важно събитие за еврейското възраждане в Европа".
Три етажа от сградата която е бивше еврейско сиропиталище - се ползва "Бейт Шалом", а другите две се отдава под наем и така се осигуряват приходи за общността
. Дарения за общината след това се внедряват техни директори, а учителките обикновенно са с жълти книжки. Сиропиталището е банка за органи, материал на склад за продажба. Дали за осиновяване дали за трансплантация, равините винаги са на печалба.След напускане на сиропиталището децата които нямат роднини се продават на търговци в съответната страна например Израел а те след това ги препродават за трансплантации. Архивите в сиропиталищата постоянно изчезвали. През комунизма сиропиталишата се използваха и за сексуални услуги на дегенератите от червения комунистически елит. Така се създаваха верни на партията нечовеци, по-указания в Талмуда начин, чрез минали срамни дела.Но това продължава и днес:

                 

БОКОВА ще включи в рекламната си кампания снимка на все по-популярния у нас бивш кмет на Стрелча


Интерпол, съвместно с родните служби, съобщиха, че българска клиника участва в канал за трансплантация на органи със седалище в Израел. Както обикновено при “съвместни” операции за залавянето на пратки наркотици в случая родните служби играят ролята на ратаи. Лошото е, че тези “ратаи” сами по себе си по правило не могат да се доберат /или не им позволяват/ до по-гигантската далавера и до по – голямата мафия – търговията с човешки органи.
Ето какво разкри разследване на народното издание, което отдавна бие тревога по темата за търговията с органи и хилядите мистериозно изчезнали млади, здрави и прави хора:
Пред “ШОУ” преди време бившият шеф на службата за борба с организираната престъпност в Благоевград майор Мирослав Писов, преминал в служба към спец организация, в прав текст заяви, че мистериозното масово изчезване на младежи от Добрич и региона не е случайно. Става въпрос за отвличания на млади хора с цел убийство, изкормване, разфасоване и извличане на органи за донорство на богати клиенти в България или чужбина. Образуваното дело по случая обаче приключва без резултат.
Естествено първият човек, до който наш репортер се допита възможно ли е това, беше шефът на неправителствената организация за защита правата на пациентите – д-р Стойчо Кацаров. Той разви теорията си, че това няма как да стане в държавните и частните клиники, защото за експлантация и трансплантация на живи донори били необходими куп процедури, два паралелни екипа и прочее, и прочее. „Единственото, което мога да допусна, е, че може да има криминални центрове за целта, където да се извършват криминални трансплантации”.
Дотук всичко е само прелюдия към най-нечовешкия бизнес с ненаказаните фиктивни и фалшиви операции, източили стотици милиони от Здравната каса и министерство. Въпреки че в името на далаверата са починали десетки здрави пациенти, от които са изрязани дори здрави органи за 30 сребърника!
Според запознати страната ни се оказва между най-рентабилните пазари на жива плът за донорство. Наред с Индия, Пакистан и т.н. /Африка е след нас /.
Според ексизпълнителния директор на болница “Царица Йоанна” /бившия ИСУЛ/ проф. д-р Пламен Кенаров нещата стоят по друг начин. Той е получавал десетки писма и телефонни обаждания със запитвания
къде и как могат да си продадат органите, за да си платят кредитите

масрафите и дори парното. Според Кенаров престъпната мрежа за търговия явно съществува, но той обяснявал на питащите, че тази търговия е незаконна и забранена, така че няма представа колко от питащите са успели да се включат в „бизнеса”.
Явно обаче, че щом има предлагане, има и търсене и това никога не е спирало.
Според източници от спецслужбите този трафик е засечен за пръв път с канала на “донори” от Шуменско към Истанбул. Тогава са арестувани Анелия Жекова, Ясен Янков и Мартин Василев, които след продажбата на собствените си бъбреци са станали трафиканти посредници на органи. Цената на един бъбрек била между 2500 и 5000 долара.
През 2002 г. пък немските служби залавят пловдивчанина Димитър Белчинов с регистрирана фирма в Германия, която разпраща предложения до над 70 световни клиники!?! Идиотските му оферти гласят, че се продават органи в отлично здраве /а притежателят им!?/ за трансплантация по цял свят. Коментарът е излишен. Има предлагане. И то от България. Средната цена за орган, главно за Тайван, САЩ, Аржентина, Нова Зеландия, е 10 000 долара.
След две-три години информацията за трафик на органи от България по света стига и до италианските органи. Там обаче, за разлика от Индия, Пакистан или Бангладеш, полицията се задейства и в резултат в Калабрия са арестувани общо 57 италианци и българи с обвинение за трафик на нелегални имигранти, склоняване към проституция и… търговия с човешки органи. Този бизнес е най-доходоносният в света.
Кой е главният сегмент в аферата?
Това е отвличането на деца за органи. Младежите от Добричко са следствие. Слухът за похитени деца за органи тръгва от Първомай, Пловдивско. В местен фолклор се превръщат наблюденията на лелки, които се кълнат, че са видели линейки с по трима души, които “събират” деца. Изчезват и безпризорни ромчета от циганското гето в Харманли. Там бащи, които не се интересуват от съдбата на многобройната си челяд дори не се интересуват от съдбата на продадените си чеда. Даже като подпийнат, почват да се хвалят като рибари кой за колко е изтъргувал невръстното си отроче.
Това не е новина, поне според спецслужбите. Новата вълна в търговията с живи донори вече е в Родопите. Това поне твърдят ченгетата и допълват, че “процесът е неуправляем”. „Циганетата се разпродават на парче и ние нищо не можем да направим. Знаете ли, че един циганин продаде детето си на 8 месеца, без да се пазари?!…”, илюстрират мъките си безпомощните спецове. И добавят: Отвличат се деца за органи, знаят се дори клиниките, в които те се разфасоват и се разпродават на парче – сърце, черен, дроб, кожа и т. н.
Оказва се, че слухът за отвличане на деца за органи е самата истина. Това е установено и е под контрол дори на американските и европейските служби.
В момента над 300 000 пациенти се нуждаят от една или друга трансплантация. Една четвърт от тях умират, преди да се намери подходящият донор. Бизнесът е на живот и смърт. Буквално. Очевидно България, като страна на чудесата в трафика на всякакъв вид стока, осигурява живот на богаташи на Изток и на Запад.
На каква цена!?

Цените и у нас са според индекса на международния трафик. Най-конвертируемата стока – бъбреците, в Турция се продава между 2500 и 5000 долара, в Пакистан може да го изтъргувате на дъпминг за нищожните 1000 долара. Иначе нуждаещият се спешно от трансплантация плаща между 150 000 и 200 000 долара в… израелска клиника, каквато тези дни удари Интерпол, и където бе открита поредната „българска следа” в търговията с органи. Удивително, но присаждането на сърце, което няма как да се вземе от случаен пациент, струва около 80 000-100 000 долара. Виж, за черен дроб тарифата е твърдо 200 000 долара. При тези цени спецслужбите, които би трябвало да са в час, предполагат, че цената на едно живо българско дете е… 10 000 долара! Нашенските „тарифи” са дори под “международните”, твърдят ченгетата.
Разследването на “ШОУ” установи, че три ромски фамилии са си поделили бизнеса с даряването на кръв. Според умопомрачителните данни въпросните кланове печелят милиони месечно от незаконното диспечерство и връзки с лекарите в кръводарителния център. Те са монополизирали ценните бележки за съответната група кръв и ги продават на безбожни цени от порядъка на 400 лв. за бройка.
Ромите обаче не дават само кръв.
Трите клана са си разпределили териториите
Центърът за зарибяване е столичната ул. “Братя Миладинови” поради близостта на до Женския пазар и големия поток роми, бежанци, бездомници и несретници. Според спецслужбите същите цигански кланове са и в основата на износа на хора за търговия с органи. В случая обаче бизнесът не стои както с кръвта. Той е изключително доходоносен и затова – много опасен. Ромските босове се пазят един от друг, за да не ги натопи конкурента пред полицията. Всяка фамилия действа сама за себе си, а дилърите й са като агенти на ФБР. Затова за този мръсен бизнес не се знае почти нищо. Всъщност работата на босовете е да намират роми за донори от цяла България, след което да организират пътуването им в чужбина. Бизнесът с човешки органи бил толкова доходоносен, че дори само дилърите прибирали стотици хиляди евро. Каналите обикновено водели до платежоспособни клиенти в Източна Европа, както и такива в Турция и Гърция. Донорът вземал не повече от 2000 евро за извадения си орган. Естествено по веригата цената се повишава. За здрав бъбрек крайният купувач кандисва и на 100 000 евро, ако е достатъчно платежоспособен.
Ако изключим клиниките в Русия и Израел,
под подозрение са и някои такива в България
въпреки твърденията на д-р Кацаров, че експлантация и трансплантация не става току-така. Може да има и нелегални криминални клиники за целта, но много по-близко до ума е, че мръсният бизнес се върши от лекари в легитимни болници по време на нощни смени; че трайни тъкани и органи се изтръгват и заменят с пластмасови тръби, а медицинският фолклор тръби, че дори един от обвинителите на шефа на “Съдебна медицина” за незаконна търговия с тъкани и кости мародерствал и носел вкъщи същите неща, уж поради липса да достатъчно работно време!?…
И, въпреки /по/знанията по въпроса на спецслужбите, бизнесът с търговия на органи и тъкани в България процъфтява. Според някои дори се развива. А млади, здрави и прави българи продължават да изчезват мистериозно. Последният случай е с „изпарилата” се медицинска сестра от Бургас Валентина Иванова…
Славей КОСТАДИНОВ
http://www.silnabulgaria.com/

1. Ритуалното убийство над Синай

Очевидно е, че самолетът е бил прихванат и е кацнал в затвора, в едно от израелските летища, където обикновено поставят откраднати самолети. Обикновено - това е така, защото по същия начин се е работило със самолета свален над Украйна. След кражба на самолета, хората се жертват ритуално а на мястото на официалната трагедия се донасят известно количество отломки. От тях, се прави примитивно видео за заинтересованите страни. На фона на видеото се фотографират лица, които на основа на статуса си трябва да потвърдят "истината" за това какво се случва. И така цялата операция се прикрива и започва да изчезва по инстанциите. Така се случи и на 11 септември 2001 г. в САЩ, когато собствениците на сгради, по странно съвпадение на евреи, разрушиха три небостъргача, показаха два самолета, а от какво се срина третия небостъргач, официалните власти дори не споменават в докладите си. Така беше и по времето на произшествието с боинга над Украйна. Виждаме един хаос, сякаш са изчезнали всички компетентни инженери и юристи в света. Разбираемо е, че обикновения читател не вярва, че в наше време може да има жертвоприношения, и че може да се провеждат официално, извършвани на интернационално а на междудържавно равнище, да се извършват операции по прикриването на такива ритуални убийства.

Не е тайна, че само в 90-те години на миналия век със жертвите, се отнасяха разточително - стопявани в асфалт, заливани в бетон. Днешните длъжници ги разделят на органи. Почти по всички летища има специални коридори за човешки органи, които не са физически инспектирани и се преминава спокойно. Тези коридори на длъжниците и телата на други жертви отиват в чужбина. И това не е само заради търсенето на човешки органи. Въпросът тук е много по-широк. В същия този Синай, където Мойсей направи своите клонове, клоновете/клонингите сега са се разплодили по целия свят и имат глобална сила. Следователно, векторът на Трета световна война има жълт цвят. И тъй като това са клонинги, те се нуждаят резервни части. Части от хора. Затова те отвличат деца, организират бедствия и войни - в противен случай те няма да оцелеят. Що се отнася до жертвоприношенията, ръцете на клонингите са видими съвършенно ясно. За днешните световни узурпатори на властта, е необходимо, да са привързани с кръв и кървави ритуали.



2.Отнемането на органи в Украйна/"УКРАЙНА НЕ Е ГАЗА?"/ Отнемане на органи начело с глобалната "Банда на равините"

Според официални данни от Интерпол едно 6-7 годишно дете се е продавало на цена от 50 до 70 000 евро.

За черен дроб от такова дете купувачите са плащали от 80 до 100 000 евро.

Сърцето, извадено от здраво дете, имало цена от 250 до 300 000 евро.





ЕВРЕИ ВНАСЯТ ЧОВЕШКИ ОРГАНИ ОТ УКРАЙНА. ВИЖТЕ ЦЕНИТЕ!



$5000 броят клиентите за око




Евреи внасят човешки органи от Украйна за израелски клиенти! Шокиращата търговия дори върви по определен ценоразпис, в който са вкарани конкретните суми за конкретните части от човешкото тяло, изкарани на тезгяха. Шокиращата практика лъсна при разследване на израелската прокуратура срещу трафиканти на човешки тела, установи BIG5.BG от публикация в руските медии.

Най-скъпият орган очаквано е сърцето, като цената му на пазара на черно върви около 250 000 долара. При тази трансплантация обаче няма шанс за оцеляване на донора, затова и обект на тази операция са най-често неизлечимо болни хора или жертви на отвличане. До 50 000 долара пък достига цената на бъбреците, като в зависимост от търсенето сумата може да спадне значително. Регистрирани са случаи на продажба и за едва 2000 долара. Трафикантите на органи продават дори и очи, като цената на човешка очна ябълка е скромните 5000 долара. Най-голямо е търсенето обаче за бели дробове, но въпреки това животоподдържащият орган не се предлагал от търговците.

       



Мащабният канал за търговия на органи и незаконни трансплантации бе разкрит от властите в Израел, като според разследването им най-чест обект на престъпление били страните от бившия Съветски съюз и най-вече размирна Украйна.

Преди по-малко от седмица израелската централна прокуратура внесе обвинителен акт срещу 7 евреи, трима от които израелци, участвали в канала за органи. Според съдебното дело незаконните операции за трансплантация на органи са се провеждали в периода 2008 – 2014 г. в болници в Косово, Азербайджан, Турция и Шри Ланка.

„Донорите“ пък получавали много по-малко пари, отколкото прибирали търговците. Те продавали телата си за около 10 000 долара. На тях не им се обяснявало и какви могат да бъдат здравните последици, ако продадат бъбреците си, например. В други случаи се разследват отвличания за органи, включително и на деца.



                                              

Жертви и трафиканти
През 2009 г. на украинския писател Вячеслав Goodin обвини Израел в отвличане 25000 украински деца, и в близост до израелското посолство в Киев се проведе масова демонстрация под надслов "Украйна -. Не е Газа, не можете да ни хванете" През 2015 г. начело на еврейската общност на Харков Eduard Hodos каза, че основният резултат от "революцията на достойнството", че - "306 депутати от Върховната Рада имат право да израелско гражданство. Това са президентът, премиерът и говорителя. " На този фон, отнемане на телесни органи се е увеличи драстично отнемането на органи от бившите граждани на Украйна

                          


Евреите признават, че жертват невинни беззащитни Бели деца в Талмудистки ритуали



На 03 декември 2009 в Киев, звучаха гръмки обвинения за отвличане на украински деца. Украински философ и писател Вячеслав Goodin Academy по време на срещата обвини Израел, че за две години повече от 25 000 украински деца са станали жертва на "лов за органи" [1] .

          



За да се потвърдят думите му Goodin разказа историята на един украински гражданин, който заминава за Израел в търсене на 15 украински деца, които са приети от местните семейства.
Както бе посочено от източника, той не успя да намери децатa, но следи от разследването го е довело до болница в Израел за трансплантации.


Децата изглежда са се е изпарили. Те са да се намери никъде, най-новите Последните писмени доказателства за украинските деца са загубени по ... болници. Goodin каза, че тази информация трябва да бъде достъпна за всички украинци, за да научат истината.

Какво се случи с децата,трябваше да разбере разследването, но разследване не е проведено от властите, а съобщението на израелските сайтове е изтрито.





органи, Michael zisa.jpg
УКРАЙНА, 2007

През 2007 г. в Украйна се разгоря скандал, виновник, стана израелския гражданин Майкъл Zis , обвинен в "черна" трансплантация. Zis бе арестуван на 13 октомври 2007 г. в Донецк, по искане на правоприлагащите органи, обвинявайки го, за наемането на донори за трансплантация на човешки органи.

       



Въпреки това, еврейския "бизнесмен" бе взет в Израел след намесата на Юлия Тимошенко , и при пристигане в Тел Авив Zis беше освободен.

              



Следва да се отбележи, че еврейската "черна трансплантация" със съучастници вече "получи ръката" в Сърбия и палестинците. 1998-2008, Сърбия, Косово

                   



Израел през последните десетилетие активно работи "широко известен но в тесни кръгове" в затворен за общественоста пазар за трансплантация, където срещу добро заплащане и без опашка, можете да промените "износването на тялото си." Този пазар е особено активен през 1998-99. чрез иззети органи от сърби в това, е лично замесен и "лидерът на Демократическата партия на Косово" Хашим Тачи , за неговата жестокост е наречен "Snake" и след това стана "министър-председател".

                 
                                      http://www.infostormer.com/wp-content/uploads/2015/02/evil-jew.jpg

От търговията с органи от живи хора, той е спечелил милиони долари. ИНФОРМАЦИЯ за това безуспешно се опитаха да посочат в Хага на съдебния процес, на Слободан Милошевич, бившия съдия от Окръжния съд в Прищина, Даница Маринкович . Според нея, мисията на ООН в Косово (UNMIK), която след това се оглавява от настоящия министър на външните работи на Франция , Бернар Кушнер ,е за да попречи на разследването на случаи на изчезнали и отвличания в региона.

         


Фактът, че администрацията на ООН, която е под юрисдикцията на провинцията в продължение на много години унищожава сръбските православни църкви, пречи на усилията за насърчаване на албанците за правосъдие, по-късно признато, от прокурора Карла дел Понте и нейният асистент Флоренц Artman . В интервю, Hartmann каза, че именно функционери на UNMIK не са дали на "железния Карл" да инициира производство срещу албанци във връзка с изчезването на хора и трафика на органи от донори [3] .

Като признание на Понте, информация за убийства на сърби и трафика на техните органи, тя е притежавала още през 1999. Но "Главният адвокат," Карка Дел Понте, го споменава едва след отцепването на Косово и съответно веднага е изпратена за посланик в Аржентина.

Според разследването, през 2008 г., е разкрита банда, която доставя даряването на органи в Европа от стотиците хора, убити в Косово.

Като част от нови дела срещу трансплантация също са били арестувани трима бивши бойци от Армията за освобождение на Косово, заподозрени в отвличания, при които се отстраняват органи. Също така, прокуратурата издаде заповед за арест Kshabira Zharkov , ръководител на областната администрация Качаник, който е един от най-близките сътрудници ", на премиерът Тачи" [4] . Органите са продавани чрез израелски и "турски", "търговци".

Трансплантация, Палестина, Израел, shvetsiya.jpg 
1990-2009, Палестина


През 2009 г. шведски журналист Доналд Bёstrom публикувана във вестник «Aftonbladet» статия , в която израелските сили са обвинени в убийството на палестинци за получаване на донорски органи.При това Bёstrom посочва че данните са получени от служителите на хуманитарната мисия на ООН, разположени в тези райони [5] . (За да се отклони вниманието на света от този факт веднага бе организирана "корица на работа" - когато Аушвиц някои изродени откраднал "свещено" надпис "Работата те прави свободен" - поръчано от някои "неидентифициран шведски неонацист").

По-късно тази информация беше потвърдена от член на Кнесета Ахмад Тиби. Той каза, че военните лекари вземат кожа от труповете, роговица, сегментите на артериите и други органи и да ги използват в операции на ранените войници от израелската армия. Тази дейност се извършва по време на въоръжените конфликти през 1990 г., и като орган донор двамата палестински и израелски войници.

Изявление Тиби е прехвърлен по време на програмата за незаконно използване на това излъчване телевизия Канал 2 TV. Същата програма беше прехвърлен направена преди около 10 години, едно интервю с бившия шеф на Центъра по съдебна медицина в Абу Кабир, д-р Йехуда Хис , заяви, че израелските лекари са нарушили закона за трансплантация, забраняващ използването на органи на други хора, без разрешението на близките на починалия ,


Източник от израелската армия потвърди също информация за използването на палестинците, но той казва, че тази практика се твърди, се е използвала до края на 1990-те години," [6] .

В същото време, в Израел, такива действия, засягащи етичната страна, винаги да се правят след консултации с равините. Както е известно, "по думите на мъдреците на Талмуда са по-достойни за уважение, отколкото писаното право" (Йерусалим Талмуд, Mass Бер) . Но понятието за морал в тяхното тълкуване е определено нацистко и не се явява "древни алегории" или "религиозни традиции", и все още е в сила.


 


Така че в същата 2009г на равин Ицхак Шапиро заяви че е позволено да се убиват гои и техните деца. В книгата си, ръководителят на Йешива "Od Yosef Hai" задава въпроса: " Кога на един евреин е позволено да убива гои (неевреи) "и отговорът е: почти винаги . Дори и в случай на много малки деца. 230-страница "Пътеводител за убийство" (както тази книга, наречена вестник "Маарив") струва 30 шекела. Това е символична сума.

Очевидно е, че глобалния равинат "тества общественото мнение" преди края на 2009 г. на конференция за равински съд израелския министър на правосъдието Яков Neeman заяви, че съдебната система трябва постепенно да премине към законите иврит, посочени в Тора: " Стъпка по стъпка ние ще донесе в законите на Тора на Израел и да се обърнат в Halach/Халака (еврейския закон) в съдебната система на държавата . " Ne'eman каза, че страната " трябва да се върне към наследството на предците си, към корените, към думите на Тора, която съдържа решението на съвременните проблеми ".

Когато еврейския "националисти" - ционисти - заявяваха "правото си на" Израел "," те казваха , "Тора е нашия мандат" [9] . Този тор казва Господ-Яхова, идва от съседните народи: " И в градовете на тези хора, които Господ Бог ти дава за наследство, да не оставиш нищо живо , което диша, а съвсем ги погуби: хетейците, аморейците, ханаанците, ферезейците, и евейците и евусейците, според както Господ 
Бог ви заповяда  ... "(Второзаконие 20:. 16-18); " Не оказвайте милост към него, но умъртвете мъж и жена, от момче до кърмаче, говедо и овца, камила и осел "(1 Царе 15.9.); " Блажен, кто возьмет и разобьет младенцев твоих о камень!"(Пс. 136).

Така че, неофициално, "равинския съд" и в днешната съвременност отдавна е " решеил всички етични проблеми "



трансплантация, ravvin.jpg
2009 NEW YORK, "Kosher NOSTRA" 




През септември 2009 г. в Ню Йорк Полицията обезвреди банда престъпници, евреи по народност, ловували чрез отвличане и трафик на органи. Лидерът на една етническа група, по прякор "Kosher Nostra" ("кашер бизнеса") е кръстен равин Леви Ицхак Розенбаум на Бруклин (Ню Йорк).

Както се посочва в интервю за алжирския вестник " Ал-Khabar "от проф. Hiyati Мустафа ( Pr. Мустафа Khiati ), председател на алжирската комисия по санитарни разследвания, твърдейки, че бандата е ангажирани в отвличане на алжирски деца. Едно проучване от Интерпол разследване показа , че децата са били отвличани от алжирските градове, разположени в западната част на Алжир. Тогава те са били транспортирани до Мароко, където местните "хирурзи" отстранявали бъбреците на децата. След това, избрания "материал" отивал контрабандно в чужбина и в Израел, където той е бил продаван на цена от 20 до 100 хиляди. Долара за бъбрек.



В резултат пет американски равина, три кмета и двама от членовете на Законодателното събрание на Ню Джърси бяха арестувани от ФБР. Арестите са резултат от две години "междуконтинентално" разследване - от САЩ до Швейцария и Израел - многобройни случаи на корупция, политически шантаж, пране на пари и трафик на човешки органи, пише израелския портал Zman.

Равини, заподозрени в пране на десетки милиони долари чрез благотворителни организации в САЩ, Швейцария и Израел. Други заподозрени са израелски евреи, търгувани донори в бъбреците - за $ 160,000 Unit..


трансплантация, ravviny.jpg 



В отделни производства прави случая редица равини от Бруклин и град Ню Джърси - столицата на едноименната държава. Сред тях е Саул Kasin (на 87-годишна възраст, от Бруклин,... синагогата "Shaare Сион"), Eliahu Бен Хаим (58 годишен, от общността на "Осел Яков" в Deal), Edmond Наум (56 годишен, Deal на синагогата), Мордехай Фиш ( 56 годишен, от Бруклинската общност ", Шевес Achim") и Лавел Schwartz (57годишен, брат на Fisch). Общо 45 души са били арестуваните от кошерните мафиотски банди или равинати.

Разследването също така обвини посочения равин Леви Ицхак Розенбаум (58, от Бруклин) в организирането на търговия с човешки органи. Самият равин признава, че е купувал бъбреци от хора, които се нуждаят от 10 000 $ и ги продавал за $ 160 хиляди, не можеше да се уточни на точно колко хора са били извадени органите.

Той трябваше да е на тъмно най-малко 20 години в затвор. След като се признава като виновен за незаконната търговия с органи от донори (т.е. "сключил сделка с правосъдната система"), федералния съд в Трентън, Ню Джърси, осъди Леви Ицхак Розенбаум да лежи едва 2,5 години затвор за посредничество при отнемане на бъбрека на набелязан донор, през 2010 г. в HAITI

През 2010 г. Хаити (бивша колония на Франция), при Земетресението предизвикано от изрелски подводен ядрен взрив, с магнитуд 7,3 точки, което води до смъртта на около 200 000 души, в напълно опустошена страна е изпратен израелски медицински екип, който получи похвали от западни медии на фона че техните съучастници от САЩ дори не благоволили да се включат в медицинската помощ, т.е. в трафика на органи [15] .



Но в един видеоклип публикуван в Youtube , жител на американския град Сиатъл, Вашингтон, T. West от групата AfriSynergy разкрива фалшивия "професионализъм" на израелците, и обвини, военната делегация, пристигнала в Хаити в участие в кражбата на органи от пациенти. youtu.be/pGLPZdhoh14 Той предупреди, че сред работниците в Хаити, има хора, които нямат съвест и са членове на екипите за търсене и спасяване, включително тези от израелската армия. T. West припомни предишните обвиненията срещу израелската армия, в продажби на човешки органи (които са признати и в самия Израел - Вж. По-горе), което показва, че не съществува надежден мониторинг по време на подобни трагедии. Той призова народа на Хаити, да защити гражданите си срещу международните еврейски медицински групи, които са пристигнали в страната с надеждата за печелене на пари от трагедията.

В интервю за израелския новинарски сайт Ynet, T. Уест заяви, че той няма нищо против Израиля, но е напълно против "идеология на ционизма": " Видяхме какво направиха в Южна Африка и с палестинците. Заради нашата история и страданието на нашия народ, аз разбирам страданията на палестинците . "



КАКВО Е ТОВА "човешкият капитал" за еврейските трансплантолози?

През ноември 2011 г. Bloomberg публикува статия "при договаряне на органи банда принуди бедните да продават бъбреците си за израелци" , които гласят:

" Следователите на 5 континента, съобщават, че са открили, свързани с престъпни синдикати, водени израелци и източноевропейци (както скромно нарича почти моноетническа мафия от различни страни -. прибл . Ed ), които транспортират хора през границите - понякога против волята им - за да продават своите бъбреци. Според Bahat , който разследва дейността на престъпна синдикат в Ерусалим, "виновник тук е посредника, който обира болните и бедните. Боли ме душата за това, че хората, продават част от тялото си, но те се нуждаят от тези пари, за да живеят. "

Според полицейските доклади от цяла Европа, в органа престъпници трафик виждат възможност да печелят много пари, защото те могат да продадат бъбрек в 15-20 пъти по-скъпо, отколкото плащат за това при закупуване. Според работещи в прокурор Косово Jonathan Ratel , който има две години разследва трафика на органи ", те осъзнават, неприлично големи печалби, които могат да бъдат получени в разширяващия се черен пазар на органи. Това продължава да се случва, защото в този бизнес се въртят много пари. "

Обикновено търговците-равини плащат на продавача $ 10,000 за бъбреците, а ги продават на пациенти за около $ 150 000 . "

Според Bloomberg, се отнемат телесни органи от "гои" от Азербайджан, Беларус, Бразилия, Молдова, Никарагуа, Перу, Румъния, Турция, Узбекистан, Украйна, Филипините, Южна Африка, Еквадор.

От статията е лесно да се разбере, че един от координаторите на трафика на човешки органи за трансплантация е с център Израел, а организаторите бяха предимно "евреи" (от Украйна, Турция, Израел и т.н.), една банда, която работи в  постсъветското пространство в Латинска Америка (! ), обхваната от "грузински" бандити, начело с окупантите от Киев, например като планинския евреин - бившия кикбоксьор Shimshilashvili ( вероятно от тук изтича и близко приятелство което режимът на Юшченко и текущия окупационен режим в Киев имат с бандата на Саакашвили )

Един от лидерите на световната бандата в Ню Йорк 
е бил равина Розенбаум ...



ukraina.jpg
"Украйна - не е Газа, не можете да ни отнеме" - Защо Украйна се предаде на волята на Vivisektor?

Спомнете си, че само два дни преди началото на статията е посочено в откровенията на Вячеслав Gudina, че в района на израелското посолство в Киев ще се проведе масова протестна демонстрация под надслов "Украйна - не е Газа, няма да бъдат в състояние да ни хванат/поробят" .

Общество и властите продължават да пренебрегват опасността от идеологическо проникване след март 2014 в Киев, което беше въоръжен преврат. Основният резултат от тази " достойна революция ", е че - "306 депутати от Върховната Рада имат израелско гражданство. Това са президентът, премиерът и говорителя " .

И така с "нова мощност" рязко се засили "бизнеса на черната трансплантация". Въпреки това, този "бизнес" не е спирал и е започнал отдавна. 


 1993-2013, Украйна, започва кариерата си "на трансплантацията Tyagnibok". През 90-те години на главния лекар на Лвов регионална клинична болница Bogdan FEDAK организирани престъпни групи прехвърлят в чужбина, най-вече в Америка, детски тела. Съобщените смъртта на жените при раждане на новородени деца след направена фалшива отказ от майката на детето, и още ... дали децата са били изпратени в чужбина, живи, дали вече е на части - разследването не е в състояние да установи детайлите. Но тези живи деца вече никой не е видял . 

Според следователите, за 2години, групата от лекари под ръководство на Федак са продадали в чужбина най-малко 130 деца. През 1997 г., Ивано-Франковския съд осъди Федак на 2 години. Въпреки това, след като служи само за третия си мандат в затвора, лекарят хвана амнистията. И когато на власт в Украйна дойде Виктор Юшченко , Федак ... е поканен да работи в парламентарната комисия по здравеопазване, където той става помощник заместник I.Shurmy . Един мъж с такава репутация - и във Върховната Рада! Говори се, че за Федак лобира не друг, а националиста Олег Tyagnibok (Frotman) , сега оглавяващ парламентарната група на "Свобода".

Показателно е, че през 2006 г. Лвов Ripper B.Fedak с I.Shurmoy който стана зам.-областният управител на региона Харков на евреина Б. Добкин , така оглавява регионалната болница по аварии, аварийно - "?-близо до ресурсите за..."

Защо е това безпокойство? Факт е че в 90-та Тягнибок е работил в същата болница, която била ръководена от Федак а Лвов Shurma е бил начело на съюза на здравните работници.

Освен това, Олег Тягнибок е държан като отговорен при наказателно дело за "черна трансплантация" като съучастник (!), Но разследването не е било в състояние да докаже съучастието му, и бъдещия кандидат за президент на Украйна е прехвърлен при свидетелите.

organy.jpg 

По време на "демокрация" в Украйна са създадени 5 центъра , свързани с трансплантацията на човешки органи: Киев, Донецк, Одеса, Лвов и Запорожие.

През 2010 г. в района на Одеса имаше скандал, който включва две дами: началника на отдела на патология на новородени и недоносени бебета в Odesката Регионална болница Лариса Даду и ръководителя на детския отдел на централния район на болницата Komintern Jeanne Ukhov . Според украинското издание на " Dumskaya.net " се твърди, че 
престъпници са давали за изоставени бебета такса от $ 1.5 до $ 3,000. А какво е станало с децата, не е напълно ясно. Те или са осиновени, или изпратени в чужбина със съвсем други цели. Това, което  беше съобщено от вестник "Днес": майката съобщи, че детето й е починало (докато тялото му не се показа) ... Доказани са 17 случаи на незаконно прехвърляне на деца ... Според източника ни в oblUVD, "разследването задълбочава по-дълбоко, има доказателства, че търговията е проведена от началото на 2000 г., съответно, има много повече епизоди." възможно е, в схемата да са участвали работниците в районните и окръжните морги ".

И отново именно Тягнибока свързват с факта, че разследването на трафикантите, и за телата на децата бе прекратено.

В края на 2013 г. Obolon в окръжен съд на Киев са прекратени други нашумели случаи на "черна трансплантация", който включва водещи експерти от пет от тези центрове. Причината - изтичане срока на давност е изтекъл. Въпреки, че тъй като наказателното дело е подадено, и има непълни три години. Според разследването, няколко лекари от Института за тях. Shalimov, по-специално хирурга Владислав Zakordonets и анестезиолог Ярослав Romaniv , използващи "работодатели" Eugene Slyusarchuk и Руслан Яковенко са набирали хора, готови да се разделят с един бъбрек за пари. Донор получава около 10 000 $.А от получателя, лекарите вземат $ 50 000. Разделяне на маржа между тях. Според разследването, през ръцете им са преминали около петдесет донори за трансплантация.


трансплантология, Katsman.jpg 

Всички те бяха част от глобалната "Бандата на равините", които споменахме по-горе. Според съобщения в медиите , "организатор на груповата продажба на човешки органи е израелското разузнаване офицер Юрий Кацман . В Украйна за него работят 12 души, четирима от тях, са водещи лекари именувани като  Shalimov Institute. Според разузнавателните агенции, при черната трансплантация, от живи хора са изрязвани бъбреците и черния дроб, за високопоставени служители в Тел Авив.

Според "Комсомолская правда в Украйна", не успя да се разбере за силовото прикритие на пристигналите с Katsman съучастници - Ройни Шимшилошвили и неговите бойци. Т.е. ние говорим за една и съща "глобална бандата от равини", за която пише и Bloomberg - но там не се каза нито дума! Характерно е, че снимка на Кацман може да се намери само в замъглено изображение - макар че той все още успява да се задържи в Украйна. Т.е. продължават да го покриват и силовите структури на Украйна.

Касиер е " Борис Вольфман в ръцете му, се натрупват капиталови активи по най-консервативните оценки, говорим за около $ 40,000 милиона - живее тихо в Израел ... Израел на "лекарите, които помогнаха за създаването органната трансплантация в чужбина, както и всички останали зад кулисите ".

И тук случаят е в застой ...


 

2014 УКРАЙНА

След като спечелиха платения служител на Държавния департамент V.Nuland-Nudelman  еврейските олигарси на "революцията за достойнство " хора на Tyagniboka Frotmana, се захванаха с обичайните дела. Те изгарят не само "неидентифицирани" трупове в моргата намираща се на Киевската улица Oranzhereinaya. Според следователите, през ръцете на украинската "черна трансплантация" са минали около петдесет души. В същото време има доказателства, че предварително мъртвите са "изкормени" чрез премахване на техните органи. В допълнение, беше съобщено от властите че органи се конфискуват не само от мъртви, но и от все още живи хора.

Но специален "размах", "бизнеса с трансплантация", придоби с началото на "антитерористичните операции"  

semenchenko.JPG 


През юли 2014 г. в социалните мрежи е публикувана кореспонденция на адвоката на "жидобандеровците" Тимошенко - Сергей Vlasenko - с "Немския хирург" Viber Олга (Olga Wieber) и батальония командир на "Донбас" Семьон Semenchenko - единица моделирана по подобие на " Израелският IDF резерв ЦАХАЛа"- полк за национална защита на региона Днепропетровск, която предоставя на войниците на Semenchenko казарми и власт.

В тази кореспонденция се говори за търговия на органи с мъртвите и ранените войници от украинската армия. Освен това, в социалните мрежи се появиха и линкове към друг разговор , който бе проведен с Semenchenko Vlasenko, които със своите помощници са пряко ангажирани в производството на "материал". Тогава Slavyanskата милиция намери стотици изкормени трупове "natsgvardeytsev", от които са взети органите . Около военните болници и морги обикаляха добре оборудвани интензивни отделения и бронирани автомобили. В интервю за украинския телевизионен канал " 24 "Semenchenko, заяви, че" Ние трябва да станем втори Израел, имаме нужда от техния опит, като страна, която е постоянно в състояние на война ". Както можем да видим, копират всичко - както по отношение на геноцид, така и с гешефта на органите от местното население - като вместо палестинците, са руснаците.

Украйна, osvobodi.jpg
(04 юни 2014 г. До Генералния заместник Руската федерация Държавната Дума, прокурора O.Miheev е изпратено искане за признаване на редица въоръжени групи, "Страната на Украйна", включително и батальона "Донбас" за терористични групи. 2015 УКРАЙНА

Тази година, в мрежата има видеото - интервю с американски трансплантолог, "работещ" в Одеса, Донецк, Славянск, Краматорск, със смразяващи подробности за масово изземване на органи от бившата Украйна .

Русия и нейните деца ги чака същата съдба да станат"месо за кучета", ако обществото продължава страхливо да си крие главата в пясъка.



.

Закони от главната еврейска религиозна книга – Талмуд

– Талмудът е най-святата еврейска книга! Влиянието й е над това на „Стария завет“ в юдаизма! [Erubin, 21b.]

-Раждаемостта на християните трябва да се намали осезателно. Zohar (II, 64 b)

– И най-добрия от гоите трябва да бъде убит! Soferim, 15, rule 10 (Евреите всяка година участват в поклонничество на гроба на Шимон бен Йохай, за да почетат този равин, който е призовавал за изтребление на гоите!)

– Евреите са наричани човешки същества, но не-евреите не са човешки същества! Те са чудовища! [Талмуд: Baba mezia, 114b.]

– Не-евреинът е като куче ! Да, еврейските писания учат да третираш кучето по-добре от не-евреина! [Ereget Raschi Erod, 22, 30.]

– Позволено е да отнемаш тялото и живота на гои! [Sepher ikkarim, III, 25.]

– Закон е да убиеш този, който отрича Тората! Християните принадлежат към тези, които отричат Тората! [Coschen hamischpat, 425; Hagah 425, 5.]

– Позволено ти е да убиеш не-евреин еретик, със собствените си ръце! [Талмуд, Abodah Zara, 4b.]

– Всеки евреин, който пролива кръвта на безбожните гои, сякаш прави жертвоприношение на Бога! [Bammidber raba, 21; Jalkut, 772.]

В“Sirach” се призовава: „Тероризирайте всички народи; убивайте другородците, защото те може да поискат вашата власт. Пламъкът на вашата ярост трябва да ги изгаря. Разбивайте главите на принцовете им, понеже са наши врагове, поначало!“ А книгата Schulchan Aruch, от Талмуда, злобее: „Излей Господи цялата си ярост върху неевреите, които не те знаят, и върху царствата, които не призовават името ти. Преследвай ги във ярост и ги изтреби от поднебесието“! ( Schulchan Aruch, Orach Gaijim, 480)




Отнемане на органи начело с глобалната "Банда на равините"


Няма коментари:

Публикуване на коментар