Последователи

събота, 30 януари 2016 г.

Нов тип евреин ще владее народите с жезъл


Папа Франциск: вътре във всеки християнин седи еврей (14 юни 2014).


САНИРАНЕТО НОВАТА СВЕТОВНА СХЕМА ЗА РИТУАЛНО ВСЕИЗГАРЯНЕ/ХОЛОКОСТИРАНЕ НА ГОИ




Равинът Уетън уточнява:
„Юдаизмът е комунизъм, интернационализъм, универсалното братство на човека… Ето, с тези духовни оръжия евреите ще завладеят света и човешката раса.“


Днес юдейския кошерен легион, след като обхвана с масонски фрактални структори планетата, се презимява ("Презимяване, презимяване, презимяване"- да, повелята на мангала с кралска кръв Земфирьков) с цел обхващане в групи и най-ниското ниво на пирамидата,... работниците на левитския комунистически елит, останалите пенсионери необхванати от левите партии, и отделни свободни електрони които са склонни да се продават за дребни материални изгоди. Примери за такива групи има много, това са например групи насочвани към определени обекти за услуги, търговия и хазарт. Обикновенно основните групи са самия партиен електорат на по-големите партии, които фрактално набират нови дегенерати за съответната партия за подпомагане на по-големите фирми и фалит или поддържане около това ниво на дребния и среден бизнес.
Целта на кабало-комунизма е тотален контрол над гоите, по бедните се контролират от кому-нагите собственици на присвоения с измама едър бизнес. Средния бизнес, през първите години се контролираше от мутри, по късно от рекета на общинската полиция, премина през забранителен за гоите режим, специални разрешения от ХЕИ и Община, или актове с цел фалит и т.н. И днес стигнахме до илюзорния свободния бизнес(говорим за дребен и среден най-опасния за комунягите).

Как се осъществява днес контролът?

Първо чрез касови дистанционни апарати, второ, чрез сформиране на групи за пазарене, трето чрез внедрени работници. По този начин се поддържа минимален оборот, необходим за плащането на заеми, данъци и храна, Ако има внедрен дегенерат и имат за цел фалит се прилага презареждане, кражба на клиенти и дори кражби. В определени периоди чрез контакти между банки, данъчно и намаляне на оборота от тези групи за пазарене нещастникът трябва да се насочи към банка или да рефинансира или нов кредит. Ако от банката решат да си присвоят имота-ако е заложен имот- или бизнеса на гоя, това става много лесно: връзка с данъчно и съответно акт, намаляне до минимум на оборота чрез тези групи от продадени души/повечето работещи за червения крадлив бизнес/ а останалото е ясно.


Как се подслушва цяла система?/АНС използва мощна система за следене

Много пчели работнички работят за системата на този талмудистки кошерен легион, като са заблудени че правят добро. По този комунистически принцип работи партийния електорат на БСП, ГЕРБ и ДПС. Партийният електорат се насочва от електронна система за услуги (подслушване на обороти и разговори,.. с тази система фалираха всички дребни бензиностанции които не бяха свързани с по-големите вериги) към определени партийни фирми или към по дребни фирми (например, които си плащат "взятка, порцион" - десятък за това че им пращат клиенти където не плащат се внедряват паразити - калинки работнички - които източват, фалират         (осигуряват възможност на данъчните гои за акт в точно определен момент, ако нещстникът за който работят ги изгони съответно ги прехвълят към друг обект за фалиране, или на по-лека работа при определен едър червен паразит) или поддържат на нивото за фалит дребния и среден бизнес.

След издаването от Форд на ционистките протоколи, под влияние на еврейската мафия, в цял свят спират да се купуват колите му и той почти фалира. Герб, Зелените, БСП, ДПС ( зад които стоят еврейски организации) насочвани от ДС, СОРОС Ф.Отворено Общество, Шалом и Цион създадаха подобни на еврейската мафия и НПО-та, ремсистки дружинки. Групите на ГЕРБ са копие на БСП но включват главно по-млад електорат( футболни агитки, женски дужества(котките), мъжки-КОТАРАЦИТЕ, служители на държавната администрация , сътрудници към полицията( бивши и настоящи) и др.)Докато в БСП са по-възрастни куки, комунисти и червени феодали. Тези всички групи се ръководят от един и същи център във всеки от по-големите градове и се използват за най-различни сценки като съучастниците в тях се убеждават че вършат добри дела(пътят към ада е постлан от добри намерения).С такива сценки тези циониски групи фалираха много дребни и средни обекти(магазини , ресторанти, фирми за алуминиева дограма и др.) чрез внедряване в тях на калинки с цел кражба, информация или с цел фалит. Групите се насочват да пазарят от определени обекти(които си плащат или са на червения крадлив елит) , или целенасочено спират да пазарят от такива които трябва да се фалират. Настройват се и други хора срещу обекта за унищожение, в стил евреиска мафия и ФОРД. Такива групи има в по големите градове с основна цел фалит на средният и дребен бизнес и вливането му в револю-цион-ния пролетарият. Тези групи тъй като в безсъзнание се покланят на Луцифер и ползват методите на Сатана(Яхве, Яллах)-("кон-спирация"), можем да ги наречем: юдоевреи-биороботи, и макар че са от разнообразен етнически състав и не са в талмуда, да ги посочим с нарицателното име:Групи от генномодифицирани микроорганизми. Групи полагащи основите на НСР




Комуникацията му центъра и елементите на зомбирания легион се осъществява все още чрез лични контакти и мобилни връзки. Но след чипизацията която ще се осъществи по разнообразни схеми и технологии( напр. схемата: ваксини- съответно заболяване - имплант който го лекува, за болните от диабет вече има микрочипове които регулира инсулина, така ако се разболее населението - чрез ваксинация или чрез други технологии - и се предложат импланти на гоите, те доброволно, сами ще отидат на заколение. Зъбните импланти също са идеални за връзка, особенно ако са с точно определена дължина,...и тъй като при иплантиране са вертикални могат да служат за антена.) ще е възможна връзка между центъра за контрол -мощен компютър - предавател и приемника който може да е чипиран елемент или група елементи - евреи - от кошерния легион за пазарене. Схемата може да се използва при военни, спорт,... например футбол - команда към вратар за пропускане на топката - и всевъзможни други команди, дори и за самоубийство.   



Как левитите превърнаха населението на земята в биороботи-евреи? Главно чрез реверсиране на словото и след това чрез банки, религия, расово смесване и медии.



Днес така наречения християнин е духовен семит, кланящ се на еврейския бог.  



Банкери чрез постоянни измами, фалшиви кризи и печатане на пари без покритие създадоха население, което да мисли постоянно за пари и материалното т.е. същите древните евреи.




ЧРЕЗ СМЕСВАНЕ НА ГЕНЕТИЧНО НЕСЪВМЕСТИМИ РАСИ, ОТ ВАВИЛОН ДО ДНЕС ЛЕВИТИТЕ УНИЩОЖАВАТ ЧОВЕШКАТА РАСА ЧРЕЗ ЕВРЕИ- специфична неразсъждаваща, лесно внушаема армия от биороботи за осъществяване на плановете за установяване на господство над цялото човечество. Програмата, е заложена в дълговременната памет на дезинтегрирания биоробот-ЕВРЕЙ, която той, след разселването си и внедряването си сред други народи, изпълнява векове наред. По време на Синайския „туристически поход” е била създадена специфична армия, въоръжена с информационно оръжие – доктрина за поробване на страните и народите посредством лихварство и други средства за измама. И тази войска постепенно била разселвена по целия свят.А равините – това са „пастири”, които с „камшика на иудаизма” пасат тази войска, този колективен биоробот, носещ в себе си програмата за постигане на световно господство.



КАСТОВА СИСТЕМА НА ЕВРЕЙСКИЯТ БИОРОБОТ 

1.ЛЕВИТИ- Програмата, заложена в дълговременната им памет е завладяване на планетата. Те са клонинги или кръвни линии на ЯХВЕ-напр.Ротшилд, Изикил и т.н..Плагиат на брахмани- жреци, философи, учени, религиозни водачи.Основна религия Талмуд. 

2.ВОЙНИ-Биороботи с основна програма унищожаване на гои. Плагиат на кшатрии-политици, пълководци, офицери, светски владетели. Това са Хасиди, Моссад, КГБ "Макавеи" все л-юде що се занимават с ритуални убийства и холокост. 

3.ТЪРГОВЦИ-основна програма лихварство, информационно оръжие – доктрина за поробване на страните и народите посредством лихварство и други средства за измама. Оснoвна религия-$ и алтън, златния телец "Брахма" превърнат в златно кюлче. 

4.ГЕННОМОДИФИЦИРАНИ ЕВРЕИ-слуги. Плагиат на шудри. Доктрина за поробване на страните и народите посредством смесване на тяхното извън земно ДНК с човешко.Основни религии за контрол чрез разделяне Юдейство, МюслиИслям и Юдеристиенство.



В 99 случая от общо 100 евреите са изумени. В този случай, не е изключено, че при този един останал пациент далечният прародител да не е евреин. В пациентите е намерена пореста дегенерация на мозъка на Ван Богард - Bertrand или, да речем, дефект PTA (XI), болест на Гоше, идиотизъм.

                                       


Тези заболявания са придружени от тежки нервни и психични симптоми така е възможно с вероятност от 99% да се каже, че този пациент е евреин. Някои заболявания се среща само в Ашкенази евреи. Отрова - в душата, езика - е "меден", вътре - ЗЛОБА на лицето им - кротост. Евреите в СССР, знаят наизуст този катехизис като Моисеевия закон.

                         


ПЕРИОДИЧНАТА СМЯНА НА СТРАНИТЕ, В ТЪРСЕНЕ НА ПО-БЛАГОПРИЯТНИ УСЛОВИЯ ЗА СЪЩЕСТВУВАНЕ Е ЧАСТ ОТ НАШАТА СТРАТЕГИЯ. 

Именно в това е символиката на ВЕЧНИЯ ЕВРЕИН – Агасфер: неуморим оптимист и вечен странник. Ние сме длъжни да си тръгнем ако се наложи. Но не бедните и болните, а здравите и богатите. ПАРИТЕ – ТОВА СА НАШИТЕ КРАКА.



Да бъдеш евреин означава, че си срещу всички останали. Това е цялата идея... на Бог - Ялахова, издигане на племето на змията в култ, това племето да заема позиция на изключване на другите. Бог има широко разтворени отворени обятия за тях,... например евреите да въоръжават враговете си, така че те да се унищожат взаимно оставяйки евреите триумфално.

Еврейската поведение е нетипично поведение за здравословна сплотена нация, евреинът е гаечния ключ в машината, така че евреинът спори с всеки за всичко. Евреинът съди всеки за всичко. Евреинът никога не се разбира, че той е по гръмогласен от публиката, без значение какво обстоятелството. Евреинът е аргументиран за всичко, което е същността на евреина.

Америка е пълна с различни мнения и Jewtube е пълна с мнения на платени гоим на г-н евреина. Това е една от основните причини, поради която толкова много хора са объркани за това срещу какво трябва да се борят. Има много различни ЕВРЕЙСКИ становища относно Jewtube - и всички те са погрешни. Почти всеки е объркан и съжалява тези бедни евреи, защото мита за Холокоста се засилва при всяка възможност.





Евреите лъжат. Периодично, системно и на кванти/порции. Всичко, което се чува и вижда от Jewtube трябва да е лъжа, защото това е единственото място/поле, на което евреина " работи " . Например, на никой не е позволено в Jewtube да поставя под въпрос холокоста, освен ако не се е вмъкнал в затвора.

Мита за холокоста, трябва да се поддържа постоянно, евреите да играят жертви, докато в действителност те дърпат всички лостове и предизвикват всички войни да се случват.

Мита за Свободна Америка трябва непрекъснато да се поддържа за да продължава еврейското управление, американците трябва да вярват, че са свободни, или те могат да се разбунтуват, като не гласуват за двете еврейско контролирани партии.

Мита за Федералния резерв трябва да се поддържа постоянно за евреите, за да владеят американците трябва да вярват, че те използват национални пари, получени от евреи по банков път.

Митовете за World War 2 трябва непрекъснато да се набиват в главите ви, за да се поддържа управлението на евреите, американците трябва да вярват че се пожертвали за добро в тази война, и са победили тези зли нацисти

Митът че Хитлер е най-злият човек трябва непрекъснато да се поддържа в продължение на еврейското управление, американците никога не трябва да узнаят, че Хитлер е бил един от "богоизбраните" хора.

Митовете за американската изключителност трябва непрекъснато да се поддържат за да продължават на евреите да бомбардират всички останали, когато Америка ви бомбандира, вие трябва да знете че наистина го заслужавате.



По този начин, в това еврейско подобие на истината, американския народ остава без представа за реалността, защото реалността им е била образувана от евреи с цел да се поддържа еврейския контрол над тях. Този контрол е не само в традиционните медии, той е и в алтернативните медии и в много от глупостите изпуснати от някои от най-известни личности.

В последното есе аз смело твърдя:

Гилад Atzmon е лъжец, защото той е евреин

Гордън Duff (известен още като Bob Фут) е лъжец, защото той е чист евреин

Майкъл Уайнър (известен още като Майкъл Савидж) е лъжец, защото той е евреин

Алекс Джоунс е лъжец, защото той работи за евреин.

Стив Куейл е лъжец, защото той вярва в свещената книга на евреите

Да видим модела? На всеки евреин или сътрудник на евреин или вярващ в еврейските текстове не може да се вярва с водещ тази революция. Може да попитате защо това е така. Отговорът убягва на повечето коментатори, защото те са като рибата не може да се открие вън от водата. Повечето хора са превърнати в еврейско подобие и не разбират, че плуват в еврейската матрица на лъжи и измами. "


Ако умът ви е вътре в някакво подобие на лъжата, нищо не може да бъде вярно, защото вие сте формирали вашите аргументи от купчина лъжи.

Например казвате, политик изнася реч за местната Ротари клуб на войната срещу тероризма. Сега вече знаете със сигурност, че войната срещу тероризма е еврейски Пси-он базиран на израелската 911 фалш флаг. Ние всички знаем, че САЩ води война срещу "терора" по заръка на Израел. Ние знаем това, но не и един член на Ротари клуб той не знае или не иска да знае това.



Речта на умен политик няма да бъде нищо друго освен чиста глупост за всички "добри" Ротарианци. Платеният избран лъжец няма да каже истината за евреите или Израел, нито лоялните членове на общността на Ротари клуб ще чуят истината, нито пък ще искат да я чуят.

Политикът ще повторя всичките глупостите на Jewtube и всички ще се чувстват в безопасност. Те ще пляскат и ще бъдат учтиви, когато те трябва да плъзнете лежи лайно изборна длъжност на улицата и низ го нагоре по стълб на фенер. Но те не ще, ще са? Точно както страхлив точно като лайно те гласуваха за ли са те? Отговорът е да, и не.



Проблемът е, само в техните умове. По-голямата част от американците извършват дейност в една матрица на еврейска пропаганда, която толкова ги обърква и реверсира истината че те не смеят да слушкат камо ли да мислят, кое е истина и кое не е лъжа. Доказателствата вече не са от значение, доказателствата за контролираното събаряне на 911 нямат значение за масовият идиот, нямат значение и за Ротари клуб, особенно когато става въпрос за теми свързани с евреите. Евреи получат специален пропуск.

Нито един човек от цялата политическа каста в Съединените щати не ще застане на позиция, да обвинява Израел за атентата на 911, въпреки че всички от доказателствата сочат че именно Израел и еврейството са изпълнителите на този подъл акт. Нито един евреин, участвал в 911, като планиране, изпълнение, или прикриване не е обвинен, подведен или в затвора / екзекутиран за най-големия терористичен акт в историята.



Америка не е свободна, тя не е земята на смелите, американската управленска клика са жалки, те не само позволиха на Израел да направи терористичния акт 9/11, но след това позволиха на евреите да го покрият . Американците, /както и българите/ са очевидно собственост на евреите, така е, това е очевиден факт те ви притежават.



Сега може би се чудите защо доказателства не са от значение. Те не работят с доказателства, те съществуват в състояние на биороботи с вяра в митовете, на които са били научени от Стария завет - за евреите, и Талмуда - за брахманската каста от равини, хасиди и техните господари левити. Фактите не са от значение, когато истината се отнася до демоизбрания народ и го заплашва.

КОГАТО СТАВА ДУМА ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ЕВРЕИТЕ ПОЛУЧАВАТ СПЕЦИАЛЕН СТАТУТ -" ПРОПУСК "

ЗАЩО ЕВРЕИТЕ ПОЛУЧИХА ТОЗИ СПЕЦИАЛЕН СТАТУТ?

ЗАЩОТО В БИБЛИЯТА Е МИТЪТ ЗА БОГОИЗБРАНИТЕ

ЙУДЕ-ХРИСТИЯНИТЕ СЪЩО НЕ МОГАТ ДА ЧУЯТ, НИТО ЩЕ ПРИЕМАТ ТЕЗАТА, ЧЕ ИЗРАИЛТЯНИТЕ-БОГОИЗБРАНИТЕ СА ИЗВЪРШИЛИ АТЕНТАТА НА 9/11





Какво е станало с американците и не само с тях че са дегенерирали?... Вероятно американците, живеещи вътре в пашкула от еврейски лъжи, са станали еврейско подобие, превърнали са се в евреи, от какавидата се е родила жълта "пипируда".



ЕВРЕИТЕ СА A PREDATOR RACE

ТЕ СА НЕВИДИМИ ЗА ВАС

ЗАЩОТО ТЕ СА СЪЗДАДЕНИ ОТ МИТОВЕТЕ

ТЕ СА ЕКСПЛОАТИРАНЕТО И ИЗТОЧВАНЕТО ВИ

ТЕ СА УБИЙСТВАТА ВИ, ПО ВРЕМЕ НА ВОЙНИ СЪЗДАДЕНИ ОТ ТЯХ, ТОЧНО ПАК ЗА УБИЙСТВОТО ВИ

ДА ГОВОРИМ ЗА ТЯХ Е НАЦИОНАЛНО САМОУБИЙСТВО



                         
След миграцията си в Близкият изток, юдеите изтребват местните племена, създават йудаизмът си на базата на откраднатият Лунен култ към Рудра и Кали("Йишвара").
След влизане в конспирация с Римската империя създават и библейското християнство, като начин за превземане на Европа и Русия. По-късно създават и ислямът, като влизат в конспирация с арабските племена(днес цялата царска фамилия, която управлява саудитска Арабия са юдеи. Християнска" САЩ, мюслиманска Русия и горските евреи на Рамзан Хабиру са първи приятели със Саудитска Арабия, независимо, че там всеки ден има публични екзекуции чрез обезглавяване и рязане на крайници!!) за превземане на Персийската Империя. Правят го още с първата Османска империя- Рашидунският калифат. Списък на всички ислямски империи- ТУКen.wikipedia.org/wiki/Islamic_empire. Империята на Моголите и последната ислямска империя- Отоманската, са едни от най-активните също - Яхувистични (Аллаховистични)империи.
След това чрез Британската империя продължават да "вършеят" в Индия(може би най-цивилизовано от всички останали предни, тъй като са Арйани, все пак, макар и пойудейчени!!) И разбира се последната-Американската...
Съвременните сътресения в Европа, САЩ и светът с т.нар. "ислямски фундаментализъм" са също дело на тази пра-стара секта, мигрирала от Кашмир за Близкият изток....
Чудно ли е защо Христос Галилейски нарича дух Йах/Ал Ах "принцът на този свят, който идва след Мене"?...


Опазване на расова чистота в Израел





Израел се наслаждава в своя безпрецедентен расизъм, Израел продължава, въвеждането "нов вид евреин -. Висок, рус, синеок, насилник и безмилостен супермен, можещ да управлява/пасе народите с желязна тояга" А бедните евреи все още мислят, че някой ще ги води на паша ... 

 Мерките, които Израел е предприел за "запазването на расова чистота" Автор - Кирил Мямлин                                      
Израел продължава въвеждането на "нов тип евреин - висок синеок блондинк, насилник и безмилостен Супермен, способен да пасе народите с желязна тояга" Израел настоява за това, което е историческата родина "на евреите", въпреки че модерните "евреи" нямат нищо общо с "древните Евреи" ,те са: - Genetic такива: както казахме в предишните статии, Еран Ельхаик, доктор на медицинските науки , от Института по генетична медицина в Университета Джон Хопкинс, САЩ, провел дешифрирането на генома на Европейския евреи "Ашкенази", определяйки го като мозайка от гени тюркски, кавказки и славянски други предшественици, потвърждавайки по този начин по-рано направено предположение, че източноевропейските евреи са произлезли от смес от тюркски племена, населявали Кавказ в началото на нашата ера, и обърнати в юдаизма в VIII век преди новата ера, поддържащи отделни еврейски анклави до XIII век. След разпадането на империята на юдео-хазарите те са избягали в Източна Европа. Появата на европейските евреи, по този начин се обяснява с притока на юдео-хазари, смесвайки се с европейските народи, особено със славяните. В работата на Ельхаик, акцентът е бил поставен върху описанието на различията между кавказките народи, които положили основите на генома "евреи" (впрочем, в тази връзка възниква въпросът за "легитимността на техните претенции към " Израел ").  

                       



- Исторически и "археологически": никакъв "Храм на Соломон" в Израел в това време не е съществувал, тъй като няма доказателства за следи от сгради с подобен размер. На тези територии, са открити няколко села, където, както археолозите са доказали, в същото време са тези, които по-късно са били наричани "иудеи", и се се покланяли на Астарта, Ваал и така нататък. "Езическите богове" и в V-II в до РХ. В допълнение, в "Исход на Израел от Египет - митът за завладяването на Ханаан от Joshuа/Иисус Навин - дори не е мит, а етиологична измислица, на напълно фиктивната израелската култура, и дори древнееврейския Hebrew от древния период(реверсиран от присвоената/открадната Хиперборейска Торе), не говори за" великите империи на "Давид и Соломон. " (Вж. Д-р Шломо Санд, "Изобретяването на еврейския народ", 2008 г.).

                   


Държавата, създадена от нацистите 

Преди Втората световна еврейски нацистите встъпиха в пряк военен съюз с нацистка Германия. SS сътрудничеше с ционистката терористична организация Хагана, подпомагаща на имиграцията и контрабанда на оръжия за ционистите (Никозия, Е., «Третия райх», s.63-64, 105, 141-144, 219-220, 1985).Идеите на ционизма се поддържаха дори в редакционния SS вестник «Das Schwarze Korps» («Das Schwarze Korps» на 26 септември, цитирани. На «The Третия райх And The Палестина Въпрос» (1985), p.56-57), а нацисткото правителство при това организира мрежа от 40 земеделски центрове в цяла Германия, в която младите ционисти имаха възможност да се подготвят за живота в кибуците в Палестина.

След Втората световна война, както казахме, еврейската "расология", с помощта на нацисткия опит, започна да отегля "идеалния пример за еврейската раса", на "най-ниското място" са имигранти от Мароко, Етиопия и Централна Азия, на основание, че при тях почти няма психични заболявания. Тази функция, в съответствие с "еврейска расолози" говори за "израждане", и несъответствие със "стандартите, определени от расата на гения." Например, Ерусалимския психиатър-психар Аврахам Рабинович, в историите на болестите, посочва евреите от Бухара, Грузия и Персия като"примитивни раси" (Йота Фелдман, "Евгеника в Израел: евреите също се опитват да подобрят човешката порода», 05.15.09, Аарец?) , Според него, "тяхното съзнание е с оскъдно съдържание непредявяващо специални въпроси за живота и робски подчиняващо се на външната среда." Имайте предвид, че още през 1944 г. психиатърът Курт Левинштайн в своя доклад на научна конференция в Тел Авив, препоръчва "да се предотврати създаването на потомство при индивиди с редица психични и неврологични заболявания", извеждайки напред, като забрана за брак, задължителното използване на контрацептиви, аборт, стерилизация . и т.н. Много израелски лекари възприемат расовата теория, разработена от водещи ционисткия Макс Нордау (Симха Маер Зюдфелд) и "баща на еврейската социология" А. Руппин, надявайки се да въведат нов вид евреин - "висока синеока блондинка, насилиничка, безмилостна Суперменка способна със желязен жезъл да пасе народите ".

                  



Но вида на ориенталските имигранти от Мароко и Централна Азия очевидно не се побира в това определение. В началото на 1950, Израел провежда чудовищни експерименти върху имигрантите. Според добре известния журналист от Израел Шамир (I.Shamir, "Убийци в бели престилки"), в горната част на израелското министерство на здравеопазването тогава възниква така наречения "заговор на лекарите" - да се унищожат 100 000 "непълноценни " еврейски деца:. Водещи израелски лекари Ашкенази подложили на лъчева болест 100000 . еврейски деца от "расово чуждата" мароканска общност. 


Нов тип евреин ще владее народите с жезъл 

 Между 1936 г. и 1945 г., Химлер организира специален проект "Лебенсборн" ("Източник на живот"), в която той е искал да пресъздаде арийската раса. Те са създали няколко курорти в планинските долини, където в добро състояние и настаняват избрани генетично здрави германци и скандинавски, където те се чифтосват със същия мъжки идеал за бъдещ идеален арийски генофонд. В резултат на това в края на войната дойдоха на бял свят около 10 хиляди деца, които заченати ръководителя на проекта, трябва да са се превърнали в златния Генофонд на хазаро-арийския народ. Тъй като това явно не е достатъчно (и германската раса, честно казано, "не е много чиста"), от 1942 "Лебенсборн" масово са ангажирани с германизация на малки деца с арийска външност от окупираните територии на Европа и Русия (включително Литва, Беларус и Украйна ), от родителите са отнемани деца от един месец (!) до 3 години. Според учението на Химлер те не е трябвало да помнят миналото си. Някои от тях са били в специални детдомове, част се дават и на приемни родители. Общо са натрупани около 50 000 деца, от които, след капитулацията на Германия са намерени само няколко хиляди, а останалите някъде са "изчезнали". Така работят и днес ционистите от "Шалом"- "грижат" се за сиропиталищата по света. След това децата изчезват, документите за тях също,... в клиники в Израел,... за трансплантации. 





Например, водещия вокал на шведската банда Abba - Фрида Лингстад е дете "Лебенсборн". Баща й - германски капитан Алфред Хаазе, и норвежки майка. След Освобождението на страната от германската окупация 17-годишният Сини Лингстад избягал в съседна Швеция, където анти-германски настроения се проявяват не толкова много. Когато Фрида научила за баща си, чрез независими търсения, го е намерила. Но баща й я посрешнал много студено. След това тя никога не се опитала да комуникира с него. На Нюрнбергския процес за децата на членовете на " Химлерските детски заводи "са представени три обвинения: престъпления срещу човечеството, разграбването на окупираните територии и принадлежност към СС. След разследване от 5 месеца на 10 март 1948 г., Съдът на публичната служба издаде окончателната присъда. 




 Според него ръководителя на "Лебенсборн" Макс Золльман заедно със свои близки сътрудници бяха оправдани по първите две обвинения и осъдени само за "участие в СС. Такава лека присъда може да се обясни като "сделка" с еврейските нацисти. Според Г.П. Климов, се оказва, че "липсващите" деца били отвлечени от американската окупационна армия, за да ... се отпратят към Израел (Григорий Климов, "Народът на Бога"). Следователно, между "евреите", чиито генотип е обезобразен в резултат на близки междуродствени бракове, можете да видите и синеоки блондинки/блондини ... биороботи.

НАСЛЕДСТВЕННАТА ДВУГЛАВА ТЕОКРАЦИЯ НА ИУДЕИСТСКИЯТ НАЦИЗЪМ 

 Днешните расистки принципи в Израел са съхранени на законодателно равнище. Както бе отбелязано в "Израел", държавния апарат действително се подчинява не на Конституцията а на равинството доколкото основния закон за тази "демократична страна" е "свещената Тора", и равинските съдилища са загрижени не само за запазването на така наречената "Чистота на еврейския народ", с помощта на граждански закони, но и правото да се налага смъртно наказание на религиозна основа - както за юдеи така и за езичници "". Именно равините утвърждават закони, които получава Кнесета. Освен това, ако през лятото на 2013 г. в Главното равинство ("Голямата синагога," Синедрион), водено от двама главни равини - Израел Лау, от Ашкенази; и Овадия Йосеф, за Сефарадите (които се характеризират с това, че, например, сравняват всички "не-евреи" с магарета, които, в допълнение към служене на евреите, няма смисъл да съществуват), при избирането на Sanhedrin "спечелиха" синовете им - съответно Давид Лау и Ицхак Йосиф. Това не означава ли, че "Израел" е двуглава наследствена теокрация на еврейския нацизъм.    

Шест мерки, въведени от Синедриона като закони и постановления на равинство, за да поддържат "расова чистота на евреите" 

1. Договори, които забраняват сексуални отношения. Когато израелската компания покани китайските работници за изграждане на еврейски селища в окупираните палестински територии, предварително изисква да се подпишат ангажименти да не се омъжват или да имт сексуални отношения с евреики или евреи.

2. Контрол на раждаемостта, без съгласие. Израелското правителство инжектира - препарати за предотвратяване на бременност на мигранти - "евреи" от Етиопия,  насилствено без да поиска разрешението на тези хора и дори не оповестява какъв вид препарат е въвеждан. През 2013 г., този факт стана общоизвестен, и практиката на принудителен контрол на раждаемостта трябваше да спре. 

3. Депортирането на бежанци и "черни евреи". Всеки човек в света с еврейски корени може да се премести в Израел и да поиска гражданство. Но това не важи за "черните евреи", да не говорим за "не-евреи". Много бежанци от конфликтни зони в Африка, са избягали в Израел, който ги заключва в огромни лагери в пустинята. Израел дава убежище на едва 0.07% от онези, които искат гражданство ( с оглед на техните "евреиски" отношения), останалите се депортират. US National Public Radio наскоро разказа историята на някои от бежанците, които са депортирани от Израел, и които са били убити от бунтовниците от ИДИЛ (между другото, водени от агенти на Мосад под прякора "Ал Багдади", чието истинско име Шимон Эллиот). 

 4. Отказ на правото на палестинците да имат техните земи. Върховният съд на Израел наскоро постановено друго решение, като предоставя на страната правото да разруши палестински села във вътрешността на Израел (не в окупираните територии) за да се освободи земя за евреите.
         

Следва да се отбележи, че по-рано ставаше съвсем същото нещо, но "без закон." Достатъчно е да се припомни, клането, което еврейските нацистите организираха в палестинския село Деир Ясин. 09 април 1948 г., След прекратяване на военните действия в малкото селце бойци на еврейската терористична организация Иргун Ганг убиха 254 души, предимно жени, деца и възрастни хора. Под ръководството на "туземеца от Украйна" - Менахем Бегин - два дни евреите нацистите са убивали и ограбвани, изнасилвани жени, обезглавявали мъже, 52 осакатени деца в пред очите на техните майки, 25 бременни жени и техните стомаси разпорени, това е регистрирано от представители БЧК в Ерусалим, и в ООН.   
        
             
   
 Двойния стандарт
В същото време, както показахме в проучването "Скрития смисъл на миграцията. Кой е отговорен за нападението ", а именно" евреите "допринасят за неконтролирана миграция към други страни, тъй като разрушаването на единството на християнската общност, на първо място - това позволява манипулацииъе в него да " процъфтяват ". Това се потвърждава от еврейското автор Говард Захар в монументалния му труд "История на евреите в Америка", който отбелязва, че плурализма подкрепя "узаконяването на малцинствената култура и опазва легализацията й сред мнозинството на приемащото общество." Така разрушавайки единството и съгласуваността на "коренните народи", евреи засилват собственото си единство (H. Сахар, История на евреите в Америка New York:. Alfred A. Knopf, 1992). Социалния психолог Кевин Makkdonald в книгата си "Хората, които ще се разселват сами по себе си", посочва, че "етническия религиозен плурализъм е външен еврейски интерес, защото ... така става трудно или дори невъзможно за гоите да разработят единна съгласувана група, обединена в своето противопоставяне на юдаизма" ( К.В. MacDonald, народ, който ще се заселят отделно: юдаизъм като група еволюционна стратегия Уестпорт, Кънектикът:. Praeger, 1994). В своята книга "Определения народ: Американските евреи и живота им днес",Чарлз Зилберманн пише, че: "... евреите са безопасни само в общество, което е представено с голямо разнообразие от нагласи и поведение, както и разнообразие от религиозни и етнически групи , Например, неодобрението на хомосексуалността води до факта, че мнозинството от американските евреи подкрепят "гей правата" (C.E. Silberman, A Certain people: American Jews and Their Lives Today. New York: Summit Books, 1985).

John Higham в книгата си, "Изпратете ги на мен: имигранти в градска Америка", ясно показва, че спонсорираното от евреите промени в закона за имиграционното право е поражение за "обикновените хора на юг и на запад» (J. Higham, Изпрати Те To Me: Имигрантите в градските Америка . Baltimore: Johns Hopkins University Press, 1984).

http://xn----8sbeybxdibygm.ru-an.info/     


Висшите окултисти на тази планета (в случая негативните) — Илюминатите, елитът и свитата им от върховни водачи в областта на финансите, политиката, икономиката, науката и религията — държат почти всички водещи позиции и използват старите сатанински познания за плановете си. От другата страна са масата от над 6 млрд. души които целенасочено са придържани към фалшифицирани религии, атеизъм, реализъм, материализъм и наука, т.е. говорят на съвсем друг език, продължават да живеят както преди и нямат ни най-малката представа какво се разиграва в действителност.

Рюгеберг пише:

„Всички онези атеисти и агностици, които в хор с «напредничавите» кръгове на църквата представят окултизма и магията за слабоумни суеверия, изобщо не забелязват, че самите те са попаднали в капана на съзнателно планираната от определени ложи и църковни кръгове политика. Някой прочут атеист днес би се обърнал в гроба, ако знаеше, че почетните награди и отличията са му дадени от членове на окултни ордени и ложи, за да го използват като средство за разпространение на определени фалшиви идеи.“


Масмедиите (контролирани от Илюминатите) ви тъпчат в главата, че за да сте подобаващ гражданин, трябва да имате страхотна кола, собствена къща, семейство, респектираща кариера, маркови дрехи и т.н. След като тази перфектна картина на „члена на обществото“ се загнезди в подсъзнанието ви — вследствие на дългогодишното гледане на телевизия — вече сте твърдо убеден, че действително се нуждаете от тези неща (същото важи за моделите на поведение или модните тенденции). Но за да получите всичко това, ще трябва много, много да работите. Никой обаче не е в състояние да работи толкова скоростно. А нали искате всичко на секундата! Значи вземате кредит и плащате разсрочено — така бавно, но сигурно попадате в капана на убеждението, че този вариант като че ли е по-изгоден за вас, и постепенно задлъжнявате за десетилетия напред.

Към това се добавят семейството и децата, пари за отпуски, пари за ремонт на колата… В края на краищата се завъртате в „създадения от самите вас“ дяволски кръг и с вашето „ах, колко много проблеми“ нямате нито времето, нито настроението и силата да проверите дали това, което правите изобщо е това, което сте искали. Все някога ще установите, че реално погледнато, не сте щастлив с външно постигнатото и днес бихте го направили съвсем иначе, но вече е късно.

Това е най-опростения образ на плана от „Протоколите“ и на това, което днес се случва в повечето държави. Не е изключено да не успеете да се справите с проблемите си и да прибегнете до алкохол или наркотици. Веднъж стигне ли се дотам, спукана ви е работата. Въпреки това някои успяват.

Тук симптоатичното лечение не помага — например Илюминатите просто да бъдат изрязани като болен орган — а трябва да се лекуват причините.

Реално самите вие сте решението на вашия собствен проблем, съответно на ситуацията. Ако си бяхте направили труда да проверите кого избирате и какво подкрепяте в ежедневието, светът днес би изглеждал по друг начин и Илюминатите нямаше да имат власт над вас. Под „вие“ разбирам всеки човек на тази планета.

Както независимият кандидат Рос Перо от последните (1993 г.) президентски избори в САЩ каза:

„Ако искаш да разбереш какво не е наред в страната ти, погледни се в огледалото.“

Вероятно някои ще възразят:

„Я, момент, всичко е започнало много преди мен и повече от 6 млрд. души участват в това — защо точно аз да променям нещо?“






Библейските християни следват т.нар. "библия"(върху която има "Copy Right"/© Римската Империя). Римската Империя прави НОВА РЕЛИГИЯ по подобие на Йудаизмът с цел СВЕТСКО УПРАВЛЕНИЕ. Да си отпушат ушите някои! Но Римската империя е взела и нещо от "езичниците", само, че да служи на Новата Религия. Взели са оригиналът на Христос- Кришна!(Виж публикацията Кришна и Христос).
Но този "библейски Кришна" служи на юдаизмът. Защо?.. Сценарият е йудейски- всички, що не са йудеи, са "езичници", т.е. слуги на "бого-избраният народ"! Т.е. Христос е най-големият юдеин, дошъл да накаже юдеите, защото не са били ИСТИНСКИ ЙУДЕИ. Т.е. "божият народ" са йудеи. А вече споменахме, че йудеин е синкретично понятие- не може да си йудеин по вяра, ако не си евреин по ген. Библейските християни се оправдават, че става дума за "небесният израел" и че те "не са обрязани в лингама"(2-ра чакра), а са си "обрязали сърцето"(4-та чакра), САМО И САМО ДА ЗАПАЗЯТ ЕВРЕЙСКОТО ПОНЯТИЕ "ОБРЯЗВАНЕ"!! T.e. - вместо да видят Арйанските си корени, те са връщат пак на Семитските семки....



Какво би било, ако животът не е такъв както в мемори центъра на биороботите юдеи? Вие ще изпитате живота, само ако сте живели извън сферата на еврейския мозък. Животът е извън юдейския мозък, евреина се опитва да използва целия свят, така че всичко съществуващо е извън сферата на евреина, а всичко вътре което е в контрола на евреина е или мъртво, или е на път да стане мъртво.

   

Еврейското правило е смърт,... юдаизма, и той е смъртен култ. Защо? Поради това как евреинът мисли от гледна точка на експлоатация, господство, и смърт. Ако хората искат да живеят истински живот те трябва да спасят тази планета от еврейския модел на мислене, както е описано подробно в еврейските свещени книги. За да бъде свят един евреин той трябва да бъде убиец цял живот, евреинът може да направи само едно нещо и това е, да слага край на живота. Когато евреин гледа на Goy той гледа дърво, което се нуждае от отсичане, евреинът прави пари от вас експлоатира ви точно както се правят пари от отсечено дърво.



Тази планета ще бъде много по-добро място, ако юдеите-банкери и книгите им бяха изтрити от паметта на народите, защото вече няма да се чувстваме виновни че сме се родили, вече няма да можем да се срамуваме от нашата голота, вече няма да се плашим от ада и вечното наказание, вече няма да позволим други да владеят над нас и да ни съдят в съдебната система, или да облагат нашата храна с данъци за да бъдем живи.

      

Евреи експлоатират без вина или грижи, затова живота в еврейския мозък е заплаха за самото му съществуване.



Без евреина-ционист, не ще се нуждаем от МОССАД, КГБ, ЦРУ, ГУЛАК или националната сигурност или полиция и войни срещу тероризма. За евреите-комунисти е подвиг, да поробят да убият с цел печалба. Юдеизираното днес човечеството може да изпита истинския живот, ако би могло да живее извън еврейския мозък.



Състоянието на убиец е създаването на убиеца евреин, евреинът има в главата си с книгата/талмуда и след това са политически правила, защото първо на юдеина, е направено предмостие в ума за нагата Яхве и правителство. Резултатът е днешния свят, където евреинът организира успешно Западната Нация като оръжие на юдаизма, където Съединените американски щати са васални на Израел и помагат на лудото еврейско етническо прочистване в Близкия изток.


Животът започва, когато еврейското програмиране свършва.


Няма коментари:

Публикуване на коментар