Последователи

сряда, 6 януари 2016 г.

Трите тъмни воала пред Сатаната

000 - Тоху - Хаос: Оеметиел 'Короната на Боговете'
00 - Боху - Празнота: Белиал 'Без Бог'
0 - Часек - Тъмнина: Аатиел 'Неопределеност'
Тези са 'Трите Сили (или Тъмни Воала) Пред Сатаната и са трите Сили които, че излизат от Аин Соф за да направят път за манифестацията на Черната Светлина във Външния Мрак това, което стана Ситра Ахра. Тези три власти могат да бъдат видени като Горящия Тризъбец въздържан високо над Томитан/Двуглавия Господар на Томиел. Тези три власти също така могат да се разглеждат като Разгневени Отражения на Аин, Аин Соф и Аин Соф Аур, и като Трите Стъпки от Ситра Ахра назад към утробата на Техом/Тиамат или на Тайната Неизразеност (т. е. . Първоначалният Хаос).
Ситра Ахра e като 'Вселената Б' или 'Нощната страна', НЕ като 'Нощната страна на Рая', но като Нощната страна на Аин Соф еманациите, установени от Черната Светлина или Лявата Светлина наречена 'Или Тя-аин бо Махшава', което означава 'Светлина Без Каквато и да е било Мисъл за Сътворение'.
Значението на Вселената А и Вселена Б  е следното: 'Вселена А ' = Вселената на 1 или 10 (=1, 1=10), която е вселената на Космическия Ред, Закон, стазис и причинност. Като 1=10 е затворен кръг ето защо е тази Вселена А е затворена и разделена от пандиментната божествена сила.
'Вселената Б' = Вселена на 2 или 11 (Б=2, 2=11), която е Вселената на Противоположната Светла или божествена антитеза, безаконост, динамично ставане и аказуалност. Това ние виждаме в числото на буквата Б, която е 2. И 2 е числото на Томитан/Томиел, тезисът и антитезиса, който създава синтеза (вместо стагнацията и стазата на числото 1), разбитият кръг/връщаша се спирала, свързана с Неизразеноста и Пандиментноста. 2 е също така, в този контекст с това, безсенчестата сянка и Отмъстителя или Освободителя на този, който е обвързан от 1 (едно) във Вселената A.
В Орденa на Ка съществува Храма на Черната Светлина, който е посветен на канализирането, изразяването и укрепването на този анти-космически импулс на първоначалната пандиментна сила във 'Вселена А'. Луцифер е, от тази перспектива, аспект на 'Хавайот' (чийто истинско име и число е на същността на 11) който е приносител на тази Черна Светлина на Ситра Ахра. Луцифер, няма нищо общо с никакъв Римски бог, планетата Венера или елемента Въздух. Луцифер е дума, а не име. Луцифер е Приносителя на Светлина, светлината на “Или Тя-аин бо Махшава”!

         
                                                                                                                 

1. Да не се смущава сърцето ви; вие вярвате в Бога, вярвайте и в Мене.
2. В дома на Моя Отец има много обиталища; ако не беше така, Аз щях да ви кажа, защото отивам да ви приготвя място.
3. И като отида и ви приготвя място, пак ще дойда и ще ви взема при Себе Си, така че където съм Аз, да бъдете и вие.
Библия, Евангелие от Йоан 14:1-3

Бащината къща е Вселената. Многото обиталища са световете, които гравитират в безкрайното пространство и предлагат на въплътените духове подходящи условия за живот според тяхната степен на развитие. Всичко има смисъл, когато знаеш истината, но тя е скрита за очите и разбирането на онези, които не са достатъчно подготвени да я видят. Демиургът изпълнява мисията си без лични интереси, но религията, която го представлява, е съвсем друго нещо. Демиургът позволява на онзи, който е подготвен, да познае тайните, защото това му се полага според божествените закони. Но религиите крият това, въпреки че би следвало да го предоставят на тези, които имат уши и очи, за да го открият. По този начин те предават не само Твореца, но и Демиурга, когото представляват.

Една от най-жестоките измами за човешкия род е историята за Бог Яхве и предателството на любимия му архангел Луцифер (на латински лукс означава светлина, а феро означава пренасяне, т.е. приносител на светлината). Тази история е манипулация на действителността на събитията в ранната история на човечеството и няма нищо общо с доброто и злото. Това внушение, което ни е направено още от най-ранната ни възраст, е свързано с тъмните цели на онези, които ни управляват, част, от които е Църквата.


Онези кой търсят Тайната Неизразеност ще бъдат осветени от тази Черна Светлина, и тези, които нямат същността на Ситра Ахра в тях (т. е. , Черният Пламък) не ще видат нищо друго освен Терора на Мрак!


Светлината на Луцифер е Гнозиса/Даат, който е Вратата на Ситра Ахра, и в Ситра Ахра са пътищата на Тайната Неизразеност, отвъд Короната на Тъмните Богове. . .

Това е също така целта на самият Сатана ; да унищожи ограниченията/формите/манифестациите на Сефиротичните еманации от Аин Соф, така, че Той Самият също така да стане свободен да се върне при Утробата на Дракона.

ИХВХ (Демиургът) търси отделяне от и манифестация вън от Ур-Хаоса, но Сатана съществува само за да върне Всеки (включително себе си) в същия този Хаос!

Тези които споделяр тази Воля на Бога Сатана са Сатанисти и следователно Луцифериани (Луцифер е Сатана).

Някой може следователно да каже, че 'Трите Тъмни Була Преди Сатана' са тройната манифестация на Разгневения Kaos (кой излъчен от Аин Соф), преди манифестацията на Клифотите и Дървото на Смърта. Същността на Черната Светлина изразява себе си през тези три тъмни була на анти-съществуване в Томиел (първият Клифот) като Двуглавия Бог (или като 'Близнаците на Неизразения Бог'). Колкото за коя глава на Томиел накъде е обърната, Молох е този, чието лице е обърнато надолу към по-ниските Клифот (и към света) и, че Сатана е който поглежда назад до ' Неизразения Хаос', който вечно се стреми да се върне при него.

Сатанистите казват, че 'Огънят на Молох гори пред Трона на Сатана'. Пламъците на Молох са финалното изчистване за 'Адепта на Сихра Ахра', преди Той/Тя да застанат с лице към Господарят Сатана на Майстора /Първата Глава и Бога на Единадесетократния Клифот и Разгневения Хаос!

Терминът 'Или Тя-аин бо Махшава' е от учението на Натан от Газа, но идеята и концепцията на тази Черна Светлина може да се намери в много други езотерични учения и традиции на тъмнината.

Гершом Шолем е написал: "Нехайният запалва (Черната Светлина), строи структури на свой собствен, Демоничен свят на Келипот чито единственото намерение е да унищожи това, което внимателният запалва (т. е. . Бялата или Правилната Светлина) е направила. Тези сили са наречени 'Змеища (Дракони) живеещи в голямата Бездна'. СатанинскитеСили, призовани в Зохар “Ситра Ахра”, са никой други, освен зловещата (лява) страна на самия Аин-соф".

Нуре Сиахе Ахриман, е същата концепция като Черната Светлина, в Персийската система и може да бъдее намерена във всичките анти-космически форми на езотеризъм.

Някой може също така да разпознае тези идеи в някои форми на Гностицизъм, в традициите на Лициферианци, Офити и Каинити. Извън Плерома идва поваления импулс който ограничава пълнотата на Божественото Неизразимо и Чуждия Бог/Богиня. Но отвъд същия извор идват също еманациите, които са анти-демиургски в своята същност и имат за цел да върнат окрадените искри на Пнеума ( 'Черните Пламъци') обратно при Аказуалното и Пандиментно царство на Тъмната Божественост. Тези сили които работят срещу илюзорните форми и закони на действието на космическото съзидание като 'Сатана' срещу Демиурга и неговите Архонти, и те донасят забранената Черна Светлина.

От космическата перспектива тези анти-космически сили са демонични и зли, но Истината е , че те са Ангелите на Лявата Светлина/Черната Светлина на Неизвестния Бог.

В Тантризма, Самхара Ракта Кали е израза на тази Черна Светлина чиито действия като Лява Еманация на Парашакти (Трансцендентната Власт) са тези, които връщат всичко назад към утробата на Тъмната Майка.

Но в Клифотичната Кабала (Кабала на Сатаната) единицата винаги следва пътя на Черната Светлина през Ситра Ахра, за да се изкачи по 'Дървото на живота' отвореното вратите да тези Отвъд. Това 'дърво' функционира, за да се отдели от този Ур-Хаос на Неизразеното, за да се изрази, докато функцията от Дървото на Даат/Смъртта е да пренесе Всичко назад към този Аказуален Първоначален Извор, на който ние се стремим да станем едно с него. Личността/Егото търси отделяне от тази демиругичен стил, но Същността или Черния Пламък/Пнеума търси Пандиментното/Аказуално състояние на Все-потенциал отвъд ограниченията и законите на космос/материя/причинност.

Тези идеи са причината, поради което има две названия за описване на традицията на Сатанизъм/Луциферианство. Едната е “Анти-Космически Сатанизъм” , а другата е “Хаос-Гностицизъм/Хаософия”. Луцифер е функцията на Сатаната, който донася Черната Светлина и неговия Забранен Гнозис в този свят. Сатаната е носителя на Светлината на Ситра Ахра, следователно Сатана е Луцифер.

                                      Яхве и Луцифер

Името Луцифер означава ”Носител на Светлина” .
Въпроса е каква е била тази светлина и защо я е носил?
Из. 34:29 И като слизаше Моисей от Синайската планина, държащ двете плочи на откровението в ръката си, при слизането си от планината Моисей не знаеше, че кожата на лицето му блестеше понеже бе говорил с Бога . ;)
Ако светлината на Луцифер е била от такова естество това означава, че трябва да е бил в божието присъствие. Но не може кой да е да общува пряко с Бог Отец.
Езекил 28: 12…Така казва Господ Иеова: Ти си печат на съвършенство, пълен си с мъдрост и съвършен по хубост.
Ез. 28:13 Ти бе в Божията градина, в Едем; ти бе обсипан с всякакви скъпоценни камъни: със сард, топаз, диамант, хрисолит, оникс, яспис, сапфир, антракт, смарагд и със злато; направата на тъпанчетата и на свирките ти е била приготвена за тебе в деня, когато си бил създаден.
Ез. 28:14 Ти беше херувим помазан за да засеняваш; и Аз те поставих така щото беше на Божия свет хълм; ти ходеше всред огнените камъни.
Ез. 28:15 Ти бе съвършен в постъпките си от деня, когато бе създаден, догдето се намери беззаконие в тебе.
Тук виждаме, че Луцифер е бил Херувим и то засеняващ. :) Върху умилостивилището има два херувима направени от чисто злато между които се е явявало Божието присъствие във вид на тъй наречената „Шекина” Нещо като светеща мъгла от която се е чувал Божия глас, когато е разговарял с Мойсей.
Това означава, че Луцифер е бил сътворен за да изпълнява тази длъжност.
А щом е бил наречен Носител на Светлина това означава, че той е занасял Божието слово до ангелските множества, сиреч длъжност подобна като на Мойсей – ръководител на Божия народ.
Имаме ли представа как изглежда един Херувим?
Ез. 1:6 Всяко от тях имаше четири лица, всяко имаше и четири крила.
Ез. 1:7 Нозете им бяха прави нозе; и стъпалото на нозете им беше подобно на стъпало на телешка нога; и изпущаха искри като повърхността на лъскава мед.
Ез. 10:5 И фученето на крилата на херувимите се чуваше дори до външния двор, като глас на Всесилния Бог, когато Той говори.
Ез. 10:8 А подобието на човешка ръка в херувимите се виждаше под крилата им.
Ез. 10:14 Всяко от живите същества имаше четири лица; първото лице бе херувимско лице; второто лице човешко; третото, лъвово лице; а четвъртото, орлово лице. :o
Тези лица са символи на всички живи творения. Херувимът е най вишото същество сред небесните жители, човекът е най виш сред разумните същества на земята, Лъвът е царят на животните а орелът на птиците. Това означава, че Луцифер може да приема каквато и да е форма на живот, затова той успя да измами Ева в Едем
Юд. 1:9 Но архангел Михаил, когато в борба с дявола се препираше за Моисеевото тяло, не смея да произнесе против него хулителна присъда, но рече: Господ да те смъмри.
Юд. 1:10 Тия, обаче, хулят всичко, което не знаят; а което знаят естествено, както животните без разум, в това развращават себе си.

Виждаме, че Луцифер е бил толкова свято същество, че дори и след падението му Христос Михаил не си позволява да говори непочтително с него, както някои невежи си позволяват.
Първо Луцифер не е бил архангел под командването на бог Яхве. Тъй наречените Яхве и Луцифер са имали еднаква власт, защото са били братя.

Второ, Луцифер е искал да се даде право на новосъздадените човешки същества за собствено духовно развитие. Той е бил този, който е подтикнал човешката раса към неподчинение.
Яхве в бил против всичко това. Той е смятал, че притежава хората, защото ги е създал.

Трето – Сатана-Луцифер, означава "противник" (Shatan означава "противник" на арамейски) - име, което му било даден по-късно от религията, поради неговото противопоставяне на идеите за Яхве.

Луцифер не е Принцът на мрака, а не проявената светлина поради намесата на Яхве. За да бъдат държани вярващите роби по-далече от възможните "изкушения", за да не научат повече от колкото е нужно, Луцифер е поставен като икона на злото и греха, поради дързостта си да се противопостави на волята на Бог (Яхве) и неговите представители.

Сега ни става ясно предателството на религиите спрямо Истинският Творец и Демиурга.

На първо място, Яхве (Йехова) не представлява "Истинският Творец", нито Демиурга, тъй като последният не крие истината, нито поставя пречки пред човешките същества да се освободят посредством свързване със собствената си Същност.

На второ място, когато се манипулира концепцията за Луцифер, се вреди на Демиурга чрез погрешните асоциации за нещо грешно и противоречиво на Твореца. Демиургът е “виновен” за отклоняването на октавата на Сътворението, защото не му е простена грешката спрямо Твореца. Не му е простено това, че е прихванал в материята съзнателна същност, без нейното съгласие.

На трето място, щом като религиите представляват Демиурга, съответстващ на нашето сътворение и заявяват, че Йехова е "Бог", следователно би трябвало Христос да е син на Йехова и на Отеца едновременно.

Защо тогава ни го показват мъртъв и разпънат, победен пред силата на Демиурга?

По този начин религията поставя Твореца заточен в тайнствата на Църквата и отделно от Христа, а на негово място отново поставят Демиурга.

Както можете да видите, всичко това е истинска бъркотия, създадена специално с цел никога да не се стигне до истината, което е гаранция за пълен контрол на този благословен свят. За да изясним всичко това, трябва да кажем, че Отецът на Христос е Източникът и Създателят на нашата Същност, а Демиурга е създател на тази реалност и на личностното ни съзнание, вътре в този материален свят. Яхве се смята за собственик на нашите тела като единици от въглерод, а името му на шумерски е Енлил.

Луцифер е брат на Яхве (Енлил). Луцифер е този, който е създал телата ни, като е смесил ДНК на съществуващите на Земята примати с ДНК от неговата собствена раса. Именно той ни е дал възможност да се освободим от затвора на тялото. Името на Луцифер на шумерски е Енки.

Действителният Сатана е Яхве(Енлил) и в негова чест се принасят кръвните жертви. Змийската форма на Яхве е ЗМИЯТА. Думата за неговите жреци - свещеници - ЛЕВИТИ иде от името на ДРАКОНА ЛЕВИАТАН.
Левитите са наричани още СИНОВЕТЕ НА ВЕЛИКАТА ЗМИЯ.
НЕХУЩАН:
Числа 21:
8 И Господ рече на Моисея: Направи си една горителна змия, и тури я на висока върлина; и всеки ухапан, като погледне на нея, ще остане жив.
9 И тъй, Моисей направи медна змия и я тури на най-високата върлина; и когато змия ухапеше някого, той, като погледнеше на медната змия, оставаше жив.


1 А Моисей в отговор каза: Но, ето, те няма да ме повярват, нито да послушат думите ми, защото ще рекат: Не ти се е явил Господ.
2 Тогава Господ му каза: Що е това в ръката ти? А той рече: Жезъл.
3 И каза: Хвърли го на земята. И той го хвърли на земята, и стана змия; и Моисей побягна от нея.
4 Но Господ каза на Моисея: Простри ръката си и хвани я за опашката; (и той простря ръката си и я хвана, и тя стана жезъл в ръката му);
5 стори това, за да повярват, че ти се яви Господ, Бог на бащите им, Бог Авраамов, Бог Исааков, и Бог Яковов.

             
Яхве, всъщност, е африканският Яо, е изобразяван от фримасоните като полу-човек полу-змия?

Няма коментари:

Публикуване на коментар