Последователи

понеделник, 11 януари 2016 г.

Механизма САР – РОС



За арийците корена Сар има  сакрален, очевидно светъл, слънчев смисъл, асоцииран със зората. Това не е просто един повелител/цар, но прародител - отец. Ето защо, руския народ толкова лесно е възприел този титул. Той винаги чака и продължава да очаква "царя-жрец." 

Въпреки това, под прикритието на святото име, шумерския змей, по Персийската верига, си проправи път към Русия. Но той не е нарушена, както в предишните примери, това много верига. Змия се отправи към Русия във вид на изкривяване на така важната за руския народ, концепцията за Сар и започна чрез неговото име да влияе, т.е. да управлява. В обект на неговата администрация/управление, се превърна руския народ. 

Разбира се, такова мнение е само предположение, базирано на предположения. За потвърждение, трябва да се помисли как точно може да се осъществи, че механизмът на действие. Първо, обаче, следва да се отбележи, че настоящото разбиране за следващите от работата на този механизъм е предпоставка в хода на по-нататъшни изследвания, много ще се промени. Тук ние само правим първата стъпка, която ви помага да се движи напред, и че е необходимо за изграждане на допълнителна верига от логика, която би могла да доведе до истината.   

Рос (Рас)  е корен на името на руския народ. Сега, да помислим за това как могат да си взаимодействат този корен на нашето име с името на нашата власт, ако ги сведем в единен държавен  механизъм. 

Както предложихме по-горе енергийната система на хората, може да бъде представена като ядро и енергийно информационни вериги за обратна връзка. Ако условно разделим контура на контур на  народа и контура на власта, то всеки от тях ще бъде до известна степен подчинен на своето име. Можете дори да се каже, че е промодулиран. Тези контури преминават през ядрото на системата където взаимодействат между себе си. Освен това, тъй като модулиращи думи са реципрочни, контурите ще се образуват в опозиция/противофаза.



Името на народа, без съмнение се дължи на силата и енергията, както и името на  върховната власт, свързано с посоката на нейната волят и сила. В този случай, тъй като името на правителството/власта е обратната на названието на народа, силата на властта винаги ще бъде сила за потискане на народа. Енергоинформационните потоци на народа и неговата власт, при тяхното взаимодействие, т.е. наслагване, ще се унищожат взаимно. Властта е винаги насочено срещу хората, както и хората ще се противопоставят на правителството. Тази ситуация е създаден в руската система на управление. Въпреки това е обратната ситуация възниква между Русия и Константинопол. Този град руските наричат цар - град. Ако разглеждаме, името по отношение на енергийните потоци, става ясно истинското значение на името.Енергоинформационния-поток от Русия към Византия, очевидно, е противоположен на потока от Византийската империя, но и техните имената също са противоположно насочени, което при тази ситуация води до по-фазово/синфазно добавяне на потоци.



В резултат енергийната връзка/канал между Русия и Византия се оказва съгласуван. 

По този начин, Русия стотици години е било свързана с Византия широколентова пъпна връв, по която се е предавал модела, създаден в древната Персийската империя. 




Въпреки това, тези механизми не са използваеми без подходящо регулиране. РОС и САР ще взаимодействат правилно само когато има синхронизация по отношение един към друг. В допълнение, както при всяка сложна схема, има и много други настройки, принуждавайки веригата да резонира, както е необходимо. Необходимо на кого? Очевидно е, че този, който създава механизма, чрез него, нарушава връзката между руското правителство/власт и руския народ. 



Този, който с оглед на подбуждане на конфликти и омраза всред руския народ под формата на змия пропълзя в Русия от древен Шумер.



http://abvedi.com/mexanizm-sar-ros.html

Няма коментари:

Публикуване на коментар