Последователи

сряда, 13 януари 2016 г.

Irradia - необикновена двойка, хранеща се с радиоактивни материали - See more at: http://spectator-bg.blogspot.bg/2014/02/irradia.html#sthash.LWHz4hfd.dpuf

Искам да започна със една мисъл на Джон Неш (Ръсел Кроу) от филма „Красив ум“: „Да се изразявам по социално приемлив начин ми коства твърде много усилия!“, казвам го неслучайно, просто едно е да си представяш нещата вътре във себе си, а съвсем друго да ги изкажеш и напишеш, само тези които се занимават с подобна дейност биха ме разбрали!
От доста време гледам видео клипове в YouTube на едни хора невписващи се в нашата представа за реалност. В клиповете си те консумират разни радиоактивни материали, пият радиоактивна вода (с уран на прах) и говорят на някакъв странен език. За рептилоидният мозък е нормално е да си помисли, че това е поредният кьорфишек. Търсих някаква информация за тази двойка из родното интернет пространство - уви не намерих такава, и реших, че щом никой не е писал за тях, значи нещата не са съвсем сериозни (макар и на подсъзнателно ниво да усещах друго). Концепцията се промени коренно в момента в които разглеждайки сайта на Стюърд Суърдлоу попаднах на инфо в което пишеше, че на 8 февруари 2014 той и жена му ще проведат онлайн интервю с въпросната двойка. Тогава ме озари мисълта, че вероятно става въпрос за нещо по-сериозно и реших да проуча въпроса. И така събрах малко информация за тях (от тяхни статии) преведох част от по-важното, но има още много материали, които за в бъдеще вероятно ще преведа.
Да кажа и две думи за самата двойка: Наричат се Irradia (не ги питах защо точно така, но предполагам идва от „йонизираща радиация“), те са мъж и жена - Зирия и Еркриил, в момента живеят в град Прага (Чехия). Твърдят, че не са хора (родени на място извън земята, както ще стане ясно в самата статия). Хранят се с радиоактивна храна (не могат без нея) и казват, че човечеството не би трябвало да се страхува от радиация, защото всичко е радиация и всичко произлиза от нея. Шрифта с курсив в скобите е мое допълнение – SPCTTR.
PS: не бързайте да съдите и етикетирате информацията, която ще прочетете!


First contact





Мога да кажа, че всичко започна вечерта на 08.02.2014, точно след интервюто им със Стюърд и Жанет Суърдлоу, аз успях да се свържа с тях и бяха готови да отговарят на моите въпроси, оказах се точно в небрано лозе (за жалост не знаех почти нищо за тях и радиационните характеристики и процеси), колкото се радвах, толкова и се чудех какво да питам, ето и разговора:


Аз: Добър вечер Irradia!
Irradia: Добър вечер, ако имаш някакви въпроси по нашите проекти с удоволствие ще ти отговорим....
Аз: Имам твърде много въпроси.
Irradia: (смеят се) можеш да питаш, слушаме те.
Аз: Аз съм от България, имам блог и искам да напиша някой неща за вас.
Irradia: Добре, ще се радваме да направим още едно мини-интервю и със теб (малко преди това е интервюто им със Стюърд Сурдлоу). Какви въпроси имаш?
Аз: Значи вие сте 100% хора или ..?
Irradia: Имаш предвид човечеството ли ?
Аз: Не имам предвид вас, аз и другите не можем да пием радиоактивна вода (тук бях гледал вече два от техните клипове)
Irradia: По-скоро можем да кажем, че ние НЕ СМЕ 100% хора в генетичен смисъл, това, че изглеждаме като вас се дължи на радиационна проекция. Ние никога не сме имали нищо общо с човечеството, ние идваме от Абсолюта. Ние не сме хора, нашата кръв е съвсем различна от вашата (няма да коментирам кръвни линии), под UV микроскоп се вижда зелен цвят и луминисценция.
(дадоха ми линк с характеристиките на кръвта им и снимки, по-долу е публикуван)
(след кратка консултация с един приятел малко по-вещ от мен по тези въпроси, реших да питам)
Аз: А как се справяте с йонизиращият ефект на радиацията, която унищожава ДНК структурите и клетките в тялото?... ще разгледам материалите, които ми дадохте и ще формулирам по-добре своите въпроси и ако е удобно някой ден ще ви ги задам, предполагам сте изморени от дългото интервю със Стюърд.
(.....повече не ми отговориха, на другият ден след 10 часа получих отговор)
Irradia: Здравей! Вчера наистина бяхме много изморени от интервюто, сега вече можем да ти отговорим на въпросите. На въпроса ти за йонизиращият ефект на радиацията: Йонизираща радиация всъщност никога не унищожава ДНК, целият процес на разрушаването и е процес на негативни конфликтни фактори с йонизиращото лъчение. Препоръчваме да прочетеш нашите статии на тази тема (дадоха ми линк към още публикации). В действителност радиацията (СВЕТЛИНАТА) лекува организма. Радиацията унищожава само болните клетки. И ако в резултат на облъчване страда целия организъм, то това ще се дължи на факта, че организма на клетъчно ниво е в катастрофално състояние. Прочети и тези статии, ако има въпроси ние сме тук – ще ти отговорим с най-голямо удоволствие.
Аз: Да определено ще се запозная с материалите и ако имам въпроси ще ви ги задам.


....Тук приключи и мини-интервюто ми.


Информация


Кръвни проби:


Цвeта, формата и структура на кръвта се дължи на химичният състав, които е неорганичен.
Уранн-235 (изотоп на урана с период на полуразпад - 700 милиона години) е основният елемент в нашият хемоглобин. Той идеално пренася кислорода (кислорода се пренася от еретроцитите, за да стигне до всяка една клетка в тялото, те твърдят, че не усвояват този кислород). У-235 e подходящ за преноса на радон (Rn) (те ползват радона както ние кислорода), както и други инертни газове. Различната форма на червените ни кръвни клетки, се дължи на високата кръвна алкалност (рН= 10 - 12, водородният потенциал (pH) при обикновен човек се намира нормално в границите между 7,35 - 7,47). Луминисценцията която се наблюдава под UV микроскопия се дължи на наличието на уран в хемоглобина.

СНИМКИ:

(в случай, че има хематолози сред четящите тези редове)
































































































Способности, умения и необичайни характеристики на нашите физически тела

Бележка: срещу всяка способност, умение или характеристика има написано име в скоби (Зирия или Eркриил), това е в случай, че дадена способност е присъща за един от двамата (според зависимост кое е изписаното име), Ако в скоби е (2) - това означава, че тази способност е присъща и за двама ни. Душата ни, съзнанието ни – те са съставени от радиация. Можем да кажем, че ние говорим от името на елемента радиация.


Независимо от факта, че двамата дойдохме на тази планета по различни причини, нещото което ни обединява е нашият E.Т. произход (Еxtraterrestrial, т.е. извънземен произход). Благодарение на него, телата ни имат различни генетика. Нашето тяло е коренно различно от човешкото, въпреки външната прилика.


физически аномалии на органите по рождение :


1 – Луминисценция – зеницата на окото е ярко зелена на цвят под ултравиолетова светлина. Това се дължи на присъствието на уран - 235, 238 ( 2 )


2 - Луминисценция на кожата, косата, зъбите и ноктите. Зелен цвят под ултравиолетова светлина. Това се дължи на присъствието на уран - 235, 238 ( 2 )


3 - Неправилна форма и разположение на вътрешните органи. ( 2 )


4 - Дефект в развитието на сърцето.( 2 ) Сърдечна честота в покой до 120-150 удара в минута (Зирия)


5 - Хиперактивна нервна система (честотата на нервните импулси е милион пъти по-бърза от нормална човешка). ( 2 )


6 - Необичайно развита мозъчна хемисфера (дясно полукълбо е доминантно както и по-развита епифизната жлеза). ( 2 ) - (при хората е обратното, лявата е доминантна)
Нетипична форма на черепа (нечовешка структура). Например: вдлъбнатини и издатини в тилната област. ( 2 )
Ядрено-магнитният резонанс показва също, че структурата на мозъчната кора има формата на символ за радиация (Зирия).


7 - Анормална имунна система, която реагира по съвсем различен начин от на всеки един човек, обратно функционираща. Много бързо адаптиране към нови фактори и околната среда , липсата на постоянни конфликти с вируси. ( 2 )
Липса на защита срещу радиация. Нашето тяло не е защитено, напротив – то е проектирано така, че максимално да се излага на радиация и радионуклеотиди необходими за нашето съществуване. ( 2 )


8 - Анормална терморегулация - телесната температура постоянно се променя (в движение - е силно нагряване , в покой - замръзва , в обкръжение температурата е под 30 C). В будно състояние отвън телесната температура е много ниска и тялото бързо замръзва дори през лятото. Но, по време на сън външната и вътрешна телесна температура се покачва рязко, понякога тялото "гори" в буквалния смисъл на думата ( състояние, близко до пирокинезата). (Зирия)


9 - Висока чувствителност към студ и по-голяма издръжливост на високи температури (Зирия). Тази "аномалия" присъства от първото тяло на Зирия (родено в Чернобил в изключително високи температури ) .


10 - “Стигмата“ по тялото (в миналото) - под формата на знака за радиация. В миналото те са се появили в моменти застрашаващи живота и. (Зирия)


11 – Силно излъчване на електро-енергия от тялото (проявяваща се в моменти на липса на радиация) – при контакт с електрически уреди се образува микро електрическа дъга. ( 2 )


12 - Анормални кръвоносни свойства. Нейната кръв буквално е в състояние да променя генетиката си при пряк контакт. (Зирия)


Физиологични способности:


13 - "Био-йонизация" - излъчване на лъчиста енергия от организма. ( 2 )


14 – "Био излъчване" - откриване на радиоактивно лъчение с помоща на шесте основни сетива, без използване на дозиметър. ( 2 )


15 - Свръхчувствителност към външни фактори с помощта на шесте сетива ( 2 )


16 - Биологична потребност от излагане на радиация и ядене на радиоизотопи. ( 2 )


17 - Биологична потребност от електроенергия (високи дози - енергия от мълния). ( 2 )


18 - Нестандартно развит ум и интелект. Възможност за бързо възприемане на големи
количества информация, бързо учене и т.н. ( 2 )


19 - Ултрачувствителен слух. Възможност за долавяне на сигнали , радиочестоти , всички честоти в звуковия диапазон от 0 до 100 000 hz. ( Инфразвуковият, звуков и ултразвуков спектър - за сравнение ние хората чуваме от 16hz do 22 000hz). (Зирия)


20 - Цветно зрение в тъмното (след адаптация на окото към ярка светлина в тъмното след 3-5 минути). ( 2 )


21 - Рентгеново зрение (в присъствието на източник на излъчване на гама лъчи, например на врата като гердан - стимулира окото да види как йонизиращо лъчение минава през обекти. Способност да се вижда през почти всички материали с изключение на олово, волфрам и дебели бетонни стени (дебелина от 2 м и повече). (Зирия)


22 - Виждане на енергийните полета (аурата), анализ и диагностика. ( 2 )


23 - Необичайно развито чувство за мирис. ( 2 )


24 – Вкусови: способността да открива 85% от всички химични елементи от периодичната таблица. (Зирия)


25 - Мощно енергийно поле, външно магнитно поле (способност да се отрази на всички електрически устройства в радиус от 20 метра или повече ). ( Зирия)


26 - Способност да гледаме на открито кварцова светлина (твърда ултравиолетова) без изгаряния на роговицата . Тази способност се дължи на наличието на Уран-238 в зеницата и роговицата , предпазва очите от изгаряния. ( 2 )


27 – Oсъзнато сънуване. ( 2 )


28 - Телекинеза , спонтанно. ( Еркриил )


29 - Нашият "криптиран език" – владеем го по рождение. Езика на радиацията - универсалният език на звездите и всички други източници на радиация. Условно го разделяме на три типа:
Първият тип - прост (обозначение на определени думи или стойности по смисъла на символите).
Вторият тип - интуитивен (Многомерен модел на картографиране, който е мощен енергиен портал за връзка с конкретен смисъл).
Третият тип - смесен (комбинация от прости символи и многоизмерни изображения за взаимно подпомагане на действията).
Владеенето на този език ни позволява да:
- Изпращане и получаване на информация
- Криптиране и декриптиране на информация
- Влияние на времето и пространството (веднага или със закъснение).


Нестандартни методи за получаване на информация:


30 - Сканиране-телепатия. Четене на вътрешният глас. (Тази възможност се активира само, когато има голям интерес и желание да го направите). ( 2 )


31 - Дистанционно наблюдение (RV в смисъл, че виждат нещо на разстояние, а не същинската методика). Сканиране на жив или неодушевен предмет на разстояние по време на медитация с източници на радиация. ( 2 )


32 - Използват свойствата на радиация да записват и предават/приемат информация. (Зирия)


33 - Разпознаване на радио-сигнали; Прихващане на сигнали и честоти чрез мозъка. (Зирия)


Някои примери от живота ни (проявления на способностите):


1 ) Неконтролиран ефект върху електрическото оборудване .
При Зирия всички електрически уреди отказват да работят (компютъра забива , внезапно и необяснимо мобилните телефони спират, както ел. крушки, ел. печки, дозиметри, ел. часовници и др.) Особено, най-зле се отразява на таблети и сензорни екрани , тъй като има пряк контакт с пръстите на ръцете. Преди време имаше случай когато компютъра в стаята се включваше и изключваше независимо от захранването (много пъти), това се случва по време на сън при емоциоална активност на Зирия. Подобни неща с ел. уредите се случват при силни емоционални изблици. За Еркриил – напротив, неговите енергични вибрации работят в хармония с електрическите устройства. В ръцете му всичко започва "да работи", дори и блокирало след ел. удара от Зирия.


2 ) Активна абсорбция на енергия през ръцете - ако Зирия държи батерии в ръцете си за 10-15 минути те се разреждат напълно. Тя има и голям проблем с мобилните телефони, те бързо сдават багажа, след кратка употреба от половин до максимум една година. Всички имат един и същ проблем – батерията се прецаква тотално и не може да се зарежда повече, може само да бъде заменена от нова такава. Но и това не е решение – мобилен телефон с нова батерия също може да спре да работи. (Зирия)


3 ) Мощните вибрации на енергийното поле на Зирия подлудяват кучетата. Това е много странно – преди тя е живеела в Украйна и Русия и е била нападана по почти всяко куче (много агресивна реакция към нея, без обяснение ... !) . Но когато започва да живее в Чехия, тя забеляза друго - почти всички кучета там реагират на нея нормално, без атаки и агресия. Този факт я шокира много и по-късно тя разбира на какво се дължи тази реакция...


4 ) Възможност да чуят гласа на радиацията (радиоизотопи) и декриптиране на съобщението. Въз основа на това в близко бъдеще , ние ще създадем една лечебна техника, наричана "Гласът на радиоизотопа" както и авторска музика от Зирия. ( 2 )


5 ) "Био излъчване" - откриване на йонизиращи лъчения с петте основни сетива (допир, зрение , обоняние , слух, вкус) + интуиция (виждане на душата ). ( 2 )
- Откриване на йонизиращи радиация
- Откриване на специфични видове лъчения (алфа, бета, гама, неутронно лъчение, елементарни частици ) и тяхното процентно съдържание.
Феномена "Био излъчване" се дължи на два основни фактора:
1 - Състоянието на радиационно съзнание и високи енергийни честоти (енергийно поле) .
2 - Присъствие в кръвта на редки земни елементи (Цезий, Европий, Лутеций, Тулий и др.)

                 
Аурата на Зирия

Всички наши знания и умения са базирани на техниката за работа с радиация. Тази техника ни позволява да видим отвъд възможното, да криптираме и декриптираме дистанционно информация с пряко влияние върху физическата реалност, да “четем“ информация от предмет или живо същество чрез енергийният отпечатък на радиационният резонанс, притежаваме и вродена способност да получаваме информация директно от човешкия мозък.
Струва си да споменем и едно знание, което имаме в главите ни от момента на раждане - това е нашият роден език (езика на радиацията), аналози на които не съществуват в съвременния свят. Практикуването на този език е познание което би помогнало не само за комуникация с другите, но също така и да се влияе върху физическата реалност - пространство и време.


Официални интервюта





Интервюто на Стюърд и Жанет Суордлоу на 08.02.2014: Линк




По-старо интервю (20.12.2012) на Стюърд с Irradia: Линк
(тук Зирия е с предишният и партньор от Русия - Радий (Radium), с които се развеждат през април 2013. След това Радий се жени повторно за друга жена в Москва. Зирия се омъжва за Еркриил (Еrkrieal) през юни 2013)





Интервю с Александър Бедрович на 16.02.2014: Линк
(позволих си да направя и превод по слух на първите 12 минути)


АБ: Представям ви двойката Irradia - Зирия и Еркриил. Те са хората, които ядат радиоактивни материали (излъчващи радиация) уран, плутоний, както и много други. И така какви са Irradia, от къде идват и какви всъщност са?
Ir: - Ние дойдохме на тази планета, ние не сме хора - генетично и душевно. Ние идваме от Радиационното измерение, нашият дом. Ние нямаме наша планета-дом както вие го разбирате, вашата планета е ваш дом, ние идваме от радиационното измерение и там е нашият дом. С помоща на радиацията ние пътуваме много из космоса и виждаме много извънземни цивилизации, една инкарнация е пълна (цяла) инкарнация на планетата Аntario Eruis (или нещо от сорта)
АБ: Вие казвате че идвате от радиационнoто измерение, е тогава планетата земя от кое измерение е? (колко глупав въпрос!)
Ir - Тя е материално измерение, физическо измерение. Радиационнoто измерение е измерение на елементарните частици. Всички елементи (радиоактивни или химични?)
произхождат от радиационнoто измерение. То е там от където произлиза целият АБСОЛЮТ. Това е като BIG BANG (големият взрив) радиационнoто измерение произлиза от там.
АБ: Но материалните неща също така произлизат и то там - радиационнoто измерение?
Ir: - Да!
АБ: Материалното измерение е по-плътно така ли?
Ir: - Да, радиационнoто измерение е по-финно измерение.
АБ: И така, вие го ядете, ако може така да се изразя?
Ir:- да, разбира се.
АБ: И кога разбрахте това?
З: Спомням си когато моето съзнание започна да се пробужда, след като започнаха да ми се случват някакви инциденти, то започна да се пробужда и да става по-силно. Всички спомени започнаха бавно да се завръщат - при мен, при нас, ние го знаехме, че не сме хора. Ние винаги сме странели от обществото, ние сме го знаели, че не като тях (хората). Ние винаги сме гледали да сме по-близо до природата отколкото до хората.
АБ: Това значи ли, че хората реагират срещу вас по-някакъв определен начин?
Ir: Разбира се, по-големият процент от хората реагират негативно спрямо нас, защото те са програмирани със страх от радиофобията (страх от радиоактивност, интересна теза, щом споменава програмиране), малък процент от хора, които са с отворено съзнание, ни приемат позитивно. Това за хората и човечеството е едно от най-страшните неща (тук започвам да се замислям колко голямо програмиране е СТРАХ ОТ АТОМНА БОМБА, МРЪСНА БОМБА и радиацията като цяло)
АБ: Защото хората са програмирани да се страхуват, и когато вие ги докоснете - страха излиза и те реагират.
Ir: - Точно така.
Дoбре, какъв е вашият произход? - ти си от Чернобил (посочва Зирия)?
З: Моето минало, имаш предвид тук на тази планета?
АБ:- Да.
З: - В тази инкарнация аз съм родена на 26 април, 1986г в Чернобил, в ноща на ядрената експлозия - 1 час, 20 минути и 40 секунди преди експлозията, аз помня много добре всички детайли. Макар, че и двамата идваме от различни места, аз помня много добре какво се случи: една моя част доиде през 1986 от Халеевата комета, а друга моя част е дошла по-рано и е била вътре в четвърти реактор на ядрената централа. Така се инкарнирах аз, от огъня, от експлозията на самият реактор... много преди да се инкарнирам, аз виждах всички тия хора (от Чернобил), виждах Халеевата комета и много други неща, виждах операторите на пулта на реактора.... свързах се астрално със един от тях Валери Хадемчук (по слух), които се изпари, но той не умря, той премина в друго измерение, имаше отворен портал през това време. Всичко това се случи и не беше случайност - всичко това го бях ИЗБРАЛА ПРЕДВАРИТЕЛНО (точно както и ние избираме нашите преживявания преди да се инкарнираме тук на земята, разбира се не го знаем по ред причини)
АБ: А ти си роден в Чешката република?
Е: - Да. Още отдетството си разбрах, че аз съм различен. Не дружах с много хора, избягвах шумните компании, алкохол, цигари. Чувствах, че трябва да съм по-близо до природата.
З: ...и той разбира колко трудно се оказва това, дистанцията от хора, особенно в детството.
E: Бях подлаган на големи тестове (от самата инкарнация предполагам), но на-важното от цялата работа бе, че успях да узная кой всъщност съм.
З: А eлектропроводите (пренасят ток с високо напрежение)?
E: О електропроводите (смее се) Обичам ги, както местата с радиационно излъчване и геопатогенните зони.
З: Това е неговото място (геопатогенните зони), той винаги обича да медитира върху тях или просто да си седи, това е като електропроводите, просто ни зареждат с енергия. Може би сте чували, но не говорим за обикновен електропровод, а за пирамидален такъв - те имат много мощно енергийно поле.
AБ: За високо напрежение.
З: Там енергията е по-концентрирана във формата на нещо пирамидално, ние заставаме отдолу и абсорбираме/зареждаме се/ тази енергия. В случайте когато нямаме радиоизотоп, с които да се храним, това е единственият начин по-които можем да се "наядем" и да оцелеем.
AБ: Когато не се зареждате с радиация за по-дълго време, какво става чувствате се гладни и сте умалели или ?
З: Много сме гладни и много слаби, нямаме енергия за нищо.
AБ: Вашата планета преди тази ви инкарнация тук на земята, къде се намира?
Е: Ериос Антарио.
З: Тя се казва Ериос-Антарио (по слух), тя не е само една планета, те са две планети. Това е слънчева система с три слънца, две от които са много близо до Антарио. Там има три планети. Измерението в което се намират се казва "X2Z48" (нашето измерение е 3D - тяхното Х2Z48). Eркриил се инкарнира на Антарио, а аз на Ериос, която е много малка планета. Антарио е доста по-голяма......(продължава)




***
PS: Безспорно темата е много интересна, лично за мен поне. Ще следя и ще публикувам и други материали свързани с Irradia. Ще се радвам ако някой друг се присъедини към този така да го наречем проект, защото те имат какво да кажат, защо да не ги изслушаме, пък после ще я смятаме през стотиците инсталирани филтри. Ако имате въпроси, които ви вълнуват, задайте ги тук в коментар или на e-mail: spectatorbg@abv.bg

И да припомним нещо: "Само Висшият Аз Е, всичко друго не Е"
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар