Последователи

понеделник, 10 юли 2017 г.

Всичко което вибрира в природата,включително и атомите на светлината, влиза в 8 семейства

              


ПРЕДВАРИТЕЛНИ ОПИТИ ВЪРХУ РАДИЯ

1.С тубичка радий в/у маса с детектор трасираме спектъра му.

а/ 8 сфери концентрични, с радиуси:13,19,25,50/55,62,68,80 и малко п о далече 9-та сфера с радиус 1,55м.;

б/ 4 постоянни ултра-проникващи по посоките СЮИЗ;

в/ 1 пета ултра-проникваща вълна

г/ 9 плана, тангентни на 9-те вибрационни вибрационни възела 13,19.....1,55 и седалище на постоянни и ултра-проникващи вълни.

2. Поставяме последователно цветовете от спектъра в/у радия. Ще забележим следното явление:

Всеки път изчезват 8 от горните вторични вълни и остава само една от тях,тази, която съответства на изследваната цветна лента.Ако поставим изследвания цвят в/у оставащата вторична вълна, в нейния възел,ще видим,че изчезналите преди това вълни се възвръщат. Ако изместим цветната лента от мястото й, несвойствените й 8 вълни отново изчезват, и отново остава съответствуващата и вторична вълна.

  



По този начин намираме,класирането на различните цветове.

Белият на 1,55;

Ултра-виолет от 80-1,55;

Виолетов на 80;Индиго на 68;

Синьо на 62;

Зелено от 50-55;

Жълто на 25 ;

Оранж на 19;

Червено на 13;

Инф-черв от 13-0;

Черно на 0

3.Поставяме 2 радия в деление 0 и 80 т.е. на 80см един от друг. Между тях поставяме, последователно цвят или каквото и да е тяло, микроб, свидетел на болест или орган, лекарство, билка и т.н.

Между двата радия има 7 вторични вълни, от тях 6 изчезват и остава само 7-та, отговаряща на цвета, тялото, метала, лекарството, имаща повик към тях.

Щом поставим тялото на мястото му,в/у мястото на вторичната вълна,която го вика, ще видим че отново се появяват всичките вторични вълни.

Виждаме прочее, че не само цветовете но и всичко в холограмата се класира, от само себе си в едно от тези 8 семейства.

4. Сега поставяме двата радия в 0-та и поставяме последователно в интервала от 80 до 1,55м. Ще забележим, че те пораждат една единствена вторична вълна, която е все на едно и също място за един и същи цвят или едно и също тяло.То показва дължината на вълната му.

5. Ползваме линеал от 1м. дължина, разграфен на сантиметри .Ще забележим,че ако поставим втория радий къде да е м/у деленията 0 и 1м., той е повикан от вторична вълна минаваща през делението на 92 см. Ако поставим в/у това деление вторичния радий ще видим да се появяват 92 вторични постоянни вълни,перпендикулярно на линеала и отстоящи на равни интервали една от друга на всеки см.

Веднага ни идва на ума идеята за атомното класифициране на Менделеев Поставяме какво да е от простите тела например, злато, къде да е между двата радия и ще констатираме че 91 от вторичните вълни изчезват и остава само една, тази през 89-ят см. Среброто ще бъде повикано на деление 47, цинка на деление 30 и т.н.

Така имаме метод за атомно класиране на простите тела идентично с това на Менделеев.

6. Два радия поставени в/у 0-та и 80см. на линеал разграфен в см..Те дават известните вече 8 вторични вълни от 13 до 80. Къде да е върху линеала поставяме свидетел на водорода.От всичките вторични вълни остава само една, тази на деление 13. Поставяме водорода в/у викащата го вторична вълна 13 и виждаме всичките 8 вторични вълни да се появяват повторно. Поставяме азот, кислород, неон... до калий/без него/виждаме същото явление.

Всички тела от първото хоризонтално сем. от таблицата на Менделеев имат h=13. Височината на техните елипсоиди е 13см/естествено с 25 мил. пъти по малък мащаб/. Всички тези елементи имат само един слой електрони.

Този слой не би ли бил този на елепсоида или на тангентните й цилиндри, където електроните се въртят в брауново движение.

Продължаваме и поставяме калий, калций, манган,....никел и за всички тях намираме h=19, и т.н.

Ако поставим радий м/у 2 радия в 0 и деление 1,55м. на линеал в мащаб със същата тази дължина ,той няма да бележи само на деление 92,което в този случай съвпада с делението 1,55 а именно на делението 88,което е неговото място в т-цата на Менделеев. Детектора бележи по цялото продължение от 88 да 93.

По този начин, ние постигаме класиране на т-цата на Менделеев по височините на подобни ЕМ статични вълни.

Образуват се 8 семейства

В първото атомите един електронен слой в/у елипсоида с h=13.

Във второто имат 2 електронни слоя с h=13 и h=19.

В осмото семейство, атомите имат 8 електронни слоя в/у елипсоидите с h=13,19,25,....и 80. Елемента 61 има h=55 и 5 електронни слоя.

Преди откриването на Рения той бе посочен от Луй Тюрен с 6 електронни слоя което в последствие се потвърди.


Елементът 85 ще има 7 слоя, а тялото 87 ще има 8 такива.

Всичко което вибрира в природата влиза в едно от горните 8 семейства, характеризиращи се с отделните височини на вълните, и няма друга девета фамилия.

Ако разделим измерените в сантиметри височини на 25 милиона ,т.е. на мащаба за сравняване сантиметъра с МЮ/хилядната от милиметъра/, горните височини ще бъдат изразени в МЮ.

Само елементите от първото семейството с h=13 се влияят от действието на хлорофилната функция и сменят 2 пъти в денонощието електическия си знак,при нейната промяна. Атомите на светлината, както и на всички тела в природата ще да влизат само в 8 семейства. Всички те ще да са електричество и вълните които дават ще да си приличат помежду си.

Атомите ще да са само 8 вида. Общата им форма ще да е тази на магнитен снаряд.

Двете външни полусфери са ориентирани:(+) на север и (-) към юг. Вътре в цилиндричната част,те ще да имат последователно:

Първи вид атом-1 елипсоида с h=13.

Втори вид атом-2 елипсоиди с h=13-19 ......................................................................

Oсми вид атом-8 елипсоиди с е h=13-19-25-50-55-62-68-80
                                                                   
Тази вътрешна част бидейки РА,ние нарекохме Активон.Ние считаме че неутронът, за който се говори, не ще да е друго нещо, освен нашия активон и че той е по необходимост РА, за да може да задържа протоните(+) от едната страна и електроните(-)от другата страна. Ние считаме че нашето название е по подходящо, тъй като този център е РА.

Атомът на червения цвят ще да има първата форма, а този на виолетовия-осмата форма.

Зеленият цвят ще да има 2 атома, четвъртият и петият.

Хоризонталните 8 реда от таблицата на 92-та атома на телата от таблицата на Менделеев представляват 8-те семейства на 8-те вида атоми в природата.

Плановете, в които намираме да гравитират електроните ще да са или самите елипсоидни повърхности с височина h, или цилиндри тангенти на елипсоидите.

И в единия и в другия случаи тези повърхности са РА и по тях могат да се движат електроните. Атомите от първото семейство имат по 1 цилиндър, а тези от последното семейство 8 цилиндъра. Възможно е електроните от цилиндъра да прескачат в съответната елипсоида. Брауновите движения ще да се дължат именно на това и ще да са резултатните от ударите в/у съседни атоми, на моментно загубване на посока по отношение на С-Ю и на други причини на привличане.

По закона на подобните,атомите биха могли да образуват индукция само с тела, излъчващи подобни атоми.Тъй като техните 2 полусфери се придържат една към друга по начина на полукълбата на Магдебург, следва че съединение или въздействие между два атома, един в/у друг,или само като следват закона на подобните/подобни елипсоиди/, т.е. когато са от едно и също семейство, измежду 8-те съществуващи такива.

Свидетелите, тяхното взаимодействие се обяснява именно чрез тези подобни вълни, които благодарение на съгласуваността м/у тях позволяват раждането на закона за подобните атоми.

По този начин може да се разбере защо когато поставяме червен цвят за свидетел/атом с h=13/позволява да се разпознават отровните гъби /които също имат h=13/.

Законът за подобните както и атомните бомбандирания са възможни само между подобни атоми и чрез привличане на техните полусфери. Полусферата (+) се привлича от полусферата(-) на друг атом с емисия на електрони от (+) към (-). Тази емисия разтоварва другия атом както при електроскопа и по този начин създава отблъскване. След това зареждането на полу-сферите става моментално и бомбандирането се подновява.

Действието на лекарствата в/у болестите ще да почива на същия принцип на атомното бомбандиране.

При все това, тъй като здравия човек има нужда и от 8-те вида атоми и ако поради болест той излъчва вече само 5 от тях, например ще трябва да употреби лекарства, допълващи липсващите 3 други вида, за да се бори с болестта.

Така радия/например в здравеца/ ще да действува върху почти всички болести, както и в/у рака, тъй като той притежава и 8-те вида атоми. Механичните удари пораждат вълни, дължините на които следват определен закон, съобразно тяхната честота. Този закон бидейки общ, като се измери дължината на вълната да се намери и нейната честота, която фактически определя самата вълна, нейната дължина.

По голям динамизъм на по разреден разтвор се обяснява със същото явление на лампа с голям вакум. Междумолекулярните пространства, ставайки все по големи, не пречат а на против улесняват атомното бомбандиране, а следователно тяхното действие и реакциите им са по-енергични. Разтворите с еднаква степен от всички тела имат една и съща дължина на атомната вълна. Но даже при огромно разреждане h на отделното тяло не се променя.

Дължините на вълните на всички разтвори стават по-големи с увеличение на степента на разтвора, т.е. колкото той става по разреден.

Как да си обнясним удължението на вълните.Топлината, от която медната плочка,например се разширява, причинява удължение на на вълната и от 7 на 8,5м..От топлината разтоянито м/у атомите се увеличава,тяхното бомбандиране също и резултатната вълна е по-голяма. Медта и Цинка при различни температури дават различни вълни, няма резонанс между бомбардиращите се атоми.Периодите им не съвпадат, има неравномерно привличане, между атомите им. Поставени една в/у друга те не образуват,вълната на електричеството, поради различните периоди на вибрация.

Никога няма разпадане на атома. Полусферите му се поддържат привлечени помежду си, както полукълбата на Макдебург, но когато вътрешния вакуум на съседен атом със същия период е равен на неговия собствен вакум,може да се получи удължение на средната част на спектъра му. Действието на лекарствата в/у болестите ще да се обяснява по същия начин.

Топлината ще да действува в/у атомите в посока,перпендикулярно на посоката на излъчените вълни. Подобните атоми по височините на техните елипсоидни въни ще да действуват по посока на вълната,т.е. перпендикулярно на посоката на атомното бомбандиране.

Проникването на атомите ще да се извършва по време на атомното бомбандиране и успоредно на излъчената вълна.

Вълните на уредите за фиксиране на бомбандираните разтояния ще действуват в вертикална посока,докато другите две движения са хоризонтални.

Хлорофилната функция ще да се дължи на зеления лъч и ще е едновременно от две категории.Ежедневно,през време на промяна на ХФ, в/у клетките на човека/животни и растения/ се проявява явление на фиксация на разтоянията на атомно бомбандиране,нещо като регулация на вълните два пъти в 24 часа.

От друга страна мъжкото през деня е (+)на багета ,докато след промяна на ХФ, става(-).За жената явлението е обратно. Логично е да разсъждаваме, че когато има излъчване на излишни протони през деня и електрони през нощта, то ще рече че в центъра има РА ядро. Ние го схващаме под формата на описания по горе атомен снаряд.

Вътрешния активон/неутрон/ ще да съдържа централната част ,в която се намират елипсоидите и техните тангентни цилиндри. Сферата(+) излъчва протони към север /другата(-) -електрони към юг/ в неутрона ще има вечно брауново движение на вълни, протичащи по повърхностите на елипсоидите и цилиндрите, под действието на променливото и (-) магнитно поле, намиращо се от двете страни на елипсоидите.

Така РА неутронът задържа протоните(+) от едната страна и електроните(-) от другата страна.

ЛУЙ ТЮРЕН



РАДИЕСТЕЗИЯ /Радиестезични линеали и ондометър

Няма коментари:

Публикуване на коментар