Последователи

четвъртък, 27 юли 2017 г.

GIFs 50




Обслужващите партийни и фирмени структури, плюс профанизиран електорат на ГЕРБ, БСП, ДПС(три от по-големите пипала на мафията ДС-ТОРА НОСТРА),... на път към адските патали на БИЛА СВАРГА(ПАТИЛАНСКО ЦАРСТВО)

                   
   



Реинкарнация на три котумбаса от кръга "Котараците" - Герб






Полицейските протестите за повишаване на заплатите бяха съгласувани/подсигурени с асиметричен инженеринг - дар от мафията ДС - предварително планирани и осъществени мероприятия; съгласувани с Мешерето сценки на насилие. 


Нелегалната ДС демонстрира как може в страна с най-голям брой полицаи на глава от населението, да манипулират общественото мнение и да изкара овцете на протести с искане за увеличаване броя на полицейските служители.






Комунистите са професионални лъжци и измамници. Нещо повече, злото в тях тлее. И не дай Боже, паднем ли им, за пореден път ще ни посичат със сърпа, брадвата, търнокопа и мотиката, и ще разбиват черепите ни с чука.
Днес този троянски кон на Кремъл у нас е под крилото на посолството на САЩ, близък е до фондации от сорта на „Америка за България…


ГЕРБ БСП и ДПС; три от партиите на мафията "ДС", с най-голям принос в разграбването и унищожаването на страната,... и на дребния и среден бизнес несвързан със структурите на черната ложа ДС - ТОРА НОСТРА.





Видни ПатрЕ(н)оти на републиката...


Закрийте комунистическите организации с фалшивото наименование „ВМРО“

И в България и в Македония те са създадени от тоталитарните служби, казват в своя позиция наследници на войводи

Наследници на македонски войводи разпространиха позиция, в която настояват в името на бъдещото добросъседство между България и Македония, да бъдат закрити организациите с фалшивото име ВМРО. Според тях ВМРО-ДПМНЕ и ВМРО-БНД са творение на комунистическите тайни служби в двете съседни страни и са работили против приятелството между българи и македонци.

Ето и пълния текст на Позицията:

Скъпи граждани на Република България и Република Македония,
в навечерието сме на най – светлия за всички нас празник – Илинден. На него отдаваме почит на онези наши бащи, деди и прадеди, които дадоха живота си за свободата на Македония. Тази година Илинден ще е по-различен, защото очакваме да се подпише жизненонеобходимия и очакван от всички нас договор за добросъседство.

Скъпи приятели,
Този договор няма да реши като с магическа пръчка трупаните с десетилетия фалшификации и омраза, които години наред създаваха разделение от двете страни на Осогово. Но този договор е едно добро начало. За неговото подписване през 1999 г. работеше упорито Борис Трайковски, но той не се хареса на външни сили, които предприеха ответни действия. Припомняме, че президентът Трайковски загина в съмнителна самолетна катастрофа, а отношенията между нашите страни замръзнаха по времето на президентите Цървенковски и Първанов. Време е да гледаме напред, към бъдещето, към по-доброто икономическо сътрудничество и благополучие на хората в Република България и Република Македония. Време е да продължим завета за добросъседски отношения, който ни остави президентът Трайковски. Франция и Германия отдавна не се вторачват в миналото, а работят заедно за общата идея – икономическо и социално благополучие на своите граждани. Трябва да последваме техния добър пример. Кога ако не сега, кой ако не ние? Затова и се обръщме към вас с призив да подкрепите европейското бъдеще на Република Македония.

Драги приятели,
Винаги сме вярвали, че Република България, в която днес живеят над 2 000 000 потомци с корени от Македония, трябва да е движещият локомотив към европейското бъдеще за Скопие. Днес се обръщаме към вас като наши братя, да подкрепите тези процеси. Същевременно с недоумение следим критиките, които идват от средите на ВМРО – ДПМНЕ. Дълго време мълчахме за някои истини, но е дошло време да ги кажем на висок глас. Хората в Република Македония и Република България не могат да бъдат повече лъгани. Време е да сложим край на комунистическите организации, назоваващи се със сакралните букви „ВМРО“, но по същество нямащи нищо общо с организацията, която създадоха нашите прадеди, деди и бащи. ВМРО – ДПМНЕ е продукт на комунистическите тайни служби на Югославия. В началото на промените от нейните редици бяха изхвърлени със страшна сила всички онези инакомислещи членове, които държаха на добросъседските интереси и на добруването на нашите два народа. Там останаха само онези верни на титовските завети партийни фонкцуионери, които продължиха да поддържат една утопия, една коминтерновска фалшификация, която и до днес изучават децата в Република Македония.

Няма разлика и с ВМРО – БНД в България, която бе регистрирана по фирменото дело на комунистическия съюз на македонските културно-просветни дружества. Там и до днес продължават да се разпореждат ДС-ченгета и комунисти, нямащи нищо общо с Македония.
Скъпи приятели от България и Македония, крайно време е да изчистим комунистическите сенки във фалшификатите на историческата Вътрешна македонска революционна организация в нашите две страни. Гражданите на Република България и Република Македония не следва да продължават да са заложници на неясни политически интереси, обслужващи чужди държави. Време е да вървим напред към европейското ни бъдеще!

Да живее България!
Да живее Македония!
Да пребъде историческата Вътрешна македонска революционна организация !

Подписали:
Потомци на изтъкнати войводи, създали историческата ВМРО и отдали живота си за нейните идеали и Български национален фронт - САЩ


                             


ТЕ НЕ КРАДАТ ТЕ ПРОСТО СА, РОБИ НА БАНКЕРИТЕ(С МИНАЛИ СРАМНИ ДЕЛА - КОЛКОТО ПО-ГОЛЕМИ ДЕГЕНЕРАТИ ТОЛКОВА ПО- ВИСОКО ВЪВ ВЛАСТОВИ И БИЗНЕС СТРУКТОРИ), ПО-НИСКО НИВО АНАТОМИЧНИ ПОГЛЪЩАЧИ.




                     

  
Глупавият е по-добре да се подчинява отколкото да командва.
Демокрит
     


      



КАКЪВ "РАБОТОДАТЕЛ" МОЖЕ ДА Е ДОМУСЧИЕВ, ЗАБОГАТЯЛ С ДЪРЖАВНИТЕ АКТИВИ И ДЪРЖАВНИ ЕФЕКТИВНИ ПАРИ, КОЙТО В НАРУШЕНИЕ НА ВСИЧКИ ПРАВИЛА НА МЕЖДУНАРОДНАТА ОРГАНИЗАЦИЯ НА ТРУДА, КОЯТО НАБРОЯВА НАД 170 ДЪРЖАВИ, ЧЛЕНКИ ОТ ВСИЧКИ КОНТИНЕНТИ, ЧАСТ ОТ СИСТЕМАТА НА ОБЩЕСТВОТО НА НАРОДИТЕ И ПРИЗНАТА ЗА СПЕЦИАЛИЗИРАНА ОРГАНИЗАЦИЯ НА ООН ПО ВЪПРОСИТЕ НА ТРУДА, УВОЛНИ НЕЗАКОННО НАД 3000 ДУШИ ОТ БМФ ?
АКО КИРО ДЖАПАНКАТА ЖИВЕЕШЕ В НОРМАЛНА ДЪРЖАВА, С НОРМАЛНО ПРАВОСЪДИЕ, ЩЕШЕ ОТДАВНА ДА Е В ЗАТВОРА ЗА НАРУШЕНИЕ НА ВСИЧКИ МЕЖДУНАРОДНИ ТРУДОВИ КОНВЕНЦИИ, РАТИФИЦИРАНИ ОТ БЪЛГАРИЯ !
В НАГЛОСТТА СИ ТОЙ В НАЧАЛОТО НА АПРИЛ 2017 г. ДОСТИГНА ДО СЪДЕБЕН ПРЕЦЕДЕНТ и Арбитражният съд при Българската търговско-промишлена палата въпреки, че не може да бъде органа, който да решава, излезе с решение, с което позволи договорът за приватизация на Параходство "Български морски флот" (БМФ), контролирано от братята Кирил и Георги Домусчиеви, да бъде променен в частта му за заплащане на 55 милиона лева неустойки за неподържане на определения тонаж на корабите.
Тези хора, наричащи себе си "РАБОТОДАТЕЛИ" се самозабравиха дотам, че не си плащат и данъците към държавата и дълговете им се доближават до един милиард, независимо, че вече толкова години се облагодетелстват от "ПЛОСКИЯ ДАНЪК", какъвто в Европа почти не се прилага !
С това, че те са богопомазани да са на една нога и с най-бедните, ощетяват държавната хазна !
Те искат само да получават подаръци от държавата, а не могат да създадат работни места за половината българи в трудова възраст, които избягаха от тях, а другата половина постепенно напуска и превърнаха пазара на труда в страната ни, в някаква скотобойна за геноцид, която е в основата на демографския срив в България !
Заради престъпния начин, по който използват труда на нацията, заплатите в страната ни са по-ниски и от тези в Папуа Нова Гвинея !
Повече от ясно е, че те не са конкурентни и скоро ще бъдат погълнати от чуждия капитал, а за да бъде оправдан провалът им, хленчат и се сърдят тъкмо на тези, които ги глезиха - работниците и държавата. Държат се предизвикателно и високомерно и богатеят на гърба на народа, а от края на миналата година до месец февруари на 2017 г., са изнесли от страната около 1.7 млрд., извън България.


Няма коментари:

Публикуване на коментар