събота, 11 март 2017 г.

МИСЛИ ФОРМИ - 2


Islam makes musli very strong...яхууу...хихихи...алахуИмаме си истински земен езотеричен театър. В представлението му има голям брой наивници, които смятат, че като си заплатят някаква сума с хартийките с цифри, ще получат “на тепсия” всичките вселенски тайни и ще могат да се нарекат “просветени”. Но това, което пропускат е, че на такива семинари могат да получат единствено начална информация (а не знание!), което никога няма да замени трудната работа над себе си. В резюме – няма просветление срещу пари!

                 

С думата “близък” бива наричан този, който е близък по дух, който излъчва на същата или много близка честота
Aко някой отрича безсмъртието на душата за всеки, отдавайки го само на някакви “суперпрактици” и “духовници” ( в чиито редици разбира се се включва и той/тя), то това е духовен шовинист, транслиращ енергии и идеи на негативните сили!Достатъчно е да бъдеш себе си, за да видиш действителността. Опитите да бъдеш някой друг всъщност е начин да запазиш самозалъгването, сякаш другите не са такива, каквито са в действителност.Когато усещаш, че си стъпил на освобождаващия път, не чувстваш необходимостта да ставаш отшелник в планината. Живееш на този свят, но същевременно намирайки се извън него!Възлите, вързани на “небето” е невъзможно да се развържат на Земята!В ортодоксалните религии има много повтарящи се ритуали, чиято цел е ментален контрол над хората, задържайки в съзнанията им строгите догматични вярвания, смесени с едно постоянно ниво на безпокойство. Когато разумът на човек е зациклен, догматичен и настроен към ритуалите, той се затваря и губи достъп към освободените и разчупени гледни точки!Ключета за препрограмиране:
Вместо добре познатото “Разделяй и владей” – “Пребивавай и се наслаждавай”. Това преобръща смисъла на живота, предназначението и доказването. Отпада нуждата да “контролираш” и подчиняваш”!
“Приятелство”, вместо “контрол”.
Отпадат “управлявам” и “направлявам”
Отпада “натиск” като определение на “воля” и “действие”
Отпада нуждата от “поучаване”, “съветване”…
Приятно – вместо подлост.
Отпада страданието, мъката, твърдостта и примирението.
Отстраняват се умоляванията, подсечките, съблазняванията и флирта.
Отпадат очакването и напрежението…
Точното съчетание, вместо заместители.
Отпадат компромисите и самозаблудите.
Отпада напразното прекарване на времето и съмнителните забавления…
Приятно е, дружба, точно съчетание, пребивавай и празнувай, вместо правила, догми и авторитети.
Отпадат болката, глупостта и омразата!Често пъти се дискутира какво е било в началото – Големия взрив или нещо друго? Но самата постановка на въпроса няма никакъв смисъл, понеже никога не е имало “начало”. Вселената се сътворява и унищожава във всеки един времеви момент, съществувайки в своеобразна пулсация. Този момент е толкова нищожен, че болшинството от съзнанията, населяващи вселената не го улавят, заради което си измислят разни митове за “началото на всичко”!Всяка нова научна хипотеза опровергава предишната. Вече е опровергана предъвкваната много години теория за Големия взрив. Днес вече може да се каже с пълна увереност, че Вселената не е възникнала случайно. Толкова сложна и прецизна система не би могла да се роди сама по себе си. Нито един взрив не би могъл да създаде баланс и уравновесеност, обратното, той ще засили хаоса. “Немислимо е един взрив да предизвика абсолютния ред и хармония, които царят в Космоса. Ако взривим на полигон дори милион снаряди, вероятността остатъците от тях да образуват на земята сложна геометрична фигура е равна на нула.” – казва астрофизикът Греъм Хенкок.Да направим аналогия: произтичащото в дадена вселена се събира в един съд, под вид на “капчици”. В даден момент те ще препълнят този съд. Точно това може да се опише като край на познатото и началото на другото, което не може да се опише….Телата са си тела и си остават такива, но тук са приучили хората да живеят заради тях. Обикновено конфликтите по света са се водели за едни и същи неща – ресурси, злато и нови територии. А робството, макар и публично отречено в класическия му вариант, на практика е все така актуално, понеже никой никога не е оставен на мира, на свобода. Всеки бива следен, притискан, принуждаван да се съгласява с управляващите, чиято неотменна цел е да обезвредят всеки, който се покаже над общото ниво!
Всички наши чувства, изблици на емоции и страдания не са нищо друго, освен голямо излъчване на енергия навън, която се събира от съществата (наричани “летачи”), които се хранят с нея, както ние ядем зеленчуци, плодове, зърнени култури и т.н.Делението по света на страни провокира войните, патриотизмът е лицемерие, а истинските противници са тези, които ни карат да воюваме!
Да постъпваш така, както те води интуицията, на пръв поглед изглежда много нелогично, а за някои направо плашещо, но резултатът от това не се поддава на обяснение с думите. Просто “магия”!
Според картите таро разпространени на корицата на " Планет Тръмп " на списание " Планета " и на списание " Икономист,-- според таро картите " Доналд Тръмп " е магьосникът.
На 24 февруари един магьосник, се обеси в магическия замък в Холивуд Калифорния.
Той се обеси в усмирителна риза същата нощ, когато вещиците около света се събраха, за да направят магия на Доналд Тръмп.
Крис Ейнджъл беше прибран в болницата в петък вечер в усмирителна риза.
Илюзионист е направил магически трик на живо! На шоуто в Лас Вегас, една от неговите известни каскади се обърка.
Според съботния доклад от tmz, 49-годишният нюйоркчанин е бил в разгара на илюзията, в която се е опитвал да се измъкне от усмирителна риза, докато е с главата надолу, когато внезапно припаднал пред ужасената публика.
Представлението е било в Лас Вегас, в хотел " Луксор
Люкс е светлина, а Луксор е името на известния храм в Египет.Criss Angel / Крис Ангелски = 188
фред " тръмп = 1188
мери ан маклауд тръмп = 1180 = 118
майката на тръмп е починала в 88
доналд джей тръмп = 888
тръмп = 88
президентът тръмп = 1188
патриоти ден = 888
тръмп е 45-ия президент: xv = 118
изборите за 2016 ноември 8 г. = 11/8 = 118
месиански милиардер = 188
последният тромпет = 1188
възкресението = 1188
който повдига мъртвите = 1188
шотландски ритуал = 1188
печатът на братството = 1188
статуята на свободата = 1188
соломоновите трезора = 1188
обединените нации = 1188
вагината е портал = 1188
магия = 33
дон = 33
дон означава, отче, кралю, лидер.
33 е броят на приключване и трансформацията
33-годишна възраст, когато исус възкръснал от мъртвите.
33 градуса, когато водата се се от твърда до течност
33 прешлен в човешкия гръбнак

http://www.dailymail.co.uk/


              

           


,,Военното дело" при шимпанзетата се затруднява значително от факта, че нямат оръжия, а убийството с голи ръце не е никак лесна работа. В резултат на това най-успешните нападения се състоят от мъжки шимпанзета от една група, атакуваща самотно шимпанзе от другата. Няколко го държат, докато останалите го бият и хапят.
Според изследователя на примати Рихард Врангел, който извършва първите си проучвания с екипа на Джейн Гудол в Гомби в началото на 70-те, шимпанзетата провеждат нарочни нападения и се възползват в забележителна степен от елемента на изненадата.

Тук не става въпрос просто за сляпа агресия, събудена от близостта на шимпанзе от друго стадо - нападателните групи задължително слушат внимателно и преброяват виковете на другото стадо, за да са сигурни, че не ги превъзхождат числено. Всъщност, те почти винаги се оттеглят, вместо да нападнат, освен ако не заловят самотна жертва. И което е още по-интересно, въпреки че преобладаващата част от убийствата включват засади на самотни шимпанзета, отделили се от своето стадо, понякога се организира цяла кампания от целенасоченото, поетапно изтребление на всички мъжкари от стадото на съперниците. Тези кампании могат да продължат с месеци, дори и с години. Веднъж сторено, територията на победеното стадо може да бъде превзета, а оцелелите женски - включени в стадото на победителите. Но децата задължително се убиват.Няма коментари:

Публикуване на коментар