Последователи

петък, 17 март 2017 г.

GIFS 32






                                                   



                                 
                             
                           
                           

 Ние всички знаем какво каза Барбара Spekter за мултикултурния режим в Европа. Добре е да знаем, е, че Айнщайн прокара тези възгледи преди 100 години.
Той се надяваше че Германия ще загуби Първата световна война.
Той се надяваше, германците да бъдат унищожени и Европа ще бъде залята от китайци, семити и хамити Близкия изток и Африка.
Той се надяваше, европейците да бъдат унищожени чрез разреждане тяхната кръв и култура.
Той на първо място бе месиански евреин.
Исках да видя евреи да управляват света от Ерусалим.
Унищожи всички други богове, и всички други народи.
Неговото решение за световния мир е да унищожи всички нации и граници, освен на юдеите.
Евреи предпочитат исляма, защото ислямът е еврейско творение. За да унищожи християнството.
Мюсюлманите са последователи на законите Noahide ... основен минимум за евреите.
На ристияните се гледа като на Съдружаващите и трябва да бъдат обезглавени ... както ISIS нaправи с християните в Сирия.





Всичко в света е битка на вълни и вибрации,
но Огънят е над всичко. Когато Словото се п р е ч и с т и,
то се превръща в О г ъ н. Кулминацията на Огъня се съединява с Бога.

Чрез к о н т р о л а на Словото се вселява Бог.


Без контрол на Словото няма Бог и няма спасение.

Ч и с т о т о Слово и Бог са неразделни.

Чистото Слово има голяма с и л а - къси вълни и мощни вибрации. Чистото Слово носи всички б л а г а на човека. Всичко в света се подчинява на чистото Слово.

Елеазар Хараш
"Закони на живота" - лекции 1990 г. , том I

В КАЛИ ЮГА СЛОВОТО Е РЕВЕРСИРАНО
Как елегантно да манипулирате хората с частицата „не“


                   


В Кали Юга реверсираното от левитите слово води до издигане на кражбата в култ/закон.

„Мисля, че не е нужно да четете по-нататък. Това, което ще бъде обсъдено, не ви интересува. „ Подобни твърдения като последица обикновен имат напълно противоположна реакция и само разпалват любопитството.

Частицата „не“ абсолютно не се възприема. Ако аз ви моля да не правите нещо, така предизвивам във въображението ви образа на онова, което трябва да се избегне. Частицата „не“ е непозната на нашето подсъзнание! Прочетете фразата „не четете по-нататък.“ Вашето подсъзнанието прескача „не“, а вие, разбира се, четете нататък с по-голямо любопитство, отколкото преди. Инстинктивно сте преиначили прочетеното и сте получили „прочети повече.“


В тази светлина Десетте Божи заповеди на Стария завет изглеждат много странно ....
1. Да нямаш други богове освен Мене.
2. Не създавай образи. .... не им се покланяй нито им служи ....
3. Не произнасяй името на Господа, твоя Бог напразно, защото Господ няма да остави ненаказан, който произнася Неговото име напразно
4. Помни съботния ден ..... .Не върши никаква работа, ти, нито синът ти, нито дъщеря ти, ни слугата ти, ни слугинята ти, нито твоето говедо, нито оселът ти, нито някой от добитъка ти, нито чужденецът, ....
5. Почитай баща си и майка си, че доброто ти, и че дните ти на земята, което Господ твоят Бог ти дава.
6. Не убивай.
7. Не прелюбодействай.
8. Ще не кради.
9. Не лъжесвидетелствай против ближния си.
10. Не желай дома на ближния си; Не желай жената на ближния си, нито нивата му, нито слугата му, нито слугинята му, нито вола му, нито осела му, нито някой от добитъка му, нито нещо, което е на ближния ти.

Ето защо когато кажем на малко дете "Не тичай!", то продължава да тича, а когато му кажем "Спри!", то спира.


                    



Чудили ли сте се кой е написал Стария Завет? Прочетете историята просто. Достатъчно е да погледнете на символите които се ползват от хората. Думите могат да покриват истината, но образите я разкриват. Ето защо, думата, която е била в началото - това е лъжа, и поради това не може да бъде Бог. Защото такава е естеството природа на изразената мисъл. ИСТИНАТА е ОБРАЗ. И именно в неговото създаване, Мойсей, наложил най-строгата забрана: Наложена над изведеният/преселен от Египет народ , но разрешил за себе си. << Това, което казва - така че развитието да върви в посока на владение на думи, собственост върху словото - и е забранено да се създават образи? >> - Но това не е за развитието а за упадък, т.е, нисхождение, дегенерация
.....

               










Днес малко хора знаят, че победителя на змея, представен в Москвския герб, се нарича "аспид Кераст", тоест, змията ("аспид") = Хрст = Крест, или Христ. Очевидно имаме осъзнато сатанинско беззаконие, Никон и неговите последователи все пак са изкривили четенето на Божието име с противоположния на Ра, известен като Teos_Raoh = TSRH и вместо възсхвала за Ра започнали да прославят неговия езиков антагонист Aра в ипостаса на дракона-змея Кераст = ХРСТ (-а), заявявайки, че отдават почит, хвалят "Бог". Едно от най-старите разпятия в света е така нареченото "Разпятие Херо", съхраняващо се в Кьолнската катедрала. Тъй като е очевидно, че на кръста е разпнато Слънцето Ра в човешка форма, оригиналното име е "Разпятие Раох " (прикриване на факта, че човечеството в продължение на хиляди години се е покланяло на Всевишния Ра. Неговото име е Раох = "Ra-Господ/Владика". Келтите в конспирация с левитите умишлено са го изопачили с обратно четене, в резултат на което се е получило, "Херо"). RaOH Прочитайки името наобратно като "Херо" и добавили към него думата "Ох", което означава "Господ". Резултатът е една верига от езикови преобразувания:

Раох <= Хоар + Ох = Хеорх (-ий) = Георг, или Георгий.

От това следва, че в действителност ездачът на коня в битка убиващ дракона, змията Kerast = Христ - е Върховният Ра в ролята на Неговия въплътен Син Теос_Раох, често наричан просто Раох. Но на новите следникониански икони вече не се кланяте на Раох а на реверсирания му образ Георги или може би на Георг Первий Кнеллер, крал на Великобритания.

> В КАЛИ ЮГА С ПРАЗНИКА НА СВЕТИ ГЕОРГИ СЕ ПОКЛАНЯТЕ НЕ НА ИНДРА, МИТРА ИЛИ ВАРУНА А ТОЧНО НА ТЕХНИЯ АНТАГОНИСТ

                


                                   



СТАРИ ТОПКИ - СТАР ОБРЯЗОВАТЕЛЕН ЗАВЕТ
НОВИ ТОПКИ - НОВ СЮНЕТ

              

С какво евреите пристигнаха в Англия от Холандия (Нидерландия) в годините 1655-1657, (това, е описано по-горе в статията "Как евреите се завръщат в Англия"), съобщава друг източник, който говори за "Тюлпановата измама", която евреите и Фанфан Лалето организираха в Холандия , като разориха на "на пух и прах" една от най-богатите страни в Европа по това време.

Историята, че Оливър е с еврейско потекло, може би води началото си от втората съпруга на сър Оливър, Ан Хуфтман, която е холандска вдовица на католика от Генуа сър Хорацио Палавичино (починал през 1600г.). През 1578г. заем, даден от Палавичино на холандските бунтовници за борба срещу Испания, е гарантиран от Елизабет I. Две доведени деца от първия брак на Палавичино се женят за две от децата на Хуфтман с Кромуел. Не е сигурно, че семейство Палавичино са евреи, тъй като са практикуващи вярата католици, но се шушука, че те са марани (евреи, принудени да станат католици).


Яков I (. Крал на Шотландия 1567-1625 GG) и Чарлз I (крал на Англия от 1625 до 1649 година), също са положили доста усилия за развитието на робството - заробването на ирландците. Добре познатия англичанин Оливър Кромуел (лорд-протектор на Англия, Шотландия и Ирландия 1653-1658 г.), развил практиката на дехуманизация на най-близките си съседи. Търговия с Ирландия започнала, когато Джеймс,Яков I продал 30 000 ирландски затворници в американско робство. Неговата прокламация в 1625 г., прокламира необходимостта от изпращане на ирландски политически затворници в чужбина и продажбата на британските заселници в Западна Индия. До средата на 1600 г. ирландските роби са били продадени повече от всеки друг в Антигуа и Монсерат. Докато... в същото време 70% от общото население/популация на Монсерат бяха ирландски роби. "


> Възходът на Оливър Кромуел - Част 1

Няма коментари:

Публикуване на коментар