Последователи

неделя, 19 март 2017 г.

За какво беше убит Сталин




В началото на януари 1953 г. Сталин взел под контрола си разследването на престъпленията на кремълските лекари вредители с еврейска националност.

Той починал вечерта на 5 март. Смъртта при такива обстоятелства веднага породила слуховете, че вождът на народите е станал жертва на заговор.

Молотов: „Аз също поддържам мнението, че Сталин не е починал от естествена смърт. Той не боледуваше от нещо съществено; през цялото време работеше… Беше много жизнен…“

И други от близкото обкръжение на Сталин били сигурни, че Сталин не е починал от болест, а в резултат от преднамерени действия.

Арестуването на групата лекари вредители

Преди смъртта на Сталин органите на държавна сигурност разкрили терористичната група от лекари, които си поставили за цел да лекуват по вредителски начин и да съкратят живота на видни дейци в Съветския съюз. Сред тях се оказали професор М. С. Вовси, професор В.Н. Виноградов, професор М.Б. Коган, професор А.И. Фелдман, Я. Г. Етингер и др.

Документи, изследвания и заключения на медицински експерти и признанията на арестуваните установили, че тези лекари били врагове на народа и осъществявали вредителско лечение на болните и сривали здравето им. Те злоупотребявали с доверието на болните, злодейски и преднамерено ликвидирали здравето им, умишлено игнорирали изследванията, поставяли им неправилни диагнози, а след това ги лекували неправилно и ги погубвали.

Престъпниците признали, че скрили диагнозата на Андрей Жданов инфаркт на миокарда и му назначили противопоказен на това заболяване режим и по този начин го убили. По същия начин евреите лекари постъпили и с М. А. Щербаков. Те се стараели преди всичко да сринат здравето на ръководните военни кадри, да ги извадят от строя и по този начин да отслабят отбраната на страната като маршал А. М. Василевски, маршал Л.А. Говоров, маршал И. С. Конев, генерал С. М. Штеменко, адмирал Г.И. Левченко и др.

Разследването установило, че тези лекари били наемни агенти на чуждестранно разузнаване – с международната еврейска буржоазно-националистическа организация „Джойнт“, създадена от американското разузнаване за оказване на материална помощ на евреите в други страни. По същество тази организация извършвала шпионска, терористична и подривна дейност в редица страни, включително и в Съветския съюз. Арестуваният Вовси заявил пред следствието, че е получил директива „за изтребление на ръководните кадри в Съветския съюз“ от САЩ от организацията „Джойнт“ чрез лекаря Шимелиович и известния еврейски буржоазен националист Михоелс. Други участници в терористичната група – Виноградов, Коган, Егоров и др., се оказали агенти на английското разузнаване.

В тази обстановка от еврейските кръгове било изпратено писмо до редакцията на вестник „Правда“, в която се отричали от своите съплеменници лекари, обвинени в участие в антиправителствения заговор. Лично до Сталин изпратил писмо Иля Еренбург, който искал да бъдат строго наказани „лекарите убийци“, които опозорили еврейския народ. Писателят евреин и другите подписали писмото молели Сталин от милост да депортира всички евреи от Москва и други градове в Биробиджан, за да ги спаси от справедливия гняв на съветския народ.

„Делото на лекарите“ десетилетия наред се представя от ционистите като образец на незаконно, измислено преследване на евреи по национален признак.




Какво се случило всъщност със заявлението на лекаря от кремълската болница Л. Ф. Тимошук за внушаващите дълбоки съмнения в действията на медицинските светила, които лекували ръководството на страната?

От амбулаторните карти на членовете на правителството, висшите военни чинове направили 12 копия и те били изпратени под измислени фамилии, а някои и анонимно, на лекари в Ленинград, Омск, Киев, Владивосток, Ярославъл, Орел, Курск, с цел да се провери правилността на диагнозата на заболяванията, методите за лечение и профилактиката.

Резултатът бил, че е извършена „целенасочена работа по разклащане на здравето и обостряне на наличните заболявания при всичките пациенти без изключение“.

Наблюдавало се явно разминаване на данните на обективното обследване на пациентите и поставените диагнози, които не отговаряли нито на характера, нито на остротата на заболяванията. По времето на разследването били открити „факти с неправилно назначаване на лекарствени препарати за дадения болен, което имало тежки последици за него, който едновременно с това бил подлагана на продължително психологическо въздействие с цел потискане потенциала на съпротивляемост на организма“. Жертви на лекуващия персонал в Кремълската болница станали Димитров, Готвалд, Жданов, Щербаков…





В началото на януари 1953 г. Сталин взел „делото на лекарите“ под контрола си. В последния ден на февруари той извикал в Кремъл Хрушчов, Маленков, Берия и Булганин. След разговора ги поканил в Близката дача да вечерят. Сталин бил в добро разположение на духа и много се шегувал. Гостите си тръгнали около шест часа сутринта на 1 март. След като те си отишли, Сталин изпаднал в безсъзнание и лежал без медицинска помощ 12-14 часа; състоянието на болния било безнадеждно и без да дойде в съзнание, вождът на народите починал вечерта на 5 март.

Лекарският консилиум установил, че в последните си часове Сталин повърнал кръв; той посочил причината за това – съдово-трофичното увреждане на слизестата обвивка на стомаха. Тези симптоми са характерни за отравяне и може би е умъртвен от онези сили, които искали да свалят съветската власт.



> СКОПЕЦА ХРУШЧОВ УБИЛ БЕРИЯ, ЗА ДА СКРИЕ ОТРАВЯНЕТО НА СТАЛИН/ВЕРСИЯ: ПРЕЗ 1953 Г. ПОЧИНАЛ ЕДИН ОТ ДВОЙНИЦИТЕ НА СТАЛИН

http://www.stihi.ru/pics/2011/04/11/2217.jpg


След публикуването на комюникето за „делото на лекарите“ Сталин живял само 51 дни. Когато починал внезапно, „делото на лекарите“ веднага било обявено за интрига на кариеристи и вредители, проникнали в системата на министерството на държавна сигурност. Министерството било ликвидирано, Л. Ф. Тимашук загинала в автомобилна катастрофа. Началникът на следствената част по особено важните дела в министерството на държавна сигурност Рюмин и неговите помощници, които провели разследването, веднага били разстреляни.



Берия отровил двама от двойниците на Сталин, а третия или самия Йосиф Ротшилд заминал на мисия в Ирак, да се види с незаконно родения си син Садам роден е на 28 април 1937 г. който по това време е бил на 16 г.

Малко преди Сталин да получи инсулт, Волф Месинг му съобщава, че ще умре на голям еврейски празник. И това е заради гоненията на еврейския народ. Сталин целият почервенява и рухва, а Месинг напуска мълчаливо вилата му, хипнотизирайки охраната. Двойника на Сталин наистина умира на 5 март 1953 г. в деня на Пурим, един от най-важните еврейски празници.


> Волф Месинг върти на пръста си и Хитлер, и Сталин/Предсказания за 2016 г.




Милиони хора по планетата смятаха, че са запазили живота си, благодарение на тази кончина. Например бившите приближени на Йосиф Джугашвили, както и затворниците в концлагерите на СССР, България и останалия съветски блок.




Освобождаването на обвинените лекари било възприето от старшото поколение съветски евреи като повторение на „пуримското чудо“. Сталин починал точно на еврейския празник Пурим, когато Есфир спасила евреите в Персия от Аман.




Възторженият отзив на Чърчил за Сталин

„Голямо щастие за Русия беше, че в годините на тежки изпитания я оглави геният и непоколебим пълководец Й.В. Сталин. Той беше бележита личност, импонираща на нашето жестоко време, в което протече животът му.



> Диктаторите освобождават себе си, но поробват народите




Сталин беше човек с необикновена енергия, ерудиция и несъкрушима сила, рязък, жесток както на дело, така и в разговорите, на когото аз, който съм възпитан в английския парламент, не мога нищо да противопоставя… В неговите произведения звучи исполинска сила. Тази сила е толкова мощна у Сталин, че кой изглеждаше неповторим сред ръководителите от всичките времена и народи… Неговото влияние над хората беше неотразимо.

Когато той влизаше в залата на Ялтенската конференция, ние всички, сякаш по заповед, ставахме на крака. И странно, държахме ръцете си по шевовете.

Сталин притежаваше дълбока, лишена от всякаква паника, логична и осмислена мъдрост. Той беше превъзходен майстор да намира в трудна минута изход от най-безизходното положение… Той беше човек, който своя враг унищожаваше с ръцете на своите врагове, карайки нас, които открито наричаше империалисти, да воюват против империалистите…

Той прие Русия с ралото, а я остави с атомно оръжие…“

След смъртта на Сталин евреите се върнали във висшите ешелони на съветската професионална йерархия.

От 1953 г. до 1964 г. Съветския съюз ръководи Никита С. Хрушчов и тези години са белязани от предателството. По неговото време са претопени мощни бойни кораби от военноморския флот, подлежат на съкращаване и унищожаване на тежки самолети. Закрити са най-ценните отбранителни институти. На практика това е разоръжаване пред лицето на Америка. Съветските въоръжени сили през 1955-1960 г. са съкратени с около четири милиона души.

При Брежнев са взети определени мерки в борбата с ционизма, както вътре в страната, така и на международната арена. Осъждането на ционизма и противодействието на агресията му ционистите представят като антисемитизъм.

В специално разяснение на ЦК на КПСС се казва: „В братското семейство на народите в Съветския съюз съветските евреи живеят пълнокръвен духовен живот. За никакъв „антисемитизъм“ в Съветския съюз не може да става дума, когато евреите, които заемат 11-о място по численост сред всичките националности в страната, по съответното количество на своите представители са на трето място сред учените. По броя на аспирантите евреите са на трето място, след украинците и руснаците. На евреите, които са по-малко от един процент от населението в страната, се падат 14% лекари и писатели, 23% музиканти и пр. Днес всеки шести съветски гражданин с еврейска националност е член на КПСС. Нима това прилича на дискриминация, за която толкова обича да плаче ционистката пропаганда?“

В. Дрожин „Ликвидацията на Съветския съюз и ционизмът“,
Издателство „Распер“

bultimes.com/za-kakvo-beshe-ubit-stalin/

-------------------------------------------------------------------



Втората световна война - основна цел телепортиране на евреите в Палестина и създаване мита за холокоста. Евреите ционисти се бяха наплашили от масово излизане на информация за евреиски холокост над бялата раса в Комунистическия Еврейски Гулак като до края на управлението на Сталин бройката достигнала близо 60 мил. гои.



Едните евреи, след като идват на власт, изграждат страната и народа на Русия, а другите евреи от ОГПУ (НКВД) са разстрелвали и репресирали евреите, които са били на власт.
Но и двата вида евреи са избили около 60 млн. гои от бялата раса.Същата история се повтаря и в хитлеристка Германия.



Единадесет от общо дванадесетте коменданти на концлагери в империята на ужаса ГУЛаг били…евреи! Во главе с техния общ началник Матвей Берман. Той лично наблюдавал труда на робите при строителството на Беломорско-балтийския плавателен канал, по-известен като Беломорканал.

„Това не би могло да е истинска случайност“ – възкликва кагебистът Ваксберг.

Явно забравил, че по-рано в същата своя книга е записал, че евреите били често срещани в органите на реда – ЧК имилицията.



„От самото начало съветската държава се облягаше върху военните, полицията и службите за сигурност, за да се запази“ – твърди еврейският изследовател Бенджамин Гинсбърг, – „а евреите бяха активни в тези агенции… Евреи…назначаваха и ръководеха тези репресивни инструменти, на които държавата разчиташе, за да контролира гражданите.“

И допълва, че един от онези, чието име само със споменаването му предизвиквало див страх у съветските граждани –Хенрих Ягода, „бил фармацевт. И се специализирал в приготовление на отрови, с които неговите агенти ликвидирали опонентите на Сталин.“

Другарят Аркадий Ваксберг не отрича, че:

„Ягода беше човекът, на когото Сталин се доверявал най-много в рамките на репресивния апарат, без който никой тоталитарен режим не може да съществува. Съветският вариант на диктатура и лично Сталиновият, нямаше да оцелеят, без „преданите стражеви кучета на революцията“ и на техните „мечове на наказанието“…



Комунистическите евреи, убиха между 60-135000000 неевреи. Възможно ли е втората световна война да е копнеж на дегенератите да прикрият престъпленията си(като получат тотем за недосегаемост), зад мнимите жертвите на така наречения "Холокост" ( конспирация измислена от сатрапите Сталин и Хитлер), или е поредното еврейско ритуалното клане?




> Сталиновия „антисемитизъм“/ Всеки комунист е активен или латентен хомосексуалист



„Защо като антисемит Сталин има двама еврейски секретари – Лев Мехлис и Григорий Канер?“

И продължава да обяснява, че когато Йосиф Висарионович отсъствал, като глава на държавата го замествал евреинът Лазар Мойсеевич Каганович. Бъдещият унгарски комунистически ръководител, евреинът Матиаш Ракоши, първоначално бил личен телохранител на Сталин!

Третата съпруга на самия Сталин, държана в тайна, била Роза, дъщеря на Лазар Каганович. Серго Берия, син на Лаврентий Павлович и племенник на Лазар Мойсеевич, признава следното:

„Роза – сестрата или племенницата на Каганович,… не беше жена на Йосиф Висарионович, но Сталин имаше дете от нея. Тя беше много красива и доста умна жена. И доколкото зная, Сталин я харесваше. Тяхната близост стана непосредствената причина за самоубийството на Надежда Алилуева – жената на Йосиф Висарионович. Добре познавах детето, което растеше в семейството на Каганович. Момченцето се казваше Юри. Много приличаше на грузинец. Майка му замина занякъде, а то остана да живее в семейство Каганович.“
[ Серго Берия – „Мой отец Лаврентий Берия“, Издательство „Современник“, вече цит. съч., стр. 72-73.]

Първият брак на Сталиновата щерка Светлана, по-късно Алилуева, бил с евреина Григорий Морозов, всъщност Мороз. Преди това тя, бъдещата американска гражданка, била влюбена и имала продължителна интимна връзка с еврейския сценарист Алексей Каплер. Балдъзата на Висарионович от първия му брак също била омъжена за евреин. Еврейски съпруги имали нееврейските лидери на комунистическата партия и държава Михаил Калинин – първия президент, Николай Бухарин, прословутия външен министър Вячеслав Молотов, Андрей Ворошилов, Александър Проскрибишев, Николай Риков ...

Повече от сто генерала евреи служели в Съветската армия по времето на Сталин. Сред тях се откроявал командващият на Военно-въздушните сили на СССР Яков Смушкевич.[ Вж. M. Hirsh Goldberg – “The Jewish Connection: The Incredible … Ironic … Bizarre Funny … and Provocative in the Story of the Jews”, Stein and Day, Publishers, New York, NY, 1976 г., стp. 78.]

Луис Рапопорт, роденият в Лос Анджелис наследник на имигранти от Русия, който почина в Йерусалим като израелски гражданин, въобще не се е шегувал, когато посочил:



„Изглежда, накъдето и да погледнел, Сталин виждал само евреи. Неговият лоялен оловен войник маршал Ворошилов беше предан на своята еврейска съпруга Катерина. Маршал Булганин също беше щастливо женен за еврейка – Надежда. Членът на Политбюро Андрей Андреев, който през 1950 г. изпадна в немилост, беше женен за Дора Казан, а евреинът Каганович беше женен за Мария, също една от племето. Маленков, който беше заподозрян, че е малко филосемит, имаше зет евреин. Казваха същото и за Хрушчов. Говореше се, че издигащият се и напредващ Леонид Брежнев има еврейска съпруга.“

Американският автор, евреинът Майкъл Хирш Голдбърг, също се изненадва от твърденията за „Сталиновия антисемитизъм“. Той често проявявал любопитни обрати.



„Друг неевреин не само помогна за създаването на Израел, но го спаси. Може да ви се стори невероятно, но този човек беше Йосиф Сталин.[ Грешка. Сталин бил съвсем наясно, че е полуевреин и то… Ротшилд. Няма никакво съмнение.] Приказката за Сталиновата роля при подпомагането на основаването, а след това и за първоначалното оцеляване на Израел, беше разказвана малко. А в онези случаи, когато биваше споменавана, липсваше каквото и да е задоволително обяснение за нея.

            



Това включва факта, че през 1947 г. Съветският съюз публично подкрепяше създаването на еврейска държава, и беше втората страна – след САЩ – която призна нейното основаване. Освен това отначало Сталин подкрепяше Израел в неговата война за независимост срещу арабите. И подпомагаше Израел с доставки на оръжия през Чехословакия. Дори съветският представител в Организацията на обединените нации, а също и председател на Съвета за сигурност, беше с еврейско потекло – Яков Малик.“




Какъв „антисемитизъм“, какви петдесет стотинки? Евреите са били и са навсякъде в СССР



Освен в НКВД и ГУЛаг, евреите били и са навсякъде в милиционерските и останалите тайни служби. Например – в ГРУ – Главное разведывательное управление. Първо – на Червената, после – на Съветската армия, Военното разузнаване на СССР.



„От самото си начало, за да се задържи, съветската държава разчиташе на военните, на милицията и на секретните служби. А евреите бяха активни в тези агенции… Евреи съставляваха и ръководеха най-съществените елементи на инструментите за насилие, върху които държавата се основаваше, за да контролира своите граждани.“[ Benjamin Ginsberg – “The Fatal Embrace: Jews and the State”, The University of Chicago Press, Chicago and London, 1994 г., стp. 30.]




Не е ли достатъчно? И все излязло от умовете и ръцете на еврейски автори!




> На всяка власт наемната утайка




Кое правителство на Русия да поиска обявяване на убийствата на 60 мил. гои за геноцид като от 1917 г. до днес са все такива,... както и днешното в Кремъл - жидовски.


Няма коментари:

Публикуване на коментар