Последователи

неделя, 8 октомври 2017 г.

МИСЛИ ФОРМИ 57

       
    
             


Tези очи не са на човешко същество

Ако преди хиляди години с нашите прадеди беше осъществен контакт от астронавти от друг свят, щяхме ли да открием доказателства за това? Мнозина смятат, че има достатъчно доказателства за контакт на извънземните и древните цивилизации в Месопотамия, Египет, Азия и Америка. Изследвания на артефакти от екип на проф. Дейвид Джакобс от университета Медисън-Уисконсин водят в неочаквана посока.

„И наистина, където и да погледнем, откриваме доказателства за това, което днес може лесно да се интерпретира като извънземен контакт.“ казва ученият. Артефакти на реплилоподобни същества със странни костюми подсказват за посещения от други планети. В Древна Месопотамия са открити изображения на хуманоидни извънземни на 7000 години. Фигурките имат и хуманоидни и гущероподобни форми. Популярният автор Робърт Бювал в интервюта за уважавани медии настоява, че това са първите посетители на Земята. Професор Дейвид Джакобс окрива доказателства за извънземна намеси в нашето ДНК и заради формата на очите. 

         

„Те са оставени такива с цел. А тези на посетителите са различни от нашите. Най-странната улика е женска фигура с характерни за гущерите остро лице и бадемови очи, която държи бебе със същите черти.“ Очевидни са и разликите с очите на Ехнатон и Нефертити. 

         


"Кукулкан слиза от небето" от Богомил Герасимов.
Там той описва как маите са притискали черепите на децата си в дървени преси и стегнати превръзки, за да получат тези характерни удължени черепи, които били "белег за превъзходство, висш сан и богоподобност".
Интересното е, че това древните маи са го правили несамоволно, а под наставленията на пристигналите от океана (!!?) Бог с неговата свита. Бил изключително красив, висок, рус, със сини очи и за награда, за това дето научил туземците на много благинки в бита, стопанството, земеделието и астрологията, той „имал скромно желание – да бъде оприличаван на утринната звезда, Зорницата”. (Този цитат го е от последното издание на „Куклкан слиза от небето”, стр.46, допълнено и преиздадено от Богомил Герасимов.)
Кой в Библията носи това име?
Луцифер!!!
Т.е. Падналият ангел е бил при маите и е дал тези наставления на наивните туземци!
Защо? Каква му е била коварната идея?
За да може хората в днешно време, посяти с отровното семе за "извънземните" още повече да затънат в тази измама и да се посочат тези артефакти, открити в днешно време като доказателство за присъствието им, както в миналото, така и предстоящата им изява в близкото бъдеще.
На Луцифер са му необходими тези внушения, за да се представи като Исус, който ще спаси човечеството и от "лошите" извънземни - това ще подсили имиджа му и като спасител на човечеството от непосредствена заплаха - не напразно днес ни внушават такава опасност и ни тласкат от заблуда в заблуда.
Що се отнася до "Анализът на митохондриалната ДНК показва, че нямат никаква родствена връзка с останалите хора на земята и нито едно същество на земята." за част от черепите, може да предположим че надареният, но Покварен ангел е направил някаква генетична манипулация и е заличил " хомосапиенските" следи - щом ние, днес, човеците може генно да модифицираме, какво може да очакваме от един начетен, небесен гений, така жалко провалил се и "изритан" от чистите, непокварени от греха небеса.

В Мексико безброй тайнствени обекти сочат, че маите са имали контакт с напреднали извънземни същества. Артефактите, открити на територията на древните маи показват нещо като извънземни същества с бадемови очи и дискообразни предмети, които според много изследователи са доказателство за напреднали космически кораби. Недалеч от полуостров Юкатан, близо до съвременния град Веракрус, група изследователи е открива артефакти, които според тях „несъмнено доказват“, че древните култури от Америка са имали контакт с същества, които не са от Земята. „Възстановените артефакти изобразяват същества с бадемовидни очи и удължени глави, които използват някакво устройство. Но какво е то?“, пита проф. Джакобс. В Египет също има множество доказателства, че нашите предци са имали контакт с същества, които не са от Земята. Древни текст показват как „боговете“ са управлявали Древен Египет.






"И направиха ,човек по свой образ и подобие " Азиатските раси си приличат , точно на гущерчета ... На тази илюстрация хибрида - человеческий се кланя на клонинга Исусов (с рецептори на насекомо) и некакъв си Шейпшивтинг от драконова династия. Veritas vos liberabit



"Моето тяло е само восък и фитил за пламък. Когато свещта изгори, Светлината грее другаде. "~ Египетската книга на мъртвите


"Назовете се в сърцето си и знайте кой сте." ~ Египетската книга на мъртвите


"Всичко е възможно. Който сте, е ограничен от това, което мислите, че сте. "~ Египетската книга на мъртвите








Мирмидоните или Мирмидонците (на гръцки: Μυρμιδόνες) са митично ахейско племе от остров Егина. Според някои митове те произлези от Мирмидон, син на Зевс и Евримедуза. Според друг мит след като островът бил обезлюден от страшна чума, Зевс, по молба на Еак, превърнал мравките в страната в човешки същества и затова новият народ започнал да се нарича мирмидонци (от гр. μύρμηξ, „мравки“). По време на Троянската война мирмидонците се сражават под водачеството на Ахил. Мирмидоните са наречени българи от Йоан Малала..или по-скоро предци на българите. Преди доста време Артър Еванс обясни, че Ахил не е гръцко, а име принадлежащо на друг народ. Според Ван Виндекенс Ахил е пелазгийско име.






Това космическо проявление изработено от три материални качества е точно като една къща затвор за обусловените души







Хнум създава телата на човешките деца на грънчарско колело от глина и ги поставя в майчините утроби, факт илюстриран в каменно-медната епоха чрез многобройните детски фигурки от глина и бременни жени по цялата територия на България. В пещерите тези фигурки се оплождат от бог Ра, вдъхва им се душа. Човешкото тяло се състои от 44 метала, прости химически елементи, така че ако глината съдържа тези метали, подобно на майчиното тяло, от глинената кукла може да се роди човек.

Гените в ДНК спиралата съдържат само информацията за изграждането на протеини. Но протеина - това не е тялото. Той е само на блокове, от които е изградено тялото. И за да го изградим, ние се нуждаем от план, архитектурни чертежи, които да показват къде и каква тухла трябва да се постави. С една дума, ние се нуждаем всички от една и съща програма за развитие на тялото в пространството и времето. Къде е тя? В гените я няма. Освен това се оказа, че генетичния код заема само един процент от дължината на ДНК. Останалите 99% изглежда че не са необходими, и генетиците побързаха да ги нарекат "ненужен" ДНК участък. . Защо е необходим този пълнеж"? П.Гаряев отговаря на този въпрос така: "Информацията, която се съдържа в гените не е достатъчна, за да се изгради" правилното "тяло/организъм. Необходима е информация отвън,... диктуваща последователността и параметрите на изграждането на възможности. Разбрахме, че именно "ненужната" ДНК приема специални електромагнитни вълни, а след това с помощта на микровълни ги предава на всяка клетка,така определя как тя да се развива и какво място да се вземе в "строителството" на тялото ".3. Автора на статията А. Валентинов допълва тази информация: "От незапомнени времена, източните религии твърдят, че човек е част от пространството/вселената и е свързан с него чрез загадъчни нишки. Наскоро, физиците са дали името на тази връзка: информация и енергийно поле. Тя обгръща човек носи образа му в пространството на холограмата. Сега Гаряев и колегите му А.Березин, Г.Комиссаров, Э.Андрианкин доказали, че тази холограма се появява пред тялото. И за да бъдем точни, информацията, идваща от "отвън", кара хромозомите да създават такъв вълнови образ,...имидж вълна. И когато клетките, например, върху човешкия ембрион започва да се делят, именно този образ на холограмата показва кога и къде е необходимо да растат краката, ръцете, главата ... С други думи, вълната е изпълнена с образа на материята, така както формата за отливки се запълва с материал ".4 П. Garyaev отново, казва: "Ние няма да уточняваме точно кой изпраща информацията на ДНК, по която негова визия, хромозомите строят бъдещата сграда на организма. Ние подчертаваме още веднъж, че всяко живо същество се основава на предварително определена вълна холограма. Това ни позволи да разработим теория обясняваща много от фактите. ... Това може да обясни произхода на живота на Земята. В крайна сметка, все още не е установена ДНК със заложена в него информация. Така че, някой трябва да изпрати вълна от холограмата, и да принуди молекулите да се съберат в протеини, и те да се появяват в тялото.




На Фигура 27 се изобразява Съда на Анубис, където човекоподобни същества с глави на кучета претеглят сърцата на хората. Текстът на "Книга на мъртвите", приведени в "Папируса на Ани", се дават подробно описание на представите на египтяните за задгробния живот. Една глава описва Съдът на Озирис, където Анубис претегля сърцето на кантара на истината. От лявата страна на везните, се поставя сърцето на покойника, отдясно - перо богини Маат (-ары) = Матери <= Ратеам, която символизира количеството на величината Бa, дадена на човека от абога Рa първоначално/изначално при рождение. 

Бa това е "леко" вещество. Ако човек е живял живот на праведник, и размера на Бa в сърцето му се е увеличил по време на преживения живот, замествайки мястото на "тежката" плътска енергийна компонента на човешкото тяло Ka, то сърцето на човека в края на живота е станало по "леко", отколкото при раждането, така че перото на Ратеам надделява, и така духа на човека Бa се втурва по теглото на Истината, към Слънцето РА, което е портал към Pайските планети. Като изпълнил своята мисия в света.

Ако сърцето на починалото лице при тегленето е по-тежко от перото на Ратеам, това означава, че за живота си човек е намалил в сърцето си размера на Ба, даден му от Абог Рa при раждането, и е подменил загубил "светлинната/лека" Бa с плътска "тежка" енергия Ка, тоест с "енергията на греха. " Колкото повече в сърцето е греха "тежката" Ka, толкова по-малко, е съдържащата се в сърцето "леко" на тегло Ба, така че ako "тежкото" греховно сърцето на починалия надхвърля перото на Матери <= Ратеам, то духа на човека се втурва по скалата на истината надолу към Aру в ада като не изпълнил своята мисия на Земята. 

Ето защо сърцето се претегля на Съда на Озирис, за идентифициране на Бa / Кa в сърцето на покойника в сравнение с еталонното значение Ба /референтна стойност/, достъпно с раждането. Оттук и произлиза изразът "натежало сърце", "болен в сърцето", синоним на характера, което означава едно и също нещо: вмъкване на змията на грехът в сърцето на човек, и изяждаща даденото на човека по рождение Ба. С други думи, плътския грях - змията Ka поглъща Ба.

Човек е направен от бог Ра с една единствена цел: да трансформира и "изпомпа" всичката Ka предлагана в Хор = Ка_Ар(-е) (първоначално, съставляваща част от Абога Ра и низвергната за бунт/метеж срещу Творца Ра вътре в утробата на Земята адското горещо ядро), същността на Eden Ба. След смъртта на един силен човек с мощно Бa генерирано от праведния му живот чрез трансформиране в човешкото сърце на материалното Ka, съдържащо се в плътта на човека, в своето потребление на растителни и животински храни, се втурна обратно в лоното на Ра, т.е., в "Paradise/Рай" 

От поколение на поколение праведните хора като "микропомпа" изпомпва със сърца животните енергия на телата им, "тежкото" Ka и го превръщат в "леко" Ба, което в края на плътската форма на живот се устремява към Sun Ra, т.е., в Рая. Много поколения милиони хора за хиляди години трансформираха постепенно и "изпомпваха" всички "енергия на греха" Ka от адския Хор в ядрото на Земята до "леко" небесно Ба да Sun Ra. Ядрото на земята, губейки Ka постепенно ще изтива, а живота на Земята, поради пълна загуба на Ка, като резултат от този процес ще спре. По този начин ще се сложи край на протеиновия живот в много, планети във Вселената: Pa абсорбира в себе си, въстаналите срещу себе си, превръщайки чрез човешка намеса Ка в Ба, така постепенно се разширява до тогава, докато в един момент отново не изпълни цялата вселена. Тогава отново ще установи навсякъде Pай, защото навсякъде и във всичко е Рa. 

По този начин, хората са инструмент на Ра, ръката му, неговия "трансформатор" и "микропомпа" Рa създадени специално за превръщането и последващия "трансфер" на силата на греха на Ka от Aрa в Святия Дух Ба. Ето защо човек е дуалистичен по природа: той е като съставляваща/компоненти на Ка (самото тялото употребяващо растителни и животински храни), и компонента на Бa (наричана дух, даден от Aбог Рa на човек по рождение), между които във всеки един момент и времена се води непрекъсната борба, кой ще спечели: плътта над духа, или духа над плътта. По отношение на Словото-Рa е борба между Ка и Ба. Тъй като в момента светът е доминиран от арианския култ, ритуалите на погребение в християнството, исляма, юдаизма осигуряват предаване на тялото на починалия на Хор, т.е. погребение.





URBI et ORBI

"Урби ет Орби", е названието на латински за приветственото слово, което папата отправя "Към Града и към Света", на Рождество и Възкресение Христово.

Думите УРби и ОРби са от езика БХАДЖА, но тъй като латинският език произлиза от БХАДЖА, са останали и в него. Значението им е астрофизическо и се отнася за устройството на физическите системи, а те се състоят от пет части. Ако вземем за пример Земята, петте и части са следните: АСТРАЛА – ЕН, земното ядро – ИН, полето, земното пространство – АН и двете граници помежду им – О и У.

Но думата граница употребена в случая, не е само за отбелязване края на нещо и началото на друго нещо, а е действителна граница, която не може да бъде пресичана безпричинно и безконтролно. През четирите периода на съществуването на физическата система, двете и граници изпълняват различни задачи.

През втория период от кръговрата на Земята, горната и граница – О, пропуска през себе си само в едната посока, от АСТРАЛА – ЕН, към пространството – АН и е затворена в обратната посока. За да бъде означено точно това състояние на горната граница О, към нейния звук се добавя и звукът Р – звукът за осъществяването. Звукосъчетанието, с което се означава отворената навътре горна граница през втория период от кръговрата на Земята, става ОР.

През четвъртия период от кръговрата на Земята, долната и граница – У, пропуска през себе си само в едната посока, от ядрото – ИН, към пространството – АН и е затворена в обратната посока. За да бъде означено точно това състояние на долната граница У, към нейния звук се добавя и звукът Р – звукът за осъществяването. Звукосъчетанието, с което се означава отворената навън долна граница през четвъртия период от кръговрата на Земята, става УР.

Това означават първите две срички от думите УРби и ОРби. Но има и още нещо.

Малкото триизмерно земно пространство, над долното граница – УР, около земното ядро, е пренесено символично към малкото двуизмерно пространство на и около града (Рим). От УРби, е и латинската дума урбанизация – градоустройство.

Голямото триизмерно земно пространство, под горната граница – ОР, затваряща, ограничаваща, отделяща нашият земен свят от и в АСТРАЛА, е пренесено символично към голямото двуизмерно пространство на цялата земна повърхност – целия свят. От ОРби, е и латинската дума ОРбита.

Втората сричка в двете думи УРби и ОРби, е би. Тя означава осъществено; съществуващо; съществуване. Днес е останала в съвременните български и английски езици, като глагола съм – съществувам.

В английския език тя ни е известна от знаменитото шекспирово слово на Хамлет "Ту би, ор нот ту би!" – "Да бъда или да не бъда". В българския език я ползваме в много съчетания: "Би ли направил нещо за мен? Да не би да си болен? Бих отишъл на мач". Но ни е известна още и от емблематичното непреводимо откровение на литературния герой: "Бил съм се бил напил и съм ги бил бил (конете)".

Но значението на би, не е само глаголът съм, а преди всичко широкия смисъл на бит, битност, битие и небитие – съществуващо и несъществуващо. Цялостното значение на думите УРби и ОРби е следното.



От земното ядро – от небитието, несъществуващото преминава през долната граница – УР и става битие, съществуващо – поле, пространство, материя.

От АСТРАЛА – от небитието, несъществуващото преминава през горната граница – ОР и става битие, съществуващо – поле, пространство, материя.

Но както писах по-горе, тези две събития се случват през два различни периода от кръговрата на Земята – втория и четвъртия. Защо тогава са събрани заедно в израза – приветствието на папата "Урби ет Орби"?

Събрани са, защото нашият прекрасен дом – планетата Земя, е невероятно щастливо за нас стечение на вселенски обстоятелства, които позволяват, осъществяват едновременно и УРби и ОРби, днес, тук – на Земята.

От една страна, земното ядро излъчва битие от небитието през долната граница – УР, в пространството около себе си.

От друга, през горната граница – ОР преминава битие, излъчено от ядрото на Слънцето, което навлиза в земното пространство. 

Тези две лъчения, са осъществили и поддържат животворящото и поддържащото Холограмата равновесие помежду си, днес, тук – на Земята.http://borisbalkh.wix.com/balkhara#!urbi-et-orbi/c1r1n





1. Духовния център Пара Брахман – Той е сияен като хиляди Слънца. Съществата достигнали до Него, никога не търпят трансформации в по- низшите нива на другите светове. 
2. Това е “атмосферата” на духовния център Пара Брахман – там има безброй много “планети”, а духът достигнал тези “планети” живее в блаженство до втория ден на Пара Брахман. През всичкото това време духът не подлежи на прераждане – било то в материалната сфера или менталната сфера. В края на това духовно небе се заражда нов център, познат като психическия център. Той се съдържа имплицитно в духовната “атмосфера” на Пара Брахман.

3. Психически център наречен Брахман. Той също е сияен като хиляди Слънца. След като се образува психичния център от него започват да се излъчват психични потоци, които образуват около него “атмосфера”, а в “атмосферата” се образуват психични планети, на които също има освободени същества. Те също не подлежат на прераждане до втория ден на Брахман.

4. Психичната “атмосфера” с безбройните планети, на които живеят много освободени души. Но понеже това е структура на времето, това означава,че рано или късно ще претърпят след негативния период или нощта на Брахман, някакво прераждане в по-низшите сфери. 


5. Това е третия център наречен Вират. Това е центъра на менталния Бог. В него съществуват всички идеи, мисли, концепции, които тепърва ще се развиват в по-нисшото ниво в това на материалната Вселена.

6. Тук също се образува “атмосфера”. По същият начин се образуват и менталните планети. Там също има множество същества, но те вече не са освободени и подлежат на прераждане. Времето им на свобода е в рамките на сегашната Манвантара.

7. Материалната вселена. Тук е маркирано нашия център – Слънцето.

8. Планетите, които обикалят около центъра Слънце. 

Описаната дотук структура, наподобява на “четири в едно” или като матрьошка в матрьошка. Материалното се съдържа в менталното и двете /материята и менталното/ са в психическия принцип. Той от своя страна е в тялото на духовното – което е вечно и не подлежи на промяна.

Човек представлява същия този Космически принцип, в него са всички описани дотук структури. Микрокосмоса /човека/ е точно изображение на макрокосмоса и като най-съвършените същества в Цялото, само на хората е дадено да разберат какво е човек и оттам да разберат Цялото.






                                


Путин е по-нисък от Ади.Той компенсира този не­достатък, развивайки силна жажда за власт, която го довежда до желанието да господства над света. Могат да се посочат и други примери при хора с нисък ръст, които се държат прекалено властно поради неимовер­ните усилия, които полагат, за да задоволят нуждата си от компенсация. В замяна на това, ако целите им са много труднопостижими. те могат да изпаднат в нерв­на депреси. Путин си избра Медведев по височина за да изпъква на фона на джуджето.Дмитрий Медведев може би ще е най-ниският държавник от всички действащи в цял свят.До вчера беше очевидно на кого принадлежи тази съмнителна титла - при ръст от 162 см тя със сигурност беше на севернокорейския лидер Ким Чен Ир. Но Медведев създаде суматоха - въпреки че на предизборните плакати той е представен като стоящ рамо до рамо със своя наставник Владимир Путин, ръстът на Медведев, когото на шега нарекоха "нанопрезидент", е 162 см и затова въпросът остава открит. Така че сега ще са нужни по-точни измервания. По официални данни Путин е с цели 8 см по-висок. Журналистите се стремят да снимат Медведев отдолу, а в обкръжението на други хора го съветват да излезе крачка напред. Путин е вманиачен в собствената си значимост, гениалност и месианска предопределеност да създаде навият СССР – „СЪЮЗ ЕВРАЗИЯ“! Руските действия на Путин в Крим показват, че отново са приложени старите обичайни и изпитани похвати във външната политика характерни за Сталин – „създаване – идентифициране и провокиране на заплаха – организиране на марионетно правителство молещо за помощ – нахлуване с армия в страната” Познат и сега сценарий, НАЛИ!?



Този красив материален свят е нищо друго освен едно сенчесто отражение на реалността, в Божието царство. 


Шримад Бхагаватам 01.19.13,









Евклидовата геометрия учихме в училище. Псевдо-евклидовата геометрия научаваме чрез изучаване на специалнаta теория на относителността на Айнщайн. Но нашият свят е още по-сложен и на следващия етап ще се опитаме да овладяваме неевклидововата геометрия .

В следващата снимка можете да видите пример за неевклидова геометрия. Попитах приятелите ми какво е то. Отговорите бяха, както следва: на тардис, бутилката на Klein, вход на черната дупка, НЛО, машина на времето, конвертор на размер, конвертор на пространство. Какво е това, ако вътре в първата може да бъде точно същата втора машина, вътре във втората може да бъде една трета, а в третата в кола - четвърта ... И във всяка от тези машини, ние можем да влезем чрез промяна на своите мащаби/ размери.

Между другото, снимката не е толкова фантастична. Има някои идеи за практическото прилагане на TARDIS, или интервал конвертор. Нещо повече, той вече съществува - пространствено-времевата Вселена може да има свойства, подобни на тези, показани на фигурата. Вселената като цяло е вероятно да има положителна кривина, и на местно ниво някои огромни междугалактически облаци прах може да дават неравенството: D <г, където D - външен диаметър на сферичната слой, г - вътрешен диаметър на сферичната обвивка. В евклидовата геометрия са известни D = г + 2а, където "а" е дебелина на стената. Подобно неравенство може да се запише за галактически клетки във Вселената, в която стените са представени от различни галактики, а вътре имаме в празнота. И за цялата вселена като цяло на нейния външен диаметър D е равен на нула. 





А Клъстерните галактики се въртят около "центъра" на Вселената;

Б. Млечен път се върти около клъстери от галактики;

В. Слънцето се върти около центъра на Млечния път;

Г. Земята се върти около Слънцето;

E. ДНК молекула се върти около центъра на Земята;

Е. Атома се върти около центъра на ДНК;

G. Нуклеон (електрон) се завърта около центъра на атома;

H. Целият свят се върти около центъра на нуклеона (електрона);




Това е компютърен образ на една затворена вселена. Галактиките са разпръснати на терена по произволен начин. Всички точки от материалната сфера, образуват двумерно неевклидово пространство, потопено в нематериално триизмерно евклидово пространство. Освен това, ние поставяме задача на компютъра - да разтегне сферата в равнина, и получаваме плоското сечение на една затворена вселена. Мислено добавяйки към получената рисунка и други секции/сечения, ние получаваме триизмерен образ на една Затворена Вселена. Имаме предвид, че при разпъване на сферата в равнина, тангенциалните размери са деформирани а радиалните се запазват. Но това е само умствено "разтягане", предназначено за бързо и лесно преглеждане на детайлите. А Затворена Вселена е триизмерна неевклидова материална хиперсфера, потопена в четириизмерно нематериално евклидово пространство Пространство-времето има псевдоевклидова структура. Възможно е, също така Вселената да е затворена и по времеви координати. Ако това е така, тогава вече сте чели вече за това п пъти, преди 13.34 млрд. години, и вие ще продължите да четете за него в бъдеще п пъти още п * 13.34 млрд. години където п = 1, 2, 3 ...


На всяка елементарна частица отговаря неин антипод. Чрез промяна на скоростта на частиците, се променя и пространствената позиция на антипода. По този начин, при условие, че скоростта, можем да наблюдаваме същата частица едновременно от двете страни на и на равни разстояния от слънцето. Това означава, че някъде във Вселената има антипод за всяка частица от които ние се състоим. Същата частица съществува вътре в нас, и някъде далеч ...





Всеки се състои от много хиляди клетки. Всяка клетка съдържа сложна ДНК молекула. Чрез клониране на всяка ДНК молекула може да се отглежда човек точно като носителя на дадената молекула. Налагайки мащабна инвариантност, не само променяща "метри" и "секунди", но и трансформираща електромагнитните и гравитационни спектри по отношение на средните честоти, ние виждаме, че може да има такава трансформация на пространство-времето излъчване-материя, при което всяка молекула ДНК става голямо живо същество Това означава също отместване по температурната скала, което в различни мащаби изглежда по различен начини: наблюдател от един мащаб вижда електромагнитното поле, наблюдател от друг мащаб, възприема това като наличието на околната среда, като пространство-време. (Забележка: пространство-времето за молекулата на ДНК е доста по-различно от това, което вижда генетик, опитвайки се да разглера това ДНК. Той е твърде голям и не може да премине през клетъчната мембрана, за да видят светлината на тази звезда, на която живее изследвания ДНК-човек. И този ДНК човек се материализира ту там, на една далечна звезда, ту в много други същества по целия Космос, вътре в една от вашите клетки, или в една от моите.)

За всяка молекула на ДНК-човека, повърхността "неговата земя " се явява мембрана на клетките на човека носител, а Вселената от гледна точка на ДНК - човека е вътре в мембраната. Тъй като мембраните са огромно множество, то това множество в супер позиция образува голяма планета на дадения ДНК - човек. И нашата Земя която също е жива, е суперпозиция на много мембрани на много клетки, много живи същества по цялата вселена. Живото и неживото се свързва в снопове от спираловидни линии, образуващи безброй финни канали. Показаната, топология прилича на топологията на дългата гърловина на черната дупка, или по-скоро - "дупка" или "червейни дупки", перпендикулярното сечение на която се явява мембраната на клетките на живото същество.



Всеки от нас (да го обозначим с X) е суперпозиция на реалния образ и множество виртуални образи. 

X = RеX + ImXSun + ImXEarth + ImXMoon + ImXMercury + ImXVenus + ... 

На всички тези изображения може еднозначно да се определят координатите,на всяко изображение може да се оказва влияние ... По законите на Нютон, дали с махало ( махалото, ако държите например снимка или образец на предмет, кола или човек в основата на палеца ще бие по посока на реалния обект, независимо от разстоянието а върху ориентирана карта може да се трасира точното местонахождение)дали с неутрино 

Ако се съмнявате, че имате ваше мнимо изображение вътре в нашата Земя, разположете отстрани до себе си неутрино детектор, и изпратете лъч от неутрино, до мнимия детектор... ефектът ще е подобен, само че напречното лъчение ще се промени с надлъжно. В какво осцилира неутриното?

Няма коментари:

Публикуване на коментар