Последователи

неделя, 1 октомври 2017 г.

АБВеди/Модулиране на параметрите на вихъра



Разностния вихър, която се проявява като гравитационно поле, притежава само двойка конюгирани(неразривно свързани) параметри и е може би най-простият вихър. Въпреки това, дори при такъв вихър параметрите могат да се променят във времето. Това се случва, например, когато планетата се върти около звезда. Поради конюгирането на параметрите на разлика-вихър, тяхната промяна придобива осцилативен характер. С други думи, чрез модифициране на параметрите на вихъра във времето модулацията може да бъде добавена към него.

Този факт е важен, тъй като такава модулация носи малко по-голямо количество информация, отколкото двойка непроменени параметри.

Промяната в параметрите на вихъра обаче може да бъде още по-сложна и да съдържа много повече информация.

Ако, например, в качеството на вихър прегледате електромагнитните вълни, може лесно да се уверите, че неговата модулация може да носи почти всякаква по сложност и обем информация. Всеки елементарен радиопредавател може да генерира такъв вихър. И е ясно, че в това няма нищо тайнствено. Ако сега се върнем към разглеждането на мавзолея, става ясно, че през целия си мистицизъм също има чисто техническо естество. Vortexа, генериран в пирамидата, може лесно да бъде промодулиран с информация, включително и това, което може да се нарече демон. Излъченото попада в Останкино, където все още не е проучен водовъртеж, но той е истински енергия се превръща в добре познатите вече електромагнитни вихри/бури, модулиран със същата информация. Въпреки модулация, която лесно може да се види на екрана на осцилоскоп в телевизионния център, в мавзолея не можем да видим, но можем да наблюдаваме, че устройството на мавзолеят е подобно на схемата на конвенционално безжично радиотехническо устройство. И ако имаме две аналогични по своята схема устройства, последователно свързани помежду си, как можем да не предположим, че свързаните с тях процеси, протичащи в тях, има един единствен принцип.

В този случай информацията, съдържаща се в модулацията на В този случай информацията, съдържаща се в модулацията на телевизионния сигнал, очевидно се смесва с модулацията на вихъра на мавзолея. Отново няма нищо недостъпно за нашето разбиране в това. Информацията, съдържаща се в модулацията на всеки вихър, може да бъде произволно сложна.

Потвърждаването на това предположение са многобройни истории на очевидци за загадъчното и може дори да се каже, че разумно поведение на въздушни вихри или топка мълния. Още не можем да разберем характера на поведението им, защото не можем да видим информацията, съдържаща се в тяхната модулация. Самият факт на такова сложно поведение обаче показва наличието във вихъра на информация, обясняваща това поведение.

По този начин изкривяванията, съдържащи се във вихъра като неговите параметри, дължащи се на модулация, могат да съдържат необходимото количество информация.

Сега, от гледна точка на това, което научихме за характера на вихъра, нека да се върнем към името на системата AБВ. Въвеждането на вихъра съответства на третата буква на азбуката - олово. Ведите са знание, с други думи, същата информация. Вихърът носи точно информацията в модулацията на параметрите си. По този начин, съмнителното свързване на вихъра към писмото Vedi, на първо място, става напълно оправдано.

Вихърната функция като информационен носител е намерила интересна фигурална форма в човешкия ум.

Нека да разгледаме образа на змията, присъщ на светогледа на древните. От незапомнени времена змията е била смятана за символ на мъдростта в много страни. Тази характеристика на змия обаче не може да се обясни с никакви истински природни таланти на тези влечуги.

Обяснението на този странен факт може да се намери само в това, че появата на змия усукана пръстени, напомнящи вихрушка и неговото движение - хармонични трептения.




Разбира се, външната прилика само по себе си не може да доведе до някакви изводи, но когато разглеждаме образа на змия като вихрушка/вихър, значението и произхода на нейната мъдрост стават разбираеми.

Вихърът е носител на информация, вградена в неговата модулация. Ето защо едно живо същество, подобно на вихрушка и очевидно имащо дълбоко мистична връзка с него, се е превърнало в символ на мъдростта.

В този случай става ясно защо са змиите, че много силно развити цивилизации от древността донесоха невероятно познание дори и от днешните стандарти.

Значението на добре познатия символ под формата на две преплитащи се змии също става ясно. Кадуцесът първоначално е пръчката на Хермес, пратеникът на боговете.



Двете змии, обвързани с този прът, са вихри и по никакъв случай не са станали символ на вестител, носещ информация от боговете.

Обаче змията е символ на не само мъдрост, но и измама. Това е така, защото новата информация често противоречи на старата, променя я и съответно, дори и да е истина, относително нея се явява изкривяване.

Концепцията за истината е изключително сложна и философска. Това, което изглежда в момента изглежда непоклатима истина, в бъдеще може да бъде опровергано. Опроверганата истината е точно новата информация, която в очите на голяма част от обществото, не желаещи да променят своите виждания относно старата, ще бъде лъжа.

Ето защо символът на змията, който носи нова информация, често символизира понятията лъжи и измами.
Добре известния библейски змей изкусител въведе нова информация в човешката система, която стана причина за изкривяване на старите фондации и експулсиране от рая. До каква степен тази информация е лъжа, тук това не е важно за нас, тъй като за това проучване само резултатът от нейното действие е по-важен.

Човечеството е преминало от статично състояние към своето бързо развитие и това не е случаен, а естествен резултат от внасянето с помощта на вихър в AБВ системата на човечеството на изкривяването d, което я е накарло да работи.

Именно този ефект е описан фигуративно в мита за разбиването на океана, когато изкривяването, въведено в системата между Сура и Асура, води до процес, който в крайна сметка води до формирането на божествено вещество. Този работен процес се осъществява точно под формата на вихър, който е възбуден в океана и е причинен отново от змията Васуки/Vasuki, която е носител на изкривявания.

Източникът на тези изкривявания също така е изобразен в древните индийски митове. Те са едно от най-ужасните проклятия, които поразиха всички змии собствената си майка. И самата богиня Кадро е описана като изключително коварна и измамна, принуждавайки змиите да участват в нейната измама. Така в мита, по образец на богинята-майка, породила змиите, е представен лъже източник на фалшиви изкривявания и техния носител в образа на самите вихрови змии.

Същата схема е описана в библейската история за змията изкусител, в която Сатана се явява източникът на лъжата - изкушение, а змея -  вихъра е негов носител, който предава изкривяването в човешката система.

Дългогодишните истории в Русия имат модерно продължение, в което източникът на изкривяване - Ваал го предава под формата на модулация на вихъра на мавзолея с цел да изкриви цялата система на руския народ.

По подобен начин, шумерската змия-Сар чрез окултния механизъм на SAR-ROS въвежда изкривявания в тази система.

Дори първичният славянски бог Велес често се превръща в змия. Очевидно изкривяването на Ваал се проявява по този начин. Така чрез механизма на VLS-SLV това изкривяване се предава на славяните.

Тези мистични механизми са изградени върху изключително древна технология, която обаче надхвърля всички подобни технологии, познати на съвременната наука в нейното ниво.

Няма коментари:

Публикуване на коментар