Последователи

петък, 27 октомври 2017 г.

МИСЛИ ФОРМИ 72




Материалното щастие е само трансформация на материалната мъка.



Морално е това действие, което ни освобождава от робството на материята и обратно.



Парите не струват, нито името; славата не струва, нито учеността. Животът струва; характерът, който разсича диамантени стени от трудности струва.


Законите на симетрията са по-висши от законите на битието.






"Диапазонът, който е от значение за творческия човек, е пространството, което той създава в себе си. Това вътрешно пространство е по-близо до безкрайността от другото и е привилегия на балансирания ум ... и търсенето на равновесие е от съществено значение - да бъдем съзнателни за вътрешното пространство, като за външно пространство. " ~ Марк Тоби




"Повечето хора са други хора. Мислите им са мнението на някой друг, животът им е мимикрия, страстите им са цитат. "- Оскар Уайлд


Democratic Monkeys



"Всеки играч трябва да приеме картите на живота си, но щом те са в ръцете му, той сам трябва да реши как да изиграе картите, за да спечели играта." 
~ Волтер









    





"Основното нещо, което научих за теорията на конспирацията, е, че теоретиците на конспирацията вярват в конспирация, защото това е по-утешително. Истината на света е, че тя всъщност е хаотична." Истината е, че не е "Илюминатите" Банковата конспирация или теорията за сивите извънземни. Истината е много по-плашеща - никой не контролира, светът е без кормило . ~ Алън Мур


"За да разбереш сърцето и съзнанието на човек, не гледай на това, което той вече е постигнал, а на това, към което се стреми." ~ Халил Гибран


"Ако някой твърди, че има свободна воля, попитайте го, свободна от какво точно?" ~ Петър Дж. Карол


"Психическата болка е по-малко драматична, отколкото физическа , но е по-обичайно и по-трудно да се понесе. Честият опит да се прикрие умствената болка увеличава бремето: по-лесно е да се каже "Моят зъб боли", отколкото да кажеш: "Сърцето ми е разбито" ~ C.S. Lewis


"Ще ви кажа нещо: мислите никога не са честни, емоциите са. ~ Албърт Камюс


"Тялото на жената е тъмна и чудовищна мистерия, между раболепните й бедра се извива дълбок водовъртеж, две реки се разбиват и горко на онзи, който се хвърли и падне!" 
~ Никос Казандзакис


Животът не е кръг, а спирала. Всеки урок по живота, който някога ви е бил представен, ще се върне отново, докато не го научите. Залозите ще бъдат по-високи. Каквото и да сте научили, ще носите по-големи плодове. Каквото и да не успеете да научите, ще имате по-тежки последици. Счупените части от вас са срещнали счупени части от другите. Така че сега знаете! Тогава беше тогава и това е сега. 

- Мариан Уилямсън



Ключът е да бъдете в състояние на постоянна връзка с вътрешното си тяло - да го усещате - по всяко време. Това бързо ще задълбочи и трансформира живота ви. Колкото повече съзнание насочвате към вътрешното тяло, толкова по-висока става неговата вибрационна честота и по този начин увеличава потока на електроенергия. На това по-високо енергийно ниво негативността вече не може да ви повлияе и вие сте склонни да привличате новите обстоятелства, които отразяват вашата по-висока честота ~ ~ Eckhart Tolle






"Повечето хора са други хора. Мислите им са мнението на някой друг, животът им е мимикрия, страстите им са цитат. "- Оскар Уайлд




"В алхимията яйцето стои зад хаоса, възприеман от изкуството, като първият материал, съдържащ пленената световна - душа". ~ Карл Густав Юнг. 1875-1961. 

Средният човек не осъзнава, че животът, съзнанието и интелигентността са обособени и отделени от физическата субстанция, функциониращи само чрез химически органи през временен период, който ние наричаме живот в химическия свят. Един от големите окултни закони е, че за да функционирате във всяка сфера или равнина на същност в природата, трябва да имате тяло, чувствително към и способно да се приспособява към тази равнина на същност. 

~ Манли П Хол. 1901-1990. Магия: Трактат за езотеричната етика.



"Алхимията е изкуството, което разделя това, което е полезно от това, което не е, като го превръща в неговата крайна материя и същност".

~ Парацелз - Филипс Ауреол Теофраст Бомбаст от Хоенхайм. 1493-1541



"Бъдете свободни от притежаването на неща." -  Руми 

Най лесният път към това освобождаване е да се оставите на мафията ДС ТОРА-НОСТРА; Юрганизираната престъпност ще ви помогне много бързо да се освободите от материални притежания.



Основната цел на комунистите "левити" днес е унищожение на средния бизнес. Окрупнявания на банки и финансови къщи, на червени производствени, търговски, транспортни, развлекателни компании, хотелиерски и ресторантьорски вериги, в малко на брой свръх големи – гигантски – корпорации, това сме го живели. Това е колхозничество, текезесарщина, несвобода, невъзможност за изява на човешките качества, възможности и намерения, комунизъм!
Докато не се конфискува обратно всичко откраднатото от комунагите, тези демони в човешка форма няма да се кротнат и ще доведат страната до погибел.


„Призракът на комунизма“ измести здравия човешки дух и 
запокити добродетелите на народа в подземията на своята порутена сграда. Според християнството и повечето останали верски доктрини съществуването на духа без тяло е възможно. Но на тяло без дух е изключено.Огледайте наоколо. Какво друго виждате, освен зомбитата на милиционерщината – същества без дух и духовност.
Комунагите успяха да усвоят най-съществената част от Новия Завет,..."тайната вечеря",... която превърнаха в продължителен социалистически банкет.
Те се оказаха особено издръжливи и живееха в един денонощен пир.
Кой от вас не е виждал как закланото пиле живее още няколко минути, подскачайки в агония?


Няма коментари:

Публикуване на коментар