Последователи

неделя, 1 октомври 2017 г.

АБВеди/Енергопространство на вихъра

            

4.9 Космическо пространство на вихъра


Въпреки това, в горепосоченото обсъждане съществуват редица противоречия, които могат да породят основателни въпроси.

Ако всяко материално тяло е асуров вихър, защо не наблюдаваме този вихър? Защо не можем да наблюдаваме и разликата, която възниква между тези тела?

Ако промяната в релативистичната маса на тялото е причинена от масата на вихъра, защо масата не привлича разностния вихър, възникващ между електрона и ядрото на атома, няма ли маса?

Също така е странно, че ако разгледаме един електрон като Асура, можем лесно да намерим още една негова асурска същност, която, както и масата в покой, се явява постоянна, абсолютна и независима от всякакви външни условия и влияния. Такава величина се явява зарядът на електрона, който, подобно на масата, трябва да съответства на Aсура:



Две асура в една електрон изглеждат странно. Тази ситуация обаче не е уникална, тъй като подобна бифуркация/раздвоение може лесно да бъде открито в други обекти.

Всяко материално, тяло в пространството/космоса е свободен Aсур, който при попадане в зоната за привличане на по-голямо тяло може лесно да се превърне в вътрешен асуричен контур на планетарна или звездна система. Такава система е система ABC, базирана на гравитационна сила. Същността на тази Асура е масата на тялото, която я кара да влезе в тази система. Въпреки това, маса притежава всяко материално тяло, включително и живите организми, които, както казахме по-рано, могат лесно да се превърнат в Асури на своята/ тяхната биологична система ABC. По този начин конвенционалната мравка -мирмидонец - отправена отново за събиране на храна, се явява двоен (поне-минимум) Aсур принадлежнащ, от една страна, чрез своята маса, на системата на земята, а от друга на системата на мравуняка, вече като жив организъм.

Странна бифуркация (от лат. bifurcus, „раздвоен“)  може да бъде наблюдавана и във външна асурска верига, която образува свободен електронен елемент, отделен от ядрото.

От една страна, между този елемент и ядрото се образува обменна линия на взаимодействие, което е външен асуров контур на атома. По-скоро, дори и два такива контура - взаимодействието на Кулон и гравитационното.
От друга страна, тези контури привличат свободната Asura обратно към сърцевината на системата, която осигурява връщането й, затваряйки пътя на електрона в друга външна верига.




Оказва се, че един електрон образува най-малко три асурски вериги наведнъж, което отново изглежда странно и неразбираемо.

Има много такива въпроси. Но те не са неразрешими. Напротив, възникналите противоречия ни водят до важно заключение за структурата на Вселената.

Вече се сблъсквахме с асурски потоци с различна енергийна природа, когато бяхме стигнали само до откриването на структурата на системата ABC. Ядрото на такава система е именно конверторът на енергията на асурските потоци от един тип в друг. Но какъв вид различни енергии не може да се каже.

Сега, разглеждането на вихрите, произтичащи от тези енергийни потоци, ни позволява да извлечем интересни изводи за естеството на околното пространство.

Вихърът е осцилационен процес, възникнал в затворена цикъл на обратна връзка. Тези колебания са периодичен обмен на енергия между елементите на тази верига, с нейната трансформация от потенциал към кинетична и обратно.

И тук е необходимо да обърнем внимание на факта, че полученият вихър е свързан само с тази двойка енергии. Той е форма на организация на тази енергия и затова взаимодейства само с нея, докато той игнорира всички други видове енергия, тъй като не взаимодейства с тях.

С други думи, вихър съществува и се проявява само в тясното си енергийно пространство, свързано с съответната двойка кинетични и потенциални енергии.

Това води до важното заключение, че цялото наблюдавано от нас пространство трябва да бъде разделено на елементарни енергийни подпространства.

Някои от тези пространства науката вече е изучили доста добре. За съществуването ние много можем само да гадаем, но повечето не можем дори да си представим. И речта в този случай не е за някои паралелни светове или други измерения. Всичко е по-просто и прозаично.

Всяко от тези енергийни пространства се формира от съответния тип енергия, разпределена в общото пространство на Вселената. Тя се характеризира с конюгирана двойка потенциални и кинетични енергии и съответстваща двойка физически сили. Това двойка създава възможността за формиране на вихър в такова енергийно пространство.

Едно от тези енергийни пространства вече е добре известно електромагнитно пространство. В този случай електрическото поле се свързва с потенциалната енергия, а магнитното поле с кинетичната енергия. В това пространство Асура е електрон, чиято същност се проявява като електрически заряд.

Но както вече отбелязахме, един електрон като Асур има още една същност, която се явява масата. Това предполага съществуването на друго енергийно пространство, което може да се нарече гравитационно-инерционно.

В това пространство, силата на гравитацията се свързва с потенциалната енергия и инерционната сила с кинетичната енергия. В това пространство има асуричен вихър, който формира масата на електрона, протона и всяко материално тяло.

Ето защо по-рано считахме материални тела за свободни аурични вихри. Сега е ясно, че тази асурска верига е в гравитационно-инерционното пространство и затова е скрита от нас. В това пространство Асур е енергията на асуричния вихър. В материалното пространство Асур става масата на тялото.

          


Както в електромагнитното, така и в гравитационно-инерционното пространство, колебанията между потенциалната и кинетичната енергия са вихър, който е свързан изключително със съответното енергийно пространство.

И има безброй такива пространства, които не се пресичат помежду си. Вече ги наблюдавахме, когато разглеждахме различни системи. В тези енергийни пространства съществуват асурски вериги на всички споменати по-горе системи.

Например, контурът на прана или контурите на егорегора на народа. Освен това самият човек вече е измислил много такива енергийни пространства. Например, финансови или пространство на различни компютърни игри.

Всяко такова единично пространство се характеризира със свой собствен вид енергия. Съществуват съответни енергийни потоци и вихри възникващи въз основа на тях.

      


Важно е да се отбележи, че тези енергийни пространства могат да взаимодействат помежду си само в сърцевините на системи, които са трансформатори, които преобразуват един вид енергия в друг.

Отделянето на пространството, наблюдавано от нас в енергийните подпаси, характеризиращо се с тяхната двойка конюгирани енергии, напълно обяснява връзката в една същност на няколко асура.

    


Асур е сложен обект. Всяка от неговите ипостази съществува в собственно подпространство. 

Електронът като Асура има поне два от свои ипостази.

Ипостас на Асура, е масата на електрона в покой или всяко материално тяло, е в подпространството, кинетичната енергия на което е свързан с силата на инерцията, а потенциалната със силата на тежестта. Този Asur взаимодейства само с вихри, образувани от енергията на двойка в пространство, което може да се нарече гравитационно-инерционно. Това пространство, както и вихрите, които съществуват там, не можем да наблюдаваме. Ние можем да наблюдаваме само резултатите от тяхното съществуване в нашия материален свят.

         



Ипостаса на Асура, която се явява електрически заряд, въпреки факта, че принадлежи към същата природа на електрона, вече е в много по-различно енергопространство, кинетичната енергия на което се основава на силата на магнитното поле, а потенциалната на силата на взаимодействието на Кулон. Това пространство, от своя страна, е известно като електромагнитно.

         

Мравката, като Асур, е в биологичното пространство, но има и много други ипостази, всеки от които е в съответното енергийно пространство.

Единичната същност на Асура обединява всичките си ипостаси в него, като същевременно се превръща в притежател на всичките им свойства в техните енергийни пространства.

Ипостазата на Асур е част от нейната сложна същност, намираща се в специфичен енергиен подпас/макула/подпространство.

Сега можем да се върнем към множеството външни асурски вериги, образувани от свободните електрони. Това се обяснява с факта, че всяка ипостаза на Асура генерира свой собствен външен ауричен контур спрямо/относно общото ядро, но всички тези контури са взаимосвързани. Точно както са свързани ипостазите на Асура съставляващи неговата единна същност.

Що се отнася до диференцирания вихър, то очевидно той се формира между асуричните вихри на едно енергийно пространство и генерира съответното силово поле в това пространство.

Няма коментари:

Публикуване на коментар