Последователи

събота, 20 февруари 2016 г.

Наричаме тази фалшива реалност Лунна матрица





Важна роля за задържането на нашите възприятия в Лунната матрица играе и нашият рептилски мозък, който сме наследили чрез манипулирането на генетичния ни код от расата на рептилите. Той е този, който ни кара да правим импулсивни действия, за които често след това съжаляваме. Нищо чудно, че за такива моменти се казва, че човек е бил с помрачен мозък.




Не случайно магьосниците от древно Мексико са вярвали, че човек някога е бил съвършено същество, източник на невероятни прозрения и с висока степен на познания, но в крайна сметка той губи всичките си невероятни способности, превръщайки се бледо копие на тези перфектни същества.




Този процес на деградация на „вълшебните способности“ на човечеството продължава и до днес. В края на краищата задачата на хибридните рептилски династии е именно да направят нашето поведение изцяло зависимо от мозъка на влечуго, окончателно превръщайки се в тъпо и послушно „стадо“ – роби на рептилската раса.

Само преходът към осъзнаването ще ни позволи да поемем контрола над своите възприятия. Впрочем тези, на които им харесва да се радват на живота на нивото на глупави и послушни животни, могат да продължат да халюцинират във виртуалния свят на „Лунната матрица“. Свободата на избора е законно право на всеки човек.

http://nepoznato.energetika-bg.com


                   Лъжливата светлина на Луцифер


Парченцата от пъзела, които ми бяха разкрити, подсказват наличието на заговор, който обхваща всичките пет нива на сетивност, всички аспекти на света, в който живеем. Те разкриват наличието на план за установяване на световен контрол и създаването на глобална полицейска държава. В края на 90-те гoдини ми бе разкрито още едно ниво от заговора - обстоятелството, че банкерските "фамилии" не са нищо повече от посредници, маши в ръцете на своите извънземни господари, приели влечугоподобна или някаква друга форма, които действат извън честотния диапазон на човешката раса.



Хората трябва да отворят своите умове. Те никога няма да проумеят "какво става", ако останат в своя крайно ограничен диапазон на възприятие и възможности, които човешкото общество систематично е било програмирано да приема. Възможностите са практически безкрайни, а човешката представа за възможното се побира в грахово зрънце. Потискането на усещането, на представата, на чувството за възможно се превръща в потискане на познаването, на преживяването на възможното. Ако не вярваме, че нещо е възможно, няма да се опитаме да го направим и няма да го постигнем. Именно това пропрява път за установяването нa контрол с помощта на технологии и други похвати, коeто гарантира, че лицата, подложени на подобна манипулация и контрол, отричат случващото се, просто защото то "не е възможно". О, то е възможно, и още как! Човешкият потенциал, затворен в малкото грахово зрънце, не е в състояние да го възприеме и осмисли, но други са в състояние и го правят. Светът не е малко по-различен от човешката представа за него, той няма нищо общо с нея. Скоро след началото на новия век парченцата от пъзела добавиха още едно ниво - илюзорната същност на "физическата" реалност.



Започнах да достигам дъното на "заешката дупка". Докато пишех една от последните си книги "Човешката раса не бива да пада на колене", осъзнах, че Луната не е естествен спътник на Земята, че тя излъчва на определени честоти към нашата планета, които действат като честотна ограда, която ограничава реалността, която сме в състояние да възприемем, по начин, аналогичен с този, по който китайските компютърни мрежи блокират достъпа до обширни части от интернет, които останалите (които не живеем в Китай) виждаме без никакъв проблем (засега).



Сигналите, излъчвани от Луната, поддържат фалшивата реалност, следвайки принцип, сходен с този, чиито символ видяхме в кинотрилогията "Матрицата". Това означава, че не виждаме нещата, които би трябвало да виждаме, а вместо това виждаме неща, които на практика не съществуват. Наричам тази фалшива реалност Лунна матрица и откакто излезе последната ми книга, опитът и информацията, с която се сдобих, ми помогнаха да разкрия Сатурн и неговото влияние върху живота на Земята като съучастник на Луната. Интригуващото проучване върху - поне на определено ниво - електрическата същност на Вселената предоставя доста отговори на въпросите, свързани с предаването на информацията и начините, по които тя може да бъде "прихваната" или "хакната".
Човек трябва да има доста широко отворен и гъвкав ум - или по-точно съзнание - за да разбере всичко това. За щастие, то се случва с все повече хора. Ставаме свидетели на експоненциалния бум "просвещение", чиято крива е тръгнала от дълбините на невежеството, потисничеството и контрола на нашите възприятия. Ние наистина живеем в необикновени времена и вибрациите на истината, които двамата с художника Нийл Хейг представяме като лъв, вършат онова, което предсказах, че ще направят. "Господарите" на отмиращата епоха на контрол и експлоатация се опитват да задържат властта си. Те са изправени пред лицето на едно масово пробуждане, което са предвидили, че ще настъпи и отдавнa са се подготвили за него.


Резултатът е установяване на безпрецедентни нива на потисничество и контрол в момент, когато човечеството ще се опита да излезе от своя Голям сън. Ще станем свидетели на необикновени явления, свързани със Земята, Слънцето и "небето" като цяло. Най-големите промени обаче ще настъпят в сърцата и умовете на хората. Годините, които ще настъпят, могат да бъдат обединени от мотото "очаквай неочакваното". Накрая всичко ще се подреди по един великолепен начин. Ние се намираме във върховия етап на прехода от епоха на контрол, ограничения и потисничество към епоха на нарастващо съзнание и използване на нашия потенциал, която ще доведе до създаването на един свят, за който сега само мечтаем. Този свят идва. Системата за контрол, действала в продължение на столетия, няма да си отиде нито лесно, нито бързо, Тя обаче ще си отиде, тъй като самите й информационно-вибрационни основи ерозират с всеки изминал ден. Вибрационните пясъци се движат, вибрациите се засилват и - за да завърша метафората - картонената къщичка ще рухне,когато осъзнаем, че ние сме тези, които сме я издигнали.

Дейвид Айк - "Спомнете си кои сте"



Луната - или Лунния дух "Ару" - е довлечена до Земята с цел поробване на планетата

Дейвид Айк твърди, че един от най-ефективните начини за управление на хората е да се ограничи тяхното разбиране на възможното. Ако се програмира възприемането на възможното и се направи тясно и изключително ограничено, хората ще престанат да вярват във възможността за съществуването на нещо извън този тесен кръг на „позволената реалност“. За това пише списание „Езотерика и прогнози.“


Фактът, че Луната привлича и събира душите на умрелите на Земята е дълбоко отразен в митовете и религиозните вярвания на много народи. Египетският лунен бог Тот например е известен с това, че предвожда и транспортира душите в отвъдния живот. Той ги води от един свят в друг. Много интересно в това отношение се явява и това че е наричан и „подмамващия бог“. Пигмеите в Африка имат специален фестивал в чест на Луната. Според тях Луната управлява различни аспекти от живота на Земята, но също приютява и душите на мъртвите! На нея се гледа като на „майка на всичко живо“ и „убежище за духовете“.



В това „програмиране“ на възприятията ни голяма роля, според Айк, е изиграла Луната, която е изкуствено тяло, произведено от технологично напреднала цивилизация и „монтирано“ на орбита около Земята преди много години. Ето какво казва за тази „Лунна матрица“ Айк:

„Разбрах, че Луната не е това, за което се представя. Тя не е небесно тяло или природно явление, както винаги сме си мислили. … Предполагам, че аз не съм сам в схващането си, че Луната всъщност е кухо изкуствено тяло. А такова нещо може да създаде само една много напреднала раса. Те са я „доставили“ тук, за да завладеят Земята. И това, което правят, изглежда добре обмислена схема на действие.

Такава „луна“ позволява съществено да се влияе върху планетата. В края на краищата това как Земята се върти и под какъв ъгъл, до голяма степен зависи от Луната. Защото, когато Луната се е появила, животът на Земята и съществуващите до този момент общества, са се променил драстично. И тогава те поробили планетата …

Естествено, ние виждаме една твърда Луна във видимата от нас реалност. Но по същество тя е енергийна структура в метафизичната Вселената. Когато е пристигнала, появата и е предизвикала изкривяване в информационната структура на нашия свят.

След като това се случва на физическо ниво реалността на това събитие се изразява чрез различни катастрофи, които са съхранени в древните митологии. Не случайно, много древни митове казват, че „Земята се е преобърнала“ чрез „салто“ на своята ос на въртене. В резултат идва краят на света, който е съществувал преди това, а човечеството е върнато до нивото на примитивните култури.
––––
Изкривяването във вълната на информационнатa структура на света се отразява и на ума на човека, на неговите възприятия, неговата психика. Нашето възприемане на света е напълно променено, ние сме изгубили първоначалното знание за истинската си същност …

Легенди на хората от племето зулу разказват, че Луната е докарана тук преди сто поколения от двама братя – Вовани и Мпанку … Те са известни като водни братя. Тяхната кожа била покрита с люспи като на риба. Това е в пълно съответствие с шумерските споменавания за анунаките – рептилоидна раса, която идва на Земята по същия начин, както е описано в други части на древния свят.

И анунаките, според шумерските таблички, са пристигнали под командването на двама братя. Техните имена са Енки и Енлил. И поне един от тях – Енки, е известен под друго име, което се отнася към водата по същия начин, както и в легендите на зулусите.

Тези легенди разказват как братята Вовани и Мпанку откраднали Луната във формата на яйце от Големия Огнен Дракон и извадили жълтъка й, правейки я куха. След това търкаляли Луната през цялото небе чак до Земята и предизвикали катастрофални събития на планетата. Зулуските легенди също така разказват, че братята заплашили да отново да преместят Луната и така да предизвикат нови разрушения, ако хората не правят това, което те казват. “

Според Айк много древни мегалитни съоръжения са построени от тази извънземна раса на Земята, за да потиснат нейното енергийно поле и за да повишат енергийното влияние на Луната. Ние непрекъснато си взаимодействаме с енергийното поле на Земята и следователно, за да поемат контрола над човечеството, те е трябвало да го заглушат.

В един момент Айк осъзнал съществуването на „Лунната матрица“ – радиочестотно излъчване, идващо от Луната, което се е вклинило в диапазона, възприеман от хората, като така изкривява представата им за заобикалящата реалност. Те започнали да възприемат реалността в много „тесен “ спектър.

Тази честота, идваща от Луната и създаваща субреалност, която декодираме чрез сетивата си, както и манипулирането на човешката генетика, са довели до факта, че вместо истинската реалност, човечеството възприема изкривена картина, която се нарича „Лунна матрица.“




Ние се намираме под постоянното въздействие на тези честоти, които ни налагат тази фалшива „колективна реалност“. Тя ограничава възможностите ни и информационно ни отделя от заобикалящата ни Вселена. Тази „Лунна матрица“ ни принуждава да живеем в един вид виртуална реалност, точно както се намират във виртуална реалност много „геймъри.“



http://snaiper-bg.net/



Владимир Пятибрат - Глубинная книга


СВЕТЛИННИЯТ КАПАН И ЛУНАТА - ЕДНА ДЪЛГА И ЛУДА ИСТОРИЯ


Луната като основна „рециклираща“ станция

Няма коментари:

Публикуване на коментар