Последователи

сряда, 10 февруари 2016 г.

"Пeсoглавци", или Рицари на aбог Ра - 4ч.



Ще отбележим още един важен момент в нашата реконструкция. Днес се смята, че св. Вартоломей е бил убит чрез обезглавяване. Но така е бил убит, и руски княз Святослав, син на Игор и Олга: печенегския князь Куря, според легендата, Святослав отрязва главата, и направи от черепа чаша обкована в злато и пи от нея в памет на победата над знаменития командир. В същото време името

«Куря» = Хоря = Хорий 

предполага, че той е враг на Святослав и е привърженик и последовател на Христос-Ховрах-Хор. От Библията знаем, че младият Давид порази Голиат, и му отсече главата. В същото време, дори и този добре известния факт, не е надеждно достоверен, доколкото в 2 Царe.21:19 се говори че Голиат е убил Елханан. Обърнете внимание на името "Елханан", който може да бъде огласено под следната форма:


Ельханан = Эльха_Анн(-а) = Ольга_Анн(-а) (1.31)


Оказва се, че Библията дава добра причина да се смята, че Голиат може да убие една жена с име "Олга-Aннa." От Олга = El_Og (-а) - означава "господарка на Всевишния", а думата "Анна" означава "жена, съпруга", изразът "Олга-Анна" се превежда със Словото Ра като "Жена на Всевишния владика" Защото на едно място Библията казва, че Давид уби Голиат, и в другия случай, се посочва, че той е убит от Елханан = Эльха_Анн(-а) = Ольга_Анн(-а). Ако се изключи частта от "-ьха" в думата Эльха_Анн(-а), то ще стане Ель_Анна = Елена. След това/Тогава можем да предположим, че Дейвид е Елханан = Олга - Ана = Елена, т.е. младия "Дейвид/Давид", който уби Голиат, е всъщност една жена (подвиг на жена на име Дейвид (-а) впоследствие преписан със същото име на еврейския цар Давид). Наименованието "Давид "напълно има право да съществува (не забравяйте, известната певица с подобно име, и псевдоним " Далида "). Важното тук е, че на латиница без огласяване думата " Давид "=" Дейвид "=" Девид "може да се запише като" DVD "(сега чете като "Ди-Ви-Ди"). Тъй като латинското "V" в ранното средновековие може да се чете като кирилицата "в", "у" или "и", а в исляма, например, името се огласява като "Дауд" (латинска буква "V" се чете като "у" на кирилица и първата «D» oсе огласява като "да") от друга страна, ако първата «D» е огласена наобратно като «аД» = «уД», и следващата буквата "V", се чете не като "у" в исляма, но като кирилическото "и", то латинския запис на DVD ще звучи като UDID/ уДиД= Юдит = Джу-дит = Юдиф(при заглушаване второто "д" се превръща в "т" а "т" и "ф" са взаимозаменяеми и преминават една в друга, ето защото по-рано, те са се обозначавали с буквата "фита", което означава, едновременно "ф" и "т"). Допустимостта на подобна огласовка се потвърждава с известните вариации на Edith (например, Пиаф), или Едита (например Пьеха). Това доказва, че името "Давид" може да се използва както по отношение на един мъж , така и по отношение на жена, на едно ниво с производното "Давид", по аналогия с името "Едит" и неговото производно "Едита". Оказва се, че от езикова гледна точка, думата «Давид(-а)» и «Юдит» = «Юдифь» са просто различни огласовки на един и същи неогласен гръбнак, този на съгласните "DVD". Думата "Голиат» = Holiaf => дава Oliaf = Олаф, доколкото в редица езици, например, на френски, първата буква «Н» не се произнася. Имаме, че Голиаф/т = Олаф <= Валуа при обратно четене, тогава формулата (1.30) може да бъде пренаписана като:

Св.Вартоломей = «Песоглавец» = Карл IX Валуа = Святослав = Голиаф/т (1.32)


Доколкто по-горе, ние открихме, че "Давид" и "Judith/Юдиф" - са различни огласовки на един и същи скелет от съгласни, то е логично да се предположи, че в библейската книга "Judith/Иудиф" се разказва, само че много по-подробно за едно и също събитие, а именно, за убийството на Голиат, който е прекръстен на Олоферн.

Олоферн = Олаф_Раан

Отново, се появява името на Олаф = Элав <= Валуа. На латиница наименованието "Олоферн" се записва като Олоферн, т.е. Goliaf/Голиаф- "Ernes" Тук, недоумявайки читателят може да се опита да спори, защо авторът смята че думите Holof и Голиат са идентични? След втората буква "о" в думата Holof е заменена с "иа" в думата Голиат. На това можем да отговорим така. Цялата съвременна история, която се преподава при нас в училище, е написана от арианите, и в по-голямата си част от юдео-арианите. Днес, малко хора знаят, че през Средновековието, еврейските/йудейските старейшини/свещенници взеха мерки за да се скрие от рамейците войните на Анубис и на Aboga Ra, най-известните места в Талмуда, призовават за омраза срещу Aboga Ра. След това, в конкурентната борба между победителите ариани, християнството надделяло, същата тактика се е използвала и от юдеите срещу християните. Например, през 1631 г. е бил издаден таен указ на еврейския синод в Полша (имайте предвид, че името на еврейския властови орган е същото, както и в Русия, по времето на Петър I и до революцията от 1917 г.), който е гласял да не се отпечатва нищо нито добро нито зло в изданията на Мишна и Гемара, което е можело да се възприеме от рамейците (а по-късно и от християните), които са били сведуещи в езика иврит, като обида към техните религиозни вярвания. Вместо това, в текстоветесе поставя знак с буквата "о", за да се предупреждават учителите хедери и yeshivas/иешива, че тези потайни липсващи фрагменти в текстовете, трябва да бъдат предадени от вещи учители към учениците си само на глас, т.е. устно. Тези предпазни мерки са лишили врагове на евреите от възможността, в случая при тях да попаднат печатни еврейски текстове, като срещу евреите са се прилагали репресивни мерки за пропаганда на забранените учения. По този начин, ако думата Holof има втора "о", то след това ние на основание на гореизложеното можем да предположим, че има прикриване на значения и следователно правото да се прилага заместването,... иа", вместо "о" по наша преценка, особено след като смяната не противоречи на общите правила на Речта Ра. Връщайки се към темата, ние отбелязваме, че Библейския Олоферн - командир Ассир (и) <= Rus_Sii/Рус_Сии , и да заявим, че той е бил подчинен пряко на Навуходоносор, чието име е забележително при обратно прочитане:
Навуходоносор <= Росонодохуван = Рус_Антиох_Иван = Русин_Теох_Иван (1.33)

Обобщавайки формула (1.33) до съвременното разбиране, името може да бъде представена като Ра-Сын_Теох_Иван, което означава "Син на Ra, Разпнатия Господ с въплъщение човеческо." Друг името на Господа Навуходоносор <= Rusin_Teoh_Ivan / Русин_Теох_Иван(-а)се явява името на Набукудурриуцур, което ако бъде прочетено, напротив/наобратно, получаваме:

Набукудурриуцур<=Руцуир_Рудук_Убан=Рицарь_Ратеог_Иван=Рицарь Ра_Теох_Иван (1.34)

Оказва се, че библейския Навуходоносор всъщност е   Ра-Сын_Теох_Иван или Рицар Ра Теох Иван  предвид, че Teoh/ Теох = Деог = Дог = Deog = Dog = "Куче" ние откриваме, че Навуходоносор беше също "Куче" = "Псеглавец" враг и антагонист на  Готов = Гадов = Катов = Котараков
Пълководеца Олоферн = Олаф_Раан изпълнявайки индикация Навуходоносор <= Ra Knight "куче" Иван (и) излезе "срещу всички на запад" (Judith 2: 6), (Иудифь 2:6)  думата "запад" = "sevate/севат" = "Шев_Ат" - означава "черен ад", който е в Речта-Ра има различно значение, от това което хората си мислят днес. Олаф <= Валуа_Раан/ Valua_Raan съкрушил арианските народи, сблъсквайки ги един срещу друг (Джудит/Иудиф 2: 21-27), неговата огромна армия, вселявала в арианите страх и трепет. Той унищожил "всички богове на земята, така че всички народи да служат на един и същи бог,... Навуходоносор и всички езици на всички племена, да го наричат, както Бог" (Judith 3: 8) Както читателят знае, иде реч за това че пълководеца Олоферн = Олаф<= Валуа_Раан е изпратен да унищожи арианските бунтовниците и да възстанови култа към слънцето Ра. Очевидно е, че книгата Иудиф разказва за една и съща религиозна война между  Раям и ариям, за което повествува коптския апокриф "Деянията на апостол Вартоломей", което означава, че Олаферн - това е апостол Вартоломей. Тогава формулата (1.30) може да се разшири и представи, както следва:
Св.Варфоломей = «Псеглавец» = Карл IX Валуа = Святослав = Голиаф = Олоферн (1.35)

Ако коптски апокрифна Свети Вартоломей и "Псеглавец" са действали в страната на "хазарените" = хазаряни = хазари, т. е, в Хазария, то в библейската книга Иудиф, те почистват от арианската ерес Ветилуя. Къде е Ветилуя? Предлагаме да се прочете думата, напротив, тогава става ясно, че:

Ветилуя = Ветиль <= Литва (1.36)

Известно е, че Светослав е бил убит в бързеите на Днепър, по пътя за Киев. Тази област,  действительно, в Средновековието е принадлежала на Литва. В книгата си, "От Русия към Русия" Л. Гумилев заключава, че за смъртта на Святослав и неговият отбор-рати е виновно предателството на Киевските християни. Тайната ариано- християнска общност по това време все още е Roman/Римски Киев, знаейки, че в случай на достигане до Киев Святослав, рицар на Анубис и  Абога Ра, ще съкруши Хазарския хаганат и ще унищожи всички ариани, намиращи се в града, съставила заговор за убийството на командира. Сега, разбирайки, че Святослав е Олоферн, ние можем по-точно да възстановим, как е бил убит Святослав = апостол Вартоломей "Псеглавец". Тайните ариани от Киев, маскирани като римляни = раев, реши да изпратят към Святослав = Олоферн и изтощения дългия път рати-взвод младата си жена станала юдео-арианка. Именно затова Давида = Ольга-Анна = Елена = Юдифь /Джудит е била в състояние свободно да проникне в лагера на войните на Святослав. Заедно с нея, стана на римляните тайно е обкръжен от "печенегите" на Хан Кури = арианския хан Хория. Когато, изтощен от дългия поход, наранявания, битки, и пиян в чест на пристигането на жена си апостол Вартоломей = Святослав =  Олоферн заспал еврейката жена изневерява напада спящия и му отсича главата. Тъй като тя е съпруга на апостол Вартоломей = = Светослав Олоферн и я познаваха като такива войници Святослав охраняват лагера, тя е в състояние да гладко под някакъв претекст,  да се измъкне от лагера и да избяга. След това стоящите в засада "печенеги" на Хан "Джу Кюри" нападат лагера рамейците и те, шокирани от коварното убийство на великия командир, не успят да окажат достатъчно съпротива, и така са били победени и унищожени. Днес юдео-ариани прославят "подвига"  на Джу-дит/Йудиф. По наше мнение, това е - едно гнусно предателство, достойно за презрение. Не можещи да победят рицарите на Рa, "Псеглавци" в открит бой, юдо-арианите достигат целта с коварство и предателство. Това са техните методи, по които те построиха днешния свят. Но този свят е много нестабилен и скоро ще се разпадне, и ще погребе под развалините си потомците на предателите. Смята се, че св. Вартоломей =  Карл IX Валуа "Псеглавец" = Светослав е коронясан в град Реймс = Ra_Am_Os/Ра_Ам_Ос, което в действителност на Речта Ра означава, че той е бил Реймс = Раамос, противник и унищожител на бика арианския бик-Симар(-а) ,за  което е разказано в  българските летописи от XVII век на "Джагфар Тарихи" ( "История Джагфар") като завоевател на света. Свети Вартоломей = Валоа Шарл IX "Псеглавец" = Светослав и голямата му победа над арианите = хугенотите = хазари, те спряха победната серия за завладяване на света, довел до унищожаването на такива отвратителни течения сатанизъм, катарството, karaimstvo, татарска Орда, храмовничество- kromeshnichestvo и т.н., до сключването на Вестфалския мир и утвърждаването на принципа ", чиято мощност, дори си вяра", която е в основата на създаването на съвременни синкретични религиозни култове, които, въпреки че Arian, но позволи на човечеството да се възстанови загубената Раав, с което се отхвърля арианството и отново се върна в лоното на Aбога Ра. Обръщаме внимание на читателя към друг важен момент. Както е показано по-горе, буквите "г" и "к" може да преминават една в друга, тогава думата "Хугенот/гугенот" може да бъде - с отчитане на преогласовката - представени под формата на:

гугенот = кугенот = каганат (1.36)

От друга страна, може да запишем, че гугенот = Гог_Анат (1.37)

Оказва се, че в нощта на Свети Вартоломей. Вартоломей = Валоа Шарл IX "Псеглавец" е унищожил Арианския = Хазарски хаганат, спрял е библейския народ на Гог_Анат = хората/народа на "Гог (а), хората от ада" по пътя си към световно господство. Още веднъж, ние отбелязваме, че унищожаването на арианите = Хазари = хугеноти в Деня на св. Вартоломей през 24-ти август 1572(Вартоломеевата нощ). Именно през август идват 9-те Ава на йудеите, което се счита за основен бич на еврейския народ. Именно в 1572 г.е разбита ариано- юдейската опричнина Иван Грозни или татарската Ордата в Русия. Както днес се счита, това се е случило в резултат на нахлуването в Кримския хан Девлет-Гир(-ея) <= при обратно четене Раогте_Элав_Т(-ея), т.е. за пореден път получаваме името наЭлав(-а) = Олаф(-а) <= Валуа. По-късно, за да се скрият подвизите на воините на Раав, юдо-арианските историци са измислили "Ноща на Вартоломей" което име по никакъв начин не е свързано с непосредствения победител на арианите, Валоа Шарл IX "Псеглавец". Освен това, за да се прикрие самата същност, основният стволови глобална религиозна война като конфронтация Rahab в Ra и вяра в ара, се превърна да проникнат на невярна теорията, че Чарлз IX Валуа "Псеглавец" сам е бил "католически-арианстващ" а не Раем_Раабом. След победата на хугенотите, водени от Бурбоните, предполагаемата "католическа" династия Валоа след това губи власта по необясними причини. Официално се твърди, че е поради липса на наследник. И това е в династия, която е повече от триста години на власт, са приказки на днешните "неуки ариани", като норманите, варяги, разпространение на глупости/лъжи, че не е имало ищец за кралски трон! Възмоно ли е да повярвате в това? Романови в Русия 300 години, са заемали трона, а близо 100 години след революцията от 1917 г. има една дузина кандидати за възстановяване на монархията в Русия - само Позвънете. Проблемът е един и същ - никой не ги вика, а сами да завземат властта вече не могат. На мястото на Валоа дошли Бурбоните, но не като хугеноти, а като "добри католици." Така че арийските лъжци създадали "непрекъснатост на религиозна традиция." Но в действителност всичко е различно. Срещу Рим и Раав са ариани, като хугенотите и католици (Гог и Кат = Гот),като две разклонения на същия кален ариански поток. На определен етап от борбата рицарят на Анубис и Aboga Ра Валоа Шарл IX "Псеглавец" = Свети Вартоломей = Святослав нанесе тежко поражение на арианите като изтреби огромен брой от тях, не е било възможно да се скрие от историческа гледна точка, благодарение на канонизация му като "Св Вартоломей ", за което арианите са били принудени, създавайки синкретичната християнска църква в условията на Вестфалския мир. Свидетелствата за борбата на рамейци и ариани са дошли до нас чрез по чудо оцелелите произведения на изкуството. Например, на фигура 37 е представен като "Псеглавец" рицаря на Анубис и Aбог Рa убиващ ариански воин с каска с "рога" във формата на полумесец, символизиращ неговото поклонение на Ару = Луната. Тези "рога" бяха на каските им, например, при викингите, в допълнение, добре познат символ на исляма. Фигурата показва един епизод на битката, когато «Pseglavets" поразява ариан с копието си в крака и грабва нож, за да довърши ранения враг. Не съумявайки да скрият "Свети Вартоломей" арийски историци са представили въпроса така, като че ли Шарл IX Валуа "Псеглавец" не е бил Раем-Рамеец, а католик, унищожил хугенотите. Доколкото по късно когато, Рим пада, Раите губят и побеждават католиците, случаят се представя така, сякаш, имаме смяна на една "католическа" династия Валоа с друга католическата династия на Бурбоните.

Fig.38 "Псеглавец" в битка убива ариански воин, "рогата" на шлема съответстват на символа на исляма 

На несъответствията не са обръщали внимание, и в допълнение, били сигурни, че никой няма да ги намери, доколкото католическата Инквизиция се е трудила за "слава", изгаряйки книгите на Рим и Раав, преследвайки, убивайки и изгаряйки на клада останалите рамейци т.н. Същото се е слуило и навсякъде по света, включително и в Русия унищожила са паметта за това време, когато арианска Татария = Московия = Россия все още е била Russ Paradise, част от великия Рим. На Рис.38.1 е представена протестантска гравюра уж от 1632 г., която изобразява монаси (представени уж за йезуитите) с глави на кучета. Гравюрата е визуална пропагандна листовка, показваща алчността и алчността на католически монаси от Ордена на йезуитите, които, според авторите, под прикритието на една книга и Божието слово, си мислят, само за плътските удоволствия, похапвайки си я козле, я агънце. Междудругото в историята е известен монашески орден които направо се наричал "Кучета на Господа."

Рис.38.1 Монахи с головами псов. Гравюра 1632 года

Този орден на доминиканците, също е католически. Ето защо, ние приемаме, че настоящото мнение по отношение на йезуитите е погрешно, и в действителност, са представени доминиканците, който също са създатели на католическата инквизиция, а в някакъв момент започват да преследват и протестантите. Тъй като гравирането е извършено от протестант, и ясно показва, католиците с глави на кучета, от това следва, че авторът критикува греховете на неговите събратя по арианската вяра, католици, от които авторът решително се дистанцира, за да стане протестант, уподоявайки католиците на "хищници и канибали" , но и на рамейци- "Песоглавци". Това означава, че през 1632 г. имаме все още свежа памет за това, как "Псеглавците" са унищожили арианите "хората на ада." Ситуацията е подобна на тази, която се провежда в момента в Русия, когато руските национални патриоти са наричани от либералната общност "червено-кафява чума", оприличавайки ги на нацистите на Хитлер, защото все още е пресен спомен от войната от 1941-45. В действителност, не уподобяват руските национал - патриоти на опричниците Иван Грозни, за които в момента никой не си спомня, а ги оприличават на нацистите, паметта за които е прясна. Така че авторът на гравюрата, изобразена на Рис.38, без съмнение, е оприличил жестокостта на католическите монаси на тази на "Песоглавците", споменът за които през 1632 г. е още жив, както паметта е свежа през 1991 г. за фашистите на Хитлер. Това означава, че в началото на XVII век светът е доминиран от Рим, и се е покланял на Раав и Абог Ра на който вярно са служили войните на Анубис, рицарите- "Pseglavtsy", паметта за които е изтрита днес от йудо-арианите, като спомена за един кошмар. Ето защо най-редките дошли до нас икони и стенописи с изображения на "Псеглавци", днес са известни със някакво събирателно понятие "Св. Кристофър ", и са се родили не по-късно от началото на XVIII век. Това означава, че е по време на царуването на Петър I в Русия и през следващите години е имало окончателна победа на арианството в Русия, и се е провело обръщане на вярата на Райския Раав в арианска вяра известна днес като християнството, ислям и юдаизъм.

Поради това, за никакво хиляда-годишно управление на християнството в Русия  не може да става въпрос: всичко това са глупости  на варягов  = врагове, иззели нашата родина-Rus в XVIII век и превърнали я от Райска Русия в арианска Россияния. В историята има много известни рицари, които били наричани "кучета". Тези немски рицари, са наречени днес "кръстоносци". Името "Христофор", е присвоено от арианите плагиат на Св. "Псеглавец", и се превежда като "носещ Христос", т.е. "Христа-носещ" или "кръсто-носец". Оказва се, че немските рицари имат същото име като "Pseglavets" Ако Св Христофор е бил воин на Анубис и Aboga Ra, това означава, че германските рицари също са били  рамейци-римляни, рицари на Анубис и Aбог Ra борили за  Райската Раав срещу арианството. Но това е друга тема.Рис. 39 показва "рогата" като символ на исляма на показ в музейния комплекс на Топкапъ в Истанбул (Турция). сравняването им с образа на "рога" на шлема арианския  воин Рис.37, той може да бъде инсталиран практически пълна идентичност, което означава, че "Песоглавец" като рицар на Sun Ra на  Рис.37 убива войник на исляма. "Псеглавците" в служба на Раав и Рим са наложени такъв ужас всред арианите, че го помнят и до днес. Във формулата (1.2), ние открихме, че в действителност, Светия Христофор "Pseglavets" се е наричал по рамейски   Раптос_Раох, или Ропты_Рай.  Арианите, спомняйки си за  ужасните "Псеглавци" са им "присвоили" името "Раптор" чудовищни кръвожадни динозаври. Любопитното е, защо думата "Raptor" е избрана от юдо-арийските "учени", в качестввото на динозавър? Откъде на арианските "учени" въобще е известна думата "Raptor"? Дали върху костите на древни останки, открити от палеонтолози, е било написано, че костите са на "Raptor/Раптор"?


Фиг. 39 "Рогата" като символ на исляма. Музей Топкапъ, Истанбул (Турция) 

Това е още едно доказателство, че тайните сили на сенчестото "зад кулисие", което е собственик на съвременния свят, са ариани по дух и чакащи въплъщение на Змея-Дракон от бездната на ада, знаят древната реч на Ра, но я пазят в тайна от жителите на Земята, защото веднага след като хората напускат арианския новговор и се върнат към словото-Ра ще приключи арианската ерес в света. Ето защо, по повелята на арианите, техните учени присвояват на драконоподобния-гущер рамейското название "Раптор" и на змиите, които са същността на Ара и Ka, лукаво е дадено името "Влечуги". Междувременно, думата се представя като:

Рептилий =Рааб_Те_Элий = Ропти_Элий (1.38)

Което на Речта Рa означава "Ропти последовател на Върховния ". Т.е., представлява рая-рааб - със наложено семантично лъжливо значение рая =роби - поддръжници и последователи на рамейската = Римска църква на Sun Ra или ropty/ропти. За какво йудо-арианите така извращават същността на древното понятие, приписвайки на името на последовател на Римската Църква на Слънцето Рa семантично значение на пълзящо влечуго, змия? Ние предполагаме, че доколкото арианите знаят как негативно повечето хора се отнасят към пълзящите влечуги и змии, те умишлено са им възложили рамейски понятия имащи съвсем различен смисъл в Словото-Ра, за да се създадат негативни психологически асоциации, и по този начин на подсъзнателно ниво да се ваксинират хората с отвращение към религиозните термини на Речта Рa, и така максимално надеждно, се опитват да изключат тяхното използване от хората във всекидневния живот. Именно така гнусно с мерзост действат юдо-арианите, и в много други случаи. Например, думата "син", което показва цвета на слънчевото, ясно небе, цветът на Девата, арианите отъждествяват с мъжеложци/содомити, като по този начин да се оклевети и наруши всичко, което е красиво, свързано със слънцето Ра, Теос Раох(-ОМ) и Абогратесией наричана днес "Богородица", Същото нещо се случва, когато содомитите - мъжелъжци се опитват да монополизират и приписваяват за себе си цветовете на дъгата/ Радуги = Ра_Те_Ог(-и), която е обещанието на "Sun Ra Разпнатия Всемогъщия" не е да не се убиват повече хора за отстъпление от Раав (и) посредством наводнения и потоп, както Библията показва. По замисъла на арианите, размахвайки по време на своите сатанински оргии знамена с цветовете на дъгата, перверзниците, содомити оспорват Aбог Ra - "казват те, виж, ние присвоихме твоя цвят, а служим на Aру, но няма да ни направиш нищо, тъй като самият ти бе обещал." Содомити не отчитат само едно: Aбог Рa им е обеща само едно да повече да не ги унищожава с наводнения, но той не е обещал на перверзниците, че когато на Земята отново се преродят войните- "Песоглавци" рицари на Раав (и), че след това Aбог Рa ще ги възпре от общо унищожаване на арианите. Припомнете си, че в Библията се казва как Давид, когато е служил на Саул за да потвърди броя на мъртвите врагове е трябвало да принесе техните отрязани пениси. Когато Давид го стори, го похвалиха: "Саул уби хилядите си, А Давид - десетки хиляди." Също нещо, скоро ще се случи с мъжеложниците: Рицари на Анубис, и рa Aбога не търпят обида към Всемогъщия Ра, ето защото Съд-Ба-Та на "содомитите" ще е незавидна.

Ние вече привлече вниманието към една постоянна фигура на речта, според която рицарите кръстоносци са наречени "кучета-рицари." Без да навлизаме в произхода на дадения речеви завой (по този въпрос, има различни версии), ние ще отбележи един важен за нас момент: активен борец срещу "тевтонските рицари" в руската история сее считал княз Александър Невски. Като рицарите наречени "кучета", това означава, че в действителност те са били рицарите на слънцето Ра, "Pseglavtsami", които служат на Раав и Рим. Основният принос на Александър Невски, както твърди в своите книги на Л. Gumilyov, е, че той е направил "десен/правилен" изборът, а именно отиде в политически съюз с Монголската орда, предпочете ордата, избягвайки съюз с рицарите на Ра. В същото време, сега става ясно, че А. Невски отиде не само на политически, но и на религиозен съюз с Ордата той взе вяра в Aр (а), като става ариано-христианин, и това, което е син на Бату Сартак. Ето защо А. Невски се бори срещу Рим, неговите рицари и Раав. Ето защо православната църква, която по духа арианска, канонизира Александър Невскин за светец, почитайки го като равноапостолически принц, т.е. Александър Невски е почитан от православната църква като "равен на апостолите." А какво означава в Словото Ра думата апостол"?

Апостол = Авос_Те_Эл – «Воплощенное Величие Распятия Всевишен» (1.39)



Уравнение (1.39) означава, че "апостола" е олицетворение на един разпнат Бог, когато разпнатия Бог възкръсва в плът в човешкото тяло, което след това започват да наричат "апостол". В действителност, "апостол" е превъплъщение на разпнатия Бог. Това е, което казва Библията, и когато Святият Дух слезе върху учениците на Христос, те са се превърнали в "апостоли" и започна да проповядва християнството. Това означава, че след снизхождение към тях на Светия Дух, самите ученици стават "Христос" станаха като него. Говорейки за Александър Невски като "равен на апостолите," Православната църква точно с това го декларира/обявява за превъплъщение/реинкарнация на разпнатия Бог. Тъй като християнският Бог е Исус, това означава, че Александър Невски е "нов Исус" Исус = Иисус Навий = Иисус Навин/ Navy Джошуа. Всъщност, името на княза в Речта-Ра може да бъде представено, както следва:

Александр Невский = Алекс_Андр Навий(-ский) = Алекса_Unter Навий(-ский) (1.40)

Доколкото Алекса = Ал_Ог_сий- е "божествен владетел, който е" Андр = Under (англ.) = Unter (нем.) - Означава "по-нисък", "дойде" отдолу ", т.е. от долу", а думата "Navii" според Л. Гумилев, обозначава "духовеъе на света на мъртвите", то името на светеца княз Александър Невски на Речта Ра има следното смислово значение:



Александр Невский = «Божи владика сущий, пришедший (воплотившийся) снизу, из ада, из царството на мъртвите» (1.41)

Както е видно от (1.41), Александър Невски по арианската доктрина се счита за възкръстнал от ада, от царството на мъртвите, че е, както възкресението, "прераждането" на Разпнатия от римляните Horus/Хор -Христос, син на Aра, а "черно слънце", и древната змия-Дракон. Тъй като, според Л. Гумилев, Navii = Nabii / Навии = Набиие са "духове от света (царство) на мъртвите", и от гледна точка на граматика на Речта Ra "Navy/Навий" това е адепт, вещ последовател Нав(-а) = Наб(-а)= Неб(-а), то слово «Небо» на Речи Ра означава "другия свят", "света на мъртвите." Това е така, защото, ако Иван = Ебен означава "въплътен, който се е родил и стана съществуващ човек", при обратно прочитане <= = Navi Nebe = Sky = Нави = Небэ = Небо има обратния смисъл, грубо означава "не-просто получовек/нечовек". Ако немската дума Oben означава "горен", обратен прочит на <= Нево = Heaven в Речта Ra обратна стойност, т.е. "по-ниско" Тогава настъпването на Земята, на "Небесно царство", което обещават христианските свещенници на своето стадо, не е нищо различно от въплъщение от "дъното" от ада, на несъществуващия задгробен на другия свят, "нехората от света на мъртвите", в нашия свят, сущий. Това означава, че света на мъртвите се възползват и да погълне живия свят. След това идва "небесното царство", когато ада сили от "не-лице" ще отидат в състояние на съществуване. При такива обстоятелства, библейския термин "Joshua/Иисус Навин" = Йис_Ос Неба_Ан в Речта-Ра означава "не-чиста сила; долния свят на мъртвеца ", метафизичен смисъл е, че идват от света на мъртвите дойде да живее в земния свят, за да се превърне в света на мъртвите. Тази революция/обрат в света на живите земята не е земен свят на мъртвите е въплътена във видимата природа на подземния свят на мъртвите, когато в света на мъртвите от не-видимо, и следователно не съществува държавна става видимо, което означава, че е. Ето защо Библейският "Бог" заповяда на Исуса да унищожи всичко по пътя си, не съхранявайки нито децата, нито възрастните, нито домашни любимци: навсякъде по пътя си оставяха изгорена земя и планините на гниещи трупове. Това е и "Апокалипсиса", в действителност неговото обратно прочитане:

Апокалипсис = Абокалибсис <= сvс(-ий) Баал(-а)_Кааб(-а), (1.42)

т.е. "процес на превръщане съществуващия" Ваал (а) _Kaab (и), което за да се маскира са записали в Библията, наобратно. Ужасът на състоялата се инвазия на Земята, от "хората от ада", е представено в прочутата гравюра от Албрехт Дюрер "четирите конника на апокалипсиса" (Рис.40)





Рис. 40 "Четирите конника на апокалипсиса" Албрехт Дюрер, гравиране, як. XVI век.


Четирите конника на "Hell Rider", представени на Рис.40, унищожаващи всичко по пътя си. Ясно се виждат хора умират под копитата на "коне на ада."


Тук, метафизичната цел на първо ниво за арианите е, че веднага след като на планетата Земя няма да остане единна живо същество, това би означавало свършен изпълнение на не-лице в същността на света на мъртвите, че е офанзивата на земята, "небесното царство" = " царството на подземния свят на мъртвите "Така Исус Навин и неговите eдиноверци-арианите изпълняват указанията на Ap (-а), за да се превърне видимия = който е,.. свят/сущий ", в "царство небесно/небесното царство. "


Втората, тайна, метафизична цел, известна само на най-посветените на арианите, а може би дори и на никой от тях не е известна, тъй като, според Евангелията, Хор-Христос винаги много уклончиво е отговорял на въпроса за това как и кога ще дойде, "царството небето "и как точно ще изглежда. На всички въпроси се даде отговор в смисъл, че това никой не може да знае, само "Небесен Отец". Този хор-Христос е много напомня на болшевишката-ленинци, които се наричат с ярка "бъдещ комунист", а по-скоро неясни отговор директни и ясни въпроси за когато едни и същи "комунизъм" ще дойде. След 70 години след Октомврийската революция от 1917 г. "комунизъм" не дойде, и по този начин мотивирани обяснения за времето на настъпването му не са се чували, и тази идеологическа химера се срина, погребвайки под себе си разпадащият се Съветския съюз. От формулата (1.40) определи, че Александр е Алекса-Андрей, в историческите хроники и религиозни традиции княз Александър Невски може да се отнасят по-нататък "Алекс" = "Олекс" и името "Андрей". В тази връзка, много историци многократно спекулират, че известен каратель Олекса Неврюй, изпратен от Бату да умиротвори Русия, не е някой друг, а Светия и Равноапостол княз Александър Невски. Като княз Александър Невски православна представлява домакин, че е уместно тук да припомним и други символи на православните армии, като така наречената "Адреевский флаг" има формата на кръстче. Доколкото "Адреевский флаг" е наречен така в чест на апостол Андрей, след сравняване на всичко по-горе, може да се предположи, че апостол Андрей е не друг, а Александър Невски. Като се има предвид, че косия "Андреевски кръст" се смята за "кръст на Сейнт Иаков", заключението е че Александър Невски е Светия Яков. Тогава ние получаваме:


 Александър Невски = Joshua/Иисус Навин = Олекса Неврюй =Андрей Первозванный = Иаков (1.43) 


Анализирайки  формула (1.43), стигаме до следните интересни заключения, а именно: Александър Невски и Олекса Неврюй исторически тясно свързан с Бату. Joshua/Иисус Навин  традиционно е тясно свързан с Мойсей, Андрей Първозванний корелира с по-големия брат на апостол Петър Яков, свързани с по-големия си брат Исав, от когото той откраднал "първородство" и, следователно, се е превърнал в "първия" или "Първо наречения/ Първозванний" Сравнявайки тези резултати с формула (1.43) , може да се заключи, че:

 Бату = Моисей = апостол Петр = Исав(1.44) 

резултатите от формулите (1.43) и (1.44) са показани в таблицата (таблица 1), в която ние установяваме съответствие на различните имена на двата историческо-религиозни персонажа: Тук няма да се анализират подробно резултатите от Таблица 1, която ще бъде полезна за нас в това, което следва, само ще отбележим че немското «фатерлянд» = отечество и руското "патриотизъм" = любов към страната, имат ясно еднакъв езикови произход, свързан с името на апостол Петра = Патера = Фатера. Очевидно е, че от думата "Бату хан" произлиза понятието "Batikan" = "Ватикана" = Батаклан, което означава, че именно в резултат на Монголската инвазия на Бату хан към Европа се формира центъра на католическия култ, известен днес под името "Ватикана". Тъй като Batikan/Бати-клан/Бату-клан = Батуклана. Доколкото Ватикана като институция на Католическото папството е тясно свързана с личността на апостол Петър, който е смятан за основател на католическата вяра, тогава там е езикова връзка между понятията "Бату" и "Петър". Тъй като букви "б", "п", "ф" и "т" лесно преминават една в друга в древните азбуки, което многократно вече показахме, то думите "«Фатер» и «Татер» = Татар - са просто едно и също. Получава се/Оказва се, че Бату(ай) = Петър е също и Татар, което е вярно твърдение, тъй като татарската орда бе водена от Бату, което означава, че самият е бил татар (ин). Ще отбележим, че думата Бату/ Батый дава понятието "Батя", "Old Man", а думата Петр даде понятието "Pater/Патер/Падре", "отец", "Фатер" в европейските езици със стойността на "Бащата", т.е. е едно и също нещо като "татко" = "Old Man". Това потвърждава тъждественността на понятията Петър Бaтай.



Рис.41 Страница на Библията Франсис Скоринa.
Думата "Битие" е написана като "Бытыя"






На Рис.41 е показана страница от Библията на Франсис Skorina. Думата "Битие" е написана като "byty/Бытыя", което означава, че книгата е била първоначално наречена "Книгой Батыя Бату." Страницата показва следния текст: "Починается первый книги Моисеовы рекомый то еврей брешись погреческийже иполатине енезеос апоруский бытыя…" Нашата интерпретация на този фрагмент е: "Ние започваме първата книга, наречена книгата на Мойсей, или на иврит, гръцки и латински, той е Зевс, а на руски той е Бытыя (т.е. Бату - изд.) ...." По този начин, Ф.Скорина директно назовава Мойсей Бату. Също така се казва, че Моисей е Зевс. Доколкото днес се смята, че Зевс - е шеф на пантеона на олимпийските богове, то дадената част от текста, означава че Мойсей е Бог. Това е вярно, тъй като името на Мойсей = Мессия в Речта Ра е ма_Йис_Сий, което означава "моята несъществуващ, стана съществуващ" Обратното прочитане на думата Мойсей дава Yis_Siy_Am, което се превежда като "несъществуващ чист (т.е. въплътена) ръка"
читать продолжение >>

Няма коментари:

Публикуване на коментар