Последователи

неделя, 14 февруари 2016 г.

С каква цел са се появили религиите с поклонение на тъмния егрегор на Амон-Сет-Яхве-Йехова-Сатана?




Много съвременни учени, разкриващи тайните на нашата истинска история, са били в състояние да разкрият вдъхновената от слугите на тъмните сили подмяна на древните светли богове с тъмни такива, от култа на поклонението към тях са произлезли (или по-скоро, са били изкуствено създадени) и почти всички съвременни ортодокс-ални религии.



"Пeсoглавци", или Рицари на Анубис и aбог Ра -6ч./Йудите - "мозъкът" а мюслите - "оръжието"


Ето какво например пише за истинската същност на събитията, които са се случили преди хиляди години в земята на древен Египет историкът, председателят на "Културното наследство на Русия" Ю. Улянов:




"Амин - воистина. Думата "Амин" има своите корени в египетския бог Амон, чийто култ е съществувал сред тиванските жреци - като едно от въплъщенията на бога на слънцето Ра. Но само няколко посветени са знаели, че Амон има друга - тъмна (тайна) страна. На старогръцки "Амон" означава скрит, таен. За свещено животно на Амон се считал овенът (телец). Тук нека си припомним за "Златния телец", почитан от евреи, и да се замислим - чия религия са взели със себе си от Египет. Все пак, не е толкова просто, колкото изглежда на пръв поглед. Заместването на понятията в извращението на имената и същността на боговете е започнала доста отдавна, при това не с Исус Христос (макар и да са извратили и неговото учение).




В случая на бог Амон същността на истината е скрита зад три печата. Нека да започнем да ги отключваме постепенно, започвайки с далечната епоха на Новото царство, когато египетският бог Амон бил обединен с Бог Птах (Демиургът на боговете). Между другото, древните гърци поради някаква причина идентифицирали Птах с Хермес (покровител на търговията и занаятите), а при римляните той се свързва с Meркурий (покровител на търговията, мошеничеството, измамата, кражбата, красноречието). Мисля, че римляните и гърците са знаели кой с кого да сравняват, още повече, че Птах е имал предшественик - Бог Taтенен (издигащ се от земята).

Днес малко хора знаят, че в египетската митология Taтенен е изобразен в образ на човек - живеещ под земята (в света на мрака). Все пак, с това нашата история на божествените превъплъщения не е завършила. Нека се върнем към Aмон-Рa (който е Птах-Taтенен). В преддинастичния период покровител на Горен Египет станал Бог Сет (Сетх), син на богинята на небето Нут и богът на Земята Геб. След това, при фараона Нармер (обединил Горен и Долен Египет) Сет започнал да олицетворява царската власт наравно с Хор. Наистина, жреците на Хор по това време, пред престола на фараона са били с малко по-високо положение от жреците на Сет. А всъщност Сет и Хор са защитници на Амон-Ра. Но се предполага, че жреците на Сет не са се примирили с такова разпределение и между поддръжниците на Гор и Сет започнало голямо противопоставяне. Това противопоставяне е отразено в легендата за това, как Сет убил Озирис, завладявайки престола му, а синът на Озирис Хор - отмъстил за баща си, кастрирайки Сет и лишавайки го от възпроизводителни способности.

Оттогава "непълноценният" Сет става отрицателен персонаж, Бог на яростта, унищожаването, хаоса, войната и смъртта. Независимо от това, дори и след поражението от бог Хор, Сет продължава да бъде покровител на южната част на Египет (където за момента са особено почитани Птах и Taтенен). Мисля, че това едва ли може да се нарече случайност. Между другото, дори и при хиксосите (готи-саки-скити), завладели Египет през XVII век преди новата ера, в продължение на почти сто години бог Сет е бил свързван с Ваал (Черния бог).

Също така бог Сет се съпоставя с Вавилонския Баал и еврейския Яхве (Саваот), представляващ Сатана. А дори по-рано знакът на Сет (като символ на смъртта) е бил изобразен върху боздугана на цар Скорпион. След като прочетете всичко това, вие съвсем логично ще попитате а за какво тук е Амин? А всичко е много просто и едновременно с това сложно, защото думата "Амин" (Воистина) - е потвърждение на факта, че всички тези богове работят по един Егрегор (информационно-енергийно поле), и с изговарянето на думата "Амин" ние се обръщаме за помощ до Амон-Ра, които отдавна бил подменен със Сет (Птах, Татенен, Ваал, Яхве и Сатана). Ето в какво се е превърнало Амин!"

Трябва да се отбележи, че подобно мнение за събитията от онези времена далеч не е единственото. Ето например какво е писал за същите тези събития известния пътешественик, биолог, антрополог Г. Сидоров в своята книга "Езотерично-хронологичен анализ на развитието на съвременната цивилизация":

"... Тиванският храм е практически безсмъртен. Той все още е тук, просто е сменил адреса си. И всичко заради факта, че изгонването на евреите от Египет задължило жреците на Амон да станат пастири на стадото си. Известно е, че евреите са управлявани от равините. Определен клан хора от племето на Леви, които някога са били изолирани и издигнати над еврейството от жреците на Амон. Какво означава това? Само това, че равините и в момента управляват. Кого? Отговорът е ясен. Потомците на тиванското жречество. А по-точно - съвременните жреци на Амон-Сeт.

Но веднага възниква въпроса - къде се намира този център на международния сатанизъм? Както знаем от учебниците по история, до преди Юдейската война от 61-62 г. от н.е. той се намира в столицата на Юдея, Йерусалим. Но по заповед на император Тит този разсадник на злото - храма на Яхве-Сет, бил сринат до основи. Но тази информация е за лековерните. За тези, които виждат поредицата от събития в една плоскост. Факт е, че храма в Йерусалим винаги е бил фалшива цел. На нея се хванали и римляните. В действителност, жреците на Амон създали свой виртуален храм, отначало в Тир, след това в Картаген. Картаген е бил най-близо до Европа, поради което тази карта била разиграна. Това е така, защото именно от Картаген те контролирали Гърция, както и Македония по-късно. От Картаген жреците на Сет направлявали похода към бреговете на Инд на Александър Велики. А когато македонският цар и пълководец разбрал, че е бил манипулиран, той веднага бил прежален.

Именно жреците на Сет научили древните римляни на египетското военно изкуство и на желязната дисциплина, чрез които впоследствие се появил кървавия и жесток Рим. Защо са направили това? За да може в западна Европа да се възроди втората Атлантида, която във всеки един момент може да бъде хвърлена срещу голямата северна империя. Мисля, че на читателя му става ясно защо между Рим и Картаген започват брутални войни. И защо те завършили с победа за Рим, а не за Картаген. Всичко е просто: на жреците на Сет не са необходими пустеещите африкански пустини и степи, те са се интересували от влажните, умерени простори на Европа. Още повече, че населилите я европеидни племена са били независими от мощния племенен евразийски съюз - същият, от който се страхувало в течение на векове тъмното тиванско жречество.

Къде си свили гнездо жреците на Сет-Амон в Рим? Естествено, в храма на Юпитер. Защо точно там? Защото върховният храм оглавявал пантеона на всичките римски богове. Именно от него произлизало управлението на италийския пантеон. Така става разбираемо защо се подготвял християнския проект, и че е било необходимо от страна на езическото жречество максимално да го подсигури. Всичко е просто до баналност. Проблемът е, че това е известно само на високо посветените масони. Ето защо първите европейски християни са преживели тормоз от страна на властите, но не и от страна на противника - жреците на езическия пантеон. В римските хроники за тормоз срещу християните от страна на езическото жречество не е написано нищо. Но ние малко се отвлякохме. Важното е, че заменяйки римското езичество с християнството, жреците на Амон-Сет възродили Тиванския храм под сянката на централната християнска крепост.




Така възникнал добре познатия по света Ватикана. Между другото, Ватикан се е наричал един от езическите римски богове, покровител на новородените. Мисля, че смисълът е съвсем ясен. Символично новороденото може да е само възроденият в Европа храм на Сет-Амон. А бог Ватикан е неговия защитник и охрана. Всичко е на мястото си. Така че, с течение на времето под покрива на църквата на Свети Петър започнал своята тайна дейност възкръсналия от пепелта храм на Амон-Сет. Християнството се превръща в неговата идеологически видима обвивка. Същата, чрез която жреците на Амон-Сет след няколко века проникнали във всички краища на средновековния свят.




Те създали престъпна идеология на равнопоставеност и несъпротива към злото. Учението е, че всяка власт е от Бога. С една дума, такава, че в продължение на хиляди години се явява мощно оръжие на насилието в ръцете на тези, които я създали. Ето защо, противно на истинското учение на Христос, в Европа имало безкрайни войни. Новата агресивна религия е била налагана с огън и меч. Отначало тя е разпространявана в Европа от римляните, а след това щафетата поемат келтите и германците. Последните, в съюз със славяните превземат Рим, но Ватикана не е пострадал от това. Напротив, разпространява пипалата си далеч извън рамките на разрушената империя. Нещо подобно, на север от Дунава е правил и Константинопол. По това време все още не е имало разделение между религиите и жреците на Амон действали в две насоки.

Разцеплението на католическа и православна църква е набелязано по-късно, когато славяните, заселили се в цялата Византийска империя, с ведическата си традиция рязко изменили курса на източното християнство. Ведическата идеология на руските племенни съюзи започнала да влияе на порочния характер на източното християнство. Стигнало се до положение, че византийските свещеници започнали да изучават законите на Вселената от славянските влъхви. А сред духовенството на Константинопол започнали спорове за съответствието на учението на Христос с това, което се случвало из страните на християнския свят. А там започва следното: укрепили се във Ватикана, под прикритието на християнски кардинали, жреците на Амон или левити първо създали Франкската империя на Карл Велики (771-814 г.), а по-късно, в началото на X век - Свещената Римска империя. Двете империи били създадени за обръщане на ведическото население на Европа към християнството. Но след обявяването на империята на Отон I, Ватикана решила да прекъсне окончателно връзката с излязлото от контрола й византийско християнство.

Така, през 1054 г. се обявява Римокатолическата църква. Европейски разсадник на злото, лицемерието и изключителната жестокост. Именно тя, по заповед на тайните си господари възглавила вековна война на езическите славяни на изток, а по-късно и войната срещу православното християнство. В недрата й се родила човеконенавистната идея за чудовищни мъчения и изгаряне на всички инакомислещи. В някои европейски страни духовенството, подтиквано от тъмните жреци, изгаряли на клада не само еретиците, но и просто красиви жени, и особено момичета. Като правило, изборът падал върху синеоки блондинки и блондини. Едва в наше време станала ясна идеята, която преследвали управляваните от жреците на Сет-Амон християни. За вещици и вещери били обявявани хора със северна ориoнска хаплогрупа R1A1.

Възниква въпросът, каква вина имат носителите на тази хаплогрупа? Оказва се, че имат значителна вина. Както се вижда от последните проучвания, хората с хаплогрупа R1A1 са по-малко податливи на внушение. Следователно, те по-трудно се управляват. А точно към това се стремяло тъмното жречество. Сега е ясно, че през Средновековието жреците на Сет са подготвяли европейското общество за бъдещото мощно информационно промиване на съзнанието. В името на такъв проект, на територията на Западна Европа инквизиторите са изгорили около 20 милиона европейци. Като цяло, хората със северна хаплогрупа. Поради тази причина, хората с хаплогрупа R1A1 в Британия са само 12%, по-малко, отколкото при кшатрите и брамините на Индия. Във Франция са 14%, и то на север, в Нормандия, а на юг са не повече от 5%. В Норвегия, около 20%, както е и в Швеция. Най-голяма концентрация на територията на Западна Европа на носители на хаплогрупа R1A1 са в Германия. Средно - около 22%. На север, в Померания достигат до 25%, което в действителност е капка в морето. Ето защо Западна Европа е толкова болезнено толерантна и лесно поддава на внушения".

----------------------------------------------------------------------


"Смята се, че избухване на стар религиозен плам довело до събиране на 50000 деца от Франция и Германия през 1212 година, а папа Инокентий III взел това за знак свише, че възрастните кръстоносци били безполезни. В крайна сметка нито едно от децата не достигнало Светите земи, защото тези, които не умрели от глад по време на пътуването, били продадени в робство." (не по-малко от 50 хиляди нееврейски деца, събрани в цяла Европа ) които отишли за ритуално жертвоприношение! Така, от средата на 1200-те години, когато Евреоналът осъзнал, че християнските кръстоносните походи не са придобили своята цел, и последвало преоборудване на кръстоносните походи на/от изток от тук и феноменът на Чингис хан и неговата Империя от Тихия океан до Близкия Изток." Това бе монголската Христианска Империя която обикновено след това във всички държави въвеждаше Кхаганат.



Тук Диаграма показва експлозивно увеличаване Монголската империя в началото на 1200-те, след като става ясно, че юдео-християнските кръстоносни походи са прецакани и левитите се обръщат на изток.

В същото време Монголската еврейска империя е и много разрушителна. Според някои оценки при завоеванията са избити 30 милиона души, а за първите петдесет години на монголско управление населението на Китай намалява наполовина. Сред най- успешно използваните тактики, е безжалостно избиване на населението в градовете, отказали да се предадат. Освен от тези страховити методи, бързото разширение на Империята се улеснявало и от издръжливостта и уменията на армията, от меритокрацията (форма на държавно управление, основаваща се на участие в управлението на способните, заслужилите) и дисциплината.



И така, каква е религията на прословутият "Татаро-монгол" Чингис Кхан? Всички деца на Чингис Кхан са били със сигурност са били висши еврейски свещеници - Kanami.




През 1252, Александър Невски се срещнал със сина на Хан Бату, Сартак Джучи Улус - Сарая. Сартак дава на Александър Невски етикет/власт върху централното тогава Владимиско княжество. По този начин той се превърнал в кръвен брат на Сартак и осиновен син на Хан Бату ". С всичко това ясно, защото внукът на Чингис Kхан, Бату стига до границите на еврейската земя Новгород. Другият внук на Чингис Кан - Хулагу Хан е бил просто "кръстоносец" един от поредицата, неверници еврейски герои на град Иерушалаим - "Яхова Шалом!"



Вие разбирате, че "татарите" в армията на Хулагу Kахан/Каган, са най-вече "монголи" кавказци, горски евреи и грузинци, същите, както и сега, копелета, и че Хулагу преминава небрежно/спокойно през своите територии Грузия и Армения. Защото "татарите" са всъщност хазари, мобилизирани от Кан Бату, хазарите от Кавказ, където Бату минал през долната част на Северен Кавказ в Русия. А в юго-западния фронт с Хулагу Kahn е оставил "монголи", т.е., турци, или уйгури, тези, които произтичат "Drang Nach Иерушалаим" и по-късно формират Османската империя (османски) турци. Това са прословутите "турците" Кои са те? - това са уйгури - от централноазиатския тюркски, монголски "" хаганат.


Те принадлежат към т.нар. СИВ РАЗ-САД от деволюцията на БЯЛАТА РАСА
от т.нар. "Червено Засяване" от континента "МУ" в Пасифика.
При т.нар. "горски евреи"(кавказци) се постига по-европейския вид на евреите.
При всички МУ-наци е характерно острите черти, особено НОСА- "орлов клюн", издраващ иманентния характер на задълбаване в ниските нива на матрицата и "края на материалните цикли" на култа, който изповядват- Шива-Рудра.
"Евреин" буквално значи "ап-ир"(водно-земен), а -"ар-ап"("земно-воден").
Евреите представляват ранните арио-семити, докато арабите-късните арио-семити.
По-примитивния характер на арабите се обяснава с факта, че на по-късен етап
се намесва и разсада от култа на Кали(от Кумари-Кандам- "Лемурия" в Индийския океан)
Тази връзка е много важна да се разбере, за да се осъзнае "топлата връзка" не само между евреи и араби, но и между евреи и турани(днешните тюрки).

> Унищожаване(претопяване) на белия човек - РАСА чрез плана на Илюминати/сивите/евреите/нагите-ДАСА

Известно е, че именно монголо-татарите на Батай силно са подкрепяли и насаждали православието в Русия а самата епоха на "Монголо-татарското иго" в Русия се смята за разцвет на православните манастири и храмово строителство. Ние вярваме, че и Александър Невски, след като станал побратим със Сартак, т. е. е осиновен син на Бату, също е станал християнин в Златната орда, той като е приел арианството именно от Бату и от Сартак. Това води до извода че именно Монголо-татарите донесоха християнството в Русия, наложили го с огън и меч за да се покланят на Христовия хор от ада, а до Монго-татарската инвазия Русите се покланяха на Sun Ra и Неговото въплъщение Teos_Raoh (Y), антагонист на Христос , Идентификация във формулата (1.44) Бату = Мойсей = Петър, т.е. ламята с три глави: основателя на ордата = орденския (Бату), Католическата = католическия (Петр) и еврейския (Моисей), или трите арахамски религии, всяка от които е един вид арианството, което потвърждава думите на Христос че "Петър" е "камък", на която Христос ще изгради вярата му, т.е., арианството. Имайте предвид, че католицизмът в началото на формирането си, се е развивал като съвкупност от "ордени" или "орди" от тамплиерите, (хотелиери - в кръга на шегата) хоспиталиерите, йезуитите, доминиканци, францисканците, и т.н.). По същия начин, Руската православна църква на Запад има устойчивото название, известна е като "ортодоксална", т.е.«Орда-Докс» = Орда_Теокос което лингвистично означава, че Православната църква в своя произход е същото ординска = орденска както и католическата. Имайте предвид, че в исляма името "Мойсей" се произнася като Муса, което е съзвучно с името на Католическата служба "меса." Ние вярваме, че не случайно: ако Петр = Моисей = Муса е основател на католицизма, то в негова чест е наречена и службата на католическия обред. Интересно е, че съвременните последователи на исляма се счита за основател на тяхната вяра, на пророка Мохамед, или в европейска огласовка Магомед = Магамед = Муха на "мед". В същото време, ислямистите в Русия се наричат "мюсюлмани", а на Запад - ". Мюсли" Да разгледаме дадения термин в граматиката на Речта Ра:

Муслим = Мус_Эль_Ам – «Мюсли "божествено" демонично(Эль) оръдие, ръка (Ам)» (1.45)

От формулата (1.45) следва, че "муслим", или "мюсюлманите" са тези, които са "божествената страна, която е инструмент на" Mуса = Мойсей, т.е. , неговата военна сила. В турски терминът "евреин" се прехвърля към думата "мусави". Получихме ясно езиково правило: Мусави - евреин, мюсюлманин - е ислямист. Тъй като думата «мусави» = Муса_Ав(-и)» - означава" въплъщението на Муса (AB) ", че като се има предвид (1.45), можем да заключим, че методът на езиковото реконструкция показва, че евреите са били считани за въплъщения на основателя на арианството, т.е., въплъщения на Муса а ислямистите, се явяват като "ръката на Мойсей, негов инструмент", като по този начин се считат за ръка, инструмент на евреите, защото евреите са въплътени Муса(-и). Приведената лингвинистична реконструкция перфектно корелира с данните на съвременната историческа наука, което показва, че евреите (иудеите) изначално са били оформени с ислямистите като една общност (умма), където евреите заемали висши управленски позиции (въплъщение на Mуса вариант), а ислямистите като войните на Батай са инструменти (воини на Mуса) за разпространението на арианството (джихад).

Именно такава беше религиозната и политическата структура на Хазарския хаганат = Хазария, в действителност явяваща се Златната орда, или древното Израело-Юдейско царство. Например много националистически писатели в Русия днес наричат евреите "мозъкът", а кавказците-мюсли, "мускулите/оръжието им". Фактът, че ислямистите са били ръка инструмент/оръжие на Mуса, т.е. негов AM (-ами), обяснява защо ислямските лидери се именуват с думата "и'мами":

Имам = Емам =Амам = Ам_Ам - тоест «Ръка на Ръката», «Оръдие на оръдието», по аналогия с термина «Цар на царете» означаващ главен, или върховен главнокомандващ.

> "Пeсoглавци", или Рицари на Анубис и aбог Ра -6ч./Йудите - "мозъкът" а мюслите - "оръжието"





----------------------------------------------------------------------

Всичко това, между другото, обяснява сега ставащите в Западна Европа събития на размиване на коренното европеидно население в тълпите от нахлуващи емигранти и бежанци от Северна Африка и Близкия изток. И този процес не е започнал със сирийския конфликт, а много по-рано.



Именно за тази цел управляващият англо-американски "eлит" по заповед на тъмните жреци на Амон-Сет-Яхве-Йехова-Сатана организира отначало военни нахлувания, а след това така наречената "Арабска пролет", едновременно със създаването и финансирането по тези земи на терористичните армии на ислямските фундаменталисти.




На световното правителство, представлявано от паразитната пирамида на властта му трябва тъмно и лесно управляемо стадо от фанатици, които ще изпълняват тяхната воля в качеството на "жертвени овци", които лесно се настройват една срещу друга, което спомага и за намаляване на броя им. За разлика от носителите на хаплогрупа R1A1, те са идеални роби и не представляват заплаха за паразитната пирамида на властта.




Сега много ще зависи от това, колко бързо коренните европейци ще разберат същността на процесите, протичащи в техните страни, които вече могат да бъдат наречени геноцид над европеидната раса.


Terrorist on the Back of a Chevrolet

И вие трябва да разберете, че всичко е предварително планирано от господарите на световния "eлит" - всички тези кралски династии и най-богатите семейства на земята, а по-късно осъществено с помощта на разузнавателните агенции под техен контрол, както и на тайните общества.




На европеидната раса е обявена тайна тотална война на унищожение, и следователно тя или ще умре, или ще спре изпълнението на всички тези престъпни планове, премахвайки основния източник на заплахата за съществуването си - паразитната глобална пирамида на властта на англо-американската империя и нейните нехуманоидни господари.


Fidel Castro as the Dead Terrorist

----------------------------------------------------------------------



Capital = = Kap_Ital Kaab_Itil /Кааба- Капитал(12)

Уравнение (12) показва, че "Капитала" е "Дракона-змия Ka въплътена в Итил", т.е. с помощта на "Капитал" "Ротшилд", вярват, че в крайна сметка ще намерят Итил, за възстановяване на олтара на храма на Соломон, залагане в него на атомен заряд, произвеждане на взрив и ще освободи от небитието несъществуващия свой прародител от ада,принасяйки му в жертва цялото човечество.
Всичко, което е казано, че "Ротшилд" - това е тайния Aриански езотеричен световен център, който е в тясна връзка с духовните сили на мрака и допринася за тяхното изпълнение в света.

Ротшилд" като потомци на Дракона-змия-Хор, подготвящи Второто пришествие от ямите на ада.

Основата на теологията и философията на съвременния ариански свят са в това че светът не винаги е бил такъв. Твърди се, че преди създанието на света няма нищо: нито материя, нито енергия. Това е абсолютното небитие, нищото. Властелинът на нищото, е Отец_Ар = "Небесен Отец" =адска (От = Ад) сила (Ец = Ос) на мрака (Ар) направил, според арианите, от това нищо, съвременния свят. Именно около концепцията за "не-битие", е построена структура на древния свят на девните ариани = евреи. Това е ключовият момент на арианската доктрината . От нищото, не е имало нищо на света, човек, история. Концепцията за "нищо" математически показва "нула", а лингвистично в идиш думата е "глупак", преведена като "нищо", "нула", "дупка" и т.н. Тогава "Небесния Отец" = "Бог-нищо" = "Майстор на Нищото" може да бъде езиково изразен като El_Loh = Al_Lah = "Аллах" - понятието, широко представено в Библията и Корана, което нозначава, че християни, ислям и евреи наистина се покланят на " Властелинът на несъществуващото ", т. е Йис, тъй както ние многократно споменавахме в предишни публикации.

Ето защо, когато ислямистите прокламират "Аллах Акбар", това се представя като: Аллах акбар = Ал_Лах Ак_Ба_Ар и означава "Господ (Aл) на нищото (Лах) командващ (Ak) духа (Ba) на мрака (Ap)." Следва да се отбележи, че тъй като Ба - е духът, и следователно има статут на юридическо лице с нестопанска цел, езиковия еквивалент на термина ще бъде "Йис". Тогава Духът на тъмнината Ба_Ар може да бъде представен с еквивалента Йис_Ар = Изр, което е в основата на концепцията за "Израел", което означава, че юдаизма се покланя на "духа на тъмнината." Същия е случаят в християнството, където Исус е Йис_Ос - ". чист еквивалент на Ба (Йис) за захранване/сила и величие (Oс)" Както видяхме, че Йис във връзка с това се равнява на концепцията за Ба, то: Йис_Ос = Ба_Ос = «Бес» Наистина, демоните според православното учение са не-сущи (чисти) духове, началникът на които е Йисус/посветен масон/. Ето защо те му се подчиняват и се страхуват от него. От друга страна, тъй като Ra_Teos се превежда като Рa-бог, то Ra-лингвистичноя антагонист на Бога (и) също ще бъде Ra_Teos и противник (а), а именно:

Ра-Бог <= Гоб_Ар = Гроб-Ар = «Гебр» = Ка_Эвер (15)

Уравнение (15) показва, че враговете на Бога Ра-акт "гебра/и" - така наречените древните иудеи (има дори и наука "гебраистика" - проучване на древните иудеи). Древните иудеи-гебри са били служители на Ка_Эвера, което означава "змия-змей Ka въплътен (Eв) Aр (а) - Авар" Това се потвърждава от Библията, която казва, че древните евреи бяха слезли от Евер. Сравнявайки формули (1) и (15) можем да заключим, че: Сет_Ар = Ка_Эвер = «Гебр» (16) Уравнение (16) показва, че древните "гебри" са слуги на Ка_Эвер, като по този начин са били служители Сет_Ар която означава, че са хората на "Seth (и)/Сет. Тъй като понятието "човек" в езика Rа е "Aн", "човека на Сет" е Сет_Ан = "Сатана (а)." Ето защо иудеите-гебри са сатанисти в истинския смисъл на думата. Техните "бог" е Сет_Ар,, или просто Сет. Буквата "C" може да се прочете в модерни езици в различни начина: като "в", "з", "к", "w", "да", "с" и дори "на първо място." Тогава, например, Set_Ar се чете като "Цет_Ар" = "Цитр". От това идва името "цитра-хан" - на името на средновековния татарски Стар Астрахан = Хазарския Итил = Евангелският Ерусалим, който стоеше на река Кедрон, тоест, на река Цитра = "Citron". Това е естествено: Татарската Цитрахан стоеше на реката Цитра = Цитрон (както град Москва на Москва река, и т.н.)



Какво разбират римските християни под понятието "Възкръсване от мъртвите".
Ако попитате някой библейски християнин днес КАКВО ТОЧНО Е ВЪЗКРЕСЕНИЕТО, няма да може да ви обясни ВЕДАически(научно), а ще ви препрати към текстовете от Библията, които ще нарече "мистични". Но те са невежи. Библейските текстове за Възкресението разбират "Възкресението" като акт на ЗОМБИ от древно-африканския култ ЯО(откъдето иде "Яху", Яхова). Тялото умира, биологичната смърт е настъпила за часове, налице са гнилостни необратими процеси на разпад на тъкъните материя, но после душата се връща пак в тялото и човекът "възкръсва" като ЗОМБИ със същото си грубо-материално тяло.
Защо се казва, че Абрахамизмът е племеннен култ за вяра в духове? Защото става дума за "вяра в гуната на мрака и невежеството-ТАМАС".



Откровение 1:20 тайната на седемте звезди, които видя в десницата Ми, и седемте златни светилника. Седемте звезди са ангелите на седемте църкви; и седемте светилника са седемте църкви.

Откровение 12:9 И беше свален големият змей, онази старовременна змия, която се нарича дявол и Сатана, който мами целия свят; свален беше на земята, свалени бяха и ангелите му заедно с него. Както знаем Сатана не е сам а има и подчинени демони-ангели които застанаха на негова страна. И беше свален в ядрото на земята.



Ищар дьо Ротшилд , известна като библейската Астер = Эстер = Эсфир. Вавилонската блудница, лингвистическа антагонистка на Абог_Ра_Теос_Сии ("Богородица") - майката на Сина Ra, Теос_Раох (-а). Именно Иштар = Астра = Есфир, в бъдеще вече мъртва, родила чрез цезарово сечение и така направила човека, дракон-змия-Христос- Хор, който по тази причина е син на смърта, син на АР-а /За Венера, Стюърт Суърдлоу казва:„Може да се предположи, че това е бил един от няколкото имперски АR-ове участвували в галактическата война по това време. Планетата Венера (V-EN-US) е сочена за звезда на смъртта - боен кораб. /

----------------------------------------------------------------------

neonula.blogspot.bg/

Няма коментари:

Публикуване на коментар