Последователи

петък, 30 ноември 2018 г.

A. Тюняев: от самолетите под вида на същите тези кемтрейлс разпръскват "интелигентна" нанопрах



A. Тюняев: от самолетите под вида на същите тези кемтрейлс разпръскват "интелигентна" нанопрах

Руският писател, независим изследовател и учен, редактор на политическия вестник "Президент", член на руското философско дружество, президент на Академията за фундаментални науки А.Тюняев изрази интересна хипотеза, че с помощта на кемтрейлс става разпръсване на "интелигентна прах", която представлява наночипове - наноструктурирани метало-силициеви устройства, чиято цел е да придобият контрол върху умовете на хората и биороботите, които са доста подобни на хората и чието контролиране става чрез Wi-Fi мрежи. Точно за да се подобри ефикасността на такова управление, се получава засилено разпространение на 5G.
Ето какво каза той в едно от своите изказвания: "От самолетите, под формата на тези химични следи те разпръскват интелигентен нанопрах и той спокойно влага в организма на роботите всичко, което се изисква от Ротшилд и Рокфелер. А ние сме изненадани защо либералите са толкова добре организирани и винаги се придържат към една и съща линия на поведение.
Един от нежеланите ефекти на "интелигентния" нанопрах е, че той генерира енергия. Забелязах това, докато работех върху книгите за кръвните групи: всички групи кръв с добавки към еритроцитите генерират енергия и я инжектират директно в клетката. Това се появява във всяка клетка на тялото. Но това е само кръв. А ако вземем предвид междуклетъчното пространство и всички други течности и среди на тялото, където нано-компютрите имат време да проникнат, се оказва, че те осигуряват тялото с излишна енергия ...
Разбирайки вашите въпроси за здравето, отговарям: да, този "интелигентен прах" може да убие здрави човешки клетки, защото този "прах" е истинско оръжие. Просто "световното правителство" нарича такива масови убийства - случаи на "птичи грип" ...
Така че, мисля, сега сме наясно: кемтрейлс са пръскането на водни суспензии от наночипове върху популациите на хора и роботи, чиято цел е да контролират роботите, както и да унищожават хората. Проучих военната част от този проблем още в института: от тези разпръснати наночипове се създават микроскопични устройства, които работят в група, т.е. наночиповете работят като части от един мрежов организъм. Те създават в тялото на получателя информационна мрежа, способна да изпълнява определени задачи.
Докато вярващите чакат момента, в който дяволът започне да им поставя "клеймо на челата", "световното правителство" вече е поставило всичко в тях. При това във всеки еритроцит, във всяка от клетките им. Тези "Дяволски печати" се пръскат от самолетите. Ентусиасти са изследвали с микроскоп това, което се извлича от кемтрейлс - странни влакна и елементи от някакво "фолио" се появили там. С обичайния микроскоп нищо не може да се види. Размери по-малки от 5 нанометра. Но не случайно Анатолий Чубаис пое контрола над нанопромишлеността. Какво би могло да бъде по-добре от това - да се контролират милиарди подчинени роботи чрез наночип ...
Така наречените Ротшилд възнамеряват да нанесат единен удар на бялото човечество, като поставят роботи срещу него. Контролът се осъществява чрез разпръсване на "интелигентния" прах. Роботната комуникация се поддържа от 5G ... Има ли роботи или не? В мрежата се появиха много видеоклипове, където хората се държат странно - те буквално "висят" (като компютър) и тогава започвате да разбирате: защо ви е необходим този 5G формат. Има много такива роботи, които наистина са много подобни на хората, но "висят" като примитивни "ютии".
Хипотезата, разбира се, не е неоспорима, но е достатъчно логична, което до голяма степен обяснява масовото използване на кемтрейлс (особено в западните страни), увеличаването на заболеваемостта и намаления имунитет при хората и появата на голям брой приличащи на хора, които се държат доста странно - напомнящи за лошо конструирани и периодично "висящи" роботи. Но такива биороботи могат да бъдат идеални слуги на световния паразитен "елит", които, за разлика от хората, са по-непретенциозни и трудно могат да предизвикат бунт срещу властта на световните паразити.
Тези паразити водят истинска война срещу човечеството, което с появата на напълно контролирани биороботи стана ненужно за тях. Но въпреки това, паразитите се опитват да превърнат в биороботи и част от човечеството. И това се случва чрез пръскането на "интелигентния нанопрах" и повсеместното разпространение на вездесъщите 5G мрежи, които наистина не са необходими за нуждите на човечеството, а за изпълнението на плановете на враговете му.




По материали от Интернет

Няма коментари:

Публикуване на коментар