Последователи

неделя, 11 ноември 2018 г.

Марсовата Земя и Библейското "Християнство" в Кали-юга



























Библейското "християнство"-
КОНСПИРАЦИЯ м/у Рим и Юдея!
За църковния клир и римските монарси е обяснимо.
Но всеки "мирянин" подолу тях, е буквално
овца за колене пред олтара на Яхве
(сатурниянският огнедишащ дракон).




КАЛИ -
Марсовата Земя
2012г. бях писал една публикация този блог за "Марсовата Земя", само, че "мистериозно" изчезна :) .....дали съм я изтрил по погрешка или е станало нещо друго-не мога да гадая. :)
Във всеки случай, бях отправил сериозни критики към това що се представя за "християнство" днес, и което "нещо" ни управлява чисто грубо-материалното битие... вече е над 2 хилядолетия(малко по-малко от половината изтекъл период от началото на Кали-юга към днешна дата.....) ;)
Сега си открих публикацията. Юзър, на име "Парам-Атма", ми я запазил, копирал и репродуцирал в мрежата. СЪРДЕЧНО БЛАГОДАРЯ! :)) ТУК!

По-долните клипчета са екстракт от предавания на американския радио-водещ Charles Giuliani (Radio-Host of "Truth Hertz" Broadcasting), който, преди да отправя критики към библейското християнство, има богословска степен върху самото библейско христииянство, което ще рече че го е изследвал и познава в детайли! ;)









Чарлз Джулиани доказва чрез текстове от самита библия - и то НОВИЯ ЗАВЕТ на библейските християни, че за да станеш "библейски християнин" значи да станеш ДУХОВЕН СЕМИТ("духовен аврамит"), чийто "бог" е Яхве(Яхова), който Джулиани нарича "огне-дишащият дракон", което отново се доказва с текстове от самата библия(стария завет).
Сега ясно ли е откъде идва обвинението в АНТИ-СЕМИТИЗЪМ? - Идва от самата библия- ако ОТРЕЧЕШ САМАТА ДОСТОВЕРНОСТ НА БИБЛИЯТА СИ "АНТИ-СЕМИТ", ТЪЙ КАТО БИБЛЕЙСКИЯ ХРИСТОС ИДВА ОТ КЛАНА "СЕМ"! ;)


Доста зовящи се днес "библейски еКзотерични християни"(следвайки официалната "христова" църква и това що се нарича "официална библия"), търсят причините за фалшивостта на прокламирания Христос не в самата библия - а в КАРМИЧНИТЕ следствия която тя е оставила днес - "ЮДЕО-МАСОНСКА КОНСПИРАЦИЯ"(приписвайки злодеянията на Яхве в/у "Луцифер"-букв. "Носител на Светлината", "Предвестник на Слънцето"-Богът, който бил "бог на масоните"), които те, упорито отказват да я нарекат просто БИБЛЕЙСКА КОНСПИРАЦИЯ, тъй като са лъгани за същността и произхода на самият Христос.

Тук, че

1) Исус е "Овенът"(Lamb, Ram) е видно от самата библия, където той е наречен "Агнето"(Йоан 1:36, Отрковение 5:6-13, 6:1-16, 7:9-17, 13:8-11, 14:1-10, 15:3, 17:14, 19:7-9, 21:9-27, 22:1-3) "Агни"-най-низшия ведически дев и земен и подземен огън- сърцевината на Земята е разтопено ОЛОВО-елемента на "Овен", заедно със желязото.
2) "Дяволът", погрешно наричан "клеветник" от гръцки. Гръцият точен превод е "диа-волос"-διά-βολ-ος-(дев-вол, дев-телец) или "Dev il"(Il Dev- "блестящият дев", Златния Телец") е песронаж, взет астрологично от Пан. Пан е рисуван често с кози крака ирога, но всъшност е персонаж взет от архетипаТелец (със свирка, музикант, омайващ нимфите). Много малко знаят, че персонажът "Пан" гръците докарват от миграцията си от Индустан в "Еллада"("Слънчевата Земя"), ВЗАИМСТВАН ОТ "ПУШАН"(PUSHAN)- "ДЕВ/ПОЛУБОГ НА КРАВИТЕ" . Proto-Indo-European god *Péh2usōn, whom these scholars believe to have been an important pastoral deity[5] (*Péh2usōn shares an origin with the modern English word "pasture").[6] The Rigvedic god Pushan is believed to be a cognate of Pan.
Гърците, като почти всички средоземноморски индоевропейски и семитски народи, идват от миграция от изток(Индустан), които във Веданта са наречени "пулинда".
Архетипа на Телецът е известен с пословичния си инат за ПРИВЪРЗВАНЕ КЪМ ЗЕМНОТО, С КОЕТО Е ВИД "ДЕ-МОН" ЗА АГНЕЦЪТ, КОЙТО УНИЩОЖАВА ЗЕМЯТА. Затова, клирът на римската църква са го включили към неудобнните архетипи срещу унищожителната сила на земния и подземен огън за Жертвоприношението на Агнецът/Агни Исус";

3) "Сатан"(семитски "С'т'н"), буквално "противник"("opposer"), е взаимстван от ведантическите йогини изповядващи "САНАТАНА-дхарма на Шива), които издържат в матрицата-противопоставят(resist) се на разрушитената сила на Времето Кала(Шива, нраечен от семитите "Й'Шива" или "Й'Шуа"), черпещи сии от самият Шива(Времето), който се явява и Сатан, т.е ДЕМИУРГ- "МОНО" МАХА-ДЕВ". Семитите и особено-йудейските равини като "упаднали брахмани"- "а-брахмани", "а-брахмини"(А-Brahman, I-Brahmin) са взели персонажа на йогина аретип Козирог за своето божество-дух("тетрагамонът-" "4-стен" "YHVH"), тъй като е под Сатурн "Sat Urn'("свето засяване"-с вода след вторично сътворение след първично разрушение с огън.
Архетипът Козирог(на върха на скалАта/скАлата-"стълбичката") управлява двата други ЗЕМНИ РОГАТИ- ОВЕН И ТЕЛЕЦ("Синът"-Исус-"Овен")-подземния и "Дявола"-Телец-земния на повърността- и двата на пасбищата). Това кореспондира с 2-та "Сина" на Шива("Козирог") с Парвати("Дева") -Сканда(Кратикея)-"Овен"-първична мъжка енерия и Ганеша("Телец")-първична женска женска енергия за ЗЕМЯТА. Затова, Козирог е хем "Отецът" на Исус, хем "Сатаната" му, тъй като при (СОЛО-вите)МОНО-истки религии на "СолоМоно" Бог=Сатан, тоест "Слънцето" е Сатурн. Затова, наричамеСатурн "Второ Слънце" или "Черно Слънце" или "Адско Слънце", термин за Духовния Сатурн -ШИВА. Терминът "равин"(Rabbi) е взаимстван от веднатическия "РаВи"("RaVi"- прозвище за Слънцето "РА-джа ВИ-васван" след "7-мия Ману"-библейския "Ной"). Друга взаимка е термина "ЛЕВИТ", което идва от "ЛЕВ", семистко название за ЛЪВ, което българите са взаимствали директно.
2-те символистични за ЮДАИЗМА племена от 12-те "Израелеви"(12 взаимка от 12 астрлогични знака!) - племето "ЮДА" се свързва с в Лъва("млад лъв е Юда, от плячка той се въздигнал", Битие 49:9) и племето "ЛЕВИ"- свещениците на юдеите-ЛЕВИТИТЕ, копиращи мезопотамските лунни божества, които буквално почитат Лъвът под формата на Морски Дракон-ЛЕВИАТАН с кървави жертоприношения)-идентичен с мезоамериканското плезещо(черно) се "Слънце"("Кали"-Плутон) и Змеят Катцекоатъл("Ананта Шеша" от адхо-локас).
Етилогичната връзка на Яхова(Яхве)- "Козирог" архетип с Йешуа/Йешива(архетип "Овен") не е случайна. Етимологията на Яхова иде отЛЕМУРИЙСКИЯ(потъналия "Ланка" от епохата на "Рамайана" -"Кумари Кандам" в Индийския океан)през африканските култове)- "ЯО"(Я'ХУ) илиЙ'ШУ, прозвище пак за Шива като "победа". И днес в Южна Индия тамилитеимат във фолкролара си призив "ДЖАЙА" , фонетично транслитерация на"ЙАО"- прозвище за Кали и Шива като "РУДРА"-"RAUDRA".(буквално 'РЕВ'-ROAR, 'ЧЕРВЕН'-RED); Гръцкото наименование "Исус" идва от "И-са"/"Иша", пак прозвище за Сива(Шива) като "Ис-вара"/"Иш-вара"/"Is-vara"- "Повелител". Особено като "ПОВЕЛИТЕЛ НА ЗЕМНИЯ ЧОВЕК -Адрогина "Ард-хар-нара Ишвара". Ardhanar ishvara=("Ardha"-Earth "Nar/a"-Man, "Ishavara"=Isa, Greek-"Jesus"-"Commander"), So, "Androgyny"(Gr. "Adro-Gyny"="Man-Woman") means "The Earthly Man Commander=-Shiva(+Maya Parvati)!

4) Луцифер : от лат."Luficer"/гр. "Фосфорос"- "Носител на Светината". Това е главно Венера като "Вечерница" при залез-Слънце и "Зорница"-при изгрев Слънце. Венера, тъй като е по-близко до Земята от Меркурий. Но Меркурийсъщо може да се вземе за "Носител на Светлината", тъй като и двете планети са от страната на Слънцето(девическата страна), спадат към Слънчевите култове на Бога-Слънцето. Аврамитските религии и семитите и хамитите имат Лунен(шумерския "Син", египетския "Яху") култ към Сатурн тъй като Сънцето за тях е РАЗРУШИТЕЛНО- двете демонични панети от другата страна- Марс и Сатурн, за разлика от северните ЯФЕТИ(ДЖАПЕТИ, ПРА-ДЖАПАТИ).
Затова, Меркурий и особено-Венера са вид "противници" на аврамитите в библията и другите им "свещени книги", тъй като носят СВЕТЛИНА(Знание, Гностицизъм, Дуализъм и Трансцедентализъм). Към Венера, патриархалните семити имат особена ненавист, тъй като е предствител и на най-висшия женски архетип- "Везни". Двата знака "Везни" и "Близнаци" са въздушни("Небе"), които са също заплаха за земно-огнените("Земя") аретипи на еднолична власт- Марс и Сатурн.
Луцифер е персонификация и на "възкръсналия земен Исус"- Небесния Христос- с криле и ореоли за "християнската иконография" НАПРАВО ОТКРАДНАТА ОТ ИЗТОЧНАТА-особено от ерата на буддхизма.Христос е наречен в "Откровение" 22:16 "Луцифер"("Утрината завезда"), а римската църква има сентенция: "Христос е истиския Луцифер"("Christus verus Luciferus").



The Biblical "Anti-Christ" is a Roman-Catholic Church metaphysical abstract personage, formed as an amalgamation of astrological archetypes.
This hypothetical evil personage is needed by the Church as a "anti-thesis" in order to get its "syn-thesis" as a profit and power consolidation throughout the centuries.
The same scheme, known as "problem-reaction-solution", is being used by Illuminati.



Самата официална "библия", приета на "Събора в Никея", въпреки зверското й редактиране с цел да не съдържа гностични елементи(изхвърляйки термини като "карма", "прераждане") с цел да бъде "уникално божиие писание" съдържа безброй астро-теологични референиции към Древните писания на цивилизации, съществували милиони години заедно с Хомо-сапиенс.
Опростяването на "моно-теистична" религия е била с цел констрол на всички в рамките на общността, но така самите библейски "духовници" попадат в лапите на Сатурн(Хронос, Озирис, Кала), задействайки мощна космична програма, за които тяхното невежство, но лакомия за власт и контрол или вечен земен простой на душите им, дори и не подозират! ;)
Самите индоктринирани библейски "християни"(няма значение дали клир ии обикновени "миряни"), чрез примитивното си разбиране на крадени, но изопачаване на библейски персонажи, си вакарват автогол в съзнанието си, мислейки, е ще "излъжат" боговете - астро-психологични архетипи).
Фанатичните библейски християни(особено от гръцкия ортодокс- Византия- Източната част на Римска империя) чрез "психологическа проекция(от себе си) използва термини, които не са и ясни и по този начин не само се самоунищожава, но и завлича след себе си - сляпо-вярващ ЗЕМНИ овци и телета- "миряни").
Самите ортодоксални библейски "христяини" не навиждат Слънцето, Венера, женската същност и "Източните религии". Към последните числят невежо и илюминати и масони(служещи на Соломоновия храм на юдаизма и , произлезли от Католическата църква).
Наричат "сатанист", всеки, който отрича, че Яхве е "бащата на Христос", а самият Яхве е Сатан(Сатурн).
Наричат "рогат", всеки който поставя под въпрос достверностт на бибията, а самитя Христос се е зовял "Агне"(астрологично понатие за богът на подземния огън "Агни", най-нзшия дев от Ведическия пантеон).
Наричат "рогат"(дявол- католическа метафизична абстракция за "злото", която идва от ведическата"дев" с със суфукс "ил"(ел, ал) - богът на северните семити), всеки който поставя под въпрос достверността на бибията, а самите те са персонификация на арехипа "Телец"- персонажа "Пан" от еллинизма, който иска да остане на тленната Земя вечно, като консумира и се забавлява консуматорски, пиейки вино и ядейки месо(римо-елинистки обичаи, прехвърлеки на библейските миряни за "християнски").Наричат Луцифер "бога на сатанистките масони", но самите масони служат на Яхве(Сатан), аХристос дори нарича себе си "Луцифер" в последната книга от библията- "Откровението".
И така: КАШАТА И ХАОСА В БИБЛЕЙСКОТО ХРИСТЯНСТВО Е ГАРАНТИРАНА ОЩЕ ОТ САМОТО МУ СЪЗДАВАНЕ С ЦЕЛ ДА ПРИОБЩИ "МИРЯНИТЕ" КЪМ КОШЕР-КОШАРА ЗА КОЛЕНЕ ОТ ЮДЕИТЕ! ;)


Обожаване на черепи и кости в "християнството" е обожаване на духовния Сатурн(+Марс).
Привзето и е от "източни" секти в Кали-йуга, които обожават Кали(Голямата Илюзия "Маха-Майа")
и Рудра(невежата форма на Шива) бесове(от гуната раджас) поставени в гуната на мрака(тамас)

Над 90% от библейските християни не са чели дори "Новия Завет", на уж-"НОВИЯ бог " в юдаизма, който "спасил и ще спаси света", като "прикоткал" нови овце в лоното на Аврамизма... ;) Според библията, Христос не е дошъл да заклейми юдазма(фалшива религия, крадена от писанията на древни цивилизации преди Кали-юга и нагаждана спрямо нуждата на семето на племето, а да стане "супер-юдеин", като "подобри юдаизма", изпълнявайки законите му. ;)
Юдаизмът, като основа на 3-те аврамитски религии, е ниска ЛУННА астрална степен ("Марс-Сатурн"-ови сили) на Кашмирски шайвизъм, оформена като военно-политическа доктрина за завладяване на света, чрез сключване на "договор" с паднал дух(ЙХВХ-YHVH), който се представя за "бог", но - всъщност е копие на Демиурга Шива.




Думата "Sat-Urn" в латинският език идва през арио-славянския език чрез ет-руските("Раснна"/Rassna от "Рассения"/Rassenya) чрез "Сад"("садя", "градина").
Тази арии-славяснка думa е дала начало на Ведантическите йогини "садху"(sādhu साधु), копиращи "Sadhu Siva"(Сатурн Шива). За аврамитите ще е интересно да разберат произхода на термина на 2-та по-големина юдейска секта-САДУКЕИ(които са по-скоро материалисти, вид комунисти), контрастиращи на първата по-големина юдейска секта на фарисеите-буквоядците и лицемерите.
Смисълът на Сатурн е като вторичен "засаждащ градина". ("Сад Урна"). Градината е символ на женската същност "Пракрити"(Пра-Крити, "Първа Сътворителка"), докато "Сад"(Сат) е мъжката- "Пуруша".
Думата "жена" е българския език е взаимствана от персийски "жана", което значи "градина"("джана"). Оттук-> "джанка"-жаргон за "слива". Джаган, Джаганат -"Материален космос";

Всеки един "християнин", който следва библейския еКзотеричен Христос, попопада в капана на ЮДАИЗМА, въпреки, че в Новия Завет има текстове и референиции, че "Христос" критикувал юдеите(т.е.- "ТОЙ НЕ Е ЕДИН ОТ ТЯХ"). Но има и дваж по-вече референиции-пак в Новия Завет, че "Христос е новият стар 'добър юдеин', чиито баща е Яхве(Яхова)", дори някои библейски съботянски секти 'християни' твърдят, че "Христос е самият Яхова"! ;)






Юдаизмът е успял да заблуди не само библейски "християни", но и кураническите мюсулмани, както и масонските секти от Средновековието, обединени 18 век сл. Христа от "Илуминати" от Бавария"(които управляват материалистите чрез юдейската банкерско-кабална система, чиито основатели са темплиерите-"бедните" рицари на Соломоновия храм на Яхве!!).


Нептун - "Черната Дупка"
за преминаване от една Реалност
към друга в материалната Вселена
В последната глава на Библията-"Откровението на Йоана"- в предпоследния стих се казва казва е целта на вярата на библейските "християни": това е "Небесния" Йерусалим да слезе на Земята, "Христос" е Яхве(Сатурн, т.е.-"Сатан"-Противник на Слънцето-Бог) и идва от тъмната страна на "Небето"("Сат-Урна-та на Уран") - "Рая" на шабатяните - северния полюс на Сатурн- "ЧЕРНИЯ КУБ" (на Сатурн) - първата "Черна Дупка" в Слънчевата ни система към "НОЩТА НА БРАХМА"("BRAHMA'S NIGHT"-"PRALAYA"). Друга такава е "Плутон" и "Нептун"(последният, обаче, прехвърля към ДРУГА РЕАЛНОСТ в материалната Вселена) и с него "Второто Пришествие на Христос".




...и както казва астро-теологът Джордан Максуел: "Колкото повече библейските 'християни' се молят на библейския "Христос" и кураническите мюсулмани - на курническия Аллах - толкова повече нещастията, причинени от Яхве(Яхова) от Тората и Талмуда, ги връхлетяват, тъй като авокират астралните сили на Сатурн! ;)





Източник: ТУК

Самото библейско християнство е най-противоречивата религия(от 3-те аврамитски), тъй като излиза като конспирация м/у Рим и Юдея ЗА ЗАВЛАДЯВАНЕ НА МАТЕРИАЛНИЯ СВЯТ(и римляни и юдеи имат една съща цел, но различен светоглед-римляните, като последни упаднали арайни("МЛЕЧХИ") на Слънчевия култ, почитат Юпитер, а юдеите-Сатурн).
Затова, идеята им за "симбиоза" е била римляните да почитат "външно" Сатурн(затова е еКзотерично библейско, имперско "християнство", при което на Слънчев аватар-"Христос" се дава лунен баща=Яхова-Сатурн или САТАН),
а- другата страна от Заговорът е по-интересна: на тази част от юдеите, които стават римляни(като апостол Павел-"Саул") им се дава възможност да сменят своя "Върховен" Сатурн с римския Юпитер(Зевс-Деус), който е "малкото Слънце" в доСатурновата Слънчева система).




Това става чрез изопачение на северното брахманско Ас-сирийско(на юг то става на Кхала(Шива):Халдейско "Дърво на Живота"(НИВАТА в Матрицата-Материалния Космос) и преобразването му в "Каббала"(което е умишлено грешно написване на семитското "Кааба-Алла", с цел да заблуди произхода на превода - "Куба на бог Сатурн"- ПЪРВА ЧАКРА-"МУЛДАХАРА", който е Шива). Тези юдеи, които са в конспирацията са КАБАЛИСТИ-ПСЕВДО-ГНОСТИЦИ, които вземат Юпитер("U-Piter") "външно" за "Баща", но същевременно Сатурн им е върховния бог! ;)
Целта на юдейската "Каббала" е ЗАВАДЯВАНЕ НА МАТРИЦАТА НА НАЙ-НИСКО НИВО, ЧРЕЗ "ЗАБЛУДА НА БОГОВЕТЕ" ЗА ПРЕРАЖДАНЕ В МАТРИЦАТА ЧРЕЗ "ПОКРИВАНЕ" НА 7-МА ЧАКРА("САХАСРАРА") ЧРЕЗ КЕПЕ НАРЕЧЕНО КАПХА/"ЙЕРМУЛКЕ.




Нивата в "Дървото на Живота"
в Макрокосмосът с архетипите от Астрологията,
които могат да се проследят в "микрокосмосът"(в Човекът)
в енергийните хоризаонтални"депа на видове енергии",
наречени 'ЧАКРИ"("въртящи се колела").
Те са описани от Йогин #1-Шива и са пренесени чрез
Один(авторът на руните) от Сибир("Сиба-ир"-"Земята на Сиба/Шива)
в Скандинавската "Едда"(част от Арио-славянската Веда),
която "ас-сирийците"-нордическите "аси"/бели богове, са мигрирали на юг до Палестина(Бал-Ел Стан-"Страната на Бал и Бел- белите богове) в Близкия Изток.




Само да вметна - световните финанси днес се "движат" от Ватикана и "опитомените" от тях ТЕМПЛИЕРИ - "Knight Templars"("бедните рицари на Соломоновия храм") в съдружие именно КАБАЛНИТЕ ЮДЕИ-БАНКЕРИ!!!😎😋



Аврамитският Сатурн е забранил на своите почитатели ДА ЗНАЯТ! ;)
Затова, всички те ще бъдат или тъпи овце за колене
или войстващи фанатици за една от своите книги.
Знанието се дава от Уран.
Дотогава те ще бъдат Казармата на Сатурн с "прави 1, прави 2..." и
"Ком-Партията, която никога не греши, а само членовете й са грешници"! :)))

И Господ Бог заповяда на човека, казвайки:
От всяко дърво в градината свободно да ядеш;
но от дървото за познаване доброто и злото,
да не ядеш от него; защото в деня,
когато ядеш от него, непременно ще умреш.
Битие 2 , 16-17








Поддържниците на тезата, че "Отецът на Христос бил старозаветният демон Яхве", изхождат единствено от това, че "Христос изпълнил някакви 'пророчества' - фокуси за матрицата. Дали е изпълнил тези фокуси не ни интересува. Интересува ни единствено характерът и смисълът на Учението на Христос, и че то е диаметрално-противопложно на това на Яхве, И безсмислието на това "да наредиш един до друг Яхве и Христос" си проличава от следния абсурд на по-долния колаж: "Христос ще те спасява от това, което ще направи с теб, ако ти не искаш да бъдеш спасен от Него". Това произлиза именно от МОНИЗМА, т.е. Бог=Сатаната Си.
Прочие, Христос укорява лично такъв тип съзнание, което за да повярва в Бог иска "фокуси в матрицата"(приказките Му с "Тома-Неверни", и за "Пророк Йона"). Ма същите фокуси ги може и илюзионистът Сатаната(Яхве или Сатурн). :)

И именно, защото по "пророческите фокуси" се съди за "достоверността на Христос", то именно МОНИСТИТЕ-ЙУДЕИ работят най-усърдно за СКАПВАНЕ НА МАТРИЦАТА, за да може "да се изпълнят фокусите на Христос". Т.е- на лице е работа на Сатаната Яхве за да "се повярва в Христос". Същата логика е и тази на юдеите, които канонизираха Юда-Искариотски с "презумцията" : "Ако Йуда не бе предал Христос то Той нямаше да възкръства"?...

Аврамитските духовни методи не дават освобождение на душата от материалния свят, тъй като те са профанна религиозна кражба от древните дхармични текстове, и се явяват като военно-политически доктрини на Марс-Сатурн за завладяване на материалния свят(МАЙА) и заплитане на душата в матрицата....



Но имало ортодоксални юдеи, които не влизат в ИНТЕРНАЦИОНАЛНИТЕ ЮДЕИ НА РИМСКИЯ ЗАГОВОР. Заговорът предвижда достояние на "ТОРАТА"(Стария Завет с "ТАНАХА"-'Петокнижието' на Мойсей със змийския култ на тъста си Йотор от Африка, наследница "Лемурия"="Кумари Кандам" на тамилите-потъналия континент в Индийския океан на демона РАВАНА от епохата на "Рамайана"- събития преди около милион години назад!! ....затова "моза-истите" са по-близко византийския ортодокс - черепи, алкохол и месо) ДА БЪДЕ 'РЕДАКТИРАНА' КЪМ "ПО-МЕКА" версия, тъй като тя ще бъде включена в състава на "Книгите"(гр. "БИБЛИА") и така ще бъде достояние до очите на "гоим"(добитъка/говеда или нееврейски нации и гени- Gentiles").
Ортодоксалните юдейски секти запазват ПЪРВОНАЧАЛНАТА НЕРЕДАКТИРАНА "ХАРД" ВЕРСИЯ НА ТОРАТА КАТО Я ВКАРВАТ В "ТАЛМУД"(6 век. сл. Хр.). "ТАЛМУД" Е ОРИГИНАЛНАТА НЕРЕДАКТИРАНА "ТОРА"("+НЯКОИ ХУЛИ КЪМ ХРИСТОС), А "РЕДАКТИРАНАТА" Е ЗА РИМО-ЮДЕЙСКОТО КОНСПИРАТИВНО БИБЛЕЙСКО "ХРИСТИЯНСТВО". Същият 6 век сл. Хр. ортодоксалните юдеи, в конспирация пак с Рим, пишат "КУР'АН"-ВЕРСИЯ НА "ТАЛМУД", БЕЗ ХУЛИТЕ С/У ХРИСТОС. ЗА ПСИХОТРОПНО-ОРЪЖИЕ С/У ПЕРСИЙСКАТА ИМПЕРИЯ-ДА ЗАВЛАДЕЯТ АРАБИТЕ ЧРЕЗ ЮДАИЗМА. На неукият "пророк Мухамед" юдейски равини му диктуват сюжета за старозаветните персонажи и той пише каквото чува през арабското си произношения на имената.





Конспирацията е интересна и много заплетена, тъй като тя е основата бъдещата история на Римската Империя обеденина с "Юдея Нов"а на базата на "библейски"(юдейски) "пророчества" за ЗАВЛАДЯВАНЕ НА СВЕТА И ПРЕДАВАНЕ НА БЯЛАТА РАСА на САТАН/САТУРН (за което говори "Рагнарьок" на нордическите племена в "Едда"). Там е включено и "последните времена на християните", част от аврамитската(юдейска "есхатология"), която е открадната от будисткия Майтрея, който е пък копие на Ведическия "Рагнарьок"("Залеза на боговете"/"Twilight of Gods"- за упадъка на белите богове-"асите", чрез смесване на белите брахмани с южните тъмни наги) и Ведантическата хронология на аватарите и Калки(като последен за Кали-юга).
По същото подобие е съставен сценарият за "последните времена" на библейските християни(с "Второто пришествие" уж -на "Христос", но той е Яхве/Сатан/Сатурн) и на кураническите мусулмани(чрез пророкът "Махди" -след "последния" Мохамед), само, че там под "есхатология" се разбира РАЗКРИВАНЕ НА ИЗМАМИТЕ "БИБЛЕЙСКОХРИСТИЯНСТВО" И "КУРАНИЧЕСКИЯ ИСЛЯМ" НА РАВИНИТЕ.
Юдеите, естествено, нямат "есхатология"(на "последните времена), тъй като те нямат "аватари" и техния "Рай" е тук на Земята като ПАРАЗИТИ (т.е.- БЪДЕЩИЯТ АД НА САТУРН); Юдеите се считат за "богоизбрани" и вярват, че като направят кърваво жертвоприношение, като се намацат с кръвта от жертвата-себе си и дома си, ЩЕ ГИ "ПОДМИНЕ"("Пасха"- "Passover") "БОЖИЯ ГНЯВ"(което е абсолютно невежество, тъй като ГНЕВЪТ Е АТРИБУТ НА "АНАНАТА ШЕША"(МНОГОГЛАВИЯ ЗМЕЙ) И ШИВА, КОЕТО СЛИЗА В АДСКИТЕ ПЛАНЕТИ, КАТО "РУДРА"(букв. от Санскр.-"ГНЯВ", "ЧЕРВЕН", "БЯС", "РЕВ"). А Шива, както споменах. НЕ Е ВЪРХОВНИЯ БОГ(Godhead), a - просто администратор за Разрушение("Goathead").
Виж публикацията "Ведантическа Космогония" в настоящия блог.




Библия"(гр. "книги"): сборник с около 66 книги от различни епохи и цивилизации,
"предедени" чрез духовния Сатурн за аврамитите- Яху(Яхве, Яхова);
Това е писменият документ, приет на Събора в Никея 325 г. сл. Хр,
за екзотреичените християни от Пакс "Римо-Йудаика",
над 90% от които не са чели и разбрали - дори
последната му част- Новия Завет.




За конспиративните упаднали арйани-римляни и гърци("млечхи") вече споменах за конспиративните(интернационални) юдеи и за ортодоксалните юдеи-също. Остана да спомена какво става с последователите на Слънчевия култ- ИСТИНСКИТЕ, ЕЗОТЕРИЧНИ ИЛИ - "РАННИ" ХРИСТИЯНИ(до около 3 век. сл. Хр.- 'СЪБОРЪТ В НИКЕЯ' 325г. сл. Хр.
На този събор им се подписва смъртната присъда окончателно. Официалната "християнска" църква(на Яхве/Сатан/Сатурн) ги преследва и избива за "еретизъм": отричане на Яхве/Яхова за "Отец на Христос", изповядване на "източни философии" за начин на живот като "вегетарянство", "неупотрба на опияти"(алкохол), включване на термини като "карма", "прераждане", "допускане на жени за духовни учители", "неизвършване на кървави жертоприношения", т.нат.
Всичко това е нехарактерно за лунните "МОНОТЕИСТИЧНИ"("бог=Сатан" или Демиурга)-култове и Марс-Сатурновите религии на аврамитите и южняшките наги. Тази философия във Ведаанта е наречена "А-ДВАЙТА"("МОНОТЕИЗЪМ"), характерна за лунното семсйтво на Шива който при юдеите е наречен ЙеШива(ЙеШуа).



"For My flesh is real food, and My blood is real drink." John 6:56
Защо римо-евреинът винаги е гладен за месо и вино?....
...готов на революции и метежи?...





Доказано е, че Назорея Христос Галилейски произлиза от сектата на ЕСЕИТЕ, които са БУДИСТИТЕ на Палестина и Мала Азия. :) По УЧЕНИЕТО ИМ. Не - за фокусите в матрицата! :)

А истинският "Христос"(Керсник, Кресна, Крисна, Крсна), който остава еЗотеричен и гностично-апокрифно-неофициален за Римската Империя(тъй като е извхърелн от библията) произлиза именно от подобна секта в Палестина - СЕКТАТА НА ЕСЕИТЕ("Essenes"). Есеите са били "будистите на Мала Азия"), тъй като са изповядвали по-горно-описния начин на живот и житейска философия на АХИМСА("НЕНАСИЛИЕ"), характерна заСлънчевият Култ, принесен на юг от перийсйките манихейци част отЗороастрийците(Аура Мазда) и Хиперборейското БЯЛО БРАТСТВО НАБРАХМА. Философията е ДУАЛИСТИЧНА, от материален до трансцедентален дуализъм наречен- "ДВАЙТА"(запазен във Ведантическите секти на Гаудиа-Ваишнавизъма в Индустан).


Поп Богомил:

> Яхве е Сатан(Князът на този свят)
> "Мощите"(костите) са сатанистки
> "Кръста" е сатанистки(за мъчение)
> "Църковните тайнства"-на Сатан
> "Клетвите и съзаклятията"-от Сатан
> "Кървави жервоприношения-на Сатан
> Жените могат да са духовни учители

През Балканите(България) минава клон на това еЗотерично християнство и той се нарича БОГОМИЛСТВО. БОГОМИЛИТЕ. Така, че първата инквизиция на "християнската" църква е не от католиците а от-ромейския ортодокс на България след "покръстването" от Борис#1. Богомилите мигрират на Запад към Сърбия, Босна, Италия и после - във Франция, известна так като КАТАРИ("пречистените") и АЛБИ-ГОЙЦИ-"белите гои", т.е. разграничават се от юдеите, тъй като юдеите са нарича "гоим"/"говеда"-неевреите, тъй като Южняшкият Дракон Яхве е водил(все още води!) битка със Северния Бал-Бика в Близкия Изток.
Там порешно се считат, че се смесват с "темплиерите", тъй като последните са били ЯХУВИСТИ("рицари на Соломоновия храм" на ЯХВЕ!!), а както знаем богомилите са смятали ЯХВЕ ЗА САМИЯ САТАН!(виж Богомилските свещени книги!).
Абсолютно идентично с горе-описания Слънчев Култ. Византийско-ортодоксалния клон на клира на главно заради това, че наричат Яхве(Яхова) именно за САТАН, а Сатан е необходим за Империята тъй като е "КНЯЗЪТ НА ТОЗИ СВЯТ". Следва гонения и "инквизиция" от стана на "Православния" клир към богомилите, катари и албгойци. В истроията има т.нар. "Албигойски кръстоносен поход", където погрешно може човек да си помисли, е "албигойците са били кръстоносци". НЕ-ТЕ СА БИЛИ ПРЕСЛЕДВАНИ ОТ СПЕЦИАЛЕН КРЪСТОНОСЕН ПОХОД, ОРГАНИЗРАН ОТ ПАПАТА С/У БОГОМИЛСКИТЕ ОБЩНОСТИ. БОГОМИЛИТЕ СА ИЗПОВЯДВАЛИ ПАЦИФИЗЪМ!

Римската църква в България ги обявява за "еретици",


"Албигойски кръстоносен поход"
(1209 – 1229) е 20-годишна военна опреация
на папата в Лангедок, Южна Франция;
Тук "кръстоносците" не са албигойците и катарите,
а наемници на папата, сред които може
и да са и първите темплиери
Доста историци подреждат "богомилите"(+албигойците и катарите) наред с темплиерите("бедните рицари-кръстоносци на Соломоновия храм НА ЯХВЕ"!). Объркването идва от факта, че и двете течения са били "ГНОСТИЦИ", а темплиерите в началото са били "конкуренти" на папата за деленето на златото на Соломон, и официалният библейски римски църковен клир го е подреждал в една графа "еретици" до албигойците/катарите/богомилите/павликяните/манихейците), ала темплиерите с пример просто за ПСЕВДО-ГНОСТИЦИЗЪМ или-ОКУЛТИЗЪМ. Те са основата на спекулативното масонство и "Иллуминати" и извръщаването на "Дървото на Живота" в "КААБА-АЛЛА"("Кубът на Сатурн") с юдео-"християнски" "гностицизъм".
Нека също да разграничим ДУХОВНОТО РАВЕНСТВО М/У МЪЖА И ЖЕНАТА, което проповядвали БОГОМИЛИТЕ от МАТЕРИАЛНОТО "РАВЕНСТВО" М/У "ПРАВАТА' НА МЪЖА И ЖЕНАТА, КОИТО ПРОПОВЯДВАЛИ ТЕМПЛИЕРИТЕ(бъдещите масони).


Темплирите(хоспиталиерите, масоните, илюминатите) не само, че нямат нещо общо с катарите(албигойците, богомилите, павликяните, манихейците),
но -- и СА КОРЕННО ПРОТИВОПОЛОЖНИ !!!
THE CATHARS HAVE NOTHING TO DO WITH THE KNIGHT TEMPLARS !!!

The Cathars/Bogomils were dualists or Gnostics in that they believed in a world within the body and a world outside the body. They did not use the Christian cross, nor build churches, as they revered their gifted form and considered their body to be the temple. This gave rise to many forms of practice to cleanse oneself through purging, fasting, celebrating and dancing.



Езотеричното християнство и богомилите нямат нищо общо и с равина Петър Дънов (с партизанско име "Беинса Дуно"), който "спасил българските евреи" от самите тях. Сектата "Бяло Братство" в България е също толкова "бяла", колкото тозичерен юдейски равин. Тя е форма на масонска ложа с не-толкова "идеална цел"-маса пари се препират с "белите братя" от България.

Ще срещнете такива невежи мнения, породени от църковния клир на официалното "християнство":
"Богомилите, катарите, албигойците били в една графа с илюминати, масони и темплиери"
ПЪЛНО НЕВЕЖЕСТВО! Това, че богомилите/катарите са били материално-бедни, защото са били аскети, не ги "приравнява" към "бедните" рицари-темплиери, които са водели кръстносни походи за златото на Соломоновия храм на Яхве, а днес "движат" световните финанси, заедно с папата и кабалните банкерски юдеи!!! Богомилите са пацифисти и считат, че материалният свят е дело на Яхве, който наричат "Сатан".
Това, че богомилите/катари са приемали жените за ДУХОВНО-равни помежду си, не е причина да се приравняват на темплиерите/масониите/илюминатите, които са издигали конспиративни лозунги от Френската(Якобинска) Революция за "материално равенство"("свобода и братство"). Подобни безсмислени за Духът слогани водят до Царството на Сатан(Яхве) на Земята с Пирамидалната структура на подредба на Социума, взета от Папската теория за Тетралектиката на Космоса!Не води нищо друго освен към робство от Яхве(Сатан, Сатурн).




МОНИЗЪМ = "ЧЕРНОТО СЛЪНЦЕ"
(ЗАТЪМНЕНО ОТ ЛУНАТА)
MONISM("A-DVAITA")=
"SUN, ECLIPSED BY THE MOON"

А, да?! Ето за това иде реч! - плакат на сикхите от Кашмир,
пропоявядващи "интегрална раджа йога"(на Шива).
Виждаме до тях(средата-горе) наредени куранически ислямисти("захвърлили" зороастризма), темплиери/юдео-"християни",класическия равин, кучето(което вие с/у Луната),
раджа-йогинът-шайви, тибетските черни магьосници
(от които се е учил ашкеназима-"ариец" Адолф Шекелгрубер) de Rothschild, месо-американски индианец, фен на Кетцекоатъл-змея.

Неотскоро е съзнанието, което
се стреми да "обедини" всички култове и религии в
"ЕДНО"(ADVAITA)- обикновено това ЧЕРНИЯ САТУРН,
който, при смесванена всички цветове, дава пак черно-"черната дупка".
Всеки опит за "монизъм" завършва с монопола на Сатурн(Шива).
Подобни "интегриращи" религии се срещат най-често при масоните днес,
"Ню-Ейдж"("New-Age", "a-la-Osho") движението на ("Майавади"- Mayavoid)-на плаката, присъства, като символа на хипитата(движение, оргнизирано от интернационалните евреи),т.нар. "бахайци"(Bahai)-за обединяване на аврамитските религии-най-вече
и тнат.....



Духовете на Сатан работят чрез наивитета на материалистическото съзнание:
инфантилното(неразширено) съзнание е лесно податливо към земните утопии.
Be careful! -
MAYA(ILLUSION) also wants us to be "ALL One"!

Специално, "библейското християнство" е ПСИХОТРОПНО ОРЪЖИЕ НА БИБЛЕЙСКИТЕ СЕМИТИ("SEMI-PRASSAD"=HYBRID, ПОЛУ-РАЗСАД=ХИБРИД на смес на разсад-ЧЕРНИЯ РАЗСАД/"ХАМИТИТЕ" с раса- БЯЛАТА РАСА) ДА ЗАВЛЯДЕЯТ И РАЗПАДНАТ ГЕНОФОНДА НА БЯЛАТА РАСА(Първата човешка раса, която носи епитета РАСА!).
УНИЩОЖАВАНЕ НА ГЕНА НА БЯЛАТА РАСА("РА-АСА"="Слънчевият Аз"(БЕЛИТЕ АСИ, боговете от Север), или "АС-СУРЙА"-ас-сирийците в "Плодородния Полумесец") Производнни думи са "ЕЗ-ИЧНИЦИ" И "ЯЗ-ИДИ"(общност в Сирия и Ирак днес с персийско-зороастрйски произход на АЗ-ЪТ НА БЕЛИТЕ) . Неслучайно. една от целите на войната в Сирия днес, която се води чрез финансите на Ротшилд от организаторите -ОРТОДОКСАЛНИ ЮДЕИ-ХАСИДИ + изпълнителите-ОРТОДОКСАЛНИ ИСЛЯМИСТИ-УАХАБИТИ+САЛАФИТИ, е унищожаване на остатъка от връзките м/у ранното християнство и Бал-богът на ассирийците!!).
В Стария Завет, Яхве-богът на юдеите заповядва на семитите(хибридите) да ръководят яфетите(бялата раса), като "впрегнат" против тях и хамитите(черния разсад). Тук отсъстват 2 разсада- ЖЪЛТИЯ(азиатски) и ЧЕРВЕНИЯ(изчезнал от континента "Му" в Пасифика), но явно към "яфетите" Яхве числи бялата раса+жълтия разсад (поради неинформираност за Древната История на Човечеството, мислейки, че "светът започва преди 5600 години в Близкия Изток").


Д-р Аврам Шломо ръководи "спасението"
на Човечеството "научно" и "законно"
Ако трябва да парафразираме трика на Яхве да "жигоса" недоволните бели да се противопоставят на плана му да смеси бялата раса с всичко останало чрез действията на своите си верни евреи под "паравана" :"АНТИ-СЕМИТЗЪМ", ТО- ПРАВИЛНИЯ ТЕРМИН ЗА УНИЩЖАВАНА НА ГЕНОФОНДА НА БЯЛАТА РАСА Е "АНТИ-ЯФЕТИЗЪМ"(пак по библията)!
Новият Завет пак поставя "Спасителят" на Човечеството- "библейския Христос" пак от рода СЕМ/ШЕМ от синовете на Ной(известен като "7-мия Ману"); Случайно ли е?.... някои ще кажат: "Това няма значение!Нали "Христос е УНИВЕРСАЛНА ДУХОВНА ЛИЧНОСТ"?... да, ама тук се касае за РЪКОВОДСТВО НА ДУХОВНИЯ КЛИР, който се води по КЛАНА НА САТАНАИЗМА(САТУРНИЗМА), със "Син-Спасител" от "Гнездото на Змиите"! ;)




Авторът на портрета вдясно е имал еЗотерично Знание :)
за ИСТИНСКОТО ХРИСТИЯНСТВО
Само забележете ръцете на Христос и Мария-Магдала
в каква форма са! - "Vesica Piscis"- символа за ДИАДА! ;)


МОНИЗЪМ("А-ДВАЙТА") и ДУАЛИЗЪМ("ДВАЙТА")


Философиите "А-двайта"(Монизъм, Единоначалие) и "Двайта"(Дуализъм, Двуначалие) е много сложна за разбиране и изисква не само задълбочени езотерични познания, но и абстрактни разсъждения на различни нива на екзистенциалните реалности, което ще рече-разширено съзнание.
Философията ДВАЙТА е най-разширеното съзнание. Тя описва различните нива на битиета като съществуващи вечно с двата полярни принципа, като на различните нива те имат различни взаимоотношения. Колкото е по-грубо битието-толкова "поляритета" в техните взаимоотношения е по-голям. В най-финото битие-ТРАНСЦЕДЕНТАЛНОТО- двата принципа са в абсолютна хармония, взаимоотношенията им са най-неполярани, което, обаче, не означава, че не съществуват като отделни 2 реалности.

Примерно, за "Гаудиа-Ваишнавизма" "ДВАЙТА"(ДУАЛИЗЪМ)-философията, приема, че Кришна е Върховния Бог, но Той, въпреки, че иа цялата потентност(все-проникване), "остава транцедентален"(отделен) спрямо нея. Тази философия се нарича, философия на "еднозначност и различност"("универсалност и уникалнст"): Униврсалност е спрямо материята(субектите) и уникалност(спрямо духа и обектите)За да се разбере тази философия съзнанието трябва да е разширено или както казва Кришна на Арджуна в БГ: "Трябва да Ме гледаш с трансцеденталните си очи, за да ВИДИШ МОЯТА ИСТИНСКА ФОРМА"(иначе ще стигаш само до Моите низши и илюзорни безкрайни вселенски форми на объркване).
========================
Ако съзнанието е стеснено, то вижда "бог" навсякъде като едно и също универсално присъствие, без уникалност в Личността, което наричаме МОНИЗЪМ ИЛИ- "АДВАЙТА". Монизмът разглежда двойнствеността м/у Духа и материята, като вид "заплаха"(борба на противоположностите в диалектиката) и като крайна цел- разрушаване на материята с цел "оставане САМО(гр.-"МОНО") на Духа". Междувременно, Духът "опложда" материята с цел "синтез"(изпълняване низшата функция на Бог- "иманетност"(всепроникване), кйто се разглежда като единство м/у противоположностите в материалистическата диалектика. . Монизмът разглежда двойнствеността м/у Дух и душа, пак монистично(императивно) или като "СЛИВАНЕ НА ДУШАТА С ДУХА"-нейното "спасение"("МОНАДА") или - като "НИХИЛАЦИЯ на душата"(Илюзия, "Маха-Майа") при "несливането" й. Т.е. МОНИЗМЪТ("А-ДВАЙТА") лишава душата ОТ ИНДИВИДУАЛНОСТ НА СЪЗНАНИЕТО И ПРИ ДВЕТЕ ПОЛОЖЕНИЯ!
Затова, и монистите имат най-собственическо отношение и към материята и към майката(женския) полюс. Най-фрапантно се проличава при т.нат. "монотеистични" аврамитски религии но това е характерно и за низите раси със стеснено(животинско-демонично) съзнание, чиито администратор е Демиугра ШИВА.
Т.е. "А-ДВАЙТА" философията (МОНИЗМА) е за стеснено съзнание. Това са главно императивни личности, които не дават свобода на съзнанието си, поради грешно разбиране на различните нива на битието.
=======================

Дуалистите("Двайта") стоят най-разширени по съзнание, но не "иманират"(всепроникват) душевно в грубото битие, а остават транцедентални към различните еманиращи нива, тъй като се придържат само към фиността на Из-началието му. Тази своя транцеденталност те постигат чрез любовно служене на Бог, като отделни личности.
Затова, тяхното съзнание е ДИАДА от две хармонични противоположности- "БОГ И ДУША".



Това не е материалната земя, а - трансцеденталната "Вриндавана"

При "Гаудия-Ваишнавизма" Върховното Божество не само, че не е "безличностен дух" но се състои от две вечни трансцедентални личности, обединени в трансцедентален ДУАЛИЗЪМ("Двайта") и дори благородно предимство се дава на "безкрайно-малката" реалност пред "безкрайно-голямата"---"РАДХА-КРИШНА" или "ДУША-БОГ"; :)

Дори, етимологията на думата "ад" в българския език иде от "adho"-lokas("долу", базисната/коренна 1-ва ЧЕРВЕНА чакра, "Мулдахара", квадрат/куб, управлявана от Сатурн и Шива), най-низшите планетарни системи, чиито произход иде от "а-ди"("не-две", - т.е.- "едно"), където съзнанието е "моно"(единствено). В нордическо-германските езици идва holle("дупка"). В латинските- infernum(infra- "долу", "под").

Богомилите са ненавиждали КРЪСТА КАТО "РАЗПЯТИЕ"(ЗА ЖЕРТВОПРИНОШЕНИЕТО НА ХРИСТОС). Но както всички дуалисти, за тях КРЪСТА ИМА ЕЗОТЕРИЧЕН СМИСЪЛ НА ДУАЛИЗМА:

НА ПРЕСЕЧНАТА ТОЧКА на Вертикала(Духа) и Хоризонтала(Материята);
НА СЕВЕРНИЯ ПОЛЮС("Хиперборея") ;
НА ФИКСИРАНАТА АСТРО-ЗОДИАКАЛНА 4-КА: Водолей-Телец-Лъв-Скорпион.

'СЛЪНЧЕВИЯТ КРЪСТ' Е КОМБИНАЦИЯ М/У
ТАТТВИТЕ 'ВЪЗДУХ' И 'ЗЕМЯ' : ВИРАЖ("ГОРЕН АСТРАЛ")









Кръста- стилистично изображение на КВАДРАТА-
симбол на таттвата(елемента) "притхиви"(земя).
Квадрата винаги "ходи"с конзорта си(спътника си)-
управник-елемента "вайу"(въздух) със символ-кръга.
За това, кръст с кръг представлява СОЛАРЕН КРЪСТ или "Слънчев култ".

Аврамитското(семитско) "християнство" смесва елемента земя(ар, ир)
с елемента вода(ап, аб)- "ап-иру"(хабиру)=HEBREW или - "земно-водни".

THE SUN CULT
(OF ESOTERIC CHRISTIANITY) OF DUALISTIC COSMOGONY:


1) "Hyper-Borean White Brotherhood" of Brahma (Baal-Bel-El)- in the Far North of Asia("As-iya"- the realm of the demigods: ass/æsir);
2) "As-Syr"("Æsir" - the Realm of the Gods)-"Edda" and The Polar/Arktic Origin of the Veda - in Scandinavia;
3) “Zoro(sAUra, Surya)-Astrianism” (lit. the “Bright Star”) of "A(h)ura Mazda"- Dualism against Ahriman("Satan"- lit. "Opposer") - in "Ariya"(Persia);
Here is the first usage of the term "Satan"-THE MONOTHEISTIC “God”(Demiurge). Associated with the term "Stan"("settlement") as a pseudonym of the Demiurge Siva who is both yogin(Shiva) and worrier(Rudra). The term is etymological base for “SanatanaDharma”(lit. “Status Obligation”- the moral duty of one’s mortal incarnation)
Then the term is transferred to Mesopotamia and Asia-Minor by the semi-sub-races as “Habiru”/Hebrew-hybrids and converted it into “S't'n”(without vowels) with the same meaning but different point of view for the content inside;
4) As-Syria("Self of Solar"="As-Surya") in Levant;
5) “Gaudiya Vaishnavism” (lit. “Golden Highest Settlement Of The Most High Vishnu” in “Dyad” with His eternal consort Lakshmi) - Transcendental Dualism- "Dvaita" in Veda-Anta("End of Veda") esoteric philosophy school “Sampardaya” in Hindustan;
6) Tibetian Buddism of Siddhartha Gautama(the last avatar of Vishnu in Kali-yuga);
7) Thracian Orphism of “Or-Pheus” „-Ορ-φέας” (Grk. Αύρα-Φωτιά , “χρυσός χρυσαλλίδα” -“AuraFairy”- “Fairy at Dawn”) an Apollonian cult mysteries, as opposed to Dionysian cult mysteries, occurred on the Balkans;

Names’ mutation of the Esoteric Christ while moving from the North Southward:
Krasna(ya), Kresnik, Kersnik Kersna, Kresna, Krisna, Krestos, Kristos;

Sects names’ migration of the Esoteric Christ while moving from the North Southward & Westward:
Hyperborean White Brotherhood, Zarathustrianism, Yazidism, Buddhism, Essenism (“Jesus Nazarene from Galilee) , Manichaeism(Persia), Paulicianism(Armenia), Bogomilism(called "Bougres" by Cathars), Catharism(France), Albigensianism(Southern France)!


При Ваишнавизма, ДУАЛИЗМА на Света е в разделението на:
Материалният космос-"Махат-таттва"(черно)
и Духовното Небе-"Вай-Кунтха"(синьо).
Върховният Бог създава матер. свят в съня си като Илюзия(Майа),
която достига до нива Маха-Майа(Кали) и
не пребивава в материалния свят,
а има назначени администратори с противоречива роля;
ако "Вишну и Шива бяха достатъчни за Вай-Кунтха" - нямаше да идва Кришна!
Няма да забравя как реагираха на това библейските византийски черни попчета!:
"Представете си, Господ си имал планета и живеел на нея?!?"(те не могат да излязат
от монизма на Яхве, които "ръководел едновременно и Земята и Небето"!)


Дуализмът се запазва и в Трансцедентенталния свят -"сърцето"
му "Голока Вриндавана"(розово), където обаче Земята("Вринда")
също е трансцедентална- Радха и живее в единство
и без борба с трансцеденталното Небе-Кришна!
Това се е изразява и в дуализма "Бог-перфектна душа".

Everybody knows the Globalization Anthem by John Lennon "IMAGINE".
He thought he was a rebel against the religious and capitalistic system of the Monotheistic/Monopolistic Jews
but he actually fell under their control by his DREAMING.
If he'd been a real rebel against them his poems would have sound like this. What is your opinion?... :)

IMAGINE
(DUALISTIC WORLDS)

Imagine there's no EARTH
It's easy if you try
No hell below us
AROUND us only sky
Imagine all the people
Living OUT OF TIME... Aha-ah...

Imagine there's no MATTER
It isn't hard to do
Nothing to F.CK or BE BORN for
And no INSTINCTS, too
Imagine all the people
Living life in peace... You...


You may say I'm a REAL
But I'm not the only one
I hope someday you'll join us
And the worldS will be as TWO

Imagine no ANIMALS
I wonder if you can
No need for greed or hunger
WHITE brotherhood of SOUL
Imagine all the people
LIVING OUTSIDE the world... You...

You may say I'm a REAL
But I'm not the only one
I hope someday you'll join us
And the worldS will live as TWO

Няма коментари:

Публикуване на коментар