Последователи

събота, 17 ноември 2018 г.

ПЕТАТА КОЛОНА/ПЕТ РОТИ





Господарите на света, налагат "Новия световен ред", като използват различни способи и средства за покоряване на народите и овладяване на държавите, но най-важното им оръжие е "Петата колона". Тя е окомплектована от пет роти, местни бойци.



„… Необходимо е да си спомним формулите на Денѝ де Ружмо̀н.[За кратки подробности вижте Георги Ифандиев – „Дегенерати, облечени във власт – Част 1 – Кмет, кралица или за овчедушието на нациите“, „Диагноза с Георги Ифандиев“, вече цит. съч., Бележка 153.] Една от тях гласи: „Дяволът – това е петата колона на всички времена и народи.“

Тоест, дяволът – това е също така предателството. Тези хора са душевно неуравновесени и затова е лесно да ги вербуват за петата колона.“[Григорий Петрович Климов – „Божий народ“, Издательство и типография „Советская Кубань“, Издательство „Пересвет“, Краснодар, вече цит. съч., стр. 171.]


1. Първата рота е съставена от предатели – местни граждани, предимно с местни имена, но с чужд майчин език, чийто девиз е шопският постулат: "Аз не искам на мен да ми е добре. Искам на Вуте да му е зле!"




2. Втората рота е съставена от продажници. Те са хора без род и Родина и поради своята алчност са готови да продадат "и майка си, и баща си". И ги продават на господарите – за "жълти стотинки".



3. Третата рота е съставена от откровени глупаци, издигнати от господарите по върховете на държавното управление. Те са най-лошото възможно съчетание, за хора от елита – власт и глупост.



4. Четвъртата рота е съставена от хора със зависимости или стари грехове, чрез които господарите ги изнудват да им служат.




5. Петата рота е съставена от млади хора – предимно студенти; Интелигентни, образовани, енергични и амбициозни, но без грам житейски опит и родолюбие; Обучавани по програмите на господарите – предимно в областта на "хуманитарните науки", чрез които им "промиват" умовете и им оставят зрително поле като на "коне с капаци" – само в "евро-атлантическата ценностна" посока. Те са наши деца и срещу тях се воюва най-трудно.



"Борбата (за света), е безмилостно жестока! Борбата (за Родината), както казват е епична!", но у нас, тя дали изобщо е започвала?



Борис Балкх

Няма коментари:

Публикуване на коментар