Последователи

четвъртък, 22 ноември 2018 г.

Сивите и астралните същества


image
Реално можем ли да се защитим от Сивите и от останалите извънземни, които вършат експерименти с хората в сънища и в други състояния на съзнанието?

Говорейки за ""защита"" тип молитви, мантри, енергии, прани, не-прани, амулети, библии, корани, пророци, войни на светлината, ама спане на челна стойка с кол в гъза рецитирайки оммммм стихчета от ведите, и прочие - НЕ, не е възможно да се защитите. Скивайте какво се случва, всеки път когато се ""облеете с любов"" или си заредите оргонита с мега мощен оргон от не знам си къде, ето тази е реакцията:



Сиваците са изкъртват от хилешт майна... Разбирате ли?

Цялата тази ""истинска"" надежда, която ви обзема е защитна реакция на мозъкът ви - вие се абстрахирате от състоянието на страх, защото то е непоносимо за вас. Разбирам ви...да речем, че това е ""нормалното"". Човешката раса е програмирана да реагира така. Не забравяйте, че тези тела са 543636% ГМО продукт, създаден за да служи на дизайнерите, които са го създали, тоест вашите богове, ок? И именно в това се крие ключът към вашата така наречена ""защита"".




Извънземните раси боравят с човеците така както човеците боравят примерно с котките или с кучетата, ок? Те дори смятат, че са в пълното си право да го правят, и от друга гледна точка това е така, защото те са създателите на човешката раса...Разбирате ли? Те са вашите богове(става въпрос за сивия разсад - на сивите - б.р.)! Молете им се! :) :D




В езотеричните и конспираторските среди от много години насам вървят материали като този. Това не е друго освен прах в очите и замазване на погледите. Това е отклоняване на вниманието от нещо наистина ""кофти"" за проумяване от страна на 99,8% от човечеството - фактът, че хората са ресурс СЪЗДАДЕН за да бъде ресурс. Това провокира моментално насиране с препръцквания у мнозинството хора, и е нормално, именно защото те се идентифицират с тялото си и със социалните си личности, които не са друго освен респективно аватар и театрална роля за истинските им същности. Ето толкоз са ""напред с материала"" голямата част езотерици, колкото и баба ми е експерт по Base Jumping. Версията с договорите с извънземни раси, и това, че някой бил подписал от името на човечеството за да може да има що годе ""легални"" експериементи е просто п-р-а-х в о-ч-и-т-е! Запомнете го и се разкачете от тази вълна, щото няма смисъл повече да си губите времето в празни разследвания. Създателите на човешката раса няма да питат, и никога не са питали, някой си, може ли аджеба да си паравят модификации по собственият си продукт. Вие мръднали ли сте? Я мислете логично ве драги читатели!




В този ред на мисли е редно да отбележа за кой ли не път, че вашите тела имат предпрограмирано съзнание, и именно то е водещото в огромната част човеци. Над 97% със сигурност! Мозъкът с цялото му анализиране и цялото социално програмиране са направени за да работят by design, те са просто машини четящи оригиналният source code, който е стриктно пред-програмиран. Що мислите, че има неща в стил ""акашови записки"" или ""колективно под-съзнание""?



Щото има и овче подсъзнание, има и телешко подсъзнание, то е същото! Това е прогроамата, или по-скоро нейният source code...Езикът, на който е написана служи на машината, която я чете, в случая телешкото колективно съзнание, или човешкото, все тая от определена гледна точка... :) Ми няма смисъл повечето от вас да си правят труда да ги гадаят тия работи! Гледайте на себе си като на компютри амигос, това би ви дало много козове за собствената ви реалност.



Масата хора просто не могат да download-над информациите от подсъзнателното, защото са....стари машини, и просто не са способни да четат междуизмерен език на програмиране. Разбирате ли? А всичките тези лайна в стил астрология, ама акашови записки и ""висши знания"", ама боравене с общото подсъзантелно, са чисто и просто задънени улици за огромната част от човеците заели се с тях. Не, че определени техники и методи не са оперативни, напротив, оперативни са и то много, но тук имам в предвид за засядането в концепти и идеи... Друга мъъъъъъъничка част обаче има капацитета да влезе, да извлече и да излезе без да заседне, и това е така, защото тази малка част от човечеството е на друго инкарнационно ниво....

Сивите и астралните същества:




Когато ги изследвах възприемайки важната от моя гледна точка информация за тях, стигнах до извода, че тези Сиви, които бъзикат тука, са ГМО раси създадени от други същества. Рептили може би или хора, най-вероятно от Андромеда или Плеядите. Да - вашите герои от лъжите за Ащар & Company и тяхната мисия да спасят чилячеството, да бе да :) Нали ви казвам, събота вечер аз съм Спайдърмен майна, не е оня американеца!




Никога до сега не съм засякал директна интервенция от страна на Рептилии или Човеци от други не-земни раси. Те никога не се занимават с такива като мен, само в редки случаи. Те са практични същества и не си губят времето, знаят перфектно за това, кой кой е. Те предпочитат да боравят с друг тип хора, с масово съзнание, тези които са съзнателно оперативни в други състояния на Съзнанието като ОИТ просто не съвпадат с това, което Рептилите и всички останали търсят...за тях е важен ресурса. Оперативните като мен и други като мен за тях са като... как да кажа, ние не им пречим, ок? Нито можем да им сринем империите, нито да ги набием :) кво може да им направим по дяволите и защо въобще да се занимават с нас, като те имат работа с масовият ресурс? Те знаят за нас.. много добре при това, просто им е удобно да си играят ролите, те са пристрастени. Преди всичко класите, които създават правила за останалата част от расите, към които принадлежат, така наречените ""елити"". Супер добре знаят, кои са те самите и кои ние - тези, които просто избрахме да използваме възможността появила се след създаването на човешката раса. За тях е кофти, когато някой от по-оперативните им се вре по базите и т.н и извлича инфо, което после бива канализиранто тук. В зависимост от това, колко съзнание ще възприемат информацията, могат да се случат една или друга модификация на продукта. Малко сме като бъгове за тях, вид как да кажа... колорадски бръмбари? Що не ни екстерминират тогава ли? Ми няма как - Планетата Земя е мястото предназначено за Едновременният Път в тази Галактика. Единственото такова място. Те знаят, че няма как реално да се отърват от такива бъгове, защото могат да убият тялото и евентуално астралният аватар, но просто няма как да стигнат до истинската ни същност - Висшият Аз. Ето за това просто нема как ;) До като се смени инкарнационният модел разбира се, после и те доволни ние така, оти че си бием камшика към нови нива на изживявания, за които земното е просто подготве. За да сте наистина оперативни е крайно нужно да не гледате на себе си като хора... И същевременно да може да сте всичко и всеки. Който както иска да го разбира.




Да се върна към предната си мисъл, тези които барникат в астрала или са различни породи Сиви, или са просто астрални създания, които чисто и просто си сътрудничат с извънземните с цел ""цицане"", извличане на определени енергии. Разбирайте го като вид плащане. Те са като директни еманации на Тъмната Полярност, без повечето от тях да са били хора, тоест те нямат човешки социални натрупвания, тези създания боравят с коренно различни концепти за реалността и за тях вие сте прозрачни, в буквалният смисъл на думата. Те са агенти! Повечето от тях никога не са ползвали физчески тела в човешката реалност и са свикнали да бъдат ""огледални образи"" и се държат именно като такива на собственият си терен - астрала.



dn-static.denofgeek.com/sites/denofgeek
files/styles/article_main_wide_image/public/wizards_
vs_aliens_new.jpg?itok=N29IT0-V


Ще ви кажа нещо, на което много малко автори са наблягали и това показва реално до каква степен е истински опитът им - огромната част от астрала е изкуствено генерирана...Сещате се, по какъв начин астралните същества са допускани там нали? Интереса клати феса бате. То е като игра вътре в основната Игра, искаш да играеш - плащаш си и играеш. За тях това е като все едно да си лакомник, на който подаряват ресторант...Местата са лимитирани! Всичкият бизнес с ""пробването"" на Играта минава през тях. Както ви казах - те са агенти. Те бачкат яко!




Много пъти съм ви казвал, че там горе вие сте прозрачни... Говорил съм много пъти колко е опасно човек да има вярвания... Щото ок, засипете се с 2200 амулета, 30 оргонита колкото кола големи, молете се на кой"т си щете, ок, то си е ваш избор. Но идва моментът, в който вие изведнъж се изплющявате там в астрала и същите тези ""защити"" се превръщат във вашият най-голям враг. Що ли? Ми ето пример, вие сте...будист? Излизате си от тялото, засичат ви, и холограмата около вас става типично дзен. Изведнъж ще се срещнете с някой си ""лама"" (астралното същество), и ламата просто ще ви говори, вие ще припадате от въсторг понеже сте будисти, и съществото ще генерира оборот. Анладън му? Ако сте християни ще видите исуската или някоя от версиите на макя му. Ако сте индуси може и индийско порно да ви прожектират :) Ето как вашите вярвания са собствният ви затвор, а това е просто 0,000005% от възможните начини, някой да се възползва от вас там вън. Въобще не се залъгвайте, че умирате и опппаааааа - ставате истинските себе си. Няма такива работи. И това е задънена улица, или по-скоро примамка за да влезете в задънената улица...Вид фалшиво успокоение. Това, кеото наричате душа, енергийно тяло, двойници и т.н е мултиизмерен аватар, чрез който сте оперативни и в телесното, разбирате ли? Истинските ви същности стоят над това...А за да го напуснете, и това е истинско излизане от самото 4Д пространство и Играта - е нужно да умрете там в астрала :) Да, от човешка гледна точка то си е смърт...трябва да напуснете аватара Дух за да се слеете с това, на което казваме Висш Аз. Лудница а? Както щете го смилайте пичове, аз просто споделям информация.

Малките Сиви скаути (чудя се що ги пиша още с главна буква, когато те въобще не са одушевени същества а био роботи...), за които ви говорих в предната статия пък въобще нямат това, което наричаме ""дух"" или ""душа"". Те са перфектните оперативни работници, нямат Висш Аз, и това им дава огромно предимство, когато вършат работата си - за тях е важна просто задачата, с която са предпрограмирани, те не търсят еволюция.

Когато сте в тялото си вие неизбежно сте вързани за пред-програмираното му съзнание, тоест нямате памет, за това кои сте, и това е така по дизайн, Играта в Едновременен mode го изисква по този начин, и до като не се смени инкарнационният модел, това няма как да бъде променено. Има изблици на памет в определени моменти, най-вече в последните статии преди напускането и.



Защита от всичката тази помия? Какво да правим със страхът?

По-оперативните от вас знаят много добре за какво говоря...изпаднете ли в режим на ОИТ се появява оня особен усет, и вие моментално знаете, кое какво е, кой какъв е и т.н Това след преминаването на етапа на ""лутащите се"", които обикновенно изживяват собственото си подсъзнание до като сънуват осъзнато. Ей там е рая на астралните същества майна...аз казах ли ви, че сте прозрачни бе хора? Помислете си сега как биха изглеждали образно вашите най-дълбоко закоренени подсъзнателно страхове? Ето след такава форма на ужас се сецват повечето астрални пътешественици и до такава степен цапат шортите, че минават години до като пак имат изблик на памет по време на сън или до като си излизат от тялото.




Как аз засичам сиваците в сънищата ли? Просто ги усещам, знам че това, което виждам не е от естествен произход и това моментално ме вкарва в съзнание, защото у мен вече работят механизми за автоматично засичане за средата. Много е подобно на телесните усещания, все едно е ""свиване"" в областта между гърдите и таза, като се сещата че такива неща като вътрешни органи и карантия в астрала няма...Или е усещане за ""дисконфорт"", директно се усеща, че нещо не е на ред и това е тригъра за влизане в съзнание. Сканирам средата дори, когато не съм съвсем осъзнат извън тялото си. Вниманието ми работи в место мен, без аз да знам съзнателно това, което то прави до като аз си мисля, че сънувам нормални сънища. Има хора, които са ме виждали на живо под една или друга форма, не задължително човешка, до като аз реално спя...Това, което са виждали е астралният ми двойник, който има капацитета и да се материализира, защото борави с мултиизмерни концепти, в това състояние той се превръща в инструмент на вниманието ми до като моята съзнателна част спи та хърка. Как реагирам на вас самите в това състояние зависи от вас самите...



Единственият валиден вариант за защита са реално собствените концепти на човек за него самият, помнете че тук изживяваме идеи и концепти за себе си...Не знам дали ще ме разберете правилно ся...Кои сте вие? Питайте се и помнете, че не сте телата си...въпреки че огромната част от вас се идентифицират именно с това. Не се залъгвайте, че ще си върнете ей така паметта за истинското си Същество, ей тъй, понеже много го искате. Няма как да се случи. Реално нямате нужда от това съзнателно знание, и именно в това се крие предизвикателството мамка му :) Помнете, че сме тук заради него - предизвикателството.

///////////////////////////////////////////////////////////




На сиваците им става адски тъпото, когато някой ги спипа до като действат. Тялото ви няма как да ги спипа, освен ако нямате някъв антидот за упойките, които ще ви набият, а те действат мултиизмерно. Когато човек спи, тоест когато нормалният човек спи, онази част от енергийното му тяло, която наглуаските супер мега турбо величия наричат ""сънуваното тяло"", или астралният Двойник, се намира на няколко метра от тялото и изживява собственото подсъзнание. От страни се вижда 1 към 1 като бот от CounterStrike, нали се сещате? Практически се вижда идентично. Апаратите, които използват улавят Двойника и го поставят в изкуствена среда като заменят холограмата с предпрограмирана такава. Могат да ви индуцират реални ОИТ, които вие ще разпознаете като ОИТ, в които сте се срещнали с Хармарадрашутра Мутраформагидзиманис, който ви се явил от не знам си къде за да ви облее със светлина и знание....Мдаааам :) Такива са 99,9% от канализиращите...Именно това се случва с тях, индуцират им изкуствени ОИТ, а душиците около тях припадат по приказки от 1001 нощ... Навъртат се около гурута и т.н от страх...и защото за тях, това е някой по-силен, който евентуално ще ги защити или ще им каже как да постъпят. Това драги клиенти се нарича перфектният брокер :) и за Сивите, е именно това. 95% от езотериката подпомогната от коспирациите работи именно в тази посока. Дайте си сметка за това. Генерирайте само в посока към вас, стига сте я хранили тая и без това преяла пазмина, те са ненаситни. По този начин си контролират ресурса. Тоест вас.

/////////////////////////////////////////////////////////////



У човекът винаги ще съществува битката Тяло VS Дух. Само в това се съдържа една огромна част от Играта, която приехме да играем. Между тях има и много допирни точки, те са като почивка по време на битка, вид временно бяло знаме, някъв сорт time out, в стил достигане на оная готината релаксация след тежки дози спорт.

Тялото се изразява у вас чрез мозъка...анализирането, многото мислене, вярванията, и т.н Отделно са инстинктите от чисто животински тип, социалното им лице, и начинът по който личността ги интерпретира...То е това, което е програмирано да бъде. Духът у повечето хора яко го духа :D :D :D и просто експериментира тялото, тоест живее самото програмиране без почти намеса. То е като да седнеш в още не-произведен модел компютър и с течение на времето да усшееш да го произведеш...



Както ви казах, вие няма как да имате технология, която да е в този момент до толкоз напреднала, че да ви защити от Сивите и техните набези. Помнете, че те контролират в телесното и в големи части на астрала. Вашата истинска защита се крие в това да интегрирате знанието, за това кои наистина сте....без да го знаете съзнателно :) Онова дзен спокойствие... абсолютна тишина от вътре, нито трепет. И кво като дойдат Сивите?



Ами ако не сте достатъчно оперативни да ги изтрещите в астрала, ми ше ви цицат, не може да избягате. Забравете, че ще избягате от това, телата ви не са ваши....Те са продукт, който си има създатели и те си бачкат по разработките...Това, че вие използвате тези тела за шлаяене през 3D-то в човешки облик.... Ми ваш си е избора.... Никой не ви е виновен. Изпадате в конфликти, защото нямате памет а вътрешно усещате нещата. Именно този вътрешен усет, но без анализирането на мозъка, са беглите опити на Духът да вземе контрол над съзнанието на тялото :) Евентуално един ден всички ще достигнете ниво, от което ще се повече Дух и по-малко Тяло :) Няма кво да ви го пожелавам... то ще се случи. Просто не става в само 1 Инкарнация, за тва сме мултиизмерни мамка му!




Какво да правим със страхът? - Превърнете го в инструмент. Когато ви обземе този страх мислете следното - ""тялото изпитва страх, аз не съм тялото си"". Самото знание, че съществува разлика между Съзнание и съзнание на тялото ще ви държи на щрек, и с времето ще започнете да интегрирате останалата част. С още повече време усетът ви ще се изостри, ащото самата команда ще премине към подсъзнателното ниво а там ще активирате и други механизми без да знаете за това...Имайте приключенски дух :)




Запомнете още нещо: няма как да им ебем мамата Сива, ок? Възможно е да се сгащи някое Сиво между измеренията и да изяде боя, ама на Сивите като цяло, или на Рептилиите.....няма как да им ебем мамата. Няма и защо. Техните истински Същности просто изживяват



Последователният mode на Играта. Този mode не е за напреднали...напредналите играят в нашият mode :) Носи ли ви това ""спокойствие"" и тоалетна хартия да си бършите страхливите задници? Хехехе:) Няма смисъл да им ебаваме майката, ние сме били като тях еони време...тук сме за да минем и през master mode за напреднали и да си бием камшиците.




Между другото, когато се раждаме тук...ние знаем за тези неща :) Знаем, че до определено ниво няма да можем да контролираме а само ще експериментираме, това което съзнанието на тялото прави с личността....А надмощието Дух над Тяло - него трябва да си го извоюваме, за това не залагайте на идеологии, мислене, лишения, ама ся да пия ли протеини или да не пияяя, и т.н Просто живейте бе хора...

В една следваща статийка ще ви покажа някои хакерски методики за постигане на трудни цели....



Който има очи, ще види ""лекарството"" против извънземни интервенции.

Който няма, просто ще чете, и ще си изпада в нови конфликти, търсения и т.н....



nahuatl-adventurer.blogspot.bg/

Няма коментари:

Публикуване на коментар