Последователи

вторник, 13 ноември 2018 г.

Хенри Морган и Петър I - герои на религиозни разкази

     image                                                                               


Колкото по-дълбоко се потапяш в нюансите на историята, толкова по-ясно разбираш: "официалната" история - тя дори не е фалшификация, "официалната" история - това е религиозен мит от каменната ера, малко модернизирана, идеологически ретуширана набързо модернизирана, но все още е мит.

История и Система

Винаги съм се изумявал от позицията на "официалните" историци: защо те са като митологичните кучета Цербери за защита на всяка "официална" фалшификация? Получава се впечатлението, че са на стража, пазачи на "официалната" исторически вход в ада или към рая. Нека само да си. Допускане само от "Парола -. Преглед" И всичко това - също е мит. Разбира се "Официални" историци не пазят портите към ада. Той просто изпълняват своята служба (като всички охранители) и при спазване на вътрешния статут на съществуващата политическа система днес. "Официалната" история - е идеологията и философията на курс е добре известно: че Системите на идеологията са над всичко друго. Няма нищо осъдително - просто закона на глутницата. Не е ли така подредена глутницата от вълци? Или глутница хиени? А гордостта на лъвове (някой вълци и хиени не ги обичат)? Всички банди имат една и съща структура, или общност ...
                                                                                                                                          

Историята това е Война

Не е необходимо да се мисли, че нашите руски и немски историци На този фон някои особено порочен. Да си спомним етимологията: Немец - буквално означава "не наш", "чужденец". Това е инородец, а не германец по националност (както се счита за днес). Чуждестранни историци - "официални" немци - са червеи в ябълката на държавната система и ядат вътрешната история на покорения народ. В празното пространство, като торни мухи снасят яйца на митологични исторически фалшификати, от които след това се излюпват ларви на ново състояние на "историята". Тази война продължава по цялата планета. Опишете не ще - много примери. Така например, ислямските бандити унищожават древната история на Изтока. И цивилизования свят гледа на тези чудовища, и дори не се опитва да обуздае ядреният им клуб. Госпожиците цивилизация момент, а утре нашествениците заклани коренните народи и техните земи обитават празни отрепки. И те се излезе с нова история. "Официално". Друг пример, най-новата ционистка "официална" история на украинската хунта. Това чудовище е по-страшно от ислямитите. Но цивилизования свят все още го целува страстно - и получава нова версия на "официалната" история на хунтата. Това не е състезание, още по-малко "здравословна" конкуренция е в основата на този историческа война. Причината е доста различна. Ако някои историци са склонни да стигнем до истината, то "официалните" историци защитават религиозната инфекция, която е проникнала в историческата наука. Известно е, че този, който контролира миналото ни, може да манипулира нашето бъдеще. Не забравяйте колко обходен историци, освободени от кутията на Пандора прокле перестройката. Новопостроените либерални историци са започнали да пренаписват най-новата история на Русия. Ние всички наблюдаваме този процес и се чудим защо? И сега, когато ционисткия фашизъм вкопа зъбите си в братска Украйна, стана ясно: на вампирът е необходима идеологическа основа на историческата обосновка. Именно на тази основа бе първо варосването на Бандера и Хитлер, а след това изкачването на Коломойски и Порошенко. Има още много примери. Но какво, ако в древната история е ставало същото? Възможно е нали?
                                                                                                                                   

"Официалната" фалшификация на историята 

 Например, защо в Европа има средновековни карти, а в Русия няма? И въпреки факта, че във всички европейски карти Русия винаги е показано и подписана - от X век! Къде са руските карти? Защо не са "запазени" "Чертеж на руската държава", издаден от Иван Грозни? Кой така старателно разчиства руските архиви? Друга поредица от въпроси. Защо древните руски градове, като Перм, Тюмен и др., на средновековни европейски карти, са показани с 200 години по-рано от "официално" е оказано тяхното основаване от "официалните" руски историци? Темата сме разгледани в статията "Фалшифициране на историята като един вид агресивна война" (2012 г.). Аз няма да изброявам всички грешки на "официалните" историци - те са доста. Нека разгледаме един такъв гаф. Той се занимава с герой на име "Петър I». Но първо, нека да назовем един добре известен фалшификатор на историята на древна Русия - този род са представители на Иберийската Римокатолически Орден Поръчка (Рим) произход - Романови. Нова история на Русия ги взе за да оправдае своите престъпни дейности в нашата територия. (Дори и днес, тази дейност продължава).                                                                                                                                                     

Мита, както история 

 Цялата съвременна история на "героични" крале и "велики" хора, е базирана на една и същта платформа. Тя се нарича "астрално (астрономически) мит" и е добре известно на специалистите в областта на археологията, историята, митологията, литература, теология и културни изследвания. Същността на този мит е сведена до прост алгоритъм, който описах в своята "Книга на Ра. Произходът на букви, цифри и символи "(2014 г.): Има двама братя (или царе) - Добър и Лош, или на Стар и Нов. Стария цар е ангажиран в зъл акт. Новият цар побеждава стария цар и става владетел на панаира. Но новият цар постепенно застарява, остарява и при смъртта му идва друг нов цар. След един цикъл алгоритъма се повтаря. Тази система описва не реални исторически царе, принцове, крале и падишаси. Тя в криптиран вид, зашифровано разказва за календарни събитията. Цялата "исторически" се основава на един алгоритъм - както в рамките на една година, така и за други цикли. В рамките на годината: в началото на март идва новият царЯрило (напуска майчината утроба на Мара); през юниЯрило става млад мъж Kupala и намира врата му; през август Kupalo се превръща в зрял воин Перун; а през декември Перун се трансформира в един мъдър стар старейшина Велес. И тогава всички изпратени до Звездичка Koshcheev и става безсмъртен.                                                                                           


Историята като модел на хронология 

 Извън годината - където времето се измерва с огромни пропуски - календар се основава на алгоритъма на месианизъм. Това означава, че всеки месец звездата съответства на пристигането, и царуването на определен месия(оттук и сходството на имената). В Русия, астрономическия календар е създадена много отдавна - в мезолита (7000 BC; обсерватория 3 хилядолетие пр.н.е., са известни, например, в близост до Old Рязан...). И вече през бронзовата епоха в родните страни (Афганистан, Северна Индия) на оръжието на платформа, създадена нарича "религия" (първата религия - зороастризма, за нея - юдаизма). Поради възприемането на реалността е различна, астрономически календар и религиозния календар значително се различават помежду си. В Русия, зодиакалният кръг от съзвездия е наричан Кръгът на Сварог и продължителността на астрономическата епоха е 2145 години (и трета ера 715 години). И в родните страни на едноименната зодиака (т.е. Зверове), и честотата на енорийските религиозни месии е една трета от религиозно-годишна възраст с продължителност две хиляди години. В религията на друг месия идва в съответствие с броя на "звяра" (Zodiac) - на всеки 666 години.На тези числа е конструирана астрономическата система време и религиозния календар, съответно. Първа стъпка - седемстотин и петнадесет години стар, а втората стъпка - 666година. Към датата на пристигането на Месията показва всяка ос на света - конвенционална посока на съответното съзвездие в небето. Преместването на оста на света се провежда в съответствие с явлението прецесия.                                                                                                                                               

Сътворението на света - като начална точка на календара 

Между астрономическите и религиозни системи, има и друг проблем - отправната точка. Няколко от тези точки. Например, астрономически - "от Сътворението на света"; религиозно - "от основаването на Рим", "царуването на Юлия", "от Григорий" и т.н. "Официални" историци твърдят, че, да речем, всеки цар и след това, както се твърди, монах (Pope и др.), Определя своя начална дата календар. Но това е - една лъжа. Смисълът на календара (астрономически или религиозна) отправна точка е да се определи астрономически значимо събитие - е, че той може да бъде инсталирана и тестван по най-автентичен начин. Ето защо, контролната точка на стария календар имаше традиционната задължителен, не може да бъде съпоставена с всяка една цар и никой баща в света. Налице е добре познат и може би единствената астрономическа отправна точка - (. Вижте карта) Сътворението на света. Това събитие зафиксира оста преминаването на света през три точки на небето. Първата точка - звездата Арктур (буквално, "The Ark Tour-Ковчег Тура"; спомнете си епитета на княза - буй тур Всеволод). На второ място - подвижния център на света (днес - Полярната звезда). Третата точка - полюса на света. Ние разгледахме това явление подробно в статията "От създаването на света, както и датата на събитието" (2011). Днес, тази дата е 5509 година (5508) BC Преди въвеждането на християнския календар в Русия провежда хронологията на този календар - от "сътворението на света."                                                                                                                            

Кръщението - завъртане оста на въртене на 90 градуса 

Астрономическия календар провежда своятброй в решетката/матрицата със стъпка седемстотин и петнайсет години за един Месия. През това време, календарни завои (поради прецесия) от 10 градуса. Религиозни календари като еврейски и християнски - разчитат на стъпка от 666години за Месия, и референтната точка обвързани с различни измислени "събития". На 10 градуса религиозния календар се обръща на шестстотин шейсет и шест години, който избързва за 49 години в месиански период. В календара и хронологията, ако са налице особени точки - дата. Например, "30 сребърника" - завъртене оста на календара на 30 градуса; "Числото на звяра" - обръщане на религиозния календар на 10 градуса; "Кръщението" - оста на въртене от 90 градуса; "Doomsday/Край на света" - ос на въртене от 105 градуса, то тогава светът излиза от епохата на Рибите и навлиза в ерата на Водолея. Всеки такъв случай се изпълнява по подходящ начин от мит, който след това "официалните" историци преплитат в "официалната" история на народите и нациите. Например, завъртене на оста на 90 градуса, което е на кръст в първоначалното си положение, е обявено за "кръщение". В рамките на това събитие/проява е положен мит, който възпита цяла армия от фенове - християни. За идентифициране на възловата точка на кръщението е измислена от героя по недвусмислен името "Кристос", което означава "мъдър." А неговия несъществуващ "живот", е напълнен с явни заемки от астрални митове. За това е публикувана много литература, има специален научен термин "христианска митология." В религиозения календар, "кръщение", означава, че оста на завъртене на оста на 90 градуса, и се състоя през 491 година. В "Официалната" история товасъбитие е описано като че се е състояло в "Византия". През 491 година, тоест, в 6000 година от 5509 г. пр.н.е., е починал "византийския император" Зенон. През целия си живот той беше отбелязано, че премахна "Западната Римска империя" и след това "Византия" остана единственият наследник на Рим.
Византия като изобретяване/измислица 

 "Византия" в кавички, не е случаен: той е - фантастика от "официалните" историци. Те са наясно, че първата употреба на термина "византийската", записана в 1557 от германският историк Йеронимус Вольф«Corpus Historiae Byzantinж, колекция от исторически източници». Вторият вид на срока се състоя само през 1648 в «византийския Лувър» Charles Dyukanzha. И след това постепенно терминът се шмугна в "официалната" история, и в ретроспекция имаше цяла една несъществуващ империя. Ето защо, не Византия няма да намерите един от най-старите карти. Така че, за въвеждане наЗенон в "официалната" история, историци не са намерени нещо по-добро, както той приписва митични истории. Например, погребан Зенон като Сатана - е бил погребан жив в земята. И такива, погребани живи "герои" в много митове. Нека си припомним мита разпространен в Самарска Лука (Самара).В местната легенда "Утёс Шелудякf" сподвижниците Степана Разина Фёдор Шелудяк, които не искат да се предадат на царските войски и се хвърлят от скалата върху скалите. Но камъните бяха преместени от друг, и Фёдор стигна до домакинята на планините. За дълго време живял в тъмницата, но това не се хареса на камък затворника и той умира в мъки. Оттогава плаче Mistress Lada и сълзите й се вливат в купа от камък.                                                                                                                                                       

Краят на света като завъртане на 105 градуса 

 Отчитайки от 491 година - датата на религиозно "кръщение" - през 1000г, което е, в 1491-1492 години е религиозен "край на света", т.е. оста на въртене на 105 градуса. Според Юлианския календар е 7000 - 7001 - годината на предполагаемия край на света, въз основа на прогнозата на византийската православна църква, че "този свят е създаден за 7000 година." В действителност, светлината не е свършила, а въпросът отново беше само календарна система: по Иван III през 1492 г., в началото на годината е бил преместен от 20 март до 01 Септември. Това беше след "края на света", това е, тъй като 1492 в Русия въвеждат религиозен календар. Преброяването се провежда вече от тази дата. Така например, на събитието през 1614 Гордей Палчиков пише за изграждане ostozhka даГордей Пальчиков в Жигули магистрати Odoyevskiy принц Иван и Семьон Головин: "В този, императорът през годината 122 20 април ден от вашия указ, пристигнах в Устието на River Usa ... ". И тук още един мит на "официалната" история за "края на света". Това беше през 1492 г. когато Христофор Колумб се приземи в Куба. Лесно е да се прочетат имената: Христофор - Кръстител, който се нарича Христос; Колумб - гълъб, който Ной изпратил по Стария Завет да търси нова земя, която е Америка; Куба - е в центъра на нова земя митичния "Киев", историци знаят древното име на "Киев" - Куяба, Kuyba, Куба. Между другото, "Киев" както и "Византия", ги няма на нито една древна карта. Защо е така .. например, Русия я има на всички най-древните карти - дори и на картата на X век.                                                                                                                                    

Друго кръщение 

 Разгледахме религиозно "кръщение" и "край на света", но има и астрономическо"кръщение" и "край на света". Астрономически "кръщение" се състоя в годината 929 - 6437 е годината, считано от 5509 г. пр.н.е. През 6437, на оста се обърна на 90 градуса с астрономически стъпка 715години на Месия. 929година - това е правилната дата "кръщение" на Русия. Още веднъж, ние си спомняме, че значението на "кръщение" в това, че оста на старата си позиция (вертикално, т.е. от север на юг) се обърна към нова позиция - от изток на запад. Това означава, че изток и запад са основните дестинации. Ако преди "кръщение" Рай е на север, тоест, в Русия, след като "кръщение" рай премества на изток - към Индия. И ада, съответно, се премества на запад - това е, в Англия. Именно поради тази причина, карти X-ти век се е променила позицията рай - от Русия до Индия. И най-интересното - в 929 е основана Англия, представлява нов ада и ада останалата днес. Следователно, пешеходни историци митове за огромни запаси от злато се твърди, държани с кралицата на Англия Елизабет II. Няма нищо случайно в "официалната" история, както виждате, не. Управляващия елит не се интересува от истинската история, и "официални" историци са платени от управляващите и да влиза във всички горски куртизанки. И все пак, на "официални" историци знаят, че първият владетел на Стария руската държава официално да приемат християнството (т.е., кръстени), стана принцеса Олга - Елена в кръщението. Тъй като християнството - религията на Изтока, името на Олга Елена трябва да се преведат от ориенталски езици: азерски. olka, азерски. Ел, казахскиоьлке, крым.-тат. ulke – «край».Това означава, че в края на един календарен период и началото на друг. В същото име като на Zenon/Зенон (виж. По-горе). Олга това е митологема на Дева Мария, така принцеса и отбеляза като смъртоносно. Олга е роден около 890 години, и към дата, на "кръщение" (929 години), е на 40 години. Спомнете си, на 40 години, Мойсей изведе евреите през пустинята.                                                                                                                

Хенри Морган и Петър I 

 В допълнение към основните знакови дати в "официалната" история на малка маса и датите, които са изпълнени с един или друг митологичен контекст. Например, би било толкова жива, Хенри Морган и Петър I, ние знаем толкова много за тях, но ... Ние сме сред сравнително скорошните "герои" Намери елементи на фантазия. Хенри Морган - английски мореплавател. Името му буквално означава "mёrtvets", инж. морга - «морга, морга". "История" на добре познати пиратът изобилства с митове и е свързано с календарната решетката. Всички ключови събития в "живота" на Morgan се въртят около религиозните дати през 1666 - тази реклама 666 + 666 + 333 години. Morgan - полумессия. Прехода от 1666 на 1667г. в "официалната" история е зафиксиран от календарно събитие . Например, тя е с 1667 като 0-меридиан беше използван Парижкия меридиан (преди това е използван руския меридиан, преминаващ през Пулково). Именно през 1667 г. с постановление на Луи XIV е основана Парижката обсерватория. Но пиратът Морган това е религиозен мит. През 1667 г. той става ръководител на разбойници и завзема или унищожава град - Пуерто дел Принсипе, Куба (1668),Пуэрто-Бельо на Панамския провлак (1668), Гибралтар и Маракайбо във Венецуела (1669), Панама (1671) и др.                                                                                                             


В Русия по същото време се появи собствен религиозен пират - Стенка Разин. Неговото име от думата "стачка", която трябва да "убие" - паус с името на Морган. И за действията на Разин също проследяваме че:през 1667 г. става лидер на казаците, през 1671 щурмува града Кагальницкий. Morgan е арестуван, но царят на уж си помилван, Морган почина през 1688 и е тържествено погребан. Но гроба му, че няма да намерите: тя е уж земетресението потъва в морето. Razin също е арестуван, но той не е бил помилван и е екзекутиран през 1671. И през следващата година - в 1672 - е роден Петър I. Име Peter - превежда като "крайъгълен камък", че е камък, който започва нещо ново. Петър I - този митичен герой, е заверен със "заслуги" унищожи руски календар и инсталиране на негово място в християнския календар. 7208 Нова година на руския календар (от "Сътворението на света") по искане на Петър I става 1700-на година от христианско юлианския календар. Именно това завоевания беше истинското кръщението на Рус, така че Петър I става първият император на Руската империя (от 1721), защото империята поема властта над колониите ... Разбира се, никакъв Петър I не е имало. Той е само един мит. Календарен религиозен мит. И тук е друг исторически факт. Ние всички знаем, че Петър I е съуправител - цар Иван V Алексеевич. Той е роден, както подобава на религиозна месия - през новата година, тоест на 06 септември 1666 в Москва. Тази дата вече разглеждахме по-горе. Митичният двувластие - Джон и Питър - метафора. С него на "официални" историци криптират/ зашифроват този календарен преход: Иван - Това е старата религиозна епоха, изчислен от създаването на света; Петър - това е една нова ера на религиозна ера, изчислена от рождество на Христос. Какво е истинска история? Мнозина се чудят защо светът има такава странна история - безкрайна война, някакви невъобразими походи, прекрасни царски династии? Защо толкова много "исторически" събития се вписват в решетка от календарни дати? Защо, в крайна сметка, всички велики събития се случват в родната страна, и всичко назад сляха в Русия - единствената страна в света, която наистина е усвоила пространството! Мисля, че сега мнозина ще бъде в състояние да отговори на въпроса. Истинската история не трябва да бъде възстановявана от писмени съчйнения с неизвестна възраст, но от факти - на археологията, генетиката, антропология, география, топонимия, и т.н. Тогава няма да има истински царе и народите ще имат адекватна история. Например, в Русия на археологически доказателства сочат, че историята на нашата страна е напълно различна. Имало е силна държава търгуваща с почти целия свят. В други региони, хора дойдоха късно и съвсем наскоро се присъедини в цивилизацията. А в наши дни - отново от цивилизацията си отива.

Андрей Тюняев, председател на Академия по фундаментални науки. http://via-midgard.info/

Няма коментари:

Публикуване на коментар